31.a Mars

Var upp tidigt, tidigare än E t.om, inte okej på en ledig dag. Men det var den enda tiden som fanns idag med han som jag kör med, så jag får ta det jag får. Men det gick helt okej, jag känner mig inte så nervös som jag trodde, men jag kan ju inte påstå att det gick jättebra, finns massor kvar som jag ska lära mig. Alla de där hundra sakerna som man ska göra samtidigt måste bli en vanesak. Men helt okej gick det.
Nästa gång ska E med och då ska vi köra ute i hässlö. Vet att flygplatsen ligger där, men inte mycket mer. Körde ju vid villakvarter idag, men som tur är var det ju lugnt.

Åkte hem och la mig en stund till, sen upp och börja städa, som jag precis är färdig med, satte upp de gröna gardinerna igen, så nu är det grönt igen i vardagsrummet, så nu är väl E nöjd när det lila är borta :(
Håller även på att tvättar, förstår inte hur mycket kläder vi använder, det är alltid lika mycket om det bara är en vecka mellan tvätt tiderna. Men jag ska väl fortsätta med det, så det blir klart snart.

30 Mars

En okej dag på jobbet, har det ganska så lugnt nu när min Gr chef inte är där, för då får jag en lucka som jag kan sätta mig ner och planera för gruppen.
Efter jobb cykla jag till jysk och köpte bamboo persinner om det nu heter så. Blev faktiskt snyggt i köket, fast jag fick då inte upp dom som dom skulle sitta, utan det jobbet gav jag till E :) Med två katter som ÄLSKAR snören är det inget lätt att få upp något, försökte stänga in Sture i sovrummet en stund, men han tjöt så jag kunde inte vara så elak.

Har precis kommit hem från övningskörning, nu känns det lite bättre, tycker fortfarande det känns jobbigt, massor av saker att tänka på som man ska göra på en och samma gång. Ögonen ska helst sitta i nacken plus där dom sitter, gärna på sidan också för den delen. Men alla säger att det är en vanesak sen, så jag hoppas det blir likadant för mig med.

Kontantinsats pengarna är fixade, nu är det bara lägenheten som fattas.. Men vi hittar en snart, visst?

Nu har jag en massa serier att ta igen, saltön,gossip girl och 90210 som jag missa förra veckan..

Niice!

Så då var man tillbaka på jobbet igen, gick bra. Men jag fattar inte hur fan min stress gräns har sänkts till noll, blir stressad av minsta lilla känns det som. Jobb imorn också, ledig onsdag men då ska jag på körlektion tidigt på morgon..  Kanske inte så mycket trafik då iaf.

Vi har varit på visning för en stund sen, den fastnade vi för, men det har kommit ut en jättefin lägenhet till som det är visning på på torsdag, så dit ska vi också. Men mäklaren på lgh idag ska redan ringa runt nu i dagarna och kolla om vi ska buda. Känns lite tajt om tid, men det lär säkert bli budgivning. Men den andra lgh är väldigt dyr men billig avgift. Hade även kommit ut en snygg på Malmaberg, men där bor vi helst inte, men lägenheten var riktigt fräsh.

E är iväg och hjälper en arb.kamrat med internet, och sen skulle han göra något med sin mc, är ju snart dags att börja rulla ut dom :) Sen ska vi ut och övningsköra en stund, sen handla, vilket verkligen behövdes, tömde kylen igår på TVÅ kassar.. Så det blev ganska så tomt efteråt. Så storhandling får det bli, slippa handla på ett tag.

Nepp lite tv innan vi ska iväg..

Home again!

Hemma i västerås igen. Har varit en bra helg hemma i vetlanda, förutom att tågen till vetlanda tog 2 timmar mer än de skulle.. Skit tåg, så trött på det.

Fredagen blev det shopping i jkpg, linnen,toppar,leggings,skor och lite från ikea. Kvällen åt jag och mamma tacos. Pappa var på hockey i lkpg. Lördagen blev det lite till shopping, ännu ett linne och en lite mer vårjacka. Träffade även morfar en liten stund. Har mest umgåtts med familjen och Eve. Fick även träffa Natalies lilla bebis Melker, vilken lugn fin liten kille. Han satt så lugnt när jag höll honom.

Dagarna har gått så snabbt, som alltid när man är hemma i Vetlanda. Men nu är jag hemma i verkligheten igen. Tillbaka till jobb och hem. Mina käraste har bokat Usa resa, han lär ju få köpa en present till mig :) Kul för honom, men jag hade gärna också åkt dit. Fast bara med honom. Imorn ska vi på visning, E var på en visning idag, den var inget bra, så den stryker vi från listan. Som de flesta andra har fått göras. Svårt det ska vara.

Dags att göra lite smörgåsar till imorn. Så jag får lite längre sovmorgon....

24.e Maaas

DAGENS KLÄDER: Just nu, en VMS tröja..
DAGENS FRISYR: Nersläppt med lugg bakåt
DAGENS SMINK: Puder,rouge,mascara,ögonskugga.. Hmm var det allt?
DAGENS VILL HA: Lägenhet, massor av pengar
DAGENS KÖP: Presenter till mamma
DAGENS PLANER: Kör morgondagens. Åka tåg till Vetlanda, hem till moster, sen bli hämtad av mamma :)
DAGENS BÄSTA: Min kärlek.
DAGENS SÄMSTA: Förkyld och hosta
DAGENS ROLIGASTE: Sture
DAGENS TRÅKIGASTE: Att gå till jobbet
DAGENS MISSLYCKANDE: Hmm, nej inget vad jag kan minnas
DAGENS HUMÖR: Halvdant
DAGENS SJUKA:  Förkylning och hosta..
DAGENS LÄNGTAN: Att åka hem imorn.
DAGENS FUNDERING: Varför dyker inte våran lägenhet upp?
DAGENS BEROENDE: As always Pepsi Max
DAGENS LÅT: Kate Perry- If we ever meet again
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: 90210
DAGENS MÅSTEN: Packa klart
DAGENS MOTION: Gick till jobb, ner på stan, och hem..
DAGENS VÄDER: Tror vi hade någon plus?
DAGENS GODIS: Inget godis för mig idag..
Sitter insatt i hemnet som vanligt, och som vanligt har inget dykt upp. En av lägenheterna som vi var intresserad av har det börjat budas på, förstås. Så stryk den från listan. Men kanske en av dom andra två kan vara våran? Men med våran just nu tur, så säkert inte... Tur är väl fel ord, vi är lite kräsna, mer än jag anade. Men jag vill inte flytta till ett skit hem. Kök och badrum ska se bra ut.
Imorn så ska jag gå hem till moster Malin och hälsa på när tåget kommit fram till Vetlanda, se hur dom har det, dom galna. Sen får mamma hämta mig där. Så då får vi åka förbi nånstans och köpa mat, kebabtallrik är ju förbannat lockande, det finns ingen godare kebab än Vetlandas kebab, Västerås kebab går inte ens jämföra, såsen är 100 ggr godare också. Men ska försöka hålla mig lite nyttig, kanske får bli till helgen istället.
Fredagen blir det Jkpg, pappa hade blivit bjuden på någon hockey match så jag och mamma passar på.. Jag tror inte pappa tycker det är så spännande att gå med oss i alla klädaffärer och till sist IKEA...
Nehe ska nog ta och mysa lite...

Getting sick?

Hemsk dag, var helt slut av att bara gå till jobbet, jag vet inte om det är att jag håller på att bli sjuk eller om de nya p-pillerna som ge för jävliga biverkningar.. Men isf hoppas jag att det bara är så nu i början och det inte håller i sig, för då tänker jag byta tillbaka ganska så snart.
Men jag är förkyld och har börjat få hosta..

Men skönt med ledigt nu, hoppas det inte blir värre nu under tiden jag är hemma..
Har så gott som packat klart, försöker ha med mig så lite som möjligt eftersom jag alltid brukar få med mig mer hem :)

Ikväll blir det räkor till middag,smask.
Kommer sakna my love o missarna, Sture ligger nu tätt intill mig, sån kelkatt :)

Done...

Så då var jag färdig med tvätten, fast hälften är kvar, men det är min käre sambos kläder, han visste om att vi skulle tvätta idag, och jag tvättar ALLTID åt honom också, men idag sa jag till honom att jag lämnar hans kläder om han inte kommer till tvätt tiden börjar. För klart att han skulle till garaget just idag, och att det nu har tagit 4 timmar. Trodde faktiskt att han skulle komma hem så han skulle hinna tvätta också, men det är nu hans problem. Jag tycker jag gör nog här hemma. Nånstans får det vara nog. Och det fick vara idag.

Känns extra härligt att åka hem när jag känner att jag börjar få hosta, så jävla typiskt, har två tanter som jag går till som har och har haft en rejäl hosta, och självklart så lär väl jag åka på den. Helt täppt i näsan är jag också, fast nu har jag precis sprutat i Herr Nezeril som dom säger på reklamen, så nu kan jag andas en liten stund.

Tror det blir en ganska så tidig kväll, allt tvätt är redan där den ska, stor skillnad när man bara viker in sin egna tvätt. Så nu ska jag bara se gossip girl sen är jag nog redo för sängen.

Upp och Ner...

Känns som dagarna går lite segt nu bara för jag ska åka hem på torsdag.
Imorn fick jag ett uppdrag att bege mig ner på stan och köpa present. Så det får jag väl vara snäll att göra :)

Något som är kul när den galna släkten har varit ute är att när man ringer till mamma och pappa så låter det som om det varit ganska så lugnt, men så pratade jag med min kusin, och det var visst inte så lugnt.. Haha. En hade plankat in på hotellet och blivit utslängd, en dansa runt hela dansgolvet, en som faktiskt åker rullstol för hon har ms skrek högt att hon var handikappad, och en gick hem för hockey matchen gick dåligt. Jag lär få höra mer när jag kommer hem. Men inte av mamma och pappa heller, men dom kommer få höra av mig.. Hahaha!!!

Håller på att tvättar, måste snart springa ner och hänga upp, ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter att få slippa detta springande.. Joo jag var upp till Verner och hämtade uppsägningspapprena idag, så nu är frågan om vi verkligen ska våga säga upp lägenheten och chansa att vi hittar en lägenhet? Svårt..

Nehe nu måste jag springa ner...

Ingen ork..

Usch ingen bra dag, har inte känt mig så pigg, små förkyld och allmänt hängig. Jag ska INTE bli sjuk nu..
Jag går iaf inte sjuk med feber till jobbet.. Nej så mycket är det inte värt.. Då är jag hellre hemma och frisknar till.

Aja den där förbannade visningen nere på stan var ju idag, var den fin? Nej. Och vadfan är inte en fläkt en standard sak att ha i en lägenhet? Spisen hade nog funnits där sen 70 talet. Dom hade tapetserat om helt okej, men lagt ett för jäkla nytt fult golv. Jag trodde det var gammalt och frågade om dom kunde göra något åt det, men nepp det var tydligen nytt de med. Sjukt varmt var det också. Nej även att hyra var låg så tackade vi nej. Jag sätter nog balkong som en måste sak i lägenheten. Massor av intressanta visningar när jag är hemma i Vetlanda förstås, får se om E kanske vill kolla ensam, fast jag vill ju också se lägeheten. På en av dom fanns en till visningstid när jag var hemma. Men ni anar inte hur tråkigt det här börjar bli. Jag vill flytta härifrån så snart som möjligt, men jag är så otroligt trött på att kolla runt. Alltid något fel på lägenheterna hittills, ÖH skippar vi nog också, där ska vi säga till imorn om vi ska buda, men som det ser ut nu så nej, det tänker vi inte göra. Den kommer säkert komma ut en gång till för den är svårsåld.

Låt dagarna gå snabbt nu, ska bli skönt att åka hem några dagar. Kommer sakna mina 3 älsklingar förstås. Men man behöver även tid med sin familj och vänner. Tror jag ska vara en snäll dotter och göra en för tidig födelsedagstårta åt mamma. Jobbar på hennes födelsedag, så jag firar henne nu när jag kommer hem :) Sen lär vi väl ta en tripp till jönköping antingen på fredag eller lördag.

Men efter vetlanda resan är det dags att ta tag i vikten igen på riktigt, det börjar gå uppåt igen, och dit vill jag inte komma ännu en gång...

Helgen över..

Jahopp så har denna lediga helg gått. Igår så var vi ut till E´s mamma en liten stund. Sen på kvällen så var vi ut och åt med J& E på pitchers, sen gick vi till BmB, jag var inte allt för sugen, var skit trött. Så vi gick väl runt 1 tiden tror jag, skönt att slippa all kö ut..
Idag har då varit lugn, inte gjort något alls, blev bakis mat, och sen film med grönsaker och dipp till.

Imorn ska det jobbas igen, men en ganska så lugn dag, har mönsterarbetsplatsen i 3 timmar, sen blev jag tvungen att sluta tidigare eftersom vi ska på visning kl 14. Jag hoppas den är bra och fin, jag bara längtar tills vi får packa ner våra saker härifrån. Så mycket jag hoppas på att vi kan slänga...
Nej nu håller vi tummarna för att lägenheten är bra och att vi kan få flytta dit..

Head-DICK!

Fy fan va drygt det är med huvudvärk, borde stänga in mig i ett mörkt rum, men hur trevligt är det?
Vi har precis vräkt i oss pizza, känns som om det borde vara slut med det goda, men det är ju helg... Men måste bli bättre igen..

Helgen kommer nog bli lugn. Får se om vi har någon ork eller lust att se på några lägenheter. Är två stycken som är små intressanta som har visning på söndag.. Men jag vet inte.

Nej usch, ska se om några bra avsnitt har kommit hem. 

Hemma hel...

Jaha då var första körlektionen gjord, det gick väl ganska så bra, ungefär som jag trodde. I snitt 25 körlektioner, öh nej jag tror inte det. Skulle ju bli skit dyrt. Och så mycket har jag ingen lust att lägga ut.. Får övningsköra mera. Men nu ska jag inte köra igen förrän jag kommer hem från Vetlanda.

Sen gick jag ner och köpte födelsedagspresent till mamma. Sen sminkkursen, så nu har jag fått med mig lite smink hem :)

Och påvägen hem fick det bli thaimat, hade inte käkat någon lunch så det fick bli en lunch/middag. Och jag kan bara säga att jag tjänade på att köpa mat där.. Haha!!!

Mitt i natta

Snart dags för sängen. Fick för mig att baka för en stund sen, blev blåbärsgrottor, väldigt gott måste jag säga, smuliga men goda. Snabbt gick det också.
Sen har jag sett lite Cougar Town, men ch131 funkar ju fortfarande inte så jag måste se på sidan som man bara kan se en viss tid på. blä.

Jag & M håller våra tummar för att vi ska hitta en husbil så vi kan åka iväg på fredag. Vi vill ju så gärna shoppa :) Jag behöver inte åka till Tyskland, men för att männen ska bli nöjda så är kanske det lika bra.. E ville inte bara åka till ullared, han förstår inte det roliga..

Vi kan nog verkligen inte bli mer veliga än vad vi är just nu, ena stunden tycker vi att det blir för dyrt om vi ska bo på öh, andra stunden så blir det skit bra. Vad fan håller våra huvuden på med? Men jag vill egentligen hitta en lägenhet som man verkligen fastna för, och så känner jag inte för den. Så på det sättet är det ju bättre att flytta till en hyres samtidigt som man letar efter ett boende som man verkligen tycker om. Och undra hur snabbt man kan bli av med denna hyreslägenheten om det skulle vara så om vi fick den andra hyres? Det är ju 3 månaders uppsägning, men 2.or är väl iget svåra att bli av med, då borde det väl gå att ordna så man kan flytta härifrån snabbare?
Jag kan borde ta det med Verner istället...


Nehe ut och röka sen sova. Jag gissar på att en smått nervös Lina komma vakna upp imorn.

17.e Mars

Blev ingen vidare lång sovmorgon idag inte. Vaknade runt tio. In på mejlen och såg att vi fått visning i centrum, så på måndag är nästa visning. Konstiga tider, så jag blir tvungen att ta komp. Men lägenheten är hyres och den har ingen balkong.

Annars idag tog jag tag i städningen, öppnade lite av fönstret vid balkongen, och vem hade inte hoppat ut genom den lilla springan? Jorå lilla Sture hittade jag på balkongen efter en stund, förstår inte hur fasen han lyckats komma ut där utan att jag hört det, och genom den lilla springan, så nu gäller det att ha koll om man ska ha det fönstret öppet. Han stod länge och gnällde och försökte att hoppa ut genom det stängda fönstret. Inte så smart katt!

Sen gick jag och Carro ut på en promenad som vanligt till Coop :D
Sen äta lite, sen var det dags för visningen på ÖH, lägenheten var väldigt snygg och fräsh, om vi flyttar dit skulle jag nog vilja glasa in balkongen, men det kostar ju pengar det också. Jag sa till mamma att pappa och morfar kan komma hit och visa deras händiga sida. Jag vet att de båda är duktiga :) Men vi får se. Vi vet inte riktigt om vi tycker lägenheten är värd vad dom ska ha, och ägarna tänkte inte gå under utgångspriset. Det var en nisse till som var och kikade samtidigt som oss, var säkert inte en dag över 20.. Pappa betalar?
För tydligen har det inte varit så många som varit intresserade. Nej fan jag får verkligen beslutsångest över allt det här med lägenheter.

Och det blir ingen roadtrip för husbilen var uthyrd, så tråkigt, hade varit skit kul att komma iväg och speciellt till ullared. Var över 4 år sen jag var där. BUHU!!!!

Om man kanske ska ta och bädda rent sängen som jag borde ha gjort när jag städade...

16.e Mass(Mars)

Undra hur det skulle se ut om jag skrev som jag lät? Inte så bra säkert..

Skönt med två dagars ledighet nu. Börjar såklart morgondagen med en lång sovmorgon. Sen får jag ta tag i hårbollshemmet. Än så länge känner jag mig inte nervös inför körlektionen på torsdag, men känner jag mig själv rätt så lär jag vara det på torsdag, men vafan han som ska köra med mig har ju alla pedaler han också, så det borde gå bra. Och sen efter det är det sminkkurs direkt, en jobbarkompis hade varit på en sån, hade väl inte varit för kul. Men kan väl vara bra och lära sig sminket lite bättre. 
 
Jaa sen kanske det blir en toppen helg också, om vi hittar en husbil så ska vi åka på roadtrip med T&M till tyskland, och sen påvägen hem till ULLLLLAAAREEEED, Åh jag vill jag vill jag vill shooooopppa! Det håller vi tummarna för.. Kan jag köpa mammas födelsedagspresent (som hon egentligen inte vill ha) i ullared.

Ch131 har ballat ur, hann se Desp sen la det av. Gick på på tvshack och hann se halva gossip innan det poppade upp att jag sett 74 miuter och måste vänta 54 för att kunna fortsätta. Bläk! Såg även på Saltön, följde alltid det innan när det gick, men kändes lite småsegt nu. Men ska ändå fortsätta se tror jag. Har väl inte så värst mycket annat för mig. Borde väl egentligen plugga teori, men de finns de tid för också, när jag har lust!

15.e Mars

Måndagen har gått, jobb var lugnt. Imorn skulle jag få så sen rast så jag skippar den helt och går hem tidigare. Men lär väl försöka få i mig något under dagen annars så dör jag av matbrist!
Ibland vore det faktiskt skönt om livet vore en skriven bok, iaf arbetslivet, så jag visste vad jag skulle göra och bara följa boken, men nu funkar det inte så.

Ledig onsdag och tog ledigt på torsdag, JAG SKA TA MIN ALLRA FÖRSTA KÖRLEKTION!!! Kommer vara skit nervös, men berättade då för honom att jag bara kört på parkering så han lär ju får köra ut till en parkering innan jag sätter mig framför ratten. Men jag hoppas det kommer kännas bättre när jag kört lite med dom, för just nu har jag inte den största lusten till att ta körkort. Eller jo jag vill ha körkort men jag orkar inte med vägen dit.

Har kollat lägenheter idag också, behöver jag ens skriva det längre, det borde väl nätan tillhöra det vardagliga nu? Intresseanmälde oss på en större lägenhet på skallberget. En visning skadar ju inte. Att det skulle vara såhär svårt att hitta en lägenhet trodde jag inte, jag trodde nog inte heller vi skulle vara ganska så kräsna. Eller kräsna är väl inte riktigt rätt ord heller.

Blir nog tidigt i sängen ikväll. Massor av avsnitt som jag egentligen skulle sett idag, har ju missat SALTÖN..

Nehe röka och sova..

14.e Mars

Jobb gick bra, trots att det tog emot att gå upp. Hade en ganska så lugn dag och jag kunde ta ut lite komp och gå hem tidigare.
Fasen det känns som om godiset har satt sig som ett bälte runt magen, haha.. Det är nästan slut nu, och nu borde jag inte äta godis på länge igen..

Måste sovit hårt inatt för jag vaknar Alltid annars när E kommer hem, men inget minne av att jag har vaknat till, eller så var han väldigt tystlåten när han kom hem..

Mäklaren ringde för en stund sen, blir visning på onsdag istället.

Nu ska jag ta och äta resterna från tacosen. Smask!

No call!!

Uppe med tuppen, nja nästan iaf, vid halv tio vaknade jag. Märkte att elen måste ha gått, för klockorna stod och blinka. Hoppade in i duschen, gjorde mig ordning och väckte min andra hälft. Sen iväg på visningen av lägenheterna på ÖM, så småå dom är, både tvåorna och treorna såg väldigt små ut. Och det sämsta är att just nu ser det ut som om man har okej utsikt över vattnet, men det ska byggas ett lika stort hus till som kommer att skymma utsikten. Så nej det blir nog inget ÖM för oss.. Mäklarn på ÖH har inte hört av sig så jag gissar på att det inte blir någon visning imorn :(

Vi har precis varit iväg och köpt en massa snacks, och nu är man äckelmätt och har massor över. Hittade mina kära trossar som jag aldrig hittar..

Ikväll blir det lugnt, E ska iväg till vänner och äta tacos och kanske dricka lite öl, funderade på om jag skulle med men jag stannar hemma, hänger jag med så vet jag inte hur jag ska komma hem, och så vill jag vara hemma någorlunda tidigt eftersom jag tyvärr måste jobba imorn. Så jag tänker också äta tacos och så får jag väl se lite på melodifestivalen som jag inte sett något av..

12.e Mars

Usch jag trodde aldrig eftermiddagen skulle ta slut, men som tur var gjorde den det. Inte så att mina jobb var speciellt dryga, det kädes bara väldigt långt kvar tills man skulle sluta.

Sen blev det en lång vilning efter jobbet, sa till en som jobbar helgen att dom skulle ringa om det fanns någon som ville jobba på söndag. Annars jobbar jag :) Förmodligen blir det visning på söndag kvällen då, och sen imorn också då.

Min mage skriker efter mat, E och jag sitter och ropar MAAAT till varandra, men ingen av oss orkar göra något åt det och vad vi ska äta. Ute får det bli vilket fall som helst..

Solsidan ikväll också, det får ju inte missas. Men nu tänker jag nog ta och göra något åt magskriket..

Stress


                                              Laurent Wolf - No stress


Jag har aldrig innan varit det personen som har varit stressad mycket, men just nu känns det som jag är inget annat än stressad, varav min gäspningar troligen kommer ifrån. Skitdrygt!
Jag vet inte varför jag är stressad, om det är jobbet eller något annat?! Men jobbet är nu som det alltid annars varit, ja nästan iaf. Undra om stress känsligheten kan ändras genom åren? Måste nästan vara så.

Det hade inte varit fel att åka en vecka till värmen och bara koppla av och inte tänka på något annat än sig själv. Men var ju nyss i Tallinn så jag får väl nöjja mig ett tag, och snart åker jag hem till Vetlanda till familj och vänner. Men det bästa vore om vi snart hittade en lägenhet, så vi kan packa ihop våra saker och flytta så snart som möjligt. Jag bara längtar till dagen vi har skrivit på kontraktet och vi kan flytta från denna lägenheten som har en toalett för dvärgar, och sen kunna gå ut på en balkong utan att höra en jäkla massa bilar och lastbilar, och snart kommer alla brummande motorcyklar farandes också, gärna på natten ska man köra också, och helst på bakhjulet. Ser skit kul ut, men inte utanför vårat fönster TACK :D

Smygare..

Brödet blev super gott..
Efter bröd i magen så åkte vi och "smög" på en lägenhet, vi ville se hur den låg, det var inte lätt att komma fram men E fick gå i all snö för att komma upp, men ha glömde se om det var något vattenutsikt :( Men nu SKA jag inte få några höga förväntningar och bli besviken igen, vi ska ringa om en visning imorn, sen kan det ju bli budgivning och då kanske de bli skit högt. Sen kanske vi ska gå på en visning på lördag, på en tvåa på öm, ingen som vi är intresserad av egentligen, utan bara för att se hur det ser ut.
Jag måste tydligen gå med i A kassan för att E ska ta lån med mig, så det får jag väl ta tag i imorn, då blir jag ju ännu fattigare buhu..

Det blev ugnsfalukorv och potatismos till middag, så nu har jag en såndär svullen mosmage. Men gott vare...

Tände ljus på hyllan vid tvn, och vem fick inte upp ögonen för det om inte lilla Sture... Han försökte hoppa upp men jag fick tag i honom i luften. Som tur är så förvarnar han med ett pip innan. Lilla sötnöt, Skilla gjorde likadant för några månader sen, men hon kom inte ända upp utan hängde på hyllkanten.

Nu ska jag ge mig in i lägenhetsvärlden igen...

11.e Mars

Skönt med sovmorgon. Vakade ganska så tidigt med somnade skönt om igen. Upp och börja igång med städningen. Tog ju sin lilla stund..Men skönt att ha det gjort.

Nu håller jag på att baka grekiskt lantbröd, så gott med nybakat bröd med ost på*smask*
Får se vad man ska hitta på för mat ikväll?! Ingen fantasi när det gäller mat.

Nu har vi fått reda på hur mycket vi kan låna iaf, men så mycket vill inte jag låna. Och det fanns tydligen en tvåa på öm för 1,8 milj, men det är väldigt mycket pengar. Så det blir nog inget med det. Och inga nya intressanta som kommit ut idag heller..

Nehe nu ska brödet in i ugnen..

Blir så less!

Börjar smått tröttna på att leta lägenhet, det dyker ju inte upp något. Och den lägenheten vi var intresserad av som var reserverad skulle skrivas på idag men finns fortfarande kvar på hemnet. Why? Slow ones.
Sen så fanns det en trea på öm som var lite småintressant men avgiften var hög, E trodde den skulle sänkas efter han kollat igenom något på internet, men sen hörde han med någon arbetskamrat och så låg det tydligen inte alls till. NEHE!
Varför känns det som om vi inte kommer hitta något, E är för jäkla kräsen, vilket kan vara bra men nog lite för mycket. Det känns inte som om jag har så speciellt mycket att säga till om egentligen.

Jag tänker fortsätta gnälla, hemmet ser ut som skit just nu och jag blir så trött på att det alltid är just jag som ska städa på mina lediga dagar. Disken är överfull, dammråttor/katthår i varje hörn. När ska jag få ha mina lediga dagar till annat än städa/tvätta? Jepp that´s not gonna happend.

Nej jag har just nu ingen lust me nå, vill gå i ide tills en lägenhet dyker upp. Jag vill ha flyttat härifrån till sommarn, men det känns ju ganska så långt borta.

Nej piss å skit!

10.e Mars

Äntligen ledigt.Mönsterarbetsplatsen var idag, vilken skillnad på 3 timmar och ca 2 timmar. Gick så mycket snabbare. Hann inte ens börja tröttna.
Fick skjuts hem av ett par som vill para deras hon katt med min Sture, Sture är dock inte så stor än, tror inte han förstår sig på hur man ska göra riktigt. Men det skulle nog bli fina kattungar. Men vi ska inte ha några fler..

Efter jobb så fick jag med mig Carro till ÖB i världens snöblask,vattenpölar överallt. Lite småshopping, bra och ha saker som är mycket billigare där än i andra affärer, t.ex Syoss shampot och balsamet kostar bara 39:-styck på ÖB, medans på Maxi kostar det 59:- styck. Blir lite skillnad. Men ändå så kommer man uppi en hel del ändå, även lite chips flög i korgen..Konstigt jag skulle aldrig lägga i den där.

Nu håller jag på och tvättar, E lagar mat, det blir kotletter med potatis,sås och en jäkla massa lingonsylt. Så förbannat gott. Var längesen nu, men vi lagar det inte lika bra som mamma, den är godast av dom alla.

Sen efter tvätt tänker jag sätta mig ner och se Gossip och 90210, sen funderar jag på om jag ska börja se Cougar town också, fanns visst också på ch131

9.e Mars

Tisdag, en dag till att jobba, uhh. Tycker det är lagom att jobba 2 dagar ledig en dag sen jobba igen :) Kanske kan kalla mig lat..
Imorn har vi mönsterplatsen, se om jag blir något klokare, tveksamt!
Undra när löneförhandlingarna är, tydligen ska det vara så att om man läser till usska nu så ska dom få 1200 i lönehöjning, det tänker jag då ta upp när jag förhandlar lönen, jag har då inte 1200 mer än någon som inte är usska i min ålder. Och något som gjorde mig väldigt förvånad var att en arbetskamrat som är över 60 bara har 1600 mer än mig i lön. Är inte det sjukt? Hon har lång erfarenhet och utbildning av flera olika slag. Nej vet ni va, detta året ut, sen är det fan på tiden att byta jobb. När jag är 60 ska jag då fan inte ha en lön på under 20 000. Jag skäms över min lön idag, hur skulle jag då må då? SJUKT!

Vi var iväg och storhandla innan, så nu har vi lite mat hemma. Vi har alltid mycket mat i frysen, det åker längre och längre in för varje gång och sen är det bortglömt och tillslut måste det slängas. Onödigt! I nästa lägenhet ska det vara en stor kyl och frys så man kan se vad man har hemma.

Vi fick ingen visning av Brottberga, men den var vi inte så intresserad av ändå. Jag vill nog hellre köpa.På det sättet kan man ju gå i vinst, en hyres är ju som att elda upp pengar, nästan iaf..

Snart börjar Cougar Town, sen ska jag se GOSSIP GIRL, finally! Oth och desperate verkar ha uppehåll :( Men imorn kommer även 90210 :D

Nehe över till tv.

Besviken

Måndag igen. Jobb gick helt okej. Ringde mäklaren och tvåan på öster mälarstrand var reserverad. Åhh så besviken jag blev. Blir irreterad av att lägenheten finns ute när den inte är tillgänglig. Fast det är väl så fram tills den är helt såld och påskriven, den skulle skrivas på på onsdag. Det skulle finnas liknande fast bättre läge, men kostade väldigt mycket mer. Min gräns gick där tvåan var.

Jag har nog granskat varennda intressant lägenhet på hemnet, men ingen som är så direkt lockande. Hittade en, men den var inte E något intresserad av. Det är väl bara att fortsätta att leta. Nån gång kommer väl det fram någon lägenhet som vi vill ha.

Känns drygt med två jobbardagar till när jag egentligen skulle vara ledig på onsdag, men den där jäkla mönsterplats saken är på onsdag så jag bytte dag.

Nehe ska se Secret lives of women på trean..

Svårt

Uppe med tuppen, kvart över åtta var vi uppe(!!!!!) vi missade starten på vasaloppet. Men frukost tillsammans vid bordet, det är väldigt sällan det händer. Sen efter kanske 1½ timma så låg vi båda och sov i soffan. Vaknade upp när den första kom i mål :)

Sen har vi varit ute i Brottberga och kollat lägenheten som vi intresseanmälde oss på, såg jättemysigt ut, men är nog mer till för barnfamiljer, och dit har vi inte kommit än. Sen så gick vi på visningen på k-borg, den var också jättefin, lite mindre än jag trodde. Men det var sjukt många som var där, så det lär ju bli budgivning på. Men E har fått mig FÖR mycket intresserad av ÖM, jag kan verkligen inte bestämma mig om jag har råd eller inte. Det får ngo banken ta och bestämma. Vi ska nog boka en visning iaf. Men där är det fint att bo både på vinter och sommar.

Sen var vi och åt på Gränden, sen åkte vi ut såjag fick köra lite, det går helt okej men så kul tycker jag nog inte det är än så länge. Visst vill jag ta körkort men fan det är ju svårt att hålla reda på allt man ska göra på en och samma gång. Men det är kanske så i början?!

Nehe nu ska vi se film och svulla lite, iaf jag!

Lördag

Jahopp då var nästan helgen över.
Idag kom vi upp ganska så tidigt, åkte till Kajen och åt lunch, man fick bestämma sin egen sallad, väldigt bra. Gott var det också, och inte snålt med mat måste jag tillägga. Efter det gick vi runt och kollade lite på lägenheterna som låg däromkring. Super fint läge om man har balkongen åt vattnet, och lägenheterna där är dyrare än hus i Vetlanda. Vi hade lite tankar åt att köpa en tvåa där, men jag tror inte jag har råd, eller visst har jag råd men då kan jag inte köpa något annat knappt. Och så vill jag gärna inte leva.
Senare på kvällen blev det Spicy got och besök hos J,S&N, blev inte där speciellt länge. Åkte hem och fortsatte leta lägenheter, nu har vi intresseanmält oss på två hyreslägenheter, och imorn ska vi ut och kika hur en ser ut utanpå iaf.. Sen är ju visningen imorn, jag hoppas man kan få någon form av information hur det ser ut med avgiften och så. För om den kommer höjas med ca 2000:- så är inte mitt intresse så stort längre. Den är verkligen super fin men njee det är den nog inte värd om den blir så dyr. Men vi får se. Jag är nästan mer sugen på en av hyreslägenheterna just nu.

Annars har jag varit inne och kikat på lite distansutbildningar, såna som kanske kan ge lite mer i lön. Florister tjänar ju tyvärr inte så värst mycket. Så nu är mer tankarna att jag ska plugga marknadsföring till hösten och sedan någon form av copywriter efter. Allt är på distans, copy utbildningen kostar lite men inte lika mycket som floristen. Och man kan tjäna ganska så bra som copy writer. Men ska undersöka lite mer om jobb innan jag börjar på något. Vem vet, jag kan säker hunnit ändra mig flera ggr innan hösten..

Men nu är det snart dags för sängen, vi tänkte gå upp tidigt imorn (08) och se på vasaloppet, jag går nog upp och sitter uppe en stund innan jag slocknar i soffan.

 

G´nite

Äntligen helg!

Åh äntligen fredag och helg. Man går hem med ett leende på läpparna påväg hem från jobbet. Men på söndagen börjar mungiporna sakta dra sig neråt.. Men de ska vi inte tänka på nu inte. Nu är det helg.

Dagen har varit ganska så lugn annars, fick gå ner på stan och shoppa åt en tant, och tro fasen att jag stötte på min gr chef, hon trodde jag var ledig. Inte så konstigt kanske... Men faktiskt så jobbade jag :)

Helgen kommer nog bli ganska så lugn som jag vet just nu, inget planerat, E ska eventuellt till en vän imorn och dricka lite öl, vet inte om vi tjejer är bjudna, spelar ingen större roll för mig. Jag vill vara pigg på söndag. Fast visningen är inte förrän på em visserligen.

Håller på att se på Grey´s, men de tar en stund innan det laddat klart. Nästa vecka börjar Gosssip Girl och 90210. Wohoo

Över till Grey´s!

Me loves shopping!

Oj vad det är farligt att gå på stan, pengarna bara rymmer från plånboken. Gick en på vero moda och köpte en tunika/skjorta till fast en annan färg. Sen till cubus och köpte nagellack och trosor. Och på åhlens blev det nagelfil och kajalpenna. Gick även in på Make Up Store och bokade in min sminkkurs som jag fick av min käraste i julklapp. Men den är inte förrän den 18.e, då får jag även shoppa smink för 500:- skit bra! Undra vad som är mest värt att köpa, ögonskuggan ska tydligen hålla väldigt länge. Vi får se, hoppas dom rekommenderar något bra, men inga starka färger, det är inte jag.

Ikväll blev det kyckling och potatissallad till middag. Som jag skrev igår så bantar jag inte direkt något mer, jag har ingen direkt motivation för de. Kanske den kommer tillbaka i maj då sommarn närmat sig (hoppas jag).

Nehepp in i duschen!

Ssage?

Hittade på lite lunch, sen kom E hem, sen åkte vi ut och hälsa på E´s mamma och Jörgen. Fick lite fika och vi är sämst någonsin på att banta jag och E. Jag är nog sämst idag, för jag åt hamburgare påvägen hem. Känner välatt jag egentligen inte behöver gå ner i vikt just nu. Jag pendlar fram och tillbaka i det. Men jag har ju tänkt att gå ner i vikt en gång till innan sommaren, jag får väl ge mer då. Men jag ska ändå försöka hålla mig till nyttig mat. Ja förutom idag då, men det är inget måste. Nu kan det få gå sakta neråt i ett eller två kilo, så tar jag dom två sista innan sommaren, sen vill jag inte gå ner mer i vikt. Då är jag på 50 kg. Så just nu står jag på 54, har gått ner lite mer än ett kilo sen jag började den här bantningen.

Imorn är det jobb igen, tror nästan jag vet hur min dag ser ut. 2 timmarn, inköp,rast, städ och inköp. Jag gissar att den ser ut så ungefär. Sen efter jobb tror jag att jag lägger mig i solariet en stund :D

Är äntligen av med en skuld också. Skönt!!

3.e Mars

Tog en lång sovmorgon, gick och la mig sent inatt/morgonen. Blev visst båda Dawsons sen slocknade jag, E hade öppnat fönstret i sovrummet och det var skit kallt. Jag gillar inte att somna och vakna när det är kallt.

Idag vägde jag mig, nu har det gått neråt endel. Men snart nöjer jag mig nog för denna gången.

Tog tag i städningen, aldrig spännande direkt, men behövligt.
Vill att dagarna ska gå, på söndag ska vi troligen gå på visningen på kristiansborg.
Sen kan vi hoppa över några veckor så det blir den 25.e, då åker jag hem till Vetlanda. OM nu inte E får riktigt för sig att flytta till den där 2.an på ÖM, där är det tydligen inflyttning redan 1a april. Men jag har svårt att tro att vi blir av med denna innan dess, och sen så vill jag ju helst inte flytta dit. Men vi får se.

Jag borde nog ta och äta någon lunch, men vi har inget lättlagat här hemma. Vilka problem!

Gaaaah!

....
Åhh vad jag är sötsugen. Rejält godis sugen. Men inget på vardag och helst inget på helgen heller.
Jag är iaf mycket bättre än E på att banta, han drack öl och åt god mat ihelgen och idag åt han tydligen kakor. Det skulle jag aldrig göra ;) Haha.. Nej kakor är faktiskt inget som jag har sug efter. Och öl har jag smått tröttnat på, drinkar är godare, oftast!
Har inte fått någon direkt information om lägenhet ännu, fastighetsmäklaren visste tydligen inget om varför det gått så dåligt för föreningen? Så han skulle återkomma när han pratat med säljaren. Åh bara för man hittat något så känns det inte speciellt seriöst. Men E vill fortfarande på bo på ÖM, och nu har han hittat en 2.a på 62 kvm med låg hyra men den kostar förstås förbannat mycket. Jag vill egentligen inte flytta till en lägenhet som är 4 kvm större än den vi har nu, och sen om vi skulle flytta till den så skulle jag äga väldigt lite av den. Tyvärr är jag nog way för snäll och ger med mig väldigt lätt, men inte förrän jag vet att lägenheten på kristiansborg inte är något att ha ger jag med mig. Helst inte då heller. Men vi behöver flytta!
Som nu när jag skulle ner till tvätten med två stooora ikea påsar tvätt, så var vägen skottad, FRAM TILL TVÄTTSTUGAN, sen hade dom lagt en stor jäkla snöhög mitt i vägen, så jag fick gå runt parkeringen. Vad är det för k*kar som skottar egentligen?


Nehe klockan är över 3, Dawsons har börjat, orkar nog bara med ett avsnitt idag, sen ska jag sova..

2.a Mars

Skönt med en ledig dag, gick upp runt halv tio, sen var det bara att göra sig ordning för att gå till barnmorskan. Där gick det ju snabbt, skulle bara byta piller. Funderade på om jag skulle ta en runda på stan när jag ändå var så närma, men det orkade jag inte. Så jag gick förbi ica ettan och köpte min lunch plus en massa saker.

Min viktnedgång vet jag inte ritkigt hur den går, när jag ställde mig på vågen igår så hade inget hänt, men när jag ställde mig på vågen idag så hade jag gått ner ett kilo från igår till idag. Känns som om vågen inte är så trovärdig just nu. Men det verkar ju som om det går neråt iaf. Tallinn kilot är NU borta. Tog tydligen längre tid än jag trodde.. Ihelgen ska jag försöka att inte vara lika vek som förra, men det vet man aldrig.

Har plockat undan lite här hemma, städning får bli imorn, ikväll ska det tvättas.

Om man ska ta och plocka ihop all tvätt kanske..

To good to be true!!

Kan inte sluta vilja ha den där lägenheten, men E som kan lite om det där har varit inne på deras årsredovisning sen 2008 och den såg ju inte så bra ut tydligen, jag bara lyssnar och håller med typ. E ska ringa mäklaren imorn och höra hur den såg ut 2009 och varför det såg så dåligt ut. Man vill ju gärna inte köpa en lägenhet som kommer gå upp i hyra med nästan 2000:- eller att det konkar. Men säkert kan detta hända bara för att vi för EN GÅNG SKULL har hittat en lägenhet som vi båda kan tänka oss. Har letat i evigheter efter lägenhet, tycker det är våran tur nu.

Jobbat idag, det har inte varit det lättaste kan jag säga, kommer fan ingenvart i detta väder, höll på att blåsa bort själv, och har dom skottat gå/cykelvägarna? NEJ! Inte ens trappan vid jobbet var skottat och där höll jag på att ramla omkull. Ganska så slut i benen efter denna dagen. Kan det inte bara sluta snöa nu?

Hungrig börjar jag bli, men är inget sugen på att laga mat, så försökte muta E med att jag kunde bjuda på sallad, men det verkar inte bli något med det. Buhu. Jag oorkar inte.

Äntligen är jag ledig också, men som vanligt behövs det tvättas och städas, hela sovrummet ser ut som ett bomdnedslag av kläder!!! Vi måste flytta..
RSS 2.0