hmmm

Funderar på denna klänningen till bröllopet? Jag tycker den ser snygg ut men om den är för lång där bak så vet jag inte hur jag skulle göra. Jag är inte en tjej som älskar färger men den klänningen jag tänkte ha kanske är för nära vit för att ha på bröllop och sen har jag en svart, men jag ska ju på bröllop. Och den här färgen kan vara snygg om man har färg. En till sak är att den finns bara i medium, men inte är det såå stor skillnad från s och m, och med tanke på några troliga kilos uppgång borde det ju inte se dumt ut.. Hjälp mig, köpa eller inte köpa?
 
Btw, fick min väska idag, fasen så snabbt det gick. Beställde den i torsdags och fick den idag, från Korea. Tycker det är lite konstigt, jag beställde väskan i torsdags och klösträdet i torsdags eller fredags och trädet är från Sverige, och får väskan först.. Lite konstigt.. Jättenöjd med väskan, lagom stor.

Ebay

Har varit inne på ebay och shoppat lite, har ingen som helst aning om vad det är för sorts märke men jag tyckte den var snygg :) Köpte även en väska därifrån förra veckan, det kommer säkert ta några veckor innan något kommer hem men hoppas det är lika snyggt som på bilden..
Ebay är bra, finns så mycket där som troligen inte finns i Sverige. Man fastnar där väldigt lätt. Kläder har jag inte vågat mig på ännu.
Väntar även på katternas klösträd, hoppas på att det kan komma denna vecka. Slänga ut dom två gamla fula.
 
Har suttit och tittat lite på resor, kan verkligen inte låta bli även om det inte kommer bli något förrän nästa år, får jag gå i ide tills dess? Portugal låter lite locknade, göra en likadan resa som vi gjorde sist. Fast värmen är väl tyvärr inte lika hög. Men det såg ut att vara riktigt fint. Men långt kvar tills dess.
 
Nu är det dags för en dusch innan sömn
 
 
 

Utehelg..

Det har blivit en helg ute, i fredags åt vi på K9, tog en hamburgare, inget speciell alls tyckte jag. Så den tänker jag inte beställa mer. Igår gick vi till steak house, riktigt gott, men min entrecote var full med fett, men där köttet var så var det riktigt gott. Dyrt men gott.
Köpte även mig ett linne på Vero Moda igår.
Idag vaknade vi sent, ska äta lunch nu, blir pasta,kantareller bacon, mums! Ikväll får det bli sallad. Imorn är tanken att vi ska börja bli lite nyttiga, enklare när man är två stycken som håller på samtidigt. Har inte ens ställt mig på vågen efter Italien och har nog inte tänkt att göra det heller på ett tag. Vet att jag gått upp i vikt, det får räcka så :)
 
Vi måste även ta oss till Bauhaus och köpa något som kan döda alla äckliga småflugor som drar sig till vårat plank på uteplatsen, tror aldrig jag sett så många flugor innan. Usch och usch...

Dags att byta?

Blogg.se verkar mestadels strula, när jag försöker publicera inlägg så kommer det fram någon ko som säger att något gick snett och att jag ska pröva igen om en stund, prövar igen och det kommer upp likadant. Går in på min blogg och ser att båda har publicerats. Äsch jag ger det ett tag till

Nytt land, nya upplevelser?

Idag blev det 3 rätters middag här hemma. Inte för att jag lagade mycket av det själv men det måste man väl inte? Menar nu alltså att det mesta var färdiggjort :) E var som vanligt sen, men jag börjar vänja sig. Det verkar inte gå att ändra på den delen. Fast efter snart 7 år så är det fortfarande lite irriterande.. Att vi har hunnit med våra flyg när vi åkt utomlands är nästan chockande...
 
På tal om utomlands, jag är så sugen på att testa på att bo i ett annat land, nu menar jag inte som London (som säkert också är häftigt), men jag vill gärna inte ha regn mestadels av året. Det har vi nog av här i Sverige. Om det bara skulle vara i 1 år, det kan säkert räcka för mig. Tycker E kan försöka få ett jobb utomlands genom sitt jobb, för då är ju boende redan fixat. MEN katterna måste följa med, kan inte lämna mina bebisar till någon annan så länge. Låter kanske dumt att kalla dom mina bebisar, men det är precis vad dom är :)
 
Nu börjar snart satc, sen borde jag försöka sova. Imorn har jag "turen" att börja kl 7. Men är det kaos på jobbet så är det. Eller vi kan kalla det semestertider istället för kaos.
 

En ledig dag.

Vaknade upp av att E´s klocka ringde, han skulle åka bana i Karlskoga. Somnade om i ganska så många timmar igen. Har haft 2 mardrömmar inatt, tänker inte gå in på dom, jag avskyr mardrömmar (de gör väl alla visserligen) men ibland undrar jag om dom försöker säga något?! Denna gången hade dom med döden att göra. Och det sjuka var att jag vaknade till och försökte tänka på varför drömmer jag om det och finns det någon anledning, det har nog
aldrig hänt förut.
 
Gjorde min "varjemånadsbudgetsomjagändåkommerbryta" innan, efter ränteändringen och amorteringsborttagningen så kommer jag eller så borde jag kunna spara ganska så bra nu. Vilket är bra, E fyller 30 om några månader och sen tänker jag börja spara till nästa semester. Men med denna lönen så ska vi ner till Vetlanda, min kusin gifter sig i augusti. Så bensin och present tar väl bort denna månads sparning. Och hårbollarna behöver tyvärr ett nytt klösträd som heller inte är gratis, men hellre ett nytt klösträd än att de ger sig på möblerna..
 
Nu ska jag snart väcka min andre hälft, så vi kan åka och handla lite. Förhoppningsvis blir det grillat ikväll :)

Dream oon.

Jag har inte varit hemma en vecka och jag är trött på det svenska vädret. Det blir ingen sommar i år antar jag?
Jag är så sugen på att flytta till Italien, jag vet inte varför, för mig var maten inget speciellt och lite små störande att de inte kunde engelska. Kanske bättre i större städer?!  Men det finns så mycket där på samma gång. Värme, upplevelser, storstäder. Äsch jag får drömma vidare antar jag. Hur skulle jag leva där? Genom att peka på saker och le? Naa lära sig italienska förstås.
 
Jag borde nog skaffa mig en hobby istället för att tänka på en massa saker som inte kommer hända..
 
 
 
 

bakis dagen

Blev en lång lång sovmorgon idag. Någon (inte jag) var mer eller mindre full när han vaknade.. Dricka sprit sent på natten är väl inte det smartaste..
God mat med trevligt sällskap k9 igår, det nya stället här vid hamnen. Sen utgång. Sen blev det visst bad också. Inte lika kallt som förväntat faktiskt...

Känner mig inte alls redo att börja jobba igen imorn, men ett måste :(

Lär väl fortsätta dega framför dator och tv ikväll...

Flashbackträsket..

Är ju otroligt hur många timmar man kan fastna på den där sidan. Kan vara intressant läsning ibland. Idag hittade jag om en tjej som levde i ett förhållande där han ville ha trekant. Var ju bara tvungen att fråga E om han skulle vilja. Ja om du skulle vilja. Med en till kille då sa jag ;) Men där vart det nej, och likadant är det för mig tillbaka. Jag vill inte se han med någon annan och han vill inte se mig med någon annan. Eller jo, med en tjej då. Tss haha! Nej det intresserar mig inte när jag är i ett förhållande. En sak att testa i singellivet(har inget emot om andra par testar på heller) men Jag skulle inte vilja äventyra det. Med tanke på hur jag är så skulle det vara riktigt idiotiskt.
 
Aja från trekant till kantareller, vi var ut och plockade lite svamp innan idag, fick med oss en jäkla massa hem. Fick även med mig något myggbett. Annars har denna dag varit en helt vanlig fredag, degat framför tv och dator hela kvällen.
Imorn får vi väl se vad dagen har att erbjuda, E pratade eventuellt om åka till strängnäs med mc eller kolla på skor. Hmm tyvärr känns det som om avgaserna åker in i min hjälm på hans nya mc, iaf gjorde det sist. Men jag tar nog hellre det än att åka och kika på skor. Vi får väl se. 

God natt..

Dags för sängen kanske. Tvätt har mestadels dagen bestått av och bara tagit det lugnt. Lite småångest att min semester tar slut på söndag. Jag är inget sugen alls på den riktiga verkligheten. Den behövs ändras. Inom kort. Jag har varit för slö på den fronten för länge nu, dags att ge sig in i jobbsökarlandet igen. Men jag funderar på att tänka om, jag vill inte jobba mer röda dagar, kvällar och helger kan jag väl egentligen ta, men röda dagar som jul,påsk,midsommar och såna dagar vill jag vara ledigt. Men jag antar att det är kontorsjobb eller något industri liknande som gäller då. Jag tror tyvärr jag har för mycket damp för att sitta still och industri vill jag inte jobba inom. Ett rörande arbete är bra för mig, men som sagt trött på att alltid jobba röda dagar. Nu lägger vi det åt sidan i 3 dagar till, på måndag är mitt vardagsgnäll tillbaka ;)

Om det fina vädret klarar av sig tills imorn/idag så kanske vi ska ut en sväng och plocka svamp. Något ska man väl göra och kantareller är ju för jäklans gott. Sen får vi se vad helgen har att erbjuda, nya stället här vid hamnen kanske? Undra om de är fullbokat?!

Klockan är halv fyra, antar att man borde sova om jag inte tänkte sova bort resten av min semester..

sover gott bland ölen :)

Har haft två kelsjuka katter hos mig idag, Skilla la sig t.om på min rygg och vilade lite. Sötprutt!
Om ni ser det röda på bilden, det var väldigt mörkt när vi fick det där, och jag trodde det var någon frukt som körsbär eller liknande, men det måste varit något chili frukt, för jävlar i mig vad starkt det var. Det var jag inte alls beredd på :) och jag är inte speciellt känslig vid starka saker annars..

Italien 2012

 
Hemkommna efter en riktigt bra resa i Italien. Det enda jag skulle ändrat på är att jag hellre haft 3 hela dagar med sol och bad istället för 3 dagar i storstad. Annars blev det riktigt lyckat, tack vare en gps så hittade vi riktigt bra. Endel av vägarna var inte att leka med, har man åkt runt på de grekiska öarna så vet man att det kan vara riktigt kringelkrokigt, det var ingenting mot vissa av dessa, påvägen från Rimini till Mugello trodde jag att jag skulle spy. Mådde riktigt illa ett tag. Resans höjdpunkt var väl ändå moto gpt, men åker vi igen så bokar jag nog gärna en riktigt sittplats. Nu satt vi i en ganska så brant backe med knöka mycket folk.
Men jag åker gärna tillbaka till Italien och jag gör mer än gärna om en sånhär kombinationsresa. Resan kändes längre och vi fick mycket gjort på en vecka. E och jag tycker väldigt olika om maten, jag tycker fortfarande inte det var något speciell medans han tycker den var riktigt god. Jag kanske inte är den pastiga typen..
Att vågen visar några extra kilon räknar jag med(tänker dock inte väga mig förrän jag tror jag gått ner dom;) ).
 
Jag brukar i vanliga fall längta hem de sista dagarna men inte denna gången, jag vill bara åka tillbaka. Ta med missarna och E och åka igen. Det jag saknat med Sverige är språket, dom pratar väldigt lite engelska tillbaka och jag som inte förstår ett ord förutom tack och varsågod på italienska, så fungerade kommunikationen sådär. Får helt enkelt försöka lära mig tills nästa gång.
 
Jag längtar redan tills nästa resa. Och den kommer inte bli förrän nästa år :( Buhu blähä!

snabbis

Skriver en snabbis medans jag röker. Ingen balkong på det nya hotellet. Kultur stad är det också tydligen. Men mysig och stor. Känns som om vi gått runt runt allt flera gånger. Trött i fötterna är jag. Wifi funkar ju tydligen inte så jag måste vara snabb. Känns trist att lämna imorn. Det är ju så fint och bra här, trist att dom inte förstår bättre engelska bara. Annars hade vi varit två som gärna stannat längre. Mc vägarna är ju super bra här. Nu måste jag spara på pengarna. Hörs imorn i trista kalla Sverige!

Bologna!!

Vi sitter i lobbyn på hotellet och surfar just nu. Mobil nördar båda två. Hittills har vi haft det jättebra. Fast jag måste nog ändå säga att jag hade förväntat mig lite godare mat, kanske är det jag som är kräsen men jag tycker inte den är något speciell. Ge mig några dagar till så får vi se om jag ändrat mig. Torsdag och fredag bestod av sol i ett fint Rimini, underbart varmt väder. Inte ens havet svalkade. Lördag och söndag var vi mest på antingen vägen eller på Mugello banan och såg på moto gp. Det var häftigt, är man känslig mot speedway ljud så ska du absolut inte gå på moto gp. Vilket ljud. Och vad mycket folk. Köpte mig en Rossi tshirt, egentligen är ju Lorrenzo den jag hejar på men va fan jag är ju i Italien :-D
Så efter moto gp med alla dess köer tog vi oss till Bologna. Vi åt en god middag i närheten och sen mitt på torget visade dom en film som vi såg. Jätte mysigt. Hela staden verkar väldigt mysig. Fina byggnader. Imorn ska vi utforska staden lite mer. Förhoppningsvis är dom bättre på engelska här än där vi varit. Nu ska jag snoka vidare på nätet innan det är läggdags!

Män män män....

Det här med att vi tjejer är sega, det borde inte finnas längre, inte i detta förhållande iaf. E skulle till jobbet i vås och skriva ut biljetter för imorn, medans skulle jag handla. Det skulle ta 50 minuter, så jag tog det lugnt på maxi men när det började närma sig 50 minuter gick jag ut. Mjoooru där fick jag stå i nära på 30 minuter. Han är väldigt sällan i tid denna mannen. Jag är tvärtom, nästan aldrig sen.
 
Har äntligen börjat packa, jag avskyr att packa, känns alltid som jag glömmer något. Nu ska det städas och packas klart.

2 dagar kvaar.

 
 
2 dagar kvar till Italien :)
Vi var och åt lunch på lövudden (tror jag) på bryggan. Fick ju fint väder idag, men det ska tydligen inte hålla i sig.
Vi var även och fixade gps saker till resan så vi hittar och kommer fram nån gång.
Lämnade nyckeln till Fanny som ska vara kattvakt.
Nu är det bara packningen kvar, sen är jag ready to go! Blev tydligen tvungen att ta med handbagage också, annars förlorade jag ju på att betala 500:- för ett riktigt bagage enligt E. Men den extra väskan får allt han bära runt på :)
 
Packa vare ja!

I natten..

Mitt i natten och jag är förstås vaken.
Jag har städat och tvättat. Eve kom hem tidigare så jag fick sällskap på kvällen, hon har precis gått ner till gästlgh.
C ringde även innan och kollade om jag ville följa med och kika lite på bilarna, men det var faktiskt skönt att bara vara hemma ensam ett tag.
Träffade på våran lite mer annorlunda granne innan, han försöker sälja sin lägenhet och det går väl sådär, så han frågade om vi ville hyra den, öhm nej? Jag tror det räcker bra med våran. Det är en väldigt annorlunda man det där. Väldigt!
 
Jag ska snart försöka dra mig till bädds, men jag råkade slockna lite i soffan medans jag såg speedwayen innan så riktigt än lär jag nog inte somna. Och sen att bilarna här ute gör ljud ifrån sig lär inte göra sömnen enklare, och jag tror tyvärr inte att det ljudet kommer bli mindre än på några timmar..
Men imorn är det över. Så dom får väl festa på så gott dom vill.

Lugnet..

Dagarna i vetlanda gick snabbt, tisdags var vi i kumla på speedway, onsdagen var jag och mamma i jönköping på shoppingtur. Sen blev det torsdag och då åkte jag,eve och sofie upp hit.
Blev lite alkohol på torsdagen men ändå lugnt. Igår hade vi lite mer folk hit och det blev ännu mer alkohol. Några av oss gick ut. Jag köpte väl någon/några för många öl. Någon gång borde man lära sig. Som tur är vart jag inget otrevlig iaf :)
Nu är E i sthlm på Pearl Jam(?) och sover där över natten. Eve och Sofie är ute och åker raggabil. Jag själv tycker inte det är något kul så jag stannar hemma och tar det lugnt. Har städat och tvättat lite, åker ju för tjyven snart till italien, måste ha rena kläder.
Ska göra tacos till mig själv, har blivit väääldigt mycket skräpmat de senaste dagarna och tacos känns inte fullt lika onyttigt :)
 
Jag blir lite smått trött på mig själv och allt detta tjat om barn. Jag måste lägga det åt sidan, det är drygt för mig själv och för E, och alla andra som får höra om det hela tiden. Förlåt för det. För om jag inte lägger det åt sidan så kommer det här inte sluta bra. Måste bara få in det i mitt huvud också. Jag hoppas och tror att E en dag känner sig redo. Och jag får väl helt enkelt vänta tills dess. För en sak vet jag och det är att det är han som jag vill leva med. Så nu ska jag försöka sätta en punkt på den delen ett tag. För våran skull.

åka sj

Sitter på tåget mot Vetlanda, höll på att missa tåget i Norrköping för nånstans påvägen blev något fel och självklart försenat, man räknar inte med annat från sj. Men kom på tåget och nästa stopp är Nässjö och där är jag "säker" ligger kanske 4-5 mil från Vetlanda. Hungrig är jag också, men för lat för att gå 3 vagnar så jag väntar tills Nässjö. Nej lika bra att spara batteri ifall det råkar bli fler förseningar!

Grattis Spanien..

Spanien vann EM, precis som jag trodde, fast att dom skulle vinna så överlägset trodde jag faktiskt inte.
 
Nu har vi äntligen bokat hotellen, blev 3 olika, fråga mig inte vart, lite härodär blir mitt svar.
Pengarna bara rusar iväg känner jag, den här resan kommer nog inte bli så billig som jag tänkte mig.
 
Nu borde jag kolla igenom om jag packat allt för imorn. Håll tummarna för att sj INTE krånglar imorn, det orkar jag inte med.

Myggbett och blåmärken..

Idag kliar det minsann över hela kroppen. Jäklans myggor.
Igår var det 30årsfest, jättetrevligt. Det hade dom ordnat jättebra.
Jag kom hem runt halv 5 tror jag, ensam för E tyckte att soffan i hökåsen lät skönare än sängen :)
Vaknade inte för himla sent idag och har varit förvånansvärt pigg efter 2 dagars..
Men imorn åker jag neråt skogarna. Ska bli kul att komma hem till mamma och pappa några dagar.
 
Nej nu måste jag fasen gå in och leta hotell till Italien, vi har inte bokat det ÄN, och jag tror inte jag vågar lämna över den biten till E helt själv, jag vet att han inte är den snabbaste på att boka.
RSS 2.0