Sista februari..

Denna månad har gått snabbt, ännu en månad fylld av sjukdomar, jag hoppas verkligen att jag håller mig frisk resten av månaderna.
Var hos läkarn ännu en gång igår, hoppades faktiskt att han skulle hittat något "fel" på mig så jag kunde fått något mot det, men nej, det är bara ännu ett jäkla virus som bitit sig mot mig och det finns inget jag kan göra åt det. Tacka och ta emot. Så nu blir jag hemma resten av den här veckan också. Det är så tröttsamt. De senaste månaderna känns det som om jag har varit mer hemma än på jobbet.
Jag hade lite lågt blodtryck, därav känns det som om jag ska svimma ibland. Vad gör man åt det då? Det är inget farligt men det är heller inget bekvämt.
 
Nu tänker jag hamna i hemnetträsket igen, men det finns inget intressant ute alls just nu. Nu tittar jag på lghs här i Vås. Minst en 3.a, gärna centralt, fint kök med diskmaskin, stort och snyggt badrum med tvättmaskin, sovrum MED DÖRR, två toaletter är ett plus, balkong/uteplats. Känns som om jag letar efter någorlunda nybyggt. Jag vill inte bo i något fult höghus.
E verkade inte vara helt anti att flytta, men jag tror inte han är seriös med att flytta som jag är. Hade våran lägenhet varit en 3.a med sovrumsdörr hade jag inte velat flytta på flera år.
Hus är inget som intresserar mig än, eller visst skulle jag kunna flytta till hus, men jag har mycket större krav på hus än lägenhet. Och dom kraven jag har, har vi inte råd med. Kommer troligen inte ha det heller på många år.
 
Nehe nu är det snart dags att försöka sova. Även om jag känner mig piggare så är jag fortfarande så jäklans trött. Får se om jag orkar följa med E ihelgen när han ska köra mc på is, så jag får lite frisk luft. Jag är annars sån som håller mig inomhus så mycket som möjligt när jag är hemma från jobbet, men när jag är hemma så här länge måste jag försöka komma ut ibland, och några timmar i frisk luft skadar väl inte..

FTHO!

"Fuck the hell off" säger jag till min sjukdom. Jag gick till jobbet idag, redan innan jag gick så kände jag att jag inte mådde bra. Gjorde ett eftermiddags jobb som jag hade innan kvällsjobben, kände hur det blev jobbigare och jobbigare. Gick till gr chefen och sa att jag inte kommer imorn, hon frågade om jag ville att någon skulle jobba för mig på kvällen också, trodde inte det skulle gå eftersom jag sa till i samma sekund som kvällen började. Men hon fixade det, tusen tack D!
Jag förstår verkligen inte vad som är fel på mig, just nu har jag ingen feber men jag mår skit. Fram och tillbaka känns det som om jag ska svimma, jag känner mig skakig, även när jag ligger ner. Det har pågått så jäkla länge nu att nu får läkaren göra en riktig undersökning, de är ingen vanlig jäkla förkylning, den håller inte på såhär länge, fram och tillbaka. Ena stunden mår jag bra, andra stunden mår jag skit. Det tar på humöret också. Jag orkar bara inte mer.
Så imorn ställer jag klockan på 8 och ringer läkaren, hoppas på att få tid så tidigt som möjligt.

Ingen sömn.

Inatt sov jag inte ett dugg, natten innan det sov jag inte många timmar. Ett helt dygn utan sömn bara för att det inte gick. Helt värdelöst, låg i sängen till kl 7, sen gav jag upp och gick upp och såg på nya Greys.
E ska nog vara glad över att han inte har varit hemma idag, skulle nog varit väldigt hemskt. Väääldigt lättretlig kan man säga, nu är det som tur är ingen som behövde träffa på mig sådan.
Och dumt av mig att gå ner på stan utan sömn, halvkass. Jag tyckte alla var ivägen. Men nu har jag köpt berocca, eller aptekets kopia som skulle vara precis likadan sa dom, det roliga är att det står att det är för aktiva människor, jag är allt annat än aktiv, men vi kan väl hoppas det hjälper.
Jag har gått runt och nyst och varit lite småsnorig idag, men jag hoppas det beror på min kassa sömn, jag kan bli sån med för lite sömn.
 
Men efter jag kom hem från stan och ätit lite så somnade jag tillslut med alla katter hos mig några timmar. Jag hoppas verkligen jag somnar bra inatt.
 
Nu väntar jag på att E ska komma hem, jag skulle lagat middag till han kom hem men jag orkar verkligen inte. Jag får laga en annan dag, för det förtjänar han dels för idag och för hur snäll han har varit under alla mina sjukdomar. Det får bli någon utemat istället tror jag.

21.2

Torsdag och jag börjar känna mig lite bättre, febern börjar gå neråt som tur är.
Ibumetinen höll i sig till 4 inatt, det var fasen som jag fick en smäll på käften när febern kom tillbaka. Höll på att tuppa av när jag ställde mig upp. Då var det bara att ta en till tablett och efter en stund la jag mig i badet igen, i 1 timma. Kanske dumt när man känner mig svimfärdig, men i badet är det som allt det "onda" försvinner. Så jäklans skönt. Men nu har jag känt mig helt okej än så länge, nu håller vi tummarna att det fortsätter så.
Sen att fel jäkla vecka på månaden skulle infalla just nu var bara riktigt jäkla elakt.
 
Fick min lönespec idag, jag ville knappt öppna den eftersom jag var helt säker på att den skulle vara helt värdelös, men den var på ca 3000:- mer än vad jag förväntade mig. Efter 10 dagars sjukdom var jag ändå rätt nöjd. Jag kan förhoppningsvis t.om spara undan lite till resan. Yeeey!
 
Nu hoppas jag att E inte är inne och läser ikväll, hans "överraskning" kom även idag, jag hoppas han blir nöjd. Jag tycker han är så jäkla bra som orkar med kortvasan så det är väl klart han ska få något för det. Han har åkt och säkert kommit fram till Mora också nu, vissa i hans sällskap hade gärna kunnat stanna hemma eller kanske hon kan råka bryta benet eller något lätt imorn? Men jag försöker låta bli att tänka på det.
Det finns bara en enda person jag känner avsky för och det är hon, jag är förbannat långsynt (heter det så?) i såna fall, någon dag kanske jag kan släppa det också. Nåååån dag.
 
Men imorn ska jag försöka ta mig till apoteket, berocca blev jag rekommenderad mot immunförsvaret. Nu jäklar ska jag bli frisk och hålla mig frisk.
 
Så imorn håller vi tummarna för att E håller sig på skidorna och inte bryter något, eller kör in i någon som jag har för mig han gjorde förra året :) Jag följer honom genom mobilen iaf...

Inte så konstigt..

Det var inte så konstigt att jag mådde skit igår. Efter att ha pratat med mamma så tog jag febern och jag hade 39 graders feber. Kan inte minnas att jag haft så hög feber innan. Men det jobbiga är inte febern utan hur det sätter sig på balansen. Blir snurrig av att bara stå upp. Och när febern går ner lite så toksvettas jag. Nu efter lite ibumetin så mår jag något bättre. Men jag hoppas att det är en kortvarig sjukdom denna gången. Jag vill så gärna vara frisk. Jag ska nog börja göra som E varje morgon, ta en c vitamin, för jag äter aldrig frukt. Men jag borde nog ta något mer mot mitt immunförsvar, jag har aldrig varit såhär sjuk så ofta innan.
 
Ringde jobb och sjukanmälde mig, efter det sov jag en hel arbetsdag, vaknade alltså kl 16. Blev tillslut hungrig och inte orkar jag laga någon mat, blev tvungen att gå till kajens och köpa en paj. Kändes inte bra, kände mig likblek och var livrädd över att tuppa av. Men jag klarade mig. E fick följa med mig till affären ikväll, var tvungen att köpa färdigmat, E åker till Mora imorn och ska åka kortvasan. Duktiga han. Jag hoppas på att vara frisk tills på fredag när han kommer hem.
 
Nej ska stänga ner datorn, känns som mina ögon är extremt känsliga för ljus just nu..

Kul då

Vad spännande att vakna med en karusell i huvudet. Så fort jag står upp så snurrar det. Hostan hjälper inte till heller direkt. Och jag som är så nojjig blir rädd att något ska vara fel direkt när det inte känns som vanligt. Jag hoppas det går över snart. Som vanligt är det bara bad som hjälper, bor i badet när jag är dålig.

Helg över

Helgen gick snabbt. Igår var det maskerad, kul att se alla utklädda :) vet inte riktigt vad klockan var när vi kom hem inatt men sent var det. Idag har vi bara legat i sängen hela dagen och kvällen. Har varit skit trött.
Har precis rökt dagens första cigg och funderar på att försöka sluta igen. Känner att jag inte mår något bra av det igen. Får se, lovar inget, det är bara dumt.

Men nu är det väl dags att försöka sova igen, men ska bli skönt med ledig dag på tisdag igen :)

Däppt i däsan..

Åh denna jäkla nästäppa gör mig galen. Jag funkar inte utan nässpray, jag vet att man inte ska använda nässpray längre än 10 dagar, försöker att använda kortisonnässprayet istället, för det ska tydligen hjälpa efter ett tag. Men det hjälper ju inget alls mot själva täppan? Använder jag inte det riktiga nässprayet så är allt jag gör mycket jobbigare. Drygt det är, jag är inte förkyld bara täppt. Har varit det sen jag var förkyld.
 
Jobb imorn, sen är jag ledig torsdag. Måste nog ta tag i tvätten då, blärk! Sen är det ju AHD också, men vi lagar bara någon god mat hemma. Restaurang kan man gå till en annan dag. Och presenter har vi slutat med, kan man också köpa en annan dag, men god mat säger jag inte nej till :)
 
 

En dag på sjön.

Kryssningen vart okej, men jag tänker inte äta buffén igen om jag åker på kryssning, maten var inget direkt bra och middagsbuffén och lunchbuffén var ungefär likadana. Bara att lunchen var nästan halva priset på.. Men drickan ingick iaf :) Lite för mycket pengar gick åt på en massa drinkar. Och när jag var ute och rökte så hittade jag knappt tillbaka, det är ju en jäkla labyrint de där.
På lördagen i fullt nyktert tillstånd skulle jag minsann gör en bambi på hal is i restaurangen, lite sådär smått pinsamt kanske, folk trodde säkerligen att jag var skit full och jag önskar jag vore det :)
 
Nu kommer det en helg igen med alkohol och maskerad, sen tänkte jag nog ta några vita helger igen. Bra både för hälsan och plånboken.
 
Som vanligt äter vi sent här hemma, sen ska jag ta igen Grey´s och Revenge :)

Nervös, why?

Idag kom jag upp ganska så tidigt för att vara jag. Sovmorgon för andra :)
 
Varje jäkla gång jag ska åka tåg så blir jag nervös, förstår inte varför. Kan iofs bero på att SJ inte är dom bästa på att hålla sina tider, vilket gör att man kan missa andra tåg/bussar, men ändå. har en känlsa av att jag kommer känna mig ganska så stressad när jag kommer fram till Sthlm, inte för att jag kommer att komma sent utan att E kommer att komma sista sekunden och så ska vi leta efter bussen som går till båten. Och jag avskyr stress. Jag stressar väldigt sällan, jag är alltid klar i tid. Men E, han är tyvärr inte likadan. Och nu hade han möte till 16 så det är ju inget som han kan göra något åt.
Så jag sitter färdig och klar för att egentligen kunna åka men det är en timma kvar tills tåget går. Och jag kan ge mig fan på att lockarna som jag försökt göra i håret kommer ha försvunnit tills jag kommer fram :)
 
Just det, det jag ska ha på mig nästa helg kom häromdan, trist nog var det ett litet hål på den, och "affären"(ebay) jag köpte den ifrån skrev att jag skulle skicka tillbaka den och jag skulle få en ny. Men hålet är dels väldigt litet och sen tror inte jag att nästa kommer att komma i tid. Så jag behåller den istället.
 
Nu ska jag leta efter skor som jag kan ha på mig ikväll, hittade massa skor som jag helt glömt bort att jag hade. Jag som anser att jag inte är någon skotjej har ganska så många skor ändå..
 
 

Shored..

Jag har helg och tog en lång sovmorgon, kanske berodde liite på att jag inte gick och la mig förrän 6 idag på morgonen. Jag har väldigt lätt att vända på dygnet. Har hittat en "ny" shore serie, Geordie Shore. Dom är från New Castle, ganska så kul dialekt och verkar ha egna ord som birds betyder tjejer och lads betyder killar. Och sen en massa andra konstiga ord. Lite vildare och dåligare än Jersey Shore men de funkar att titta på när man inte har något bättre för sig.
 
Jag har fått både mobilen och datorn såld för det jag ville ha det för. Men dom pengarna kommer väl gå åt ihelgen, kryssningen i sig kostade oss inget, men maten är inte gratis och lite alkohol kommer vi säkert dricka.
Jag får åka till sthlm c och möta E där, han kan ju åka direkt från jobbet.
Det är snart 3 år sen jag var på kryssning, då åkte vi till Tallin. Tror vi var där under alla hjärtans dag.
 
Nej nu väntas mat!

Måndag igen..

Måndag igen, det finns bara två gånger jag gillar måndagar och det är när jag jobbat helg.. Annars avskyr jag måndagar. Jag är Jämt trött på måndagar, även om jag sovit ut hela helgen så är jag trött. Och just nu känns det som jag är mer trött än någonsin. Min kropp är seg sen förkylningen och det känns inte som jag återhämtat mig helt efter den. Skit drygt!
Nu vill jag bara att tisdag och onsdag ska gå snabbt så helgen är tillbaka. På fredag åker vi på 23(?) timmars kryssning. Skönt att bara komma iväg lite.
 
Har nog redan planerat resten av årets resor också, måste ha något att se fram emot :) Om jag får som jag vill så blir det Italien maj/juni, Lefkas slutet av juli,början av augusti och sen åker jag gärna till London för där har jag inte varit än. Men det får bli på senare på hösten. Men varför ska det vara så jäkla långt tills den första resan?
Jag har för mycket damp för att vänta tills dess..

Utekväll..

Gårdagen var väldigt trevlig. Vi började här hemma, sen gick vi till NOM och slutade på Hatten. Någon hade tagit fel jacka och Fanny blev jacklös. Hon hade nycklarna i så hon fick sova här inatt. Vi får hoppas att den personen som "tog" fel jacka lämnar tillbaka den.
Idag har jag varit lite bakis, men E drog med mig ner på stan så vi åt på böf. Jag kan nog äta hur mycket som helst dagen efter, jag är sugen på ALLT!
 
Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen, funderar på att byta, tycker inte de verkar vara något bra.
RSS 2.0