Helg..

Gu så skönt det var med sovmorgon. Det sitter aldrig fel.
Vi åkte och tränade på E´s jobb, jag har något så enormt svaga ben, bänkpressen gick inte så bra. Känner redan av träningsvärken, undra hur det kommer kännas imorn då?

Efter träning åkte vi till systemet och köpte dricka för kvällen, sen till NetonNet och köpte mig en ny mobil, blev en sonyericsson x8, med vit/rosa skal ;) eller lila kanske de är..

Nu ska vi snart gå till Coop, ska möta upp C & M där och handla lite mat, sen tillbaka hit och grilla lite god mat, och förstås god dricka till, den får ju inte glömmas..

Känns skönt med en normal mobil, E´s mobil kändes ungefär som en mobil från 90talet. Spotify och surfa lätt är ett måste, sen betalar jag ju för det också...

Nehepp dags att göra sig iordning.. Ju snabbare vi hinner hem desto bättre, speedway är på tv idag, måste bara hitta vilken kanal..

....

Sitter och letar efter ny mobil på nätet, eftersom vi nu inte vet om vi får några pengar eller när vi får pengar så tänkte jag köpa mobil på netonnet, kör på 3 månaders avbetalning, eftersom jag är en jäkla fattig usska.. Ska jag köpa samma som jag hade, som även är väldigt billig, eller ska man köpa någon annan. Gärna en med en bättre kamera. Fast dom ligger endel högre i pris.

Imorn ska vi träna är det tänkt, sen en snabbis in på systemet ( vi är ju så jäkla bra på de där med att vara nyttiga) aja hela veckan har jag varit nyttig iaf. Sen vad som händer och sker på kvällen är inget bestämt. Ska försöka få tag på C och se om dom har något bestämt.. GP får jag nog se på repris tror jag. Och då måste jag hålla mig borta från aftonbladet och E måste vara tyst :) Och inte prata med mamma och pappa innan jag sett reprisen..

Nu ska jag se klart BB innan vi ska se en skräckis..

So far, NO good

E berättade för en stund sen vad if sagt och skrivit. Och det var ungefär att vi skulle få 300 ynka kronor efter vi betalt självrisken, är dom helt jävla pantade i huvudet. Det är inte alls vad som står på deras f*** sida, räkna med att vi överklagar. Jag skulle enligt dom inte få något för min mobil eller kamera, och förstås inget för hotell och flyg. Om vi inte får några pengar så tänker jag ringa dom och be dom fara och flyga, och det är snälla ord.
Nej jag ska försöka att inte bli förbannad i förtid. Jag ska överklaga så högt det går, det handlar om ganska så många tusen som jag förlorade under den resan, nästan 6-700 blir allt sammanlagt med förlorad arbetsinkomst och extra flyg och hotellnatt..

Men nu ska jag fortsätta våran myskväll. Skrev till E innan idag att jag tyckte vi skulle ha myskväll. Hans svar märks att vi varit ihop rätt länge: "Ingen tjockismat, men film och lite knull kan vi ju ha" ursäkta det hårda språket men jag tror ni som läser är så pass vuxna så ni klarar av det ;)

Haircut..

Jag var och klippte mig idag efter jobbet, PÅMINN mig nästa gång jag pratar om att klippa mig att boka tid, inte drop in..
För det första gör det ont att få håret tvättat i den där saken. Sen hon som klippte mig, hon satte på den där "kragen" ganska så hårt runt halsen, och hon mätte håret HELA tiden, vilket gjorde att den där kragen gjorde mer ont. Hon verkade förbannad för jag har aldrig varit med om någon som kammat så hårt, mitt öra var ganska troligen rött efter hennes ilskna kammning. Och hon blev ju Aldrig färdig. När hon hade misshandlat mitt hår i en halvtimma så frågade hon om jag var håröm, nej jag är inte håröm men de gjorde ont i mina stackars öron. Tog en halvtimma med håret därbak, sen hade hon resten kvar, det tog säkert en timma innan hon var färdig. Och det blev inte riktigt som jag tänkt mig, hon vek håret innåt, jag vill ha det plattat, men aja jag kan själv. I vanliga fall brukar det vara skönt att sitta hos frisören men det kan jag inte påstå denna gången. Nej nästa gång bokar jag Moa som jag hade sist, hon var bra.

En dag till att jobba innan ledighet, SOVA..

Fick förresten reda på semestern idag, dom fick flytta mig på en vecka, men de hade jag redan sagt sen innan att det var okej, så 27-28 har jag ledigt, v27 åker jag nog hem hela veckan, v28 har E och jag ledigt tillsammans, vi har inget alls planerat. Tanken är väl att vi ska ta en charterresa i höst, storstad blir de iaf inte. Jag är sugen på Lefkas igen, finare ställe har jag inte varit på. Lagom stor ö..

Diskussionen har vi inte kommit nånvart med, eftersom vi inte är där än, så tycker inte han riktigt att vi behöver diskutera det. Vilket är förståligt, alla kan inte vara framtidsberoende som jag är.

När det går emot..

Vi kom in på en diskussion igår, E berättade att han sökte jobb som skulle kunna göra att han ska kunna jobba utomlands då och då. Typ någon/några gånger i månaden.
Jag har sagt redan innan att jag inte velat ha ett sånt förhållande, E har aldrig berättat innan att han haft dom tankarna, utan mer att VI kunde flytta utomlands i ett halvår, för det är jag med på.
Jag kan förstå honom att han vill åka iväg och jobba utomlands, men jag hade velat att han hade berättat det för mig mycket tidigare, för jag tror inte jag hade valt att bli tillsammans med honom då.
Han får hans liv precis som han vill ha det, medans mitt liv blir precis tvärtom som jag vill ha det.
Om han skulle få ett jobb där det handlade om EN gång i månaden då är det okej, men om vi säger att vi skulle skaffa barn (jävla tjatande jag vet) och han har ett jobb där han är ute och reser flera gånger i månaden i flera dagar. Då skulle jag känna mig som en ensamstående mamma. Ska jag då jobba heltid, ta hand om barnen och hemmet helt ensam? Det ÄR en ensamstående mamma, och det är inget jag skulle vilja vara.
Kärlek måste vara det absolut svåraste som finns. Hur kan två så olika människor hittat varandra?

Ska jag bara vänta och se hur han tänker göra nu då?

Letar och letar

Jobb idag igen, börjar bli riktigt seg med att komma upp på morgonen, men jag kommer alltid i tid ändå..

Just nu sitter jag och letar plånbok och väska på tradera, finns lite mer att välja mellan där och lite billigare också. Helst skulle jag vilja ha en precis likadan som jag fick av E från Usa, en Giani Bernini, älskade den :( Jävla tjuv. Funderar på en guess plånbok, dom är ganska så snygga och ser ungefär ut som jag vill. Hittade även en söt rosa från Anna Sui, men rosa? Okej jag har en rosa dator men plånbok? Så rosa är jag nog inte..

Har även kollat lite på utemöbler, misstänker att E och jag har lite olika smak på den delen, han vill nog ha trä, jag vill inte ha trä, olja in varje jäkla år och hålla på att underhålla, nej de låter mest drygt. Jag vill helst ha ett svart, de passar med resten. Men vi får se, det ska ju helst inte kosta för mycket. Vet att Maxi har ett bord med 4 stolar för ca 2500, de är ju inte farligt.. Men får väl ta en kik på nisses först.

Nu ska jag fortsätta sörja min plånbok och leta efter ny :(

Tisdag

Lediga dagar går alltid för snabbt. Sov ut bra länge, det ringde men när jag sover så sover jag. Jag orkar aldrig gå upp och svara. Sorry!

Har inte gjort så mycket, var iväg och köpte en massa grönsaker, nu när vi båda ska försöka vara nyttiga så lär det väl behövas. Tvättat 3 maskiner, allt står stilla när jag jobbar.

Pratade med min bror innan, kollade om dom hade velat komma upp till helgen men L hade inventering, men vi pratade om vi alla skulle åka ner till Vetlanda vid midsommar, tycker jag låter som en toppenidé, hade en jättebra midsommar där förra året. Och här tror jag inte de är något speciellt. Och sen bor vi ju här, rooligare att komma bort.

Så valborg ihelgen, och första gp också på lördag, vilket är roligast? Vill nog se gp men får se hur jag gör, inget som är bestämt att vi ska göra heller.

Nu är ALLA papper inskickade till försäkringsbolaget, så nu är det bara att vänta och se vad dom säger.
Imorn tror jag att jag ska lönesamtal, har helt glömt bort att ens ta med mig pappret hem som ska fyllas i. Sen tror jag att jag ska på någon hlr utbildning, det har jag ingen som helst lust att gå på faktiskt. Har redan gjort det i gymnasiet. Fast visst, det kan väl vara bra..

Nu ska jag fortsätta se på tv..

Spännande..

Gick in på min telenorsida för att se vad saldot var, räknade med väldigt lite eftersom den blev stulen och jag har inte kunnat använda det på ett tag, då var den uppe på över 900:- någon har ringt 42 minuter från barcelona, jag ringde E 1-2 ggr i inte ens 5 minuter sammanlagt. Yeey! Men jag har pratat med telenor, jag vill se vart dom ringt nånstans. Känns ju aningens irreterande att behöva betala för något jag inte gjort. Bajs!

Sitter och kollar på BB nu, kan verkligen inte fatta att Katerina är kvar, hon är ju så jäkla körd. Vad är de för människor som gillar henne? Eller rättare sagt vem vill ha kvar henne i huset?

Nepp nu ska jag fortsätta se det sista

Bra helg..

Igår hade vi lite förfest här hemma, jag tog först folköl, men klart man blev sugen på mer när alla de andra drack, så jag drack lite(kanske någon för mycket) starköl också. Följde med dom ut till Bobban, var självklart kvar där till stängning och köpte med oss en stor jäkla kebabtallrik som vi delade på.. Tror inte jag somna förrän runt 4, tog extra lång sovmorgon till 7, på med smink och åkte till jobbet. Lite småbakis har jag varit men mest förbannat trött. Jag hade iaf en trevlig kväll igår.

En tant tyckte att jag såg trött ut medans en annan tant sa att det hör till i min ålder. Haha.. Köpte med mig spicy påvägen hem, käkade hälften, la mig och sov åkte till jobbet igen. Lite piggare omgång nr 2 :)
Vi delade på en pizza nu ikväll, men nu är det färdigfläskat. Imorn kör jag igång med det nyttiga igen.

Känns surt att jobba imorn när E är ledig och det ska vara super väder. Men jag tjänar iaf lite extra pengar nu när det är storhelgsbetalt :)

Ledigheten sluut

Sista dagen på min ledighet. Har inte jobbat på över en vecka så det känns helt okej. Mindre okej är att det ska vara fint väder imorn, men som tur är jobbar man inte på kontor, så jag kan även njuta av vädret som jag jobbar.

Det blev inte mycket gjort idag, vi vaknade senare än vi tänkt oss, åkte och handlade på City Gross, som inte är något billigare än Maxi, så Maxi jag sviker inte dig ;)
Sen har vi haft premiär med våran grill idag, T&M med sina små kom hit, även A. Har lekt för fullt, men det är kul, även om jag blev trött ibland (förstår er småbarnsföräldrar som somnar tidigt) jag längtar konstigt nog tills den dagen kommer till oss. Inte tröttheten förstås men allt det som tillhör..
Gott vare med kött, färskpotatis och sås. 

Så imorn ska de först jobbas, sen får vi se vad som händer, dom skulle eventuellt ut imorn och kanske förfesta lite här, gör inte mig något alls, jag somnar ju ändå inte förrän tidigast 1 och troligen inte förrän E kommer hem. Och trevligt med sällskap :) Annars blir det nog bara en lugn kväll och någon film kanske.

Jag hoppas mamma och pappa håller sig hemma imorn, har nämligen skickat blombud, kan inte tacka dom nog för hjälpen. Dom är helt enkelt bäst.

Nehepp ska väl plocka undan lite innan sängen ropar..

Chris Medina

En vän på facebook la upp ett videoklipp som gick rakt in i hjärtat. Han var visst med i idol och där får man höra vad som hände. Även på Jay Leno showen som också finns på youtube. Men här är låten, så otroligt fin.

Sötasötakatt

Gick in för skojs skull och tittade på kattungar. Så länge jag bor i lägenhet kommer det aldrig komma in en till katt här, i ett stort hus på landet så skulle det funka. Men när man ser denna otroligt söta katt så blir jag så sugen. Hittade även en Bengal katt, en sån vore riktigt cool, ser ut som en leopard..

Denna söta katt finns på blocket..

Men som TUR är vet jag att dom faktiskt växer upp, skvätter sand som om lägenheten vore en sandlåda. En till katt att torka upp efter, nej tack.

Torsdag kväll..

Nu har vi fått oss mat i magen, och gott var det med påskmat.
E började undra när jag börja jobba imorn så jag vart tvungen och berätta, och han blev nästan som sur? Förstår nog inte riktigt det, förstår inte det alls faktiskt. Det är ju inte så jag tar tjänstledigt, jag förlorar helgob för imorn, men vi delar ingen ekonomi, så varför ens bekymra sig över det. Jag får storhelgs ob 3 dagar. Skulle inte bry mig om han tog tjänstledigt eller semester, vad han gör med sina pengar är hans val, bara han har råd med hyra/lån och våra räkningar. Sen skiter jag i resten. Precis så tycker jag att han ska tycka om mig med.

Ska snart dra mig till sängen, imorn måste vi handla, det ekar nästan i kyl och frys.

Uppe med tuppen,

om E är tuppen ;) Gick iaf upp när han gick till jobbet, ringde kortavdelningen och till hotellet i barca, så dom kunde få bort min reservation, men den lär nog ändå inte vara borta förrän tisdag.

Sen ringde jag mamma som blev i chock när jag ringer klockan 9 på morgon :) Det händer ungefär aldrig. Duschade och åkte till polis och hämtade kopian på anmälan och sen ner på torget och köpte mig blommor till uteplatsen, min tanke är att torgblommor är billigare än i affärer, men när jag sen åkte till Coop för att köpa blommor till E´s mamma och lunch till mig själv så ser jag att jag kunde köpt det Mycket billigare där, attans också. Hade mina funderingar att gå till hälla plantagen och att E skulle hämtat mig där påvägen hem, men han kan ju inte få tag i mig så istället KANSKE vi skulle åka dit när han kommit hem.
Ikväll ska vi äta hos E´s mamma, ska bli smaskens.
Imorn fick jag ledigt av jobbet, dom hade sökt mig genom E(lämnade hans nr när jag ringde och sa att vi var fast). Men jag tänker lura E imorn och säga att jag glömt bort att jag ska jobba. Rolig jag är va?

Klockan är bara 14 och jag har hunnit med förbannat mycket, blommorna är där dom ska.. Herregud, är jag 70 år gammal som pratar om blommor på bloggen? Aja jag får väl vara de då.. När jag ändå är 70 så tänker jag ta en vilopaus innan jag måste städa lite..

Barca..

Okej ska försöka köra ett inte så negativt inlägg om Barca.
Landade lite efter 23, tog bussen till Barcelona, sen taxi till hotellet (skit enkelt att hitta och lätt att ta sig fram). Checkade in och gick och åt en stenhård smörgås. Fredagen gick vi först på Las Ramblas, lite vid hamnen, super skönt vid uteserveringen, sen gick vi på fisk museet. Inte något överdrivet kul, men lite häftigt då man hade fiskarna över sig på ett ställe, så jag kan nästan säga att jag haft en haj över mig :)
Köpte mig en väska. E fick sig en titt på en naken tjej i peep showen, jag hann se någon sekund innan vakten sa till att bara en fick stå :) Sen hem och softa en stund innan vi åkte in igen och åt, rätt god mat med bra service, allt gick snabbt. Sen skiter vi i resten av den dagen.

Lördagen, polisen och allt sånt först. Sen åkte vi till en jättestor park, som låg vid en marknad där dom hade fullt av saker och olika maträtter, vi körde på något som det stod skulle vara tacos, för det var kö Överallt, men det var inte tacos.. Något med kyckling. Mös lite i parken och sen åkte vi "hemåt" igen. Åt ute på kvällen sen igen. Hem och lägga sig.

Det är väl det positiva jag kan säga, det blev väldigt mycket tunnelbana men den var väldigt enkel att förstå.
Den kända kyrkan, de flesta korten var tagna med min kamera, men den finns ju i någon annans händer nu.

Dagens plus var iaf att jag kunde hämta ut mitt visa kort :) Yeeeheeey

Onsdag..

Ännu en dag som snart har gått, började dagen med att gå till polisen, missuppfattade E så där gjorde jag då ingen nytta, blev tvungen att gå dit igen för att fixa med pass, för nordea kortet skulle skickas till ett postutlämningsställe, och där måste jag ha pass/id, så E var tvungen att sticka från jobbet och följa med mig till polisen för att säga att jag är jag. Sen hem igen för att Ringa polisen och tillägga alla saker som blivit stulna för det kunde vi inte göra hos polisen. Så imorn ska jag hälsa på polisen IGEN för att hämta kopia på anmälan för att kunna skicka in den till försäkringsbolaget, SEN är det bara att vänta och vänta och vänta ännu mer kan jag tro.

Mitt nordea kort har kommit så vi ska försöka ändå att hämta ut det, om E har sin leg och jag är med så kan man ju tycka att det ska räcka, kan väl ta med det vi fick fårn konsulatet också.. Men med oturen just nu så kommer det väl säkert inte att gå. Gissa om jag är trött på det här. Tycker även att pengarna från hotellet borde kommit tillbaka nu, eftersom vi reserverade det på mitt kort men betalade med E´s kort, men pengarna är fortfarande dragna från mitt.. Får ringa hotellet imorn om det inte kommit in, de borde ju inte hållas så länge?

Dagen..

Varit en väldigt lugn dag, eftersom E hade fått med sig polisanmälan till jobbet kunde jag inte gå till polisen, så det får bli morgondagens äventyr.. Men samtalen hann jag med. Så förhoppningsvis får jag mitt kontokort på torsdag, men mobilnummret lär nog inte bli förrän nästa vecka, för jag var tvungen att skriva ett brev och faxa över till dom eftersom jag inte kan gå till telenor och bevisa att jag är jag. Vad handikappad man känner sig bara för man inte har pass eller id.

Jag verkligen hoppas vi får pengar för det som blev stulet + den enxtra natten på hotellet och flyget hem. Vi har ju kvitto på allt.
Men när jag har mobil och mitt visakort så känner jag mig hel igen..

Misstänker att katterna saknat oss, båda katterna har varit väldigt mysiga idag, speciellt Skilla, Sture har mest varit nöjd över att få vara ute på balkongen. Men just nu har jag Sture så gott som i knät och ligger och sover. Sötpluttar..

Nu ska jag ta och se bad girls club innan jag drar mig till sängs..

..

Fan så skönt det var att vakna upp i min säng, Västerås och Sverige. Skönt att slippa den där satans spanskan. Man pratade engelska med dom och dom pratade spanska tillbaka. Irreterande JA!

Fick en någorlunda lång sovmorgon, E ringde och väckte mig, han pratade någon om försäkring, helt seriöst är jag inte säker på vad han sa mer om det, ring mig när jag sover, så är det inte säkert att jag förstår vad du säger :)
Ringde mamma sen. Sen har jag ringt till nordea, hm och telenor. Jag borde gå till polisen, för det minns jag att E sa, skulle lämna in den spanska anmälan där tror jag.

Jag HATAR att vara utan mobil, vill köpa en ny nu nu nu... Men de får vänta ett tag till. Måste vänta på mitt visa kort..

Heeeeeeeemmmmaa

Äntligen är vi hemma, vi kom hem till västerås för ca ½ timma sedan. Jag är glad att jag tog bort tisdagen också från jobbet, eftersom vi inte visste förrän vi egentligen satt på planet hem att vi verkligen skulle få åka hem. Men det gick ju bra. Nu vill jag inte åka nånstans på ett bra tag. Och barcelona tror jag knappt att jag någonsin vill åka tillbaka till. Även om det har varit helt okej fram till fredagen så känner jag inte att det lockar så mycket.

Imorn måste jag ringa runt en jäkla massa, hemförsäkring,reseförsäkring, vet inte om jag även måste gå till polisen och anmäla där också. Sen måste jag göra ett nytt pass.

Någon kryssning som det var prat om i maj blir det inte, eftersom denna resa gick på över 3000:- mer var än beräknat, och jag måste köpa ny mobil, helst igår. Usch usch och usch.. Men nu är jag bara så himla glad över att vara hemma i våran lägenhet. Och träffa mina små missar igen.

Men nu är det dags att dra sig till sängen så man kommer upp imorn och kan börja igång alla samtal..

No home..

Fortsatter har i barcelona tydligen, vi kom igenom hela flygplatsen tills vi skulle ga pa planet, galet irreterande.. bara att aka hem igen och se glad ut.. Nej jag ringde mamma och bad henne fylla pa Es konto..
Sa dagen har inte varit sa skoj, vi fick checka in pa hotellet igen, och bokat nytt flyg, imorn far vi se om vi ens kan fa aka med pa det. De ska landa i sthlm..

Nej nu tar min internet tid slut..

kanske ses imorn.. AT HOMEEEEE!!!

Yippi not yeey

Haft det bra i barcelona tills igar natt, vi satt utanfor strippshowen och rokte, vi pratade med nagon och medans det sa tog nagon min nya vaska, dar hade jag: mobil,kamera,pass,bussbiljetter,tunnelbanabiljetter,planbok, aven es pass var med sa ingen av oss har nagot, mitt vanliga id var ju i planboken sa det kan jag inte heller anvanda.. Sa lordagen har gatt at att ga till polisen och gora en anmalan.. Forsokt ringa ambassaden(stavning?) men det ar lordag och stangt bade i barcelona och madrid. KUL!!!

Sa ja denna resa blev ju inte riktigt som vi tankt oss. Jag hoppas vi kan flyga hem imorn anda, e ar och forsoker ringa runt om vi kan aka pa anmalan som vi gjort. Vet inte vad jag ar mest ledsen over, passet just nu forstas men mobilen och kameran, och den fina planboken jag fick av E fran Usa, och kopte ju en ny vaska igar.. Blaahaaa.. Jag fortsar bara inte hur dom lyckades? Jag holl i vaskan. Men de ar tydligen valdigt vanligt i denna bajs stad. Jag tror inte jag vill aka hit igen. Men polisen verkar bra och de som jobbar pa hotellet ar super snalla. Dom later mig sitta har en timma gratis :) Man har ju inte nagot storre sug att gora nagot. Jag kanner mig dum nar jag maste leva pa E. Och hur ska jag gora nar jag kommer hem? far ju knappt kopa cigg utan leg, lyckat!! Och leg maste jag ha till jobbet. Yeeey!!! Ahh mig ar ledsen.. Jag hoppas jag far pengarna tillbaka bara.. Jag pruttar ju inte direkt pengar till mobil,pass,kamera..

Helg igen..

Då var sista jobbdagen för denna veckan gjord. Härligt.
Har nog packat klart min väska för imorn, ska vara där så några dagar men skulle vilja ha med mig halva garderoben, men eftersom vi bara har med oss handbagage så försöker jag ha med mig så lite som möjligt. För något hittar man ju säkert som man vill köpa där.

Imorn så börjar jag förstås med sovmorgon, sen tänkte jag köra en snabbis med dammsugaren och plocka ordning, då känns det bra på söndag när man kommer hem till ett rent hem, om nu inte katterna rivit halva lägenheten, E´s pappa ska komma och titta till dom varje dag :) Tror jag ska köpa spicy hot imorn till lunch, den är ju ändå så billig och så förbannat gott..

Tar väl bussen lite innan sju, en öl på flygplatsen (trodde inte sånt fanns på lilla Vås flygplats men tydligen) :) Flygöl är ju nästan ett måste :D

Nu ska jag titta på senaste Bad girls club avsnittet. Crazy göörls.. Men nästa vecka tror jag iaf att alla "normala" avsnitt sätter igång igen.. Yeey!

2 dagar kvar..

Bara 2 dagar kvar, iiiiihh!
Köpte småflaskor i schampoo,balsam och andra nödvändiga saker. Efter jobb åkte vi till rusta och köpte väska, men det fanns bara en så E fick ingen, han ska chansa med min gamla väska om de inte kommit in någon innan vi åker.
Hade inte varit fel att varit kvar ett tag till men de har jag nog tyvärr inte råd med. Vill gärna inte snåla när vi väl är där heller.

Så bara jobb imorn med, har redan hunnit se min planering för morgondagen och den såg rätt lugn ut, so far.. Ska tydligen vara med på något kvalitetsråd som jag aldrig varit med på innan. Och sen hade vi apt på em.

Neeehe måste hänga upp tvätten..

....

Ringde och boka tid hos läkaren idag, inte okej att se gravid ut när jag inte är det. Fick tid direkt efter jobb. Fick ta ett blodprov som jag fick svar på direkt, jag ska tydligen ha någon infektion/inflammation, men vart den sitter, det vet jag inte. Blev jag inte bättre innan onsdag skulle jag komma dit igen på akuttid och ta ett nytt blodprov. Men magen i sig känns väl bättre, känns inte som någon gör tusen nålar iaf. Resten behöver jag inte gå in på. Då blir det otrevligt.
Jag vill bara ha bort det svullna magen innan vi åker..

Ska snart dra mig till sängen, ska försöka att inte försova mig imorn, vaknade inte förrän 5 i 7 idag.. Yeeey!
Nu är det bara 2 jobbdagar kvar. Så imorn ska det inhandlas ett nytt handbagage, för troligen är den jag har några cm för stor, och jag vill inte chansa..

3 dagar kvaaaaar

No sleep

Inatt fick jag ingen sömn alls, vet faktiskt inte när jag somna. Fick något så jäkla ont i magen igår kväll, det var som om någon gjorde tusen nålar inuti magen, tror aldrig det gjort så ont i magen förut. Och det höll på så fram och tillbaka hela natten. Halv fem idag på morgonen la jag mig i badet en stund, de hjälpte ju för stunden, men när jag skulle lägga mig igen så fortsatte det. Vet inte om salladen från Kajen var dålig eller vad det var för fel, jag är fortfarande öm i magen men det är inget som "hugger" just nu iaf. Magen känns jäkligt svullen bara.

Vi har tvättat E´s bil idag, som var väldigt behövligt, man såg inte ens regskylten. Annars har vi inte gjort mycket mer. Köpte med oss Max påvägen hem, provade den nya hamburgaren, inte så god.

Nu är det bara 4 dagar kvar till Barca, våra grannar åkte tydligen dit idag, så när dom kommer hem på torsdag så åker vi dit.. Åh jag längtar massor..

Nu ska jag bänka mig framför tv och se BB..

Jobb letande..

Sitter och letar jobb åt E i London, tycker han ska söka där istället. För varför inte? Just NU har vi ju inget som gör att vi måste bo här, annars vill jag gärna bo i Sverige när man skaffar barn. Hittar en massa jobb till honom, men jag förstår ju fasen inte vad jobben står för, så jag länkar bara vidare :) Men OM vi skulle flytta dit, undra hur man skulle göra med lägenheten då, hyra ut i andra hand eller sälja, för någon dag kommer man ju tillbaka.. Jäkla E till att fått mig lite sugen på att jobba utomlands, eller jag är ju helst hemmafru men lite kan jag väl jobba iaf ;) Och flyttar vi t.ex till London, så tar det ju nästan lika lång tid att ta sig dit för mamma och pappa som att ta sig upp hit. Fast flygen kostar väl mer..

Är väl kanske enklare att söka jobb här, men jag tänker aldrig flytta uppåt landet, inte till sthlm och inte till skåne. Never ever.. Göteborg däremot vore nog trevligt..

Nehepp nu är det nog dags för sängen..

Fredag kväll..

Fredag, började med en lång sovmorgon då jag inte somna förrän efter 4 inatt, såg ett avsnitt av Bad Girls Club som går sent på tv11.
Har knappt gjort något idag, suttit vid datorn i flera timmar och tittat på avsnitten, orkar inte sitta uppe sådär sent varje kväll för att titta på avsnitt. Det är helt sjuka brudar, 7 stycken som är i ett hus. Alla har ett hett jävla temprament, tjaffs och slagsmål så gott som hela tiden. Men det är ju kul att titta på :) Jag är världens lugnaste i jämförelse mot dom.

Vi åkte ut till City Gross när E kom hem, fanns ju hur mycket som helst, hittade två vaser som jag tror jag ska köpa sen, i limegrönt. Snygga. Äntligen ett ställe som har lite snyggare vaser och krukor. Västerås suger på det, iaf på dom ställen jag varit. Och har det funnits någon snygg har det vart sånt jäkla överpris på det..
Även gjort mer fynd på tradera, 2 toppar, och fick hem ett par ljusa jeans i veckan. Och dom passade bra även om jag inte är överförtjust i låga (tycker inte om att visa halva baken)..

Helgen kommer nog bli lugn, jag måste väl ta tag i städningen eftersom avsnitten tog över min tid idag ;) E lär väl åka ut med sin mc så jag passar väl på då..

Hälgar..

Så äntligen helg :)
Kunde sluta lite tidigare idag så jag åkte ut till ikea, men gjorde inte några super fynd, bestick och ljus var det jag hittade. Hittade egentligen nattduksbord som jag vill ha, men vet inte om dom är för höga. Vi Kanske ska åka tillbaka imorn, då är det ju 50%

Funderar på att åka till elund imorn och kolla om city gross har något kul att erbjuda.. Jag hatar att åka buss men när man inte har körkort får man väl skylla sig själv.. Övningskörde förresten ikväll, var ju ett tag sen, men jag minns iaf hur man kör fortfarande, ingen skada skedd ;) Ja jag är segast i världen på att at körkort.. Det är den där jäkla teorin som jag inte har något sug att läsa..

Hmm är sugen på att mååååla i vardagsrummet, kanske borde nämna det för E innan något görs.. Kanske gross har någon billig bra färg?

...

Jag ställer mig på vågen en gång i veckan, för att hålla koll på min vikt. Idag stod det 53,2, som jag tror är det lägsta jag vägt. Men hur kan man ändå känna sig så jäkla uppblåst? Och hur jag kan har gått ner i vikt är också en fråga, jag har iofs legat runt 53-54 nu ett tag, men med tanke hur dåligt jag skött min kost det sista så borde det istället gått uppåt istället för neråt. Men nu håller jag igen IGEN, vi försöker köra nyttiga veckan nu. Jag känner hur allt det söta lockar och det vill jag inte..

Misstänker att någon granne håller på att renovera sin lägenhet, det låter som om dom river den just nu..
Tog mig en lång sovmorgon.. Men somnade ganska så sent inatt, tog hem ett spel på mobilen och timmar bara flög förbi. Vet inte om jag har någon vidare lust att städa idag, kanske skjuter fram det till fredag istället..

Nej nu ska jag överrösta rivningen i huset med lite musik..

Someone like you

Har blivit lite förälskad i en låt :)

Vill klippas..

Mitt hår skulle verkligen behöva sig en omgång, jag får aldrig håret i nacken att bli bra, hur mycket jag än plattar så står det fan rätt ut. Hade egentligen inte tänkt och klippa mig förrän efter sommaren för det är så skönt att kunna sätta upp det och ha det i en fläta, men jag tror inte jag kommer lyckas. Men det får iaf bli efter Barca..

Har precis ätit, fick bli köv stroganoff med ris. Och nu ser jag på en unge i minuten i väntan på BB ska börja..

Blir en lugn vecka nu, jobbar imorn också sen är jag ledig, jobbar torsdag, sen ledig resten av veckan. :D

Sthlm-Båstad

Fick oss en promenad innan, vi gick och hämtade bilen. Var riktigt skönt faktiskt.
Hann se det sista av BB, Vanessa åkte ut som förväntat. Sen nu har vi precis tittat på Sthlm Båstad. Verkar som en kul serie, ska defenetivt fortsätta följa den.

Just ja, har glömt skriva mina köp som gjordes igår. Köpte en leopard top på Gina, är annars inte så jättestort fan av leopard kläder men den var snygg. Sen hittade jag något bolero liknande på Vero moda som var 70% rea på, så den gick bara på 48:- och 3 nagellack för 10:-, så bra kap :) Men nu blir de nog ingen mer shopping förrän Barcelona, OM vi nu inte åker till Ikea på torsdag då dom lär ha en rejäl rea. Men kommer ju vara så enormt mycket folk. City Gross öppnar ju även på onsdag, vill åka dit med..

Får se hur länge man kan hålla sig vaken idag, med tanke på den enormt långa sovmorgonen..

Min kusin fick sitt 3.e barn idag och äntligen blev det en liten flicka, stort GRATTIS Natalie :)
Lika gamla och jag har inte ens börjat än :)

Söndag IGEN

Så var söndagen här igen. Vi tog en lång sovmorgon, fast jag har vaknat flera gånger, katterna har fört en massa ljud förstås.. Jäklans katter. Inget direkt bakis idag iaf, sov väl bort det :)
Hade iaf en trevlig kväll trots huvudvärk. Blev en ganska så tidig kväll ändå. Nästa helg får bli en vit helg. Går ju åt så jäkla mycket pengar så fort man går till krogen och igår var vi på pluto redan kl 20, så ja det gick åt en hel del.

Men nu ska jag nog leta efter något ätbart här hemma..

propp full

Ursch jag  är just nu propp full i magen,vi tog en pommes efter krogen.
Kvällen var bra, förutom att jag har haft huvudvärk som hållt i sig och inte velat gått bort alls.
Vi gick en sväng till bishops och sen tillbaka till pluto..
Nu är det dags för sängen...

Natti natt

Ingen trevlig natt..

Gick och la mig någorlunda igår, kände mig inte så bra. Låg och svettades ena sekunden och frös den andra. Men inte någon feber. Vred och vände på mig ett x antal gånger, vaknade upp av en smått störd dröm. Dagen fortsatte och jag frös och svettades fram till lunch, sen gick det över som tur var. Kan ju eventuellt bero på att det är fel vecka i månaden, men på mig är det aldrig någon skillnad i vanliga fall..

Såoo köpte H&M´s egna hårfärg idag, det kommer aldrig hända igen, för min utväxt är kvar lika mycket som innan, alltså helt värdelös. Men får vänta ett tag innan jag färgar igen..
Kvällen har varit lugn, tv, pizza och lite godis.
Imorn är det 25 årsfest som gäller :)

Idag är det även mammas födelsedag *Graaatttiiis*
RSS 2.0