Ojojoj!!

Det blev en jäkla lång vilning efter jobb, lite för länge om jag ska vara ärlig. Undra om jag ens kommer somna inatt. Men tydligen var jag trött. Men nu har jag bara en dag till att gå upp till innan 2 dagars ledigt,men måste även upp då tidigt. På tisdag ska jag till gyn, ska nog byta pills tror jag. Undra om priset har gått upp nu för mig? Är det året man fyller 25 eller efter man fyllt 25? Det återstår att se.

Har inte ätit något än idag, men det är påväg, blir kyckling och broccoli idag också. VÄLDIGT sen middag, men bättre sent än aldrig :)

...

Nu börjar ögonen falla ihop, jag tycker verkligen inte om att behöva sova ensam. Undra om jag kan tvinga katterna att sova på E´s sida? Tror de kommer funka sådär, även om halva sängen är tom så ska dom väl sova mellan mina ben ändå. Inte alltid det bekvämaste måste jag säga. Skilla lär inte sova i min underklädeslåda inatt iaf, för där hade hon blivit instängd en liten stund innan idag. Stackare!

Lika bra att försöka sova medans jag är trött, annars vaknar jag till och är pigg i flera timmar till!

All alone

Två dagar till att gå upp, känns extra motigt i detta väder, ska det regna eller snöa? Påvägen hem hann jag bli en snögubbe.

Igår hittade jag en lägenhet som jag verkligen fastna för, och vet ni vad det bästa är? Att även E gillade den. FÖRSTA gången vi hittar en lägenhet som vi båda gillar. Jättefin 2,5a på kristiansborg. Den har allt jag vill ha, stort badrum, tvättmaskin och torktumlare, stor balkong, verkar finnas bra plats till förvaring. Jepp it have it all. Mamma tyckte inte vi skulle tveka, hon tyckte den var jättefin hon också. Jag tvekar inte, men E skulle kolla upp en sak innan vi börjar fundera.

Hemma ensam, ganska så trist, har precis ätit lite tacos. Jag avskyr att lägga mig ensam, tycker om när E ligger brevid, jag somnar lättare då :) Men det är bara till imorgon så det går nog bra.

Nu tänker jag fördriva tiden med att spela Sims.. Neerd!

Dag hmm 1?

Jag var för vek, jag köpte godis igår. Gott var det, och så farligt ångrade jag mig inte efteråt heller. 

Just nu är jag på jobbet, aldrig trevligt på en helg, medans E ligger hemma och sover. Jag vill också ligga kvar.. Och nu träffar jag inte honom förrän imorn em, så det blir jag och katterna ikväll. Kanske hyr någon bra film?
Tror jag ska sola igen efter jobbet, om det är öppet vill säga..

Nehe åter till jobb!

Dag 5, utbildning

Då har min lediga dag gått åt, 3 timmar på jobbet på utbildning. Inte okej! Men E var snäll så jag fick åka med honom till jobbet, slapp jag gå i detta skit väder, reegn! Usch!

Efter den tråkiga utbildningen så gav jag mig ner på stan och shoppade lite. Skulle ju leta efter min gardintavla, men den hittade jag inte, det får bli när jag åker hem nästa gång, så kan mamma hjälpa mig. Hon har bra smak och sen är det roligare att ha någon att shoppa med. Men jag hittade en vit tunika/skjorta och ett brunt linne, det är nog mitt första bruna i min garderob tror jag. Båda från Vero Moda, hittar vanligtvis inte något där i vås, men idag så.. Och blev inge dyrt heller, och det är ju alltid ett stort plus. Annars tycker jag det är ganska så tråkigt i klädaffärer just nu, endel har rea fortfarande, New Yorker har rea hela tiden känns de som, och kommer inte in med mycket nytt! Gina har också alltid samma saker, det dom gör är att få in nya färger känns de som.

Blev väldigt sen lunch, åt inte förrän 16, då blev det kycklingfile och broccoli, sen la jag på en mager ostskiva på, och det blev faktiskt väldigt gott, nästan lite sådär gott att man undrar om det verkligen är så nyttigt.
Ikväll vet jag inte vad det blir, äter vi ute så får jag väl köpa någon sallad. Känns inte så lockande, godis låter väldigt lockande däremot. Men nej jag ska vara duktig. Snart bara 2 veckor kvar..

Dag 4.

Ännu en dag på jobbet, det har gått bra. Dom trodde dom skulle få dit mig vid halv åtta imorn, men neeej jag orkar verkligen inte det, jag behöver min ledighetssömn så gott det går, det räcker att jag kommer in 3 timmar på min lediga dag. Visst jag får komp, men helst inte alls :)

Solade efter jobb, var skönt, börjar få lite färg nu tror jag. Men jag vill gärna ha den riktiga solen tack.
Så imorn ska jag till jobbet några timmar, sen tror jag att jag ska pallra mig ner på stan en liten stund, se om jag hittar någon snygg gardin som jag kan ha som tavla.

Ska nog även beställa tågbiljett hem, åker hem den 25.e. Fira mammas födelsedag i förtid. Några dagar bara.

Tallinn kilot lär vara så gott som borta nu, åtminstone känns det som det. Jag sköter iaf min bantning till skillnad från min käraste sambo ;) Ihelgen lämnar han mig för stockholm och raw som jag gav honom i julklapp, vad jag inte visste då var att han måste sova över där. Usch jag gillar inte att sova ensam, katterna får allt ta och sova på E´s plats..

Blir en sen middag, bakpotatisen är i ugnen och så blir det keso till det, ska tydligen vara nyttigt, frågan är om det är speciellt gott??


UPDATE: Nej Keso var inte speciellt gott, fick byta ut hälften av maten mot en smörgås, inte fan blev jag mätt inte, men det är väl inte meningen heller!

Dag 3, hungrig!

Just nu så skriker magen efter mat, E ska precis börja med maten, men det tar ett tag till innan den blir klar. När jag är hemma och ledig så är jag mer hungrig än när jag jobbar. Borde vara tvärtom tycker jag.

Solen har visat sig idag, och det var riktigt skönt. Det negativa var att allt damm syntes väldigt bra. Så jag tog tag i städningen och dammade av lite. Sen har jag inte gjort så värst mycket mer.

Det står en godispåse som skriker i skåpet, men jag ska fan inte ta den, kanske borde slänga den, men så jäkla vek kan jag ju inte vara. Och sen så tänker jag: jag behöver ju faktiskt inte banta egentligen. Nej det gör jag inte, men det är sötsuget jag vill få bort och det hjälper ju inte med godiset. Känns redan som om magen börjar krympa ihop lite.

Nehe ska nog ta och sysselsätta mig med något innan jag äter upp allt som finns i kylen!!

Dag 2

Mötes/utbildningsdagar går så otroligt sakta, jag gillar dom verkligen inte, det är som att gå på en sömnkurs. Jag gillar inte att sitta still sådär när man är van vid att springa runt.
Tänkte solat idag, gjorde inte det igår eftersom jag hade sån huvudvärk, men fick skjuts hem och det tackar jag inte nej till. För vi var på pettersberg och det hade varit en lång väg att gå hem, och det är skit kallt ute.

La mig en stund när jag kom hem och nu har jag precis ätit middag, köttfärssås och sallad. Redan på dag två längtar jag efter varje måltid. Det blir väl så när man vet att man inte ska äta något annat. Men det går. Bara 3 veckor, det går snabbt.

Nehe nu ska jag se om Oth har kommit hem.

Dag 1, från början!

Jahopp då är man tillbaka på dag 1 igen, var ett tag sen. Känns inte så jobbigt. Det enda som är tråkigt är att man har ingen fantasi om vad man ska äta för något. Kommer nog bli mycket köttfärssås och sallad, kyckling och sallad. Sen lär det nog bli en hel del Ww mat, enkelt att hålla reda på kalorierna då.

Sjukt kallt ute idag,höll på att tappa känslen i benen när jag gick i morse, var säkert 25 minus. Usch, helst aldrig igen. Imorn så är den någon utbildning igen, vi kallar det de iaf, vet faktiskt inte vad det är. Sen på fredag igen, min lediga dag, buhu!

Så ja jag kan nog redan idag ta tillbaka att jag ville tillbaka till jobbet, men samtidigt är det skönt att göra något.
Nehe nu ska jag fortsätta se på When a man loves a woman..

Klumpig, jag?

Blev lite utgång igår, käkade här hemma först och drack lite, sen ner till strike, sen vidare till circus och avslutade med bill o bob. Var trevligt, men det var inte lika trevligt att gå ut från bill o bob sen, fyfan vilket väder säger jag. Skulle ta taxi men vi gick och åt först istället, och påvägen till saffetts så slog jag i backen, slog i bakhuvudet lite, det var verkligen snorhalt, sen att man var lite småfull gjorde ju inte saken bättre. Men de senaste dagarna har jag varit så jäkla klumpig, häromdan skulle jag hälsa på Skilla som ligger på en garderob, och då måste jag upp på en byrå först, körde huvudet rätt in i väggen, inte så skönt. Och igår när vi var på jack and jones så slog jag i benet rätt i en bänk. Känns som om Sture har smittat av sin klumpighet på mig.

Det har kommit så sjukt mycket snö, när vi gick av taxin igår så hade man nästan snö upp till knäskålen.
Idag har man ju varit ganska så småseg, blev en pizza och sen lite smågodis nu ikväll. Fyfan, har blivit så otroligt mcyket skräpmat denna helgen. Men nu är det slut. Imorn är det måndag och nu är det bantning i 3 veckor, ska försöka köra på ganska så hårt, eller åtminstone som sist jag bantade. Så jag kommer ifrån sötsuget, jag gick upp lite nu undet tallinn, och det ska minst bort. Men jag sätter inget mål nu, utan nu vill jag bara bort från allt skräp.

19 minus ute just nu, känns ju inte så lockande att behöva gå till jobbet imorn. Två par byxor måste man säkert ha på sig, termobyxor blir för varmt att gå i även om det är flera minus..
Nu är det snart dags för sängen..

Snöstorm!

Usch vilket väder, egentligen vill man helst inte gå utanför dörren idag. Men vi tog oss ner till stan och käkade lunch på bredbar, sen in i några affärer lite snabbt. Jag kikade en snabbis inne på cubus men hittade inget, har köpt så mycket bas kläder och det var väl mest vad dom hade. Fast jag tittade väldigt snabbt så jag kan ju ha missat något.
Men en hårfärg har jag köpt, mitt hår börjar se så tråkigt ut så det är nog dags att göra något åt det. Får se om jag orkar ikväll. Ikväll blir de antingen att vi lagar någon mat här hemma eller vi om går ut och käkar. Får se, jag ska iaf dricka min äppeldrink, som är den godaste :) Får se om jag kan göra den lika god som på båten..

Snöstorm!

Usch vilket väder, egentligen vill man helst inte gå utanför dörren idag. Men vi tog oss ner till stan och käkade lunch på bredbar, sen in i några affärer lite snabbt. Jag kikade en snabbis inne på cubus men hittade inget, har köpt så mycket bas kläder och det var väl mest vad dom hade. Fast jag tittade väldigt snabbt så jag kan ju ha missat något.
Men en hårfärg har jag köpt, mitt hår börjar se så tråkigt ut så det är nog dags att göra något åt det. Får se om jag orkar ikväll. Ikväll blir de antingen att vi lagar någon mat här hemma eller vi om går ut och käkar. Får se, jag ska iaf dricka min äppeldrink, som är den godaste :) Får se om jag kan göra den lika god som på båten..

Äntligen fredag!

Det har varit lite småtråkigt att vara hemma idag, har inte haft något att göra. Fått upp gardinerna och klippt upp dom, och gjort ordning i byrån, det är väl det enda. Så nu är det skönt med helg så jag har någon att prata med :) Jag kommer ångra det här säkert som på tisdag, men det ska bli skönt att jobba igen.

Har tagit ett glas vin nu, vi ska snart åka till T&M och se på lite hockey. Sverige spelar tydligen.
Ska köpa med någon mat också, vet inte vad jag är sugen på men blir nog någon fläskmat, får passa på nu innan måndag ;)

Ett halvår sedan!

Igår den 17.e Februari så var det ett halvår sedan som mormor gick bort. Tiden har gått så otroligt snabbt. Jag kommer ihåg som om det vore igår när mamma ringde när jag var på jobbet och hade min lunch. Jag nästan visste att något var fel eftersom mormor hade då legat inne ett tag, men ändå så hade dom på sjukhuset sagt att hon var på bättringsvägen(men vafan vet dom), mamma beättade att mormor var sämre och att hon skulle akutopereras. Jag cyklade hem och bara väntade och väntade på att någon skulle ringa, för ju längre tid det skulle ta desto bättre borde det varit. Men tillslut fick jag samtalet, dom kunde inget göra, hon hade kallbrand i tarmarna, tarmarna hade gått sönder vilket gjorde att avföringen åkte runt inne i henne. Men hon levde fortfarande, men hon hade högst 2 dygn kvar. Jag bokade tåg hem direkt(hemskt kan jag lova att bo såå långt ifrån någon när något sånt här händer), åkte hem på måndagen den 17.e augusti, hem till nära och kära. Jag minns att jag och min kusin precis hade varit och köpt godis när mamma ringde hem till pappa, då hade hon precis tagit sitt sista andetag. Vi åkte direkt till sjukhuset, alla var samlade, hon hade alla sina barn + morfar vid sin sida när hon tog sitt sista andetag. Att se henne ligga där helt livlös, det var inte mormor, det såg inte ut som hon. Hon hade blivit så smal.
68 år är ingen ålder, jag bara önskar jag kunde skruva tillbaka tiden, varit med vid besöken till akuten och bett dom tagit in henne och undersökt henne ordentligt. Dom läste säkerligen inte ens journalen, för då skulle dom inte missat att hon gått igenom en stor operation året innan. Jag känner än idag att om jag skulle träffa den/dem personer som nekade mormor att bli inlagd så skulle jag spotta dom rätt i ansiktet. Jag kommer får inte tillbaka mormor, men hade dom gjort sitt jobb RÄTT hade hon kanske funnits hos oss än idag!

Jag saknar henne så!

...

18.e Feb

Blev ännu senare natt inatt, har förstört dygnet igen. Är väldigt duktig på det så fort jag är ledig.
Men sover ändå inte speciellt länge på dagen.
Har precis börjat med tvätten, så nu ska jag springa upp och ner flera ggr, och Ja jag tog all tvätt idag också. Snäll jag är!

De gamla Oth är på tv, ska se lite på tv innan jag ska springa ner igen..

Vaken!

Jahopp jag är fortfarande vaken och nu börjar Dawsons Creek, så jag tänker väl se på det..

Har kollat runt på olika butiker på nätet, det är egentligen livfarligt, man har ingen direkt koll på hur mycket man kommer upp i. Fast nu letade jag efter underkläder, men jag hittade inga som jag gillade. Får se om kanske även E ville ner till stan ihelgen och kolla runt lite.

Men nu ska jag ta och se lite på tv, sen blir det sängen..

17.e Februari

Tog tag i resten av städningen, det tar ett tag innan det blir färdigt även om vi har liten lägenhet, klart det hade gått snabbare om vi hjälptes åt... Men nope!!
Gjorde tacos till middag, det är är alltid lika gott. Skulle nog kunna äta det flera ggr i veckan utan att tröttna, fast jag vill inte chansa ;), sen är inte E så överförtjust i det heller.

Här håller det på och snöar, varför kan det inte sluta? Finns det någon människa som vill ha mer snö?

Har börjat få tillbaka mitt sötsug, vilket är livsfarligt, borde slänga alla sötsaker som finns här i hemmet. Finns ju inte så mycket men ändå. Inte bra, inte bra. Men det är säkert för att man ätit som man gjort nu det senaste. Men nu äter jag någorlunda normalt till söndag, sen banta i 3 veckor.

Imorn ska jag tvätta, funderar på att göra så som E ofta ber mig göra, han tycker inte man behöver tvätta 1 gång i veckan och ber mig då inte tvätta hans tvätt, för han är för lat för att hjälpa till. Men jag har tvättat hans tvätt ändå. Men kanske jag ska skippa det imorn, så han själv förstår att det behövs mer än 2 ggr i månaden.

Nehe känns som om jag kommer att komma i säng lite tidigare än igår, dawsons creek och popular gick änna fram till 05 på morgon..

En paus!

Tar en paus i en halvtimmas städning.. Jag vet knappt vart jag ska börja, vi har så mycket saker här hemma, jag vet inte vart jag ska göra av det. Det är det som är skönt när man åker bort, man behöver inte tänka på städa och tvätta. Men ändå så tycker jag om att ha det rent hemma, men det är svårt, det är STOR skillnad på att ha en katt och två katter, det blir genast mycket dammigare här hemma. Hårbollar överallt efter en dag.

Jag tycker nog det är dags att börja leta seriöst efter en lägenhet, spelar ingen roll om det är en tvåa, helst en trea men om tvåan är stor med bra utrymmen så funkar den också.  E är inte den som tycker om att ta tag i såna saker, och utan honom så blir det ju inget. Och jag har ingen lust att tjata längre, för det hjälper ju faktiskt inget. Tjat gör det troligen bara värre.

Nehe jag ska väl fortsätta, ska dammsuga, så då springer katterna och gömmer sig för en stund =)

16.e feb

Nu har jag mina små älsklingar hemma igen, tror faktiskt dom saknat mig lite, eller Skilla är som vanligt, går och lägger sig under sängen för det mesta, lite småsur för vi lämnat bort henne, medans Sture har så gott som legat i mitt knä sen vi kom hem. Sötplutt! Blir väl värre inatt när han blir leksugen, och man hör deras små tassar springa runt i lägenheten och man väntar på att något låter *boom*..

Var iväg och handlade lite, så nu har jag laddat med lite Ww mat.
Packade upp väskan innan och upptäckte att mina ljusa jeans leggings inte fanns med, attans. Dom har jag nog glömt på båten. Jag som tyckte jag fick med mig allt...Hmm! Aja får väl köpa nya en annan dag.

Har några serier att ta igen, får bli lite senare ikväll, ska se lite på OS nu.

It´s nice to be home!

Så då var vi äntligen hemma. Det är skönt att åka bort ibland men det är ännu bättre att komma hem igen. Men resan har varit bra, väldigt mycket ryssar och estländare på båten, och mycket drägg och äldre. Väl framme i Tallinn så tänkte vi att vi skulle ta oss själva till hotellet eftersom det skulle ligga 500 m från hamnen, det gjorde det också, men vi åt helt fel håll, jag hade bara med mig högklackade skor, och en stor väska att bära runt på, så vi gick runt och letade och letade, kände hur tålamodet sjönk och mina fötter gjorde förbannat ont. Vi gick tillbaka till hamnen och tog en taxi, sen äntligen framme på hotellet som enligt mig var väldigt fint. Väldigt fräscht.
Sen gick vi ner på stan en stund, som låg närma som tur var, och jag fick då ta och köpa ett par skor, denna gången blev det uggs, ojjjj vad skönt det var att sätta på sig ett par platta skor. Billiga var dom också.

Sen gick vi tillbaka till hotellet och gick till poolen, åhh så skönt. Bar i poolen också :D
På kvällen hade vi blivit tipsade om en medeltidsresturang, lät ju intressant, men ALLT var från medeltiden, förutom bestiken, maten smakade för jävligt, och fanns knappt några öl att välja mellan, jag tog någon honungsöl, den fick jag ge till E, för usch vad äcklig den var. Dom hade inte ens cola, det var verkligen medeltiden. Nej det var inget att rekommendera, fast det fanns säkert mat som var god, men menyn var inte den lättaste att läsa. Så jag åt ju knappt maten, E fick den också, så jag fick besöka Mcdonalds och köpa en cheeseburgare.

Måndagen blev det lite mer shopping, ZARA fanns där, så jag köpte ett par jeans och en tröja. Är lite billigare än i Sverige. Men den dagen såg vi att det fanns ju faktiskt hur många medeltida resturanger som helst att välja mellan, vi borde valt en annan. I Estland verkar det vara väldigt mycket päls som gäller, var päls på de flesta äldre. Båten hem blev det en hel del shopping på taxfree, vill knappt tänka på hur mycket jag köpte för. LM var super billigt för en limpa, så jag köpte två, sen vin, och sen någon apple source eller vad det nu heter.. Super gott i drinkar. Men inget godis, för jag gissar på något eller några kilo plus efter dessa dagar, vi åt buffe två ggr på båten, så massor med mat. Så nu har vi sagt att på måndag ska vi köra 3 veckor bantning.. Jag ska köpa hem en massa Ww mat. Smidigt och bra, lätt att hålla någorlunda koll på kalorierna då..

Aja nu ska vi snart hämta hem mina älskade katter, har saknat dom MASSOR! Men en bra resa annars, kanske åker tillbaka till våren igen. Nu är jag ledig några dagar till och ska ta en rejäl städning här hemma, och sen bara ta det lugnt..

Das Hotel

....

Såhär ska tydligen vårat hotell se ut, och dem bilden ska vara tagen från 5.e våningen. Jag bara längtar...
Tror vi är framme i Tallinn runt 10-11 på söndagen. Och jag hoppas det finns resturanger som är öppna då, men det är ju alla hjärtans dag, då lär man ju inte stänga igen, det vore ju ganska så dumt. Men då kanske de är svårt att hitta ett bord också. Äsch men något mysigt hittar vi väl.
Ska finnas utomhuspool också, lördag nu tack...

Huvudvärken har inte släppt än, det är säkert tack vare all information idag. Ska försöka få E att åka och handla ipren, för han har knaprat i sig de sista.. Undra om jag kan lura honom att köpa choklad också? Vore ju ganska så gott. Blir Ww mat hela april sen..

Nej jag får väl ta och lägga mig i badet nu!

New SHOOOES!

Den längsta dagen på länge, jag avskyr heldagars möten. Tummen ner till dom. Tyckte dom malde om samma sak Hela tiden, eller det ena ledde alltid in till samma diskussion.

Efter jobb belönade jag mig själv genom att gå ner till stan och shoppa, skulle bara köpt en bikini, men det blev även 3 par skor, och en mascara, men vad som var bra att allt förutom bikinin blev det billigare på, på H&M tog jag mina 20% på mascaran, och skorna var nedsatta. Alltid är jag tråkig och tar svarta skor, men jag letade efter bruna uggs men klart det bara fanns för större fötter. Men jag är nöjd ändå, jag gillar ju svart. Joo två av skorna är overknee skor, äntligen fick jag mina skor :D

Fick bli resterna av fläskpannkaka till middag idag, skönt att slippa laga något. Ska snart ta ett bad, börjar få lite huvudvärk..

Pics

Jag är dålig på att både ta bilder och ladda upp bilder, men här kommer några i en och samma ;)

...




Skilla är ju fin på bild, med tungan ute..
Och Sture verkar tycka om mina pussar?
Sen är det kärleken och jag överst!

10.e Februari

Det är så skönt med ledigt, jag tror aldrig jag skulle kunna tröttna :)
Men idag har jag än så länge inte gjort någon nytta, jag skulle och borde städa, men dagen är iofs inte slut än, men just nu känns det inte lockande.

Vill bara att dagarna ska gå så det blir helg så vi kan åka iväg. Det ska bli så skönt verkligen. Hoppas hotellet är lika fint som det såg ut att vara, har kollat på några bilder och då såg rummen riktigt fräscha ut.

Imorn har jag 1-2 morgon jobb, sen har vi möte HELA dagen, jag tycker inte om att sitta still så länge, det är inte min grej. Jag hoppas på många pauser.

Nehe jag ska nog ta tag i disken, sen får jag väl ta och sätta upp gardinerna, och klippa dom också, katterna är gärna där och hoppar och klänger i dom annars

Tallin bokad..

Så nu var tallins kryssningen bokad, med spa hotell och allt, blir nog super mysigt. Och inte speciellt dyrt heller. Hotellet är närma både hamn och centrum. Ska bli kul, skönt att komma iväg lite även om det inte blir till värmen, men nu får jag bada i en varm pool istället. Så nu i dagarna måste jag ner och köpa en bikini, den jag köpte i somras är för stor, och ger noll stöd :( Vore bra om Hm kunde ha någon för jag fick hem så jag hade 10 el 20% på valfri vara.

Kattvakt är också ordnat, dom får vara hos E´s pappa och Nanna. Vet att Skilla trivs där, men får nog be dom ta bort ömtåliga saker från fönster, Sture är ju inte en lugn katt direkt.

Så nästa vecka är jag helt ledig, vilket känns toppen, behöver ledigt.

Blev fläskfile i ugn och kroketter till middag, var smaskens. Och nu ska vi slå på en film med Jennifer Aniston. Imorn har jag ledigt, så då får det bli städning och eventuellt ner på stan och kika kini!

Hejråå!

8.e feb, försök 2!

Bloggen verkar fucka igen, irreterande när man sitter och skriver ett långt inlägg och så sparas det inte när sidan försvinner. Suck!

Jobbet gick bra, samma vanliga. Fick för mig att E och jag skulle åka till egypten ihelgen i en vecka, då avrt jag glad, men det gick över sen när E kom hem och inte ville åka till någon värme. Buhu! Så jag tjura ett bra tag som jag gör när jag inte får som jag vill. Men nu har vi nog hittat en kryssning som verkar bra, 4 dagar sammanlagt tror jag den är på. Från sthlm sen till Riga, sova på hotell en natt och sen tillbaka. Hittade ett hotell som verkade mysigt, ska finnas pool där :) Men det får bokas imorn, om nu E kan få lite ledigt. Och då åker vi på lördag, så lite mys på alla hjärtans dag ändå. Hade inte tänkt att köpa några presenter, sånt skippar jag nu. Bättre att åka iväg eller bara laga någon god middag hemma, tycker jag.

Vi håller på att tvätta, skönt att kunna tvätta sent men den håller på enda fram till 23, om man vill ha allt torrt. Så ska snart ner och ta upp den och sen ska den vikas och hängas in. Sen har hela denna dagen gått.
Jobb imorn igen, sen är jag ledig på onsdag.

Ska nog kika på lite fler kryssningar.

7.e Feb

Den här dagen gick i ultra fart, var inget seg alls och tanterna var snälla :) Kunde gå hem lite tidigare också. Fick besöka Nisses idag också, nu skiter vi i lampa på det lilla bordet och köpte ett katt-träd istället. Så slapp jag det besväret och katterna blir glada och nöjda. Fick även med mig min andra gardin hem. Men den måste jag nog klippa bort endel på, tror inte det går att stryka upp som med vanliga panellängder.

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se om vi hittar någon bra film, fanns ingra bra på ica ettan, söndag=filmkväll för många.

6.e Feb

Då var kvällen och dagen över, snart midnatt. Såg knappt på melodifestivalen, det jag såg var kasst, så jag pluggade lite teori istället, denna gången gjorde jag 2 övningar, i vanliga fall räcker det med en åt gången, beroende på hur tråkigt det är. Men nästa övning skulle vara om vägmärken, så det får vänta tills kanske imorn. Men snart är jag färdig med alla övningar :) Se hur det teori provet går..*host* :)
Jag vill gärna ha körkort, sån frihet, jag behöver aldrig igen fråga E om vi kan åka dit eller dit. Kunna åka hem när jag känner för de. Ja vilken frihet. Men jag måste ju börja köra nån gång, E måste fått en sten i huvudet för han påstår att det blir billigare om jag kör med körskolan, jomen visst serru! Vad är det en lektion kostar? 400:- för 40 minuter, jag tror inte riktigt det kostar så mycket om jag kör med E, fast han menar ju på att han kan visa fel och bla bla bla, men jag SKA köra med dom också, men jag vill först lära mig att köra utan att verka dum i huvve. Men nu har han ju "ny" bil, så det dröjer väl. Lite kul att någon tjatar men jag får ju inte köra? Hmm..

Nej det är inte alltid jag förstår mig på guys! Dom kan vara ett annat folkslag ibland. Fast jag tror många tänker likadant om oss också?=)

Vill ha någon förändring i livet, men det nämner jag inte för E, jag har precis fått skaffa en till katt.. Den ena förändringen är bara något som jag kan göra något åt: utbildning, sen vill jag flytta, skaffa familj. Och en resa tror jag vore bra för oss. Men planera finns inte.

Nej jag tror jag lägger ner här nu, känns som det blir för mycket negativt och ni får bara höra min mening. Det kan vara elakt :)

Inga fynd!

Gick upp någorlunda idag, gick upp utan väckarklocka t.om.
Sen fick vi hämta upp J&T, sen ut till erikslund, jag fick ta billiga nisse ensam eftersom dom skulle till media markt. Det var ju sådär roligt men jag hittade EN gardin, och jag menar EN gardin, jag tog fel, vafan de brukar ju inte vara en gardin.. Så jag måste väl tillbaka dit en dag och köpa ännu en till :(
sen lämna av de andra två, sen till chilli, hoppades jag skulle hitta en lampa, men det gjorde jag förstås inte. Tänkte E skulle fått kolla om han hittade några prydnadskuddar som han skulle gilla som vi kunde ha hemma, men han trodde att jag skulle betala för de?!?!?!?! H0h0, jag köper det jag gillar och betalar för de, jag tänker då inte betala för något som han gillar. Naa!!

Tog en sväng om med dammsugarn och sen en "städade" undan en snabbis i garderoben. Bara vänta på att hyllan ska rasa ner.. Får snart inte in mer skit där. Men vill han inte slänga något så får det väl se ut så. Disken är även gjord. Så nu har jag beställt en kebabtallrik och ska vara tråkig och se en stund på melodifestivalen, sen får jag väl plugga lite till, E är ute med vänner så jag kan koncentrera mig på vad som sägs!

5.e Feb

Helg för en dag, alltså jobb igen på söndag*suck*..

Mitt huvud går i högvarv med tankar om utbildningen, 85000 är jävligt mycket pengar för en utbildning som kanske inte ger det bästa efteråt. Jag vet inte hur lätt det är att få in en fot som florist utan utbildning, men sen är det inte direkt blommor på det sättet som kanske interflora har som jag vill arbeta med, inte heller plantagen. Utan mer som Ogräset hemma i Vetlanda, där dom gör som grupper med blommor. Tycker om den affären, finns hur mycket fint som helst där, men det kostar ju endel. Jag tror jag såg att det fanns en liten sån butik mitt i Punkt, fast den är verkligen pytteliten. Men iaf något sådant är det som jag kan tänka mig. Och 44 veckor utbildning varav 20 veckor är praktik är ju super, jag är inte så super intresserad av att sitta still vid en skolbänk, jag slocknar nästan på möten som vi har på jobbet. Så en kontorsmänniska är ganska så struket för min del.

Jaha annars idag har det varit lugnt, var iväg och köpte pizza innan, och nu har jag precis sett Grey´s. Men jag tycker de flesta serier var bättre förr.. Jag ser nästan heller Oths gamla avsnitt än de nya. Såg det igår, då Peyton åkte och träffade Jake, han var ju så fiiin.

Imorn tänkte jag inte ta så lång sovmorgon, så vi kan åka till Billiga Nisse och sen kanske t.om Chilli? Jag vill bli klar och nöjd med detta rummet. Blä!

Nehe om man ska ta och plugga lite tråkig teori kanske...

Avatar

Nästan precis hemkommen från bio, har bara hunnit duscha emellan.
Vi var och såg Avatar. Fan så bra film, allt var så fint, haha.. Nemen en av dom bästa filmerna jag sett. Verkligen en film ni måste se. E tyckte den var lite seg ibland men neeej 2,40 tror jag den var och jag hann inte ens bli röksugen. Så nej inget seg alls ;)

Råkade proppa i mig lite snacks till bio också, men mer än hälften fanns kvar. Men vafan, är de bio så får man svulla..

Men nu är det väl dags för sängen, för imorn ska jag till jobbet igen. Det ser jag såå fram emot..



Där ljög jag!

Bullmage..

Fasen så svårt det är att hålla sig borta från bullarna när man väl har börjat, jag ska nog inte äta fler..

Ja de flesta som läser bloggar läser väl även Kissie´s? En person som inte går att undgå. Hon har ju satt in silikon i brösten, ser enorma ut just nu. Hade jag haft pengar hade jag också gjort det, fast jag hade först krympt ner mina till en c-kupa och satt dom på plats ;) Men det är nog något jag tänker göra efter vi skaffat barn. Fast jag lär väl knappast ha mer pengar då?! Hmm..

Nehe om man ska göra något vetigt!

Fuckface..

Usch vilken dag, en kund kan förstöra HELA dagen, vilken den också gjorde. Blä blä blä, jag städar hellre 3 ggr än går till denna människa. Den är inget elak eller nå sånt, jag bara klarar inte av den. Men det är bra, det ger mig mer energi till att tänka på utbildning. Det är bra. Jag är fast vid florist, och ju mer jag tänker desto mer vill jag.

Var nog lite otrevlig idag i slutet på jobbet, jag var planerad till 15.30 men skulle jobba till 15, så när en av gr cheferna sa att jag skulle ta ett annat jobb och jobba över lite så sa jag att ingen sagt till mig om att jobba över och att jag inte ville. Fast det var ju även sanningen. Men jag tycker inte om när dom planerar in mig över den tid som är på mitt schema, fråga mig först. Så egentligen var jag väl heller inte otrevlig, dom får bara inte räkna med att jag har lust att jobba över.

Åhh vräkte i mig lite tacos när jag kom hem och två bullar som jag gjorde sent igår kväll. TJOCKIS! Haha..
Skulle egentligen haft en feb bantning, men kom sen på att det är onödigt att banta så tidigt in på året, bättre att ta den sen i april-maj nånstans.

Men nu ska jag ta och vila lite, om jag inte blir anfallen av dom galna små liven.

3.e Feb

Den lediga dagen gick snabbt. Sov ganska så länge, som vanligt. Sen traska ut i snön till ica ettan och lämna in filmen och köpa dagen lunch, ww mat, också som vanligt. Skulle egentligen ha tvättat idag men jag ORKAR inte. När E kom hem så åkte vi ut till tati, hittade inte så värst mycket, en tunnare tröja och en lite tjockare. Har svårt att hitta snygga fest kläder som jag gillar.

Nu står tacopajen i ugnen så snart mat.. Sen kanske jag ska baka lite bullar, om jag har kvar orken. Blåbärsbullar.. Skulle egentligen behöva ta tag i den stora garderoben, en garderob som man slänger in all onödig skit i. Så den är ganska så full och osorterad just nu, vilket gör att man knappt kan komma in i den.

Nehe nu är det dags för maat!

2.a Februari

Dagen gick snabbt och jag fick skjuts hem, så jag slipper slita på benen så mycket ;). Känns just nu som om jag inte gör annat än att går på jobbet.. Märks att jag är mer hungrig nu när jag går till och hem från jobb. Jag vill cykla igen, en halvtimma på morgonen är väldigt mycket.

Lövbiffsrullad till middag, jag var inte lika duktig som E :( Fast gott blev det ändå.. Sen efter mat blev det film, En sommar med Göran. En riktigt rolig film. Det tråkiga med filmen är att jag måste gå utanför dörren i kylan imorn och lämna tillbaka den. Men imorn tar jag en lång sovmorgon..

Och jag så otroligt irreterad på mina gäspningar, dom tar ju ALDRIG slut. Funderar på om det är några satans tics om man nu kan ha det? Jag har ingen som helst aning om vad jag kan göra åt det. Jag hoppas det går över med tiden. Känns ganska så otrevligt att gäspa så gott som hela tiden..

Nehe har missat en massa serier de senaste dagarna, dags att ta igen lite..

1.a Februari

Ny månad, äntligen. Januari har varit så jäkla lång känns det som, även om veckorna har gått snabbt, men det är bara en månad sen det var nyår.

Måndag idag, och det är alltid lika ångestframkallande att det är en hel vecka att jobba, nu är jag bara ledig onsdag och lördag. Bara och bara.. Jag måste ta tag i mitt liv och göra något åt detta nu. Ska kolla upp det där med stipendium.

Veckan blir nog lugn, vi tänkte vi skulle gå på bio någon dag, Avatar. Och sen skulle vi ge oss ut till tati, som tydligen skulle ha rea. Jag skulle även behöva åka till Chilli och köpa en lampa till det nya bordet. Och sen kanske jag får byta ut det lila ändå, vet inte än om jag ska ge mig :)

Snart dags för bädden, upp och jobba imorn igen
RSS 2.0