Trevlig fredag

Tog en lång sovmorgon, vaknade till och skulle som vanligt gå in på FB, då visade det sig att någon annan tagit sig in på mitt konto(?) så att mitt konto blivit inaktiverat. Man kan se på sina kontoinställningar vart man loggat in senast och då var Eslöv med, vem som tycker det är kul vet jag inte, och till vilken nytta förstår jag inte heller. Finns inget på mitt konto som är intressant för någon.
 
När E kom hem från jobb så gick vi och åt på Laxmi, E har tjatat om indiskt ett bra tag nu så det var dags. Mätta och belåtna gick vi därifrån. Hem och tittade på Cockpit, bra film.
 
Imorn ska vi eventuellt ut till elund och äta julbord på ikea, har hört att det inte ska vara allt för bra men får väl ge det en chans :) Sen har jag hela kvällen för mig själv, SATC filmen går och den ska jag självklart se. Tacopaj ska jag göra till mig själv också. Brukar inte se fram emot ensamma kvällar men denna gången ska det faktiskt bli riktigt skönt :)

Helgar..

Älskade 4 dagars ledigt har kommit. Det är denna vecka som gör att jag klarar av de andra 4. Vi har rullande 5 veckors schema för er som inte förstår vad jag menar. Så var 5.e vecka har jag ledigt 4 dagar i streck.
 
Åkte ut till elund när jag vaknat, jag tror nästan att varje gång jag åkt bussen ut dit så är det alltid en barnklass som ska på. Och varje gång undrar jag hur man kan få ta in barn i en redan full buss? Inte med tanke på hur mycket barnen låter utan p.ga säkerheten?
 
Gick in på Lager 157 och hoppades på att göra några fynd, men jag måste säga att jag är besviken, var ju inte alls mycket kläder som lockade mig. Mest basic kläder, men en kofta fick följa med mig hem.
Sen till shoppingcentret, in på ikea en sväng (som jag för övrigt börjar tycka är ganska så tråkigt) köpte ljus, det är ikea bra på, annars undrar jag varför dom inte förnyar lite, det är ju alltid samma av allt, lite nya lampor ibland.
Skulle köpt mossa, men det glömde jag. Sen åkte vi ut till rusta för att köpa en adventsstjärna och min tanke var att jag skulle köpt mossa då istället, gjorde jag? Nej!
 
Nu har jag julpyntat färdigt, t.om granen är uppe..

Helgen över

Helgen blev inte så lugn som det var tänkt, och utan alkohol var jag inte heller. Dumt, ja! Och att bete som en sur bitter***** hjälper ju inte något. Jag erkänner när jag gjort fel eller betett mig fel och i lördags gjorde jag det mot E.
Denna vecka är det en tre dagars vecka. Funderar på att åka ut till elund och besöka lager 157, vi var där i lördags men då höll jag mig borta från tjej avdelningen för jag hade inga pengar. Men nu har lönen kommit :-) Och det är väl dags att kika efter julklappar också, vad jag nu ska hitta på vet jag inte. Haft flera olika idéer men nej nu vet jag inte.

Nej nu ska jag ta och fortsätta jobba!

Känsligt ämne..

Det jag kommer skriva nu kommer säkert irritera många, men man måste ju få rätt till en åsikt? (Eller kanske inte)
 
Ingen har missat allt prat om Sverigedemokraterna? Det han/dom gjorde i den filmen skyddar jag inte för fem öre, att han sa h*ra till tjejen var riktigt onödigt, gör man ens det i den åldern? Och att kalla någon babbe lover eller vad det nu var han sa är något jag kan tänka mig kommer ut ur en 15 årings mun.
 
Många avskyr SD, troligtvis för att dom har endel människor som inte alls borde vara där om dom vill få bort rasist stämplen. Men om man går in på deras sida, deras viktigaste frågor som det står: Invandring, brottslighet och ålderdom, så hittar inte jag det rasistiska.
De vill ge flyktninghjälp i närområderna t.ex.
Att dom vill att t.ex de invandrare som bor i Sverige ska anpassa sig till det svenska samhället, är det så fel? Att dom tycker att det ska vara skärpta krav för svenskt medborgarskap som språket, är det så fel eller konstigt?
Jag tycker inte det och jag är inte rasist nånstans.
Hade jag kommit till ett annat land som jag tänkt att bo i så skulle jag försöka lära mig språket så snabbt som möjligt, för min skull för att kunna hitta ett jobb och vänner. Att lära sig ett nytt språk är eller kan vara väldigt svårt men man måste försöka. Vi har haft många invandrare på mitt jobb som kom först och mer eller mindre inte förstod vad vi sa eller vi förstod inte dom, MEN de flesta har lärt sig väldigt snabbt.
 
Jag har Inte läst igenom hela deras sida, för jag är inte insatt i någon politik alls, men jag ville bara gå in och läsa en liten del av deras politik för att försöka hitta det rasistiska.
Läste även en krönika på aftonbladet av Karin Pettersson, rubriken: Dags att sluta gulla med SD. Aftonbladet hatar SD, det kan ingen ha missat. Så vilket gull hon menar det förstår jag inte. Men det jag undrar mest över är vad hon menar med sin sista rad: SD är inte ett parti som alla andra. De är rasister och ska behandlas därefter.
 
Hon tycker som många andra då, att SD är rasister, men hur ska en rasist behandlas?
Sen tror jag att rasism är olika för många människor, det är olika känsligt. T.ex, har jag en svensk flagga på mig eller sjunger Sveriges nationalsång så är det rasistisk för vissa, för andra är det helt normalt.
 
Ni får mer än gärna kommentera det rasistiska som finns från deras sida, inte om personerna utan från deras politik, för det är väl det som det egentligen ska handla om? Annars kan man nog granska igenom många andra partier och hitta många stolpskott där också, dom kanske inte kläcker ut idiotiska ord som dom i sd nu har gjort men jag tror nog allt det finns någon idiot i alla partier.
 
Så, fram med era åsikter :)

Back to Italy?!

Sitter och drömmer mig bort till Italien, igen. Tanken har varit att vi ska åka till Kanarieöarna i vår, men nu när moto gpt i Italien är i slutet av maj början av juni så tror jag vi får ändra oss. Jag vill gärna det iaf, för Italien skulle ha varit våran semesterresa annars. Så nu har jag kollat lite flyg till Pisa. Tänkte vi kunde packat smart i en större ryggsäck och åkt mc i Italien, för den kön som var på vägen till Mugello på söndagen var inte liten, hade man mc kom man fram hur smidigt som helst. Jag tycker att eftersom det borde vara sån efterfrågan på mc hyrning i Italien borde det inte varit så dyrt men jäklars så dyrt det var, runt 4000:- för 5 dagar. Och då får man en sämre. Nej så det får nog bli bil nästa år också. Tänkte att det även hade varit roligare för E att köra mc istället för bil, hur mycket jag än hade haft körkort (som jag inte har) så hade jag inte kört bil i Italien. Man förstår inte ett skit om vad skyltarna visar och tyvärr skulle jag nog kasta ut Gpsen genom rutan. För utan gps så hittar du INTE!
 
Men nästa år om vi åker så vill jag ha en riktig sittplats på söndagen, lördagen spelar egentligen ingen roll för då är det mindre folk och då är det kul att gå runt, men jag vill inte sitta i en backe som lutar något enormt framåt. Och jag ska INTE ha kjol, så mycket vet jag.
 
Nu har jag ledig helg, den blir tvångs lugn för mig, eftersom jag käkar antibiotika (tur jag skrev för jag har glömt bort att ta den) så borde jag väl hålla mig ifrån alkohol.
 
 

Yes it was..

Urinvägsinfektion it was. Det var rena döden att gå dit, funderade starkt på att tagit taxi efter några meter, men just då så hade det gjort lika ont. Nu ska det käkas antibiotika i 7 dagar. Efter en ipren känns ryggen lite bättre, men vissa ställningar mår den inte bra av. Jag får vänta tills imorn när jag vaknar om hur jag gör med jobbet. Jag vill verkligen inte vara borta mer för jobbet för det är så mycket pengar som försvinner, men om jag mår som innan när jag vaknar så finns det inte en chans att jag går till jobbet.
 
Är ändå lite glad att det kom nu och inte om 2 veckor när E fyller år, han har inte bestämt sig än hur han tänker göra, men det är inte många som räknade med det va? Jag tror nästan jag ser fram emot hans födelsedag mer än han själv :)
 
 

Tillbaka

Tillbaka för en stund. Sitter och väntar på att klockan ska gå, har fått tid på vårdcentralen klockan 19, ringde efter jobbet för jag har haft lite ont när jag kissat, intressant. Men nu har det även börjat göra väldigt väldigt ont i ryggen så hur jag än står, ligger eller sitter gör det skit ont. Någon form av mensvärk har jag också utan att vara i den tiden i månaden. Jag trodde jag skulle gå till vårdcentralen för kanske urinvägsinfektion men nu vet i fan. Har aldrig haft det innan så jag vet inte hur det känns. Men på jobbet kände jag inte alls mycket i ryggen men nu vill jag bara kapa av den. Ska bli väldigt intressant att se hur det ska gå att gå dit, förhoppningsvis har E hunnit hem tills jag är klar så han kan hämta mig.

Helgen som gått..

Helgen har som vanligt gått snabbt. Var trevligt att ha mamma och pappa här :)
Nu träffar jag väl inte dom förrän jul. Men tiden går snabbt dit.
 
Idag har jag haft mitt 11 timmarspass i streck, jag är kanske vek men jag är helt slut efter denna dagen. Och nu måste jag upp och jobba som vanligt imorn. Som tur är hade E lagat mat tills jag kom hem 22.
 
Nej jag känner att jag inte har så mycket att skriva om längre, mitt liv är för tillfället ganska så händelselöst,  inget jag just nu klagar på. Jag trivs just nu men har helt enkelt inget att skriva om.
Kommer tillbaka när något/om något spännande händer :)
 
Nu ska jag däcka i några få timmar..
 
 
 

Köpstop!!

Nu får jag nog lov att sätta köpstop, inte för jag handlat något till mig själv men ändå. Mammas och pappas julklappar är så gott som klara, något mer ska jag väl köpa men det får bli nästa lön.
E´s födelsedagspresenter är också klara, egentligen hade det räckt med den ena saken bara men jag tycker det är kul att köpa saker. Julklapp köper jag nästa lön..
 
Håller på att bli psykiskt sjuk tack vare jäkla Sture, han tjuter och tjuter hela jäkla tiden och det är SKIT DRYGT!! Jag vet inte vad fan han vill. Kan inte katter bli hesa? Inte denna katt!
 
 

6/11

Äntligen tisdag och sovmorgon. Under helgen har jag sovit lite mindre än vanligt tror jag. I söndags vet jag inte vad jag höll på med när klockan ringde, jag hade iaf skapat en mapp på mobilen. Vad jag skulle ha den till vet jag inte, undra om jag var inne i en dröm samtidigt?
 
Sovmorgonen blev lång som vanligt, E kom hem vid lunch en snabbis, tågen gick väl inte riktigt som dom skulle, så det var han jag vaknade av.
 
Mamma och pappa kommer upp ihelgen, yippi yeey!
Nu ska jag väl ta och återgå till min lediga dag, tänkte försöka göra så lite som möjligt. Men städning ska jag väl försöka få in..

Helg, för vissa..

Inte någon helg för mig inte, jobb lördag och söndag, men nu är det bara dags jobb som tur är.
 
Var inne på Moto Gps sida, jag trodde att Italien skulle köra ungefär samma dagar som detta året, men det gör dom minsann inte, dom kör 31.a maj 1-2 juni. Vilket egentligen är lite väl tidigt för att ta semester. Skulle väl egentligen kunna ta några dagars semester då bara, men jag hade velat vara 1 vecka i Italien. Helst ännu mer, helst flyttat dit ;) Jag får inte ta och haka upp mig på det nu, det är långt tills dess och det finns flera andra länder som har moto gp som vi kan åka till, Tjeckien kanske, eller Nederländerna. Men helst Italien, ingen missade väl hur mycket jag trivdes där? :)
 
 
RSS 2.0