A good day..

Sovmorgon, sköönt. Eller vänta här nu, jag bad E igår att inte väcka mig för jag ville sova ut, men neej då, jag vaknade av hans mobil larm som gick på medans han stod i duschen LÄNGE! Så då vaknade jag och tjura en stund, men somnade om igen när han gått :)

Sen har jag städat och plockat här hemma, blir lätt ett bombnedslag här hemma. Den ena gr chefen ringde och hade en bra nyhet, jag får jobba 12.45-20 på fredag, vilket betyder att jag inte behöver gå hem så jäkla tidigt imorn, yeeey! Och sen kom brevbäran, ett brev från transportstyrelesen, jag slet upp det och E har blivit godkänd, så ikväll ska jag ge mig ut och övningsköra, så håll er borta från vägarna, eller nej håll er på vägarna och håll er borta från parkeringar ;)

Nu ska jag göra en tårta, har gjort den förut så borde gå ganska så smidigt.

Brrr

Svinkallt ute idag, termosar på, men fick stanna på jobbet, gick ner på stan efteråt och ville inte ha på mig dom då, de får jag väl lida av på torsdag när det säkert är ännu kallare ute.
Fick ett presentkort på Åhlens i julklapp av Carema, så det shoppade jag upp, en primer och en ny sminkväska, den jag har börjar bli lite för liten. Sen in i alla rea butiker som det är fullt av folk i, letade efter en vanlig svart tröja som är lite längre, och det fanns ju fasen inte nånstans, förutom på BikBok, där fanns en liknande, så det fick bli den. Sen traskade jag hem igen.

Något konstigt hände på jobbet, höll på att svimma, satt ner och planerade och det började snurra till, fick gå och sätta mig i ett annat rum och sitta där ett tag, men kände mig konstig hela dagen sen. Usch!

Ledig imorn, tänkte städa lite, sen kanske baka en tårta till nyår, vi blir hos J & E.

Nehe över till tv

Ny vecka igen.

Måndag igen, jobb gick bra, men börjar bli så otroligt trött på att gå och gäspa, funderar starkt att ringa läkarn och fråga vad fan som är felet på mig, men dom kommer säkert be mig sluta röka(vilket jag borde) eller så ber dom väl mig trycka i mig medicin. Tycker inte om de där, dom borde undersöka felet istället för att ta genvägar.
Jag är en sån person som aldrig slutar tänka på det heller om jag väl har börjat, vilket gör att jag hela tiden går och gäspar, för att känna efter om jag får tillräckligt med luft. Åh det är så drygt. Men vafan ska jag göra?

Tvättat har vi gjort idag, mindre kul. Hittade mina termosar som var försvunna, låg nere i källarn i en klädpåse som egentligen skulle slängas, tur jag tittade i den då. För nu ska det tydligen bli väldigt kallt.

Ska snart krypa ner i sängen, ögonen börjar åka åt varsitt håll..

En snabbis.

Blir ett snabbinlägg. Tågresan gick bra, någorlunda snabbt.
Hemma hos min älskade igen och min sötkatt. Saknat dom massvis.
Ska försöka packa upp alla nya kläder som jag knappt vet vad jag köpt. Sen får vi åka iväg och handla, inte för de känns som om jag borde äta något, något kilo extra har råkat hamna på mig över julen. Haha, men om några dagar borde det vara samma igen :)

Nehe över till att packa upp..

Imorgon åker jag hem igen

Dagarna springer iväg när jag är här nere.
Minns inte ens när jag skrev här sist, men julafton var bra, god mat med släkten :) Fick massor av bra saker. Är super nöjd med alla årets julklappar.
Igår var juldagen som egentligen skulle varit lugn, men jag följde med Eve ut ändå, så idag har jag ju mått som jag förtjänat, fast inte så illa ändå. Och idag har jag även hunnit med två rundor shopping, Mia kom in med sin flicka, har inte träffat dom på jag vet inte hur länge.. Så det var kul att träffas igen. Sen åkte jag ner och shoppade med mamma. Helt seriöst vill jag nog inte veta vad jag har shoppat för, det får förbli hemligt, även för mig :)

Har precis kollat igenom internet lite, har irreterat mig på att jag HELA tiden måste gäspa eller ta djupa andetag, och tänkte om jag hittade någon med samma skit, och de verkar antingen lida av stress eller panikångest, jag känner mig väldigt sällan stressad, och panikångest har jag haft föra några år sedan, men kan inte minnas att jag gick runt och gäspade hela tiden.. Men sen går jag och tänker på det hela tiden vilket gör att jag gäspar ännu mer, fast saken är att det känns inte som om jag kan ta det där djupa andetaget, utan det sätts stop ibland. Ah jag vet inte, bara drygt..

Saknar min älskling och Skilla massor, så det ska bli skönt att komma hem imorn igen, mindre skönt att behöva jobba på måndag. Jag älskar ledigheten. Och nu håller vi tummarna på att det INTE är några tågförseningar.

Tänkte nog dra mig till sängen nu och gäspa vidare..

Dan före dan..

Jahopp, flera timmar nere på stan, och hittade inte ett enda kläderplagg, det jag hittade hade inte min storlek. Vafan kan alla sluta vara strl S så jag kan köpa det jag vill ha? Tack det vore snällt.
Men kom hem med ansiktsmask,ögonfransböjjare och nagellack. 70% på allt på åhlens, synd att det varit så länge bara, för fanns ju typ inget kvar. Inget som intresserade mig.
Blev en julklapp till morfar.

Jag har slagit in de sista klapparna, pappa tjatar om hans hatt som han vill ha men inte tror han kommer få. Men nu jävlar ska han få den och han ska ha på sig den, hur ful han än tycker den är. Jag tycker den är fin, och tänker tvinga på honom den. Har han tjatat så har han tjatat.

Sitter och spelar Bingolotto, är paus från spelandet, än är jag ingen miljonär, men det hoppas jag på att jag blir. Har även ätit tacos även att det är en onsdag, vilket är helt fel här hemma, här ska det ätas på en fredag egentligen. Pappa och jag tog lite gott vin till, men en öl efter är ju aldrig fel ;)

Så nu sitter ag här framför datorn, har ingen direkt känsla av att det är julafton imorn. Jag vill vara liten och ha samma känsla. Jag eller Kim springer upp till varandra tidigt som fan och kollar vad vi fått i julstrumpan, sen in och hopppa på pappa som alltid skulle sova länge på självaste julafton. Saknar den känslan, då var det jul :D

Jag ser de snöar IGEN!

Fasen så de ska snöa. Tänkte vara snäll mot mamma och pappa och skotta uppfarten, men då hittar jag inte skyffeln, försökte komma upp på vinden, men fick inte ner trappen, och sen fick jag inte upp den helt heller. Så det blev inget skottat. Tanken var ju god iaf :)

Var ute och gick med en kompis, som jag har känt sen jag var lite. Kul att träffas igen.

Nu väntar jag på att mamma ska bli färdig så ska vi åka och äta lunch, sen ska jag leta efter något litet till E, och se om jag hittar något till morfar.

HEMSKT!

Fyy mamma och pappa har bilder från förra året och några år innan dess på datorn, usch vad det är hemskt och se sig själv. Varför sa inget åt mig? Konstigt att jag själv inte såg hur jag såg ut då. Jag har stor lust att plocka bort dom, men mamma vill säkert ha kvar dom :(

Nehe in i duschen!

Hemma i Vetlanda..

Ja då var jag hemma i skogarna. Kan säga att resan hit var inte den bästa. Till at börja med så skulle mitt första tåg från västerås vara försenat(PANIK) men då hade ett annat tåg blivit 2 timmar försenat så jag kunde åka med det som kom exakt den tid som mitt tåg skulle gått. Resan mellan Falköping och Nässjö gick ju bra, då trodde jag att det var lugnt resten, men nej nej mitt ute i skogen mellan Nässjö o Vetlanda så går tåget SÖNDER!! Vafan! Men som tur var så kom en buss väldigt snabbt. Men från att jag lämnade hemmet i västerås till jag kom hem i vetlanda hade det tagit ca 7½ timma. Alltid så kul. Nu har jagb precis bokat hemresan, inget jag ser fram emot för dom har redan varnat för förseningar. Men jag tog den snabbare resan, den kostar mer men jag kommer snabbare hem.

Så igår när jag kom hit så hämtade mamma mig, vi åkte hem en stund, sen handla lite, sen upp till morfar, träffa "lille" buster som ligger ute i snön och det toksnöar, han var en snögubbe. Sen klädde vi granen :)

Jag ska snart hoppa in i ducshen, mamma och jag ska åka och äta nånstans när hon slutar, sen vill jag nog kolla lite på stan. Ikväll blir de Bingolotto, jag ska vinna massa pengar. Så kan jag bjuda familjen på en resa :) Och E med förstås :)

Nehe om jag ska ta och göra mig i ordning då.

Jul ledig.

Wihoo äntligen är jag ledig, inget jobbande förrän nästa måndag. Åh så härligt.

Kallt så in i *** är det ute, funderar på vad jag ska ha på mig när jag åker imorn, kan vara skitkallt på tåget om jag har otur. Men är det varmt så vill jag inte ha för mycket på mig. Svårt! Ska nog inte sova så mycket inatt, så jag sover mestadels på tåget..

Julklapparna jag fick igår var toppen, väldigt bra saker. Ett par supermysiga tofflor/strumpor(tror E har någon hemlig kärlek för det), sen en jättefin kortarmad polo, eller liknande, vet inte riktigt vad det heter.

Ska väl packa lite,så jag inte glömmer något..

Söndag kväll

Fick min vila, skönt. Sen upp och laga lite mat och diska samtidigt. Kycklingen blev sådär, lite småtrist, men nyttigt. Måste göra sallad till morgonens lunch låda. Hoppas att dagen går snabbt imorgon, sen hoppas jag E och jag kan handla någon god mat och mysa lite här hemma. Kommer ju inte träffas förrän söndag sen. Lite trist faktiskt att inte fira jul tillsammans. Men jag vill verkligen fira med min släkt, inget jag kommer sluta med förrän vi skaffar barn, då kanske det blir annorlunda, fast tänker ju aldrig sluta fira jul med mamma och pappa. Men fram tills dess blir det jul i Vetlanda, sen får E bestämma om han följer med eller inte, men jag förstår om han vill fira med sin släkt.

Tänker nog snart dra mig till sängen, men först ska vi dela julklappar, blir nog t.om två :) Haha, dåliga vi är. Och egentligen har han fått en julklapp för ett tag sen också. Sen får han en när jag kommer tillbaka.

Hejrå!

Irreterad.

Skulle kunna skriva ett sånt där argt inlägg nu, för det är precis vad jag är, men sen tar jag bara bort det när det gått över, så varför ens börja? Kan skriva såhär: E+städa= finns inte.

Ja jobb har väl gått bra, helgen är över och jag funderar seriöst att ha en jobb mobil, en mobil med ett helt annat nummer, jag hatar att dom ringer min mobil. Privat telefon finns inte. Men va skönt det vore, får fortsätta fundera på de.

På SKITÅHLENS sida stod det att de hade öppet till 18 4.e advent, och jag gick dit men blev stoppad av en vakt som troligen inte fått sig något på evigheter, grinig jävel. Jo dom stängde ju 16. Men H&M hade öppet, så jag fick gå dit och köpa mitt puder, hoppas det är bra nu, istället för det jag har, totalt värdelöst. Det positiva med dagen var att bussen var gratis, hade sån jävlig skoskav så jag tog bussen. Har säkert 3-4 plåser på hälen men de hjälper inte. nej!

Tror jag ska lägga mig och vila lite. Sen laga mat, kyckling + sallad. Sen skulle vi byta en julklapp, men vi får väl se hur de blir med den saken.

Jobbarhelg.

Det är trist att jobba helg, att kliva upp tidigt på morgon och se E ligga kvar i sängen, vill ju inget annat än att bara krypa ner i sängen igen.. MEN måste jobba. Och sen när någon är sjuk på helgen blir det kaos, jag o en till var helgansvarig, vilket betyder att vi måste kolla så att allt kommer ut, Vafan, vuxna människor som jobbar? Man borde väl själva kunna ha lite koll kan jag tycka.. Men arbetsdagen gick, i ett hus där en av våra tanter bor hade de hittat en bomb igår, inget hände, men man undrar ju vad de är för folk som bor här? Tror även det var denna eller förra veckan som en av våra blev rånad. Äckel människor.
Jo just, svin kallt var det att gå till jobbet, hade på mig två par byxor, letade efter mina termosar men de är spårlöst försvunna. Ska leta vidare.. Bad E köpa en mössa till mig eftersom han ändå var på stan, super gulligt att han gjorde det, fast de är nog ingen jag kommer använda, meningen är visst att jag ska stoppa in håret i mössan, ja tjoho, SCHNYGGT! Nej får fortsätta med min gamla. Kanske kan hitta någon hemma i Vetlanda.
E var snäll och hämtade mig efter jobbet :)

Är öm i bröstet, ringde mamma och man kan tydligen bli öm där när man har ägglossning, alla jäkla körtlar, och jag minns när jag var och kollade upp en knöl i bröstet att doktorn sa att jag hade väldigt mycket körtlar. Jag är en oroande människa, oroar mig för det mesta. Iaf när det kommer till sjukdommar.

Har precis fått i mig lite tacopaj sen igår, och det får bli morgondagens lunchlåda.
Nu blir det tv sen ska jag försöka komma tidigt i sängs.

God mat och film

Tacopajen blev god, fick göra dubbel sats. Sen såg vi Bakfyllan igen, alla hade sett den utan E, en riktigt rolig film de där. Nu är magen proppmätt efter all mat och godsaker. Kan ju lova att vågen inte skulle stå på 54,8 om jag ställde mig nu, men de gör jag ju förstås inte :P

Inatt fick jag förresten sova på soffan, NÅGON toksnarkade så jag tog mitt täcke och kudde och gick ut till soffan, fick t.om gå och stänga dörren till sovrummet för de lät så jäkla mycket. Om han tänker snarka inatt igen så får han sova på soffan, jag ska jobba imorn. Fick lite ont i handlederna, sov väl inte riktigt som jag skulle, och jag har redan störda handleder så det gjorde inte saken bättre, men de gick över. Gick in till sängen och snodde E´s plats när han åkt till jobbet :)

Har pratat med Eve innan, så dumt vid jul, man har så mycket inbokat, men vi SKA träffas, det är ett måste när jag kommer hem, om jag så måste kidnappa henne :) Men det ska nog inte behövas. Det är bara 6 dagar kvar till Julafton, och bara 4 dagar tills jag åker hem. Måste verkligen hitta nya låtar, är så trött på dom jag har och så är de allderles för få. Får nog lägga in lite lugna låtar så jag slocknar mellan Västerås och Falköping, nästan 3 timmars åk tid däremellan bara. USCH! Så har ni låt förslag så skriv gärna. Lugna låtar har jag redan fullt av men andra låtar :)

Nehe nu ska jag göra mina morgon smörgåsar så jag slipper dom imorn..

Hemma fru med jobb?

Ja det är exakt som jag känner mig som, idag har jag tvättat,diskat och städat. Det är så värdelöst tråkigt att behöva göra något sånt så fort man är ledig. Men att få tid i tvättstugan efter kl 16 är omöjligt om man inte har väldigt tur eller bokar några veckor i förväg.

Men nu kommer snart J & E hit och vi bjuder på tacopaj, så blir de väl någon film och snask efteråt :)
Imorn ska jag jobba, så skönt med en lugn kväll.

Yeey!

Ställde mig på vågen som visade 54,8 :D wohoo. Känns bra att det fortfarande går neråt.
Men tänkte på en sak igår när jag läste Natasha Peyre (eller hur det nu stavas) blogg, hon skriver att hon är naturligt smal, men är man naturligt smal när man alltid äter nyttigt och egentligen antränger sig? Enligt mig är naturligt smal såna som inte behöver tänka på vad man äter, eller gymma.
Men jag vet inte. Skulle jag sluta äta som jag gör nu och gå tillbaka till vad jag åt innan så skulle jag gå upp i vikt igen, och det tror jag även hon skulle göra..


Jag har precis lagt i tvätten och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ner till tvätten igen, sen ska jag nog handla lite, ska nog göra tacopaj ikväll.

Frusen..

Fyfarao vad det är kallt ute, mina ben är som två isbitar..
Efter jobb gick jag ner på stan och kika lite, hittade en klänning jag tänkte använda på julafton, och så köpte jag en bh, men det tar för jäkla lång tid att hitta någon bra bara, fast idag lyckades jag :D Eller det såg bra ut i speglen iaf. Sen kan jag ju lägga till att jag är lite snål också, Triumph hade flera som såg bra ut men dom kostade sådär 700:-, men den jag hittade kostade bara 99:- så jag gjorde ett jäkla kap där..

Tänker faktiskt lägga mig under täcket och tina en stund. Och magen börjar bli hungrig så lika bra o vila en stund, för än får den inte mat :)

Ledig imorn, då ska de tvättas inför Vetlanda veckan. Bara 5 dagar kvar tills jag åker hem.. Kanske dags att börja slå in julklapparna..SEN!

Ny mob :)

Sovmorgon idag, sen frukost och dusch i lugn och ro. Sen traskade jag ut i snön mot NetOnNet, jag hamnade inte i backen men en annan tjej gjorde, är ju glashalt på endel vägar. Och skit kasst skottat på vägen vid NoN, jag fick gå där bilarna åker, dåligt för både dom och mig. Men aja, en jäkla labyrint väg inne på NoN, trodde då aldrig jag skulle komma fram till mobilerna, men de gjorde jag tillslut, och jag visste redan vilken jag ville ha och hade kollat upp vart den fanns på nätet. Så äntligen har jag en telefon som inte är touch, och hittills verkar den funka jättebra.

Påvägen hem gick jag förbi Ica ettan, var tvungen att köpa deo, men vem glömmer inte deon i kassan tror ni? JAG! Och jag orkar då inte gå ut i denna kylan för att hämta en deo. Buhu, får sno av E, luka lite man är väl inget fel ;)

Ikväll blir de hemlagad thai mat,smask.

Och paradisasken som jag fick och öppna igår är så gott som slut, och de är inte jag som ätit upp den, de går alltid ställa fram något godis, E äter upp direkt :)

Nu blir det en liten vilopaus innan maten ska lagas.

Fullt med snö

Fy tjyvens vad det har snöat ute, är verkligen fullt med snö. Kan ju säga att det var ganska så jobbigt att gå i, men jag vaknade till på vägen till jobbet. Och framme på jobbet drack jag en kopp varm choklad, guu så gott de var. Tur dom fixat den där maskinen, och det inte bara finns kaffe.

Har inte blivit mycket sömn de två senaste nätterna så när jag kom hem idag så slocknade jag ganska snabbt och länge. Har nästan precis ätit middag, och har smygätit ur paradis asken som jag fick av en av mina snälla tanter :)

Ser på Bridget Jones, gick hon inte upp massa i vikt för dessa filmer? Jag tycker då inte hon är stor, hon är väl helt normal? Fast hon kanske är super smal egentligen?

Imorn är jag ledig, är helt lagom att jobba två dagar vara ledig en, men sen jobbar jag tors,lör,sön, måndag, och sen åker jag heeem :) Och när jag kommer tillbaka hit igen på söndagen hoppas jag vi hittat en misse :)

Imorn tänkte jag städa lite, sen när E kommer hem ska vi åka till Elgiganten, så jag kan hitta mig en mobil.

Dryg handledarkurs.

Usch det var verkligen en sömnkurs den där handledarkursen, men nu är den iaf över, men jag tror jag ska på en till risk kurs. Men får väl ta det sen efter jul och nyår. Får väl först se hur lång tid det tar innan E får ett godkännande från VV.

Det är sjukt kallt ute och snö har de kommit också, så jag lär väl få gå till jobbet imorn. Buhu, upp en halvtimma tidigare. Och så tar de lång tid att gå hem. Nej jag har ingen lust.

Min mobil är ute på blocket, nu är jag trött på den, så tänkte jag säljer den och köper en ny, får väl lägga dit lite själv men de är det värt, jag gillar verkligen inte touch, vill ha med tangenter, de som är så bra som jag egentligen vill ha dom kostar förbannat mycket, så jag får ta en billigare sort istället. Nu har vi ju Net On Net här, super. Går väl knappt hitta det billigare än där?

Inga nya missar som intresserar mig på blocket, jag tror jag nästan lyckats med övertalning här hemma iaf :D Men efter denna så blir de inga mer katter, 2 får räcka. Sen får det bli barn. Eller sen och sen, det kommer ju ta ett tag till.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig, sen blir det nog sängen ganska så tidigt.

Vill jag, så vill jag det snabbt.

Har blivit så inne på att skaffa en till katt, och E är väl egentligen sådär vid att skaffa en till, men tror Skilla skulle älska att ha en kompis, och jag också :) Just nu har jag inte hittat någon misse som jag vill ha, men det dyker väl upp, jag vill ha dom så små som möjligt och det är 12 veckor tror jag. E såg det som ett problem om vi ska resa bort och ingen vill vara kattvakt, men det finns ju kattpensionat, visste jag faktiskt inte om, men fasen så bra.
Så jaa efter jul är det nog faktiskt dags för ett liten misse till, bara försöka vara extra snäll mot E :D

Nu är det snart dags för sängen.. 4 dagar har gått så snabbt, och denna veckan lär väl gå lika snabbt, snart sitter jag på tåget och halv lipar för det går så jäkla sakta, sen går det alltid extra sakta bara för man vill hem så snabbt som möjligt. På hemvägen tror jag att jag tar x2000, om det inte kostar för jäkla mycket. För något flyg hittade jag inte som gick. Från Jönköping till Stockholm tar det annars bara 55 minuter.. Vilken skillnad

Lucia och 3.e advent..

Lång sovmorgon. Åt lite frukost och hoppade in i duschen, sen åkte vi ut till Tati, jag hittade inget alls, och jag irreterar mig på byxstorlekar, endel byxor i S kan sitta löst eller bra medans endel får jag knappt över baken. Jag tycker det är så tråkigt att prova byxor, ta av skor och byxor och jacka. Njee det gillar jag inte. Hittade inga snygga linnen eller tshirts heller, ville ha något fint till jul, men får väl kolla lite på stan..
Sen blev det kycklingsallad för mig till lunch/middag, det har verkligen blivit lite för mycket onyttigt denna veckan och det visade sig på vågen, visserligen var det nu på kvällen men ändå. Så nu får jag vara hård denna vecka.

Har kollat lite på missar, jag tycker Skilla ska ha en kompis, måste vara tråkigt att vara ensam katt. Får väl se efter jul om vi kan skaffa någon, helst vill jag ha en i julklapp, fast inte inslagen, elakt mot katten ;)

Trevlig kväll

En lugn men trevlig dag. Städade och såna tråkiga men behövliga saker på dagen. Sen kom A hit och fikade lite. Sen blev det lite god mat på Böf Jensens som jag önskade :) Sååå gott, fast efter fikat var jag inte så värst hungrig, men de blev billigare än vanligt. Efter det åkte vi hem till M & de tre T. Fick se lite Pippi och meka lite med mellan T, och leka lite med minsta T, åh ni kan inte ana hur sugen jag blir på barn. Även efter förlossningshistorien :) Det gör nog så inihelvete ont men det är ju verkligen värt att få ut ett friskt fint barn :) Jag längtar, men det får vänta..

Så vi har nästan precis kommit hem.. Vräkt i mig lite chips. Snart är det dags för sängen. Imorn har jag en ny önskesak, Tati, vill shoppa lite kläder, jag behöver byxor. Vi får se om E är så snäll och följer med mig.

Sen är det tråk måndag igen, då ska det jobbas och sen ska vi på en 3 timmar LÅNG handledarkurs. Uhhh! Men skönt när den är över och E är godkänd som handledare, så jag kan börja ta tag i körkortet. Kollat lite på bilar, jag vill inte ha någon speciellt stor, men jag vill inte ha en skrotbil, den ska ju hålla bra mellan Västerås och Vetlanda. Rövvärme och 5 dörrar och att den är billig att köra,det är mina måsten. Har varit inne på Golf eller Passat, golf är dyrare, men vi får se. Lär väl dra mig ner till banken och kolla med lån först, behöver ju inte ta lån på hela bilen, men endel av den.. Tror jag.

Dags för bädd.

Old Dogs.

En lugn kväll, blev lite tacos, sen åkte E iväg och jag satte på en film, Old Dogs, bra film, men inte lika bra som Baksmällan ;) Och precis när filmen tog slut så ropade dom ut vem som vann Idol(hade det i bakgrunden), jag har absolut ingen aning om det var rätt som vann, jag tittade bara i början då det var många som gjorde bort sig, men fastnade för Calle då. Men Erik verkar vara en duktig kille med bra röst. Trist bara att det oftast inte blivit så mycket med ettan. Mer för dom som kommit tvåa. Trist!

Har precis kommit ur duschen, man fick en body lotion tillsammans med Venus rakhyvlen, och fyfan vad gott den luktar, den tänker jag köpa sen, bruno banani. Men nu tror jag att jag får en jäkligt bra lotion i julklapp av mamma och pappa (mamma köper det jag önskar mig=) ), men får väl köpa denna själv.. Om den gör någon nytta vet jag inte än :)

Imorn, hmm vet faktiskt inte vad som händer. Skulle gärna gå ut och käka på Böf, men vi får väl se.

Färdigt.

Tvätt är färdig, skönt. Inne där de ska vara också.
Ska snart försöka få i mig lite mat, sen ska jag försöka orka gå till steens och lämna in filmen, de är så jäkla tråkigt att gå. Undra om E är hemma i tid, för han måste ändå lämna in halsbandet som var för stort på två olika sätt!! Skulle ju kunna lämna in filmen då, fast man vet aldrig när han är hemma.

Ikväll blir det nog lugnt, hela helgen blir nog lugn vad jag vet om. Lite ölsugen faktiskt, men de går väl över.

Nehe ska väl leta fram den där maten

Uppe tidigt.

Usch klockan är tio och jag är vaken, ingen fara att vara vaken vid tio men jag gick och la mig väldigt sent igår. Filmen var väldigt bra, väldigt rolig, den tycker jag ni borde se :)

Upp och tvätta idag, mindre roligt men lika bra att få det gjort.
När jag är uppe vid den här tiden har jag så svårt att veta vad jag ska göra? Kan ju städa, men det gjorde jag ju för bara några dagar sedan. Men lär väl ta en dans med dammsugarn om en stund. Frukost måste jag väl få i mig också. Magen börjar smått ropa efter mat nu, har inte haft någon större matlust på några dagar nu, eller jag har ätit men har inte varit speciellt hungrig bara..

Alla jäkla telefonförsäljare kan ju fara och flyga, jag är så trött på dom, varje dag man kommer hem från jobbet så har man ett missat nr från 08 eller okänd, och är man hemma så hinner dom ringa flera ggr. Jag brukar svara och lägga på i samma sekund. Och svarar jag så får dom höra på någon som är sur. Jag borde säga ifrån att dom ska sluta ringa. Men fattar dom inte det lite själva när man lägger på mitt i örat på dom? Eller är dom lite små tröga?

Nehe ska väl försöka få i mig lite frulle innan nästa spring till tvätten är..

Filmtime.

Haha har precis varit inne på Mammas pojkars bloggar, de som har, och tv4 hemsida. Verkar ju inte som det har hållt mellan några, inte något alls ens efter programmet var slut. Tim gjorde ju ett snällt val som faktiskt tog någon som inte heller hade känslor för honom heller. Och Julia var ju klippsk som dejtade andra direkt när hon kom hem. Smart tjej de där.. NOT!

Ni skulle se våra lussekatter, dom är enorma. T.om dom som vi gjorde jättesmå blev ganska så stora, vi är inga mästare i köket. Fast bara dom smakar gott och det gjorde dom.

Men nu ska jag slå på filmen och äta min middag som blir chips. Nyttigt och bra, nej!

I miss you..



Har börjat med dessa lussekatter, sitter nu och lyssnar på Nomy, bra grupp de där.. Fast detta är inte samma version som jag hörde första gången, tyckte nog den andra var bättre faktiskt.

Tur jag ska åka hem om 1½ vecka, börjar få hemlängtan, få vara lite social med andra än E och jobbet. Jag önskar jag kunde muta honom med att flytta till Vetlanda, eller åtminstone närmare, Jönköping kanske. Så man hade kunnat åka hem när fasen man ville, inte planera in en månad innan att man ska åka hem och träffa familj och vänner. Sånt här försvinner inte med tiden, det har det iaf inte gjort för mig. Jag vill fortfarande bo hemma ( i Vetlanda), men de är inte jag som bestämmer det.

Nu står lussarna på jäsning, vi gjorde en stor fläta av en bit av degen, ska bli kul och se hur missbildade alla blir :)

Sen blir de en sen film.

Så fel Bobby!

Mammas pojkar är slut. Hur kunde Bobby välja den där saken? Det trodde jag inte, men nu är väl morsan nöjd kan jag tro. Och att Christian valde Victoria, det trodde jag då inte. Fast han har ju varit svag för henne sen början så helt oväntat var ju inte det, men trodde nästan hans mamma hade övertalat om honom efter allt tjat om Martina. Och Tim och Moa, vet inte vad jag ska säga om dom, tyckte båda dom tjejerna verkade bra.
Så jaahopp nu var de över..

Ska man se film eller baka först? Imorn ska jag upp tidigt och tvätta..

I Pyjamas

Stavas det ens så? Men nu så får det göra det häri. Var iväg och handlade lite saker, ska baka lussekatter och grekiskt lantbröd. Jo iallafall, när jag stod där och hade betalat kom en kille med pyjamas och tofflor in. Kul att se, men han måste nog ha bott lite för närma som hon i kassan sa. Okej att gå i mjukisbyxor, men i pyjamas?

Snart börjar Mammas Pojkar, jag tänka sätta mig som klistrad framför tv, inget får störa. Jag hoppas Jane "vinner", jag tyckte inte alls om henne i början, men nu tycker jag om henne. Bobbys Julia och Christians Victoria hoppas jag åker ut. Julia gillar jag bara inte, och Victoria känns omogen.
Sen efter det blir det lite bak och sen film. Baksmällan.

Vimmelbilder

Dagen har gått ganska så sakta, har inte gjort något alls. Förutom suttit vid dator och tv.
Har precis kollat igenom lite vimmelbilder från BmB, det finns helt klart en anledning för att man ska försöka gömma sig från kameran när man är onykter, det tror jag många av de som är på vimmelbilderna lär sig efter dom sett sig själva.. Jag har hamnat på några bilder, och därför hamnar jag helst aldrig där igen :) Man sitter som besatt och letar efter bilden dagen efter för att se hur jävlig man såg ut. Ibland kan man pusta ut ibland vill man gömma sig under täcket och aldrig visa sig igen. Men är visserligen väldigt sällan ute på de ställen där de tar kort. Har inte varit på bmb sen i slutet av sommarn. Enligt mig måste man vara ganska så onykter för att ha kul där, de är så knökafullt med folk där, och jag försöker att undgå att bli så onykter..

Natalie som jag sa fick en liten pojk har skickat en bild på lillfisen. MASSOR SÖT! Jag hoppas jag träffar henne när jag kommer hem, hon bor ju lite utanför Vetlanda, vilket gör det lite svårt att hälsa på, men visserligen är min mor lika barnkär som jag, så det kanske inte blir så svårt trotsallt.

Nehe jag kanske ska... Göra något?

Hundväckt

Såå skönt med sovmorgon,inte liak skönt att vakna av hundskall. Detta huset är så otroligt lyhört att jag t.om hör när han där uppe pissar. Så ni kan gissa hur väl det hörs när en hund skäller, och nu är det en liten hund, dom hört extra mycket..

Nu ska jag hoppa in i duschen..

Payback..

Blev en VÄLDIGT lång vila idag, var tydligen väldigt trött.
Jag hängde med C till ÖB innan, shoppade på mig lite saker, mycket är så billigt där men när man väl kommer fram till kassan så blir de ganska så dyrt ändå, fast säkert hade de blivit dyrare om man hade köpt någon annanstans. Köpte en såndär Venus rakhyvel, dom är väl ganska så dyra i vanliga fall? Där kostade den bara 59 :-..

Min kusin har fått en liten pojk till, STORT grattis till henne.

Jo, idag på morgonen vaknade jag av ett bonkande i golvet IGEN av idioterna ovanför oss, larmklockan hade inte ens gått 1 JÄKLA minut, vadfan är deras/dens problem egentligen? Okej att dom blir lite gnälliga som när E´s klocka ringer, den kan ringa en halvtimma innan han går upp, men en minut? Låt mig vakna för helvete. Så jag funderar på vad jag ska göra för att ge igen. Jag har lust att gå upp och gnälla på dom, men orka vara en gnällig granne. Men när dom gör som dom gör så hoppar hjärtat upp i halsgropen på mig. Inget skönt att vakna upp livrädd.
Haha påtal om livrädd, det har varit endel inbrott en gata härifrån, då dom brutit sig in på både dagtid och natt tid i lägenheterna. Vi skulle lägga oss och det lät som fan i trappuppgången, E skrek till "Dom gör inbrott", prata om att bli livrädd och hopp upp i sängen. Men nejdå, det var den familjen som är väldigt högljudda av sig, som sprang i trappuppgången och gjorde en jäkla massa ljud av sig. Jo vi bor nog i en liten mongolägenhet, jag har smeknamn på de flesta i lägenheten. Psykofamiljen, psyko, hundmannen, gamlingarna(som är snälla), och en sur brud. Haha ja det var nog alla i denna lägenheten. Så snäll är jag.

Min anktoffel och tvdosan är spårlöst försvunna, E har inte kommit hem ännu så ganska så segt att sitta i ett tyst rum. Men får väl se om 90210 har kommit hem, får se på de istället. Har precis slängt i mig lite mat, blev en sen middag eftersom jag sov så länge..

På jobb!

Sitter på jobbet och har min rast, väldigt sent enligt mig, men var inte speciellt hungrig som tur är. Nu ska jag göra 2 jobb till sen ska jag åka hem och vila ett bra tag.
E är på julkul eller vad det nu hette, gissar på ännu mera julmat, han är säkert trött på maten innan ens julafton har varit.

Nu slutar min rast. Åh!

Ett sista för dagen

Ett sista för dagen orkar jag väl med.
Desp var bra, visste inte att Sverige låg samtidigt som Usa i avsnitten, men tydligen. Varför ska det alltid avsluta så spännande? Och när fan är det vår? Hur länge tror dom att man ska vänta egentligen, jag får väl hoppas att Usa är snabbare på att börja visa avsnitten igen. Har även hunnit med att se Oth, Clay oh Clay. Grrrr... Haha, men vad fan gör Julian? Tänker han gå till den där besatta modellen? Säkert var det säsongsavslut på den också. Nu håller jag på att väntar på Gossip girl ska ladda klart, nej jag tankar faktiskt inte, finns sidor där man kan titta utan att ladda ner något.

Usch jag vill bara att det ska vara onsdag natt nu istället för tisdag, för jag har ingen som helst lust att jobba imorn. Sen jäkla lunch, en lunch som jag alltid blir kass av. Någon som är likadan? Blir dålig av all mat som man äter på jobb, men äter man den hemma så händer det inget alls? Jag är inget stressad eller något sånt, så jag förstår inte vad felet är. Men något är det, och jag vet fan inte om jag vill gå till doktorn, för dom tar ingen trevlig väg för att leta efter felet.. Men orkar jag leva kass mage? Kanske de är värt att pinas några minuter eller hur lång tid det nu tar..

Men nu får det ta och ladda färdigt, för jag börjar bli trött..
G´Natt

Que?

Okej, var inne på mobilen och bloggade, och något konstigt hände tydligen, vet inte hur många inlägg det blev av samma? Och på mobilen blev de inte ens publicerade. Aja nu är de borta.
En bra dag. Blev lite mer tårta på kvällen då E fick besök av sin mor,morfar o J. Nu är jag färdig med tårta och godsaker för ett bra tag..

Jag orkar faktiskt inte skriva något mer, har haft två fulla dagar nu. Så nu ska jag se klart Desp, sen duscha och sen blir de lite mys..

Imorn är det en skit dag på jobbet, borde inte tittat på lappen idag.. Usch!!!!!!!!

Grattis baby :)

Vaken väldigt tidigt idag,uppe redan kvart i sex,fy det är för tidigt. Men E fyller år och fick tårta och presenter på sängen. Tårtan blev bättre denna gången än när jag gjorde den sist. Fast jag tycker ju om min marängtårta :).. Efter jobb så skulle vi iväg på någon ica rea som E har genom jobbet tror jag. Sista dagen idag så säkert inte mycket att ha,men kan ju alltid åka dit och kika. Sen ikväll får han besök av lite folk igen. Men nu ska jag fortsätta att jobba.

What a day..

Ohhhh. Äntligen färdig med allt, har fan stått i köket sen 21, och är precis klar med allt. Tårta, check, mat tills imorn, check. Ja de var väl de jag har gjort då. Det som tog tid med tårtan var chokladen som aldrig ville stelna.

Men nu är det snart dags för sängen, ska upp tidigt och sjunga för födelsedagsbarnet. Fasen bara 3 år kvar till 30, en annan är ju inte halvvägs till 50 än... :D

En lugn stund..

Hemma och känner tokstressad, ska hinna med och städa innan E´s pappa kommer på besök, och när det är vet jag inte, bara att det sker idag. Och sen ska jag hinna med att slå in E´s sista presenter, göra tårtan inför imorn. Allt idag, har jag lust? Nej.. Inte speciellt, men vad gör man inte för kärleken?=) Jag får alltid tårta på sängen så då är det klart att han också ska få. Tur att man kan göra denna tårta dagen före..

Var ner på stan en sväng efter jobb, eftersom jag är tvungen att ha en mandelkvarn eller vad fasen de nu heter. Och sen köpte jag en sista present, kul, mindre kul för kontot, men snart lön igen. För visst får vi innan jul? Annars ligger jag skit till.

Men jag ska väl börja med något av ovanstående..
Tjohej!

Clothes

Åh jag vill ha nya kläder, igår "tvingade" jag med mig E till Tati innan vi åkte till julbordet, för jag har fasen inga direkta "snygg"kläder, inte som passar nu, jag har mest sommarkläder, vanliga linnen, som nu blir till jobbet istället. Och tati har gjort om och det ser helt annorlunda ut, man hittar så mycket bättre och då var jag bara på nerevåningen för vi är som alltid ute i sista sekunden. Eller nej inte jag men E.. Åh blev som en tok därinne, fanns massor av kläder som jag hade velat prova. Måste åka ut dit snart igen och göra mig själv lite fattigare. Jeans är väl nästa prio, eftersom leggings börjar nästan bli lite för kallt märker jag när de är minusgrader ute.

E och jag bestämde att vi ska ha lilljulafton dagen innan jag åker hem till Vetlanda, men hur ska jag då göra med julklappen som jag alltid köper hemma? Hmm, kanske han kan få den i efterskott? Julgranen står och väntar på att julklappar ska läggas därunder, men de kan nog inte bli så förräns dagen före, eftersom Skilla älskar presentsnöre så brukar det vara massa tuggmärken på.. Och jag kan inte håll koll på henne dygnet runt..

Slänger in en låt, Lita Ford feat. Ozzy

Proppmätt.

Då har vi varit och sett på bio, gick ner till stan, så vi fick lite motion, vilket behövdes, blev ganska mycket snacks. Men åt ingen lunch och en baguett till middag så de gör väl inget. Men blev helt proppmätt efter allt godis. Bion var bra, bland de bästa svenska filmerna som gjorts enligt mig. 5 av 5 i svenska filmer, av alla filmer får den nog 4,5 av 5. Men jag är nog egentligen mer för att se film hemma, är faktiskt nästan mysigare, man slipper ha någon bakom sig som sparkar på ryggen, och sen sträcka ut sig som man vill, jag får ont i knäna om jag inte kan sträcka ut mig.

Är ganska så trött även efter en lång sovmorgon, får försöka lägga mig någorlunda tidigt idag. Tidigt för mig alltså, för er betyder det kanske runt 22..
Vet inte hur jag ska hinna med allt imorn, först ska jag jobba, sen ner till stan och köpa en sak, sen hem och städa en snabbis, sen kommer E´s far med fru och firar E, och så måste jag baka tårta på kvällen. Allt ska alltid bli på samma dag,men de får gå..

Andra Advent.

Lång sovmorgon. Alltid lika skönt. Men somnade sent inatt.

Ikväll blir det bio, Luftslottet som sprängdes. Synd att dom nya platserna var tagna redan, hade varit skönt med mycket benutrymme.
Nu ska jag hoppa in i duschen..

Bye

Lördag natt.

Då var tvätten färdig och inne i byrå och garderober. Som tur var så var det inte speciellt mycket tvätt.
Filmen var bra, älskar komedier, samtidigt som det är lite tråkigt, för man vet redan efter en halvtimma hur filmen kommer sluta, fast jag vill ha lyckliga slut :)
Har precis sett Ugly Betty också, inte en serie jag brukade följa innan men hade tråkigt en kväll så då såg jag alla avsnitt, och nu är jag fast i den serien också. Idag var dom på Bahamas, och det såg ju underbart ut. Vill också till värmen. Jag hade gärna skippat julen detta året och åkt utomlands istället. Det kommer kännas så konstigt utan mormor. Men ändå så tycker jag om när släkten samlas. Fast vi blir väl inte lika många nu. Eve och den familjen firar inte med oss tyvärr. Men henne kommer jag träffa ändå, hoppas även jag hinner träffa Natalie, hon ska ju ha barn nu vilken dag som helst. Hennes andra. Jag kommer väl bli lika nerkärad i det barnet som i alla andra barn. Men min tur kommer väl också en dag, när E känner sig redo.

Konstigt att min "städsida" alltid dyker upp såhär sent, när jag inte kan dammsuga. Men skulle vara kul och jävlas med grannarna över oss, som alltid hoppas i golvet om larmet går på för länge.. En dag ska jag jävlas tillbaka.
Funderar även på att ge tidningsbudet en utskällning nästa gång jag hör honom, han kommer runt 3 på natten och verkligen hoppar i trappen, tunga hårda jäkla steg när han går upp för trappan och på vägen ner så springer han som en idiot. Man kan väl tänka något på dom som sover, eller som jag, försöker sova.

Julgranen är uppe också, ser genast juligare ut i vardagsrummet. Men sen när man tittar ut genom fönstret försvinner den känslan ganska så snabbt. Det är bara 3 veckor kvar till julafton. Såg i jobbplaneringen, såg inte ut som jag får ledigt nyårsdagen, men det trodde jag inte heller eftersom jag får ledigt vid jul. Men de gör mig inget heller egentligen, blir vi kvar här i stan kan jag vara med ändå, men bestämmer dom sig för att åka nånstans utanför så måste jag stanna hemma. Än så länge har jag inte hört några planer alls.

Nehe ska se om något bra går på tv, är inget trött och kan inte somna innan E kommer hem..

Kul kväll...

Gick och vila efter julbord, en bra stund, är fasen inge bra än, men inte alls lika snorig som tur är.
Men när jag vakna gick jag till Ica steens, handla lite för ikväll, blir grönsaker och dip och en film. Påvägen hem gick jag förbi tvättstugan för att boka ny tvättid, men det fanns ingen förrän långt in på nästa vecka och så länge har jag ingen lust att tvätta, så fanns en tid nu, så japp det är vad jag gör ikväll.. TVÄTTAR! Fy så trist. S nu när jag ändå är igång med tråkiga saker så funderar jag på att traska ner i källarn och ta upp granen. Jag tänkte att jag kunde städat men jag behöver ju inte förstöra kvällen helt och hållet.
C skrev och frågade om jag ville med ut ikväll, de hade ju varit mycket roligare än detta må jag säga. Men min kropp är så slut och jag är inget bra i huvudet heller, och jag tror inte folk trivs med att jag hostar på dom, så en annan gång...

Nehe julgran upp..

Julbord.

Precis hemkommen efter julbord, är sjukt mätt. Men jag tycker väldigt sällan att maten är värd pengarna, eller maten är god och så men jag äter då aldrig för det som det kostar. Men gott var det, var ute på Tidö värdhus och åt, ganska så mysigt, E skulle kunna tänka sig att bo där, men jag vill nog inte bo på landet. Mysigt på sommarn men njee jag vill nog inte de, tycker de är skönt att ha närma till affären om man behöver något snabbt. Inte att det ska ta 15-20 minuter..

Ikväll blire lugnt för min del, blir bara hemma och ska kanske se någon film.
Först tänker jag vila efter maten, så magen får lite vila.. 


                                       Juuul!

One last.

Har faktiskt piggnat till lite, kanske kom efter pepparkaksdegen :P Sockerkick..
Men får snart dra mig till sängen, nu har jag läst igenom alla bloggar och sidor som jag följer. Och Grey´s har tydligen uppehåll så det fick jag inte se.

La upp två bilder innan om hur jag ser ut nu.. En skrev att det inte får gå till överdrift, och att jag snart ligger på under normalvikt, Nej det gör jag inte, jag ligger på normalvikt, och har säkert 5-7 kg kvar för att nå under normal vikt, och där ska jag inte hamna. Och ingen överdrift här heller, jag kämpar inte direkt för att gå ner mer i vikt heller. Men då jag började banta, så började jag äta helt annorlunda, jag åt mindre, och väldigt lite potatis,ris och pasta, jag åt istället kött och sallad, ganska så lite kalorier per dag. Och nu är jag så pass van vid det och för att jag ska kunna hålla kvar min vikt som jag har nu måste jag nästan fortsätta äta så, men på vardagarna äter jag nyttigare och därför går jag ner liiiite fortfarande. Men på helgerna äter jag skräp men håller mig borta från det på vardagarna. Och äter 3 ggr per dag, frukost,lunch och middag. Det är så jag gick ner i vikt, jag kan lova er att det var inget jag trodde jag skulle klara av när jag började 1.a maj, men fan så bra de känns nu när man är lite mindre. Då var jag M/L mest M, och nu är jag S rätt igenom.

Men jag förstår folk som tänker att det lätt kan gå till överdrift, då jag la av med bantningen så fick jag nästan ångest över att jag åt skräp mat, och tyckte nog själv att jag tänkte för mycket på alla jäkla kalorier, men så är det inte nu :)

Nehe ska faktiskt gå och sova nu, får gå upp i tid imorn, JULBORD!!! Åh så gott, hoppas jag åtminstone..

 

Nattinatt!

Feeling dead!

Nu har jag bakat pepparkakor, förbannat drygt måste jag säga, tycker de är kul att baka annars, men nu var det såå jobbigt. Jag fattar inte att jag inte kan ha feber, för jag är helt slut och andfådd av minsta lilla, precis som om jag har feber.

Lägger in några favoriter:



Orka försöka mer för att få dom se likadana ut.. Provade några ggr men nu ger jag upp.

SÅLD!!

Bordet är sålt, finally. Inga människor som försökte pruta, vilket dom inte hade kunnat men ändå. Hellre att jag sålde det till dessa än de som var här häromdan. Men nu har jag ett problem, jag kan inte få bort annonsen, för min jädrans mejl funkar inte, något skitfel med hotmail. Skulle mejla tillbaka en om bordet fanns kvar imorn, men nu gör de inte de :D

Tänker nog försöka orka mig på att baka pepparkakor ikväll, de är ju inte speciellt jobbigt. Borde även baka lussekatter men det får nog bli imorn efter julbordet. E ska ändå på ett till julbord efter de första. Så jag hyr nog någon film och baka lussekatter.. OM orken finns vill säga

Åh!!

Inget bättre blev det efter vilningen, kunde knappt somna heller för den delen, vill så gärna andas med näsan men den är ju så jävla igentäppt att det går inte. Värst är det när det verkligen är helt täppt, finns inte någon chans till att få in luft där.. Usch detta är väldigt jobbigt.
Börjar bli hungrig, åkte förbi affären påvägen hem från jobbet, köpte julskinka, men de är ju ingen mat. Men jag orkar knappt ställa mig och laga någon heller. Men blir väl illa tvungen till de, det är ju ingen mat som kommer hit direkt..

Såå bara ställa sig framför spisen och laga..


                                                       Lady Gaga - Bad Romance

....

Såhär ser jag ut idag, tycker fasen inte jag ser någon skillnad när jag tar kort på sidan längre, men framifrån så ser jag skillnad. Skulle ha fotat den dagen jag började på 65,9. Nu står vågen på 55,5.. Så under sen i maj har jag gått ner 10 kg, men om vi räknar från förra hösten/vintern, är det 14 kg-. Konstigt att jag kunde tycka att jag var normal kroppsmässigt när jag vägde som jag gjorde då, för jag tycker nu att jag väger normalt. Fast faktiskt så tänker jag nog försöka gå ner lite till, fast det får gå i den takt som det har gjort hittills. (Mamma skulle ge mig en rejäl utskällning om hon såg att jag ville gå ner mer) Men jag ska vara nöjd med min kropp :)

Prosit!

Jahopp, så är jag hemma... Somnade väldigt sent inatt för jag nös och snorade hela tiden, och sen är jag redan torr i halsen sen innan och nu kan jag bara andas med munnen så det blir väldigt väldigt jobbigt. Men jag tänkte att jag går till jobbet så får jag se vad min Gr chef säger, och hon hörde ju hur fan jag lät och tyckte nog också det var bäst att jag gick hem, men jag gjorde ett jobb, och där nös jag säkert 5-6 ggr på ca en halvtimma. Lyckat! Så nu ska jag snart bädda ner mig, och hoppas jag vaknar helt snorfri :D För imorn är det julbord och jag vill verkligen gå, har längtat så efter julmat. Så fan ta om jag får feber då går jag under...

Är inte alls van att vara sjuk såhär ofta, har säkert fått sämre immunförsvar, var bara 6 veckor sen som jag var hemma och hade feber flera dagar. Är i vanliga fall bara sjuk några ggr per år. Får väl pillra i mig en massa bra för immunförsvaret så jag slipper detta. Jag har hellre feber än en förkylning, för då kan jag andas som en normal människa.

Skilla är inte van att jag kommer hem såhär tidigt, hon möter alltid upp mig vid dörren annars, men idag låg hon säkert och sov :) Skönt att vara katt.

Mamma ringer snart, sen ska jag bädda ner mig med de nya Grey´s!

Vem "vinner" Mammas pojkar?

Näst sista avsnittet av Mammas pojkar har varit idag, missade det på tv som vanligt så jag fick se på Play, något irreterande att tv4 hade lagt ut på deras sida att Sara hade åkt ut, så det tappade spänningen lite. Trodde verkligen inte att hon skulle åka ut, tyckte defenetivt att Julia skulle åka ut, hon verkar vara en blåst brud. Väldigt omogen. Så nu mellan Julia & Jane så hoppas jag Jane får Bobby. Sen Christian har Victoria och Martina kvar, Martina passar ju honom bäst enligt mig, men ett jäkla tjatande från hans mammas sida, så känns lite att han kommer välja henne för mamma tjatar. Victoria är ju Väldigt söt MEN även omogen, han är ju 30? och hon är 19? visst kan en 19 åring vara mogen men inte hon. Sen Tim då, som jag tyckte verkade vara en spänn"bög" först, men han verkar ju super mysig, han har Moa och Victoria kvar, vet inte vem jag gillar mest, Moa har nog mest humor men det känns som Victoria är något för honom, nej jag vet inte, tycker om de båda.
Väldigt insatt i massor av serier som ni märker.

Har precis kommit ur en lång varm dusch, såå skönt, kändes som förkylningen släppte för en stund, men klart den inte gjorde. Testade även att tvätta håret utan schampoo och balsam som frisören rekommenderade om man nu måste tvätta håret varje dag. Har gjort de nån gång förut men då gick de knappt borsta genom håret,men nu gick de fint :)

Nu är det nog dags för sängen snart!

Natti natt

ÅhhH!


Känner mig inge bra alls, de blir inget bättre direkt, utan tvärtom. Nu tänker jag hur fasen jag ska göra imorn, jag har ingen feber och skulle väl klara av att jobba, förutom att det skulle bli väldigt drygt för näsan rinner hela tiden. Men en förkylning kan vara lindrig för mig men inte för dom. Jag har egentligen inte råd att vara hemma, men vad ska jag göra?
Klockan är snart 21 nu och ingen mat är gjord, har ingen som helst lust att laga heller faktiskt.. Undra om jag ska ringa E och fråga om vi kan äta ute istället, kycklingsallad vore gott :)

Snoris AB!

Usch vad jag avskyr förkylningar, kan inte böja mig framåt förrän de börjar rinna, och gissa hur irreterande det var att sitta och bli klippt samtidigt? Men det blev ganska så bra, cyklade ju hem så just nu ser de inte så bra ut, tar väl en bild i framtiden så ni får se.. Men tycker han som klipper är bra, han är väldigt trevlig och så, och tycker jag är väldigt duktig på att färga mitt hår. Och han sa även att mitt hår är "to kill for".. Jag håller inte med för det lägger sig alltid platt när jag ska göra något med det..

Nu tänker jag lägga mig och vila en stund, blev väldigt få timmar sömn inatt..

Fuck it!

Jahopp så har man åkt på en jäkla förkylning också, känns ju inte för bra. Bara small till nu på morgonen påväg till jobbet. Åhh orkar inte med en förkylning, de funkar inte att gå och snora hos de äldre, de känns inte bra mot dom. Men jag vet inte, är ju feberfri än så länge, så de är väl bara att jobba. Får hoppas de inte blir värre, vräker i mig fullt av halstabletter och ja ni vet väl hur magen blir med för mycket? Låter helt seriöst som om jag fiser hela tiden :)

Men nu ska jag fortsätta med mitt snoriga arbete!

Hur gör man?

Hur får man in musik i denna blogg? Alltså inte länka musiken utan att den kan spelas på sidan?

Helloo

Jahopp då har jag bytt sida igen, jag tänkte jag en dag skulle försöka ge mig på att själv göra egen sida, och bästa sidan för att göra det på verkar vara här, eller enklast är väl bättre att säga.
Har nog varit på de flesta sidor nu tror jag, tydligen svårt att bli nöjd. Vi får se om jag stannar här eller återigen byter.

Jag har nästan precis fått i mig lite mat, eller ja stekt ägg på smörgås fick bli min middag idag. Ingen av oss orkade ställa sig och laga någon mat. Ska snart dra mig till sängs, imorn ska det jobbas igen och efter jobb ska jag klippa mig. Och efter det så kanske en tjej ska komma och titta på vardagsrumsbordet som fortfarande inte blivit sålt. Men om ingen köpt det tills helgen så åker det ner i källarn, för jag vill ha upp julgranen :)

Sov gott!
RSS 2.0