Back...

Tvåa i serien fick dom bli, så nästa vecka tror jag semi börjar igång, blir mot indianerna, tycker dom borde klara dom, fast man vet väl aldrig.

Svårt det börjar bli med mat, jag är inte sugen på någon form av mat alls längre, alltså jag är hungrig,  men jag kan inte komma på någon mat som jag är sugen på. Inte ens tacos, inte ens thai. Det är så enformigt med mat här hemma, eftersom vi "försöker" köra någorlunda nyttigt oftast så blir det samma mat, men jag kan inte komma på någon "normal" mat som jag är sugen på heller.
Har suttit och knaprat lite chilinötter som var över sen lördags. Men borde väl lägga av med det också, får väl se fram emot min tårta på måndag :) Stackars E som får gå upp tidigt och ge mig tårta på sängen. Fast jag sa faktiskt till honom att han inte behövde. JO tårtan behövs men jag kan likaväl ta den på eftermiddan, kvällen. Det är ändå inte lika kul att fylla år som när man var liten :)

Har beställt hem 2 ljus med doft av kokos/vanilj. Tänkte dom kunde få ta plats i det nya badrummet. :)

Nu ska jag snart sova.. Natti

Snabbis..

Skriver en snabbis mellan heaten i speedwayen. Spännande, men mindre spännande för naglarna. Känns tveksamt om Vetlanda kan ta minst 11 poäng och vinna listan idag. Fast det är ju ett tag kvar innan någon blir svenska mästare.

Har fått någon jäkla hosta, var längesen jag hade och jag har ingen lust att bli sjuk nu. Var bara en månad sen jag var sjuk. Vilket inte skulle kännas bra för plånboken.

Nu är iaf kontrakt påskrivet så nu vet vi att nästa flyttar in här 1.a oktober. Skönt att ha det helt 100..
Nu ska vi bara boka flyttstäd så man slipper den skiten. Lite lat får man vara.

Ledig imorn, skönt, då kan jag packa ner någon låda till..

Nej nu börjar heat 5

Städhjälp

Har kollat lite på städhjälp när man flyttar, de är ju inte speciellt dyrt. Så det tänker vi nog offra undan lite pengar för, nu när det blir lite bråttom med att flytta över allt från denna till den nya så vore det skönt att slippa städningen. Kan man bara köra över allt till den nya och packa upp allt :)
Men E får först ringa Verner imorn och kolla så dom verkligen tänker flytta in 1.a oktober.

Jobb gick bra, imorn ska jag vara på kontoret nästan hela fm, så en lugn dag då också.
Ikväll blir det potatisgratäng och fläskfile med favoritsåsen från jensens, smask.

Har inte vilat något efter jobb, var tvungen att göra något åt all tacos som var kvar, kunde göra lite köttfärssås och resten fick frysas in, kan ju göra tacopaj av det nån dag..

Fick hem mina kära kokosgrejer idag, kokos schampo och dusch creme, nu kommer jag lukta såå gott :)

Ska hoppa in i duschen innan jag ska laga mat och leta efter någon bra film som förhoppningsvis E vill se..

It´s done..

Sådärja, nu börjar flytten kännas mer verklig. Har precis gjort adressändringen.
Undra vad man kan börja packa ner? Vinglas och andra finglas skulle ju funka, inget som jag tror vi kommer använda under denna tiden. Kanske kan slänga/packa ner sånt som ligger under sängen i lådor. Eftersom det ligger därunder så är det säkert saker som ska slängas, förutom E´s böcker, dom antar jag han vill behålla.

Två veckor kvar till mamma och pappa kommer, då blir det en shoppingtur på Ikea, ska köpa nya tallrikar och kanske nya glas. Vet ju att jag får presentkort av dom också i present :)

Ska nog hoppa in i duschen, håret går knappt att borsta ut, fullt med dust it och spray!!

Segis..

Jaha då var helgen över. Hade en super dag igår, blev ju rejält mycket tacos över, säkert för flera veckor framåt.. Lär väl försöka frysa in lite. För idag är man ju inte så sugen. Tack alla som kom igår, fick jättefina presenter som jag är jättenöjd över..

Jag och klockan kommer inte överens när jag dricker, men vi kom ner ganska så sent tror jag, endel av oss gick till Bmb och de andra till ett annat ställe. Jag blir trött och vill åka hem innan det stänger, jag säger ju det, jag klarar knappt en kväll. Idag har jag varit seg som jag vet inte vad, har sovit mestadels av dagen..
Och nu har jag precis vräkt i mig pizza, bra bakis mat.
Imorn ska man tillbaka till jobb igen, känns ju aldrig kul, men dagarna går ju snabbare då. Bara 4 veckor kvar till flytt nu. Shit vad tiden går. Dags att börja packa ordentligt nu. För nu har vi fått svar att nästa som ska flytta in här kunde flytta in 1.a oktober. Så himla bra, slippa dubbla hyror i 2 månader. Men nu får vi väl se hur mycket vi kommer att få ersätta med tapetsering och så..

Ska nog fortsätta dega framför tvn...

Häälg!

Äntligen fredag och helg. Lite småtråkig fredagkväll bara. Har städat lite och ska väl ta de sista imorn. Eftersom katterna har en förmåga att skvätta deras kattsand överallt precis när man dammsugit så lär jag dammsuga ännu en gång imorn.
Tog mig ett glas rött innan, men sen tänkte jag att dricker jag mer så kanske jag vill ut, går jag ut så blir jag troligen onykter, blir jag onykter orkar jag inte imorn, så det fick sluta där ;) Jag är inte en tvådagars människa. Knappt en endagars heller... Haha

Så jag hoppade i min gamla vms elit tröja och ett par mjukisar och åkte och köpte thaimat. Det satt fint i magen.
Efter jobbet åkte jag förbi öb, sa till E när vi storhandla häromdan att han skulle påminna mig om att INTE köpa mer schampo och balsam för vi har hur mycket som helst, vad köpte jag inte? Jorå schampo och balsam. Sen lite snacks till imorn och pappertallrikar, ingen fancy fest här inte. Jag har ingen lust att stå och diska så många tallrikar.

Höll på att glömma dagens shopping, något som de flesta andra tjejer har, en skinnjacka, ja fast fejk då förstås, jag är way för snål och fattig för en äkta. Men jag är inte helt 100 på om jag vill behålla den än. Den sitter liiite tajt vid brösten, men köper jag en större storlek så är den megastor vid magen. E får godkänna när han kommer hem.

Funderar på att ta ett bad och få på mig en ansiktsmask och hela kittet, men vet fasen inte om jag orkar.. Får väl fundera en stund till :)

26.e Augusti..

Kväller igen, mat i magen och älsklingen är hemma igen. Han är duktig som orkar springa en mil, jag tror knappt jag klarar 1 km innan jag skulle vara död. Av att springa då.

Var inne på Katrins och Paows blogg, Paow ska tydligen ha samma PT som Katrin. Jag hade väl tur som har en egen pt här hemma, tror nog inte jag hade lyckats gå ner i vikt om inte E hade hjälpt mig med maten i början. Fast han tränade ju inte mig fysiskt det är jag nog tyvärr lite för lat för. För det är ju klart jag hade velat ha en fast och snygg kropp också. Får se om jag orkar ta tag i det, kanske iaf börja ge sig ut och gå eller springa igen. Gym är inte så lockande, hade det inte varit för folket hade det inte varit några problem. Gillar inte att träna bland folk, varför vet jag inte.

Imorn får det nog bli en sväng förbi öob, köpa lite nytt schampo och balsam. Billigt och bra där.
Nu ska jag göra min frukostsmörgåsar, man spar all tid man kan på morgonen :)

1 dag= 1,33 dagar?

Åh lite smått irreterad idag, trodde dom tagit 3 dagar för mycket av mig, men tydligen ska det stämma, för när jag jobbar mellan 7.30-16 så dras det nästan 1.33 dagar. Vad är det för avtal egentligen som dom har gått med på? 25 arbetsdagar är alltså inte 25 arbetsdagar när man söker semester. Helt knäppt de där. Så istället för att ha 5 dagar kvar som jag egentligen borde ha, så har jag bara 2. Dom daagarna behöver jag till jul, så tjänstledigt får det bli när jag vill ha ledigt nästa gång till flytt och så. Känns ju jävligt bra.. Skitavtal! Jag tycker även faktiskt att detta är något som chefen borde berätta, för jag har aldrig varit med om detta innan när jag tagit semester, och avtalet ska tydligen varit likadant då? Riktigt konstigt!

Har precis haft visning, för dom som var här i söndags verkar inte hört av sig. Men de som var här nu verkar också kunna flytta in snart, toppen det också. OM dom nu är intresserade av att flytta in :)

E är och springer blodomloppet, så jag lär väl stå för maten, får nog bli köttfärssås ikväll. Idélös som vanligt, men enkelt att göra.

Tycker allt det kan bli lördag nu, kul att det kommer endel iaf :) Frågan är om maten räcker?

Uhhh!

Har varit på en rejäl storhandling och då var det mesta som kostade till på lördag. Vet ju fasen inte hur mycket som går åt och hur mycket folk äter.. Var även på systemet och köpte lite dricka, några öl och sen breezer, är ju så gott.

Har precis lagt in alla räkningar, usch tycker bara det blir mer och mer. Men den ena av räkningarna tänker jag försöka bli av med nästa månad.
 


Fick lönespecen idag och då hade dom tagit 3 dagar för mycket av mina semesterdagar, elakt.. Försökte få tag i henne på huvudkontoret men det var ju omöjligt, får inte glömma ringa dit imorn, för jag behöver alla semesterdagar jag har kvar. Till flytt och sen till jul.

Nepp om man skulle ta och äta lite kanske..

...

Fick hem elkedjans reklamblad idag, hittade ett par mysiga lampor som jag tror skulle vara mysiga på uteplatsen. Sen hittade jag även en lampa som jag skulle vilja ha över vardagsrumsbordet. Fast den lampan var inte gratis direkt, 1700:- tror jag den kosta. Jag har lagt nästan 700:- för en lampa och tyckte det var riktigt dyrt..
Är mycket som jag skulle vilja köpa nytt, men man har ju inte råd att köpa allt på en gång. Vi kommer eventuellt behöva byta ut soffan tråkigt nog. Den vi har nu är så stor och bra, men får nog inte rum hur vi än gör.



Ne nu ska jag försöka lära mig photoshop!

Wroooom

Har precis kommit hem från 80 minuters körning, gick så mycket snabbare än jag trodde. Trodde det skulle bli drygt att köra så länge men det gick ju riktigt bra.  Och det lät på honom som det inte är så långt kvar innan halka och uppkörning.. Men körkort utan bil känns ganska så trist faktiskt.

Köpte asiatmat påvägen hem. Alltid lika gott och räcker nästan till 2 portioner.

Ska dega en stund framför tv nu innan jag måste börja tvätta...

Freedoooom

LEDIG i 2 dagar, sovmorgon :D
Har varit ute övningskört en sväng nu på kvällen, kört i en jäkla massa rondeller. Jag är lite smådålig på rondeller, kommer in lite för snabbt och andra bilar existerar inte. Ne riktigt så illa är det inte. Men jag tycker jag känner mig mycket säkrare på vägen nu. Och det är ju bra. Undra vad jag ska få köra imorn i 80 minuter, hoppas bara det går snabbt.

Ringde en till om visning idag, om dom andra inte vill ha den. Så isf blir det visning på torsdag igen. Känns som veckan är fullsmockad. Imorn körning och tvätt, på onsdag får jag väl städa och sen handla för helgen, torsdag eventuell visning och sen lördag blir de party :) Ser faktiskt fram emot det.. Blir lite folk ändå.

Och sen är det dags att börja packa ner lite saker, det längtar jag efter, känns mer verkligt då.

Nee nu ska jag fortsätta se 2½ män

The Bounty Hunter..

Har precis tittat klart på en film, The Bounty Hunter. Med Jennifer Aniston och Gerard Butler. Fick se de mesta själv då E inte hade ro att se på film. Tycker den var bra, Gerard är alltid intressant att titta på ;)

Tror det är dags för sängen, jobba imorn med innan 2 dagars ledigt :)

Hälg is ovah!

Då var denna jobbarhelgen över, tur dom går så snabbt. Hade en sjuk idag men det gick bra ändå.
Hem efter jobb och plocka undan lite, slockna på soffan i några minuter.

Kl 18 kom dom som skulle se lägenheten, och det lät ju ganska så positivt, OM dom nu ens vill ha den. Dom verkade kunna flytta in så snart som möjligt.

Ikväll blir det köttbullar och potatis och sås, jag är så sugen på riktig mat.. Egen gjorda köttbullar är så mycket godare än frysta.. Ska nog börja med det nu, magen börja längta efter mat..

Män och deras "leksaker"

Jobbhelgen har börjat, som tur var ingen sjuk, vilket oftast betyder att det blir en lugn helg, hoppas att morgondagen är frisk också.
Slutade lite tidigare, tänkte jag skulle hem och städa inför imorn, åkte hem och la mig och vilade istället. Så mycket skönare.. Blev väckt av E som varit 30 mil uppåt landet och bytt ut sin gula mc mot en röd. Gick ut och kikade lite på den, och helt klart godkänd ;) Men jag gillade den gula, den syntes.

Har precis tittat på Kval till GP nästa år, trodde Jonasson skulle komma vidare, men icke. Lindgren, Lindbäck och Laguta(?) gick vidare. Jag vet inte om jag tycker det är okej att Lindgren egentligen får kvala, han ligger 9a nu i Gp och jag tror han går före Jonsson(han kör som en kratta, gjort de senaste i gp iaf) vore väl schysstare att låta dom som INTE är med i gp tävla för att komma med? Aa det är ju inte jag som bestämmer :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen försöka komma i säng i någorlunda tid..

Ingen bra dag?

Först verkar Verner fucka upp sig, sen ska VC fucka upp sig. Och sen åkte vi ut till Media Markt med förhoppningar att hitta en laddare som kunde ladda, men tydligen måste något vara glappt eller så är batteriet slut. Så återigen in på reklammation. Vilket kan kosta för mycket. Men E tyckte jag skulle skicka in den. Undra om han vill betala också?=) Vill ju bara få den å funka å sälja den. Kan nog hitta en hel del som vi kan sälja innan vi flyttar. Finns ju alltid någon som vill ha det.

Blir att åka hem och försöka städa en skvätt efter jobbet imorn. Jag ångrar att jag sa att vi kunde visa lägenheten på söndag. Fan! Sen imorn kväll är det kval till GP, ska hålla tummarna för THJ att han går vidare. Vore fasen kul!

Känner mig aningens svullen, fick för mig och ha en svulla kväll med både pizza och godis. Körde någon bacon pizza, men plockade bort nästan all bacon, den va inge god. Hälften i magen, hälften i kylen. Än så länge :)

Bara skräp på tv och jag har nog läst igenom allt som går att läsa på nätet.

Men lär väl roa mig med något en stund till innan sängen kallar..

Vc=retarded?

Inatt blev det inte mycket sömn, vaknar och behöver springa upp på toa.  Sen vid 11 tiden så hade jag körlektion, gick väl ganska så bra, men kände ju att man glömt lite smått av de han lärt mig.. Men nästa tisdag har jag dubbel lektion.

Ringde precis VC, ville få tid att få ta ett urinprov, jag har aldrig behövt att springa upp mitt i natten och kissa, och kissar mycket mer än vanligt (intressant va?) så då fick jag tid på måndag 10.45, ringde mitt jobb så dom fick pyssla om, sen ringer kördhuvudet igen och säger att jag måste vara där 10.15, så jag sa att jag kunde inte springa ifrån då. Och då fick jag heller inte boka en annan tid. Utan måste ringa som en dag tidigare för dom kunde inte boka in en tid så långt ifrån??? ÖHHH det brukar ju vara tvärtom? Vafan äre för fel på er?

Och för någon sekund sen ringde någon och ville komma på visning på söndag, och sa att det var inflyttning i december, varför i hela helvete kan inte Verner Andersson fixa någon som ska flytta in tidigare? det finns troligen fullt av folk som vill och behöver göra det. Piss och skit åt helvete! Så nu måste man städa lägenheten, eller ska jag kanske stöka till som bara fan, så dom inte vill ha den????

Torsdag

Då har man jobbat en dag och nu är jag ledig en dag igen. Skönt schema :)
Hade grupp möte det sista idag, alla pratar i mun på varandra...

Åkte förbi affären påvägen hem, hur kommer det sig att man nästan alltid ska glömma en av dom viktiga sakerna när man handlar? Fick t.ex med mig hårfärg istället för deo hem. Fast hårfärgen var nödvändig den också. Får se om jag orkar ta i den idag eller om det får bli imorgon.

Ska snart sätta mig och plugga till teori, skulle egentligen ha gjort det under tiden jag har haft "paus" från körskolan, men har jag gjort det? Nepp, sista sekunden som vanligt. Hoppas han glömde att han bad mig göra de.

Ne tror jag kör i färgen medans jag pluggar..
Hepåre

I have a plan?!

Har ju länge funderat på vad jag ska göra med mitt liv. Min tanke var ju att vara kvar på hemtjänsten till årets slut så jag fick årets semester.
Jag ljuger när jag skriver att jag har en plan, men det låter lite intressant iaf. I gamla tullhuset ska dom tydligen öppna både som en champagnebar och en skoaffär, är inte säker på hur sant de där är men de låter ju bra. Något utav de kanske man ska ta och söka till. Det är ju inget direkt högbetalt jobb, men utan utbildning och inte jobba på industri eller liknande kan man väl inte räkna med mycket mer? Ska fasen hålla utkik efter dom jobben när dom kommer ut. Har ingen som helst kassavana men man lär väl sig snabbt?
Och nån dag måste jag ta tag i att byta jobb, jag vill inte vara kvar på hemtjänsten hela mitt liv. Aldrig!
Och ha jobbet precis utanför dörren låter ju smidigt =)
Försöker gå in på ams ibland och kolla, men det är inget som låter intressant.. Hade det inte varit lättare om jobben kommit till mig?

Letar och letar..

Fick med mig E till ikea, tänkte vi kunde kolla lite efter sängstommar, men vi är inte eniga om hur vi vill att de ska se ut. Jag vill väldigt gärna ha vitt, och E vill ha de mesta förutom vitt. Jag vill gärna inte ha svart igen(om de inte är en förbannat snygg stomme).. Har tittat igenom massor av sidor på nätet men jag hittar inga förutom vita då förstås. Jag tycker vi ska sätta in en snygg fondvägg i sovrummet och köpa oss en vit säng. Men med såna saker så får jag nog inte som jag vill.. Får åka ut till nisses och se om dom kanske kan ha något intressant.

Så om ni vet några bra sidor med snygga sängstommar så är de bara och skriva. Jag har tittat på: Ikea,halens,jysk,mio,em, erikslunds möbler...

Ne de var väl allt för nu!

Lediga dag!

Det var skönt med en lång sovmorgon. Det kan man aldrig få för många utav.
Tog tag i det som gick att städa. Lär ju bli städning snart igen eftersom idag var sista anmälningen på våran lägenhet, så nu är det bara att invänta ett samtal från verner, så vi ska visa lägenheten. Jag hoppas dom tänker så pass långt att dom i första hand tar dom som vill flytta in tidigare. Jag vet fan inte hur jag ska klara mig annars.

Gjorde ett evenemang till min födelsedagsfest på face, smidigt och bra, men vafan finns kanske med för? Helt värdelöst svar tycker jag(värdelöst är att ta i men dumt svar när man behöver veta), fast jag hoppas folk förstår att dom måste svara JA eller NEJ innan lördag. Det står ju senast 21 Augusti, och det betyder inte att man ska svara KANSKE..

Usch jag är sugen på allt annat än nyttig mat, jag är så trött på allt det vanliga vi alltid äter, igår åt vi lax med ris för ovanlighetens skull, fast gott? Nja, jag åt så jäkla mycket av det när jag blev tillsammans med E och är fortfarande trött på de.
Men imorn kväll ska vi minsann äta kräftor som vi fick med oss av pappa. MUMSMUMS!!
Nej lär väl gå igenom frysen och se om det finns någon mat....

Ringde precis körskolan min lärare var fullproppad till v.37, fick en på fredag, men tänker ju förstås ta med någon annan istället, annars blir jag aldrig klar. Jag tycker inte om det, för han är så bra att köra med :(

17/8 10

Dagen snart slut. Imorn är jag ledig, vet inte om jag ska orka städa en skvätt. Alla dessa hårbollar överallt gör mig tokig, en rakning av katter hade inte varit fel. Fast hårlösa katter skrämmer mig, så de går int. Tänk att vakna upp med en naken katt framför dig, jag skulle nog fan skita på mig.

Hann packa ner 3 flyttkartonger igår, med vinterkläder och skor och lite som inte används, det är vad jag får in i garderoben. Resten får väl vänta till iaf september. Tänkte försöka be mamma snällt att hjälpa mig att putsa fönstren när hon kommer upp, några iaf.. Jag är helt värdelös på det. Var ju ganska så mycket som var tvunget att vara rent när man flyttar, det kommer bli dryyygt! Men helt klart värt för att komma till den nya..

Måste även ringa trafikskolan imorn, har glömt bort det varje dag sen förra torsdagen, men imorn måste jag. Tänkte försöka ta tag i det nu.

Nehe ska se lite på tv innan det är dags för sängen..

Ett år sedan idag!

Idag är det exakt 1 år sedan mormor gick bort. Men jag kommer ihåg det precis som igår, när mamma ringde när jag jobbade, väntandet på att pappa skulle ringa upp och berätta hur operationen gick. Sjukhuset, hur hon såg ut. Allt, det känns precis som om det var igår.

Saknar dig massor mormor <3
Du borde funnits hos hos mycket längre.

Glaaaaaad!

Vi har precis varit på ännu en visning av våran nya lägenhet, och vi kan nog verkligen inte känna oss mer nöjda. Allt känns helt perfekt. Verkar vara trevliga grannar och allt. Vi skulle få behålla solstolarna och parasollet plus en massa lampor och annat. Fastigheten verkar också vara väldigt bra. Jag tror helt seriöst att vi kommer att stor trivas. Jag känner redan nu att jag aldrig vill flytta därifrån :)

Vi hämtade även en hel del kartonger hos Jens & Katja, tackar så jätte mycket.. Katterna kommer trivas med fullt av kartonger här hemma. Jag kommer nog redan idag börja slänga i lite vinter kläder och annat skräp..


Nej nu ska jag bara gå runt och le och känna mig förbannat nöjd med vårat köp. Och göra lite mat också. Vi tänkte köra nyttigt nu ett tag, får väl se hur vi lyckas med det. Högst till nästa helg då jag ska ha mitt kalas..

Home in Vås again!

Helgen har varit bra, en helg i Vetlanda är alltid bra ;) På fredagen så lämnade vi bara våra grejer hemma sen kom Eve och hämtade oss och körde ner oss till Östanå (som ligger väldigt nära annars) mamma,pappa,oskar,nell och colin var där. Åkte ut med båten och vittjade kräftburarna, hem och tog några öl sen snabbt i säng. Upp igen kvart i sex!!!!! på morgon för att vittja ännu en gång. Fick ännu mer kräftor, var lite pigg när vi kom hem medans E däckade i säng snabbt igen.. Somnade efter ett tag jag med, sen när vi vakna åkte vi på en liten shoppingtur i lilla Vetlanda, köpte mig ett par nya jeans och en skjorta och trosor. Hejdå pengar :(

Eve kom förbi en snabbis innan vi skulle åka till MÅ(l)ILLA.. Riktigt mycket folk där, vi gick till festområdet och tog en öl innan det började igång. Såg några heat innan jag nästinpå kissade ner mig och när jag ändå var tvungen att kissa så passade vi på att köpa ännu en öl :) Men sen var vi färdiga med ölen, var ju där för att se på speedway. Jonasson vann ett heat, förbannat bra kört av honom. Vi hade ett kukhuvud bakom oss, när vi hejjade på Jason när han vann så började han tjabba och gnöla, typiskt en äcklig dacke! Det är nog världens sämsta förlorare. Han visste egentligen inget alls om speedway men hade jävligt mycket att säga om det. Och tyvärr är jag inte den som håller käften.. Och en gubbe på säkert över 70 bast borde fan hålla käften, är du mellan 12- 18, okej du fattar inte bättre kanske och tycker det är kul att vara dryg men 70 år? Full som en idiot var han också, han gick innan ens allt var färdigt, då är man fan inte intresserad.. Sen brevid E satt en annan kärrring och höll för öronen när cyklarna åkte förbi, känsliga människa.  Men det var en rolig kväll och Holta vann, 2a kom Jason och Gollob 3.a..  Väldigt synd att inte Jonasson kom med i semi, tror han hade blivit farlig annars.. Men hoppas han kommer upp nästa år..

När vi kom hem åt vi kräftor, och fyfan vad gott det var. Man blir inte direkt mätt på det, man slutar när det gör ont i tungan eller läpparna :)

Idag kom Natalie,Jesper och lilla Melker förbi en sväng, och vilken sötnos han är, han göra inga onda ljud ifrån sig den lilla killen. Önskar man hade kunnat träffas lite oftare bara.

Jag körde en bit hem, men helt seriöst är det grymt tråkigt att köra lagligt, iaf när man bara får köra i 70, har man kört i 90 så känns 70 väldigt sakta, det kändes så sakta så att jag blev så pass trött att jag fick byta med E, så när vi bytte så slocknade jag nästan hela vägen hem :)

Imorn ska jag tillbaka till jobb igen, efter jobb ska vi åka och kika på lägenheten :D Hoppas vi kommer kunna mäta lite, soffan kan vara liite för stor. Jag hoppas inte, vore drygt om vi måste köpa en ny, den här köpte vi ju i november.. Vi får väl se.

Nej softa i soffan nu!

En bild från GP!
...

....

Jag måste verkligen hålla på att bli senil, jag måste kolla på min egna blogg vad jag har skrivit, så jag inte skriver samma sak igen. Vilket jag säkert ändå kommer göra för jag redan glömt bort vad jag läst! SENILA LINA!

Städat klart här hemma, har även tagit tag i mina kläder, hur kan jag ha så jäkla mycket kläder som ska slängas, ännu en gång ska jag slänga en hel svart kasse med kläder, gjorde fasen de i juni nån gång senast. Hittade en kjol som jag köpte från Gina precis innan jag började gå ner i vikt förra året, prislappen satt kvar.. Men den tänkte jag skänka till min kusin om hon vill ha..

Hösten närmar sig med skrämmande steg, men snart kan man börja använda stövlar igen, älskar stövlar. Men jag vågar inte shoppa på mig något just nu, vill se hur räkningar och sånt kommer se ut när vi flyttar in, kanske kommer få leva på nudlar? Ne så illa ska de inte behöva vara. FAST jag får nog göra om lite i mitt levnadssätt, inte lika mycket onödig shopping och småhandling. Och sen är ju tanken att jag SKA sluta röka..

Imorn om jag vaknar skapligt ska jag nog sticka iväg till ÖoB och köpa några flyttkartonger, finns saker som inte direkt används som man kan packa ner redan nu.. Fast om jag hade fått bestämma så hade jag nog gärna slängt en hel del av det också :)

Done and done

Tog en liten sovmorgon. Sen ringde jag mamma, hon börjar undra efter födelsedagspresenter, Ikea presentkort känns ju som något självklart. Vill gärna byta sängstomme när vi flyttar, har tröttnat på svart!
Sen cykla jag ner till Verner och sa upp lägenheten och sa till att vi vill vara ute ur lägenheten sista sept. Men dom kan ju inget lova, vilket jag förstår, det kanske inte finns någon som kan ta över lägenheten på så kort tid. Så vi får väl se.. Kan bli väldigt dyra månader ett tag då  :(

Ska snart ner och tvätta. Sen måste jag städa lite, om jag inte väntar tills imorn med de.

Life feels goood!

Internet går tydligen i snigelfart...
Jobbat idag, gick som vanligt, börjar bli lite trött på att nu. Ett jobbe byte vore fan inte fel, men samma problem varje gång jag har samma tanke, vad fan ska jag göra annars? Bättre arbetskamrater tror jag knappt jag kan få. Men det är lönen som gör att jag vill byta jobb.

Ikväll har vi skrivit på kontraktet till den nya lägenheten, det känns så jävla bra, jag bara längtar nu tills vi ska flytta. E har hört att det ska öppna någon bar/restaurang i gamla tullhuset. Då drömmer jag mig bort till nästa sommar och semester :) Fick även träffa den nuvarande ägaren som verkar öppen med allt, vi ska dit som nästa måndag eller tisdag och få se mer av lägenheten och förråd och tvättstuga och gästlägenheten(som det ska tydligen ska finnas kök och dusch) kanske även skulle få lite lampor som hon inte skulle ha med sig. Fast jag vill helst ha lite nytt, men vafan äre fint så klart man behåller de :) Mäklaren verkar också jäkligt bra. ALLT KÄNNS SÅ JÄKLA BRA JUST NU!

Imorn ska jag ner till Verner Andersson och säga upp lägenheten, och sen säga att vi vill lämna lägenheten sista sept. Eller att vi ska vara ute ur lägenheten då. Hoppas hoppas att dom släpper oss.. Sen är det tvätt och städ som gäller. Har jag ork och lust så tänker jag nog rensa lite i den stora garderoben.. Har säkert fullt av kläder som jag kan slänga. Fick tyvärr inte ta E´s kläder :)

Funderar på min födelsedag, om jag ska vänta att ha festen för vänner tills vi flyttar in i nya lgh, så de blir inflyttningsfest/födelsedagsfest. Men jag vet inte.. Skulle ju inte bli förrän mitten av oktober då.. Njee den får nog bli här, lite tidigare istället..

10.e Augusti

Då var speedwayen slut. Blev en lång match, i 4 heatet var det många som körde omkull och domarn måste vara totalt blind som dömde ut THJ istället Scott. Syntes ju på långa vägar att det var Scott som körde in i THJ. Men jag hoppas verkligen att inget allvarligt hände med THJ, han ska köra på GP.t på lördag, och det tror jag har lockat mycket publik, speciellt från Vetlanda eftersom han är därifrån. Det ska bli kul att se, lär nog bli mycket folk.
Kanske ska tillägga att Vetlanda vann mot Vargarna. Sista heatet var det som avgjorde, det är så en match ska gå till :)

Igår var jag utan halsont hela dagen, fram till kvällen och det har inte släppt än. Börjar däremot bli förkyld också. Så jäkla drygt att ha ont i halsen och vara täppt i näsan, speciellt när man ska sova, andas jag för länge med munnen så blir jag skit torr och ja näsan går inte alltid andas med.. DRYGT!

Dröjer nog inte länge innan jag ska lägga mig, ska se SATC avsnitten sen ger jag nog upp för kvällen. Imorn ska de först jobbas sen skrivas kontrakt :D

VI SKA FLYTTA!!!

Äntligen, vi har hittat vår lägenhet. Östra Hamnen, en 2.a på 64 kvm. Ska bli så skönt att komma ifrån den här lägenheten och den satans vägen som är utanför. Istället för en väg utanför lägenheten kommer nu finnas vatten ( ganska nära iaf).. Nära till city. Visst hade jag gärna flyttat till en trea, men den här bli super också. Kommer ju bli lite dyrare att bo där men E ska betala lite mer än jag, det fick han ta eftersom det är han som vill bo så dyrt.
Så flytt kommer bli i slutet av september, snart dags att packa. Jag vill börja packa redan nu.
Men jag tänker nog inte vänta för länge med att börja, för vi kommer ha högst 4 dagar på oss att flytta,städa den här lägenheten. Så ganska så tajt. OM vi inte blir tvugna att betala dubbla hyror. Men de hoppas vi inte på.

Men nu ska jag fortsätta att se speedway.

Söndag..

Min trötthet börjar komma igen nu, har varit trött från det att jag gick upp. Och jag hara bara degat framför soffan, ja förutom nyss då jag var tvungen att cykla till affären och lämna in filmen. Blev så jäkla svett när jag kom hem, min kropp verkar inte tycka att jag är frisk än. Så det känns bra att jag har imorgon också på mig att bli frisk.
Jag ska faktiskt laga riktig mat idag, spagetti och köttfärssås. Blev så sugen på riktig mat.
Är inte speciellt hungrig men lär väl äta ändå..

Hejrååå

Mitt i natten!

Hej mitt i natten igen.
Fick i mig våfflorna, men misslyckades med första smeten, det enda som jag tänker säger att jag är helt VÄRDELÖS på att läsa klart recept, jag läser en del av det och gissar mig till resten så gott som..
Och då kan jag tillägga att detta var påsvåfflor.. Ja Lina hon kan hon...

Film och chips till det. What about Morgans hette filmen, mycket bättre än Änglavakt som jag såg igår. Sarah Jessica Parker var med i denna, och då var jag ju bara tvungen att se ;)

Regnet har börjat igång igen, är sommaren slut? Det var mej fan en kort sommar. Känns redan som höst, är det vinter i september då tro? Just ja, september, de är inte så långt dit. Fyller ju halvvägs till 50 då. Urk, gammal och grå.
Mamma och pappa kommer att komma upp helgen efter. Men funderar på att ha något för vänner innan, jag fyller på måndagen, men jobbar söndagen innan så lördagen lär de ju inte bli något på, och fredagen är kanske inte så många sugna på. Fast vafan de är ju jag som bestämmer. Kommer någon så kommer någon. Annars skit i´t. För mig är helgen efter viktigast.

Nästa helg är vi hemma i Vetlanda, som de ser ut nu på AB´s sida så ska de vara sol i Må(l)illa på lördagen, och det lär man ju hålla tummarna för. Och lite kräftfiske på fredagen när vi kommer hem. Sen tänke jag åka förbi minneslunden, för den 17.e är det 1 år sen älskade mormor gick bort.

Orden tog slut så jag avslutar här...

...

Man mår inte bra av att skrika när man har ont i halsen, eller försök till att skrika. Så det gick över ganska så snabbt.

Var ju tvungen att lämna tillbaka filmen från igår så jag passade på att hyra en ny film, E ska kanske ut och det är säkert kassa filmer som går på tv..

Nu in på något helt annat. Jag läser fullt av bloggar, nu är dessa jag syftar på mellan 16-20 år kanske. Men vad är de för fel på dom? Detta jäkla putande på läpparna, är det någon därute som seriöst tycker det är fint när en tjej/kille(bög i detta sammanhang) putar med sina läppar? Jag tycker då fan inte de ser något bra ut, le och se normal ut istället för en jäkla anka? Och som Kissie, WTF har hon gjort med sina läppar, det är långt ifrån snyggt, Kvack kvack! Fylliga läppar kan vara fint, men nånstans måste gränsen gå. FAST iofs jag har aldrig sett den där redigerade ankan på riktigt, hon kanske redigerar sina ankläppar också? Nån gång kanske hon tittar igenom sin blogg ordentligt och inser hur ugly det är..


Nehe ska fortsätta läsa dessa ankungars bloggar...

Förbannad till max!

Har precis fått stå och diska och göra rent köket. TACK E FÖR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA HJÄLPSAM!
Ska man inte kunna få vara sjuk, slippa tänka på disk och städ? Varför kan inte han tänka på att göra något när jag är sjuk, han städar då fan knappt aldrig i vanliga fall, då kan han väl göra de 1 gång?
Det är så lätt att smita ifrån och åka motorcykel och lämna kvar allt till mig.

Trodde jag var friskare än jag var, blev helt slut av att diska. Sen att man är förbannad på samma gång hjälper inte. Och sen river katthelvetet ner lampan i sovrummet. Ska inte kastrerade katter bli lugnare när man kastrerar dom? Idag är jag ruskigt trött på katter iaf.

Det har inte städats på en vecka, en vecka är mycket här med tanke på allt jävla katthår, tvätten är inte upp plockad. Jag har ju varit sjuk sen onsdag natten... Jag känner mig som en jävla hemmafru som måste jobba också. Detta är fan inte okej!

Så nu MÅSTE jag städa för min lata sambo kommer inte göra det!

Borde vara trött!

Sitter vaken idag också, inget ovant längre. Jag borde vara trött, sov bara 3-4 timmar idag på morgonen/lunchen. Hur kan jag inte vara trött? Min sjukdom verkar väldigt konstig.
Men jag ska försöka tvinga mig till sömn efter jag sett ett till OTH avsnitt, har kollat lite på de gamla, blir alltid lika glad när Luke och Peyton blir tillsammans, haha! Och vill alltid in i serien och slå Carrie hårt. Jag tar serien väldigt allvarligt ;)

Imorn blir jag eventuellt hemma hela dagen och kvällen ensam, E ska först köra mc i etuna hela dagen, sen ska han eventuellt på någon konsert i sthlm. Min dag imorn kommer alltså bli Väldigt tyst! Önskar jag hade orken till att städa men så fort jag tar huvudet lite neråt eller reser mig för snabbt så gör de så jäkla ont i huvudet. Men jag måste nog ta tag i disken innan alla äckliga flugor kommer, och då väntas det att plocka rester från krukor och lampor eftersom Skilla och Sture minsann ska leka med flugorna i fönstren. Ja bara den här veckan har STURE haft ner en lampa och en kruka, som tur var så "överlevde" båda..

Saknar mina godnatt pussar från E, får visst inga såna förrän jag slutar prata som en smålänning... Han tycker att jag pratar precis som Eve just nu.. Förstår att han inte vill bli smittad, även att han påstår sig smått har blivit det..

Nej nu ska jag se Oth innan jag ska slå mig själv med ett brännbollsracket till sömn! För de verkar som de behövs, jag är en maskin!En sjuk maskin!

I was wrong..

Halsen är värre än inatt, de gör ont när jag sväljer nu. Jag hoppas verkligen inte det är halsfluss som är på G, fast på ett sätt hade det varit bra, då hade jag varit så pass dålig för att röka och då hade jag kunnat sluta. För vek för det på egen hand..

Så jag ringde jobbet och berättade hur det var, så dom tyckte jag skulle stanna hemma på måndag eftersom jag inte vet nu hur jag mår på måndag. Lite synd egentligen, jag kanske är frisk på söndag.

Var tvungen att gå till affären, katternas mat var helt slut och jag behöver flytande mat verkar de som. Har inte ätit något på över 16 timmar, är inte speciellt hungrig heller konstigt nog, men lär ju äta ändå.
När jag hällde upp mat till katterna så kändes det som om någon slog med en hammare inuti huvudet, kan det vara bihålerna också? Tror aldrig jag känt den smärtan i huvudet innan.
Usch vad det är trist att vara sjuk när det just ska vara fint väder ute. Och så är det snart helg :(

Ska försöka äta lite och sen sova lite igen, har sömnsvårigheter verkar de som, somnade inte förrän 9 tiden och vaknade runt 1....

Och just de, någon som känner sig villig att städa mitt hem, det ser verkligen för jäkligt ut, eftersom det är jag som städar i vanliga fall så är det hårbollar och skräp överallt. Fast nu är jag ganska så bidragande till det, jag orkar inte plocka bort det som jag tagit fram. E lär ju inte städa, så mycket vet jag.

Gah!

Ligger fortfarande vaken, kan inte sova. Har en enorm huvudvärk, eller så fort jag reser mig upp så är det som någon slår mig hårt i huvudet. Halsen är som igår, ingen skillnad. Känns som febern går upp och ner, svettas som fan ibland och fryser andra sekunden..

Fick iaf i mig pizza innan idag, orkade inte laga någon mat, men vem gör de när man är sjuk?
Vet inte om jag har smittat E, tyckte han sa något om det när jag slocknade några timmar..

Lite svårt med mitt jobb, jag tror att jag egentligen ska ringa imorn för att friskanmäla mig om måndag, och jag har för mig att man ska göra det runt 10, men hur ska jag veta om jag är frisk på måndag om jag mår likadant imorgon?
Men förstår dom att dom måste ta in någon för mig annars. Får väl ringa och höra med dom imorn.

Måste försöka sova nu...

sjuk

Hade lite halsont igår kväll men trodde de skulle gå över över natten, men vid 3 vaknade jag och frös så in i h******, jag lägger mig alltid i badet när jag är sjuk, skönast så, så där låg jag i nästan en timma. Så jag bestämde mig för att stanna hemma från jobbet. Har nästan precis vaknart för jag somnade inte förrän efter E åkte till jobbet och de var väl vid halv nio.

De värsta är att jag är både hungrig och röksugen men jag orkar verkligen inte ställa mig och laga mat och inte röka heller. Hela världen snurrar så fort jag stället mig upp. Grymt jobbigt. Hoppas E kommer hem snart, han ska köpa med sig yoghurt och cola.. Nu ska jag fortsätta ligga och halvsova i soffan!

....

Är svartsjuka en sjukdom?
Jag ser det hellre som så att man märker att personen bryr sig om en, FAST det får ju inte bli för mycket.
Men tydligen bär jag på en sjukdom. Om min sambo får tala....

4.e Augusti

Fick sluta tidigare igår, vilket var tur för mamma och pappa var här lite innan 3 och lite efter åkte vi. Tog 3 timmar till Hagfors, och inte den bästa vägen, inte dit iaf, dom byggde om vägen mitt i ingenstans vilket gjorde att det tog längre tid. Men sen var vi framme, Vetlanda körde bra, vann förstås. Och tur med vädret hade vi också, hade sol hela kvällen.
Hemvägen gick också sådär, i hallsta höll dom på med något också och vi fick ta en rejäl omväg. Vi var inte hemma förrän 00..

Idag har vi åkt runt och shoppat lite, första stop på ikea, köpte mig en kudde. Sen rusta och köpte några småsaker. Sen tog vi några affärer på stan, hittade en tjock tröja som är väldigt behövligt. Det är något som jag behövt väldigt länge men köper det aldrig.
Fick även hem mina varor från nordicfeel redan igår, men de hann jag aldrig hämta ut så de gjorde jag idag :)
Snabb leverans måste jag säga.

Ikväll håller vi på att tvättar, men nu hänger det på tork tills tvättiden är slut. Är bara skit på tv och jag känner mig redan trött. Ser inte alls fram emot de här 2 dagarna.

Ne nu ska jag leta efter något att se på tv... Livet på BB verkar då inget kul!

Måndag...

Då var det måndag och ny vecka igen. Jobb gick bra, lugnt. Efter jobb åkte jag ner på stan och tänkte kolla efter linser, men ska kolla lite på vad det kostar hos andra. Gick även förbi Kicks och köpte nytt puder,nagellack och nagelfil.

När E kom hem åkte vi till NetOnNet, men man fick inte testa laddaren där, så jag köpte en laddare och den funkar förstås inte, jag fattar inte vad som är fel, om det är glapp i laddaren i datorn. Men jag fick lämna tillbaka laddaren ändå, så jag får göra det på onsdag.

Imorn är det SPEEDWAY direkt efter jobb, mamma och pappa är så snälla att dom åker en rejäl omväg för att hämta upp mig så jag kan få se Elit Vetlanda - Valsarna i Hagfors. Så jag måste försöka smita iväg lite tidigare från jobbet, för 15.30 är dom här... Sen sover dom över här till onsdag :) Då är jag ledig så det är ju perfekt..

Ikväll blev de hemmagjorda burgare igen, och stekta grönsaker. Tyvärr lär nog inte min middag bli den nyttigaste imorn, ingen speedway utan hamburgare för min del.. Får väl dra ut på bantningen ett tag till, fast jag har inte satt något slutdatum, bara slutvikt ;)

Nepp nu ska jag softa framför tv

Helgen!

Igår fick jag min sovmorgon, men den blev inte så värst lång. Vi åkte iväg och handlade för kvällen.

Kvällen var jätte trevlig, E gjorde god middag och jag stod för efterrätten, den blev lite lös för jag missuppfattade receptet, men ganska så god iaf :) T & M var här och åt med oss, sen kom J,R,A.

Ett glas vin blev ju några fler och jag följde med ut, borde stannat hemma. Fast jag hade kul ändå.
Var ju inte i mitt bästa skick när jag vaknade och skulle jobba idag, men i tid var jag. Kändes ibland som om någon slog mig i huvudet annars okej..

Nu ska jag duscha sen vila en stund innan speedwayen börjar 20..

RSS 2.0