Yeeeeheey!

Mamma ringde precis och förgyllde min dag, eller hela veckan :) Dom kommer på fredag. Det tycker jag om Maaassor. Tacofredag och shopping lördag :) Lite roligare att shoppa när mamma är med, pappa tycker nog inte det är lika spännande men så ofta händer det ju inte :) Så då kan mamma hjälpa mig leta efter dom här hyllplanen jag letar efter. Så nu ska jag hålla mig lugn tills fredag så revbenet inte blir sämre..
Dagarna kommer bara flyga förbi, eller idag och torsdag kommer gå skit sakta, men sen kommer helgen och den springer alltid förbi när dom är här, sen åker vi ju på måndags natten till Arlanda..

Annars är jag ganska så uttråkad och rastlös, tvättat en hel del har jag gjort. Inte gått utanför dörren förutom på uteplatsen. Men imorn tänkte jag ta mig ut på en promenad.. Behöver lite luft tror jag.

Jag är uttråkad...

Har en känsla av att det kommer bli rätt många tråkiga inlägg här, för jag har ju fan inget att göra. Det jag har gjort idag har gjort att det gör ännu mer ont, så jag får försöka ta det lite lugnare.. Balle vad trist! Superbra ordförråd har jag också..

Har suttit inne på kattforumet, som inte bara är om katter utan det kan stå om allt möjligt, idag hittade jag till inredningstråden.. Och jag vill göra om här hemma, om jag hade pengar, hade jag nog faktiskt kunnat tänka mig att göra om det mesta, inte för att jag tycker något är direkt fult, men det skulle kunna bli mycket snyggare.
T.ex köket, skulle gärna antingen ha ett mörkare kakel, eller mörkare skivor. Golvet i hela lgh hade jag också kunnat göra mörkare. Badrummet vill jag gärna byta ut handfatet(eller inte handfatet men skåpet) och sen hade jag nog hellre haft dusch... Sovrummet är väl helt okej, förutom möblerna som jag vill byta ut Och jag hade gärna haft en riktig dörr istället för skjutdörr. Men nee nu blir de ju inte så, de är ju för jäkla dyrt alltihopa, förutom skåpet till handfatet som kanske inte är så dyrt.. Men sen är jag smått trött på allt det svarta, det suger åt sig allt damm. Men vitt är inget jag vill ha heller, inte när resten av lägenheten är vit, vit och vitt, inte min smak.
Ne så de får väl vara kvar såhär tills jag kommer på vad man kan göra..

Det hade varit lite enklare om min sambo inte hade brytt sig alls om hur det såg ut. Då hade jag välkomnat mycket lila och svart. Och sovrummet hade jag nog gjort lite åt det "shabbychic"(stavning) hållet, för där har jag ju iaf målat om väggarna..

Spännande inlägg såhär mitt i natten.

Någar förslag om vad jag kan underhålla mig med i veckan? Inomhus?

Lyssna inte på E..

Nepp nu får inte E vara min personliga doktor längre, han sa att jag kunde hålla på som vanligt när jag har ont i revbenet, så jag har tvättat och småplockat lite, så nu gör det mer ont igen.. Jäklans E!!

Har äntligen fått prata med min käre mor en liten stund, men hon är fortfarande hes så det blev ingen lång stund. Dom kanske men bara kanske kommer upp ihelgen eller helgen efter vi kommit hem från zakynthos. För pappa hade tydligen också vurpat ihelgen, fast nykter och inga högklackade skor hoppas jag ;) Nee dom hade åkt speedway med jobbet och han hade kört omkull. Så han har också ont i revbenet.. Så om han är dålig kommer dom inte.. Jag hoppas han blir bättre så dom kommer :)

E kom precis hem från jobb men fick åka och handla direkt, är pisshungrig. Så ikväll blir de tacopaj.. Yum yum!!

Måndag..

Känns som denna vecka kommer bli Väldigt väldigt lång. Jag hade gärna haft film kanaler just nu.
Har precis tittat på Jersey Shore, behövde inte vänta till fredag för nästa program. Samtidigt som jag hatar Sam och Ron, så hatar jag dom. Värre par finns nog inte, men ändå så blir man så glad när dom blir tillsammans igen. Sjukt. Undra hur denna säsongen kommer sluta..

Min grchef ringde och undra vafan jag hade gjort, hon skrattade lite åt mig men förstod att jag var tvungen att vara hemma.

Nee ska väl ta och lägga mig lite.. Är ju inge bra på tv...

.....

Klockan är redan 17, 2 dagar som man inte har gjort något på.
Min sambo kom hem hel igår, men ganska på gasen måste jag säga. Så 1-1 denna helgen. Nu är nog ingen av oss sådär super sugna på alkohol på ett tag. Inte förrän resan iaf :) Men klackarna lämnar jag hemma. Har bestämt mig för att stanna hemma måndag och tisdag, det funkar inte att jobba med denna smärta. Visst känns de liite bättre men nej de funkar inte.. Skrev till Camilla innan, hon skulle försöka få in någon, men får ringa imorn ändå.. Känns bäst att berätta själv vad som hänt..

Vi skulle behöva handla, men idag lär vi nog inte gå utanför dörren och E får inte köra. Jag lär ju inte bära något, men kylskåpet ekar.. Så imorn kanske, får se om kanske E kan klara av en handling själv ;)

Vilket jäkla åskoväder det var inatt, som vanligt kunde inte jag sova när E kommit hem. Så runt 4 tiden började blinka som faen på himlen, trodde inte det var åska ens, för det var blixt efter blixt på varandra, först inget muller men sen jäklar kom det närmare...

Nu ska jag fortsätta se lite på UFC!

Ingen händelserik dag..

Inte mycket gjort idag, inget alls faktiskt.. Och om det stämmer med vad jag googlat så borde jag nog hålla mig någorlunda lugn ett tag. Med ipren blev det liiite bättre men vissa rörelser gör svinigt ont.
Varför lyckas jag? Varför lär jag mig inte mina gränser? Visst dom där jäkla skorna hade jag troligen ramlat omkull med nyktert också..
Gissar på att jag inte kommer kunna jobba på måndag, vilket inte alls passar bra, jag har ju fan inte råd att stanna hemma. MEN jag klarar inte av att ha såhär ont på jobbet, inte när vi har dubbelbemanning..

Sett på flera olika filmer och även GP.t som Anderas vann, har ju gått riktigt bra för honom de senaste..
Nu väntar jag väl snart hem min käre sambo som har varit ute, hoppa han är hel, räcker med en handikappad i hemmet :)

Usch och Blä!

Gårkvällen var trevlig. Men jag skulle låtit bli mina högklackade skor och absolut gett fan i tequilan, tål ju fan inte det. Så ni kan nog lägga ihop dom sakerna själva.. Jag som inte skulle blivit så onykter. Fuck!
Så idag vaknade jag av att jag hade skit ont i revbenen, troligen en eller flera sprickor, kan knappt röra mig. Kan inte hosta,skratta. De gör ont att gå på toa.. Funderade på att gå till läkaren men dom gör inget annat än att ber en käka ipren eller likanande, för det självläker. Så jäkla onödigt att bli så onykter. Nu lär ju detta hålla i ett tag troligen. KUL! Känns ju jättebra att vi åker om nästan en vecka när jag pajjat revbenen..

Nee jag ska väl ta och lägga mig i sängen..

Tankar..

Gick upp i vettig tid (mot vad jag brukar), käkade havregrynsgröt för första gången någonsin till frukost, och det smakade bättre än förväntat.. Sen gick jag ner på stan allderles för varmt klädd och köpte mascara,puder och cigg.. Sen hem och byta kläder, vidare mot netonnet och köpa kamera.. = liiite fattigare.
Nu har jag precis tittat på Jersey Shore och jag hatar att det alltid slutar när något spännande händer, nu är Ron och Mike i bråk, ett rejält bråk. Så nästa fredag NU tack..



Över till något helt annat... Var inne och läste en tjej blogg som precis fått barn. Lite avundsjuk?, yes. Men inte bara över att hon fått barn utan närheten till sina föräldrar och vänner. Tycker det är riktigt jobbigt när jag vet att när vi skaffar barn kommer inte jag kunna spontan besöka dom, utan att det alltid kommer behövas planeras. Jag tror det kommer vara minst lika jobbigt för mamma, jag vet hur otroligt barnkär hon är och hur mycket hon längtar efter barnbarn :) Jag önskar jag vore en hemmafru med massor av pengar, då hade det inte varit samma problem.. Men nu är jag varken hemmafru eller har en massa pengar..
Om vi bara kunde flytta liite lite närmare, så det kunde ha varit 2 timmar till vetlanda, då kan man faktiskt åka över dagen. Eller okej, mamma och pappa kan flytta upp hit, det funkar lika bra det med..

Nu har jag lättat mina tankar lite.

Snigel!

Min dator är skit seg. Förstår inte varför, jag har inte tagit hem något program och gjorde precis en virusökning eller va de nu heter och de ska inte vara något där heller. Jag har inte tålamod för sega tekniska saker... Vill ha tillbaka min gamla dator.. Buhu! Men de får bli en annan gång, nästa år kanske.. Men det är en stor risk att denna dator har hamnat på golvet flera ggr tills dess, nästan överraskar mig själv över att inte slängt den i backen än..

Nu har jag 3 dagars ledigt, så imorn ska jag dra mig ner till stan och försöka hitta en billig mascara, HM hade 10%, de ger inte mycket på en liten mascara men bättre än inget alls. Ppiller behövs tydligen också, men inte sååå länge till ;) Tss.. Sen får vi se om jag handlar digitalkamera, har hittat 3 olika som ligger mellan 4-500, gissar att vi får vad vi ger.. Men de är skit samma, vill bara ha något tills vi åker..

Annars vet jag inte vad som händer ihelgen, inget planerat. Kräftor hade varit gott, någon öl hade också varit gott.. Men vi får väl se. Tror de är någon Summer in city festival här också, Summer, really?

Jag har funderat över en sak, har ni sett Bauhaus reklamen, kan någon förklara för mig varför dom får sig själva att låta dåliga och att deras saker går sönder, de lockar väl ingen? Jag antar att jag missuppfattat det, men kan inte få det till något annat...

Budgethandling..

Hade svårt att somna inatt.. Kan bero på att jag däckade i sängen bra länge efter den jobbiga promenaden från veterinären..

Frukost, dusch och sen begav jag mig till bussen och åkte ut till elund. Var på öb och handlade lite saker inför resan, är ju en hel del billigare att handla såna saker där än på t.ex Maxi. Så nu behöver vi inte tänka på de nästa vecka.. Bara 4 arbetsdagar kvar innan jag har 13 dagar ledigt.. SKÖÖNT!

Städ och tvätt har jag också hunnit med.

Hoppades på att E kunde kommit hem tidigare så vi kunde åkt ut och plockat kantareller.. Men nej. En annan gång kanske..




KABOOM!

Efter jobbet tog jag cykeln till veterinären, hade knappt luft i däcken och jag kan bara pumpa däcken på macken, så det gjorde jag, BOOOOOOM lät det och däcket sprängdes. Så då fick jag gå från Klockatorpet till Skiljebo, sen hela vägen hem med 3,5 kg kattmat, visst det är inte så tungt men efter ett tag så blir det jobbigt och så var det varmt också. Och inte nog med det så håller dom på att bygga om vägen i närheten så jag var tvungen att att en omväg genom lillåudden när jag gick hem. Var ganska så slut när jag kom hem..

Har kollat igenom sidor och forum om kattmat, väldigt många olika åsikter om vad man ska ge en katt som haft urinstopp för mat. Vissa säger att det är knäppt om man ger katten något annat än våtmat, medans vissa andra katter har fått urinstopp av just våtmat.. Hade tänkt om jag skulle kunnat gå över till något annat torrfoder än det jag ger nu, som kostar 337:- för 3,5 kg, det anser iaf jag dyrt. Men efter att ha läst igenom alla trådar så fortsätter jag nog som vanligt.. Det får väl vara dyrt, hellre det än att han får stopp ännu en gång. Är lite smånojjig över att lämna bort honom när vi åker, men hos E´s pappa så har dom ju sällskap större delen av dagen. Och då vet jag att om något händer så finns dom där.. och ännu bättre är att dom har en vän som är veterinär..

Nehepp nu ska jag se lite SATC

Zakynthos soon we come :)

Sådärja, då har vi precis bokat resa till Zakynthos. Vi åker på min födelsedag. 3+ stjärnigt hotell för bara 2200 per person. Billigt och bra. Kul att vi hittade något som vi alla 4 tyckte om. 2 rumslägenhet. De här känns ju riktigt bra, vi verkar bo väldigt nära stranden också.


Var ner på stan och skulle växla in alla småmynt, var rejält tungt kan jag säga. Men förstås var nordeas trasig och swedbank kunde jag inte växla in på, för man var tvungen att vara kund. Så vi åkte ut till Maxi, där tar dom 5% men de blir ju inte så mycket. Men klyft LINA köpte även cigg som hon glömde hämta ut.. Lina i ett nötskal. De är jag de..

Ojoj vad jag längtar nu. Låt 2 veckor gå väldigt snabbt nu. Vill ju packa redan nu :D

Delad..

Ska snart tillbaka till jobbet, har varit en lite stressig dag, fått springa ner till stan till apoteket för något som skulle ha gjorts i torsdags, en var sjuk, folk var bortglömda.

Åkte hem och åt upp resterna från min spicy, somnade i en timma och nu ska jag åka igen. Har ingen som helst lust. Har ingen lust att vara på jobbet imorn heller, en riktigt tråkig dag, övertid lär det också bli. Förstår inte varför det är så jäkla svårt att fråga om man kan jobba över?!

Nej hejdå!

En lördag..

Denna dag har det inte blivit mycket gjort.
Som vanligt har jag degat framför tvn, varit till systemet och cyklat och hämtat mat från spicy..
Final gp kval var på tv innan, mamma och pappa syntes minsann på tv en stund.. Lindbäck vidare till nästa år också. Medans jag såg på det passade jag på att stryka lite kläder och göra ordning i min byrålåda, det har legat hullerombuller(heter de ens så?) bra länge men jag har inte haft lust att ta tag i det.

Och så har jag ju som vanligt varit inne på alla rese sidor, och som vanligt har inget gått ner. Jag är sugen på Santorini, så jag hoppas den kan gå ner lite. Det ser så fint och mysigt ut där. Men nästa helg är det väl tänkt att vi ska boka :) Och om 2 veckor så åker vi... Längtar jag? Mjaa bara lite då ;)
Sen kan vintern komma..

Nehe film på tv..

Äcklish

Ingen vidare bra vecka de här. Har känt mig helt slut i kroppen, idag kändes varje steg som ett träningspass. Som tur var kändes det bättre efter lunch. Förstår inte vad felet är, vitaminbrist? Fortsätter det får jag väl lov att gå till fabror doktor..

Efter jobb åkte jag hem och tittade på nya Jersey Shore, längtar redan till nästa fredag och nytt avsnitt.

E kom hem efter jobb med en riktigt äcklig pizza, från Sippan, de lär inte bli något mer därifrån, bränd och säkert gammal salami. Fyy! Mår illa av att bara tänka på den.

Imorn tänkte jag som vanligt ta en rejäl sovmorgon, se om det får kroppen att må bättre.
Sen på söndag är det jobb som gäller, delad tur.

Tillbaka till tvn..

Tlött..

Lyckades komma upp i bättre tid idag, slippa stressa igenom alla morgon bestyr, och att sitta en stund framför tvn när man äter frukost gör morgonen mycket bättre :) Trist att dom bara visar Skit på tv vid halv sju på morgon. Vad hände med Nanny och Det ska du säga? Visst Nanny är inge vidare men hellre de än AFV..

Jobbdagen var inte den bästa, hade en tvätt och städ tid på 3 timmar, det gick ju inte så bra.

Ikväll blev det köttfärslimpa till middag, gott det är.
Nu är jag trött, men jag blir säkert pigg igen, ska hoppa in i duschen och slänga in tvätten i torktumlaren.. Brukar ha en trött tid vid den här tiden, men den går över efter en stund, och då har jag inte hunnit lägga mig..

Duschen vare..

Kan bli svårt..

Uhh har suttit framför datorn och letat resor för länge att jag börjar tycka det är trist att leta nå mer.. Jag själv bryr mig inte om vad för sorts hotell jag kommer på, för jag tänker inte spendera så mycket mer än min sömn där. Dusch och toa vill jag klart ha men sen bryr jag mig inte. Men alla är inte som jag i ressällskapet :) Så jag tror det kanske kan bli lite svårt att hitta en resa för 2000:- och jag kan inte gå över det priset egentligen.. För jag vill inte snåla när jag är där heller..
Så vi får väl se vad som dyker upp.. Ska inte bli negativ nu, något lär väl finnas..
Men sen är det inte heller säkert att vi 4 kommer på samma hotell, det skulle man få betala extra för.. Knäppt.

Nee nu ska jag fortsätta dega framför tv..

Bättre...

Åkte aldrig och handlade, väntade till E kom hem...
Känner mig faktiskt bättre nu, vet inte om det var blodpuddingen eller om det bara blev så. Skönt iaf, inget vidare när det känns som om man har en karusell i huvudet. Nu hoppas jag bara att det inte kommer tillbaka.

Sitter och kollar på blocket, bara för kul skull. Letade först efter en digitalkamera, vill gärna ha en när vi åker. Mobilbilder blir ju inte alltid för bra. Men det finns ju helt nya för 500:-.. Så någon lär de väl bli. Men nu kollar jag på allt möjligt, snart är hösten här och hemmet blir det som iaf jag inriktar mig på. Roligare att göra om då. Vill egentligen göra om med barbordet, och ha som en liten myshörna eller något där barbordet är just nu. Och sen dessa jäkla tavlor som egentligen skulle behövas köpas och sättas upp. Men det kommer väl, någon dag..
Nu, tack vare idag så blir lönen lite mindre i sept.. Balle..

Tidsfördriv..

Hur bor du: Lägenhet
Brukar du komma i tid: Ja, jag tycker inte om att komma försent..
Hur lång är du: 162, om jag inte krympt 
Kan du laga mat: Ja
Vad jobbar du med/pluggar du: Inom vården
Vad har du på dig just nu: Mjukisbyxor och den gigantiska Elit Vetlanda tröjan :)
Har du någon fobi: Mjaae inte som jag kan komma på
Hade du en bra kväll igår: Jadå, helt okej..
Vilket är ditt senaste inköp: Cigg
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Födelsedagspengar från mamma o pappa 
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Hmm, ett vinglas
Vem snackade du med senast: E
Varm favoritdricka: Oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Pepsi Max eller vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Barcadi Breezer, vatten melon
När gjorde du senast något riktigt dumt: När går gränsen på dumt och riktigt dumt?
Saknar du någon just nu: Ja lite
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Fråga E ;)
Någon jag stör mig på: Ingen just nu
Intressen: Speedway
senaste person du kramade: E
Senaste person du ringde: Grupp chefen
Senaste person som ringde dig: E
Vad drack du senast: Juice
Vill du ha barn: Ja
Längtar du till din nästa födelsedag: Mest för att vi kommer vara utomlands då
Har rakat dina ben någon gång: Ofc
Är du sugen på något nu: Pepsi Max
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga
Använder du hudkräm: Ja
Attraheras du av män med skägg: Nee inte direkt..
Micro-pop eller poppa själv: Micro
Brukar du baka: Inte så ofta
Röstade du i det senaste valet: Ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Det kunde vara bättre, men jag vet att det kommer :)
Vilken låt lyssnade du senast på: You learn- Takida
Har någon annan sovit i din säng inatt: E?
Vad tycker du är äckligt: Ärtsoppa
Har du pengar på mobilen: abonnemang
Vilken svordom använder du mest: Hmm vet inte
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: 6.15, 6.25, 6.35
Var köper du dina matvaror ifrån: Oftast Maxi
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Ja
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa: En resa för hela familjen
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Njaaee, tror inte de
När var senast någon stötte på dig: Vet inte, ett tag sen..
Vad åt du till middag senast: Köttfärssås
Kan du vissla: Jo
Tittade du på tecknat när du var liten: Jes
Äger du några popband t-shirts: nej
När flög du senast: April var vi väl i barca?
Pratar du några andra språk: engelska
Har du gråtit offentligt: yes
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar: Inte just nu
Vad har du med dig in på bion: godis, pepsi max
Vad har du för väder: sol
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet: Engelska
När sov du senast på golvet: Räknas tältet?
Vilken är din favorit drink: Äppel drink
Gillar du din boendesituation: Ja och Nej
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: Olika
Är dina dagar fullbokade och stressiga: Jobb kan vara stressigt men inte annars
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna: Mjaee
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 26
Tror du på liv på andra planeter: Vet faktiskt inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt: Jag vill åka hem
Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Tror inte de
Tycker du om att krama folk: Ja de gör jag väl
Äger du en digitalkamera: Den blev tydligen stulen
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det: Ibland
Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Nej!
Är du mörkrädd: Liite
Tre saker du alltid har med dig: mobil, plånbok, nycklar

....

Började dagen med att sova lite länge, men även om jag gör det så äter jag Alltid frukost, för på mitt jobb vet man aldrig när man får sin lunch.. Kom till jobbet, tog lappen och gick till första kunden, en dubbelbemanning. Dröjde inte lång tid innan jag bara kände att jag höll på att svimma, så jag satte mig ner en stund, sen upp igen, men det kom tillbaka, då satte jag mig en längre tid och drack vatten. Men när jag reste mig igen så hade det fortfarande inte gått över, det kändes verkligen som om jag skulle tuppa av flera ggr. Så det var ju bara att ringa kontoret och säga att jag kommer behöva gå hem. Tycker synd om Petra som fick göra det mesta hos kunden, och dottern var där och hjälpte till. Men jag kunde verkligen inte stå upp.. Hemskt.

Gick hem och har legat i sängen fram tills nu, huvuder snurrar fortfarande lite, men som de känns just nu så känns de iaf inte som om jag ska svimma.. Jag funderar på vad det kan vara, E sa att jag kunde ha järnbrist. Så jag funderar på om jag ska försöka ta mig till affären och köpa blodpudding, E åkte iväg till Sala för att åka mc och är inte tillbaka förrän senare ikväll :( Men jag vill egentligen inte gå ut alls, inte om det kommer tillbaka..

Jaa så min dag har ju inte varit den bästa, och jag som verkligen inte ville behöva vara hemma från jobbet :(

SommarSkilla


Skilla har blivit en riktig kelkatt nu på sommaren, varje gång jag lägger mig, precis innan jag somnar så hoppar hon upp i sängen och vill mysa, och klappar jag henne inte så buffar hon med ansiktet tills jag klappar henne igen.. Sötprutt.. Sen när vintern kommer så är det Stures tur, då blir han kelig och ligger gärna på mig.. Kan bli lite obekvämt efter en stund...

Vi var ute och gick en stund innan ikväll, gick nere vid vattnet vid löga, riktigt kasst belyst måste jag säga.. Men hade ju med mig E, så då var de väl ingen fara :)

Det var något som jag skulle skriva, men jag börjar tro att jag har blivit lite senil, så det har jag redan glömt.. Men troligen inge viktigt..

Denna måndag..

Jag börjar verkligen få svårt att komma upp på morgonen. Klockan ringer mitt i en dröm och man somnar om igen och sen har alla 3 alarm ringt och jag har stängt av dom. Borde nog göra som E, lägga bort den lite längre bort så jag inte når den..

Jobb gick ok. Sa till idag igen att jag vill gå upp i tid, men det behövs inte nu heller.. Mäh! Jag vill ju styra upp min ekonomi, tjäna mer pengar..

Joo för er som orkat läsa igenom mina gnäll inlägg om barn, så har vi iaf kommit en liten bit på vägen.. En diskussion utan tjaffs, waow! Så nu lämnar vi det gnället :)

Tycker inte om att priserna än så länge verkar gå uppåt på sista minuten resorna, de ska ju gå neeeråt.. Hoppas verkligen det går ner innan vi åker, annars tycker jag nog de blir lite för dyrt..

Söndag...

Varför ska alltid lediga helger gå så fort? Nästa helg jobbar jag igen. Buhu!

Idag har det inte hänt mycket, vi tänkte åkt till tuna park men så blev de inte. E åkte iväg som vanligt med sin mc och jag tog tag i städningen. Jag avskyr när det är stökigt, och blir "smått" förbannad för den andre inte hjälper till, eller jooorå han hjälper till..... med att stöka ner... Packade upp hans väska sen han var i varberg, som var v29 tror jag, nu är det? 32? Fräääääscht! Nu är disk och tvättmaskin på.

Har även hunnit med att åka till affären.. Nu tänkte jag leta efter någon film som man kanske kan se ikväll.

Jepp detta var min dag..

Strängnäs..

Idag har dagen bestått av mc åkande, vi åkte till Strängnäs och tog en fika, rätt mysigt nere vid vattnet. Jag har fått för mig att det ligger nära norrköping men det gör det ju inte.. Och det gick mycket bättre än vanligt med mina knän och handleder, satt bättre än vanligt och kunde sträcka ut benen ibland. Så t.om när vi kom hem kunde jag gå som en normal människa :)

Påvägen hem åkte vi förbi hökåsen, T&M´s hus, dom har ju kommit så långt, köket verkar bli super snyggt. Tror det kommer bli toppen när dom fått ordning allt. E fick känna sig som en riktig man, han fick använda motorsågen och såga ner lite träd.. :)

Nu sitter jag och ser på GP och E är ute i huset igen och hjälper till. Jag har precis fått i mig lite mat.

What u want from me?

Fredag och äntligen helg. Den har jag sett fram emot, iaf sovmorgonen..

Vi kommer aldrig ur barn diskussionen här hemma. Jag VET att jag behöver gå upp i tid på jobbet eller skaffa ett nytt jobb, jag försöker med både och. Men som det låter på honom just nu så skulle inte en heltid räcka heller. inte på mitt nuvarande jobb. Är det bara inte jävligt konstigt att så otroligt många andra klarar det utmärkt? Men han är inte som andra, det är svaret jag får. Och jag VET att jag behöver ta körkort tills vi/om vi skaffar barn. Tro mig, min motivation till körkort kommer vara ggr 100 när jag Vet att vi ska skaffa barn.

Jag förstår heller inte varför man måste se ALLT det negativa, eller det är väl bra att man vet om det negativa, men kan man inte låta mig drömma och vara glad istället för att vräka sig ur allt det dåliga? Jag vet om det dåliga..

Ibland vill jag bara gräva ner mig långt under jorden och komma fram när han är mer positiv och redo..

Trött i kroppen..

Idag har jag känt mig sjuk i kroppen, har varit skit seg och trött. Benen har knappt orkar följa med, men det var dom ju tvugna till.. Men känner mig inte sjuk på något annat sätt och sjuk får jag heller inte bli..

Nu sitter jag och väntar på att min käre sambo ska komma hem, tror han är på ingång för jag hörde brummandet utanför. Han har varit iväg och kört mc. Det är hans tur att laga mat idag, varannan dag kör vi på här hemma, oftast :)

Skönt ska et bli med ledig helg och sovmorgon. En dag efter helgen är för lite, man hinner inte vila upp sig..

Regn regn och regn..

Usch vilken hemsk dag, började dagen med att vakna 07.12, piss och skit. Då brukar jag vara påväg till jobbet. Avskyr att försova mig, men tro de eller ej jag var i tid. Kom till jobbet och fick min lapp som var utan rast, men de gick ju ändå. Tog inte hela rasten och kunde gå hem liiite tidigare.. Och Hela jäkla dagen har det regnat, bättre dagar har det ju helt klart varit..

Efter jobb slängde jag mig i sängen en stund. Nu har vi precis ätit spagetti och köttfärssås, mest köttfärssås och sallad för min del. Måste fan se till att förlora de kilon jag gått upp under sommaren.. Men så fort man kommer till helgen så tappar jag motivationen direkt. Men får väl lov att försöka lite hårdare, det är ju faktiskt inte speciellt svårt att gå ner om man verkligen vill..

Nu ska vi snart ta ett bad, passar ju perfekt dagar som denna. Men enligt Vlt så ska det vara fint till söndag nu. Hoppas kan man ju göra..

Göteborg??

Suget på att flytta till Göteborg blev helst plötsligt liite större. Sötaste Eve har tydligen fått hjärnsläpp och bestämt sig för att försöka fly Vetlanda och då till Gbg med en kompis. Emma är också sugen på att flytta dit. Så om vi säger att Eve skulle flytta dit och Jon och Emma också skulle flytta dit, så skulle vi båda ha vänner som bodde där, nu menar jag inte att Jon och Emma inte är mina vänner, men jag tror ni förstår vad jag menar.. Och sen bor Kim någorlunda nära Gbg och det blir närmare till Vetlanda.. Jag tror jag skulle känna mig jäkligt nöjd om jag kunde övertala E att flytta dit.
Men nu är det ju inte bara att flytta, vi skulle först behöva sälja denna lägenheten för att kunna köpa en där. Och innan man säljer och köper en lägenhet så måste man hitta ett nytt jobb. Själv kan jag ta vad som helst. Det är nog mer E som ska hitta något som han vill jobba med..

Har läst igenom en tråd på flashback efter områden som verkar okej att bo i, sen tittat på hemnet efter lägeheter som inte är för dyra och ser fräscha ut..

Jag skulle vilja åka dit några dagar och kolla runt lite, har mest bara fastnat för en stad utan att egentligen varit på mer ställen än liseberg... Mjoo lite mer kanske, har kusiner där också, så där har jag varit också, long time ago..

Ne men jag ska väl fortsätta drömma lite till..

En ledig dag..

En ledig dag går alltid för snabbt.. Men jag sov bort en del av den :)
Sen städ och tvätt..
Sen så var jag och Carro ut på pw, blev dock inte så lång för det både regna och åska.. Jag är inte så förtjust i att vara utomhus när det åskar, inomhus mys, utomhus, scary!
nu har vi precis kommit hem från handlingen och hemlagad pizza står i ugnen. Det har vi aldrig gjort förut, men vi fuskar, degen gör vi inte själva utan köpte ett såntdär kit.

Nu ska jag fortsätta se Hells Kitchen..

Äntligen...

Äntligen ledig, jag vet att jag är ledig ofta men efter en helg med väldigt lite sömn så är morgondagens sovmorgon väldigt nödvändig...
Efter all sömn så kommer väl alla måsten, tvätt och städ. Om jag orkar :)

Fick min semester beviljad idag, wihoo.. Nu är det inte så långt kvar. Skönt det ska bli med sol och bad..

Nu är maten färdig...

söndag..

Inte mycket sömn på två nätter.. Längtar till tisdag och sovmorgon. Den här jobb dagen är inte slut förrän 21.. Igår hade vi besök från skövde, var längesen vi träffade dom så det var trevligt. När dom åkte gick vi ner på stan till några vänner... Sky bar o bobban. Men det var lugnt.. Hemma lite efter två och jag somnade nästan direkt :) Ska hem o vila några timmar sen.. Ikväll vill jag se någon bra film :)

Morning..

God morgon. För mig har det inte varit god natt ens. Häärligt! Kommer däcka direkt när jag kommer hem i eftermiddag. Än så länge känns det helt okej. Men det kommer nog inte dröja länge innan ögonen går i kors. Men om jag inte såg helt fel igår kväll så kommer dagen vara helt ok!

Nu sitter jag och tittar på Beethoven, filmer som jag tittade mycket på som liten och dom är fortfarande lika bra :)

Dags att borsta tänderna innan cykeln går mot oxbacken..

Där... Igen

Då var vi(jag) här igen.. Barn prat. Vi (jag mest) har ungefär planerat när vi har tänkt oss försöka börja med barn. Eller hur fan ska jag skriva? Börja med barn?! Aja, ni förstår väl? Och den tiden börjar närma sig mer och mer, jag längtar så in i norden, medans jag tror E känner mer stress. Men jag har väntat SÅ länge på detta nu, nu är det min tur att få min dröm. Jag sätter min gräns där. Det kanske låter sjukt och dumt i era öron, men detta är något jag har velat i flera flera år, säkert före många vänner ens fått sina barn som nu är inne på deras 2.a och 3.e.. Jag minns så väl när E sa att han inte ville ha barn före 30, och detta var nog då vi skrev till varandra.. Så alltså för ca 6 år sedan. Jag trodde han skämtade, för mig är 30 inte gammalt men absolut ingen ålder jag vill bli 1.a föräldrer på(i?) Och självklart trodde jag att det skulle ändras med tiden, but noooo..

Jag älskar att prata/tänka på framtiden,för det är dit jag vill.. Jag har inga "saker" som jag känner att jag måste göra innan jag skaffar barn, det jag gärna skulle vilja göra är att skaffa ett nytt jobb, för att få det bättre ekonomiskt. Sen har jag alltid velat åka till USA, vet inte varför men det är något jag har velat sen jag var yngre. Men det kan man ju fortfarande göra när man har barn även om det kanske blir lite mer komplicerat då.

Nej jag vet inte vad jag ville riktigt med detta inlägg. Finns mer saker att skriva men jag är ibland sämst på att uttrycka mig och då kanske det skulle bli för mycket missförstånd..

Måste bara tillägga: E kommer vara 30, inte jag.. Nej nej..

Så japp nu har ni läst igenom ett helt onödigt inlägg..



Här får ni en fin låt :)

..

Det blev sent i säng inatt, tittade på Real Housewives of Beverly Hills, är alla rika hemmafruar galna i USA? Tittar man på New Jersey är dom ju galna hela bunten, finns nog knappt en enda vettig fru där, Jaqcueline och Caroline är väl liiite normala, men Danielle och Teresa är ju 2 psykfall. Ser ut som Danielle inte är med i säsong 3, finns kanske en anledning till det, psyk? Jaa jag vet jag är en serienörd totalt..

Och påtal om serier, JERSEY SHORE har börjat igen och nu är dom i Italien, ser ut att bli en jäkla massa drama som vanligt, men vad vore Jersey utan drama? Men denna gången verkar Mike flippa totalt med Ron. Längtar redan till nästa fredag, till de nya avsnittet :) Yehheey!
Resten av alla mina serier borde väl också börja snart?!

Jobb idag ja, nu vet jag varför ingen ringde mig igår, för dom sket i det.. Det stod tydligen inte i kvällspärmen att jag jobbade till 20 så då chansar dom och satt mig till 21, men det löste sig ändå, folk hade luckor så ingen skada skedd :) Fick även reda på att schemat ännu en gång ska ändras, i sept.. Måste prata med min gr chef, för jag vill helst inte att mina dagar ska ändras till semestern med tanke på att jag räknat ut mina semester dagar efter hur mitt schema är just nu..

Snart dags för bädden, jobb hela helgen.. Spännande!

Kini Found..


Sådärja, då var bikini funnen. Gick igenom centrum igår, idag tog vi hälla, inget funnet. Det enda som finns i d kupor är fula enfärgade bikinis, jag önskar jag kunde trycka in mina bröst i sånadär tråd bikinis, men nu kan jag inte det.. Så tur att internet finns, lite mer valmöjligheter där. Men tro mig, jag har letat igenom hela jäkla internet också. Men finally. Det fick bli denna, den kanske är inte är super snygg, men den är inte hel svart och tror minsann jag kan hoppa lite i den också :) haha

Blev ingen promenad idag, först hälla besöket sen åkte vi ut till E´s mamma och hälsade på, så det blev lite sent.

Imorn är det jobb igen, fick inget samtal idag om att jobba längre imorn kväll. Det har nog aldrig hänt innan.. Kanske det är för gr chefen som brukar ringa är på semester?

Hepp, kolla lite tv innan sängen..

...

Hittade en klänning efter många besök i olika affärer, Cubus hade en billig vit klänning för enbart 49:- det är ju ingen snygg klänning utan en "ta på sig till stranden" klänning. Tänkte jag kunde hittat en kjol också men det var nog för mycket begärt.. Sen kanske man kan hitta något dit vi åker, vart de nu blir..

Imorn om vädret är fint så lägger jag mig och solar en stund. Sen blir det en promenad med Carro. Städ och tvätt ska väl ske nånstans däremellan.
Till kvällen har jag bokat in tacos, var för längesen jag åt det nu.. Är inte som hemma i Vetlanda, tacos varje fredag :)

Även Skilla börjar tröttna på Stures tjutande, så ibland går hon och säger till honom genom att fräsa åt honom.. Braaa Skilla, trist nog hjälper det i några sekunder.. Jäkla Sture..

Nej nu ska jag försöka tysta katten, han är som ett barn, tar man upp honom i famnen så blir han tyst.. Så jorå vi tränar på barn grejen här hemma nu ;)

Längtar

.
Har försökt ligga ute i solen ett tag, svettades som en gris. Hett va? Vill ligga vid vattnet och kunna svalka mig. Men snart så :)
Har precis fått i mig lite lunch, fick bli tonfisksallad.
Ska hoppa in i dsuchen om en liten stund sen ska jag och Carro ner på stan och leta strandklänning, någon billig som man bara kan ta på sig när man går ner till stranden..

Duschen vare..

Killing me softly... With his mjau...

Den här satans katten, han bara tjuter och tjuter över att få gå ut, så idag fick han gå ut i koppel en liten stund, slutar han? NEJ! Jag pallar fan inte. Ni som har barn, tänk er det skrika så gott som Hela jävla tiden. Ett kattjam är inte alltid så gulligt, inte när det låter hela tiden, det är inte ett barn skrik heller. Jag vet inte vad jag ska göra, han är ju fan aldrig nöjd. Men nu tänker jag aldrig släppa ut honom igen, för han nöjer sig ju inte..
Jäkligt normalt att skriva ett långt inlägg om en muppkatt.
Sture är världens goaste katt, bara han håller tyst..


Åhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Planering :)

Har precis kommit hem från en två timmar promenad med Carro :) Härligt men svettigt. Så fint väder också.
Vi har pratat lite om semestern. Ser fram emot det mer och mer. Ska bli så satans skönt. Vi ska väl försöka åka 6.e sept och ni som känner mig vet vad det är för dag? :) Så E kommer ändå få väcka mig med tårta om det så är klockan 4 på morgonen, tårtan får Inte glömmas ;) Haha

Nu ska jag hoppa in i duschen..
Imorn hoppas jag på solväder så jag kan få njuta av solen lite :) För nu är jag ledig till fredag em..

Hejlo

Sitter och försöker kolla vilket datum i spetember som passar bäst att åka utomlands, det som är trist är att då dom andra kunde åka är när jag måste ta som mest dagar (alla mina dagar som jag har kvar.) Fast, jag lär ändå inte kunna ta semester till jul för jag jobbar HELA julhegen... Brukar alltid ta ledigt då :(
Just nu är priserna lite för höga för sista minuten men det är ju fortfarande semesterperioder, så jag hoppas verkligen att dom går neråt tills vi åker..
Jag måste verkligen snåla som en snålaste sm(n)ålänning.. Så gott det går iaf :)

Kom just på; det är bara lite mer än 1 månad kvar tills vi förhoppningsvis åker.. Wihoo
RSS 2.0