30.12

Har precis kommit hem från vet, jag blev helt slut av att bara gå till bussen, mådde verkligen skit ett tag. Men nu när jag kommit hem och suttit ner en stund känns det mycket bättre. Förkylningen är bättre, hade lite lite feber igår men den är nog borta. Var skönt att komma ut och få lite frisk luft. Tanken var att jag skulle hoppat av vid coop och köpt mat till ikväll, men bussfan stannade ju inte. Fast det var nog lika bra de, hade varit en lång bit att gå när jag mådde skit.

Hittade lila gardiner tillslut på Ellos, köpte även en löpare i lila. E är lite rädd att jag ska "böga" ner vårat hem, att det inte kommer kännas manligt. Hahahaha.. Hur ser ett manligt hem ut? Jag ser E´s gamla lägenhet framför mig; inte en enda gardin, inga blommor, inget alls. Sorry men så kommer aldrig mitt hem se ut :) Sen brukar jag säga till E att om man inte handlar eller betalar får man heller inte bestämma.. Nee så elak är jag väl inte riktigt, jag visade honom några gardiner och han tyckte dom jag beställde var finast. Så visst får han vara med och bestämma.. Lite..
Åh är massor jag vill göra om eller köpa. Har även fått en idé till våran fondvägg, men den vet jag inte riktigt om den godkändes av E, men lite kul med något ovanligt. Men den får man nog mer måla isf.

Nej nu ska jag nog försöka se om jag kan flytta på barbordet och se om min myshörna kan bli av sen..

Updt:
Det verkar som om det skulle se rätt bra ut, just nu är vår svarta hylla ivägen så kunde inte se riktigt men det blir nog bra..

usch och blä

Usch vad drygt att vara förkyld, värst på natten och på morgonen. Så fort jag lägger mig i sängen så slutar näsan aldrig att rinna och då kan jag inte sova. Vilket gör att jag är vaken nu. Funderade på om jag skulle jobba på fredag men så känns det absolut inte nu. Bättre att bli frisk till helgen. Nyår tänker jag fira även om jag är sjuk, värre än såhär borde jag ändå inte bli. Är saker jag egentligen borde göra även att jag är hemma från jobb. Katternas dumma vet mat håller på att ta slut så jag måste nästan ta bussen ut dit och köpa nytt. Usch inget som lockar kan jag lova. Men E jobbar i Sol na de sista dagarna och kommer inte vara hemma tills dom stänger. Nyårsafton är väl fortfarande inte spikat, bara det blir god mat med trevligt sällskap är jag nöjd. Och att jag är frisk också förstås. Nej jag får väl ta och gå upp istället för att ligga kvar här och snora. Väcker väl säkert snarkmonstret bredvid mig då.

27.12

Vaknade och var förkyld idag, härligt.

Vi var ut till tati och bytte tröjan, blev en kjol istället. Hittade inget mer :(, finns mycket mer snygga kläder till killar där än för tjejer. Såg en snygg klänning på en skyltdocka men orkade inte leta efter den. Så jag får åka ut en annan dag och leta vidare...
Sen sprang vi maraton på öob och maxi.

Vill ut till ikea någon dag med, men frågan är vad jag ska köpa, jag har flera olika saker som jag skulle vilja köpa för presentkortet; spotlights till hallen,nattduksbord eller en fåtölj till en kommande "myshörna". Men om jag ska göra myshörnan ska det köpas en del till, som en liten bokhylla och kandelaber. Hoppas på att city gross har kvar sina sen. Tror dom kostade 699-799:- sist jag kollade, annars fanns det en svart ute på Åsby men den tror jag kostade 1499:- lite skillnad på priset..
Men först måste jag nog kolla så att det blir snyggt att ha barbordet mot den andra väggen, annars skiter det sig..

Nee ska nog hoppa ner i ett bad..

OM jag sov..

Jäklar vilken lång vila det blev. Inte alls som jag tänkt mig. Men jag ställde ingen klocka så jag får skylla mig själv. Borde kunna somna inatt ändå.

Blev en liten shoppingtur på rasten, blev ett par svarta jeans som just nu är enormt tajta men hoppas på att dom töjer ut sig lite, underkläder och puder.
Gick helt okej att jobba trots utan sömn.
Köpte med mig spicy hot hem, mumma. Så den fick bli min frukost/lunch/middag.

Imorn ska det sovas som aldrig förr, sen lite av det vanliga. Sen när E kommer hem så ska vi ut en sväng till Tati, tänkte byta tröjan jag fick av honom, kanske lite elakt men tyvärr skulle den nog inte komma till användning speciellt mycket, E glömmer gärna bort att det är hans som gillar "päls"kläder och inte jag. Och sen måste vi handla också..

26.12

Idag är jag trött kan jag lova. Sov en halv timma inatt. Kunde fasen inte somna. Skit drygt. Och fy faen vad det har blåst.

E kom väl hem runt halv 3 inatt, lite sådär lagom slirig. Han är ganska så underhållande ibland när han kommer hem från krogen, för det är inte mycket man förstår sig på vad han säger. Han skulle dricka katt och sa att jag försökte göra honom till dansös. Ja ni hör :)
Sen hade han på något sätt lyckats få med sig någon annans mobil med sig hem som ringde x antal ggr. Fick ju tvinga honom till att svara. Ni kan ju gissa hur normalt det samtalet lät.. Inte alls..

Är på jobbet nu, är rätt lugnt. Har snart min rast men är inte ett dugg hungrig så jag funderar på att ge mig ut bland alla rea galna människor på stan istället. Något fynd kanske man hittar.
Sen när jag slutat lär jag däcka bra snabbt i sängen. Men imorn är jag ledig. SOVMORGOOOOOOON...

Nepp dags att ge sig ut på jobb..

25.12

Julafton är över. För mig kändes det inte som julafton, jobba på julafton är nog bland det tråkigaste jag gjort. Jag hoppas jag slipper det i framtiden. Kändes jättekonstigt att inte vakna hemma hos mamma och pappa..
Men jag fick jättefina saker av E, halsband och armband med hjärtan och sen en tröja.
Vi firade julen hos E´s mamma med god mat.

Idag har jag jobbat igen, skulle egentligen varit med hos E´s pappa men jag orkade verkligen inte. Somnade efter jobbet till 21 ikväll. Har varit helt slut de senaste dagarna. Ska jobba imorn med sen är jag ledig på tisdag.

E är ute ikväll, eller hos en kompis. Själv har jag precis ätit hemmagjord pizza och kollar på Liar Liar. Lär väl tyvärr inte somna tidigt eftersom jag råkade vila så länge, sen har jag svårt att sova när E inte är hemma.

Nu ska jag fortsätta se på filmen..

22.12

Det är nog första gången någonsin jag blev glad över att få min mens. Så kul att läsa också va? :) Men nu vet jag att kroppen funkar som den ska iaf..

Fick hem min wonderbra idag också, den sitter ju jävligt tajt men brösten sitter minsann där dom ska. Och perfekt till tubklänningar och till min nya klänning. Blir nog fler av den sorten. Fast nästa gång försöker jag nog ta min vanliga storlek.

Men nu är det dags att ta tag i städningen här hemma..

21.12

Nu börjar jag bli lite smått nojjig. Det är en månad sen jag slutade med mina ppiller, tycker att min "vanliga" mens borde komma snart. Men efter att läst en massa jäkla forum så kan ju det tydligen ta flera månader innan ens den kommer och sen yttiligare några månader innan man får äl. Jag är så jäkla dåligt påläst om det där, man kan ju tycka eftersom jag velat ha barn så länge borde jag kanske läst på om det men icke. Så nu känner jag att jag borde slutat tidigare..  Får väl sluta ha så bråttom, det kommer när det kommer. Fast bråttom är egentligen bland de sista orden jag skulle använda. Jag har velat ha barn i 5 år av 6.. Sen hur mycket jag pratat och tjatat om det är en heeeeelt annan sak :)

För er som säkert undrar, vi försöker inte just NU, men inom kort. Just därför slutar jag med ppillerna i tid, så kroppen kan återhämta sig och förhoppningsvis är beredd när det väl gäller.
Shit vad ett år har gått snabbt, det är ett år sen jag sa till E att om ett år slutar jag med ppillerna. Och även inom kort är tanken att jag ska sluta röka, det är något jag vill sluta med innan vi ens försöker.. Så på fredag ska jag köpa både tuggummi och sugtabletter. Har man en bra anledning till att sluta så tror jag det går. Jag hoppas det iaf.

Imorn är jag ledig, städ och tvätt. Jobb fre-mån, men kortdag på lördag som skönt är.

Beställt..

Gick och letade efter wonderbra idag, gick in på twilfit, där hade dom inga och dom trodde inte det var någon i stan som sålde dom heller. Så nu har jag beställt från Nelly.

Tog en annan storlek än jag brukar för min storlek fanns inte, men passar den inte så får den åka tillbaka. Jag tycker om tubklänningar och tubtoppar så det vore väldigt bra om denna nu kunde passa. Jag lämnar besked hur bra den var, bör vara hos mig innan julafton om inte Nelly ljugs..

18.12 Toppen helg

Nu är vi hemma i västerås igen.
Kom till vetlanda sent på fredagen, för min kära sambo inte kunde hålla tiden. Men min ilska hade som tur var gått över tills han kom hem :) Lika bra det tror jag.
Så när vi kom fram var det tacos och julklappsutdelning. Fick massor med fint: Klänning(nyårsklänningen fixad), ett vitt snyggare linne,presentkort på ikea,tomtar,tomte med vin i, en god jul text och pengar. Ja jag kanske är lite bortskämd fortfarande :) Min moster påstår iaf det.. Haha.
Lördagen åkte vi ner på "stan" en sväng, E hittade iaf en skjorta men jag hittade inget alls, träffade min käraste kusin också. Åkte förbi moster och hälsade på. Sen på kvällen åt vi julmat(mums,mammas julmat är den bästa) och lite kräftor slank i också..
Idag åkte vi i rätt bra tid, köpte ett par skor först, som jag kan ha på jobbet.
Tog ett tag att komma hem, snöade som fan på flera ställen.

Nu är det min jobbarhelg som kommer, ser ju verkligen fram emot att jobba hela julen. Usch! Men det får gå, får tänka: pengar pengar pengar..

Nu ska jag se lite film..


Förresten, är det någon som vet om dom säljer Wonderbra här i stan? Hittar bara på internetsidor, men vill gärna testa innan jag slänger ut 500:- på en bh..

Irriterad!!!

GAAAH! Fan vad irriterad jag är på E.. Han skulle egentligen varit i Vås om ca en kvart, men sitter han ens på tåget påväg hem? NEJ!!!! Han gör fan jämt så, tiden vi säger att vi ska åka till vetlanda blir aldrig av. Hade jag vetat att han skulle göra såhär hade jag kunnat ta ett tåg hem igår istället. Nu sa han tidigare i veckan att han inte hade ett möte idag, men lik förbannat så hade han tydligen det..
Och kul att han ens kan höra av sig att han är sen. Nej det går ju inte...


SKIT!

15.12 Äntligen helg!

Så var det äntligen torsdag, hade en väldigt lugn dag på jobbet. Grupp 3 var ute och åt på Hong Kong idag, väldigt gott och trevligt.

Så nu har jag äntligen helg. Och imorn åker vi till Vetlanda, tyvärr är vi inte hemma förrän senare på kvällen. Men mamma lovade att spara tacos till oss :)

Så imorn innan vi åker får jag försöka hinna med att städa efter min långa sovmorgon.

Velig, jag? Nehe!

Undra hur länge jag har suttit framför nellys hemsida och letat klänning nu.. Men jag är så jäkal velig och sen när jag hittar en som jag verkligen kan tänka mig så finns den inte i S!

Idag gick jag för första gången under min arbetstid hem med en nyckel, så det var bara att springa tillbaka till jobb efter dom ringt och sökt den. Lite mer motion har man tydligen inte skadats av.
EN dag till att jobba innan 3 dagars ledigt, det ser jag fram emot.

Nej jag ska väl fortsätta leta efter någon jäkla klänning.

12.12

Fy vad kass jag är på morgonen, nu för tiden fattar jag inte ens hur jag stänger av larmet när det ringer. Och efter ca 5 minuter när jag väl har lyckats så tänker jag: Bara 5 minuter, jag hinner inte somna om då.. Ne under 5 minuter somnade jag nog inte, fast det blev ju längre än 5 minuter.. Men i tid var jag ändå till jobbet.

Var ju inte mycket jag egentligen skrev om lördagen, bara hur korkad arbetskamrat E verkar ha. men vi var ut och åt på Fragolini(?), sen tog vi en rejäl barrunda, först Skybar,Bishops,Å, Circus och till sist bill och bob. Men det var riktigt trevligt. Lagom lyckades jag med.. Och jag rekommenderar verkligen Fragolini, god mat och det gick snabbt.

Nu längtar jag till helgen, åka hem och träffa mamma och pappa lite :) Men först måste jag jobba,tis,ons och torsdag..

YOU BITCH!!!

Det finns inga andra ord för denna jädra människa..
Vi var ute och åt jätte gott och hade väldigt trevligt idag. Sen träffade vi detta jävla helvete från E´s jobb, jävligt trist om du läser min blogg men du är en jävla fittig bitch, det finns inget annat ord för dig...
För det första: Jag heter LINA inte Stina, mongolida helvete!
För det andra: Tror du på fullaste allvar att jag dricker öl och är gravid? Du kan verkligen inte ha "alla hemma" 
Vilken respektlös människa, över 40 och beter sig som om hon vore under 15.
Om jag ska vara riktigt seriös så förtjänade hon en smäll. Man gör bara inte som hon gjorde. Och hur fan kunde jag tåla så mycket? Jag önskar nu att jag sa ifrån, jo jag sa ifrån att hon kallade mig Stina hela jävla tiden men det sket väl hon i.
Herregud.. Nej jag finner verkligen inte ord för människan. En vuxen person. Hon vet dels om att jag är svartsjuk, men hon ska nästan som krypa upp i E´s knä mitt framför ögonen på mig. Men där bryr jag mig inte längre, för det går inte vara en svartsjuk på en "15 åring".
Får man verkligen bete sig hur man vill? Jag hade skämts ihjäl om någon jobbarkompis hade betett sig sådär mot E..

Jag har fått ändra om lite i texten, skrev inte fullt så tydligt igår när jag kom hem, haha!! Har precis vaknat och ska väl försöka somna om. Men jag kan inte låta bli att bli förbannad på denna hemska människa..
Hon liksom klappade mig på magen och höll på om att jag var gravid?! WHAT?? Jag ser inte ut att vara gravid, det hade mer passat som en fråga från mig till dig. Men eftersom jag har mer vett i huvudet så antar jag att du inte var gravid eftersom du drack..
Åhhh vad jag egentligen önskade att du kunde läsa detta. Och SKÄMMAS IHJÄL! För det är exakt vad du borde göra..

Usch vilken hatiskt inlägg. Men det är exakt vad jag känner för henne och detta skulle jag om jag träffade på henne kunna säga till henne. Inatt gjorde jag inte det, för jag vill inte göra så mot E och sen nästan chockade det mig hur en vuxen person kunde göra såhär. Men nu efteråt ångrar jag mig att jag tog den skiten..

9.12

Äntligen är det helg. Jag ljög nog om att det går bättre och bättre med heltiden, fast jag är inte lika trött på morgonen, men efter jobbet när jag vilar så kan jag sova hur många timmar som helst utan problem..

Igår fyllde min älskling år, han fick lite frukost på sängen med lite (hemsk) sång och presenter. Han fick sin julklapp i födelsedagspresent istället. Och jag tror han blev nöjd. Han fick: Digitalkamera + minne,tshirt,tröja och kalsonger. Digitalkameran ska vara bra att filma med, den hade bra betyg så jag hoppas den är bra. Då kan dom filma när dom åker mc :)
Tårtan som han valt ut tyckte han mycket om, jag tyckte väl sådär, för mycket choklad.
Men nu har jag tack vare att jag gav honom sin julklapp ett problem, vad fasen ska han få i julklapp? GAH!

Över till något helt annat.. Sen förra helgen när vi åt julbord så har min mage mått åt skogen till och från, först gjorde det ont högre upp, precis under bröstkorgen, men så kan det tydligen bli när man ätit mycket. Men nu har jag till och från ont i själva magen, det är som om någon drar åt ibland. Eller som om när man spänner magmusklerna fast nu känns det som om det är inne i magen. Nee jag vet fan inte hur jag ska förklara riktigt. Ingen som varit med om liknande?

Helgen kommer nog att bli lugn, har preecis fått i mig hemmagjord pizza, och den var riktigt god. Vi har inga planer alls. Jag vill bara sitta inne och inte gå ut mer i detta skitväder, fick gå i snigelfart till och från jobbet, snorhalt..

Nej nu lite tv..

6.12

Åh så skönt med sovmorgon. Men vaknade till när E åkte iväg, sista kursdagen idag.. Så inatt sover jag ensam.
Var iväg till vet, lat som jag är tog jag bussen både dit och hem..
Sen har det varit det vanliga här hemma, städ och tvätt.. Vill ha det rent om vi får besök på torsdag.
Har även hunnit med att baka lussekatter, som för övrigt ser ut som snoppar. Yeey! Och tyvärr inte sådär super mycket smak i heller.. Tanken som räknas eller vad är det man säger?!

E´s ena julklapp är nu fixad :) Resten får nog handlas sista minuten..
Håller på att leta klänning till mig själv, väljer mellan två, ena på nelly o den andra på vero moda.. Kan inte bestämma mig för vilken som är snyggast :(

Nehe nu ska jag vika lite tvätt.. KUL!

5.12

Äääntligen är jag ledig en dag. Weeheeey! Men måste städa och gå till veterinären eftersom min kära sambo inte köpte rätt kattmat sist..

Börjar få lite idéer över vad jag ska köpa till E i julklapp, har lite olika saker eller om jag ska köpa allt. Får se vad plånboken har att erbjuda.
Kan ju inte skriva här vad för han är här och snokar ibland :)

Nej nu ska jag fortsätta leta julisar på nätet...

4.12

Ujuj vad jag försov mig idag, vaknade av att jobbet ringde. Som tur är så kunde en ta mitt första jobb så jag inte behövde super stressa, men var iaf på jobb 25 min efter dom ringt.

Vi såg en film igår, Warrior och den var jäkligt bra. Fanns en riktig snygging däri.


Åh visst är han snygg?
Min nya idol efter Vin Diesel :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Är ju en dag till att jobba..

OMG!

Oherreminjävlar vad mätt jag blev efter all julmat. Gott och trevligt var det, men inget slår julmaten på julafton i Vetlanda, sorry men den är oslagbar :) Tycker inte jag fick i mig lika mycket som jag brukar, kanske dumt att välja ett par tajta leggings när man ska äta massor mat. I think so! Men äntligen står vågen på 54 igen, var ju ett tag sen den visade det så vore ju dumt att förstöra det för mycket..

Nu ska vi snart se film, ska försöka att inte slockna, har ju inte fått min eftermiddagsvila så det kan nog mycket väl hända..

Bara för att..

Tycker det är ganska så kul med de härr listorna även om de ofta ser likadana ut.. Men i brist på annat att skriva så får ni väl läsa igenom :)

Om dig

- ditt fullständiga namn:
Lina J
- hårfärg: Hmm mörkbrunt
- ögonfärg: blå
- ålder: 26
- klädstil: Jadu, vanliga kläder. Jeansleggings är det vet vanligaste
- smink: mascara,kajal,puder under en vardag..
- något du alltid har med dig: mobil & nycklar, cigg och plånbok och tuggummi
- beroende av något?: Cigg & tuggummi
- berätta om dina syskon: En bror, Kim.

Kärlek

- civilstatus just nu: förlovad
- om singel, tycker du om någon?:
- vad heter han?:
- det längsta du gått med en kille: Halv mil kanske ;)
- haft oral-sex & ingenting mer?: Ja
- strulat/haft sex med fler än 1 person på samma kväll?: Nej
- hur många har du haft sex med?: -
- hur många ångrar du?: Ångrar väl ingen direkt..
- bästa förhållandet: Det jag har nu.
- längsta förhållandet: Mitt nuvarande, lite över 6 år


Din dåliga sida

- har du varit full?: Ja
- varit så full att du spytt?: Usch ja!
- lättpåverkad?: Ja det verkar så
- dricker du bara för skoj skull (fjortisfylla): Dricker för att det är kul och att det är gott
- haft sex på fyllan?: Ja
- rökt/röker: Röker
- rökt på/röker på: never
- testat droger: Never
- snusat/snusar: Never
- gjort något kriminellt: Ja
- varit i slagsmål: Njaee
- hotat någon: Mja kanske
- skadat någon allvarligt: Ja och nej. Beror på hur man ser det
- skadat dig själv allvarligt: Psykiskt så skadar jag nog mig själv ibland.. Allderles för mycket tankar..

Övrigt

- vad är det värsta du vet?: Kan inte riktigt skriva det. Jag avskyr att bli sviken.
- vad är det bästa du vet?: Att vara lycklig
- vilka är dina närmsta vänner?: Evelina
- något i livet du gjort som du ångrar: Ja tyvärr.
- något i livet du skulle vilja ändra på: Ja..
- gått hos en kurator: Ja
- varit gravid: Nej
- legat på sjukhus: Nej
- haft sex utomhus: Ja

Bla bla bla

Sitter vid E´s dator så är det stavfel så vet ni varför.. Men min dator är så enormr seg så jag orkar knappt sätta på den längre, bara när jag har lust att läsa bloggar.. Face går snabbare på mobilen.. Idag har jag haft en "E´dag" vad är en E dag undrar ni nog.. Joo en dag där man inte gör något alls ;) Haha elak jag är.. Nej men jag har fasen inte gjort ett skit, jag har inte haft någon lust alls.
Jag är nog i en down period just nu, men jag måste fan ta mig upp ur den, för varken jag eller E mår ju bra av den. Men jag skulle vilja ha något att se fram emot. En resa, kryssning, vad som helst. Bara vi 2.. Men just nu finns varken tid eller pengar för min del. Men mina semesterdagar kommer redan 1.a januari så kanske man kan hitt på något då..

Imorn blir det kanske ett biobesök. Driver tror jag den hette.. Ah får väl se imorn.

Nej jag ska nog ta och leta julklappar medans mannen här hemma är ute och springer..
RSS 2.0