Penis!

...
Skit också, klänningen som var så snygg. Men jag kan inte ha den, min bröst hoppar ärligt nästan utan att jag rör på mig. Jag skulle ju ha den som ett av mina 3 klädesplagg på fredag, men nu måste jag hitta TVÅ andra som jag kan ha på mig. Hittade en snygg klänning på New Yorker, men det är tubklänning, och jag måste ha bh,  annars sitter det fan absolut inget fint... Och vad ska jag göra med denna? Kollade på tradera, där säljer dom den för 200:-, vafan jag köpte den för 449:- och den är inte ens använd. Så jag tänker då fan inte sälja den för det lilla. Iaf 300 vill jag ju ha och då har jag ändå förlorat 200 eftersom fraktskiten kostade..
Jag kan tyvärr inte krympa brösten, jooo de kan jag men de gör jag inte för en klännings skull!!

Balle balle balle! Visst har jag bra ordföråd idag?

Down down down

Vilken pissmorgon, vaknade vid 7, då brukar jag vara påväg med cykel till jobbet, 3 väckarklockor och ingen av dom väckte mig, jag vaknade av E´s!! Men 07.08 var jag påväg till jobbet och kom inte försent inte. Men hann inte med någon frukost, och konsum hade inga vanliga frallor så jag fick i mig en banan kl 10.. Blööö! Är inte ens speciellt förtjust i frukt.

Sen har jag varit supernervös över budgivningen, mäklaren ringde mig och berättade att det gifta paret dragit sig ur men nu hade det kommit en kvinna som håller på och lägger bud över oss, vi la troligtvis vårat sista bud idag, och jag kommer bli så jäkla besviken om kärringen lägger över. Jag har inte fastnat så mycket för en lägenhet förut. Men det är väl lika bra att ställa in sig på det värsta, kan hon punga ut dom pengarna ensam så har hon ju pengar iaf. HELVETSJÄKLAPISSMONGO! Jag har varken lust eller ork att leta efter lägenhet nå mer. De är väl inget direkt jobbigt med det egentligen, men jag ställde mig verkligen in på denna, som ligger på stället där jag verkligen vill bo. GRÄV NER MIG!

Men imorn får vi veta fall den elaka tanten lägger över oss. För hon är så pass gammal tydligen så hon måste sova på saken, jag hoppas hon vaknar tidigt så slipper jag gå och undra hela dagen.

Nepp ska väl försöka tänka på annat än stund..

Bra helg.

Helgen har gått snabbt. Mamma och pappa kom lite efter 18 i fredags, vi gjorde tacos och åt och drack några öl. På lördagen kom jag upp ganska så tidigt så vi var redan iväg till kl 10, först ner till centrum och kika lite. Mamma fick shoppa för en gångs skull :) Sen blev det lunch på Kajen, och precis när vi skulle gå ut så började självfallet spöregna. HÄRLIGT! Dyngsur! Sen åkte vi ut till Erikslund och kikade där, hittade ett linne på tati, och så köpte jag en ny duk på nisses. Sen det sista tog vi Ikea, där hittade jag bara lite blommor och så tog vi en fika också. Männen hade nog ingen vidare rolig dag, men äsch det händer ju inte så ofta, och man får gärna komma med andra förslag ;) Våran shoppingtur var inte färdig förrän efter 17, så en lång dag verkligen.
Sen åkte vi hem och tog det lugnt innan vi åkte ner till stan, åt på West det var väl helt okej tycker jag. Sen gick vi vidare till Varda och tog någon öl, kunde sitta ute på terassen.. Men vi åkte hem runt tolv.
Och idag är det söndag och dom åkte hem runt lunch. Jag har haft en bra helg tycker alltid om att ha dom här.

Varit en väldigt lugn söndag, har inte gjort något alls. Ätit rester från tacos till lunch och ska väl snart se om jag hittar något ätbart att äta igen.

Nu ska jag fortsätta slöa..

Ledig i 3 dagar..

Jobb var lugnt, avslutade veckan med ett städ.
Solade en stund efter jobb, försöker ligga på mage och sola ibland, men det är så obekvämt, för jag vet inte vart jag ska göra av huvudet, ligger jag åt ena hållet som är bekvämt så blir ju bara den sidan brun. Ligger där och pinar en stund innan jag ger upp och lägger mig på rygg igen.

Har precis tittat på Eurovision semi. Anna gick då inte vidare, borde inte melodifestivalen läggas ner nu? Lika bra att ge upp? Musiken är ganska trist i huvudtaget.

Imorn har jag att göra, tvätten från igår är inte på sin plats, och allmänt stökigt bara. Men jag har ju hela dagen på mig. Mamma och pappa är här runt 19 tiden tror jag. Då ska jag försöka ha tacosen redo :)

Nehepp, jag borde låta datorn vila, bränn het. Borde nog inhandla en platta som jag kan ha den på..

Magnum Gold!

Har precis varit iväg och köpt en varsin glass till oss, jag blev så sugen på Magnum Gold när jag sett den på reklamen, god var den.

Idag har jag varit på körskolan och kört, nu när det börjar bli roligt att köra så går det så jäkla snabbt 40 minuter. Men jag hade heelt fel skor på mig, dom var aningens för stora och idag skulle jag så gott som ha foten på kopplingen hela tiden, tränade starta i backe. Men det gick väl bra, skakig i benen efteråt, att ha foten på gasen är en helt annan sak. Efter körning så tog jag mig en tur genom centrum(går inte att undvika eftersom körskolan ligger i stan) Jag försökte hitta ett par håliga jeans för rimligt pris, men dom kostade runt 5-600, det köper jag faktiskt inte ett par byxor med hål i för. MEN jag gjorde ett par riktiga kap idag, VILA hade sina jeans leggings för 100:-, förbannat så billigt så jag plockade på mig 2 par. Sen var jag verkligen tvungen att köpa mig ett par platta sommarskor, så jag köpte två skor för 250:- på skopunkten förstås. Men det är så konstigt, jag verkar ha en strl större i sommarskorna? Fast det är nästan så 37 är för stort och 36 för litet, så det fick bli ett par av varje. Så dom vita är liiite små och dom svarta med nitar är liiite för stora.


.....

Sen var det tvätt, bla bla bla.
Imorn är det jobb, sen har jag ledigt i 3 dagar, på fredag lär jag ta och städa här så det är rent när dom kommer. Men det är ju helt klart bevisat vem som är grisen här hemma ;) Det var rent och fint när jag var ensam.. Men jag har ju mycket hellre oreda och E hemma, än rent och ensam.


*Hoppas hoppas hoppas*

No Vetlanda :(

Dumma E´s jobb, han hade mycket att göra så han kunde inte ta ledigt på fredag, men mamma och pappa kommer upp istället :) Och fredagen behövs ledigt för jag vet inte vilken tid dom kommer, mamma slutar tidigt, så man vet aldrig. Och då kan jag städa på fredag istället för imorn.
Imorn ska det köras och kika efter ljusa slitna byxor, och till sist ska det tvättas. Orkar inte med att städa också. Nån måtta får de väl vara..

Vi var iväg och handlade, E vill dra in på all mat helst för han tycker det är dyrt :) Han tror det är billigare att äta ute varje dag, jag tyckte han fick prova det om han ville. Men saken är att det är inte direkt maten som är dyr, det är alla små saker som vi(JAG) gärna handlar på mig. Fast jag tycker det är måsten eller behöver saker.

Köpte några klister saker så jag skulle kunna göra fransk manikyr själv, men klister sakerna fastnade med nagellacket och det vita överst tar evigheter innan det blir torrt, så några naglar ser okej ut medan resten redan halvt åkt bort. LÄCKERT! Och sen kan jag säga att mycket sitter på fingrarna också. Så proffsig är jag.

Min tunika top kom idag, faktiskt väldigt snygg, långt också. E är nog nöjd, eftersom jag har ett par leggings som har en förmåga att göra så linnet åker upp liiite längre än det ska. Glid leggings. Som tur är så är dom inte genomskinliga. Fast då hade jag nog heller inte gått klädd som jag gör. Nu väntar jag på att mina skor från thailand ska komma. Hoppas dom är lika snygga dom. Men ska köpa lite platta skor, som jag kan ha till jobbet. Jag gillar inte vanliga "jogging"skor. Men det tar jag när mamma och pappa kommer. Roligare med sällskap.

Blir nog snart sängen.

G´bye!

He has arrived

Äntligen är mitt hjärta hemma. Sov inget mellan söndag och tisdag så jag kunde gå hem tidigare från jobbet igår. Försökte sova men det var omöjligt.
Sen kom min älskling hem, och då blev det massor av pussar och mys :)
Sen fick jag lite presenter, 2 väskor,1 plånbok och trosor från victorias secret.

Han hade inte heller sovit på 1 dygn så vi gick och la oss redan halv nio, men tror ni jag somna? Nej låg vaken ett bra tag. Men imorn har jag ledig, men då ska jag till körskolan och efter det tvätt. Men liite sovmorgon får jag allt.

Skitväder ute, regn regn regn, nu börjar den svenska sommarn va?

Bara 2-3 dagar tills vi troligtvis åker ner till Vetlanda. Wiiii!

Nehe är på jobbet och har rast, men ska väl fortsätta arbeta!

Only one night to go

Sitter och kollar på A cinderella story. Tycker om såna filmer även om dom är lite barnsliga.

Blev solarie efter jobb, det var helt tomt och då var det heller inte en bastu inne i rummet.Sen till ettan och köpte färg, får bli slingor en annan dag, dom hade inte så mycket att välja på. Kanske kan köpa efter körskolan på onsdag, då har jag ju fått lönen också.

Min kusin fyllde 8 år i veckan och igår hade han släkten hos sig. Min moster Malin (hans mamma) hade frågat honom vad det bästa var som han hade fått. Colin hade svarat "Att gästerna kom hit" Tänk en 8 åring som säger så. Han är ju för himla söt min kusin. Han blir nog en bra pojkvän sen :)

Nu är färgen ute och det blev inte så värst mycket skillnad sen innan tycker jag. Ska fortsätta se filmen nu.

Bye!

Wörk!

Sitter ut mina sista minuter framför datorn på jobbet, flitigt va? Jobb har gått snabbt trots regn och lite muller.

Inatt fick katterna sova utanför sovrummet, Sture fick damp när jag skulle sova och det orkade jag inte med. Så när jag öppnade dörren på morgonen låg båda utanför. Haha!

Ska snart iväg och sola, sen till ica ettan idag igen och kolla om jag hittar någon hårfärg eller om jag ska slinga det. Egentligen vill jag först färga håret ljusare och sen ha ljusa slingor, men det lär ju slita som fan på håret. Men något lär jag ju göra, börjar se tråkigt ut nu. Och snyggt äre med slingor till sommarn.

Sista natten ensam nu. Wooohoo! Kommer flyga på honom imorn kan jag lova!

Rent!

Nu är lägenheten verkligen ren, i några sekunder innan allt katthår visar sig igen..
Jag har lagat matlådor för 2-3 dagar. Gjort det mesta för att få tiden att gå. Städade balkongen också eftersom miffot över oss städade sin balkong och allt skit hamnade hos oss. Jag sa till henne men hon kanske var döv, eller väldigt trögfattad.

Har precis tittat på GP, något måste ha hänt med Jason, han kör inge vidare längre, och så länge borde man inte ha problem med sin cykel. Nicki hade nog fått i sig några lyckopiller för han log mestadels av tävlingen, han brukar äta taggtråg annars. Gollob vann iaf.

Har säkert gjort nästan 100 situps idag, har ju bara tränat en dag denna veckan så då får det bli lite hemträning. Min ork följde tydligen med E till Usa.

Börjar känna av lite smått i halsen, jag blir väldigt sällan sjuk, iaf riktigt sjuk, men blir jag det så är det oftast halsen, nu var det flera år sen sist. Men nu ska jag hålla mig frisk, vill inte bli sjuk innan sommarn, måste ha pengar till semestern.

Bara 2 nätter till ensam, ni anar inte hur mycket jag längtar. Sen blir vi hemma några dagar sen åker antingen vi ner till Vetlanda eller så kommer mamma och pappa upp. Vi är inte så bra på att bestämma oss, jag tror det är bäst att pappa eller E bestämmer, för jag och mamma säger bara "Du får bestämma".

Nehe nu ska jag svulla lite nachochips som blev kvar från pajen.

G´bye!

22 Maj

Skönt det var med sovmorgon. Men E ringde och väckte mig vid 10, då var klockan där 4-5, hängde inte riktigt med på vad han sa, han hade köpt presenter, nyyyfiken jag blir. Han skrev igår och undrade efter min storlek och sen att han hade mätt med händerna? Ja det ska bli kul att se vad det kan vara.

Jag somnade förstås om efter han hade ringt och sov väldigt länge, fast det var min plan, att sova så länge som möjligt. Nu är klockan snart halv 4 och jag har inte ätit något än, funderar på vad man kan äta?! Det är ju så tråkigt att laga mat till 1 person. Till lunch vill jag äta något nyttigt och behöver även mat till jobbet imorn, så jag blir nog illa tvungen att laga mat. Blää!

Ikväll blir de GP,sist sände dom alla heat så bäst att dom gör det idag också.

Nehe nu ska jag gå till affären och handla min älskade Pepsi Max :)

Gosh I miss You!

Jag avskyr kvällar numera, för dessa 5 dagar åtminstone.
Har precis dubbelavsnitt av Grey´s. Sista av den säsongen. Massor massor som hände, många tårar. Prata om att vara insatt i en serie.

Sitter och lyssnar på Sonja Aldén-Endel är vackra när de dör. Saknar mormor. 9 månader som har gått, tiden har gått snabbt, men ibland kan det vara svårt att förstå att hon verkligen är borta. Man trodde ju att hon skulle finnas kvar i många många år till..

E verkar glömma bort mig i Usa, neejdå så illa tror jag inte det är(hoppas jag) jag förstår att han har massor att göra och massor att se, jag är nöjd om han skriver nån gång om dagen. Men jag saknar ju honom.

Nu ska jag se om det är något bra på tv.

G´bye

Helg i en dag!

Fredagsjobb slut. Mitt sista jobb blev lite småjobbigt, fick rulla en tant i rullstol utan luft, de är fan inte lätt ska ni veta.
Efter jobb la jag mig i solariet, och det gjorde tydligen många andra också. Fick sitta och vänta säkert 15 minuter innan jag kunde sola. Det är så jäkla kokhett i dom där små rummen att man svettas lika mycket när man kliver ur solariet.

Kom hem och skulle försöka ringa hem, men neeej då funka inte internet IGEN, så alltså funka inte fonen heller. Men efter en stund när jag ryckt i varje sladd så verkade det komma igång igen, så nu har jag precis lagt på luren med maaaama.
Datorn är kokhet, som alltid, borde kanske skaffa en platta och ha den på, kommer ju skålla(?) mig själv annars.

Nu tänker jag vila en snabbis, sen får det bli tacopaj ikväll, för då finns det mat imorn också, smart va?=)

Miss You!

Ligger i soffan och har allmänt tråkigt. Dagarna går sakta nu, åtminstone kvällarna. Jag är så van att ha honom här. Bara 1½ dag har gått och jag saknar honom så mycket redan.

Blev ingen träning idag, jag hade ingen som helst lust. Får väl se om de blir något imorn. Solade iaf efter jobbet, och det får de nog bli imorn med. Vill bli lite brun nu. Men mina ben verkar ha något skydd mot solen :S

Jobb imorn, ledig lördag,jobb söndag. Så vad ska man göra imorn. Hyra nån film kanske? Har inte råd med så mycket annat.

Har regnat lite här också, bara jag slipper blixtrar och åskan så är jag nöjd. Det kan vara mysigt om E är hemma, men annars är jag lite småskraj för åskan.

Nehe nu ska jag se Cougar town.

 

Teori= Nej tack!

Det var inte länge jag orkade med teorin, försökte ge mig på provet men det gick inget bra. Jag är helt värdelös på att lära in tråkiga saker. Visst är vägmärken och såndär skit viktiga, men oj så tråkigt det var att försöka lära sig. Jag har en känsla av att jag kommer få göra teoriprovet många ggr :(

Funderar på om jag snart ska försöka sova, jobb imorn, sen tror jag att jag ska sola lite, sen efter det tänkte jag nog träna, fast jag åker nog hem emellan, det är ändå rätt mycket folk där fram till 19.

Nu blir det tv en stund

Buhu!

Var upp tidigt idag, sa hej då till älskling. Redan tomt även om det bara gått några timmar. Har inte hört något från honom ännu men hoppas att han hör av sig. Man blir ju lite orolig annars..

Somnade om några timmar efter han åkt, pratade lite med mamma, vi försökte kolla på köksluckor, hon i ikeas tidning och jag på nätet, det gick sådär..
Sen begav jag mig till gymmet, svettades så in i hvete. Hem och åt lite, sen dammsög jag lite. Sen iväg och handla lite. Åt igen och nu har jag slut på ideér av vad jag ska göra.

Fick hem klänningen från Nelly idag, den verkar passa bra, har bara lite problem att dra upp dragkedjan utan hjälp, så E får hjälpa när han kommer hem. Vann även ett par skor på tradera, men de tar väl några dagar innan dom kommer för dom skickas från thailand verkar det som. Nu är det nästan så jag hoppas jag inte vinner något mer, är egentligen pank för längesen.

Ska nog faktiskt läsa lite teori nu.. Något som gör att tiden går lite.

Goodbye my lover

Bara några få timmar innan kärleken beger sig.
Elen gick för ett tag sedan, blev allderles svart i hela stan, så vi gick ut på balkongen och tände lite ljus, blev lite mysigt trots all trafik. Men nu i det igång igen.

Sitter här och letar kläder och skor. På tradera,ebay,gina och nelly. Tradera är lite roligt för man kan hitta kläder och skor som kanske inte resten av sverige har. Ebay är ju inte på svenska men la ett bud på en guess väska, dom är så läckra. Men dom är för dyra för att jag ska gå och köpa en ny. Gina är så jäkla trist, det är bara basic kläder där. Nelly har ganska så många snygga skor för bra priser, speciellt nellys egna skor, men då är det 12 cm klack, jag tror inte jag kan gå på det. Kan någon? Alltså utan att det ser helt mong ut? Men på tradera har jag ändå budat lite, men det är sån liten chans att jag vinner något.
Jag vill ha ett par ljusa jeans som är slitna och ett par svarta skor med okej klack. (Inte över 10 cm)

Ingen klänning från Nelly ännu, hoppas den kommer imorn.
Imorn ska det gymmas. Måste även prata med mamma om hur vi ska göra nästa vecka, jag fick ledigt på fredagen. Mamma ville nog gärna åka upp och E verkar vilja åka ner. Så träffas lär vi ju göra iaf :D

Fyy vad jag kommer sakna E! Vakna upp utan honom i 5 dagar. Jag har så svårt att somna ensam.

Måndag

Så var det måndag och ny vecka.
Jobb var lugnt, hade inte så mycket jobb idag, planerade och hade hälsomöte, vilket gjorde dagen lite kortare.

Har hunnit med att övningsköra lite, råkade få kärringstop i rödljus men vafan de kan faktiskt hända vem som helst, och en så länge är det första gången, vid rödljus alltså.

Imorn blir de någorlunda lugnt också, ska städa det sista, och har planeringen också, förbannat mycket svårare att planera nu än innan.. Efter jobb så ska jag hem och börja tvätta direkt, annars får E åka klädlös till Usa, det vore ju elakt :)

Usch bara två dagar kvar innan han åker.. Buhuuuuu! Kanske ska låsa in honom i sovrummet? Nejdå, kul för honom att åka iväg. Jag kommer slippa att plocka strumpor och kläder i 5 dagar :)

Skrev till mamma och frågade om dom ville komma upp om 2 helger, men E sa att vi kanske skulle kunna åka hem istället. Men förstås så är inte Eve hemma då :( Men vi får se, jag åker gärna hem ändå. Hoppas på fint väder så vi kan åka ut med båten och fiska..

Har precis fått i mig lite mat, kyckling och broccoli, nu måste jag hålla mig till det nyttiga. Och nu ska jag snart se de svenska hemmafruarna, sen får det bli dom desperata..

Dress

...
Har precis beställt denna klänning :) Tyckte den var väldigt söt och jag äger väldigt få klänningar så det fick bli den. Ska bli intressant att se hur den sitter. Tog S/M med tanke på att kuporna kanske blir minimala annars. Svårt att veta när man inte har provat den. Får väl skicka tillbaka i värsta fall.

Kvällen har varit lugn, E har fixat båda cyklarna så vi har varit och pumpat däcken. Så nu får jag väl ta och börja använda min igen :) Lika bra det innan jag förstör hans cykel ännu mer. Jag har en förmåga att förstöra saker.. Inte med flit förstås.
E ville inte se någon film så jag gick in på ch131 och tog en film därifrån, fick bli 17 again, ganska så bra faktiskt.
Någon träning blev det inte. Ingen av oss hade väl någon större lust.

Men nu är det dags för bädden. Jobb imorn.. NOOOOOO!!!!

Blev utgång.

Åkte hem till en arbetskamrat igår och drack lite, men det blev ganska så lugnt, efter mina 4 öl så mådde jag inget bra, så jag drack bara vatten efter 22 typ. Hade bara käkat sallad på hela dagen så illamåendet berodde nog på det. Vi åkte ner och satte och på Bill O Bob, FULLT med folk. Jag var inte där speciellt länge utan gick sen till Å där E var, satt där en snabbis innan vi begav oss hem. Var verkligen tvungen att köpa med mig mat hem så det fick bli från burger corner. Taxi hem, åt min mat sen somnade jag gott.
Var iaf kul att komma ut lite, hade inget speciellt kul hemma ensam.
Idag vaknade jag tidigt som vanligt dagen efter, klunkade i mig massor med vatten och somnade om igen. Inget bakis alls idag, väldigt skönt. Ingen ångest också väldigt skönt.

Har inte ätit något än så länge idag, förutom lite chips. Men ingen flötmat idag, det har nog blivit lite för mycket av det goda tror jag. Får se om jag får med mig E på träning, men troligvis inte. Men imorn hinner jag inte träna, på tisdag har jag tvätt direkt efter jobb så om det inte blir något idag så blir det inte tidigast förrän på onsdag. Jag skulle behöva bränna fett.

Så om 3 dagar åker E, jag kommer klättra på väggarna.. Buhu! Men hoppas han får det kul och att han köper med sig någon present :)

Nehe nu ska jag väcka älskling så vi kan leta efter mat..

Trååk!

Helt underbart väder ute, har suttit ett bra tag ute på balkongen, men tröttnar snabbt. Gick och köpte mig en sallad som jag åt hälften av, var visst inte så hungrig. Solade en stund till sen gick jag in. Har ingen lust att sitta och lyssna på bilar och lastbilar dunka förbi..

E är iväg med sina gamla klasskamrater, perfekt väder dom fick.
Jag har aningens tråkigt och hade önskat att jag hade ett körkort just nu så jag hade kunnat åka till Vetlanda och umgås med folk. Såfort E inte är hemma så blir jag social handikappad. Fast det är väl inte jag själv som har valt det. Kan ju inte skylla på andra att jag inte direkt har vänner här..

Jaha så ikväll då? Vafan ska jag gör? Vem vill sitta hemma en sån här dag och bara dega? Inte jag. Läs teori sa E, men nee hur kul är de? Blir sugen på öl men nej det blir nog inget med det.

Nej fan kan inte sitta och gnälla när det är sånt fint väder ute.

Vilken underbar Jävla dag!

Gick upp och åt frukost och så som vanligt, satte mig på cykeln påväg till jobbet. Kommer inte ens halvvägs och kedjefan hoppa, jag klarar de fint om bara kedjan hoppar därbak, men nej nu skulle den hoppa därfram också, försökte ett bra tag men insåg att jag blev tvungen att gå till jobbet, snäll som jag är ringde jag och berättade att jag skulle bli lite sen. Jag är alltid tidig så dom hade undrat annars. Svettigt blev det att gå vill jag lova.

Dagen gick helt okej tills em, då jag trodde jag skulle hämta ca 12 energidrycker på apoteket, då det stod 6 av varje sort, men det visade sig att det var 6 förpackningar av varje och det är ca 6 stycken i varje så jag fick bära säkert nästan 70 energidrycker. Snäll som en var så hjälpte hon mig en bit och bära, men sista biten fick jag bära själv och jag lovar att det kändes som om mina muskler skulle sprängas, jag orkade inte ens lyfta armen sen.
När väl armvärken nästan gått bort så gick jag hemåt, fick hämta upp cykeln på vägen och lyfta den i bakhjulet. Hade det inte varit E´s cykel så skulle jag nog slängt den i marken och hoppat på den massor av gånger. BILTEMA cykel säger jag bara. En kille frågade om han skulle hjälpa mig han försökte en liten stund men jag tyckte det var onödigt att han skulle smutsa ner sig så jag sa tack för hjälpen och fortsatte dra cykeln hem. Bläääää!

Och nu har jag precis fått igång internet, har försökt hela jäkla kvällen att få igång det, fasen så trist det har varit utan. Blev inget gym idag för jag känner att mina armar är helt slut och jag var helt slut och slocknade ganska så länge efter jobbet. Men på söndag ska jag tvinga med E även om han kommer vara bakis. Han är ju på after work idag och imorn ska han träffa gamla klasskamrater.

Nehe nu har jag massor att ta igen, sen blir de Grey´s...

Dumma dumma människa.

Alla ni bloggläsare har väl åtminstone hört talas om BellaTyra show? Och vem var inte med idag om inte självaste Kissie. Så det var jag bara tvungen att se på, såg inte allt men det räckte med det jag såg. Vad är det för människa? Ljuger och redigerar bilder och är bara allmänt uppkäftig och elak. Hon kanske tjänar pengar nu på sin blogg, men jag tror fan inte det kommer gå bra för henne senare i livet. Inte om hon vill något vetigt med det. Vem fan vill anställa henne? Alla ser henne som Kissie. Nej fyfan blåstare brud får man nog fan leta efter..


Över till annat. Jobbat idag, var ganska så lugnt. Tjänade lite extra eftersom det är röd dag och då tjänar vi som en helg. Hem och tänkte vila en stund, men då skulle någr av E´s vänner och hålla på med papper. Så ingen vila för mig. Och jag har precis fått i mig lite mat, vi åkte ner till Ica ettan, fick bli chili con carne. Ja det gick ju i iaf.
Jobb imorn med. Funderar på om jag ska träna efteråt, E skulle egentligen följt med med han ska på after work så jag får gå ensam. Så då blir det nog lite senare, så man slipper alla köer till maskinerna. Men få se imorn om jag har ork eller lust, annars får det bli på söndag.

Nu blir det dusch sen tror jag faktiskt att jag ska sova.. Trött!

Me don´t wanna

Uuhh lediga dagar går alltid för snabbt. Somnade väldigt sent inatt men kom upp redan halv elva. JA det är redan när man somnar 5 på morgon!! Upp och äta frukost, sen begav jag mig till gymmet. Mycket mindre folk vilket är mycket skönare, man slipper stå still så länge för att vänta på maskinerna. Försökte ge mig på mage idag, men min mage strejkade totalt, kunde fan inte komma upp till situp ens. Så där gav jag upp direkt.

Sen blev det städning och mat. Sen kom E hem och vi var iväg och tittade på en lägenhet. Inget bra den heller, inget speciellt alls med den. Vi funderar på hur lägenheterna påstår sig vara större än den vi har nu när dom vi tittat på har sett mycket mindre ut..
Aja nån dag kommer de väl.

Jobb imorn, ingen lust. E är ledig imorn så det kommer suga att gå upp och veta att han kommer sova lääänge till. Men så har ju han haft de nu i två dagar :)

Hepp slappa ett tag innan jag ska dra mig till sängen

Vart är världen påväg?

Klockan är snart 03 och jag kan inte somna. Och vad finns mer att göra än att läsa på nätet?
Aftonbladet fick det bli. Det första som dyker upp är trippelmord, och sen dyker det upp mord efter mord. Kanske det inte har hänt just nu. Men hur kan man mörda? Och hur kan man leva ett liv efter?
Och straffen behöver inte ens bli långa. Varför ska ens mördare bli släppta igen, varför ska dom få ha ett liv när dom tagit någon annans?

Nej jag förstår verkligen inte. Det är en hemsk värld man lever i. Man lever ju inte säker nånstans.

Borde verkligen försöka ta och sova nu. Hade ju tänkt att försöka komma iväg till gymmet innan alla andra är där, men imorn får det nog bara bli crosstrainern. Jag har sån jäkla träningsvärk i magen så det gör ont när jag skrattar, kan ju bara tänka mig hur ont jag kommer ha i rumpan imorn :(

Träningsvärk!!

Åh så skönt med sovmorgon. Gick inte upp förrän 11 tiden. Skippade frukost och gick på lunchen direkt:)
Sen åkte jag ner lite tidigare till stan så jag kunde leta efter sport bh, kollade lite vad folk rekommenderade igår kväll. Så jag köpte en sport bh som heter Stay in place, så jag får väl hoppas på att dom stannar där dom ska ;)

Sen körde jag med körskolan, vid vallby, det gick ju rätt bra, skulle mest tänka på att titta i speglarna och rätt placering. Efter skolan så åkte jag hem och pratade lite med mamma, sen begav jag mig till gymmet, körde mest på crosstrainern, men även lite rygg och rumpa. Konstigt nog så är det armarna jag har ont i. Tänkte cykla dit lite tidigare imorn så jag slipper allt folk. Hoppas E kan följa med på fredag så jag lär mig bättre övningar. Men på torsdag tänker jag ta en ledig dag, behöver ju inte träna varje dag.

Övningskörde även till Maxi, så vi fick lite handlat också. Till middag delade vi på en kebabtallrik,haha!

Nu har jag precis tittat på OTH och nu måste jag ta och läsa lite teori. Trist!

10.e Maj

Nu ärjag äntligen ledig, även om helgen inte är speciellt jobbig att jobba så är jag helt slut. Var sjukligt trött på jobbet. Men nu är jag ledig 2 dagar, vilket betyder sovmorgon.
Efter jobb så la jag mig och vilade ett tag. Sen åkte vi iväg och tränade på rocklunda. VÄDLIGT mycket folk, för mycket. Så runt 19 ska jag nog inte gå dit, men måndagar ska visst vara värst också. Det blev inte så speciellt mycket träning på maskiner, men toksvettades när jag körde på crosstrainern. Tror inte det blir något gym imorn men på onsdag.

Nehe nu ska jag se om Desp har kommit..

Sjuk?

Kroppen känns seg och huvudet känns konstigt.. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk nu bara. Det har jag varken råd med eller orkar med. Man vill ju tjäna så mycket man kan nu innan sommarn så vi kan åka iväg till ett varmare land.

Jobb gick lugnt och bra. En dag kvar. Sen ledig i två dagar, men full rulle ändå. Körskola och tvätt på tisdag och eventuellt en visning på onsdag. Om den lägenheten är bra så skulle det bli en jäkla bra månadskostnad. Vi skulle bo billigare där än här..

Övningskörde för en stund sen, gick bra. Men att övningsköra när man känner sig lite småskakig och dan är inget bra, speciellt inte när man kör med sin sambo..

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen försöka sova och hoppas på att jag känner mig bättre imorn.

Grand Prix

Jag är nog ganska så glad ändå att jag inte var i gbg, det verkade regna endel där. Usch och sitta ute då. Jason verkade glömma bort vart gasen satt i början, men gick bättre i slutet, men inte tillräckligt för att ta sig till semi. Kenneth Bjerre vann och Jonsson trea.
Kanske man ska ha som mål att ha körkort till GP i målilla som jag tror är i augusti... Det borde jag klara tycker jag.

Imorn blir det jobb igen, sen hem och vila en snabbis sen hoppas jag på E vill följa med mig till rocklunda, så kan han hjälpa mig med bra övningar på gymmet. Tror jag ska börja med 3 månader, sen flyttar jag nog över till glada oxen om vi får vårat friskvårdsbidrag där. Vi ska ju flytta med jobbet, så det kommer ligga precis vid glada oxen, perfekt. Både gym och solarie som granne :)

Nu ska jag se Yrrol innan jag lägger mig.

Btw de nya ostbågarna var inge speciellt goda.

Lagom trött JA!

Fyfan, somnade inte förrän runt halv 5-5 på morgonen. Och gick upp 6.15. Var ju lagom trött på jobbet, usch. Men tog igen lite sömn efter jobbet, så nu är jag lite piggare igen. Gjorde ordning lite kyckling sallad, får bli de till lunch imorn också.

Snart är det GP, hade varit kul om man kunnat åka till GBG, verkar vara många från Vetlanda som är där. Men man ser faktiskt nästan bättre på tv, men det är ju 100ggr roligare att se det live. Hoppas jag hinner ta körkort innan serien är slut. Då ska jag allt åka hem och kolla..
Till gp.t blir de ostbågar, hittade inte less fat så då fick det bli något nya med moooore fat. :)

Nej nu blir de slapp framför tv..

Shoppat

...

Igår när jag gick och la mig så tänkte jag att jag skulle gå upp tidigt och åka ner på stan och handla tränigskläder och sen kanske träna. Jag vaknade inte speciellt tidigt men kom ner på stan men har ingen som helst lust att åka och träna. MEN nu har jag ju iaf sakerna till att träna. Jag skulle behövt köpa en sport bh men får väl köra med vanlig, de får väl duga, så länge jag inte ska ut och springa så går det. Skorna får jag ju betalada av jobbet, får bara lägga ut nu och får pengarna sen. Kläderna gick bara på 286:-, billigt. Två par mjukisbyxor, ett par långa och ett par korta, och två par linnen. Från New Yorker.

Får se om jag får övningsköra lite idag också. Vill vill!

Imorn är det jobb, sen på kvällen ska jag fasen se GP, nu ska jag inte missa det. Men tydligen så är svt24 blåsta och sänder inte alla heat, är tydligen bättre att se på svtplay.

Gbye

Wohooop

Kändes riktigt bra med körningen idag, idag körde jag i centrum. Fan det går riktigt framåt. E trodde inte jag skulle behöva några 20 körlektioner, jag kan ju bara hålla tummarna för att det inte blir så, alltså 20 körlektioner. Känner mig inte lika osäker längre, även att jag gärna har ögonen mitt framför bilen och att jag inte alltid kör i mitt körfält. Men fasen det är ju en bra bit på vägen iaf :D Jag hoppas bara att jag inte blir skitnervös när jag kör med honom nästa gång, så han tror jag inte lärt mig något, för enligt mig själv tycker jag faktiskt att jag lärt mig massor sen jag körde sist. Jag är inte så slow ändå. :P

Blir nog en skotur imorn. Ska bara försöka att inte sova så länge. Sen får vi se om skorna kommer till användning?!

Shut your mouth!

Måste bara skriva av mig lite. Skrev ju igår om den 16 åriga flickan som blivit mördad. Var precis inne på Amandavardet´s sida, hon hade öppnat "käften". Lalala och life goes on var något hon skrev. Life goes on? För henne JA. Men för hennes föräldrar? Nej det har jag svårt att tro. Har man inget bättre att skriva så ska man ge fan i att skriva något. Respektlöst tycker jag. Dumma dumma flicka!

Funderar på om jag ska dra mig neråt stan imorn och kika efter ett par riktiga gympaskor. Jag menar om jag nu får för mig att ta mig till gymmet så vore det ju bra att ha ett par skor som jag inte blir mobbad utav. E mobbar mig för dom skor jag har just nu, vilket jag förstår, dom ser för jäkliga ut, två runda saker från rusta som jag fick av pappa för längesen. Ja dom är ju ganska så fräsha för dom är väldigt oanvända. Har skobidrag på 600:- från jobbet så jag borde ju utnyttja det. Sa till min gr chef att det blir antingen ett par gympaskor eller några snygga sommarskor, hon trodde jag skulle välja sommarskorna ;) Fast sommarskor kan man hitta så billigt så jag tror det får bli ett par riktiga skor..

Väntar nu på att E ska komma hem så jag kan få övningsköra lite..Vill helst inte att det ska bli mörkt ute..

Today

Då har denna lediga dag gått, inte mycket som blivit gjort, en dag som många andra onsdagar. Städ har stått på schemat.
Var sugen på tacopaj så jag tog snålskjuts av E när han åkte till mc. Pantade även alla flaskor, jag blev rik. Nästan pinsamt att gå med 3 stora maxi papperpåsar. Men jag är en coloman. Illa men sant.
Tacopajen satte sig fint i magen :)

Nu vet jag nog varför den där lägenheten försvann som vi fastna lite för. Jag har inställningar på minst 60 kvm och den var tydligen bara lite över 50 kvm, så den utesluuuuuts den också. Precis som alla andra. Vad fan är de för fel på oss? Inte kan vi väl vara så jäkla kräsna? Det finns ju hur många lägenheter som helst där ute, men ingen duger för oss? Vi vill bara ha balkong, snyggt kök,snyggt badrum och garage och centralt. Garage gör det svårare, men det är väl inte det största måstet, men E vill gärna kunna ha sin mc vid lägenheten. Alltså ett stängt garage. Aja men de är bara och vänta och vänta och vänta.

Kukhuvuden finns det tydligen gott om, en 16 årig tjej har blivit mördad här i Västerås, dom misstänker iaf det. Om ni såg på efterlyst så hörde ni om det. Vad händer i folks hjärnor? Hur kan man leva med sig själv när man gjort något sånt? Och stackars föräldrar som fick beskedet om sitt barn har blivit mördat. Usch vilken värld man lever i.

Jobb imorn igen,ledig fredag.. Exakt 2 veckor kvar tills man blir gräsänka(kallas väl så?) önskar jag vore ledig och kunde åka hem dom dagarna, det är så otroligt tråkigt att vara ensam på kvällarna. Så mycket sällskap är inte katterna, jag förstår mig inte på deras jamande.. Och jag kommer ju inte kunna prata så mycket med E, antar att de är dyrt att ringa till/från Usa?

Nehe nu blir det softa i soffan. Like always!

Boring

..

Håller på och tvättar, ganska så trist måste jag säga, det tar ju aldrig slut. Jobb gick bra, städ som jag trodde. Lönesamtal gick väl, ja jag vet inte, det märker jag väl när vi får beskedet om vad vi får i lön. Men jag är tydligen inte lika blyg längre, konstigt, många här i Västerås påstår att jag är blyg. Som jag sa till min gr chef så har jag inte sett mig själv som blyg innan, men när man bodde hemma i Vetlanda, så kände man ju de flesta på något sätt. Här är ALLA nya, så jag antar att jag är nog lite blyg. Jag är inte den som låter så värst mycket. Inte på jobb åtminstone, hemma är en annan sak ;)

Så imorn är jag ledig, stäääda. Men först en lång sovmorgon. Vågar man hoppas på fint väder?

Maaaj

Måndag, är det inte det för ofta?
Men dagen har gått bra, har tydligen missat action på jobbet medans jag var ledig. Har inte fått reda på allt ännu, men det är inget som brukar hända.. Trist att vuxna inte kan prata som vuxna ibland. Fast som sagt jag vet inte riktigt vad som hänt.

Jobb imorn med, gissar på städ. Men det går ändå, inte det roligaste. Justfan har ju lönesamtal, måste fylla i en sak..

Ikväll blev det ugnsfalukorv med mos, magen svullnar verkligen ut som om man vore gravid efter mos. Tror jag skippar matlådan imorn, vill försöka hålla mig till smalare mat till lunch. Dags att börja tänka på figuren igen. Borde verkligen börja träna, hade det funnits ett gym i huset hade jag inte tvekat till träning, men nu när man måste cykla hem från jobbet, byta kläder och cykla till gym, ni hör ju själva hur det låter. Det funkar ju inte. Funderar faktiskt på att köpa hem ett löpband, lägenheten är ju redan inte speciellt snygg så vafan gör det om ett löpband kommer in och förstör lite till? Det ger inga muskler men kanske en mindre dallrande kropp?
Får fråga min coach*lol*

Nehe fylla i lönesamtals saken var det!

Bara 9 veckor kvar..

Har kollat lite på utlandsresor, kom på att det är 9 veckor kvar, det går jäkla snabbt tills dit även om det känns långt borta nu. Sista veckan kommer väl gå som en snigel men annars så :)
Finns ganska så fina resor som till grekland för hyffsade priser, jag vill absolut inte ta en resa som vi gjorde förra året, tror vi betalade 4200 per person till lefkas och hamnade åt helvete. Mitt ute i skogen i en båthamn långr ifrån allt. Då betalar jag gärna 4500 för ett hotell med pool och bar som ligger någorlunda närma centrum. Får se om jag kan få E så vi kan boka en resa snart.

Letar även bil, men svårt är det, jag vill gärna ha en ganska så liten bil, golf är ju fina, men lite dyrare.. AC är ett måste, och vill gärna ha dragkrok, för det är alltid bra att ha. Skulle vara skönt att köpa en bil ganska så snart, för det ger mig säkert mer motivation till att snabba mig med körkortet, och sen vill jag ha en bil tills den dagen jag har ett körkort..

Nu dags för sängen..

Shutter Island

Ikväll blev det mat först på Spicy, det finns nog ingenstans där man får maten likasnabbt som där. Starkt men gott. Sen efter mat gick vi på bio Shutter Island, så har du inte sett bion och ska se den så sluta läs nu.

Filmen var väl ganksa så bra egentligen, men vad fan var det med slutet, jag trodde helt seriöst att jag själv hade blivit psyk sjuk där ett tag. Jag satt och väntade på kvinnan i grottan skulle komma och rädda honom, men icke det nej. Jag fattade verkligen inte att han var psyksjuk, det var inget man kunde förstå i början, eller inte jag iaf. Jag var helt fast vid att personalen var dumma i huvudet.. Men kul med en film som man inte kunde förutspå slutet..
Jag hade egentligen velat se Flickan från ovan, men E fick välja.. Nästa gång blir det min tur, kanske lagom när Sex And The City 2 kommer ut? ;) Har för mig jag läste att den skulle gå på bio i juni..
Var någon mer som dom visade reklam på som jag skulle vilja se, men minns då inte titeln förstås.

Imorn ska jag tillbaka till verkligheten igen.. På tisdag har jag lönesamtal. Kan ju alltid hålla tummarna för en bra lönehöjning..
Sen hoppas jag på att lite lägenheter kommer ut, fanns en lgh som vi var intresserad utav som kom ut i fredags, men sen efter några timmar så var den borta? Konstigt..

Snart dags för natten. Blä! Se om man kan somna inatt, är ju bäst på att förstöra dygnen när jag är ledig.

Lite bättre humör..

Inte lika ilsk idag, och jag hade väl ingen större anledningen att vara det igår heller. Men tyvärr är mitt humör en jäkla bergochdalbana. Och jag tror ingen vill åka med :)

Som E sa igår så skulle han aldrig sätta sig i den situation som jag(en stad långt från mitt hem utan körkort) jag har kunnat ta körkort väldigt länge nu men har varit för lat för att ta tag i det. Men det är lätt att skylla från sig på någon annan när man är sur.

Blev brunch idag, hade hört att sportbaren serverade god brunch, men det var den inte, maten var kall och dricka ingick inte ens*kääässst*.. Så nej om ni ska äta brunch i Västerås så gå till Hotellet på söndagarna tror jag det är, väldigt gott och dricka ingår. Precis som det ska göra.
Efter brunch och helt spymätt gick vi en snabbis på MQ, E köpte en skjorta, jag behöver fasen inte handla mer kläder. Sen iväg och övningsköra lite, det går bättre och bättre, men jag är kass på att ta hand om växelspaken, E gav mig bokstavligt talat pisk på händerna för jag håller i den fel. Blä! Idag körde jag även in på parkeringen här hemma, jag tyckte jag parkera jättebra och rakt, E tyckte inte som jag..

Mtv är en ny favorti, har tittat på Teen Mom, jag förstår inte riktigt, nu handlar det inte bara om tonåringar utan föräldrar ihuvudtaget, om man nu väljer att behålla barnet, så ska man väl ge upp lite av utelivet? En av de här flickorna ville gå ut 1-2 ggr i veckan, jag förstår att hon är singel och vill ha kul, men hon har ett barn och bor hemma hos sina föräldrar? Borde man inte tänka annorlunda? Jag går inte ens ut så ofta..

Och sen Ex-effect, jag förstår inte, hur svårt kan det vara att hålla sig borta från sitt ex? Man gör slut av en anledning? Jag skulle aldrig någonsin gå tillbaka till något ex. Usch nej!

Blir en lugn kväll idag också, en pizza har åkt i nu ikväll och jag är ganska så mätt IGEN. Har inget alls sug på att gå ut, får jag en sån fylla som förra helgen så håller det i sig ganska så länge. Jag fattar inte hur man kan förändras så mycket som onykter, jag dansar med människor jag aldrig skulle dansa med. Och jag tjurar fram och tillbaka. Nej jag är som bäst som nykter, eller jag behöver inte vara så full! Inget bra... Som tur är händer det inte så ofta.

Nehe nu ska jag forsätta lata mig i soffan med SoS
RSS 2.0