Körkort, check

Vilken bra måndag. Vaknade lite tidigare än jag ville, hade velat sova så långt det gick så jag skulle slippa vara nervös så länge. 10.45 körde jag upp med aningens skakiga ben, 11.15 var det klart, jag blev godkänd. Oj så glad jag blev, trodde jag skulle börja gråta :) ringde E och lurade han först men jag kunde inte hålla mig länge.
Har varit ute både på hälla och erikslund, dumt nog åkte jag hem i rusningstrafiken, inte helt genomtänkt, men jag kom hem iaf. Lyckades köra in i garaget utan att köra på E's motorcykel.
Har inte tyckt det varit kul att köra förrän nu, mycket skönare att köra själv :)

E bjuder på middag ute idag, så nu väntar jag på att han ska springa klart blodomloppet(?) så vi kan gå ut och fira att jag äntligen efter 8 års tjat från E har körkort :)
Tack älskade E för att du tjatat på mig :) det gjorde du rätt i. Och jag sa ju att jag skulle ha körkort innan vi skaffar barn..

Det blev en lugn helg..

Jag åkte till jobbet igår i tron om att jag skulle jobba, kom dit och jag fanns inte med i planeringen, väntade ifall någon skulle ringa sig sjuk, vilket det oftast gör, men inte den här gången. Så jag cykla hem igen och la mig under täcket och somnade om, det var faktiskt inte helt fel. Men idag gav jag bort den lediga dagen till en jobbarkompis, så jag har jobbat idag. Måste bara kolla hur det blir med semesterdagar och betalningen, enligt en annan på jobbet så har jag rätt till betalt på lördagen. Får väl se hur det blir.
Så igår var vi ute och övningskörde, det har gått ganska så bra att köra med E fram tills nu i slutet, ibland vill jag kasta ut han från bilen, ibland vill jag hoppa ut i farten. Jag VET att jag gör fel ibland, men när han gapar så gör det mig stressad och jag skriker tillbaka. Jag hoppas verkligen att jag klarar nästa uppkörning, för jag vill inte ha E som handledare längre :)
 
Mina helger är väldigt väldigt sällan uppbokade, men kom på att hela september så har vi något som vi ska göra varje helg, nästa helg ska vi ut och äta med E´s pappa, helgen efter det fyller jag för mycket, och då åker vi eventuellt ner till Vetlanda, helgen efter det är det jobb, helgen efter det kommer mamma och pappa upp och vi ska på speedway gp i friends arena, helgen efter det jobb, sen är väl september slut?
 
 
 
 

En bra torsdag..

Håller nästan på att somna medans jag sitter här och skriver, dålig sömn flera dagar i rad gör mig trött.
Slutade tidigt idag, åt lunch hemma och sen var jag ännu en gång på trafikverket, men denna gång KLARADE jag teorin, jävligt nära kuggning igen men det är skit samma, jag är godkänd. Kunde inte skrika när jag gick ut men inombords gjorde jag det allt :) Nu ska jag "bara" klara av uppkörningen också.
Nu har en sak släppt iaf, förbannat så skönt. Teori är inte min starka sida.
E var så snäll så han bjöd på mat idag, min favorit restaurang (efter Frank) Texas Longhorn.
 
Nu sitter jag och kollar på bilar, när jag slutat röka, slutat med läsken så borde jag spara en hel del varje månad, då borde jag ha råd med en billigare bil. Men en sak i taget, först ska jag försöka klara av körkortet, sen kan jag tag nästa sak att sluta med...
 
Imorn har jag ledig dag, tror alla förstår att jag ska sova ut så länge som bara det går, sen så måste lägenheten städas, känns som jag inte orkar bry mig om städ och tvätt speciellt mycket det senaste.
 
Ska nog för en gång skull lägga mig tidigt (för att vara jag).

körkortsfrågor

Jag håller ju på med teorin, nu tänkte jag testa på http://www.korkort.se, och se om deras frågor är annorlunda mot den andra sidan jag testat. Är inte långt kvar tills nästa prov ska skrivas så det är bara att plugga plugga plugga. Att läsa boken gör mig bara trött, så jag tycker testen på nätet känns bättre. Har testat bonniers också, men tyckte inte det var något vidare heller. Så nu testar jag på detta och hoppas på resultat :)
 
 

Helg..

Då var det helg igen, har ju haft en väldigt lugn vecka, ledig måndag och tisdag, sen jobbat onsdag-fredag. Men lediga dagar längtar jag alltid efter.
Mina lediga dagar SKA bestå av plugga teori, jag ska försöka göra så gott jag kan att inte göra min käre mor fattig :)
E ska på kräftskiva imorn, hade varit väldigt gott men jag måste verkligen prioritera detta. Och efter senaste intaget av alkohol så är jag inte ett dugg sugen på alkohol. Men vi ska nog ta oss ner till Småland snart och få riktiga kräftor, fångade och kokade av mamma och pappa, det är dom allra godaste :)
Sen är jag även fattig, har inte varit såhär fattig sen jag jobbade deltid. Jag trodde verkligen inte att jag skulle spendera så mycket på kryssningen som jag gjorde, och juli lönen var kass p.ga sjukdom och tjänstledighet. Smidigt att lyckas få in det samma månad tycker jag.
 
På tal om något helt annat så verkar Gert Fylking vara en riktigt rubbad människa, man behöver inte alls tycka om katter, men att påstå att man ska stena eller dränka små katter är ju helt sjukt. Du är inte frisk i huvudet om du tänker så. Så om du som läser min blogg känner som honom, ta ditt huvud och kasta dig mot en sten. Det är lika vidrigt med folk som skaffar sig sommarkatter och bara lämnar dom. Skaffar man ett husdjur, vilket som helst så har du ett ansvar, vill du inte ha fler katter t.ex, kastrera katten och/ eller håll den inomhus. Och vill du bara ha ett djur över sommaren, va kattvakt istället. Det finns bra blåsta människor i denna värld.
 
Nej om man skulle dra sig till sängs kanske.
 

Pisskitfan

Min måndag blev inget vidare bra, varför? För jag kuggade ännu en gång, denna gången på uppkörningen. På något som jag egentligen verkligen inte borde kuggat på, men gjort är gjort. Jag hoppas att jag får köra med den jag körde med idag nästa gång också, han verkade snäll och lugn :)
Så självförtroendet sjönk ner till 0, känner mig ganska så värdelös som kuggar på båda två men jag hade egentligen velat skjuta upp på uppkörningen men då hade jag fått vänta till v40, det är ju en bit, så istället slängde jag 1000:- åt helvete. Eller nej min mamma gjorde. Men jag ger inte upp, än! Jag avskyr det men så jävla vek får jag inte vara.
 
När nästa allt blir tänker jag inte nämna för någon, förutom E. Orkar inte. Nu hoppas jag att inte mer negativt händer, för då lägger jag mig i fosterställning på golvet och gråter.
 
Knappt i mitten av augusti och det känns som hösten kommer, det jag gillar med hösten i vanliga fall är att då brukar jag vilja göra om i hemmet. Nu har jag inget att göra om. Jo jag (vi) måste måla taket i sovrummet innan vi lägger ut den, men hur kul är det? Snälla alla ni centrala 3or, bli till salu. NU!
 
Är ledig imorn också, men det är väl bara att sätta ner ansiktet i den där satans teori boken och försöka lära mig något.

8/8

Igår efter min vanliga vilning så vaknade jag upp med feber, jag som tagit tabletter som ska förbättra mitt immunförsvar. Känner mig svullen i halsen men inga problem att svälja så någon halsfluss är det inte.
Gjorde teoriprovet idag, lagom kul att cykla dit med feber, svettig som fan efter cykeltiden för att sedan ta kort. Det blev inget bra kort men jag orkade inte ta om. Kuggade med 3 fel, trodde det skulle bli mer så jag blev inget ledsen. Får vänta tills efter uppkörningen att boka ny tid. Hade annars tänkt att boka dagen efter men man fick inte :(

Har tänkt att försöka jobba imorn, febern har legat på samma så jag hoppas det inte blir sämre tills imorn. Ska jobba hela helgen också. Det var ju inte längesen jag var sjuk.

Nu är det snart dags att sova, håll tummarna att jag vaknar utan feber..

Ingen bra start...

2 dagar har redan gått i verkligheten, det är helt okej att vara tillbaka på jobbet förutom att jag inte mått något vidare. Igår kväll började jag må illa efter maten och det har hållt i sig och håller fortfarande på. Och min yrsel är fortfarande kvar. Ringde 1177, hon trodde inte det var någon fara, först trodde hon att jag druckit för lite vatten men när jag sa att det inte berodde på det så kunde det vara att jag drack för mycket på en gång. Det är inte ett problem, inte i detta fall :) Håller det i sig så får jag väl ringa vårdcentralen istället.
Snälla Camilla hjälpte mig med mitt sista jobb så jag kunde gå hem lite tidigare iaf. Nu håller vi tummarna att mitt illamående går över tills imorn. Yrseln kan jag klara av, men illamåendet är riktigt jobbigt.
 
Har även ont i hela kroppen efter lördagen, visst att jag gått upp i vikt men jag behöver kanske inte bete mig som en säl när jag ska upp för bryggan. Jag är verkligen inte smidig. Och det märks att jag sällan använder mina muskler, för jag har träningsvärk i armarna, av att dra upp mig själv från bryggan. Jag borde verkligen börja träna och gå ner lite i vikt igen. Jäkla mat till att vara så god. Jag vet ju hur man gör, men första gången är mycket enklare.
 
Nej dags att gå tillbaka till den där satans teorin... Inom kort får ni ett antal svordomar eller

...

Oj herrejäklar, har lyckats hålla mig borta från baksmällor hela semestern fram till idag, fast jag förtjänade den. Efter krogen blev det bad på lillåudden, dumt dumt så väldigt dumt. E la tydligen ut en lite väl vågad bild på insta, det hade jag gått med på igår sa han. Usch ångest, men den är borta nu. Nu tänker jag vara nykter ett tag. Måste ner i vikt också, ökat ganska mycket det senaste. Men nu är semestern över så då kan jag börja med nyttigare mat.

2 bra veckor har gått snabbt och jag längtar redan efter nästa semester. Nu ska man tillbaka till tidiga mornar och längta efter lediga dagar.

Hoppas jag vaknar piggare imorn, troligen inte bakis iaf :)

Nojjig..

Nu börjar yrseln göra mig lite orolig, har sovit normalt i natt men det går inte över. Vad är felet? Öm inuti i bröstet fast jag gör det ju inte bättre genom att trycka på det heller.
Och sen är jag ju som jag är, jag kan inte sluta tänka på det. Och sen är google ett farligt ställe att leta på efter vad det kan vara, cancer eller gravid är vad man får fram och gravid är jag inte.
 
Förutom att suttit och letat sjukdomar och klämt mig själv på brösten så har jag pluggat lite teori och tvättat.. Ska ut och köra sen när E kommer hem en sväng. Vet inte om det är så smart egentligen men får väl testa och se hur det går..

Karusell...

I mitt huvud lever idag en karusell och innan dess har mitt huvud inte gått av båten.
Jag sov knappt något inatt, hade en sån där "tänkapåalltsomgårattänkapå" natt, bestämde mig för att inte sova något under dagen så jag kan sova inatt, men konstigt nog är jag inte trött än, men det är jobbigt när jag är så jäklans yr.
 
Mina sista semesterdagar går mot sitt slut, E börjar jobba imorn och jag får 2 egen dagar, nu förstår jag lite hur han känner sig när jag alltid är hemma när han kommer hem från jobbet. Det är faktiskt skönt att ha lite egen tid ibland.
 
Blev rekommenderad en film igår av M, I give it a year, vi såg på den ikväll, bra film :) Det finns anledningar till att man ska vänta med att gifta sig, iaf till man känner varandra :)
 
Ne dags att betala in till de där körkortet, har dragit på det för länge nu. Och nu är det väldigt nära. FY!
 
RSS 2.0