Niice!

Så då var man tillbaka på jobbet igen, gick bra. Men jag fattar inte hur fan min stress gräns har sänkts till noll, blir stressad av minsta lilla känns det som. Jobb imorn också, ledig onsdag men då ska jag på körlektion tidigt på morgon..  Kanske inte så mycket trafik då iaf.

Vi har varit på visning för en stund sen, den fastnade vi för, men det har kommit ut en jättefin lägenhet till som det är visning på på torsdag, så dit ska vi också. Men mäklaren på lgh idag ska redan ringa runt nu i dagarna och kolla om vi ska buda. Känns lite tajt om tid, men det lär säkert bli budgivning. Men den andra lgh är väldigt dyr men billig avgift. Hade även kommit ut en snygg på Malmaberg, men där bor vi helst inte, men lägenheten var riktigt fräsh.

E är iväg och hjälper en arb.kamrat med internet, och sen skulle han göra något med sin mc, är ju snart dags att börja rulla ut dom :) Sen ska vi ut och övningsköra en stund, sen handla, vilket verkligen behövdes, tömde kylen igår på TVÅ kassar.. Så det blev ganska så tomt efteråt. Så storhandling får det bli, slippa handla på ett tag.

Nepp lite tv innan vi ska iväg..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0