Den eviga väntan..

Ibland känner jag att mig okej med att vänta, ibland undrar jag hur länge jag ska behöva vänta på honom?
Kommer han någonsin bli redo eller mogen eller vad det nu är han väntar på ska hända.
Ibland känns det som om jag lever mitt liv precis efter hur han vill ha det. Det är inte han som ber mig, utan på något jäkla sätt har det bara blivit så. Och jag har tillåtit det.

Att försöka prata med honom om det är som att prata med en vägg, eller med ett inspelat band som spelas om och om igen. Men det är väl samma för mig, jag ställer alltid samma frågor. Men hoppas alltid på ett nytt svar. Ett nytt svar som kommer när då?
Kommer det ens att komma?
Jag avskyr att vänta.

Nu trodde jag att jag skulle vara gravid, jag trodde våran plan var så.
Men han har gjort klart att det är så att jag måste skaffa barn nu så måste det ta slut.
Så jag är kvar.

Jag tycker inte om dessa "jagvillhabarnnu perioderna"
För jag blir lika besviken varje jäkla gång.

28.4

Så nu är båda byrå(na?) färdiga och inne i sovrummet. Råkar som vanligt slarvat på vissa ställen, men det orkar jag inte rätta till just nu..
Annars idag har vi blivit av med sängen. E har hjälpt en att flytta och är där och grillar just nu, jag åkte och solade istället och köpte med mig spicy hot med mig hem. Och nu ser jag på speedway.

Har tittat på massor av New Girl avsnitt, hon är så himla härlig, älskar hennes personlighet. Jag hoppas nästan lite på att hon och Nick ska bli tillsammans.

Har även tittat på nyaste Grey´s. Vet inte riktigt vad jag tycker att Christina ska göra, jag vet inte vad jag skulle gjort. Innan hade jag sagt att jag skulle dumpat på en gång, men det är inte så enkelt. Jag kanske skulle kunna förlåta, beroende helt på vad som hade hänt, men frågan är om jag någonsin skulle kunna glömma och gå vidare ifrån det. Jag har väldigt svårt för att glömma. Jag hoppas att jag slipper just den situationen. Räcker med dom jag haft.

Hopp, imorn ska sängen hämtas (ja det var ett jäkla tjat om säng) men jag tror att vi får vänta med tapet till nästa månad, tror det blir lite väl mycket pengar som försvinner annars. Eftersom E hjälper till så lite han bara kan (fast det är han som får åka med mig överallt så han hjälper på det sättet).

Nu ska jag fortsätta se på speedway. Crump och Hampel är favoriterna som vanligt..

Helg!

Äntligen fredag och helg.
Och äntligen är jag färdig med målandet. För denna gången iaf. Hittar jag billiga sängbord i en annan färg så målar jag om dom också, men det verkar inte finnas några :(
Buhu Buhu Buhu!!

Min kväll har alltså bestått av tacos, lite bb och mest målande. Nu ska vi plocka isär sängen.. Känns sådär spännande faktiskt..

27.e april

Hinner tydligen ofta bli efter midnatt när jag skriver.
Vi är dåliga på att lägga oss tidigt.
Har precis tittat på Revenge, varje avsnitt är spännande, undra hur det kommer sluta?!

Snart färdig med byrån, bara lådorna kvar sen är den delen klar.
Jobb imorn sen tar jag helg, tror helgen blir lugn, E ska hjälpa en vän att flytta. Jag hoppas våran säng blir hämtad på lördag. Och på söndag hämtas sängen :)
På tal om säng, det är nog dags att dra sig dit..

26.e Aprilo

Måste snart dra mig till bädden, blev sent igår natt, så sömnen behövs inatt.
Cyklade till dollarstore efter jobbet, fanns väldigt mycket saker där, trodde det skulle vara en mindre affär. Köpte iaf nya hissgardiner, hoppas på att dom ska kunna passa i sovrummet. Och sen lite andra småsaker. Billigt vart det iaf.

Den ena byrån står nu i sovrummet, vit och fin. E tycker att det kanske skär sig lite med färgen på väggarna. Oh nooo. Jag låter det nog vara tills allt det vita kommit in, lite lättare att se helheten då. Jag har egentligen ingen större lust att måla om väggarna, men jag vill ju få det fint :)

Har slipat och grundat byrå2, får måla klart den imorn så är den också klar till helgen.

På tal om annat. Jag önskar att mina föräldrar bodde lite närmare, inget nytt men det är så tråkigt när vi bor så långt ifrån varandra. Mamma och jag älskar inredning och försöker hjälpa varandra genom telefon, men det är inte speciellt enkelt.
Jag vill inte flytta till Vetlanda längre, den känslan har gått bort, men jag saknar mina föräldrar en hel del.

Natti natt!

Det vita har börjat..

Började igång med slipning och grundmålningen igår på byrå1, målade klart idag(hoppas jag) så imorn får jag väl ta och börja med nr2. Eller slipningen kanske jag orkar med ikväll.
Borde börja leta tapeter igen också, men de var faktiskt ganska så svårt att hitta någon som jag tyckte om. Kanske hittade en från boråstapeter.
Försöker även hitta sängbord, men det är lite svårt när jag egentligen inte vet hur sängen ser ut. Kanske borde vänta tills vi hämtat den. Men jag och vänta är inte bästa vänner..
Och sen överkast, vet inte vilken färg jag ska ha, inte kritvit, tror inte det blir snyggt, eller?

Blir ingen hämtning av våran säng imorn, men jag hoppas och vill bli av med den innan söndag.
Nej jag ska väl kika vidare på alla dessa saker..


23.4

Är lite trött, vi kom hem 6 på morgonen till västerås, sov till 15.
När jag hade vaknat åkte jag till Öbergs, så nu har jag köpt saker till att börja slipa byrån.
Funderar på om jag ska börja igång lite redan nu. Får stänga ute mig på balkongen så katterna låter mig vara.
Måste nästan börja nu i dagarna iaf, på onsdag blir vi av med våran sängstomme och på söndag hämtar vi våran nya.

Sol,bad och mycket god dricka..

Tillbaka i Sverige, kom tillbaka till ett regnigt göteborg. Inte något som jag saknat direkt.
Vi har haft det jättebra. Hotellet var väl inte lika fint som på bilderna men det gick. Betaltv kändes ju lite fattigt dock.
De två första dagarna körde vi ifrån solen, upp i bergen ovanför molnen, ganska så coolt faktiskt men riktigt jäkla kallt. Tror det var 8-9 grader som lägst, i sommarkläder var inte det skönt. Men häftigt ändå.
Mycket goda drinkar och sangria blev det endel av.

Men jättefint väder har vi haft, förutom när vi körde ifrån det. Kvällarna var kyligare, då var det långarmat som gällde, men det gjorde inget.

Men nu är man tillbaka i verkligheten igen, jag tänker INTE ställa mig på vågen, jag vet att jag gått upp i vikt redan sen innan så nu är det hårdbantning som gäller.

Nu ska jag ta tag i all tvätt.. Tur jag är ledig imorn också :)

Ready to go!

Sådärja, allt är färdig packat.
Nu är jag redo att åka.
Det ska bara gå några timmar till innan vi måste åka ca 5 timmar till göteborg för att sen åka till Teneriffa :)
Jag tänkte försöka smygsova i bilen om E tillåter mig. Kan ju tyvärr inte åka med solglasögon mitt i natten, annars hade jag kunnat sova utan att han märker något..
Tar nog med mig min mini pc, så vi kan se på film på flyget. Helst sover jag genom hela resan men det tror jag knappast att jag kommer kunna göra. Brukar vara ganska så obekvämt efter ett tag.

Har städat mestadels av dagen. Var ut till elund en snabbis, men hittade inget alls på Tati. Så gick därifrån tomhänt. Hade velat ha en tjock tröja..

Vi hörs om en vecka när vi är tillbaka..

SEMESTER!!!

The day has arrived..
11 dagars semester. 2 dagar kvar till avfärd till ett förhoppningsvis varmare land.
Har hela veckan planerat att efter jobbet ska jag ta ett glas vin, tror ni jag var sugen efter jobbet? Icke!
Men jag ska nog allt få i mig ett om en liten stund.

Tyckte jag la mig i ganska så bra tid igårkväll, men jag vaknade skit trött. Nu när jag är förkyld (har inte gått över än nej) så snarkar jag, visst är det väl så att sömnen är sämre när man snarkar, eller är der bara något jag fått för mig?

Imorn ska det städas, packas och så måste jag skriva en "komihåg"lapp till Fanny som är så otroligt snäll och tar hand om hårbollarna. Någon sömn mellan lördag och söndag lär det inte bli, kommer åka ganska så sent på lördagsnatten.

Ser fram emot en vecka sol och bad (kanske bara i pool) lovade evelina att dricka öl och sola åt henne också :)
En vecka utan något måste, förutom att gå upp i tid, ingen jäkla sovmorgon till kl 11 iaf.

Nu kurrar det i magen..

12.e april

Jag är så värdelös på att shoppa, skulle bara köpa en enkel tubtop från hm idag, sist jag handlade på hm fick jag ett presentkort på 50:- och det var min tanke att jag skulle handla upp det.
Men så hittade jag en så otroligt söt top som jag inte kunde motstå, själva tubtopen som jag gick dit för köpte jag inte ens, för den hade något jäkla skydd för brösten som mina minsann inte skulle få rum i, så det blev en dyrare tubtop + french manikyr set. Så summan blev då liiite mer än jag tänkt mig.
Inte nog med det, öb handlingen blev dyrare än jag tänkt mig också, jäkla E som snodde åt sig allt det billiga.

Sitter och letar sängbord, jag har 3 val.
1. Jag kan köpa helt nya, men det kostar.
2. Jag kan köpa 2 st vita som finns på blocket för 500:-, det är ju rätt billigt.
3. Eller så kan jag köpa 2 st för 350:- i ek och måla om själv. Men orkar jag måla om dom också?
Hjälp miiig!!!

Tänkte ju försöka få detta så billigt som möjligt. Men det ska ju inte bli så pass jobbigt så jag inte orkar göra klart eller ens börja.
Får nog fasen ta och sätta mig och göra en budget på vad det kan få kosta..

Människa igen..

Somnade inte förrän idag på morgonen, har haft skit svårt att somna under tiden jag varit sjuk. Förstår inte varför, det borde ju vara tvärtom.
Men iaf när jag vaknade så kände jag mig frisk igen. Så nu har jag ringt jobb och friskanmält mig. Två dagars jobb innan 11 dagars ledigt.

Håller på att försöka fixa lite här hemma, har börjat packa lite, tvättar och plockar. Skönt att orka igen utan att det känns som ett gympass.

Min kära sambo lär nog jobba sent ikväll, för han åkte inte till jobbet förrän 10(!!!!) han råkade sova lite länge, skönt att ändå kunna få göra så.

Nej åter till plockningen..

Gardiner..

Varje gång och jag menar verkligen varje gång jag ska köpa gardiner genom nätet så har jag nog gått igenom de flesta sidor som finns och hållt på att köpa och sen ångrat mig.
Jag är likadan idag. Fast nu tänker jag att gardinerna kanske kommer medans jag är borta och visst kan väl ingen hämta ut i mitt namn?
Hissgardiner är jag inne på, i shabby chic stil, jag vet att jag inte tyckte det passade med shabby här hemma men jag ångrar mig nog.
Letar även efter ljuslyktor (förstås) i husform eller vad man nu ska kalla det.

Något liknande som den här.
Hittade en söt på ellos men tror den skulle levereras i maj, dit orkar jag inte vänta..
Men sen kom jag på att nisses har/hade iaf massor med såna likande. Får ta en tripp dit sen.

Nu är det snart dags för bädden..
Stannar hemma imorn med, men på torsdag ska jag fan vara helt pigg igen.. Sådetså!

Projekt sovrum

Kan jag få bli helt frisk nu så jag kan få börja med sovrummet?
Vår säng är såld, en jobbarkompis ska köpa den vid lön.
Så jag letar ny säng efter resan.
Men nu börjar det allra roligaste, köpa nya småsaker till sovrummet.
Nya gardiner,ljuslyktor och andra småsaker.
Fast jag får inte glömma bort det allra tråkigaste, jag ska slipa två byråer.
Men när allt är färdigt tror jag det kan bli snyggt.
Men jag vet inte hur jag ska göra med väggarna, det kanske blir lite kallt med vita väggar i sovrummet?
Just nu är det åt sand/beige hållet på alla väggar utan bakom sängen som ska få en tapet..
Känner nu att det blir nog endel att göra om, fast jag gillar att göra om. För jag kommer nog bli ganska så ensam om att göra om och köpa nya saker. Men det får jag stå för, det är ju inte direkt att E kom med idén att göra om.

Okej in i småpryl och tapetvärlden.. Där trivs jag allt :D

9.e April

Hepp de blir ingen hemnes säng, det godkändes icke av min sambo. Saken är att den här fotändan skulle vara ivägen för byråna(stavning på det??)
Men nu har jag hittat en annan säng, har slängt iväg ett mejl och kollat om sängen finns kvar.
Väntar på svar och sen får vi se om jag slänger ut våran på blocket.
Just nu har vi ju 2 st svarta byrå, tänkte sålt dom också men jag målar nog om dom igen istället.
Det värsta är när jag får såna här ideér brukar det oftast bli dyrare än jag tänkt mig.
Nya sängbord och nya gardiner och överkast borde man ju köpa nytt också..
Eller svart överkast funkar ju också, är ju även grått på ena sidan så det kanske funkar ändå.

Nu letar jag tapeter istället. Ingen av oss är mycket för massor med kruseduller, vill gärna ha lite mönster men inte för mycket..
Så in i tapetvärlden igen.
Om det blir att jag gör om så kan jag ju utnyttja alla erbjudanden man får från ellos.. Dom har endel fina inredningssaker där också..

Inredning

Kan inte sluta tänka på att göra om i sovrummet.
Dessa två sängstommar tycker jag är snygga:

Denna kostar 3795:-
Men tycker även om denna:

Denna kan jag hitta rätt billigt på blocket. Men E vill gärna inte ha någon fotända(?), men mamma och pappa har en likadan fast svart och dom har deras madrass högre och då blir det inte så hög fotända. Så nu försöker jag att få mamma att skicka en bild hur det ser ut så kan visa E hur det ser ut. Men jag gissar på att mamma inte ens läst sitt mess än och sen ska hon ta ett kort med mobilen, så det tar nog ett tag till :) Får nog ringa och säga till henne istället..

Är lite smått trött på det svarta, så jag skulle nog faktiskt vilja ha vitt och sen måla om (ännu en gång) i sovrummet till vitt(som det såg ut innan) och sen ha en fondvägg bakom sängen.
Jag är en sån som har jag väl fått för mig något vill jag ta tag i det direkt..

8.e april..

En vecka kvar tills det bär av.. Yeey till det.

Själv är jag inte något bättre. Har varit sängliggande så gott som hela dagen och har nog tänkt att stanna här ett tag till. Men jag måste fasen tvätta. Är fullt med tvätt och sen behövs det tvättas inför resan.
Städas skulle också behövas göra men det får vänta tills jag känner mig piggare.

E var iväg innan och jag bad honom köpa pepsi max och någon överraskning, haha jag trodde att överraskningen faktiskt skulle bli att han hade glömt att köpa pepsin, meeen han kom hem med hörlurar(jag snor gärna hans) och någon ny kexchoklad. Tror den är ny iaf, jag är inte så förtjust i kexchoklad men jag tror denna smakade rätt gott. Känner tyvärr inte smaken helt just nu..

Nej jag ska väl ta och sova en stund till..

Goodbye One Tree Hill..

Har precis tittat klart på det allra sista Oth avsnittet.
Har följt det från början.
Tänk om livet vore sådär lätt, t.om när deras liv verkade riktigt svårt så kändes det enkelt.
Men så är ju inte verkligheten, inte för mig iaf.
Tyckte nog ändå att slutet kändes konstigt, helt plötsligt var Jamie i högstadiet? men föräldrarna såg ut att vara precis lika gamla som vanligt..
Och jag hade självklart velat se Peyton och Lucas igen. Serien var bäst när dom två var med..


Min kväll har då bestått av: Grey´s, Desp, Gossip och Oth.
Och för att inte glömma en jäkla massa snorpapper. Usch vad trött jag blir.
Men ska väl snart försöka sova..

Trevlig påsk

Ligger i sängen och snorar. Väldigt trevligt. Gick hem från jobbet vid ett tiden. Men inte kan jag sova för jag är helt igentäppt och det kliar som fan i halsen. Jag hoppas verkligen det gått över till nästa söndag, men det brukar ju inte bli så långvarigt som tur är. Så min kväll kommer bli lugn, får ta igen massa avsnitt som jag inte tittat på i veckan. Men jag ska väl försöka vila lite så kan man hoppas på att vakna lite piggare.

5.e april

Det var skönt med sovmorgon. Mindre skönt att behöva jobba hela påsken. Men det ger ju pengar iaf.
Jag hoppas på att jag inte blir sämre, har mått ganska så kasst idag, så jag hoppas det stannar där och inte blir värre.

Var iaf ner på stan och köpte lite saker till resan..

Bikini,klänning och skor (som ser ut att vara i strl 40 ser jag nu), tillsammans för 500:-
Klänningen är inte så snygg på bild men ganska så söt på.
Jag ska inte hoppa studsmatta med bikinin heller, men den sitter där den ska om jag bara går :) Haha

E har fixat min cykel så nu kan jag åka liiiite senare till jobbet, ju mer sovmorgon ju bättre..

Nu ska jag se klart på biggan, Marcel är ett rövhål men det är ju inget nytt!

4.e April

Inatt blev det inte mycket sömn, tankar som snurrade i huvudet, frågor som jag ville ha svar på Igen. Jag kommer troligen ställa samma fråga flera gånger men det får han fan stå ut med.
För man får ta konsekvenserna i vad man har gjort.

Hälsade på ikea idag, vi har äntligen bytt ut våra tavlor i hallen, när vi var på Zakynthos så tyckte vi dom var skit fina, men när vi väl satt upp dom såg dom mest fjantiga ut.
Så nu blev det bara en vanlig från ikea, men det blev bra, passade bra tillsammans med det limegröna.


Tror mitt nästa projekt kommer bli sovrummet, vill gärna byta ut sängstommen. Egentligen skulle jag vilja ha en sånhär säng.

Men dom är inte gratis direkt. Så det kommer nog bli en vanlig sängstomme isf.

Men nu tycker jag att dagarna ska gå lite snabbare.. Har jag nämnt att jag längtar tills nästa söndag?

We´re going to Riffa

Bokat och betalat.
Nästa söndag åker vi till Teneriffa.
Ska bli så himla skönt. Längtar massor redan.
Nedräkning pågår :)

Här är vårat hotell.
Vi ger bara 2700:- var. Riktigt billigt ju.

Imorn ska jag nog ner på stan och leta bikini. Kanske några skor med.. Eller först måste jag nog kolla källaren så jag inte redan har massa skor som jag glömt bort. Men jag har för mig jag slängde endel förra året.

Nu ska jag äta upp min mat, sen blir det film och morötter, vi försöker vara nyttiga här hemma..

1.a April

Börjar med att skriva Grattis älskade mamma.

Blev faktiskt en väldigt lugn kväll igår, vi åkte och köpte mat och åt den, sen skulle vi bara lägga oss i sängen en stund och se på tv därifrån, men vi somnade och sov till idag på morgonen, och så somnade vi om igen och sov till 13. Jag behövde verkligen sova ut.
Vi har fortsatt att slöa hela dagen.
Får se om det blir film ikväll. Först ska jag väl se vem som åker ut ur BB..

Jobb imorn igen, får inte glömma att ändra om min ledighetsansökan..

Igår märkte jag att även alla (kanske inte alla) förorter i sthlm är ju stora också, jag trodde det skulle vara mindre, men verkligen ALLT kändes skitstort.. Måste nog fundera på om jag verkligen vill flytta åt det hållet..
Haha nee men jag skulle nog vilja se lite mer av de områderna som vi isf hade tänkt oss.

RSS 2.0