Leeeeedig

Sov lite för länge idag också, kände mig inte levande när jag gick till jobbet. Och jag visste att en långtidskund låg på clas så jag frågade min snälla grchef om det fanns möjlighet att jag kunde vara ledig imorn, och det fick jag.. Tack tack tack... Jag tror helt seriöst att jag inte klarat av en dag till, jag är helt slut. Slocknade ganska så snabbt när jag kom hem, kom ihåg att E frågade om vi skulle bada, men inte att han kom hem. Vaknade när mamma ringde. Helt slut.. Men imorn tänker jag ha en dag där jag inte tänker göra något. Inget måste iaf.

Så nu är jag ledig tisdag och onsdag. Njuta av sovmorgon..
Ska se BB och sen söka jobb och bada.. Äntligen har vi varmvatten igen.

Nej nu ska jag se på dårarna..

?!..

Så lite bättre, problemet är väl inte direkt över, men det sitter hos mig. Fast jag tycker ändå att vissa saker passar inte att skriva, vare sig det är ett skämt eller inte. Vissa tycker inte det är lika kul, jag är tyvärr en av dom vissa. Om jag bara kunde fatta vart fan det kommer ifrån? Jag har aldrig fått någon anledning till att tycka så.
Drygt att inte förstå vad fan jag pratar om va?
Är nog även överkänslig nuförtin, tycker det är skit jobbigt med jobbet just nu och vill bara därifrån. Och så kommer man hem och så är inte de heller nå vidare, man behöver komma hem till något bra. Och jag har längtat hela helgen efter mys, men så blir de så fel istället. Ja Lina är ett nötskal. Tänker inte skylla något alls på E(inte i detta fallet iaf), det är inte hos honom felet ligger, enbart hos mig. Fast visst är det alltid lätt att skylla över på någon annan?

Nu vill jag bara att de här två dagarna ska gå jäkligt snabbt, så jag kan få min satans sovmorgon. Och sen vill jag att mars går förbannat snabbt så det blir april och vi kan åka till Barcelona. Det ska bli så underbart skönt. Jag hoppas det blir regn här hemma under dom dagarna ;)

Nej nu är det allt för sent för att vara vaken. Jag var bara tvungen att slå E i patiens en snabbis innan sängen.. Haha

.....

Åh bara något så otroligt förbannad.
Skit på jobbet och skit när man kommer hem, jag bara orkar inte. Jag överreagerar, det vet jag. Men jag avskyr sånt. Jag tänker inte skriva vad det handlar om för jag Vet att det är löjligt. Men jag är tyvärr sån. Och jag klarar inte av det..

Fan fan fan..

dundadudun

Har precis tittat klart på Mitt stora grekiska bröllop. Bra film, gillar ju sånadär kärleksfilmer som egentligen på ett sätt är tråkiga för man vet redan i början slutet. Nästan alltid iaf.
Glad jag är för att man inte är sådär stor i släkten, den dagen vi gifter oss vill jag gärna ha ett ganska så litet, för de allra närmsta. Gu va svårt det måste vara och veta vilka man ska bjuda?
Nej skit i de nu, det dröjer..

Jag läser en 16årings blogg, och hon har anorexia, via henne hittade jag ännu en blogg som också har anorexia men i troligen lite allvarligare. Tror hon vägde ca 37 kg och har ett bmi på mindre än 14,5.. Herregud, det är så hemskt att läsa, man vill bara hjälpa, iaf jag. Varför har hon låtit det gå så himla långt? Enligt läkarna så kommer hon inte kunna äta någon direkt fast föda(om jag inte fattat fel) på 6 månader, utan dricker näringsdrycker..
Det är faktiskt något som jag också skulle kunna tänka mig jobba med, unga människor med problem. Jag har inga erfarenheter själv av det, men jo det skulle kännas givande..

Just nu har jag inga planer på att plugga, för det går verkligen inte ihop med min ekonomi, och tror inte det finns så värst mycket distansstudier inom det, försökte googla lite om vilken sorts utbildning man skulle ha och det verkar vara inom psykoterapi.

Nu ska jag dra mig till sängen, hoppas jag kan sova och inte vakna vid 6.52 imorn som jag gjorde idag..

Myssugeeeen

Tänker inte ens nämna hur jobbet var idag. Ett ord räcker: Helvete!

Efter jobb åkte vi direkt o handla, småsaker från öob och sen till maxi. Maxi på en lördag vid löning, nja inte det smartaste tänkt kanske, men tur man kan scanna så de gick ganska så snabbt ändå.

E är och dricker öl, jag som är så myssugen. Blähä! Sitter och tittar smått på melodifestivalen istället, väntar på en film som börjar 21.30.

Vi har inte fått tillbaka varmvattnet helt än, och vi skulle tydligen inte få det heller förrän måndag. Uhhh finns ju inget skönare än att duscha och bada varmt.. Elaka jäklar.. Så jag får plåga mig själv en snabbis.

Bra jobbat babyy!

Gick helt okej att sova ensam, men de är som jag skrev till en kompis på fejjan, det är som huvudet maxar när jag lägger det på kudden, tänker på precis allt när jag lägger mig, varför kan man inte bara slockna?

Tog ingen rast idag och begav mig ner till stan efter jobb, varenda jäkla bankomat var full, och fullt i affärerna, det är ju löningsdag men vafaaan vad folk. Inget köpt till mig själv, köpte en sak till E som jag tycker varit super duktig idag :) Gick i mål på 2,41, bra gjort älskling :)
Han skulle på någon fest direkt när han kom till Vås, så jag lär inte se honom förrän sent inatt.

Skulle duscha innan, och helvete var ju kallt, precis när jag tagit i schampot så slutade varmvattnet, stod och frös i duschen. Inte okej. Nu har jag precis smällt i mig lite tacos och sett på Jersey Shooooore, kan inte få nog av den serien. Men ska väl se på alla andra avsnitt som jag inte orkat se i veckan..

Plågas i 4 dagar till innan jag är ledig.. Grrrr!! Varför Lina, VARFÖR tog du en extra dag imorn?

Herrejävlar..

Va är de för muppar som bor i BB huset egentligen? Vuxna barn? Åhh varför tittar jag för? Stackars Gurkan får inte äta hur mycket mat han vill, och äta på kvällen får man ju inte göra om man ska gå ner i vikt, för jäkla konstigt att jag lyckades jävligt bra med att gå ner i vikt och jag äter ALLTID på kvällen, ALLTID efter kl 18.
Och den kristna förvuxna bebisen? Och Cilla? Ojoj nej vilka människor.

Kvällen har gått ganska så snabbt ändå, brukar gå så jäkla sakta när E är borta. Men trist att behöva sova ensam :(

Tränat lite har jag hunnit med också, skulle gärna vilja köpa ett löpband, men ett riktigt bra kostar ju endel. Ja varför köper jag mig inte ett gymkort är frågan?

Det jag oroade mig över igår är nu bra. Han är hemma igen och det var nog bara magsjukan..

...

Blev inte så mycket träning. Mamma ringde i samma sekund som jag skulle sätta igång. Hon berättade en sak som gjorde mig lite orolig, även om hon sa att jag inte skulle oroa mig. Men jag är jag, jag oroar mig över väldigt mycket. Och speciellt när det gäller sjukhus. Men får veta imorn om hur det är..

Precis tittat på BB, ska det va en massa kristet skit i? Orka lyssna på det. Och herre jävlar vad många skåningar det är som är med.. Tycker det känns mycket barnsligare än det gjort innan, kanske man själv har blivit äldre? Får väl se om man kommer följa det.. Ger det ett tag till..

23e Feb

Dagen började tidigt, E kom inte upp i tid som vanligt. Stackars E´s pappa som fick stå ute i kylan och vänta..
Begravningen var fin. Efteråt var det lite fika.

Köpte hem spicy hot, deras lunch är ju så billig, 55:-..
Sen en bra lång vila, måste ju få sova på min lediga dag :)
Var ut till stadium med E för en stund sen, han köpte saker för kort vasan. Funderade lite på om man skulle köpt ett hopprep. Kanske är jäkligt tråkigt men en ganska så bra träning, men får bli en annan dag.

Jag undrar bara hur fan Halebop tänker? Vem fasen vill köpa deras kontantkort eller abonnemang efter att ha sett deras reklam? Tjejen som sjunger är ju bara så man vill spy, och ungen med jordnötskinderna är ju inte heller något intressant att se på. Det är nog några av de sämsta reklamerna som gjorts, efter den där hemska apoliva kvinnan..

Nej nu ska jag göra lite övningar innan BB börjar..

...

Fick lov att radera mitt andra inlägg, inte det smidigaste att skriva så om jobbet kanske, även om det är precis så jag känner. Det är så stressigt just nu. Och även om det skulle bli bättre så vill jag ju byta jobb. Det handlar inte om stressen, det är något jag bara vill.

Ska snart hoppa in i duschen, fixar håret ikväll så man får liite sovmorgon imorn.
Men nu ska jag se klart Sofias Änglar..

I give fkn up!

Jag har letat igenom hela googles bilder och web men hittar inga svarta kandelaber för bra pris, och inte heller några tillräckligt höga vanliga svarta ljusstakar. Så ska det bli någon kandelaber så kommer det bli en silvrig, som även finns på Chilli. Nu ska jag bara få min sötaste sambo att betala hälften så blir jag glaaad :)


120 cm för 799:- har inte hittat något billigare i den höjden. Och jag orkar inte trötta ut min hjärna med mer såna här bilder och drygt namn..  Åh! Får åka dit och kika om dom ens har någon hemma och om den ser något bra ut. Kan inte komma på att jag såg någon för det priset när vi var där i lördags..

Nej nu ska jag ta och bege mig mot sängen..

Toppen helg..

Helgen har varit toppen, på fredagen blev det förstås tacos direkt när dom kom, och några öl också..
Lördagen kom vi upp i bra tid, åkte ut till både elund och hälla, gjorde inga direkta fynd. Åkte hem och åt lite, sen gick jag och mamma till stan och lämnade männen hemma. Köpte en vit skjorta, strumpor och ljus.
Sen satt vi här ett tag ioch tog några öl och sen gick vi och åt på Böf, denna gången var det gott igen. Sen upp en sväng till Sky Bar, där jag fick dricka vatten, mådde skit kasst, fick gå hem efter ett tag. Vet faktiskt inte vad fasen det var med mig, var ju inget speciellt full heller, men direkt när jag kom hem så var det bara att gå på toa, men mådde bra efter det?! Wierd...
Helgen gick ju snabbt som vanligt :( Nu dröjer det väl tyvärr ett tag innan vi träffas.

Vi fick en förlovningspresent(pengar) vi vet inte riktigt vad vi ska köpa bara, antingen en grill eller en pall (visar på bild), pallen kostar 1190, den vill jag verkligen ha, men då vill jag även hitta en svart golvljusstake som är hög, men jag hittar faen inga, som inte kostar en massa iaf.. Men sen så tänker jag att en grill behöver vi inte just nu och dom kostar ju inte heller så värst mycket.. Får leta vidare efter golvljusstakar tror jag..
Det är en liknande pall. Hittade den på chilli..

Nej nu börjar snart BB, måste ju bara se, missade det igår..

17.e Feb

Jobb gick bra, börjar kännas lite stressigt bara, våra gångtider mellan kunderna är nu borttagna och vi ska alltså vara hos nästa kund som vi lämnar den ena. Det funkar ju inte. Speciellt inte när vi egentligen Måste vara tiden ut hos varje kund. Så jo stressigt. Vem fan kommer må bättre av detta, tror inte det kommer leda till mindre sjukskrivningar direkt.
Fick iaf en extra tid nästa lördag, behövligt, då får jag lite xtra pengar till mars lönen.. Som kommer vara bra till Barca, bara 2 månader kvar nu. Och månaderna går ju snabbt..

Lite städning stod på hemma schemat idag, E gav upp efter dammsugit lägenheten, han drog och åkte skidor istället.. Jag gör resten imorn, eftersom katterna (STUREEEE) har en förmåga att skvätta sand över hela lägenheten, förstår inte felet på honom, han kutar snabbt som fan ut från lådan men ska lik förbannat in där efter en stund igen. Muppkatt! Han kanske har någon hat/kärlek till lådan? Ok mysigt samtalsämne.

Vill ha fredag nu,nu, nu! Helst NU! Ska bli så kul. Hoppas bara inte tant med nyckel glömmer bort att lämna nyckeln till gästlägenheten.. Jag har inte ens sett hur den ser ut än, ska bli intressant.. Förra ägaren sa att det var ett bra ställe att ha fest på, men iofs verkade mycket handla om fest för henne. Alla knoppar i hallen var ju skit bra när man hade FEST, att man kan öppna mellan kök och balkong var ju också bra, när man hade FEST. Ska jag nämna att hon var pensionär?

Nej nu ska jag tvinga ner min man i källaren, knöka in ännu mer skräp..

16.e Feb

Åhh kan inte dagarna gå liiite snabbare tack.. Men så stannar vi i helgen..
Gjorde några till mag och benövningar inatt..

Idag var jag till jobb en sväng, möte som inte vara allt för positivt, schemat har gjorts om och nu är det 2 delade turer som gäller. Drygt men de funkar.. Tror jag är ganska så ensam om att ändå vara ganska så positiv om det, jag tänker PENGAR! Ska även försöka få jobba nästa lördag, vet att en arbkamrat åker till thailand som jobbar den helgen, så jag hoppas jag kan få hennes lördag, jobbar ju ändå söndagen..

Annars, ja inte allt för mycket har hänt idag, borde städat, men lusten kom aldrig fram och så kommer jag ändå städa imorn och lite på fredag, kommer sluta tidigt på fredag så jag hinner hem och göra ordning..

Ikväll vart det korv stroganoff , E beställde det, har inte lagat det på evigheter. Är inte så överförtjust i ris egentligen..

Nehe ska in på fattigmansshoppingen igen :)

....

Lång sovmorgon.
Tränat lite, funderar på att träna lite till innan jag ska sova..
Varit på ikea och handlat upp mitt presentkort. Det blev 3 nya ljuslyktor(kan inte få nog) och en av dom var på rea, woho! Sen in till maxi och köpte lite nödvändigt plus en blomma.
Så nu ikväll har vi gjort fint i sovrummet, mycket finare nu. Ljuslyktorna är inte dom snyggaste otända men när dom är tända så blir det ett jättemysigt ljus. Väggdekoren är också på plats. Blev bra ovanför byrån. Bild kommer om jag orkar ta nån..

Annars har kvällen bestått av en massa serie tittande..
Och nu sitter jag och lyssnar på musik, kom in på gamla goda låtar..
Denna är rätt skön, enformig men ändå bra..


Nej ska ge mig på hjulet en stund..

Alla <3 dag..

En dag som är precis som alla andra dagar egentligen, förutom att blomsterbutiker tjänar en extra slant idag. Varför har man egentligen en speciell dag för att uppskatta dom man älskar?
Innan var denna dagen viktig och blommor var en självklarhet, men nej inte längre.
Vi har lagat god mat och tänt en massa ljus. Sen har jag gjort en chokladtårta. Det räcker väl? Jag kan köpa rosor till E en annan dag...

Äntligen ledig, slocknade ganska så snabbt när jag kom hem från stan, hämtade ut mina gardiner som hade kommit. Även väggdekorationen hade kommit hem, men som tur var kom den till brevlådan, slapp springa ut ännu en gång i denna helveteskyla.

E åkte iväg och skidade :), ringde och prata med mamma en stund, som för övrigt är världens bästa. Längtar en massa till fredag. Lördagen blir väl en shopping runda på stan, sen ut och äta på kvällen. Frågan är vart? Böf tycker jag har blivit lite sämre, Di Spagna har vi varit på så många ggr, sen var vi på West nån gång, inte något och ha.. Prova på något annat ställe denna gången kanske?

Nehee nu vill jag ha tårta :D

Äntligen över..

Snaaart får jag äntligen gå hem igen. Kunde inte vila nå speciellt när jag var hemma innan. Förstås. Men hur mycket ska vi slå vad om att jag inte kommer somna i tid ändå ikväll?
Kvällen har gått bra, min rad slutar tidigare än de andra.
Magen börjar ropa efter mat, åt kycklingsallad till lunch, inte så mättande, förutom för stunden..

Bara jobb imorn med, sen 2 dagars ledigt. Sen jobba 2 dagar och så kommer det finaste besöket på fredag :) Yeeeeeeey!

Btw lite bättre humör nu..

Kul dag..

Sitter på jobbet och ska snart gå hem i några timmar, hade jag inte varit så jäkla trött hade jag stannat kvar. Hade kunnat sola och käka här.
Dagen har vart sådär so far, fortfarande irreterad från igår, sovit 2 timmar inatt. Och kunder som är griniga. Idag är ingen bra dag att vara grinig mot mig, jag blir likadan tillbaka, tyvärr! Men jag orkar fan inte höra hela jäkla tiden, varje gång jag är där, hur värdelöst allt är. Hur orkar man?
Men sen finns det kunder som kan göra en glad också, för stunden iaf, vilket har varit behövligt idag.

Varför är det så, iaf för min del. Att när man bråkar så klamrar sig det dåliga man får höra in långt i hjärnan, och det är som om hjärnan spelar upp det på repeat om och om igen. Men när man får höra de fina orden, är det som det inte går in lika väl.
Jag tror nog aldrig jag varit såhär irreterad så länge, någonsin..

FFH!

Sådärja, egen kycklingsallad i magen, tvätten hängd och jag är ren.
Hade tänkt att se en massa filmer som gick på tv, men har bara sett lite av varje.
Gjorde 100 på träningshjulet, lättare när man är arg tydligen, vad som inte passade in var att jag spela lugn musik till, passar inte riktigt till humöret.. Men vafan!

Jag borde lägga mig nu, men det skulle aldrig gå. Min hjärna går på högvarv. Detta jävla pengaproblem man ska ha, jag tycker det känns för jävligt att jag ska ha ett fast arbete och ändå behöva söka ett extra jobb. Det borde väl säga ganska så mycket om min lön?

Fan ska man komma in en sån piss och skit period igen. Då allt bara känns åt helvete? Jag lovar, med mer pengar på mitt konto hade jag varit en lyckligare människa.

Nej dags att avsluta här innan det kommer allderles för många svordommar om allt..

.....

Jobbat idag, tog emot lite att gå upp på morgonen för jag somnade lite för sent..
Men jobb gick bra.
Hem och vila en stund.
Kvällen blev inte så speciellt bra, hade gärna velat att han kunde förstå mig bättre. Men nej.
Var ett tag sen jag ville åka hem till Vetlanda, men nu är en sån dag.

Plockat ur disken, lagt i en maskin tvätt, dammsugit lite, man jobbar inte bara på jobbet heller... Konstigt att det bara blir gjort då jag är hemma...

Jersey Shore Bitch!

Usch vilken dag, har fått träningsvärk i benen av att gå i detta väder, för hade dom skottat nånstans alls idag? NEJ! När jag gick hem för min andra gång var det skottat. Var tvungen att gå hem och byta strumpor och skor mitt på dagen. Var dyngsur och frös som fan om fötterna..
Ännu sämre blev det när jag fick veta att jag inte kunde få gå upp något i tid, fast jag var lite förberedd på det men ändå så hoppades jag på att det skulle gå. Så jag får leta extrajobb samtidigt som vanligt jobb. Extra jobb borde ju vara enklare?

Har precis tittat klart på Jersey Shore, uhuuu, nog första gången jag lipat till det. Men usch så Sam och Ronni bråkar, är man i ett sånt förhållande borde man verkligen göra slut. Men jag ska väl inte berätta för mycket, kanske är någon läsare som ser på det på mtv..

Nu väntar jag på mat, E´s tur idag och det blev väldigt sent.. Sen ska jag se Grey´s och sen blir det nog sängen. Upp och jobbe imorn igen..

Hoppas hoppas..

Kom inte i säng förrän sent inatt, gick och la mig, kunde inte sova, hundra olika tankar..
Ringde min grchef innan och sa att jag ville prata med henne imorn, jag måste få upp min tid. Jag vill inte ha det såhär varje månad. Visst denna månad är extra hård men måste fan tänka framåt. Nu kommer vi till de där med barn igen men skit samma, när man skaffar barn så kostar ju det mer, skulle aldrig funka med den lönen jag har nu. Visst jag skulle sluta röka, men vad är det på en månad? 700 kanske. Sen vill man ju kunna spara lite till dom. Och sen vill jag kunna spara lite till mig själv. Jag kommer fortsätta leta jobb, så mycket det bara går, men tills dess vill jag gå upp i tid. Så inatt satt jag och gjorde om mitt egna schema. Tänkte visa det imorn. Jag vet att det är lite jobb just nu men jag måste fan tänka på mig själv. Kan jag inte gå upp i tid, så måste jag leta efter vilket som helst jobb som jag kan få jobba 100%..

Aja annars har jag hunnit med att göra 150 på träningshjulet, inte lika många knäböj, har träningsvärk sen igår :( Magen börjar redan kännas hård, ganska så kul när man redan känner det. Känner muskler som jag inte trodde fanns ens.. Haha..

Till lunch blev det köttfärssås och wokgrönsaker. Men ikväll ska vi äta tacoooopaaaaaaj :) Yum yum!!

Fattigshopping

Fattigshopping gör man som bäst på tradera, fast i min sits borde man inte shoppa alls. Men hur lätt är de?
Så jag har budat hem gardiner,kuddfodral till prydnadskuddarna och idag blev det en väggdekor, den skulle passa PERFEKT till E´s sida av sängen, just för den egentligen passar honom. Ta det lugnt, du hinner, så står det. Visade den mest för honom för den var rolig, men den vart så billig så jag buda hem den. Den kommer antingen få vara över sängen eller över byrån. Jag behöver fylla många väggar här hemma. Men en text tycker nog jag räcker. Iaf i sovrummet. Och jag vill heller inte ha dom här "vanliga" carpe diem och amor något. Jättefina, men vill ha något som de flesta andra inte har.
Ska försöka få med mig E ut till ikea någon dag, har för mig jag har liite kvar på mitt presentkort, ska köpa röda ljuslyktor då är det tänkt. Måste bara vänta hem gardinerna och se så jag köper samma röda färg.
Jag har aldrig tänkt innan på hur otroligt mycket det finns på tradera, det jag köpt är från butiker, det står åtminstone det.

Från någon butik fanns det massor av fina grejer, mysiga golvkaminer som jag funderar på om man ska köpa kanske till våren, om det finns kvar då..

Visst är det fin? Finns i flera olika storlekar, även som man kan ha på bord. Och dom är inte speciellt dyra heller, inte utgångsbudet iaf..
Blev inget oth innan så jag ska se det nu innan jag drar mig till sängs..

Hemtränat

Tog en allt för lång sovmorgon, var inte riktigt mening att den skulle bli så lång. Men har hunnit med endel ändå. Målade det sista och städat.
Sen har jag fasen gjort 200 på magträningen (för att visa vad jag menar så får ni en bild på den) och sen 75 knäböj, har inte börjat med några vikter där än, mest för jag orkar inte gå ner till källaren och leta i varenda kartong efter vikterna.. Äntligen kan jag träna magen utan att det gör pissont, tog ju bara 1½ vecka. Kommer troligen ha träningsvärk imorn och några dagar till, men får väl sluta vara så jäkla vek och träna ändå..

Idag skulle vi egentligen gått på stan och letat efter kostym till E, men hans tåg från Sthlm blev aningens sent (SJ i ett rövhål) så han har inte kommit hem än.
Är lite sugen på tacopaj( mest för att äta upp nachochipsen) men de känns mer som helg mat, fast jag har ju min helg nu?!? Hmm..

Vill ha nästa helg nuu, mamma och pappa kommer äntligen upp då. Dom har ju inte varit i våran nya, dom började igång med deras garageuppfart och sen gjorde om hela köket så det har inte funnits någon tid innan :( Så det ska bli väldigt trevligt.

Men nu ska jag se nya oth avsnittet..

Digestive kex..

Underbara måndag, alltid lika trevligt. Men jobb gick bra. Ganska så lugnt.

Efter jobb blev det som vanligt en stund vila (läs 2 timmar).. Blev sen middag, köttfärssås och lite pasta med en massa grönsaker.
Digestivekex har blivit en farlig vän med mig, det är ju satans gott, men snart är den förpackningen slut och jag lär ju inte köpa något nytt, kan ju bli farligt de där :)

Har även sökt ett jobb, har inte gjort det på allt för länge, nu hittade jag ett som jag tror jag skulle trivas rejält på. Men det är bara och vänta och se. Inga förhoppningar, det är bara dumt. Då blir man bara besviken. Fast nu var ju detta jobbet lite större än kanske jag tänkt mig, men defenetivt ett jobb som jag kan tänka mig :)

Ska snart dra mig till sängs, jobb imorn, sen hem och måla det allra allra sista i sovrummet. Hade velat köpa nya gardiner, men jag vet bara inte vad för färg vi ska ha där inne. Inte turkos, de räcker här i vardrummet. Lila passar nog inte. Vinrött skulle nog passa ganska så bra, och då blir nog min andra hälft nöjd :)

Aja kikar väl efter gardiner en stund då..

Målning avklarat..

Såådärja, målningen i sovrummet är nu avklarat. Gjorde färdig allt igår. Har gjort Allt precis själv också, duktigt gjort..
Började måla i fredags, målade på alla väggar i Sand färgen, insåg att jag inte alls gillade färgen och vi åkte och köpte ny när E kom hem, målade om till Creme istället, alla väggar förutom en vägg som fick stanna kvar som fondvägg i sand. Kl 22 fick jag mess av Carro och hon undrade om jag ville ta en öl, jag är ju en blyg för ölen så jag gjorde en vägg och försökte göra mig ordning så snabbt som möjligt. Vi gick sen till Pitchers och tog några öl, även lite skumpa på de, vi blev bjudna av hennes brors kompis :) Jätte trevlig kväll..
Upp på lördag morgon och mådde fint :), målade klart resten och efter några timmar kunde jag äntligen få duscha och börja ställa in sakerna till rätta. E monterade upp gardinstängen så nu har vi äntligen gardiner som inte ser ut som från 80 talet.
Sen hade vi bokat bord på Varda med Carro och Mats, jag tog någon fläskfile med någon savojkål(?), riktigt gott, även om det inte var speciellt mycket mat, men pengar skulle dom minsann ha. Sen gick vi till Bankiren där rockband spelade, inte min typ av musik, men helt okej ändå. En del lustigt folk iaf.

Idag sov jag ut riktigt länge, vi delade på en pizza till frukost/lunch :) sen har det bara varit lugnt, solsidan som vanligt och sen wallander filmen. Och nu är ledigheten över, men bara jobba mån,tisd, innan 2 dagars ledigt igen. Joo jag har ett ganska så bra schema måste jag säga :) Hade ju egentligen velat gå upp i tid, men inte så värst överdrivet mycket jobb nu så jag kan de :(

Nehe ska kolla om jag hittar lite mer färger, vi funderar på att måla om i vardagsrummet, bara en liten del av det..

Maskera mera..

Hela sovrummet maskerat, färdigt för att bli målat. Det jag inte ser fram emot är att måla alla småsaker, vid elementet och vägguttag. Vi åkte till rusta och köpte färg och annat o(nödvändigt), sen till Bauhaus och köpa fönsterbräde, kan säga att denna shoppingen blev en jäkla massa dyrare än jag tänkt mig.. Fan vad värdelös jag är på att hålla i mina pengar..

MEN vi får lov att hoppas det blir bra, jag slänger upp några gardiner som jag har hemma tills jag hittar några andra som lockar. Får se vad man ska ha för färgklick där inne.

Nehe ska nog leta efter något ätbart här hemma, middagen var inge mättande alls..

3.e Februari

Skönt det var med sovmorgon. Gick nästan ner direkt till källaren för att leta gardinstänger och annat. Bära ut flera lådor som nästan var omöjligt, få ut stängerna och sen bära in lådorna igen. Som ett träningspass.
Tagit ner de fula gardinerna som var i sovrummet. Ser tomt ut nu, men då kanske man får tummen ur röven och fixar nytt? Ska iväg och leta fönsterbräde sen när E kommer hem. Hoppas hoppas han kan komma hem i tid så vi kan åka till Rusta också. Då kan jag måla imorn..

Sen har jag färgat håret, samma svarta som sist. Trivs ganksa så bra i den färgen. Så länge jag solar så funkar de. Svart hår och blek är inte lika fint, om man inte vill leka emo..

Nee nu ska jag försöka få tag i min lilla maaaama

Göra om?

Verkar som jag kommit in en "göra om hemmet period", hakade upp mig på att göra om sovrummet, helt plötsligt letar jag efter tapeter och lampor till vardagsrummet. Men vart pengarna ska komma ifrån, det vettifan. Önskar jag hade saker av värde som jag kunde sälja. Funderar på att gå igenom källaren lite imorn och se om man hittar något som man kan lägga ut. Vi har säkert 20 flyttkartonger som är fulla med saker. Och dom sakerna kommer troligen aldrig komma upp i lägenheten. Bättre att försöka sälja för en billig slant.

Letar då förstås fortfarande efter en svart tapet med turkost i.. Funderar även på om man kan göra ännu en fondvägg i vardagsrummet, med förstås samma tapet som är på tv väggen. Eller skulle det se för mycket ut?
Och sen skulle jag även vilja hitta ett långt sideboard som vi kan ha i hallen, den byrån vi har där nu är för kort.
Okej, jag vill nog göra om det mesta i lägenheten.. Jag är inte missnöjd med hur den ser ut egentligen, men den är bara.. Ganska så tråkig. Men jag tror jag är ensam om att vilja lägga ut pengar på att göra om.

Jag vill fortfarande ha en takkrona i vardagsrummet, men hittar inga direkta snygga för vetiga priser, hittade en som såg snygg ut, men väldigt blandade kommentarer om hur den såg ut, antingen jätteplastig eller jättesnygg. Verkligen bra tipsat.
Och blocket har inget att erbjuda heller.

Ska fortsätta leta lite..

Määääh!!

Är så enormt sugen på att göra om i sovrummet, helst måla om det svarta till vitt och måla väggarna beiga.. Men jag vet inte, blir de ens bra? Jag är sugen på den där romantiska/lantstilen, E vill som vanligt inte alls ha hemmet som jag vill ha det. Hade jag bott helt ensam hade mitt hem sett helt annorlunda ut tror jag. Iaf smådetaljerna.
Men nu bor jag inte ensam så jag får leva med det :)
Fast halva lägenheten är ju min (eller bankens) så jag borde iaf få ha ett rum som jag vill ha det.
Och målandet kostar ju inte så mycket, men med småprylarna så skulle det nog bli en summa ändå.
Nee jag får nog vänta till mamma och pappa kommer upp. Mamma är bra på att få det snyggt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, en dags till jobb innan ledighet..
RSS 2.0