Inte som alla andra..

2½ arbetsdag kvar.. Som vanligt visste jag att jag skulle få ett samtal eller/och mess av den ena gr chefen om jag ville jobba lite längre imorn kväll, som vanligt säger jag nej. Jag är trött på att hon VARJE gång ska försöka ändra. Gör om schemat för fasen istället..

Idag har dagen bestått av tvätt och städ mest, försöker städa undan så mycket jag kan innan jag åker, för jag misstänker att min andra hälft inte kommer göra det så värst mycket när jag är borta :) Och jag vill gärna ha det rent när vi får fin besök av Eve.. Eller rent kommer vi aldrig ha tack vare katterna och ännu mindre nu när det är varmt, man kan tro att halva pälsen åker av..

Vi var precis ute och åkte lite mc, jag får ju så jäklans ont i mina knän, det går inte förklara men jag lider verkligen efter ett tag. Men fick hoppa av några ggr och sträcka ut knäna.. E åkte ut en sväng till, så han kan åka normalt, han påstår att det känns som om han har en väska på sig när jag åker med, hmpf?! ;)

Cityfestivalen har börjat, behöver ju knappt gå dit, hörs ganska så väl hit, fast det ekar visserligen mest. Var sugen på att gå ner en sväng nu men E vill säkert inte.. För jag kommer nog inte gå ner något ihelgen, för jag måste ju joooba :(

Jag ser fram emot semestern, men jag ser mer fram emot semester nr2, jag vill åka utomlands nu.. Sen vart de blir får vi se, helst lefkas men vi får se vad sista minuten har att erbjuda..

Hello

Inte bloggat på nåra dagar. Midsommar vart bra, god mat med bra sällskap, lyckades hålla mig på nivå lagom denna gången :) Där ska jag försöka hålla mig.

Nedräkning pågår till mina ynka 2 veckor semester. Nu är jag ledig i 2 dagar och ska försöka få lite färg på min bleka kropp. Beach 2011 är ju bara att glömma, är det inte väldigt konstigt hur man kan känna sig så obekväm med samma kropp som man kände sig smal i för 2 år sen? Eller jag väger t.om mindre nu än då.. Nöjd finns nog inte..
Sitter och kollar resor, vi vill åka iväg i september, Lefkas resan jag hittade har försvunnit, men det lutar nog att att vi tar en sista minuten.

Det var allt för denna gången, tjohej!

Heeeeelg!!

Äntligen helg igen :) Nu är det bara 4½ arbetsdag kvar innan semester, trist nog jobbar jag helg nästa helg men jag tog bort min kväll iaf..
Har packat lite kläder för imorn, men vet inte vad jag ska ha på mig på midsommar, hade velat ha någon söt klänning men naa en har int råd såhär dagen innan löning och imorn tror jag inte jag hinner ner på stan. Och sen tror jag inte det kommer vara så fint väder på midsommar i vetlanda :( Äsch något hittar jag väl på..

Nee nu ska jag se på Livet på BB..

Ni får ha en bra midsommar..

En dag kvar...

Bara en dag kvar att jobba innan 4 dagars ledigt.
Sitter och letar recept för marängtårta, åt det hos Sommai i lördags och den var något så otroligt god. Ska baka den till fredag. Men måste hitta ett recept där jag inte behöver lägga på bären och grädden förrän fredag för jag ska baka den på torsdag och grädden kommer säkert smälta om den är på i bilen ner.. Hittat ett recept som ser bra ut, om inte min käre arbetskamrat kan skicka receptet till mig..

Men nu vill jag bara ha semester, ska bli så skönt. Inte så mycket planerat, tror vi skulle åka på speedwayen i motala på tisdagen när jag är i Vetlanda. Det är väl de som är planerat, men Eve är ju ledig också så hon kanske kan göra mig sällskap och dagarna går alltid så snabbt när jag är där. Kan hälsa på kusiner och morfar, så jag är inte orolig att få tråkigt...

Är sugen på att försöka få mitt hår ljusare, ljusbrunt och sen ljusa slingor, det är ju så snyggt till sommaren, men de sliter ju så förbannat på håret. Men jag vet att det går, har gått från svarthårig till helblond en gång när jag var yngre.. Får väl fundera på de..

Bra helg..

Har haft en väldigt bra helg, igår åkte vi ut till Kjula och såg på lite drag racing, sen hem och byta om för att åka ut på 50 årskalas, en jobbarkompis som fyllt år. Tanken var egentligen att vi bara skulle åkt ut och fikat men vi åkte inte hem förrän lite innan 1. Fick jättegod thai mat och tårta. Dom hade hyrt in en som sjöng trubadur och det var jätte trevligt. Påvägen hem hämtade vi upp Fanny, vi skulle ta en öl på stan men Bill och Bob släppte inte in fler så vi gick hem till mig och drack lite vin. Så det blev en väldigt sen kväll som ledde till att vi sov vääldigt länge idag.

Så idag har vi inte hunnit med så mycket, vi var och åt middag hos E´s pappa innan ikväll, tog med oss katterna för att se hur det gick, jaa sålänge inte Sture kom i närheten av hunden så gick det ju bra, Skilla gick och gömde sig mest när hunden blev utsläppt. Så jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med lilla Stu på midsommar. Får se, dom har ju vänner som är vetrinärer och det är ju toppen.

Imorn ska man tillbaka till verkligheten, men bara för 3 dagar, sen har jag långledigt igen. Blir nog till att göra en tårta på torsdag som vi tar med oss till Vetlanda..

Natt

Så har denna lediga dag gått. Tog en sväng med dammsugaren iaf, mer hade jag inte lust med.
Har precis tittat på American History X, jag avskyr slutet. Dom försöker skärpa till sig och så blir han skjuten, nee det är inte okej. Så ska ju inte filmer sluta.

Imorn ska vi kanske åka och se på Drag Racing, minns inte vart de var nånstans, omkring etuna tror jag. Får väl se hurdant vädret är. Började ganska så tidigt också. Tidigt är ju inte riktigt våran grej.
Annars tror jag helgen blir lugn.
På söndag skulle vi nog till E´s pappa och fika lite, funderar på att ta med katterna och pröva hur det funkar med hunden, funkar de bra så kan vi ju lämna Sture där också..

That´s all

16.e Juni

Då var det jobb idag, mådde piss och skit på morgonen, folk tyckte jag skulle stannat hemma istället men det gick bättre under dagen. Skulle ju bara jobba idag så jag fick loov att klara av det. Fick lönehöjningen idag, 480:- ja herregud, vet inte vad jag ska säga, så jag skiter i det istället.

Fick mejl av Clas Ohlsson, sökte jobb där för ett tag sen, men de fick jag tydligen inte de heller. Ska in och söka 1-3 jobb till idag, måste bara försöka få igång ett program med mitt CV och personliga brev. För jag tror alla dom 3 jobben var sista ansökningsdag idag.. Tycker det är så otroligt svårt med det personliga brevet..

Imorn måste jag nog ta tag i hemmet, har inte blivit städat på en vecka, vilket betyder katthår och dammtussar överallt, katthåret går aldrig bort men försöka går ju.

Över midsommar tror jag det får bli så att Skilla får bo hos E´s pappa, men Sture tar jag nog med hem till Vetlanda, jag är så jäkla nojjig över om något händer honom och så har inte E´s pappa någon bil :( Och så har dom en hund, när grannens hund skulle hälsa på Sture på flera meters avstånd så blev han livrädd, vilket också gör mig rädd att han kanske skulle låta bli att kissa. SÅ det bästa är nog om han får följa med till vetlanda..

Nej nu söka jobb..

Suck!

Sov knappt något inatt, tror jag hann sova 1½ timma innan E´s klocka ringde. Sen tog det ett tag innan jag somnade om, sen var jag tvungen att gå upp att ringa jobbet. Och jag hann ju fan inte känna efter hur jag mådde innan jag ringde. Men nu måste jag gå till jobbet imorn. Har känt mig svimfärdig flera ggr när jag ställt mig upp idag. Jag hoppas verkligen det går över tills imorn, annars får jag boka läkartid till på fredag. Är riktigt drygt när det sätter sig på balansen. Har inte gjort ett skit idag, legat framför tvn när jag har varit vaken.

Ne jag ska väl fortsätta se på tv, men det är ju BARA repriser nu..

Drömmer mig bort..

Sitter och drömmer mig bort till den dag man förhoppningsvis flyttar till hus. När det gäller hus så har jag nog lite större krav än lägenhet. Jag vill inte bo i ett hus med en ful utsida även om insidan är jättefin. (Men i Vås utan att vara miljonär så har man inte så jättemycket att välja på) Tyvärr med mina "önskekrav" så måste vi nog vara miljonärer för att bo i hus. Har skapat ihop en bild med flera olika bilder hur jag gärna ser att det ser ut inne i mitt hus.. Som sagt drömhus..


Jag vill jättegärna ha ett stort badrum med både dusch och badkar. Huset som är i bild är väl kanske inte ett drömhus men det såg så väldigt mysigt ut och defenetivt ett hus som jag kan tänka mig bo i.. Köket, stoooort även om jag inte är super i köket vill jag ha ett stort kök, med KÖKSÖ, där spisen är inbyggd.. Sovrummet vill jag också ha ett stort, har förälskat mig i sånadär skifferväggar, tycker det är super läckert och spotlightsen var snyggt också.

Så nu vet ni lite hur mina fantasier om mitt drömhus ser ut :)

Tummen ner..

Vaknade och kände mig ganska så bra, men när jag gick upp så mådde jag skit igen.. Febern var tillbaka, låg men kände mig helt slut. Cyklade ändå bort till Coop, för jag var tvungen att köpa cola och frisk luft behövdes. Helt slut när jag kom fram men skönt att få luft. Nu känner jag mig lite bättre igen iaf.

Dom har kapat av buskarna så nu har vi ännu en gång insyn från andra grannar istället. Kunde dom inte bara väntat till hösten? Det tyckte även grannen.. Något mer negativt är att grannen som bor ovanför oss verkar vara en dålig person att vattna sina blommor, för det har runnit ner på våran inglasade balkong och det ser fasen ut som en fågel har varit riktigt dålig i magen..

Jag hoppas verkligenn jag är fullt frisk imorn när jag vaknar, så jag kan ringa och säga att jag kommer och jobbar på torsdag. Har inte råd att vara hemma längre...

.....

Hade inte blivit mycket bättre än igår, är mer förkyld men febern är nog borta iaf..
Tvättat är väl det enda jag har gjort idag, kan inte komma ihåg mycket mer iaf, visserligen är mitt minne helt värdelöst.. Och tyvärr kan jag nog inte skylla på åldern än..

Har precis bokat tåget till Vetlanda den 4.e :) Sen åker jag och Eve tillbaka onsdag kväll eller torsdagen.
Och midsommar är ju snart också, då åker vi ju till Vetlanda, känns som om de kan bli en jobbig resa med mycket gnäll, tror att katterna får åka med denna gången. Är inte det lättaste att hitta någon kattvakt då.. Sture kan jag  ha i knät så slocknar nog han efter en stund, men Skilla tror jag inte kommer vara lika lätt..

Det var allt för idag..

ÅH!

Skrev precis ett inlägg, men jag lyckas som vanligt radera det..

Snorig,hostig och feber är vad som sker här hemma, och bakfylla för min andra hälft. Hårda dagar på Åland verkar det som, han lyckades även "simma" bort sin förlovningsring, braaa där E.. Så jag har tittat på lite förlovningsringar åt honom ikväll :) Hoppas på att vill ha lite mer guld denna gången.
Så denna helgen har vi båda lyckats slänga pengar i sjön (lol).. Fast hans var ju värd lite mer än min bot..

Jaaha inte mycket mer har hänt, vaknade av att det small rejält inatt, måste varit rejält nära också. Men tycker knappt de blev mycket svalare ändå, inte i lägenheten iaf. En jäkla bastu har sovrummet varit.

Men nu är det nog dags att sova, hoppas på att man känner sig något bättre imorn iaf..

....

Hade en trevlig kväll igår, dock blev jag lite fattigare än jag tänkt mig, påväg till stan så drack jag en cider, polisen såg det och jag fick böter. ÅH! 500:- åt skogen. Först tänkte jag gått hem men jag följde med, elaka polisen fick inte förstöra kvällen.

Idag har jag legat i sängen och soffan hela dagen, tyckte jag var bakis lite väl länge än jag brukar, så jag tog febern och det visade sig att jag hade feber. Härligt! Hosta har jag också, hatar hostan, den är så svår att bli av med. Så jag stannar nog hemma från jobbet imorn, orkar fan inte jobba med både feber och hosta.

Känns som om jag bor i en bastu, är tokvarmt här inne.. Nej usch nu ska jag fortsätta ligga däckad i soffan...

Men imorn kommer min älskling hem, yeey!

Whats wrong with you?

Jag förstår mig verkligen inte på cykel/gående trafiken i västerås. När jag cyklade hem från jobbet idag så mötte jag en tant vid bron precis här, jag cyklade på ena sidan och andra sidan var helt fri, men tro fan att hon var tvungen att cykla på samma sida, jag cyklade troligen på fel sida för att det var gående på den andra sidan förut, men jag förstår verkligen inte folks problem med att bara gå över på andra sidan? När det är fritt fram där?
Jag tycker det är riktigt löjligt när folk säger att unga människor är farliga i trafiken, den här kärringen var över 65 och körde som en kråka och dom som oftast kör när man står vid ett övergångsställe är en pensionär.. Det är fan dom som är farliga i trafiken inte de unga....

Heeelg

Så nu har min endagars helg börjat.
E har åkt till åland, med sig fick han nässprayet som jag verkligen hade behövt nu.. Är det såhär man är när man är allergisk vill jag inte vara med mer..

Blev inte många timmar sömn inatt, för E kom inte hem förrän halv 3, sådär lagom full var han också när han kom hem. Tror inte hans båttur till åland är så spännande idag. Haha :)

Sitter med ett glas rosé, gott som fan med lite frukt soda i :) Ska vila en liten snabbis innan Carro kommer hit. Tacos och vin/öl blir det ikväll. Trevligt med sällskap :)

Nehe vila var det innan jag måste göra mig iordning..

Torsdag

Blev ingen lång portning från lägenheten, folket kom inte förrän ca 17, så jag gick ner på stan en sväng ( som för övrigt har blivit väldigt tråkigt) men jag hittade inget, hittade en söt klänning, men den var inte lika söt på, den var nog till för minimala bröst. Provade en bh som satt jättebra, men det fanns varken string eller hotpants till så då ville jag inte ha bhn heller, vanliga trosor tycker jag är så obekväma..
Hem till ALLT folk, väldigt väldigt mycket kvinnor som E jobbar med.. Jag tror aldrig jag skulle stå ut med allt kackel, för mig räcker det på morgonen, men sen så slipper jag ju det :) Han är duktig min man som orkar med, haha..
Men dom gick efter ett tag, och han lämnade kvar en jäkla massa chips och nötter, inte alls så bra..
Tänker inte lägga mig förrän han kommer hem, måste ju säga hej då. Han åker ju imorn :( Tråkigt att sova ensam, men katterna får väl hålla mig sällskap och 2 nätter går snabbt (!!!!)..
Är lite sugen på att dricka imorn men får väl se.

Nej nu ska jag fortsätta titta på tv..

Däppt..

Fan så trött jag är på att vara täppt i näsan, speciellt när jag har sovit, då funkar inte näsan alls. Näääässpray är en bästa vän just nu..

Idag har det inte hänt allt för mycket, städat lite och så som vanligt.
Pratat med mamma, hon är snäll och betalar min hemresa till vetlanda v27, så då kan jag iaf åka dit lite på min semester, och påvägen upp till västerås så får jag ju sällskap :D Så mycket roligare än att åka ensam i ett varmt jäkla tåg. Längtar massor till semestern nu.. Och v28 ska vi nog åka runt i skärgården i sthlm.. Som det är tänkt just nu iaf.

Imorn får det nog bli en shoppingrunda på min portade tid.. Skulle behöva både en svart och vit bh..

Nu ska jag fortsätta titta The day after tomorrow..

Suckkk!!!

Ser precis på nyheterna, en utländsk kvinna påstår att hon blivit diskriminerad av sjukvården p.ga hennes färg. Men det handlar inte alls bara om hennes hudfärg, för jag går inte till en enda utländsk tant/gubbe på jobbet och dom blir riktigt dåligt behandlade inom sjukvården. Ibland känns det som om dom skiter fullständigt i deras mående.. Jag tycker det är helt åt helvete fel, även om dom inte har så många år kvar så tycker jag att man ska göra allt man kan för att få dom må så bra som möjligt? Ska dom behöva lida sina sista år för att läkarna inte vill lyssna helt på dom? Behandla dom som om dom vore sjuka i huvudet? T.ex om jag är med en tant till VC så ska tanten prata med läkaren, men läkaren pratar med oss istället (inte alla, det finns ju de som är bra också) man vill bara säga till läkaren att "prata med henne istället, det är hon som söker hjälp inte jag"


Aja, dom har fått så mycket kritik redan i tidningar, men jag tror nog inte det blir något bättre..

6/6 -11

Måndag igen, är det inte alltid lika deprimerande? Mådde inget vidare på morgonen men de gick över under dagen.. E blir livrädd varje gång jag säger att jag mår illa "Är du gravid?" Bara för man är illamående så behöver man inte vara gravid. Took!

En dag till att jobba innan sovmorgon. Såg även att dom tagit bort min söndag kväll v26, trodde dom hade glömt att jag sagt till om det, så det var ju kul att se :)

Hmm vad ska man göra på torsdag efter jobbet, jag är portad från lägenheten ett tag tydligen, E ska ha hem sina arbetskamrater på förfest. Och då fick inte jag vara hemma. Är det fint väder kan jag ju ta en väldigt lång promenad, är de mindre bra väder kan jag ju hoppas på att skattepengarna kommit in så kan jag bränna lite pengar, det är jag inte dålig på..

Borde sova...

Min huvudvärk gick bort efter en ipren, braa!!
Tittat på BB, Simon vann, klart han var en värdig vinnare, fast min röst låg hos Martin.

Kollat jobb, har en app på mobilen som heter Jobs, bättre än ams. Men det är inte mycket jobb som finns för mig, letar väl mest efter butiksjobb just nu, som inte är sommar jobb.. Kanske lättare att leta efter semestern, men jag vet inte hur länge till jag står ut på mitt jobb. Sen vill jag ju flytta. Mjoo.. Fast jag Vill faktiskt trivas och känna att Västerås är mitt hem, för E´s skull. Men jag vet bara inte hur det skulle kunna hända efter så många år? Kanske ett annat jobb skulle göra en stor skillnad, jag hoppas verkligen på det. Kanske en hobby? Kanske nya vänner? I don´t know. Jag måste nog ändra min inställning till Vås också, inget blir bättre genom att vara negativ.. Men de är lättare sagt än gjort..

Okej en positiv sak, skattepengarna ska tydligen komma in veckan som kommer :) Ganska så behövligt efter denna snälla månadens räkningar.. Nästa månad hoppas jag på lite bättre..

Neej fy jag måste väl dra mig till bädden snart..
Nu kör vi nedräkning till semester.. 4 veckor kvar.. 16 arbetsdagar kvar (kan räknat liiite fel) Och inte långt kvar tills bästaste Eve kommer upp :) Har inte träffat henne sen i julas...

Hd

Jahopp då var bb slut för denna gången, vad ska man nu göra om kvällarna? Alla serier har slutat för säsongen. Ett liv kanske skulle vara något, en hobby kanske? Hmm..

Har en enorm jäkla huvudvärk, blir så jäkla ljus känslig när jag har det. Och illa mår jag också. Kan inte sova när jag har huvudvärk heller.. Vill också ha ledigt imorn.. Men neerå måste joooba.

Nu måste jag leta efter något som kan lindra huvudvärk..

Reeeent

Skönt det var med en lång sovmorgon.
Har städat lägenheten och tvättat hela dagen. Ganska behövligt, tvättkorgen var överfull och lgh var stökig, den blir ju tydligen de så lätt och med svarta möbler så syns allt så mycket mer.. Måste påminna mig själv om det nästa gång vi köper nya möbler..

Borde göra rent fönstrena också, kattnos avtryck och fågelskitar överallt. Men det får vänta, kanske får tråkigt nästa helg.. E åker till åland på fredag till söndag.

Ikväll blir de någon sillröra till middag, nästan som gubbröra fast ändå inte :) Och så är det ju BB final, den får Inte missas. Har laddat upp med chips :) Jag håller på Martin, men blir inte besviken om någon av dom andra vinner, för det är helt rätt personer i final..

Stockholmo

Bra dag, uppe med tuppen, eller nja lite senare kanske..
Tog tåget till sthlm, där har det blivit väldigt mycket gående.. Först till djurgården, som inte alls var som förväntat, så vi gick in på gröna lund, åkte en karusell, den nya twister(?) men den gick ju över på säkert under en minut. Men kul ändå. Sen gick vi och gick vi igen, in på ett båtmuseum, sen tänkte vi gått in på vasamuseumet men de var lång kö och de orkade vi inte med. Tog båten till hamngatan igen, tog en öl i kungsträdgården, var något band där som uppträdde, sen även en öl på stureplan. Man hann med ganska så mycket under den tiden, men i slutet var jag riktigt trött i fötterna.. Men en riktigt trevlig dag i sthlm, men WAAY to big for me, jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo där, men trevligt under dagen. Men så mycket folk överallt, nej tack.

Men jag är fortfarande inne på att vilja flytta härifrån, nån jäkla dag. Helst så snart som möjligt. Jag tycker det är skit trist, att inte känna att detta är mitt hem, inte ens Vetlanda känns som hem längre. Jag vill bo på ett ställe där jag trivs och jag tror inte det är här. Visst kan saker förändras, men nee jag har bott här i över 5 år och det har gått fram och tillbaka hela tiden.. Jag vet inte om det blivit mer av att vilja flytta efter allt, det har varit för mycket tråkigt som hänt de senaste månaderna..

Tror jag kommer somna gott inatt, och det ska bli så skönt att sova ut..

Äntligen helg..

Den efterlängtade helgen är äntligen här.

Det blev tacopaj till middag, gott vare. Efter det så rensade vi uteplatsen på mossa och skit, kände mig som en 60 åring, rensa trädgården en fredagskväll. Men aja det behövdes ju också göras. Ser mycket fräschare ut nu.

Imorn ringer klockan någorlunda tidigt. Biljetterna hämtade jag ut redan idag. Ska bli skönt att komma iväg, även om det bara är över dagen.
Så snart är det dags för sängen, borde inte ha några svårigheter för att somna, har varit helt slut hela veckan..

Torsdag..

Jobb idag igen, en dag till innan 2 dagars frihet. Jobb gick väl helt okej, inga konstigheter.
Efter jobb tog vi en varsin glass på kajen. Minns inte när jag åt kulglass sist, men gott vare. Och så blev det grillat till middag, mums.

Nee nu är det dags för BB..

Onsdag kväll/natt

Det känns som torsdag kväll, men de är ju bara onsdag.. Buhu. Alltså två dagar till att jobba, två dagar för mycket. Jag vill bara vara hemma. En dag efter en helg är fasen för lite. Hade nog hellre haft två dagar efter än före jobbhelgen..

Sitter och kollar efter saker som vi ska göra på lördag. Den borde inte bli tråkig iaf, tsss nyfiken tror jag allt en person är här hemma..

Nepp ska väl läsa igenom lite bloggar innan natten..

Bokat och klart..

Hemma på rast, måste snart åka igen men jag hinner nog skriva en snabbis..
Har precis bokat tågresa för lördag, kan inte skriva här vad vi ska göra, E läser ibland vet jag :)
Det ser ut som om det ska bli fint väder så det håller jag tummarna för.
Jag vet på ett ungefär vad vi ska göra, men måste försöka komma på lite till. Men det finns alltid något att göra tror jag ;)

Tittade på resor till gbg,men dom var ju svindyra så det sket ju sig, sen hade man ju säkert behövt bo på hotell också. Och med mina fina räkningar denna månaden så går ju inte de, sen vill jag inte lämna lilla Stule.. I sommar kanske? Försöka få honom och se hur fint de är :) Vi får se..

Nehe nu är det nog dags för mig att jobba vidare. Jag lyckades vakna när jag skulle vara på jobbet, alltid kul att försova sig :( Usch usch
RSS 2.0