Segare än snigeln

Jag tror fan min mobil går snabbare än den här datorn, jag har haft den en dag och jag vill slänga den i marken redan.. ÅH! Men jag lär väl få leva med det, ett tag,tills jag blir rik. Då ska jag slänga den i marken och sen hoppa på den.. Aggressionsproblem, neeeerå!

Fick min sovmorgon, solade en stund innan jag blev uttråkad och gick ner till stan och sen hem igen.. Ungefär så har min dag sett ut. E kom hem en snabbis och åkte igen.

Jag funderar på vad man ska äta, jag har ingen som helst lust att laga mat egentligen, men jag måste väl de..

Var inne igår och tittade på hemnet, kollade lgh i gbg, var ju inte så värst mycket dyrare än här, och jag Tror jag tittade någorlunda centralt. Fanns en hel del som hade låga avgifter också. Lär väl fortsätta leta jobb till E :) För annars lär det ju inte bli av..

Tittar..

Hamnade lite på hemnet, kollade lägenheter i gbg, någorlunda centralt, lite dyrare än västerås är det ju men många som hade ganska låga avgifter ändå.. Vet inte varför jag har fått in gbg i hjärnan egentligen men det är ju ganska lagom stort, sthlm skulle jag aldrig vilja bo i, FÖR stort, jag skulle gå vilse om jag gick utanför dörren, småstadsbo som jag är..

Nej usch nu är det nog dags för sängen, ögonen går nästan i kors..

trött som få(r)

Trött som fan, hade aldrig klarat en dag till på jobb, eller rättare sagt jag hade aldrig klarat att gå upp så tidigt en dag till. Så imorn är jag ledig, äntligen. Lång sovmorgon är beställd, om inte solen visar sig och det blåser storm, då ska jag upp och sola..

Var och köpte datorn idag efter jobb, en liten liten dator, lite segare än den andra, men den kostade ju inte så mycket så jag får väl inte räkna med för mycket.. Och tangentbordet har jag inte vänjt mig vid ännu så skriver lite fel ibland..

Sitter och letar lite för lördag, jag vill hitta på något, bara jag och E, och tanken är att han inte ska veta något. Bara att vi ska göra något.. Men får väl se hur jag lyckas :)

Nepp snart börjar bb och jag måste försöka minnas alla bloggar som jag läser, så jag kan lägga in dom på favoriter..

Ingen dator..

Blev datorlös idag också, är ju inte direkt att jag hunnit sakna den idag ändå eftersom jag jobbat HELA dagen, rast i 3 timmar, men den sov jag bort. Orkade verkligen inte cykla på rasten för jag sov skit kasst inatt, och natten innan dess också. Så idag borde jag fan slockna utan problem, men man vet aldrig..

Jobb har gått helt okej ändå, morgonen var seg men efter lite vila så gick de bättre. Köpte med mig hårfärg, så nu ska den misslyckade hårfärgen sen sist bort, ser ju ut som en kass utväxt bara.. Svart fick det bli denna gången också. Tänker nog färga ikväll om orken finns. Måste ju se vilka som åker ut BB!!

Nepp göra det sista innan man får gå hem kanske...

Urk!

Sitter vid E´s dator och skärmen är för långt borta för att jag ens ska kunna se texten, så om stavfel finns så vet ni varför.. Sålde min dator innan idag och klockan hann bli för mycket för att jag skulle hinna till netonnet och köpa mig en ny :( Men imorn eller på måndag får det bli, medans får jag surfa på mobilen, och det funkar ju bra det också förutom när man ska blogga..

Ser på speedwayen, eller halvt som halvt iaf. För många tankar och funderingar för att jag ska kunna fokusera på något, Jag vill härifrån NU! Lika mycket som jag vill byta jobb vill jag nästan ifrån västerås.. Men hur det ska gå vettifan. Allt handlar om E, iaf om vi ska vara tillsammans. Visst distansförhållande kan man ha, men inte efter 5½ år tillsammans och planer på barn i framtiden. Eller jag vet inte hur E är i den frågan längre.

Är antingen pisstrött eller så börjar jag bli sjuk, känner mig riktigt seg iaf. Sängen känns redan lockande men vet så väl att jag inte kommer somna än på ett tag.

Känns iaf bra att betalat tillbaka E sina pengar för Stures vet.besök, blev ju en liten slant där. Men jag hoppas att vi är färdiga där nu.

Ne usch, tycker den här ner perioden har pågått för länge nu. Ett tecken på något bra skulle då fan inte sitta fel..

Freda

Jobbade min kväll, ganska så skönt pass, 14-20. Gick snabbt och smidigt.
Köpte med mig spicy påvägen hem, vi tog varsitt nummer och tog lite av varje, men mitt nr (13c) är ju den bästa. Så det får bli spicy till lunch imorn. Behöver inte åka hem på lunchen imorn nu när E iaf är hemma tills dess, han kanske skulle iväg och göra något med mc senare på dagen.

Ibland skulle jag vilja stänga av hjärnan, radera dagar. För den plågar mig ibland. Eller den plågar mig för hur det kan plåga en annan. Mer går jag inte in på.

Imorn är det jobb igen, tänker köpa med mig en fet jäkla godispåse påvägen hem. Svullokväll för min del tror jag. Måste försöka hålla igen, eller inte ens försöka, jag måste hålla igen efter denna månadens räkningar. Jag hoppas någon människa kan köpa datorn också.. Den är ju faktiskt väldigt bra.

Nepp jobb letandet ska vidare innan sängen kallar..

back on track..

Så, lösen borta, men även inläggen som fanns då är borta.
Åker lösen upp igen så gör det. Var ju bara en som läste :) Haha, men frågar man inte så ger jag ju inte ut den..

Har suttit och läst igenom kattforumet, ibland känns det som folk där vet mer än vetrinären vet. Man läser så mycket om vad folk har varit med om med värdelösa vetrinärer.. Och hur vissa behandlar sina katter, hemskt!

Nu sitter jag även och kollar på jobb i gbg, finns ju liiiite mer att välja på där än här. Jag vill så gärna göra något annat, i en annan stad. Jag har ju inget alls som binder mig här, JO E, men han vill jag ju ha med förstås. Så att han kanske inte vill bo där kan jag förstå, men man kan ju alltid återvända igen.. Jag har alltid tyckt att Göteborg verkar vara en mysig stad att bo i. Skön dialekt har dom också.

Ska väl fortsätta kolla efter jobb..

Torsdag..

Ännu en ledig dag har gått, vad har jag gjort? Sovit bort det mesta av dagen, somnade inte förrän runt 4 inatt. Fastnade i en massa serier som var efter BB..

Var iaf väg till affären idag igen, men fick gå, för E hade råkat få med sig mina nycklar :(
Under tiden jag gick till affären hade jag nog 6-10 missade samtal från jobbet, som VANLIGT vill dom försöka ändra min kvälls fredag, antingen jobba till 21 eller vara ledig. Jag anser att när jag är ledig, så är jag fan ledig, min privata telefon är inte till för att ringa när jag är ledig, inte från jobbet iaf. Men H messade tillslut för jag svarade inte när dom ringde, och det var om jag ville jobba till 21 eller vara ledig, jag sa som det var: jag vill jobba till 20 enligt mitt schema, jag hade gärna varit ledig men jag har varken komp att ta ut eller semesterdagar som jag vill ta ut imorn. Så det får dom lösa ändå..

Jag tror efter lördags så är jag nere igen, inget känns kul. Jag vill bort härifrån men vart? Inget känns hemma längre. Trist! Jag trodde jag skulle ha gått upp i vikt efter helgen, men nepp jag hade istället minskat i vikt. Har tydligen en tendens att göra det när jag mår dåligt psykiskt. Jag önskar jag vann en massa pengar, så jag kunde ta mig och E på en lång fin utlandsresa. Skulle vara så skönt och behövligt. Barca blev ju inte så lyckat.. Men vi får väl se hur min ekonomi kommer se ut. Semestern börjar ju närma sig. Fast vi tänkte väl mer ta en utlandsresa i höst. Men frågan är om jag ens kommer hinna spara tills dess.. Jag borde jobba extra, men när man inte trivs på jobbet och helst skulle vilja sluta på en gång så känns inte extra jobb så lockande..

....

Vet att jag skrev att jag inte skulle skriva något mer om allt med Sture, men djurkliniken ringde precis, dom kunde inte hitta något i urinet, så det skulle vara okej. Dom hittade lite blod? (hur kan dom hitta blod som inte syns?) så nu skulle dom vänta på bakerieodlingen som skulle bli klar måndag eller tisdag. Snälla snälla, låt det inte vara något mer. Det kunde vara någon sten i urinblåsan som inte kommer ut. Men det skulle tydligen inte vara vanligt på en så liten katt. Men nu får jag vänta och se..

Vi har precis ätit Spicy Hot, gott som vanligt men mycket starkare än vanligt.. E´s mamma, J och J har varit här på fika, katterna springer undan som vanligt när dom kommer :(

Nej nu ska jag se lite serier..

Free day!

Fick min sovmorgon, gick upp och åt lite frulle. Sen stack jag till lantmännen som jag kom på låg i närheten i går. Köpte något som ska döda ogräset på uteplatsen, växer ju överallt och ser bara trashigt ut. Sprayat på det, men de ska tydligen ta 2 veckor innan det ger resultat. Ska nog försöka få bort lite själv imorn. Sen har jag målat lite på planket, vill få upp det ikväll. Ja sen har jag gjort det vanliga, inte kunnat städa speciellt mycket då utemöblerna står här inne tills vi fått upp planket. Så ett litet bombnedslag som vanligt. Katterna tycker förstås om det..

Försöker tvinga i Sture vatten, misstänker att han inte allt förtjust i det, men tror inte jag får ge honom något annat heller.. Har vattenskålar lite överallt i lägenheten, Skilla har iaf blivit duktigare. Men de är ju Sture som behovet är hos..

Jaja, snart blir det lite fika här hemma.. Förtjänar ju verkligen det efter gårdagens lösgodis, jaaarå!

Heeeheelllg

Glömde ju helt skriva att jag har helg nu :) Gissa om jag ska sova imorn?! Först ska jag vakna av ett högt tjutande piip piip piip (E vaknar aldrig av hans väckarklocka), men då somnar jag gott om när han går till jobbet. Ha ha!

E har precis fått upp våran fönsterbräda, satte upp två ljuslyktor i fönstret så länge. Ska försöka hitta röda krukor till fönstret. Har letat efter det förut, Ikea har de int, city gross hade de inte heller. Men letandet blir roligare med mamma :) E ska fortsätta måla planket ikväll, nästan så jag tycker synd om honom som gör allt de där, men bara Nästan! Men det blir väl jag som går städa upp efter honom :)

Imorn kommer E´s mamma på lite fika.. Jag lär väl köra lite städ och tvätt i vanlig ledig ordning.. men jag får min sovmorgon, så jag är nöjd..

Helt slut!

Jag har varit helt slut de senaste dagarna, värst har nog varit idag. Jag känner att jag orkar bara inte mer. Det går emot för mycket. Ännu mer kostnad för Sture. Nu blir det inget mer vetrinärsbesök förrän min lön kan jag säga. Jag har inte råd. Att lämna in ett jävla urinprov och göra bakterieodling på det kostade över 1000:- (om han inte är försäkrad) för mig blev det 277. Nu blir det inte så dyra klumpsummor längre, men det är troligen inte över än. Känns som det kommer landa på runt 5000:- sammanlagt som jag lagt ut.. Alltså så skulle det med all säkerthet kostat ca 9000:- nånstans om jag inte hade försäkrat honom. För ett jäkla urinstopp. Det är ju helt sjuka pengar. Hade vi varit två som hade delat på det här hade det inte tagit emot lika mycket, men nu betalar jag allt själv. Höll på att bryta ihop både påvägen till vet och påvägen hem, för det är pengar pengar pengar hela tiden. Och nu kommer det vara dyrare att ha katterna, torrfoder kostar 219 för 1,5 kg, innan har jag betalat ca 50:-..

Men jag ska försöka släppa detta ett tag nu, tills nästa besök (om det blir något)..
På fredag kommer mamma och pappa och det ska bli så kul :)

Home again..

Jaha då var man hemma igen. Var aningens drygt att vara hos vetrinären, först var det en som tittade på honom, sen tog de fan säkert 40 minuter innan sköterskan kom in och tog prover, och efter det tog det kanske 20 minuter innan någon kom tillbaka för att prata med oss. Och då fick vi vara kvar i det lilla rummet hela den tiden. Drygt som fan. MEN njurvärden är tillbaka till det normala och det såg bra ut. Men eftersom han springer så mycket på toa fast kissar lite åt gången så var hon orolig att han kanske har uv. Så fick hem så jag precis tagit urinprov som jag måste lämna in imorn. Och det verkar som det måste bli ännu ett besök. OCH han skulle få nytt antibiotika eftersom han blev dålig av de andra, och så fick jag något kosttillskott, nej där ljög jag, jag fick inget alls. Så nu kan vi nog räkna med att vara uppe i 4000:- för denna trevliga resa.. Och den är tydligen inte färdig än. Jo jag är ganska så bitter just nu.

Men sen får det väl lov att vara över? Inget mer nu? Eller ska något gå sönder här hemma? Eller ska jag kanske bli sjuk och måste vara hemma från jobbet.

Men imorn är det sista arbetsdagen för denna veckan, skönt. Då har jag torsdag och fredag fri om vetrinären tycker jag ska komma dit. Ja och sen lär väl fredagen bestå väldigt mycket av städande.. Gästlgh var upptagen ihelgen så dom får soova här uppe :)

Wtf?

Harold Camping påstår att världen ska gå under i år, först ska det komma en stor jordbävning på lördag, men den ska gå under helt 21 Oktober 2011. Vi säger nu OM den här fjanten skulle ha rätt, kom han på detta nu precis då? Med tanke på alla hans år som han studerat biblen? Varför kommer han isf ut med detta några dagar innan? Nej det låter inte rimligt. Han hade sagt samma sak 1994, att världen skulle gå under då.
Nej jag tror inte på detta. Jag tror inte världen kommer gå under i år. Jag tror inte man kan sätta ett datum på när världen kommer gå under..

Aja skit ner dig pissnisse..

Ska snart iväg med Sture, taxin kommer 15, så innan dess ska jag försöka locka in honom i buren, som inte alltid är så lätt. Sen har jag ingen aning om hur lång tid det kommer ta där.. Jobbigt och sitta och vänta på svar..
Är nervös redan nu för dom svaren.

Något bra i det dåliga..

Yeey mamma och pappa kommer upp till helgen, så kul. Behöver jag. Måste ner och se om lägenheten är ledig, annars får dom sova på soffan. Hoppas på fint väder, så kanske man kan grilla, eller kanske trevligare att gå ut och äta. Åh längtar redan. Nu får veckan gå snabbt..

Stackars lilla Sture (mycket skrivande om honom, jag vet) han har blivit dålig i magen av antibiotikan, jag hoppas iaf att det är av det. Enligt beskrivning så kan man bli det. Men lär väl berätta det imorn för dom.

Nej nu ska jag se klart BB, trevligt med lite nytt folk..

Rast..

Hemma på rast, kollat till Sture och så har han fått sin antibiotika. Bokat taxi till imorn, ringt vetrinären för att kolla vad priset kan bli. Där fick jag inget riktigt svar, men ett vanligt besök kostar mellan 5-600 och sen de prover dom skulle ta skulle troligen kosta det dubbla. Tur FAN att han är försäkrad, så mig kommer det inte kosta så jätte mycket imorn eftersom självrisken håller i sig i 120 dagar.

Nej nu är det dags för mig att cykla till jobbet igen..

Nojjig...

Lördag igen. Fredagen blev lugn, E hämtade hem det stora planket, eller rättare sagt J hämtade hem det :)
Så nu ska det bara målas sen kan det tas upp.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, har precis varit till affären och handlat lite gott till ikväll, F kommer förbi och grillar lite, någon öl ute sen kanske? :)

Usch vad jag är nojjig när det gäller Sture, vill ju att han ska bli frisk på en gång. Visst han är lite piggare än innan men jag tycker han ska bli som vanligt på en gång. Så istället går jag och oroar mig över att något är fel, trycker han på magen så som vetrinären bad mig göra. Men hittar ingen "bula". Han har ingen feber heller (ja jag var tvungen att ta tempen på kattstackaren, men äckligt nog verkade han tycka om det) vetrinären bad mig göra även det, jag gör exakt det hon bad mig göra.. Det enda som inte går lika bra är att få i honom fodertillskottet, det tycker han inte alls om. Jag får väl låta det gå några dagar, och förstå att det kanske tar ett tag innan han blir pigg igen, var ju bara några dagar sen allt hände.. Vetrinären lär väl se annars.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig ordning för kvällen..

Fredag.

Skönt att sova i sängen inatt :)
Gick upp runt halv 11, gav Sture sin antibiotika, ringde vet i vås, fick tid på tisdag em. Ringde min grchef så jag kan skippa min rast och få gå hem lite tidigare, annars kan jag inte komma till vet. Dit får det bli taxi, så nu blir jag tvungen att låna pengar av E, om inte datorn har blivit såld.

Städat, vilket var väldigt behövligt, då det varit kattsand över hela lägenheten eftersom vi var tvugna att ha 2 lådor.
Tvättat och köpt billigt vin :)

Ikväll måste det handlas, finns knappt något kvar i kyl och frys, tur att det är E´s tur att handla :)
Ja jag kommer nog grina lite om pengar ett tag, speciellt om inte datorn blir såld. Det är 2 veckor kvar till lön och jag har nog mindre än 100:- just nu på kontot.. För några dagar sen fanns det ju massor mer :( Blähääääää

Inga mer stora kostnader nu Tack!

Ork int..

Gick in och kollade min faktura från telenor, som blev svinigt dyr, det visade sig att idioterna som snodde mobilen hann ringa för över 800:- anushögar.. Och sen försöker runktelenor göra så att jag ska betala för 3 nya simkort, att ett jävla simkort kostar 250:-? Så det var ju bara att prata med dom och säga att dom skulle plocka bort 2, först påstod hon att jag beställt 2 stycken på 2 dagar, då frågade jag henne varför jag skulle beställa 2 simkort på 2 dagar? Då klingade nog i huvudet hos henne också, så hon skulle plocka bort 500:- jävla nötter. Jag orkar inte med mer strul just nu. Jag hade mer än gärna tagit bort april och maj detta året. Vill inte tänka tanken på vad allt sammanlagt har kostat mig. Usch och fy säger jag bara..

Börjar fundera på om jag tagit sönder någon spegel? Men det kan jag inte komma på.. Undra när det ska vända?

Torsdag

Tror ni inte jag slockna ungefär en halvtimma innan apoteket öppnade? Jag somnar aldrig i soffan och trodde inte jag skulle göra det idag heller, men joråå. Så vaknade upp några timmar senare och stack direkt till apoteket och hämta ut antibiotikan. Sture är inte så speciellt förtjust, men ett måste. Trodde vi skulle få reda på njurvärdena idag, trodde det var därför vi åkte till enköping, men nepp dom kollade mest hur urinblåsan var. Men den var iaf bra. Sture är kelig men går mycket på toan och är väldigt trött, misstänker att han inte har sovit så mycket som han bör. Men inatt ska jag soav riktigt och då brukar båda sova. Så jag hoppas på en lite piggare Sture imorn.

Ska se lite av eurovision, se om Sverige går vidare..

Oky?

Ringde precis jobbet, man får inte stanna hemma för sitt djur är sjukt, så det skulle bli olovlig frånvaro, sen skulle hon prata med Rita. Okej?! Prata på, jag skulle stanna hemma vilket fall som helst. Detta kanske är fel enligt några att skriva, men jag förlorar hellre jobbet än katten. Och jag är INTE den som stannar hemma bara för att jag är lat och inte orkar gå till jobbet. 
Men nu skiter jag i det.

Fortfarande vaken..

06.40 står klockan på, ingen sömn än. Lite trött Ja! Så fort jag nästan somnat i soffan så är det någon katt som försöker ta sig in eller ut. Jag vet ju inte när jag kan låta dom vara tillsammans. Skilla är nog leksugen så jag vågar inte än. Så nu väntar jag på att min gr chef börjar jobba om ca en timma så jag kan ringa.

Det har blixtrat och åskat här, var rätt nära också, och här vid vattnet låter det rätt rejält. Började mullra redan vid 4, men de börja nog inte blixtra förrän 6 tiden..

Sitter och läser något forum om urinstopp på katter på flashback, där var det en stackars liten katt som hade först varit där och spolats och sen åkt hem och inte blivit bättre, fått åka till vetrinären och hade inte med sig sin katt hem igen :( Hemskt. Den personen valde att inte operera. Sture verkar ändå ganska så pigg, eller inte Sture pigg men ändå någorlunda, han myser med det mesta.. Så det borde vara något positivt, men antar att vi får höra det sen.

Åhh satans Skilla, hon är och försöker tracka Sture hela tiden, det är ju fan som att ha riktiga ungar hemma. Om inte värre. Varför sover hon inte för?

Mitt i natten..

Fyy vad jag är trött. Men tanken är att jag ska hålla mig vaken hela natten. För eftersom vi har en jäkla skjutdörr så kan Sture komma ut och Skilla in, och det får dom inte. Och sen måste jag till apoteket så snabbt dom öppnar och hämta ut Stures antibiotika. När jag ska få min sömn? Ja det undrar jag också. Ska ner en snabbis i källaren och leta efter papper och skiva till datorn. Lika bra att hitta den iaf någon köper den snart. Vilket jag hoppas.

Nej ner till källaren var det, sen får jag fördriva tiden med lite avsnitt..

Förklaring..

E kommenterade min blogg om hur jag skriver om pengar och om vad jag har köpt och sen skriver att jag är fattig. Så här är det. Mobilen, den tog jag på avbetalning, alltså så kostade den mig inget just DÅ, plånboken köpte jag genom ebay och gick på lite över 200 sammanlagt med frakt. Uteplatsmöblerna tror jag de flesta förstod att mina föräldrar hjälpte mig mig. Och idag t.ex när jag var ut på ikea så hittade jag enbart galgar, vilket inte blev dyrt. Så alltså har inte detta kostat mig så mycket. Mobilen var min tanke att jag skulle betala av efter försäkringspengarna. Har även letat efter väska men inte hittat någon. Sen planket som vi köpte igår betalar vi hälften på, och hade jag vetat detta med sture skulle hända så hade jag inte köpt det igår.

Kan tänka mig att det faktiskt har låtit konstigt att jag ena sekunden skriver att jag är en fattig usska och sen så står det att jag köper de och de och de. Men jag har nog mina föräldrar att tacka för det. Dom har hjälpt mig så otroligt mycket. Egentligen känner jag det är inget som någon har med att göra, men för att det inte ska låta fel så skriver jag det.

Så jo jag är fortfarande fattig.. Eller jag har ju ett jobb iaf..

Inte min månad alls..

Sture är tillbaka :) Han verkar må bättre men ska tillbaka imorn och ta blodprover och kolla hans njurvärden som var dubbelt så höga än vad dom ska. Sen ska han tillbaka någon dag i början av nästa vecka..

Men april och maj blir otroligt dyra för mig. Försäkringspengarna som jag fick tillbaka från barca kommer gå till självrisk och den rörliga risken för Sture + troligen lite till. Självrisken hade jag tagit på 2100 förstås, och sen är det 15% av 4700 för idag, sen kommer det kosta imorn och nästa vecka, ja ni kan ju räkna ut själva att det blir dyrt. Men jag är glad att Sture då förhoppningsvis kommer bli bra.. Men det får nog bli så att jag får sälja datorn, för just nu har jag inte råd med allt detta plus att jag ska leva själv. Eftersom jag inte spelar något längre så behöver jag inte någon spel dator. Tror det ska finnas ganska så billiga datorer..
E sa att jag kunde låna pengar av honom men jag vill inte låna några pengar för jag har inte råd att betala tillbaka.

Visst är det jävligt komiskt att detta ska hända enormt fattig usska? Japp japp!!

Min lilla bebis..

Har precis kommit från vetrinären i enköping. När jag kom hem efter ikea så kom inte sture fram, hörde några konstiga ljud under soffan och där låg Sture, verkade ha jätteont. Panik! Ringde E, ringde vetrinären i vås, där hade dom inga tider utan sa att jag skulle åka till enköping. Så E kom hem och vi åkte dit med honom, visade sig att lilla Sture har urinstopp, vilket kan vara ganska så allvarligt hos katter. Så han blev röntgad, dom har tagit blodprov, och så blev han spolad. Själva stenen fick dom ut, men njuren kan vara skadad. Vi får hämta honom igen ikväll. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att inget har hänt med hans njurar.. För det kan leda till att han dör. Avskyr att lipa bland folk men kunde fan inte hålla mig när hon började prata om att han kunde dö. Min älskade mysmisse. Ingen mer billig mat, inget mer godis för katterna. Iaf inte för Sture, för urinstopp kan bara hanar få..

Så nu ska man försöka få tiden att gå några timmar.. Vill bara ha hem min lilla bebis..

Hälften kvar..

Äntligen ledigt. Dom frågade om jag ville jobba extra imorn, NEJ sa jag, - men bara några timmar? NEJ sa jag igen. Sen gick jag. Undra om mitt svar var lite svårt att förstå? Jag är så långt ifrån på att jobba extra så det finns inte. Jag har jobbat ihelgen och har min lediga dag, för helvete ge er. Jag har ett liv (tro de eller ej) utanför jobbet.

Idag var vi iväg och handlade halva planket, vi fick inte in båda planken då det ena är 180*180, så vi behöver kärra, och E´s bil har ingen krok. Vi köpte även persienner till sovrummet, så nu behöver man inte visa sig naken för trafiken längre.. Så min lediga dag kommer nog inte bli så ledig, jag ska cykla bort till öbergs och köpa färg till att måla om krukan, måla krukan, måla planket, få upp persiennen och städa tvätta.. Fan de lät ju som en hel arbetsdag.. Och jag som tänkte sola. Hmmm. Vi får se, städningen måste göras, E´s mor kommer på fika imorn..

Nej rökpaus innan BB börjar..

Vikt vikt vikt..

Det här med vikt kan både vara kul och drygt.
För när jag går ner i vikt så händer det mesta på min midja, jag vill ha bort kärlekshandtagen, jag avskyr dom verkligen, de gör de inte bättre när E "rycker" i dom, vi jävlas lika mycket båda två..
Enligt E så krävs det ganska så mycket träning och bra kost för att få bort dom, kosten har jag egentligen inget problem med, men träningen, det är ju inge kul! Hade jag haft ett eget gym så hade det varit bättre, jag tycker inte om att träna som nybörjare med andra människor, och jag är alltid en nybörjare, eftersom jag egentligen aldrig hinner börja förrän jag lägger av.

Men nu kör jag på bra kost på veckorna och skiter i det på helgerna. Får sköta den riktigt lite innan semestern börjar. Borde sätta ett mål, 50 kg kanske? Så kanske jag kan springa lite, men bara kanske..
Aja jag lär väl skriva mer om det när jag börjar igång igen..


Hittade precis ett forum om kärlekshandtag, är väl ett problem som många kvinnor har. Där fick iaf hon som svar att hon skulle gå ner i vikt och motionera mera.. Så vi kör på de... Snaart!

Mupp

Blogg verkar muppa sig, verkar inte som gårdagens inlägg kom upp igår. Skitsamma.
Jobb idag gick väl okej, så jäkla trött bara. Det där med att lägga sig tidigt funkar tydligen inte för mig.
Men kunde sluta lite tidigare och gå hem och sova en stund. Men jag känner mig lika trött fortfarande, en dag kvar innan sovmorgon.

Imorn är det tänkt att vi ska köpa planket, så kanske jag kan måla det på onsdag, vill ju gärna att det ska se någorlunda lika ut som de andras.

Fick hem min plånbok idag, jättesöt, så jag är nöjd, gick snabbare än jag trodde också. Men någon väska hittar jag fasen inte, men det hade tydligen öppnat en ny affär hemma i Vetlanda, mamma tyckte vi skulle åka dit, och det säger ju inte jag nej till. Nu får fan denna vecka gå snabbt.

Slut för idag..

kfjböjdböcb

Fan satt precis och skrev ett långt inlägg men när jag skulle publicera så blev det mupp. Orka skriva om allt.

E gav med sig idag och vi beger till de småländska skogarna på fredag :) Jippi Yeeey!

Jag ska snart försöka sova, för jag lyckades minsann inte somna i tid igår, var vaken när E kom hem mitt i natta. Fm passet på jobb gick bra, kvälls passet var ganska så tröttsamt.. Så jag behöver sömn inatt..

Lördag

Skönt att sova ut, vaknade runt halv 11. E åkte iväg med Mc, och jag tog bussen till Hälla, kikade efter utemöbler och fick med mig lite annat hem. E ringde när jag preeeecis hade lagt mig i solstolen, då skulle vi iväg och käka lunch. Påvägen dit gick det jättebra, fick bara lite ont i mina handleder, men påvägen tillbaka gjorde det verkligen svinont utan att överdriva, knäna och handlederna höll på att avlida, jag kunde knappt gå av motorcykeln. Annars var det kul att komma ut och åka, inga vägar man åker bil på. Lunchen blev i strömsholm vid vattnet, ett mysigt fik. J var också med..

Sen efter jag dog ett tag så åkte vi till Rusta och köpte bord och stolar, och jag är verkligen super nöjd, tycker det blev skit snyggt. Det fick bli en limegrön duk och vita ljus på också. Nu fattas bara planket, men det inhandlas nog i veckan.

Jag har stannat hemma ikväll, var helt slut efter denna dagen och är natt trött redan nu. E är iväg och grillar. Jag måste ju upp och jobba imorn, delad tur. Härligt!!!! (Kill me someone)

Så snart dags för bädden och klockan är bara 22.. Herrejäklar har jag gått och blivit gammal på riktigt, med tanke på att jag är trött nu och mina kassa leder?

The best of mine..

Idag fick jag in mina fbolagspengar, jippiyey! Har inte saknat er så mycket men lite mer pengar på kontot säger jag ju aldrig nej till. Om en vecka eller så, så hade jag däremot saknat er :)
Vi åkte till Bauhaus efter jobb, vi har hittat plank som vi iaf vill ha, nu måste vi väl visa grannarna och se vad dom tycker, för redan när vi flyttade in här så ville dom bygga plank, då får dom betala hälften också. Annars kan dom gå i vinst på våran bekostnad, och så snälla är vi inte ;) Haha.. Nej jag bryr mig inte så mycket, tror inte det kommer kosta så mycket ändå.

Kollade även på utemöbler på nisses som brukar ha bra priser, men njee inget som lockade. Imorn ska vi åka och kika på rusta, mina älskade älskade föräldrar sa precis att dom ska hjälpa till oss med utemöblerna. Kan jag ha bättre föräldrar? Nej jag tror inte det. Jag sa faktiskt att jag inte tyckte dom behövde, det säger jag oftast, men vill dom så gärna, så varför inte... Jag lovar, vinner jag pengar så ska jag bjuda er på en fin resa. Och vinner jag en jävla massa pengar, så köper jag er ett hus här i Vås :) Så slipper ni bo så långt borta.. ;)

Nepp får väl se lite på hockey innan BB börjar

Muääk!

Nu har jag tittat genom tradera och ebay säkert hundra gånger efter en väska, men jag hittar fan ingen. Blir galen!!!

Ja annars började jag dagen som vanligt, vaknar en halvtimma senare än klockan är ställd. Jag har börjat få svårt att stiga upp på morgonen.
Hade mitt lönesamtal, visade statistiken från kommunal, vilket jag tror inte kommer ge något. Tyvärr verkar de som om min gr chef inte ens kommer få vara med och bestämma lönerna.. Måste faktiskt säga att jag har nog en av de bästa gr cheferna. Tycker hon är toppen. Hon vet om hur mycket jag vill därifrån. För varje dag som går vill jag bara bort ännu mer, inte så mycket p.ga allt drygt som är på kontoret, utan från allt, det passar inte mig längre helt enkelt. Jag måste till något annat.

Jag hoppas mina pengar från fbolaget kommer in imorn så vi kan handla plank till uteplatsen, och eventuellt utemöbler.. Men med min tur så kommer dom nog inte in förrän måndag.

Nepp nu är det dags för en dusch sen hoppa i sängen..

Montazami till tull

Har ju glömt att berätta att jag får full ersättning för min väska, efter lite gnäll och tjat från E, så gav dom med sig dom jäklarna.. Lite av pengarna kommer direkt gå till mobilen, så jag slipper den avbetalningen. Sen ska jag ha en ny väska, men den blir nog också från ebay, finns ju hur mycket snyggt som helst där. Trist att det ska ta så lång tid att få den bara..

Har lönesamtal imorn, gick in på kommunals sida för att se medellönen, muhahah, min lön är ett skämt, enligt den sidan som är från 2009 ska en usska inom äldreomsorg ligga på 21000, jag ligger inte i närheten av det, och det var 2009!!!!!!! Det ska nämnas imorn, men de hjälper nog inte så värst mycket.. Samma visa lär väl dras igen, vi kan inte höja upp din lön blaha blaha blaha..

En rolig sak till Maria Montazami kommer till tullhuset 21 maj, då måste jag ju bara gå dit och kika, är ju bara några meter att gå :) Lite kul..

Nu är det snart dags för bädden, lagom när huvudvärken äntligen har släppt.

8 veckor kvar..

till semestern.. Så vad ska man göra på semestern? Jag åker nog ner min första vecka iaf, andra veckan vet jag inte. Något lär man väl göra, västerås är ju inte så lockande på sommaren direkt. Men vi (jag) har ju dom här katterna som någon behöver titta till, sommaren kan vara lite svårt med kattvakt.
E kanske ska iväg med sina vänner v.29 i en vecka, först var väl hans tanke att jag skulle med, men jag har ingen semester då och forfarande KATTERNA! Så åker han iväg då, så ska jag försöka få upp någon hit. Jag har 3 dagars ledigt den veckan vet jag iaf..

Haft huvudvärk hela jäkla dagen, och varit yr. Det går fan inte över heller. Tycker jag har haft huvudvärk ofta den senaste tiden.
Min lediga dag har som vanligt bestått av städ och tvätt. För FORTFARANDE görs det inte av sig självt...

Nej usch, lägger mig en stund innan BB börjar.. Nån gång försvinner väl huvudvärken..

Scary

Usch vilken natt, vaknade halv 3 och 5, drömde att vi hade inbrott, kunde verkligen inte somna på ett bra tag. För det kändes verkligen som om någon var inne i lägenheten.
När jag sen skulle upp så berättade jag för E vad jag drömt, och vid dom tidpunkterna så hade han hört något knacka.. Hur läskigt är inte det? Uschh.. Nu skulle jag nog vilja skaffa larm.. För vem som helst kan ju komma in på gården och försöka komma in genom balkongen..

Nej nu har jag min lunch, vill bara att dagen ska gå snabbt så jag kan få gå hem och sova en stund..

Hello plånbok :)


Har precis köpt mig en ny plånbok från ebay, har letat igenom hela tradera utan hitta någon för ett vettigt pris, den ser inte riktigt ut såhär men nästan. Kunde inte sno bilden från ebay :( Kommer väl ta ett tag innan den kommer men snart så äntligen har jag en ny plånbok. Borde skicka räkningen till If, allt borde skickas till If.

Över till annat, är bara allmänt trött på jobbet nu, eller nej alltid. Det finns en tant som är något så enormt sur och klagar och är så jäkla bitter, jag har klarat av det fram tills förra veckan, jag pallar inte med en så negativ människa hela hela tiden, så ja jag sa emot. Nej usch jag måste verkligen ta tag i detta nu. Finns ju mycket sälj jobb, får nog fasen bli att söka dom också..

Nej för spännande på tv, höll på att skriva säng istället för sälj.. Så hejrååå

Helg över...

Bänkpress hette de ju tydligen inte alls, benpress, fan press som press ;) Svinig träningsvärk idag iaf, går som om jag skitit på mig och som om jag var 90 år..

Men hade en väldigt trevlig kväll igår, grillad mat och trevligt sällskap. Körde ett spel, E vann :( Kom inte ut förrän närmare 1 tiden, gick till Bill och Bob, sen fick vi följa med C&M hem och se deras fina lägenhet, jättefin.. Mådde inte så bra efter ett tag, så vi gick hem, jag trodde jag skulle dö påvägen hem, full och svintrött och mådde dåligt, inget bra att gå hem då.. Däckade ganska så kvickt, t.om toppen var kvar på när jag somna.. Idag har vi sovit bort Hela dagen, känns som man börja piggna till nu, och nu är det snart dags för sängen.. Men hade iaf en toppen kväll igår, tycker jag vi ska göra fler gånger :)

Så jobb imorn igen, känns ju inget vidare.. Lite till ledigt hade inte skadat..
RSS 2.0