Inte helg..

Fredag men ändå inte helg.
Var nere en sväng på min lunch och köpte lite småsaker, mer ljus, ljusfat, duk och servetter. Fick 50% på en av varorna på Di Moda, restaurangchansen är bra på det sättet i år :)
Har även ringt Hallsta outlet och lagt undan tvbänken som jag ville ha, så E får vara snäll och hämta den på söndag.
 
Nu har jag grundat dom 2 sista stolarna, snålade lite på den färgen för jag tänker måla om vard.bordet också (sen ska jag inte måla på eeeevigheter), får se om jag hinner/orkar måla en omgång till innan jag lägger mig. E är på aw, så han tar väl sista tåget hem, så jag hinner nog bli uttråkad en gång till innan jag lägger mig..
 
Tittade på det nyaste Grey´s, tänker inte säga mer än: var beredda på att tjuta :)
 
Aja, trevlig helg på er lediga normala människor där ute :)
 
 

...

Har haft en dag ute på erikslund, var först in till Nisses en sväng för att kolla in rean och se om dom hade någon tvbänk, men icke. Gick därifrån tomhänt, vidare till Ikea och köpte det nödvändiga, ljus av olika sorter.
Vet inte vart jag ska kunna hitta en tv bänk, får väl vänta tills jag hittar på någon jag vill ha. Eller okej, vi vill ha :)
 
Två stolar är iaf nu klara, två kvar, blir ju fasen aldrig klart. De nya gardinerna och löparen kom igår, dom passade bra till kök/vardagsrummet, så nu letar jag även efter kuddfodral i något liknande men ja det är ju också ett jäkla letande. Visst är det kul att kolla runt massa men när man inte hittar något så blir det bara irriterande istället.
Så nu lägger jag ner letandet av allt för ikväll och går och lägger mig istället.
Nu jobbar jag hela helgen, inget jag ser fram emot.

Hotell bokat..

Så, nu är även hotellet bokat, 4stjärnigt hotell 200 m från city. Blir nog jättebra tror jag :)
Längtar efter att åka iväg, snart bara 3 veckor kvar.
 
Kunde inte måla så mycket idag, är ju skit kallt ute. Hoppas på några mer grader imorn. Jag målar ju inne i den inglasade balkongen vilket gör det även kallt där. Borde skaffa infravärme.
 
Nej nu ska jag se klart de sista Sex And The City avsnittet..
 

24/9

Varför är måndagar så otroligt jobbiga för? Jag känner mig alltid som en zombie på måndagar och idag har det varit ännu värre. Känner mig fortfarande febrig fram och tillbaka och allmänt små hängig. Och så sov jag lite väl lite inatt. För igår var jag tydligen sympatibakis med E och sov bort väldigt mycket av dagen.
 
Idag har jag bara orkat slipa stolarna, får börja måla imorn, dels för jag känt mig småkass och sen vill jag inte måla när det är för kallt för då torkar det så dåligt.
Har suttit och letat efter tv bänk på de flesta sidor som finns, hittade en på hallsta möbeloutlet, en på jysk. Den på hallsta var snyggare men liite dyrare. Tänkte även att jag ska åka ut till nisses på torsdag när jag är ledig och kolla om de har något intressant. Ska bara försöka hålla mig frisk tills dess.
 
 

...

Här är gardinerna som jag köpt, köpte likadan löpare. Blir nog fint.
 
Har precis sett klart en film, Get the gringo.
Ska snart bege mig mot sängen. Har känt mig febrig fram och tillbaka hela dagen, förhoppningsvis beror det bara på fel vecka..
Förstår inte varför bilden på bordet hamnade snett, la upp den genom mobilen. Äsch man kan väl se på ett ungefär ändå..

vitt vitt vitt



Förvandlingen har börjat. Nu är jag klar med bordet, bara 4 stolar kvar.
Har även varit inne och beställt nya gardiner och löpare från jotex. Bra att spendera bort pengarna innan man fått dom :-D

Helgar..

Då har jag tjänat ihop två dagars ledighet på en vecka :)
Idag tog jag en rejäl sovmorgon, låg och slöade i sängen till 13. Jepp i´m crazy..
Annars har denna lediga dag gått åt som vanligt åt städning.
Åkte förbi T&M och hämtade upp restaurangchansen, sen vidare och handlade mat..
Sitter och kikar lite på E´s 30års present, vet på ett ungefär vad jag ska köpa, måste bara kolla lite mera först. Som tur är så är det ju några månader kvar.
 
Imorn ska det börjas målas, får åka iväg tidigt och köpa färg för att sedan måla bordet. Tackade nej till Sean Banan, ledsen tycker inte om honom :) En annan gång när jag kan spendera pengar samtidigt följer jag gärna med, utan Sean Banan förstås..
 
Nu ska jag se The intouchables igen.. Såååå braaa!

München it is..

Min sambo är ju för himla rolig, det blev ju varken London,Berlin eller Warzawa, igår kom han på att han ville till München så det fick det bli. Jag vill bara åka iväg så det fick bli bra. Ska tydligen finnas god korv där, jag lär ju hitta på något annat att äta annars kommer jag bli toasittandes hela resan (för er intresserade.) Men det blir nog bra, det ska bli skönt att komma iväg några dagar, fredag till måndag blir det. Hotell är inte bokat ännu, tror vi väntar med det några dagar, fanns mer hotell idag än igår så då kan vi likaväl vänta ett tag.
 
Idag har dagen inte vart något vidare spännande, jag avskyr att gå till otacksamma människor, man sliter röven av sig och får inte ett tack.
 
Nu ska jag se Masterchef USA, man kan inte få för mycket utav Gordon ;)

18/9

Gårdagen gick rätt bra, men jäklars vad trött jag har varit idag. Men efter lite vila så funkar jag igen.
Skulle egentligen vara ledig tors-sön men jag tog en beodring då också, frivilligt också faktiskt. Så då jobbar jag 16-22 och får 12 timmar då också. Jag får min sovmorgon så jag är nöjd ändå. Då slipper jag även att ta ut någon obetald semester.
 
De här med ekonomiassistent verkar krångligt, inte egentligen kanske men VUC har inte just den på distans utan dom sa åt mig att kurserna fanns en och en på Hermods. Hmm jag fattar nog fasen inte, men det borde väl inte spela någon roll om de ligger i paket eller om jag läser det var för sig, eller? Jag vill verkligen göra något och det nu.

övertid

Äntligen har blogg.se skaffat en app till android också. Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli lite mer. Idag blir det beodrad övertid. Det stod mellan mig och två andra, men den ena hade jobbat hela helgen och den andra har en liten hemma så jag själv sa att jag kunde ta den. Tar det i tid så då behöver jag inte ta någon obetald semester om vi kommer iväg på någon weekend.
Och eftersom jag har kortvecka så klarar jag nog stå ut med att vara lite trött.
Nej nu kallar jobbet!

Helgen över..

Fy för lediga dagar som alltid går för snabbt.
Igår kom vi upp ganska så vetig tid. Åkte och kikade lite på cross sm, fikade ut hos E´s mor och kvällen spenderades hos T&M och till sist åkte vi ner på stan.
Idag har man mått som man förtjänat. Tittat på moto gp och halvsovit hela dagen typ :)
Veckan som kommer blir en kort vecka, vilket är enormt skönt.
Nu ska jag kolla om det är någon bra film som går ikväll..

12/9

Jag har kollat lite distansutbildningar, mejlade Hermods om ekonomiassistent men dom har tydligen inget paket utan olika kurser. Men det ska finnas nånstans, VUC skulle tydligen ha det men jag hittar fasen inte på det. Det är dags att göra något annat med livet. Innan har jag sagt att kontorsarbete är inget för mig, men hur vet jag det innan jag testat. Jag sa också innan att jag ALDRIG skulle jobba inom vården, inte denna sortens vård iaf. Men det har faktiskt varit bättre än jag trodde. Men nu (eller för längesen) har jag tröttnat och det är dags att gå vidare..
 

Hösten har kommit, och höst betyder göraominneilägenheten. Nästa projekt blir nog vardagsrum, svart ska bli till vitt. Eftersom barbord passar in bra här så tänkte jag nog måla om det vi har, jag tror det kan bli snyggt. Sen med tiden ska jag köpa nytt vardagsrumsbord och ett nytt tvbord, vill inte behålla något av det vi har.
Kom på att jag får nog sätta igång och måla ganska så snart, för sist jag målade var det väldigt kallt ute på den inglasade balkongen vilket gjorde att det tog evigheter innan färgen torkade..

Realtionships is like a rollercoaster

Jag önskar jag kunde säga att ett förhållande är enkelt, men det är det inte.
Och jag är tyvärr en sån som kan vräka ur mig saker utan att tänka, jag skriver bättre än jag pratar. Iaf när det gäller en diskussion med E. Det är ett problem och det är jag medveten om.
E funderade på om vi skulle ta en paus ifrån varandra, eller vara ifrån varandra ett tag, det är kanske samma sak? Jag själv är inte mycket för det här pausandet utan tycker att vi ska lösa problemet istället för att fly från det. Visst kan det vara bra att vara ifrån varandra och känna att man saknar varandra. Men det är för mig inte samma sak som en Paus. Vi får väl se hur det blir, jag vet vad jag vill och jag släpper inte taget så lätt.
 
 
 

Jobbhelgen är över..

Vet ni vad jag avskyr mest med mitt jobb? Ovetandes om inbeodringar. Idag skulle tydligen jag vara glad för att jag inte blev inbeodrad för kvällen. Seriöst, skulle jag bli glad för att dom inte beodrade mig att jobba utöver min arbetstid? Nej, det är så det ska vara, jag jobbar då jag ska, mina 100% sen ska jag kunna gå hem och inte ge jobbet en tanke. Jag har jobbat hela helgen, inte fått 11 timmars dygnsvila som egentligen är något man ska ha. Jag sa att jag faktiskt skulle ha vägrat den, då hade jag fått sparken sa L. Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte om det gjort mig så mycket.
Jag vill gärna inte jobba på ett ställe där dom kan beodra (beordra??) en hur dom vill utöver ens 100%, dom bryr sig inte om vårat liv utanför jobbet. Så vill jag inte ha det.
Men eftersom det inte är deras problem om jag har något att göra efter jobb, så anser inte jag att det är mitt problem att dom har för lite folk, det är väl deras problem. Men så funkar det inom vården tyvärr. Det är en av anledningarna jag vill därifrån.
 
Nu ska jag fortsätta se på Pretty Woman, en film som man inte kan tröttna på. 

Förstår inte..

Jag har pratat om en weekend resa nu i hur länge, 3 veckor kanske?
Men har något blivit bokat, nix! Jag förstår inte riktigt vad det jobbiga är i det hela, resan är varken dyr i flyg eller hotell. Och att leva där ska tydligen inte heller vara något dyrt.. Nej jag förstår verkligen inte vad problemet är.
Resa ska vara något kul, något som man ser fram emot. Men så verkar det inte vara för alla.
Får väl leta fram någon som vill åka med mig istället. Jag vill inte sitta hemma och ha samma jäkla helg varje helg.
 
ÅH!

Toppen födelsedag.

Gårdagen var jättebra. Frukost på sängen med fina presenter från E.
Sen hoppar vi över jobbdagen.
Kvällen kunde inte blivit bättre. Middagen på Franks var den bästa jag ätit, vi tog något som jag tror heter Frank rules, vi visste inte vad vi skulle få utan det bestämde kocken. Tog likadant med vinet.Vi fick två olika förrätter, jag fick först kantarelltoast, sen någon anklever. Huvudrätten var skaldjursrisotto och till efterrätt fick jag något som hette Hallon och Lakrits. Det var så himla gott allting. Det enda som jag inte tyckte om var ett av vinet jag fick (man fick nytt glas vin för varje rätt) men det gillade E så han kunde ta mitt och jag hans..
10 av 10 får dom av mig :)
 
Sen gick vi och tog en öl på Sky bar och sen bio, Magic Mike, bra film fast det var väl inte direkt någon "bio"film.
Tack E för den underbara kvällen.

Puckon..

Var precis inne och läste Katrin Z´s inlägg om Bingo, gick även in på "flickans blogg",ja för Bingo är han inget annat än en flicka. Bingo har självklart gjort fel, alla gånger. Men när jag läser flickans bloggs kommentarer om att hon inte gjort något fel så tycker jag det är helt fel. OM tjejen vet om att killen/mannen har flickvän/fru och fortfarande flörtar/stöter osv så är det enligt mig fel av henne också. Vet man så ger man fan i det helt enkelt. Båda två förtjänar varsin örfil, pojkvännen behöver kanske två. Sen tycker jag Bingo är lite av ett skämt, visst att han har ett JOBB där han plåtar nakna tjejer, det är ett jobb. Men det verkar som han hellre umgås med dessa småbarn istället för sin egna familj. Kanske dags att inse sin ålder?!
 
 

4/9

Hur kunde Får vi följa med vinna över Så mycket bättre i kristallen? Don´t get it. Visst, Filip och Fredrik är roliga men dom är ju fan överallt.
 
Två dagar kvar tills jag blir 27, jag börjar bli gammal. Nu får det räcka tack.
E har bokat bord på Franks på torsdag, sen blir det nog bio om det finns något att se. Så en bra födelsedag får jag nog allt. Men förra årets blir nog svårslaget. Då var vi i grekisk värme med god mat/dricka och sällskap. Åh, nu ångrar jag mig att jag inte gjorde likadant som förra året. Men jag ångrar förstås inte Italien resan, never.
Men en weekend resa nånstans blir det nog iaf i oktober..
 
Nu ska jag in och söka efter jeans, man ska tydligen inte gå i samma jeans nästan varje dag..

En helg går snabbt..

Att lediga helger alltid ska gå så himla snabbt.
Mamma och pappa har precis åkt. Helgen har varit bra, fick det jag önskade mig, pengar. Vill ha pengar till resa.
Igår åkte vi på den vanliga shoppingrundan, jag fick med mig en lampa hem. Sen kom E´s mamma och J på fika, tårtan blev faktiskt god, den såg inte så fin ut men god var den.
På kvällen gick vi till Texas longhorn och åt, det är så gott! Sen tog vi några öl på bishops men blev ändå en ganska så tidig kväll.
 
Denna vecka är en ganska så trist vecka, har mina 3 kvällar den här veckan, måndag, lördag och söndag.
Nu ska jag ta och dega lite i soffan :)
RSS 2.0