Nääära nu

Denna dagen var bättre, ingen sjuk, inte på morgonen iaf, hade en sjuk på kvällen istället. Många sjuka nu igen, jag verkar ha dragit på mig ännu en förkylning, fast som det känns just nu så är det inte så farligt som de sista gångerna. Förstår inte hur jag kan bli förkyld ännu en gång? Brukar bli förkyld 2-3 ggr per år, men detta är 3.e gången på 1½ månad. Vitaminbrist? Tog iaf en c-vitamin innan. Får väl försöka köra på det och hoppas mitt immunförsvar blir bättre. Jag har inte råd att vara hemma mer. Fast just nu är jag inte ens täppt, det kliar lite i halsen och blir snorig i vågor. Blää!

Aja dagen har varit fullt upp, hann vila en stund efter jobb innan vi åkte och hämtade fler kartonger. Köpte lite mat påvägen hem, åt och sen har vi packat. Fortfarande lite kvar men det får vi ta och hämta på tisdag. Jag orkar verkligen inte packa ner mer nu.

Skönt med halvdag imorn, köper med mat och käkar snabbt hemma innan vi åker och hämtar nycklar :D Åhhh det ska bli så kul, inte själva packa in och ut, men att äntligen få flytta.

Tror nog inte det kommer bli så mycket bloggande på några dagar, kommer ju ha massa annat att göra. På tisdag så kommer besiktningsgubben hit, så jag får ingen sovmorgon utan måste ta mig hit och troligen lyssna på dåliga nyheter, att vi kommer behöva betala för tapeter och skit. Spännande!

G´nite..

Usch!!!

Usch vilken dag, kom helst aldrig igen. Somnade säkert inte förrän 4-5 inatt, min sambo som sa att det skulle bli en tidig kväll igår kom hem 3-½4, full och glad men slocknade som vanligt lika snabbt som han la huvudet på kudden. Och som vanligt var det jag som vaknade till och tog ett bra tag innan jag kunde somna..
Klockan ringde 6.15, bara att stiga upp och åka till jobbet, väl där var det 2 sjuka, Kaos. Ingen som vill jobba. Människorna på kontoret borde veta att helgerna blir för jävliga när någon är sjuk, det borde finnas någon som dom har beredd som kan jobba om någon är sjuk. Det är inget nytt att man blir sjuk även på en helg?
Aja men det gick väl till slut, någon kunde komma in och ta ett jobb, och en kväll kunde komma in tidigare och ta em jobb.
När jag skulle cykla hem så hade jag en rejäl motvind, det har nog aldrig varit så jobbigt att cykla hem som idag, dels för den jäkla blåsten, sen att jag knappt sovit gjorde saken inte bättre.
Slocknade några timmar när jag kom hem. Sen blev det pizza och nu är det GP, Gollob har precis blivit världsmästare, Grattis :)

Imorn är det jobb igen, hoppas på mindre kaos och mer sömn inatt. Sen ska vi hämta några fler sista kartonger, en snabbis på ikea och handla några småsaker. Sen är det bara att plocka ihop det sista och förbereda allt för flytten på måndag.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan sängen ropar..

Fredag kväll..

Sådärja, sängen har jag skruvat isär, helt ensam. Ska bli kul att se om man får ihop den lika snabbt också.
Tacosen satt gott i magen. Nu är jag propp mätt.

Någon som såg debatten igår på 1.an? Tycker det är löjligt av folk att säga att det är kanal 5s fel att vissa av dessa människor inte kommer få ett seriöst jobb, det är väl ändå deras egna fel, som för det första valde att medverka i serien och för det andra är det deras egna val att göra bort sig så totalt. Alla gör ju inte det, de kommer säkert få ett seriöst jobb. Om dom nu vill det. Nu tycker jag att det bara är 1-3 personer som verkar fungera normalt. Men vi har ju inte sett allt än. Först tyckte jag att det liknade Jersey Shore lite, men i det programmet är det fan mer klass. Inte samma fylla och äckliga människor som spyr och kissar i poolen?

Aja jag ska se klart Idol nu, sen ska jag packa ner den sista kartongen..

24.e sept

Har försökt att plocka undan och dammsuga lite här hemma, men de är förbannat svårt när det är saker överallt.
Pratade med mamma och håller med henne om att det är synd att vi inte flyttar nu ihelgen, då hade dom kunnat hjälpa till. För jag är inte speciellt stark så jag vet inte hur mina muskler ska växa till måndag för att orka bära soffa,säng, byrå ggr 2, tv,tvbänk plus lite andra saker. Det var alltså det som var tyngst. Hade det funnits en hiss här så hade det inte varit några problem, men gå i trappor med svintunga saker kan bli svårt. Aja men det ska nog gå ändå. PUHHH! Känns jobbigt att bara tänka på det. Vi har en enda kartong kvar, E skulle väl hämta fler imorn, för det finns fortfarande massor att packa, det är mer än man tror och nu börjar det närma sig. Jag ska försöka plocka isär sängen redan ikväll, om det inte är för tungt.

Räkningar betalda, borde inte gnälla för mycket på hur lite pengar jag har kvar, jag får bara försöka att just denna månaden inte lägga pengarna på kläder (SVÅÅÅÅRT), ska pengarna läggas på något så ska det bli på saker till lägenheten.

Nehe ska börja förbereda sallad till tacos, E är på after work, så jag ska titta på idol och äta tacos :)

Torsdag..

Nu har mina saker från kicks kommit, fick massa annat till också, visste ju om att jag skulle få presenten, i den var det, skulle gärna skriva vad det var för något i den, men tror ni något står på svenska? Nej. Och på engelska står det bara för att hudtyper och att det ska föryngra din hud, och sen en mascara och liten dagcreme, men fick även något doftprov på någon prada parfym och clarins creme till händer och naglar, och någon mer test sak. Så fan, det köpt gjorde jag bra ;)

Men min månad med pengar kommer inte alls se rolig ut, är ju så mycket som kommer att kosta, flyttstäd,lastbilen + alla räkningar,nya hyran och nya lånen. Hade inte varit så farligt om jag inte hade varit sjuk i augusti. Blähä! Men fan folk lär ju levt på mindre så det borde jag också klara :)

Ska hämta ut min dator idag när vi ändå talar om hur dåligt med pengar jag kommer ha, 500:- för inget alls.

Nej en snabbvila innan E kommer och vi ska iväg..

Onsdag

Då var dagen över, börjar redan bli trött trots lång sovmorgon. Tvätten uppe och kommer mest troligen inte bli uppackad, känns lite onödigt när den ändå snart ska ner igen.
Är så jäkla godissugen, men kunde då inte övertala E :( Attans..
Men tror faktiskt jag ska ha en svulla dag imorn, jag har min fredag imorn eftersom jag jobbar ihelgen och är ledig fredag. Japp så duktig var jag i... hur länge? Inte länge. Är duktig en veckan sen försvinner suget på att gå ner mer.

Kom på att nästa tisdag så kommer säkert Elit vetlandas match visas på nätet, men då kommer vi nog bo på sjötulls och vi har inget internet förrän torsdagen. Buhuuuuu! Hur ska vi klara oss? ;) Finns nog massor att göra ändå så jag glömmer säkert bort.

Nepp dags att göra sig ordning för sängen..

Mycket att göra.

Har haft att göra hela dagen.
Började dagen att prata med mamma, hon jobbar kväll denna veckan, så då får man ta chanserna som finns :)
Efter det började jag igång att städa balkongen, jag kommer ha blåmärken efter det. Kunde inte komma emellan överallt, vilket gjorde att händerna fick endel stryk. Och när jag väl var färdig med det så hann jag nästan bara äta lite innan E kom hem, då skulle vi till återbruken och slänga allt från förrådet. Tungt! Och väl färdiga med det så skulle vi ner med tvätten, och nu är inte det färdigt förrän 23 ikväll.. Och under den tiden ska vi försöka packa lite till och laga mat. Så jorå vi har att göra.

Och jag får inte missa Kungar av Tylösand.. Och sen måste jag se nya Oth..

Men först, mat!

....

Ledig dag imorn, hoppas på att mina saker från kicks kommer. Känner ett behov av att shoppa mera, skulle vilja ha lite "större" tshirtar och långärmade toppar, vilket faktiskt inte behöver kosta så mycket. Men får väl se vad plånboken säger sen.. Vi fick hem papper från banken idag och såg på ett ungefär vad kostnaden skulle bli, ca 1000:- mer för mig i månaden, bajs! Men vi "får" ju en fin lägenhet iaf. Om 30 år är vi klara med lånet, haha!

Har slängt ut E´s fula skrivbord idag och även bordet på balkongen. Det börjar verkligen närma sig nu. Man lever lite i kaos, jag som hatar när det är stökigt, även om jag själv är väldigt bidragande till det. Men nu kan jag inte göra de fint hemma. Kartonger i hela köket. E använder köksbordet som skrivbord för tillfället. Dammsugarn står framme men använd förstås inte ;)

Ska ner och försöka få ordning på saker. Ibland undrar jag hur fan vi kan ha så mycket grejer med så lite förvaring som vi har..

Shopping igen

Är medlem i kicks och fick hem lite erbjudande, så igår gick jag in på kicks hemsida och shoppade lite. Ville ha rengöringsvatten och såg att Lancome hade erbjudande om att man köpte 2 saker från lancome varav en hudvårdprodukt så skulle man få en present värde 560 eller liknande. Så jag köpte ett rengöringsmedel och ett lipgloss, det var det dyraste glosset jag någonsin köpt. men fan jag ville ha presenten och hittade inget billigare från lancome :)



Veckan kommer bli full av packning, ledig onsdag och fredag.

Nu ska jag hoppa in i duschen..

The Day!

Så nu är de bara några timmar kvar innan valet är slut. Var iväg och röstade innan, rösten hamnade på Moderaterna. Nog mest E som pratat om dom och då hamnade rösten där, hos S hade den aldrig hamnat iaf, men det är ju mest för Mona Sahlin är där. Men jag tycker det ska bli skönt när det är över, nu kanske folk kan gå vidare utan allt detta snack? Eller nej det kommer nog ta ett tag, för dom som "förlorade" kommer väl gå och muttra hur dåligt det ena och andra kommer bli. Ni får väl helt enkelt vänta och se.
Men till NÄSTA val tänker faktiskt jag sätta mig in i det lite mer, jag har aldrig brytt mig innan utan bytt kanal så fort jag sett någon av de här nissarna på tv. Men nu i slutet(lite för sent) har det varit ganska så intressant.
Som det ser ut just NU så kommer SD in i riksdagen, men jag undrar om det ens kommer bli någon skillnad, ja det återstår väl också att se. Inte mig emot!

Ja annars idag har vi varit och hälsat på E´s morfar en sväng, jag körde, jag tjura,jag stannade och E fick köra klart.. haha. Har packat några lådor till, men nu börjar dom ta slut, hoppas E hinner få med sig några påvägen hem imorn.

Ska väl fortsätta se på Valvakan då. Alliansen tror JAG vinner..

Lugn kväll..

Blev en lugn kväll, åkte och köpte mat från thai stället, okej lite trött börjar jag nog bli på den maten nu. Tagit ner gardiner i kök och vardagsrum, tänk vad gardiner kan göra mycket, ser så tomt ut nu.
E hämtade upp mig, jag skulle ha morötter och dipp och han skulle ha snacks. Köpte någon cheesedipp och fyfan vad äcklig den var, hela burken kvar, jag dippade med taco sås istället, mycket nyttigare också :) Vi såg en film, Everybodys´s fine, tycker den var sådär, jag gillar mer komedi.

Kan ni nån gång känna när någon person inte tycker om er? Jag känner så med en person, den har aldrig sagt något, men det bara känns så? Och det är ju inget man frågar rätt ut heller, eventuellt i fyllan men njee jag tror inte ens då jag skulle fråga..

Om man kanske skulle ta och sova, skulle gärna gå på crossen imorn men har en känsla av att jag inte kommer få upp min andra hälft till kl 11..

Åh!!

Allt detta jävla snack om valet imorn. Jag blir trött på folk som försöker ändra ens åsikt om vad man ska rösta. Ingen har försökt ändra min, jag är inte den som pratar om det för jag är som tidigare sagt inte insatt i det. Men jag läser på facebook och på bloggar om hur trög och blåst man är för att man ska rösta på ett parti som den inte tycker om? Vi tycker olika, kan inte folk bara respektera det? Vill någon rösta på SD, låt dom göra det. Jag har inget emot det partiet, jag tycker inte att deras parti är rasistiskt, det har kanske varit det förut, men nu kan jag inte hitta något om det. Folk är bra jäkla dumma i huvudet när dom jämför SD med hitler? Ni måste verkligen skämta? Jag håller med SD i några enstaka frågor, jag tänker inte skriva i vad/vilka. Men jag tänker inte rösta på dom. För det finns andra partier som jag håller med i mer frågor än dom.

Jag har tänkt på detta flera gånger men gett fan i att skriva för det kanske finns något nötskal som kanske kommer kommentera något blåst nu, men tänk efter först. Ni får gärna skriva att dom är rasistiska, men då vill jag även att ni skriver vad i deras hemsida som är rasistiskt, jag kan ha missat något?

Vill även skriva att jag har inget alls emot invandrare, har flera stycken på mitt jobb som är underbara. Som jobbar och sliter. Det är inte invandrarna som går och kallar folk rasister hit och dit utan det är svenskar som gör..

Blött

Vilken jäkla otur vi kan ha, vi är väldigt väldigt sällan ute och gör något i västerås, så när vi väl bestämt oss för att idag att kolla på cross så ska det givetvis SPÖregna, vi såg de första två tävlingarna sen var jag blöt om fötter och frös rejält. Missade alltså troligen det roligaste med crossen. Imorn är väl finalen, får väl se vad det är för väder och om vi har någon lust. Tycker det verkar kul att köra men jag är nog för vek för det :)

E fick köra hem mig efter crossen, dom skulle väl käka på pizza hut men jag försöker hålla mig nyttig. Så för mig blev det köttfärssås och sallad.
Pluggade teori en stund men ska nog packa lite istället. Kvällen är lång och jag tror jag blir hemma, så jag kan läsa lite sen igen.

Imorn är det val, tänker rösta för första gången, wow! Min röst går nog till moderaterna, Mona Sahlin gillar jag bara inte och sen vill jag behålla mina pengar och inte ge dom till andra ;)

Ojoj!

Inatt blev det ingen tidig natt, började se de nya jersey shore avsnitten, och kom inte i säng förrän kl 6 idag på morgonen. E pratade med mig när han gick upp, och när han gjorde det så var jag tydligen kvar i jersey(i drömmarna) så jag hade frågat han vem han var och vart E var. Helt jäkla stöörd! Men jag hade säkert suttit i säkert 6 timmar och kollat på de nya avsnitten, kanske inte så konstigt att jag fortfarande trodde att jag var där.. Haha!!

Gick upp runt 12, duschade och åt frulle. Drog till ÖB, handlade lite småsaker till nya lägenheten, som diskmaskintabletter (FAN Så skönt med diskmaskin) och lite såntdär. R var förbi och hämtade sina skor.
Nu håller jag på att handplocka barr på balkongen och försöker även få bort katthåret från mattan därute. Det kan jag lova att det inte var lätt. Tror knappt jag kommer få bort det helt. Men de nya hyresgästerna ville gärna ha dom kvar, annars hade vi slängt dom. Kan ju tyvärr inte dammsuga för tillfället eftersom det är blött. Nästa vecka lär jag väl göra rent resten av balkongen, men det är nog det enda som vi kommer behöva städa som tur är.

Ingen aning om vad som händer ihelgen, nyktert för min del iaf.

HUNGER!

Hur kommer det sig att så fort man bestämmer sig för att gå ner i vikt, så blir man sugen på precis allt som man inte ska äta? Såg precis en bild på negerbollar och det kändes som om jag dreglade för en stund, igår var det mcdonalds reklam och jag blev väldigt sugen. Inget av detta lockar mig speciellt annars. Jag tror aldrig jag bakat negerbollar här ens.
Är hungrig också, men det är väl också en känsla som man vänjer sig vid efter ett tag. Jag brukar sova bort den känslan men jag sov ju så länge idag så jag får helt enkelt ignorera den ett tag till.. Ska inte laga mat än.
Ska övningsköra och åka förbi Maxi först. Tror jag måste fylla på mitt Ww och findus skafferi :)

Men imorn ska jag minsann äta något gott, ingen fläskmat förstås, men vanlig mat. Kassler med championstuvning och ris och LINGONSYLT, helt vanlig mat och jag längtar efter den :) Har ju nästan ätit barnportioner hela veckan.. Inte konstigt att man längtar

Dag 4, 4 dagar ledigt.

Skönt med ledigt i 4 dagar, började dagen med att gå upp redan innan 8, för våra snälla katter hade ner krukan och blomman i sovrummet, dammsuga och plocka upp krukan som gått isär. Härliga katter vi har.
Sen somnade jag om igen.

Nu har jag packat några kartonger till och städat det som går samtidigt.
Känns skönt att man inte behöver städa ut skåp spis.

Hoppas på att kunna övningsköra lite idag, E´s pappa skulle låna bilen lite idag så det lär ju bli senare isf.

Ska väl fortsätta packa...

Dag 2, 13 dagar kvar

Dag 2 på bantning och 13 dagar kvar till flytt..
Efter jobb så stack jag till jysk och coop på lite shopping. På jysk blev det nya påslakan från georgio armani, badhanddukar och vanliga handdukar och sen 2 kuddfodral.
På coop blev det en massa kalorisnåla maträtter :) Är för jäkla lat för att ställa mig och laga mat. Och sen kostar en portion ca 27:- så det är inte så farligt. Och det är lättare att hålla koll på kalorierna när dom står på förpackningen, de ligger mellan 3-400 kcal. Lagom om jag vill gå ner 1 kg i veckan tror jag.

Spöregna när jag cykla hem så jag var ju lagom frusen när jag kom hem och är det forfarande.
Det är verkligen höst nu.

Mina efterlängtade avsnitt börjar trilla in nu, Gossip girl och 90210 har kommit idag men har bara hunnit med gossip. Imorn kommer OTH, ska bli spännade och se vad som händer, Haley gravid och hennes syster skjuten? Ohhh!

Fick en väldigt trevlig räkning igår från våran nya förening, vi behöver inte betala någon hyra för november,december :D

Nehepp ska lägga mig och bli varm under täcket en stund :)

...

Nu är det fan dags att ta tag i vikten igen, känns som om man går upp 1-2 kg, går ner 1-2 kg. Men nu har det blivit för mycket av det goda. Så nu får jag köra några vita helger utan skräpmat och godis. Magen känns så jäkla svullen just nu, men det kan ju bero på att vi käkade kebabtallrik för ett tag sen.
Men jag saknar känslan att vara hungrig på morgonen.

Ja så från och med imorn så börjar jag med nyttigheter igen.

Tjohej!

Så nu lär jag väl kunna skriva igen :)
Får ta och skriva shoppingen lite mer riktigt nu. Köpte en skjorta och klänning på New Yorker. Lite småshopping på rusta, ett nytt dusch draperi. Tallrikar,glas,muggar och lite annat på rusta. Fick presentkort av mamma och pappa där. Men nu är det nästan slut, köpte inte dom vanliga tallrikarna, så de kostade liite mer..
Fick även Lancome´s bodylotion, svarta tights, jättefin blomma i kruka, lite ljuslyktor och andra småsaker till den nya lägenheten och pengar..
Mamma tyckte vi skulle ha flyttstäd så hon skulle bidra lite :) Men nu får Erik ordna...

Extremt trevliga ord jag kan i mitt förra inlägg, men jag tycker det är förjäkligt att en taxichaufför kan vägen, man ska inte behöva säga vägen. Men i nästa lägenhet kommer vi slippa taxiresorna till stan iaf :)

Ska nog ta och packa ner gårdagens köp i flyttlådor. Bara 2 veckor kvar nu :D

Suck my DICK!

Taxi västerås kan suga min K*K! Något förbannad jag är på dom. Jag,mamma och pappa skulle åka hem, inte allt för nyktra, de tar lång lång tid innan jag är färdig med detta inlägg nu..
Idiot taxi hem undra vart vi skulle och hittade inte, jag klagade förstås och undra hur fan det skulle vara om vi vore svinfulla, han hade ingen bra ursäkt utan tyckte jag gnällde, far åt helvete tyckte jag.. Han stängde av taxametern ca 100 innan vi var framme, han visste inte alls vart fan vi var, och skyllde på att han var ny? OCH???? Du har en gps så du ska kunna det.. Han grinade ännu mera och vi kom högst 10+ kr billigare därifrån, för att vi beskrev vägen. KUKHUVUD!!!!!!!!!!!!!!

Böf hade annars inte min fläskfile, men maten var god ändå. Sen bishops där den ena var fullare än den andra(Jag var inte fullast)...
Ikea har varit den största shoppingen...

En helg med mamma och pappa går för fort... Jag önskar den voe längre....

Wöking

Sitter på jobbet men ska snart dra mig hemåt. Tog ingen rast idag, så jag får gå hem lite tidigare istället :)
Måste väl ta en snabbis med dammsugaren så det ser lite renare ut hemma. För ikväll kommer mamma och pappa, dom kanske t.om nästan är påväg :)

Nepp nu ska jag åka..

Fullt upp..

Vilken dag och än är den inte färdig. Har gjort en tårta samtidigt som vi har tvättat och lagat mat. Nu är tårtan färdig, bara lite blåbär och hallon ska på, men det åker på imorn.

Har ändrat om flyttlådorna i köket så man faktiskt kan sitta vid bordet, iaf på två stolar.
Vi letar flyttstäd ännu en gång, vi fick aldrig bekräftat från Sabinas städ om dom skulle komma och dom svarade inte på mejl, ringa var ju ingen idé, hon förstod ju inget. Eller om vi skiter i flyttstäden och städar själva, eftersom jag var sjuk i augusti så blir min lön en hel del sämre.. E låter mig bestämma, och jag har alltid lika svårt för att bestämma saker :)

Har samlat ihop SJUUUU skräppåsar som jag ska smyga ut med samtidigt som vi hämtar upp tvätten.
Men nu är det dags för duschen, ska försöka komma i säng någorlunda ikväll. Och hoppas på att INTE katterna ska plaska i deras vattenskål inatt också...

Står stilla..

Uppe med tuppen på sin lediga dag. Körde 40 minuter, nu är det stillastående igen, vet inte hur många ggr jag kört i stan nu, är jag så jäkla kass på att köra? 5-6 lektioner kvar sa han att jag har kvar innan uppkörning, jag tänker inte nämna hur många lektioner jag haft, det är ju nästan pinsamt. Men fan det är väl inte det som räknas? Det som räknas är att jag får körkortet någon jäkla gång..

Åkte hem och sov väldigt många timmar till, även att vi la oss någorlunda "tidigt" igår.
Fick brev från remax idag, så ingen flytt förrän den 27.e, dom måste vara lite snurriga, mäklaren sa den 23.e, fastigheten sa den 25.e och nu får vi den 27.e? Men kan vara för banken har mycket att göra sa E, jag vet ju inte hur det funkar.. Har skrivit till städbolaget för dom verkade ju knappt veta vart röven satt sist jag pratade med dom, men jag vill ha klart om någon kommer hit och städar den 30.e?

Försöker även få en bra deal med E, jag tycker han kan åka motorcykel medans jag handlar och går på ikea, så kan han bara hämta upp mig sen. Han tycker ju inte om att handla och verkligen inte Ikea.. Men får väl se. Ska ju visserligen till ikea ihelgen när mamma och pappa kommer. Men vill kika lite nu också, kan köpa lite småprylar :)

E´s mamma och J var här igår, fick presentkort på Nordik, det kommer defentivt behövas, dom har mycket fint där.
Vi funderar lite på om vi ska köpa konstrotting fåtöljer och ett litet svart glas bord som vi kan ha i den inglasade delen, sen vill jag ha ett större bord på uteplatsen. Jag tror det kommer bli skit bra när allt är färdigt. Jag ser mest fram emot att få göra uteplatsen fin :)

Nu ska jag ta på mig ansiktet...

WTH?

Fick precis ett mindre trevligt samtal från Media Markt, han som ringde var inge otrevlig, men hans kostandsförslag var ju helt jävla sjukt. E min snälla sambo tyckte verkligen jag skulle skicka in den, jag tyckte då inte det, för att det skulle kosta mycket att få den reparerad. Ja det var sant, batteriet var tydligen slut, 3000:- ville dom ha för det. Och sen tror jag det var 499:- för att jag bara skulle få tillbaka den, utan att den var lagad??? Och det totalt sjukaste av allt, dom skulle ha 399:- för att skrota den? Vad FAN? Jag skrattade när han sa det, hör han inte själv hur fel det låter? Aja men de är väl fan bara att ta och betala då. Känns ju som helt fel månader att massa onödiga kostnader kommer. Jag hade ju hellre lagt pengar på något till lägenheten. Fast 400:- är ju inga direkta pengar egentligen. Men ändå.. ONÖDIGA pengar.. Bajs på E, för att övertala mig :)

På tal om onödiga "köp" vi ska nog snart åka till affär(den heter faktiskt det) där E köpte mina fina smycken, jag vill ha örhängen som ser likadana ut. Blir en mc tur om E får med sig min hjälm hit. Har inte åkt hans nya än.. Och misstänker att den är ännu mer obekväm att sitta bak på.

Sen får vi besök. Så jag köpte en kladdkaka och en chokladtårta (ännu mer onödiga kostnader)..

Det här borde ju verkligen säga mig något. Ungefär: Ge fan i att köpa så mycket onödigt. Synd att jag inte lär mig bara.. En annan gång kanske?

25 år idag.

Fy tjyven. 25 år idag, låter så mycket äldre än 24. Känns som folk tror mer om en när man är 25, jag menar att folk frågar om man har barn, gift eller förlovad. Nej nej nej är mitt svar på det :)
Men jag har haft en toppen födelsedag. Om vi räknar bort jobbet förstås, man ska inte behöva jobba på sin födelsedag..
Dagen började med att E väckte mig med tårta,sång och presenter. Fick två jättefina armband, ett fint halsband, de sakerna var från Våga. Och sen fick jag en fin sjal också. Min "man" har en bra smak.

Sen när han kom hem från jobb så fick jag fina rosor. Ja jag har allt tur i kärlek. Sen har vi varit ute och ätit på Di Spagna, tog en plankstek och jag blev mätt(!!!) Tack ännu en gång älskling.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ikväll har jag beställt  massage ;)

Imorn får vi besök av E´s mamma. Måste hem och städa snabbt det som går direkt efter jobb. Onsdag är det tidig körning, redan 07.40, jag tänker åka raka vägen hem och sova vidare några timmar.


Tack alla ni som kommit ihåg mig idag :) (Vilken tur facebook finns ;) )

Inte lika hemskt längre..

Okej det jobbigaste har gått över, var tvungen att skriva till tjejen som troligen blev chockad över att någon mitt i natten tände lampan och näckade.. Aa käre tider. Så jodå jag kommer visst träffa dom igen. Kommer nog kännas lite pinsamt första gången, men vem skulle inte tycka det?
Känns iaf bra att ha skrivit till henne :)

Har precis skickat in lite foton på nätet, vill ha svartvita foton ovanför sängen sen i den nya lgh, vi fick behålla två vita hyllor som hon hade ovanför sin säng. Och eftersom vi (just nu) har en svart säng så ska jag köpa svarta ramar. Får hoppas det blir lika bra som jag tänker i mitt lilla huvud.
Måste köpa nya fotoalbum också, jag tar väldigt sällan ut kort som jag tar utan låter dom vara kvar på datorn, vilket är dumt med tanke på hur jag och datorer funkar tillsammans, rätt som det är så är den ju död.

Har fått ihop en hel del flyttkartonger nu, köket är halvfullt av lådor. Har packat ihop kokböcker(som aldrig används) sommarkläder, böcker, skivor och lite annat som jag just nu inte minns. Mamma och pappa får äta frukost i vardagsrummet när dom är kommer, som normala människor gör (haha)...

Aldrig igen..

Jag tänker fan inte ha några som sover över här nå mer, förutom mamma och pappa då. Jag gick ju tydligen i sömnen förra helgen.. Och ja fyfan, jag var ju inte påklädd heller och tydligen andra saker som hände.... Nu vill jag gräva ner mig totalt.  E skrattar åt det, det kan jag lova att jag INTE gör.
Jag har inte gått i sömnen (vad jag vet) sen jag var liten, då gick jag ofta i sömnen, ut på altanen, ställde stolen i sängen.

Nej helt seriöst detta är fan inte okej. Tror ni jag vill träffa dom igen? Inte för något dom gjort, utan för vad jag har gjort. Det är ju riktigt jävla pinsamt. Nej jag tänker isolera mig. Usch och fyfan. Någon borde slått mig hårt när jag gick i sömnen.

Nu gräver jag mig min grav!!!!

Hemma

Jag blev hemma idag, bättre att jag blir helt frisk och inte smittar ner resten av jobbet + kunderna. Men jag känner att jag är på bättringsvägen. Hostan hänger sig kvar, men det tänker den väl säkert fortsätta att göra, tror den håller kvar längre på rökare.

Jag har inte gjort ett skit idag, bara legat och degat i sängen. Har faktiskt inga planer på att göra något annat heller. Jo jag lär väl duscha, ser ju så lagom fräsch ut nu med håret åt alla håll och kanter.

Katterna har hittat nya favoritställen, den stora garderoben bland alla kläder är skit spännande, och ligga på flyttkartongerna är också kul. Bara att Skilla råkar glida ner i dom ibland. Katter är inte så smarta. Nej!

Kunde inte somna inatt, vet inte om det var för jag sov ensam, har alltid lättare att somna med E vid min sida. Men nu är han snart hemma igen.

Nu dusch!

Gosh!

Herregud, har tittat igenom gamla fotoalbum. Hur har man sett ut egentligen? Mina balkort, shit, var ju lite av en knubbsäl där. Och när jag var super blond. Ojojoj! Stod acab över hela ena fotoalbumet, vilket åsikter man har haft. Inte lika hatiskt längre, tur är väl det. Men det var kul att se, har glömt bort det totalt, många kort vill jag bara slänga eller bränna upp, men fan det är väl kul att ha senare i livet.

Vilade bort en stor del av eftermiddagen, men kan inte påstå att jag blivit något bättre.
Blev ingen thai mat, jag orkade inte gå ut igen. Tog på krafterna att bara gå till steens och jag hämtade även ut mina doftljus som hade kommit.

Ska väl ta och fortsätta se på någon film som man redan sett, men har inget annat för mig.

Dickheads..

Fortfarande lika jäkla förkyld och hostig. Men jag har nog bestämt mig för att jobba imorn, enbart för pengarnas skull. Känns egentligen fel för jag borde vara hemma.

E´s cykel verkar blivit stulen, träffade även på en granne som också blivit av med sin. Vad är det för fel på folk, så jäkla mycket kostar inte en cykel. Du hittar säkert någon på blocket för bara några hundra. Idioter..
Och E använder sin cykel så sällan, men när han idag väl behövde den så var den snodd, känner mig lite elak som inte lånade ut min, men jag vill inte gå till jobbet imorn. Men han hann med allt som skulle göras ändå. Så inatt får jag sova ensam. Så tomt att sova ensam.

Ska äta lite, har inte ätit något ännu. Får bli lite soppa till lunch, ikväll blir det THAImat :D Ovanligt va?

Updt:

Ringde precis jobbet, berättade att jag inte vet nu om jag klarar jobba imorn, för som jag känner mig i detta NU så klarar jag det inte. Får hög puls av minsta röresle. Men det fanns iaf någon som kunde jobba om jag skulle stanna hemma och det känns ju bra. Men nu ska jag vila en stund...

Nothing 2 do..

Märker av att förkylningen börjar bli värre, fast kvällarna är nästan alltid värre. Jag Hoppas verkligen att jag inte blir värre imorn. I vanliga fall hade det inte gjort något att jag blivit sjuk, men jag hade tänkt att ta en tjänst ledig dag vid flytten, men om jag nu blir sjuk så försvinner ju en hel dag i pengar. Så då kan jag inte det. Men jag måste tänka på de äldre också. Jag tror ingen av dom vill att jag nyser och hostar på dom.
Det är så svårt inom vården när det gäller förkylning tycker jag, man kanske inte är jättesjuk och skulle kanske klarat jobba om man jobbade på kontor, men när man jobbar med äldre som kan bli mycket värre av en förkylning så tar det emot att gå och jobba. Så ja denna gången håller jag tummarna att jag mår bättre i morgon.

Fotbollen är tydligen slut, jag har haft den på hela andra halvlek, men missade helt om dom vann? Men jag tror det.

Om jag har ork imorn ska jag städa och packa ner lite till. E hade tyvärr inte hört något mer från mäklaren. Så jag vet inte riktigt på vad man ska ställa in sig på, flytt den 23.e eller den 27.e?

Tror jag snart ska försöka dra mig till sängen, försöka sova bort förkylningen..

usch och bläk!

Fick gå hem lite tidigare idag från jobbet, har gått och nysit och snorat hela dan. Inget vidare trevligt för någon. Det verkar som väldigt många är sjuka just nu, På jobbet var de flera stycken, så jag hoppas verkligen inte jag blir sämre tills imorn, lovade att jag skulle ringa imorn om jag inte kommer på söndag.

Min parafym finns tydligen inte mer, Raulph Lauren, cool. Mamma hade letat efter den i stan. Vad ska jag nu ha för parafym. Är trött på min gucci och lacoste.

Ikväll blir det lugnt, det ska tydligen vara fotboll på tv, lär väl se lite på den. Sen blir det tacopaj till middag idag också, tänker äta av den tills den tar slut :)

Ska nog ta en dusch och krypa i myskläderna.. Får tyvärr mysa ensam ikväll, E kör mc och skulle sen iväg till några vänner.

NYFIKEN!!!

Jag är fortfarande litet som ett barn när det gäller födelsedagar, bara att nu är det E som får höra om det istället för föräldrarna. E berättade att han skulle iväg nånstans imorn(inte i västerås) och köpa min present, då blir jag väldigt nyfiken om vad tjyven det kan vara för present som inte finns i västerås? Men jag får vänta till måndag och se.. :)

Ska snart dra mig till sängs, jobba imorn och ledig lördag. Trist att jag jobbar söndag så jag inte kunde följa med till skövde..

Mätt..

Precis vräkt i mig tacopaj, gjorde en stor för att bli av med all taco, slängde det som blev över, det skulle ändå behövas slängas innan flytt. Känner mig inte för sugen på varken tacos, köttfärssås. Men tacopajen blev riktigt smask. Har svårt för att nå en mättnadsgräns, någon skulle behöva slita ifrån mig tallriken ibland. 

Flyttstäden är bokad, tror jag. Ringde dit idag och tjejen som svarade var utländsk och förstod väldigt lite av vad jag sa, så en annan nisse ringde när jag slutat, men han skulle ringa upp igen och bekräfta allt. Ingen ringde så jag ringde upp och den utländska svarade igen, och då skulle allt vara färidgt. Denna gången fick vi ta det på engelska :) Men dom skulle ringa imorn igen, för jag vill veta så att priset inte ändrats till högre än vad som stod. Jag hoppas att den svenska mannen ringer..

E har pratat med mäklaren idag, eventuell flytt redan den 23.e.. Det är näääära nu :D Men tror mäklaren skulle ringa upp imorn igen. Åhh kan inte längta mer..

Jag bara önskar jag hade kvar broschyren(stavning?) så jag visste hur det ser ut där hemma. Vill shoppa lite saker när mamma och pappa är här..

Ser på Losing it med Jillian, en hård jävel de där, men tror fan det kan behövas, speciellt med den övervikten. Och dom går ju verkligen ner. Se bara på personerna i Biggest Looser, hur jäkla duktiga är dom inte? Är ju en jäkla skillnad på dom när man ser det allra sista programmet.

Ska fortsätta se programmet nu!

Host host..

Det var skönt att sova ut som vanligt. Sov nog lite för länge bara. Hostan ger inte med sig, har känt mig sjuk i kroppen, men så länge jag inte har feber så tänker jag jobba.
 
Dagen har bestått av tvätt och lite packning. Har packat ner lite tallrikar och ljusgrejer. Jag har en förmåga att köpa på mig en jäkla massa ljus, så jag slängde en hel del. Ljus kostar ju inte så mycket så jag får väl bara köpa nya sen.

Blivit utemat två ggr idag, kycklingsallad till lunch och fläskfile till middag. Inte bra för min plånbok, men jag har ingen som helst lust att laga mat. Ingen mat som lockar. Men båda två var sådär, på kycklingsalladen åt jag så gott som bara kycklingen och brödet, men fläskfilen gick ner, även att den var sämre än vanligt.

Det finns endel människor som jag inte förstår, jag tänker inte skriva om dom här, för det är så lätt att missförstå. Jag har inte gjort något som jag kan komma på, men ändå så känns det som om jag har gjort det? Men man kan väl inte förstå sig på alla..

Usch om 5 dagar är jag 25, man börjar ju känna sig lite sådär småstressad. Jag trodde mitt liv skulle se annorlunda ut när jag var 25. 2 barn och ett hus. Men oj så fel man kan ha. Inga barn i sikte och inte heller ett hus. Ett hus känns väldigt långt borta, har ju precis köpt en lägenhet. Och barn, det har jag absolut ingen aning om. Kan dröja bra länge innan det händer också... Men en dag kommer väl det också :)


Nu ska jag göra mina smörgåsar och ta fram kläder för imorn. Håll tummarna över att ingen feber kommer inatt!
RSS 2.0