Bränna ner lgh?

Skönt med en ledig dag, gick upp lite innan elva och ringde mamma, hon jobbar kväll den här veckan så vi hinner inte prata så värst mycket.

Sen cykla jag ner till ica ettan för jag glömde handla några saker igår, bla lingonsylt, jag var så jäkla säker när jag stod där på ica ettan att jag höll i lingonsylt, men när jag packa upp sakerna här hemma så hade jag fått med mig jordgubbssylt, 3 jäklar burkar jordgubbssylt står här hemma men ingen lingonsylt. Åh!

Städat här hemma har jag hunnit med. Och nästan lyckats bränna ner lägenheten, nej så illa var det inte, rökte på balkongen och lyckades inte släcka ciggen helt så när jag stod i duschen så kände jag röklukten och kuta ut och släckte det. Tur ingen annan märkte det och ringde brandkåren för det rykte ganska så rejält.

Ikväll blir de tacopaj till middag, tror jag ska göra salladen redan nu så jag slipper sen :)

Bara 4½ dag kvar..

2 arbetsdagar kvar ocg 4½ dag kvar till vi åker. Ett par vänner ska också åka till Kreta när vi är där, kan vara kul att ha några att umgås med :)
Det ska bli så skööönt.

Nu har vi iaf handlat på oss nödvändigheter till resan. Har även köpt mat till katterna som E´s pappa ska ta hand om. Slipper man tänka på det i sista sekund.

Ledig imorn, skulle bli lite sämre väder då tror jag så då ska jag passa på att städa. Men tänker ju börja med sovmorgon förstås..

Nepp nu ska de ses på boll, ska tydligen vara en bra match idag..

Shoppat :D

Ingen bra morgon, jag mådde illa till att börja med när jag cykla till jobbet, och när jag kom till jobbet var 3 sjuka och ingen vikarie ville jobba(sol och varmt=ingen som vill), så då fick jag hjälpa till med ett morgonjobb som jag egentligen inte skulle ha som gjorde mig sen till en annan, men sen gick det bättre. Men när illamående och tokstressen gick över så började ögat krångla, det har kliat HELA dagen, och det började svullna upp också men efter vila här hemma så verkar de någorlunda gått bort..

Efter jobb åkte jag ner på stan och shoppade, det jag egentligen ville ha hittade jag inte, någon enklare kjol eller klänning, det är ju antingen långklänning eller fest klänning som finns. Jag har Väldigt svårt att se mig i långklänning. Och jag hittade bikiniunderdel, men fick ta i strl 38 för 36 fanns förstås inte, men jag hade letat i de flesta affärer och gav upp och köpte dom ändå. Så dagens shopping blev: Bikinitrosor från Lindex, Vita leggings från Vila (slut överallt med den korta modellen), trosor,shorts,tunika,ett längre linne från New Yorker. Ja de var nog allt tror jag..

Jag ser som en jäkla 14 åring i fejset, det har dykt upp dryga finnar i ansiktet, vafan kommer dom ifrån, säkert minipillerna, men blää...

Vi har precis ätit sallad från Kajen, finns ingen godare sallad, får välja heelt själv vad man vill ha :) Så borde fler ha. Nu ska jag se fotbollen, nu är de lite kul att se när de är få lag kvar. E lär ju säkert leta upp tv apparater på Kreta för jag tror de sista matcherna spelas när vi är där..

Här är kläderna, storlekarna ser ju mong ut nu när jag skulle fixa alla på samma bild..
.....

My shoooes

Glömde helt bort att skriva att skorna från Thailand kom i torsdags, över en månad försent. Men dom kom tillslut iaf, vilket var tur. Sprang även in på skokanonen och köpte på mig ett par smidiga som jag kan ta med mig då vi åker, för dom smidiga jag har nu finns nog chans att dom hoppar av om vi hyr vespa, dom sitter lite löst.

Håller på och letar sommarkläder, men de flesta kläderna jag har kvar från förra året är stort, jag gick ner lite mer efter förra sommaren. Och förra året kunde jag ha mycket som jag hade innan jag gick ner i vikt, men nu hänger mycket lite för löst. Kjolar och sånt syns inte såå väl att dom är för stora om dom inte åker av. Men nu stannar endel av kläderna inte ens kvar uppe. Blää! Och på jobbet ska man ha kjolar och klänningar som går över knäna, och tydligen har jag bara kjolar som är under knäna som passar utan att åka av. Så imorn efter jobb får det bli lite kjol eller klänning letning. OCH bikiniunderdel. Jag som inte skulle handla kläder.. Ska ju bli varmt imorn så det får bli leggings med kortkjol.. För leggingsen går minsann över knäna. Helt seriöst, vafan säger man, över knän när det är lång kjol eller under knä? Blev mongo på detta inlägg för jag blev tvungen att tänka så mycket..

Slänger in en bild på skorna istället :)
....

Bra midsommar helg

Jaha så var helgen slut, den har varit toppen. Midsommarafton var väldigt trevlig hemma hos min moster. Kubb och god mat och dricka. Toppen helt enkelt. Midsommardagen var vi allihopa ganska så sletna, men på kvällen åkte vi ut och fiskade, men någon fisk fick vi inte, men skönt att åka båt. Jag hade hellre metat men pappa och E ville ha de stora fiskarna..
Och idag åkte mamma och pappa på trav, vi var kvar en stund, sen åkte vi hemåt, stannade påvägen hos Natalite och fick se hur dom har det. Jättemysigt tycker jag, dom hade endel kvar att göra men känner jag Natalie rätt så kommer det bli läckert när det bli klart. Hon har bra smak :)

Kom hem för en stund sen, katterna är normala, Skilla verkar lite sur som hon brukar i någon timma för att man lämnat henne. Men de brukar gå över om en stund.

Om en vecka vid den här tiden har vi kommit fram till Kreta, åhhh så skönt det ska bli..

....

Blev inge dopp i vattnet, E är för vek och rädd att det var för kallt. Jag ska jäklar i mig tvinga honom att bada i Östanå när vi kommer hem, får väl ta ett nattdopp/morgon dopp som vi gjorde för några år sen :)

Jag tog tag i städningen medans E åkte och pilla me mc.n. Fast jag lämnade toan till honom:) Haha snällt. Tog även speglarna och det tyckte Sture om, så pass mycket att han slickar på dom, tack tack dumkatt!
Igår så rensa jag ut den stora garderoben, en hel svart stor sopkasse slängdes med kläder,och idag slängde jag massor av saker från kyl och skafferiet.

Vad ska man äta för nå? Asiatmaten som blev över är jag just nu inge sugen på, kan jag ta på jobbet imorn om jag tar någon rast. Får se om E har något förslag, försökte precis få tag i honom men han kör väl in de nya däcket...

Ska bli så kul på fredag, jag är nästan mer sån som umgås med släkten än med massa folk som jag knappt känner, och min släkt är lite galna av sig också, så jag får iaf inte tråkigt med dom. Sen är väl dom två yngsta kusinerna med, var ju ett tag sen jag träffa dom. Jag hoppas att E inte får tråkigt fast å andra sidan så om han nu får de tråkigt så kan han ju tänka på att jag Bor här för honom :)

Nehe mat vare!

On my way

Jaha då var senila Lina i farten, köpte en käpp till min moster igår, hade med mig den överallt för att inte glömma den. Och idag när jag letade efter den så hittade jag den inte PANIIIIK, ringde venzia där jag köpte mat igår, ringde jobbet, men valde att åka dit, dom hade letat efter en större käpp så dom hittade den inte, men jag hittade den som tur va. Puuuh! Så nu är den med mig hem.

Gick på stan en snabbis och letade bikini underdel, men såna som jag vill ha kommer ju åka in i baken, åh!! Och sen är många slut, en är ju lite sen för att leta sånt nu egentligen.
Sen körlektion, den gick bra, inga krockar. Men jag kommer nog boka 10 lektioner till, men sen får det vara slut. Det höll läraren med om. Är inte så mycket kvar egentligen och nu har jag uppehåll några veckor för först har jag min semester sen har han, och jag vill bara köra med honom faktiskt, känns bäst så. Kanske värdelöst med 20 lektioner men bättre att vara säker på vägen känner jag ju själv, än att ha körkort och ändå inte kunna något. Men det får bli mycket övningskörning nu med E istället.

Får se om jag får med honom att ta första doppet, undra om de är kallt?

Imorn bär det av till Smålando! Jippiiii!

 

Undra om det kommer städas av sig själv om vi åker och badar, för jag råka glömma(orka int)

Kattjäklar..

Idag var det extra roligt att vakna upp. Katterna har käkat på sladden till datorn, förbannat så kul!!! Såna onödiga pengar. Hoppas dom fick en liten stöt så dom lärde sig en läxa. Så jag övningskörde ut till Erikslund och köpte ny laddare och sladd och en kylplatta till datorn. Den har ju varit kokhet det senaste halvåret kanske..
Laddaren verkar funka bra som tur va, Media Markt försökte lura på mig en laddare för 6-700, men visste om att det fanns billigare så de kunde dom ju glömma. Elgiganten var bättre.

Så imorn ska jag köra igen, sista innan semestern. Sen lär det väl bli städat här hemma också. Och om det blir fint väder så ska jag försöka sola lite. Fejk brännan från solariet börjar försvinna :( Måste ha lite färg innan vi åker så jag inte bränner mig där..

Nepp dags för att göra lite mat kanske..

Tvätta tvätta hela kvällen låååång

...
Detta är vårat kvällsnöje idag. Och som jag visste när jag sköt upp på det sist så är det väldigt mycket, 6 maskiner tvätt. Lite lagom sådär. Nej! Just därför ska man inte skjuta upp på det. Men skönt med rena kläder, det började se fattigt ut i byrån, bara massa kläder som jag knappt använder som fanns kvar.

Jobb idag gick väl som vanligt, vi fick tårta på jobbet, snällt av jobbet att bjuda, fick även något presentkort på någon pocketbok. Kanske ska in och beställa till resan? Om man får tråkigt på stranden. Jag blir lätt rastlös.

Imorn blir de inte så lång dag, jag tänker försöka hoppa över min rast och sluta tidigare, hade ändå fått sen rast. Måste bara förbi Varsam påvägen hem åt min käraste moster. Eller om jag tar det på onsdag efter körlektionen. Får se hur jag gör.

Men nu är det dags att ta upp tvätten och sen ska den vikas in, annars lägger sig katterna på kläderna och hårar av sig.

Kväller igen.

Jag har en förmåga av att alltid skriva innan man ska sova. Idag sov vi väldigt länge, för inatt kunde ingen av oss sova, när vi väl höll på att somna så hörde vi en jäkla smäll här utanför, lät som om en bil krockade, men såg inga bilar utan hörde bara en jäkla massa folk. Och dom hördes väldigt länge också. Och grannarna höll på med vuxensaker och lät förbannat högt, ja när jag är trött så stör jag mig på minsta lilla och hör ALLT! Och då var klockan halv fyra, och dom höll på fan i en timma. Så länge är de fan inge skönt.
Ja så vi sov väldigt länge in på dan idag.

Nu är de bestämt att vi åker på torsdag till vetlanda, blir att fira midsommar med mamma,pappa,malin,oskar med barn, kanske morfar också? Trevligt ska det bli iaf. Snälla Anders ska titta till våra damp katter på fredagen. Då blir dom inte ensamna någon hel dag iaf.

Idag har det enbart blivit thai mat eller liknande, tog spicy till frukost/lunch sen gjorde jag egen thailiknande mat till middag som även blir lunch imorn. Sen lär jag ju tröttnat på det i någon vecka.

Dagens händelse var när E skulle lyfta upp mig utan att tänka på att väggen går ner lite på ett ställe i köket, så där slog jag i rejält med huvudet. Det var ju inte speciellt skönt.

Nu har jag precis gjort mina situps, så snart ska jag väl försöka sova. Hoppas veckan går snabbt och det blir torsdag snart :)

Da da da

....
Ja äntligen har paret fått säga Ja till varandra. Men måste det verkligen vara överallt? Räcker det inte med att stackarna fick vara tv bevakade HELA bröllopet. Jag skulle aldrig vilja vara dom. Först tog det lång tid innan han blev godkänd av kungen. Och sen när dom väl ska gifta sig så måste hela Sverige se. Ja eller dom som ville se det på tv förstås. Hur avslappnande kunde det varit?
Visst om jag en dag kommer jag gifta mig kommer inte jag heller vara avslappnad men jag kommer inte ha hela Sveriges ögon på mig. Vilket fall som helst så tycker jag det är lite väl överdrivet. Jättekul att dom har fått varandra och det var fint det lilla jag såg. Men det räcker nu.

Men nu är det nog dags för sängen. En dag till med sovmorgon. Måste prata med mamma imorn och se om vi åker hem dit på torsdag och firar midsommar med dom.Woooow borta från Västerås en midsommar. KORS I TAKET!!!!

Congratz Gollob.

Grattis Gollob till vinsten, Holta 2.a, Hampel 3.a och Crumpen 4.a.
Tror Gollob fick full poäng, så han förtjänade ju vinsten. Jonsson tappade visst gasen nånstans. Många fall, starkt av Zetterström att komma in efter en hård krasch.
14.e augusti får vi se speedway LIVE, pappa skulle boka biljetter, så E och jag åker hem den helgen så vi får se GP i må(l)illa. Det ska bli kul, sånt jäkla skönt ljud.

Min visdomstand muppar sig igen, så har fått ont när jag ätit och inte nog med det så har jag fått någon jäkla blåsa i innerläppen så det gör ont när jag dricker. Hoppas inte tanden jävlas med mig som sist, då fick jag feber och det gjorde sjukligt ont. Men Om det händer igen så tror jag att jag skiter i tandläkarn, för sist så gick det ändå inte över förrän några dagar efter jag varit där. Ja om jag nu inte bestämmer mig för att dra ut tanden. Men helst inte, det är både dyrt och det låter som det gör jävligt ont.

Någon som vet hur man gör när man beställer linser genom nätet? Vet ju inte vad för synfel jag har eller vilken styrka jag ska ha. Kanske borde besöka en riktig optiker först. Vill nog inte ha glasögon längre, för det känns som om jag behöver använda det på heltid. Ser verkligen dåligt. Och jag trivs inte med glasögon, dom är störande.

Aja nu ska jag göra annat.

G´bye

En snabbis..

Skriver här en snabbis.
E var iväg på morgon och köpte nybakat bröd och bakelse (igår trodde jag vi skojjade om att köpa tårta till bröllopet, men han tog det inte så=) ) Har sett lite på bröllopet, ville se hur Victoria såg ut sen sket jag i resten.

Har precis ätit mat från spicy, bra för det räcker till 2 ggr, lunchen gjord imorgon :)
Nu ska jag se på speedway, Hampel flyger fram :)

Häääälg

Äntligen helg. Sov bara ca 2 timmar inatt också, så jag har varit så trött på jobbet och när jag är trött så är jag inte alls på humör. Fast tror inte någon märkte att jag var sur, tur folk inte kan läsa tankar ibland :)
Vi har ju bytt lokal med jobbet, till ett trångt ställe. Vi har några meter att parkera cyklarna på, 5 bilar står och blockerar så vi inte kommer ut med dom, så idag när jag skulle hem från jobbet så åkte först en cykel ner, jag reste upp den så åkte nästa ner och nästan på en bil. Humöret på topp också förstås. ÅHH, fubb!

Hem och vila en väldigt lång stund behövde fan sova med så lite sömn på de två senaste nätterna. E var ute och körde mc och köpte med sig mat hem.
Helgen blir nog lugn, imorn ska jag förstås sitta 8-24 och se kunga bröllopet. NEJ det ska jag då inte göra. Då måste jag ha jävligt tråkigt. Är GP på kvällen och det ska jag nog se. Missade förra gången.

På söndag är det bara 2 veckor kvar, tiden går jäkligt snabbt. Längtar massor, sol,bad och god mat och dricka. Och sen vara hårfri en vecka, de ska bli väldigt skönt (hårfri=kattfri).

Hepåre!

Torsda

Jobb idag, gick ju ganska så bra, kände mig inget bra på morgonen när jag kom till jobbet, men i den nya lokalen finns fan ingen luft! Tur att man inte är där så mycket. Men det gick bra sen ändå.
Fick även min ledighet för nästa fredag beviljad idag, var ju nästan lite på tiden :) Så nu är det dags med försök av övertalning IGEN, ska kolla vad dom där hemma ska göra, för vi måste ta de någorlunda lugnt eftersom E måste köra hem igen på lördag kvällen, för tyvärr måste jag ju jobba söndagen.. Balle! Men det blir väl som vanligt I guess, inget Vetlanda, samma vanliga Västerås. Ibland tror jag nästan E är rädd för att åka utanför Vås ;) Haha nej det vet jag att han inte är..

Fick min klänning såld idag, rätt nöjd med priset. Har lagt ut massa annan skit som jag knappt aldrig använt eller är för stort för mig nu. Det är ju bättre att försöka sälja än att slänga. Fast får jag det inte sålt så slänger jag det nog ändå.

E har varit på jobbfest idag, kom hem för en stund sen, får se om han kanske ska ner på stan. En annan ska ju jobba imorn med, sen är jag ledig ihelgen :)

Nehe ska Simsa en stund innan det är dags för natten!

Getting better

Onsdagen slut också, mina två dagar gick snabbt. Alltid.
Körskolan kändes bättre idag, mycket övning om placering och sånt nu. Jag VET hur man ska göra, men har svårt för att göra det. Men jag lyckades ganska så bra idag ändå.

Har lagt ut min klänning på tradera, kan ju hoppas på att få den såld, den är ju helt oanvänd, så trist att låta den hänga bara. Fast jag säljer den inte för hur lite som helst heller, då behåller jag den hellre.

Ja annars idag har jag inte gjort så värst mycket, men tiden har gått snabbt ändå.
Tror inte jag behöver nästan 3 veckor på mig för att gå ner till 53, gick väldigt snabbt från 55 till 54, jag brukar ligga däremellan. Är nere på 54 nu när jag låg på 55 i måndags. Men kör väl på tills jag är nöjd eller tills semestern börjar. Jag önskar det kunde ta mina lår. Och mina sidor, eller ja ena sidan, jag är missbildad.

Nepp ska väl göra nåra situps innan jag ska sova.. Jobb imorn, buhu buhu!!

Onsdag

Ska snart cykla ner till körskolan.. Har ingen lust men måste väl då!
Kollade precis igenom hur mcyket jag köpt kläder och sånt för på en månad, det är fan inte konstigt att pengar försvinner, jag trodde jag brukade handla för ca 1000:- varje månad men är tydligen nästan uppe i 3000:- kanske inte är så mycket för några men det är mycket för mig. Och då köpte ändå mamma kläder till mig maj månad. Så skärpning för mig och kläder. Konstigt för jag tycker inte jag har så mycket kläder..
På tal om kläder så fick jag hem mina bikinitrosor idag, dom verkar helt okej, men känns som om dom kommer åka in i baken på mig.. Åhh!

Men nu ska jag cykla ner och försöka köra bil..... :(

Posten suger!!!

Mailade Nelly idag igen, och fick svar att dom hade fått mina varor i retur? Och att jag skulle fått betala för frakten eftersom posten säger att jag mottagit paketet? NEJ? Jag har inte ens fått något sms om att det kommit. Aja så jag skrev att jag ville ha mina pengar tillbaka. Orkar inte med samma skit igen. Hade fått lägga en ny beställning då. Det sög ju, det var billiga skor som jag hade velat ha faktiskt. Men nu tänker jag lägga undan dom pengarna till semestern istället. Kanske hittar något snyggt där istället.

Har varit ute och övningskört nyss också, jag avskyr verkligen att backa in och parkera här utanför. Så jäkla trångt. Har räknat lite på hur mycket mer jag kommer behöva ge för körkortet. På ett ungefär iaf. Bra att veta, ifall jag behöver nalla mer pengar ifrån det kontot.. Haha..

Har fastnat i sims skiten igen så nu ska jag in och spela lite :)

Tisdag..

Vilken konstig natt, E gick upp för han inte kunde sova, jag försökte sova vidare. Hade någon konstig dröm att jag var på Kreta med en tjejkompis, och i drömmen höll jag på att somna men så sa hon något och jag vaknade, även på riktigt. Gick upp en snabbis sen somnade jag om igen. Sov länge idag, skönt.
Började städa efter en stund, tur att ingen är här hemma när jag städar, jag blir så förbannad när det ser ut som det gör.. Katthår överallt, ibland vill jag knappt ha katt längre. Men bara p.ga katthåret. Älskar mina små missar annars.

Någon träning blev det förstås inte, jag har ingen lust. Men har faktiskt börjat göra situps på kvällen. Inte för de är någon vidare speciell träning, men lite iaf. Men blir irreterad på mig själv över att jag betalade 800 för något jag inte gör.

Jag kan heller inte sluta irretera mig på Nelly och tradera skiten. Sist jag beställe från Nelly gick det snabbt. Det kan jag verkligen inte påstå att det gjort nu. Och tydligen så skulle jag inte höra av mig igen förrän på fredag. Fan så trött jag blir.

Ikväll blir de hemmagjorda burgare och sallad till middag. Känner redan att jag börjar bli hungrig. Fick bli köttfärssås och sallad till lunch.

Ska även övningsköra lite ikväll, har läst lite lite teori iaf som han ville :)

Leeedig

Äntligen ledig. Har varit en dryg dag, med massa väntande. Tycker inte om att vänta på folk, inte konstigt om folk blir stressande på jobbet när dom är kvar för länge hos kunderna.. Man måste sätta en gräns.

Har vilat väldigt länge efter jobb, lite för länge. Lär nog inte somna så tidigt inatt, men jag får väl plugga lite teori som E säger att jag måste göra om jag ska köra med honom imorn :) Men det är ju så otroligt trååkigt! På onsdag hoppas jag vi gör något nytt på körlektionen, tyvärr verkar jag fått ett ganska så kasst minne så jag har glömt bort vad han sa, eller så sa han inget..

Bästaste Eve kommer komma upp v29, gissa om jag blev glad, det är 3 år sen hon var här. Surt bara att man får lönen måndagen efter. Men får väl låna lite av sparkontot om det vanliga kontot råkat ta slut :)

Nu har jag ledigt i 2 dagar, imorn har jag inget som jag måste göra, kanske ska träna, kanske ska städa. Får väl se, har ju onsdagen på mig också..

Nu ska jag vara hård med maten tills vi åker. Ska även försöka hålla det på helgerna..
Nej Sture ligger och tokmyser så jag inte kan skriva..

`Cause i had a bad day!

Usch vilken piss morgon.
En kund så gott som behandla mig som en slav, de få dagar hon är sur så gör hon så. Jag säger sällan ifrån men idag kände jag inte för att bli behandlad som skit. Ja alltså jag blev inte otrevlig men jag sa ifrån. En sån sak kan förstöra hela dagen, skit drygt. Jag kände verkligen inte för att jobba, men man måste ju.

Solen sken hela dagen tills jag skulle cykla hem då skulle det förstås pissregna. FÖRSTÅS!!!
Hem och vila en stund för Sture lät mig inte sova inatt, han lekte med en toalettrulle kl 4, E var uppe så det var därför, annars brukar dom oftast lägga sig när vi gör det.
Sen iväg och handla, fick snålhandla för jag har sparat undan mer än vanligt så jag har inte så gott om pengar kvar denna månaden. Men katterna behöver sin mat och det gör vi också.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan filmen börjar.

Löörda

Jobbat idag då, lagom kul at gå upp till regn och blåst. Som tur var hade det iaf slutat regna när jag cykla till jobbet. Jobb gick snabbt, hoppade över rasten och gick hem tidigare.
Hem och vila en stund som vanligt.

Sen blev det att laga till lite tacopaj, och nu sitter jag och ser en film på trean och äter lite ugnsbakade chips. Ganska så goda, ja iaf de som har smak, endel är smaklösa.
Jobb imorn och måndag också, sen ledig i 2 dagar.

Tänk imornbitti om 3 veckor sitter vi på flyget till Kreta, tror ni jag längtar?=)

Fredag

Lång sovmorgon blev det. Men inget tvättande, vi hade inte så mycket tvätt så jag skjuter upp det en vecka :)
E kom hem ganska så tidigt, så vi åkte ner och såg fotboll på sportbaren. Sen gick dom vidare till ett annat ställe och skulle dricka lite öl och vänta på nästa match tror jag. Då åkte jag hem istället. Så nu har jag precis vräkt i mig en pizza, vilket är okej eftersom jag bara käkat smörgåsar idag.

Börjar bli irreterad på att inga av mina saker kommer. Skrev till Nelly och jag skulle höra av mig igen om jag inte fått något innan den 18.e. Nu ångrar jag att jag betalade innan jag fick sakerna.

Nästa vecka jag ska försöka ta tag i träningen igen. Och försöka hålla mig till det nyttiga igen. Fast det tycker jag ändå jag gör på vardagarna. Fast det räcker inte för att gå ner i vikt.

Nepp nu ska jag se på tv..

Never again!

Tråkig dag på jobbet, jag jobbar hellre ute än att stå inne och packa ner saker inför flytten. Usch vad tråkigt det var.

Efter jobb så solade jag, jag tror jag klarade 15 minuter innan jag var tvungen att gå ur solariet, det fanns ingen fläkt, inget fönster, inget alls. Jag tror aldrig jag svettats så mycket förut. Jag tänker aldrig igen sola utan en fläkt. Annars har vi haft fint väder idag, men nu ska tydligen regnet komma :(

Har precis stått och doppat jordgubbar i choklad som vi ska ha efter maten. E köper med mat från Gränden. Men man vet aldrig när det blir när han är ute och kör mc..

Hittar jättemysiga hus ute på landet, för nästan samma pris som vi budade upp till på lägenheten. Jag bor gärna lite utanför stan, det är ganska mysigt. Men vet inte om E är sugen på hus ännu. Jag flyttar gärna till hus, om det är samma pris för en lägenhet. Visst att det ligger lite utanför Västerås men tills vi flyttar lär jag förhoppningsvis ha körkort och bil..

Imorn ska jag ha en lång sovmorgon, det förtjänar jag allt :)

Bättre nu..

Nu är jag gladare igen. Behövde tydligen tjura av mig lite.
Det finns saker som jag verkligen vill men inte kan få, en av sakerna är väl aldrig och den andra blir inte just nu. Jag vill flytta tillbaka till småland, jag tycker det vore rättvist om vi gav det en chans. Och sen är det som vanligt barn, men det spelar ingen roll hur mycket vi än pratar om det, han kan inte säga när han vill och det förstår jag ju egentligen. Men när man vill något så mycket så vill man ändå inte ta åt sig. Inte jag iaf..

Jag som skulle snåla köpte mat från asiaten idag igen, men halva portionen blev kvar så den får bli min lunch, så egentligen blev de inte så värst dyrt :)

Vi satt ute på balkongen precis, och vem hoppade inte upp på balkongräcket om inte STURE? Dumma katt. Han får nog inte vara med ute längre. Om jag inte kan tvinga på han koppel, men de tror jag inte går.

Kläderna från Nelly har inte kommit än heller, har jag rejäl otur i internetbeställningar eller? Laredoute står de iaf att det tar 5-7 arbdagar så det får jag väl inte förrän slutet av nästa vecka, men det är ju lugnt eftersom jag ska ha dom till KREEETA.. Längtar. Men mina skoooor, vill ha dom nu nu nu!

Klago inlägg!

Usch! Idag är egentligen min lediga dag. Men jag var på jobbet och hjälpte till med att packa ihop några timmar, sen hem och äta lite innan jag åkte ner till körskolan, där jag tycker att det är inga direkta förändringar, jag lär mig inget nytt. Blää!

Sen hem igen och då ska det diskas, städas och fan jag vet inte vad. Jag blir så irreterad över att mina lediga dagar ska behöva vara såhär, okej körskolan för det väljer jag så gott som själv att göra(efter tjat från E).. Men jag tycker inte att det alltid det ska behöva vara jag som städar och plockar. Jag kan plocka efter mig själv om jag själv stökar ner. Men jag känner mig ibland som en mamma som behöver plocka efter sin unge, kläder överallt, på alla ställen förutom i byrån eller garderoben där det ska vara.

Jag kan räkna på en hand på hur många ggr han har städat hela lägenheten.
Ja idag är jag gnällig, för jag orkar inte längre.
På fredag är det tvätt tid, mina lediga dagar är underbara.

Nej nu ska jag fortsätta med städningen, och fortsätta vara sur!

Backa hacka..

Vi har precis varit ute och övningskört, hur orkar folk backa? Jag blir yr och får ont av det, och sen är jag riktigt dålig på det. Fick backa runt runt runt på en parkering, inte konstigt kanske att man blev yr.
Idag fick jag även köra en bit på motorväg, men det gick ju ganska så bra, ingen direkt skillnad på 70-80, tycker inte det var längesen jag tyckte 30 var lagom.. Haha! Få se vad man ska göra imorn på körskolan..

Jag har egentligen shoppingförbud nu, men jag var tvungen att köpa bikinitrosor, jag vill ha såna som man knyter. Jag gillar inte när det skär in i fettet. Det är varken snyggt eller bekvämt, jag önskar det fanns bikinis i det matrial som det finns i trosor. Fast dom skulle nog flyga av såfort man gick i vattnet.

Träffa på en liten misse här utanför när vi gick in (dåliga ägare som släpper ut sin katt vid en stor väg) såg precis ut som Skilla, fast den var lite vit, eftersom min syn är så kass så trodde jag nästan det var hon som hade rymt på nå vis. Mysig katt som slängde sig över fötterna precis som Sture gärna gör på morgonen :)

 

Nepp lite tv innan natten!

One day closer.

Tisdag. Lugn dag på jobbet. Som vanligt?
Skulle sola efter jobbet men det skulle tydligen alla barn som hade sommarlov också. Nästan så jag håller med om att det ska vara 18 årsgräns för solarie, mest för att slippa ha dom där när jag ska sola ;) Så jag sket i solningen för det var säkert4 stycken som väntade och 2-3 stycken verkade inte fungera, och resten då upptagna. Balle!
Hem och trodde att jag skulle fått paket från Nelly, men inte. Och inte heller mina skor från tradera, skrev till den att jag ville ha pengarna tillbaka, men skulle jag få det? Nej. Dom hade ju skickat skorna så då kunde jag inte få några pengar, men vafan jag har inte fått några skor, men jag skulle vänta till veckan var slut tyckte hon då har det gått 15 arbetsdagar. Bra DÄR!!!!

Vilade en stund för var så sjukt trött. Nu har jag precis ätit mat (fläskfile i ugn,färsk potatis och massor av sallad, och mammas grill sås) Och det blev väldigt gott, fan vad jag kan ibland :) E är ute och kör mc, så han får kall mat! Vi skulle ut och övningsköra, vi får väl se hur det blir med den saken. Men jag skulle behöva eftersom jag har körlektion imorn. Helt ärligt så har jag inte så mycket sug för körkort längre, men klart jag tänker fortsätta köra, måste fan ha ett körkort. FRIHET! (Säger dom)

Får en timma extra sovmorgon imorn eftersom jag sa att jag kunde hjälpa till att packa inför flytten på jobbet. Men tänker åka vid 12 igen, så jag hinner hem och äta innan jag ska till körskolan. Nu ska det snålas så gott det går inför resan. Skattepengarna kom idag, inte så mycket att hurra för men alltid något, men det åkte direkt in på resekontot. Nu är det inte så värst mycket mer pengar som behövs. 5000:- i fickpengar borde räcka, de gjorde det förra året. Priserna borde va detsamma. Men jag hoppas vi inte behöver hyra vespa hela veckan, fast någon eller några dagar vore nog kul.

Just ja, Vetlanda vann speedwayen, Lejonen sög tydligen balle idag!

Kreta bokad..

...

Här ligger vi och steker om en månad, vi åker den 4.e Juli. 150 m från stranden :) Perfa.
Nu gäller det bara att samla ihop alla pengar som går, ska försöka att inte ta mina körkortspengar något mer. Det räcker nog med att resan blev betald med dom :)
Fan så skönt det ska bli, nu hoppas vi bara att vi hittar kattvakt. Men på något vis löser det sig säkert också, vi har ju nästan 1 månad på oss. Och det som är skönt att när vi kommer hem så har vi 2 veckor kvar av semestern..

Ikväll var jag med Carro och såg Sex and the city 2, jag tycker den var rätt bra faktiskt. Vill inte skriva mer för jag gissar på att fler kommer se den :)

G´bye

Dagen efter!

Idag mår man som man förtjänar :)
Hade en trevlig kväll igår, först hem till A, sen åkte vi ner på stan och hamnade på Harrys och var där till stängning. Lite mat på det och sen taxi hem.
Vakna som vanligt tidigt och klunka i mig massa vatten, men idag hjälpte inte det, huvudet slog ganska så länge faktiskt. Har precis fått i mig dagens mat, som fick bli hämtmat från venezia, fläskfile m. potatisgratäng.

Tillbaka till jobb imorn, lång vecka, jobbar helgen som kommer. Men det är BARA 4 veckor kvar till semester nu. Borde verkligen leta reda på en resa nu, men E är inte så sugen på att leta för tillfället :) Någon mår liite sämre än jag idag.. Haha

Ska fortsätta slöa framför tv..

Vaaarmt!

Sitter här på golvet nu för jag har gjort mig i ordning, ska gå närsom. Har försökt göra håret som jag fick det igår, men lyckas jag? Nej! Men lite lockar fick jag allt till. Ena sidan blev fin medans den andra är platt (mer spray).
Det är tokvarmt här eftersom både plattången och hårfönen har varit på!

Har städat ännu en gång idag, fan va skitigt de blir snabbt. Köpt nya blommor till balkongen, det var finare innan men skit samma..

Nej nu är det dags att gå. Hej!

God Natt!

Snart dags för sängen. Det fick bli donken ikväll, trist nog så är det inget mättande alls.
Har inte gjort något alls ikväll, bara suttit framför tv och dator.

Har varit inne på lite bloggar, föräldrar som bloggar om sina sjuka barn eller barn som har gått bort. Det är så orättvist, jag tycker det är så hemskt att läsa när små barn har gått bort. Och det finns folk som kommenterar elaka saker till föräldrarna som precis förlorat sitt barn, hur kan man göra så?
Hur kan något så fult skapas i ett litet oskyldigt barn?

Nehe om man ska ta och lägga sig, hoppas på sol imorn så man kan ligga ute och sola en stund. Men först en rejäl sovmorgon!

Modell för en dag!

Vilken dag. Åkte ner redan vid 12 tiden för att leta klänning på New Yorker, där finns det alltid någon snyggare klänning. Jag hittade en, men blev tvungen att köpa en bh med genomskinliga band också. Var vid skrapan 12.40, det hade blivit uppskjutet 20 minuter så jag fick vänta lite till, gick och köpte nytt ljus till balkongen för det har smält där ute..

Modelldagen började ca 13.30, fick först sitta och vänta på sminkning, efter sminkning fick vi vänta på håret, och sen vänta länge på att bli fotograferade. Och sen vänta i evigheter på att få se korten. Det var kul att ta korten även om det kändes som lite tråkiga kort, som om dom följe något manus, det fick inte se något annorlunda ut, och vissa kort kändes riktigt löjliga. Eller jag kände mig det. 4 timmar tog det sammanlagt och jag hungrade ihjäl. Var nästan skakig när vi skulle börja igång. Så man borde nog äta innan man går in.
Köpte 10 kort, för det var samma pris som för 6.
Blev väldigt nöjd med ett kort..
...

Wroom Wroooom

Ikväll har vi(E) varit ute och kört mc, jag måste ha enormt dåliga knän, eller så blir det så när dom blir kalla. Fick iaf skitont av att sitta ett bra tag, kunde knappt räta ut benet när jag av motorcykeln. Men det gick ju ver efter en stund.. Men det var kul att åka lite, var bra längesen nu, förra året blev inte så mycket för jag satt nästan och blunda hela tiden för jag var livrädd att jag skulle trilla av. Man sitter inget bra och det enda jag kan hålla i är E´s jacka. Men nu kändes det bättre, ja förutom mitt skitknä!

Försökte göra något lättlagat när vi kom hem, körde ihop lite pasta och räkor,kräftor gjorde jag till någon sås, visst gick det att äta men så värst gott vare inte!

Jag hittar inte på ett tredje klädplagg, jag har massvis med kläder, men bara vanliga tråkiga linnen, och sen ville jag haft något somrigt. Och tydligen så ska man komma dit med nytvättat hår? och OSMINKAD, jag tänkte jag skulle gå på stan och se om jag kunde hitta på någon klänning innan, men osminkad vettifan. Jag ser inte normal ut utan smink. Fast iofs nu när jag fått lite färg så ser det bättre ut. Och solbrillor finns ju. Aja får se hur jag gör. Annars tar jag väl bara något här..

Jaja, nu ska jag leta utlandsresa, nu när det inte blir någon lägenhet i sommar så kan vi likaväl boka en resa istället..

Shoppat igen..

Precis beställt kläder från Nelly, får hoppas det passar bättre den här gången.

Idag har jag hunnit med endel, börja tvätta halv tio redan, mellan tvättarna så städade jag. Och sen gjorde jag räk och kräftstjärt sallad. Inte så mättande men vågen visade mer en den skulle så då fick det bli nyttigare, iaf idag ;)

Har hunnit med att steka på balkongen också. Men nu börjar molnen visa sin gråa sida, hoppas det inte blir regn bara. Vi ska nog snart ut och åka lite Mc, jag skulle försöka filma E när han åker på bakhjulet.. Har för mig jag ska kunna göra det på kameran?

Hoppas bara det fina vädret håller i sig, imorn är ju modelldagen, har fortfarande inte hittat alla kläder, och mina skor från Thailand har då inte kommit. Bajs! Men något hittar jag nog på.
Och på lördag blir det nog lite partaj. Får se om jag dricker eller inte..

Här är kläderna och skorna jag beställde
--

Ledig i 4 dagar!

Min jobbdag blev kort, hade inga eftermiddagar alls, så jag gick hem, eller rättare sagt ner på stan och kikade efter en klänning, den jag hade tänkt mig var inte heller så bra. Klänning kanske inte är min grej. Så jag gick hem tomhänt. Sen åkte jag hem en stund, åkte ner till körskolan, det gick väl ganska så bra.

Hem igen och vila en snabbis sen åkte jag och köpte thaimat.

Nu har jag suttit på hemnet och letat lägenhet IGEN, jag hittar en jättesnygg, fast den är på fel område enligt E. Fanns INGET ALLS att göra om, och det var en trea, billigare en tvåan som vi la bud på, med ca 400:- mer i avgift. Vi (E) kollar på 2.or som kostar närmare 1,5 miljon, och sen när vi ska flytta till en 3.a då? Vad fan kommer den då kosta? Jag blir så trött på detta så de finns inte.
Det finns en till tvåa på samma ställe som den andra 2.an, den är pissful, men E tyckte vi skulle lägga skambud på den, men saken är att vi inte kan låna upp på lägenheten ändå. Så varför ska jag flytta till en lägenhet som är fulare och dyrare än den här? Inte en chans. Hade vi kunnat låna upp 200 tusen är en sak, men vi kan inte. Det hjälper inte att tapetsera om, köket,golven,badrummet,dörrar, allt är så enormt fult. Så NEJ!
Men helt seriöst, jag har ingen lust mer.
Jag ville verkligen ha den andra lägenheten men man kan inte lägga ett pris som man kanske kan få den sålt för sen.

Nu är jag ledig 4 dagar, skönt, men jag har inget annat än lägenhet i huvudet. Imorn ska det tvättas och städas, och mellan det hoppas jag att kunna lägga mig ute och sola lite. Fredag är modellsaken, lördag är det nog lite fest hos E´s vän..

Jag känner mig inget positiv alls just nu.

1.a Juni

Okej lite bättre humör nu.
Vi har varit ute och övningskört, jag har för mig jag skulle backa runt hörn imorn så det är väl lika bra att träna. Och jag erkänner att jag är helt värdelös på att backa, inte bara runt hörn utan i huvudtaget. Fick ont i nacken av att kolla bakåt som en idiot hela tiden, och ändå så såg jag inte ett skit. Jag gav upp efter ett tag, istället så belönade jag mig själv med glass, som tyvärr inte var speciellt god. Fan jag borde verkligen skärpa till mig nu. Jag lär ju inte gå upp till sommarn. Nej de får inte hända. Och jag är tydligen helt värdelös på att träna också. Undanflykter hela hela tiden. Kanske imorn efter körskola och förhoppningsvis hittat en klänning.

Ikväll blev det den super goda rätten igen, fläskfile med kantareller och pressad potatis. I löv it! Fick ge min kära mor receptet t.om..

Nej nu blir de slapp framför tv, Cougar Town är på nu, men de har jag ju redan sett. Men bra äre..

Höög med skit!

Finns inget positivt med denna dagen, för helvetet bjöd över våran gräns.
Ja det var väl allt jag hade och komma med idag.
Nu ska jag ringa mamma och tjura!!!!
RSS 2.0