30/10

Snart har hela denna månad också sprungit iväg, jag hoppas nov-mars också springer iväg. Hade gärna gått i ide dom månaderna. Kyla, usch!
 
E fyller ju år i dec, det är bara 5 veckor kvar tills dess. Håller på att småtjatar på honom att han borde bestämma sig för om han ska ha något eller inte. För om han ska ha något större så är ju våran lgh för liten och någon lokal kanske bör hyras, vilket då borde göras snart. Fast det är ju egentligen hans problem. Och sen kanske folk vill/behöver veta några veckor i förväg. Men men, hans val. Jag tror de flesta av E´s vänner vet hur E är, allt görs helst i sista sekund. Jag är tvärtom. Jag jobbar även den helgen han fyller år, men en jobbarkompis ställer upp och byter helg om jag behövde, så även hon vill ju veta :) Så pleez hurry up E.
 
Hans presenter är ganska så snart klara, har egentligen en sak till som jag skulle vilja köpa men det kanske får räcka med de saker jag köpt redan?! Men 30 är ju 30, man får väl skämma bort dom lite extra då :)
Julklapp tror jag redan jag vet vad jag ska köpa. Påminn mig att när det är dags för mig att skaffa barn att INTE ha sex i februari ;) Jul och födelsedagar på samma månad är dyrt..
 
 

...

Av inlägget lite längre ner kan det varit att jag överreagerade lite, men bara lite. Hade ju iaf hunnit lugna ner mig tills han kom hem :-)

Helgen över

4 dagar gick snabbt. I fredags så åkte jag på en shoppingrunda, ny jacka,jeans och en topp fick följa med mig hem. På kvällen åkte vi till T och M, jag hade knappt ätit något och drack alkohol, resten får ni lista ut själva :-)
Vaknade ändå pigg på lördagen. Igår kväll var vi på 30 årsfest, hade väldigt trevligt. Kom hem väldigt sent inatt. Tror nog de flesta av oss har varit småsega idag... Vissa mer ;-) Men nu tar jag nog en vit månad igen. Är ju som sagt väldigt skönt att vakna pigg på helgen även om jag kommit väldigt lindrigt undan hela helgen.
Nu ska jag fortsätta se på Beck.

Löften är till för att brytas?!

Iaf om han heter E.
När är enligt inte sov på ett ställe x3 så lovade han mig en sak, eller ja jag gjorde så han lovade mig det. Och det var att han inte skulle dricka med det stället något mer, för han jobbar inte där så hur svårt kan det vara?!
Nu tänker han bryta det. Han skiter alltså fullständigt i vad han lovade mig. Det gör mig skit förbannad. Ett löfte är ett löfte. Det gör mig inte bara förbannad utan besviken också. Jag kan inte lita på vad han säger.
 
 

Åh!

Det här med design på bloggen funkar ju inte. Den jag har nu är från blogg.se och är tråkig. Jag själv orkar inte läsa på hur man gör själv. Det skulle ta bra lång tid innan jag lärde mig med stilmallar och koder. Gratis designer är ofta väldigt opersonliga.
Ingen människa med mycket fritid och tycker det är kul och förstår hur man gör en enkel design, som vill göra en åt mig? :)

Vilka människor det finns..

Pratade med mamma idag och igår.
Någon har skapat 3 abonnemang på min morfar, de hade försökt med ett 4.e men det hade stoppats för Telia misstänkte något skumt. De hade även beställt mobiler förstås. Alla abonnemang kom ju hem till morfar men kan mobilerna skickas ut till en annan adress? Eller kan man skriva in ett annat nummer när man gör de här abonnemangen? För det hade väl låtit på Telia att man får ett sms när man kan hämta mobilerna. Fast då borde man ju visa leg som då borde stå morfars namn på?!
Usch vilka människor det finns.
 
Idag kanske vi ska torsdags lyxa lite, E är lite sugen på Texas Longhorn, det säger jag inte nej till :)
Var oehört skönt med en lång sovmorgon idag, jag är inte den som tycker jag förstör hela dagen för att jag sover längre, jag hinner med allt som måste hinnas med ändå.
 
Men nu är det nog dags att hoppa ur mjukiskläderna och göra mig till en människa :)

Helg

Skönt med en tvådagars vecka, nu har jag tagit helg.
 
Jag är ju en riktig serienörd, men har aldrig direkt följt de svenska hollywoodfruarna, i år har jag inte sett ett enda avsnitt, men jag kände mig bara tvungen att kolla på det här bråket. Förstår inte hur ni som har följt detta året har pallat se på Gunilla, hon ser ju hemsk ut och verkar vara en hemsk människa?! Hon påminner om den elaka tanten i 101 dalmatiner. Nej jag fortsätter nog att Inte titta på det.
 
Imorn får det bli en slappardag, på fredag tänker jag ta mig till elund på lite shopping, nya plädar och kuddar till soffan ska handlas, och sen måste jag handla en ny jacka. Kanske, men bara kanske nya skor också.
Men jag måste börja tänka på julklappar, har redan fixat en till pappa, han är vanligtvis den svåra men med tanke på vilket arsenal fan han är så har jag hittat lite roliga saker som han kan få. Det är tur internetshopping finns.
E´s julklapp avvaktar jag lite med, men jag tror redan jag vet vad jag ska köpa. Eller om det får bli en födelsedagspresent också.
Jag vet redan vad jag vill ha av mina föräldrar i julklapp; pengar, till vårresan.
Nej men fy slut pratat om jul, det är ju 2 månader tills dess..
 
 
Nu är det dags för sängen, härligt med sovmorgon imorn + 3 dagar till ;)

Back at home..

Då var vi tillbaka från München. Vi har haft en jättebra helg, över förväntan faktiskt.
Jag tänkte mig bara en storstad och inget mer direkt.
Men det fanns fina parker, den engelska parken var jättemysig. God öl i massor förstås. Och självklart var vi inne i ölhallar, den största antar jag var Hofbräuhaus. Där valde man antingen mellan 1 l öl eller en halvliter, jag höll mig faktiskt åt halvorna :) Men E var inte blyg..
Blev några turer med tunnelbanan, dels till den Olympiska stadion och parken, bredvid den låg BMW världen, där gick vi också in förstås. Många snygga bilar som man bara kan drömma om.
En småtråkig busstur hann vi även med, kom mitt i en biljakt men den fick vi ju tyvärr inte följa med..
 
Hotellet var också bra, låg bra till, nära stationen och centrum, fast på samma gång så hamnade hotellet på en form av hmm jaa... erotisk gata kan vi väl säga ;) Denna gången skippade vi den delen.. Det var för dyrt ;)
Men jag rekomenderar München, både för par och kanske lite mer som en mansresa som E säger. För öl fanns det gott om, shopping fanns det gott om (men helt stängt på söndagar då jag tänkte shoppa). Dom var ganska så sega på att ta beställning, kunde ta bra lång tid innan någon kom, men annars är jag riktigt nöjd med resan.
Och korv fanns det gott om. Jag är ingen korvälskare, men det fanns annan god mat också.

Trött..

Hur kommer det sig att i vanliga fall när jag ska jobba så är jag ofta inte trött vid den här tiden men somnar till slut ändå, men nu när jag MÅSTE vara vaken så är jag skit trött?!
Ca 2 timmar kvar innan vi måste åka. Jag kommer säkert slockna i bilen, bilen är ett sömnmedel för mig. E tycker inte det är lika kul så han jävlas tillslut och väcker mig genom att säga: Du sover väl inte?! JOOOO!
Men jag får väl sova på planet också.
 
Vi märkte att vi inte får checka in oss på hotellet förrän 15 och vi kommer vara i själva München runt 12 tror jag. Gå runt och släpa på väskorna känns ju sådär spännande. Får väl hoppas på att buss stationen har ett ställe som man kan låsa in sina grejor.
 
Nix, måste göra något annat som inte gör mig trött.. Fårinteförsovaoss!

17/10 2005

Idag har vi varit tillsammans 7 år, oj vad tiden har flugit förbi.
Det har varit mycket berg och dalbana och visst finns det saker som jag önskar aldrig hänt.
Detta året har vi nog fått stöta på de värsta motgångarna, jag hoppas de aldrig kommer åter. Men även motgångar kan ha något gott med sig.
Men ingen annan får mig att må så bra som han får mig att må.
Han är mitt livs kärlek och jag hoppas att vi får många mer år tillsammans.
 
Vi skjuter upp "firandet" till helgen. München är säkert inte det mest romantiska alternativet, men det blir väl vad man gör det till.
 
 

10 veckor kvar..

Visste ni om att det är exakt 10 veckor kvar till jul. Nu hinner det väl visserligen slå om till tisdag innan jag är färdig med detta inlägg men nu(måndag) är det 10 veckor kvar.
Detta året hade jag inte tänkt att fira jul i västerås, hur mycket jag än börjat tycka om västerås så kommer Jul alltid vara Vetlanda.
Innan älskade jag julen, för det är egentligen en mysig tid. Men jag antar att eftersom jag än så länge inte kunnat fira jul med både sambo och resten av familjen så är det inte samma sak längre. Jag försöker övertala E att följa med till vetlanda i år. Men han gör som han vill.
 
Så snart ska man plocka fram alla dessa julsaker igen, varje år har jag glömt bort om någon ljusstake har gått sönder. Jag undrar om jag ens har någon hel. Borde nog köpa nya julgardiner (eller köpte jag förra året?!), det går verkligen inte undvika att julen snart är här, jotex och ikea skickar ut mejl med julsaker.
Om jag hade haft massor med semesterdagar kvar hade jag hellre varit med familjen + E i ett varmare land... Och då hade jag nog heller inte tagit upp några julgrejer heller. Ett annat år kanske :)

15/10

Helgen flög förbi, min bestod enbart av jobb.
Men efter två delade turer i rad borde det inte vara okej att jobba måndag.
Bättre måndag på jobbet har jag också haft..
Men nu har jag bara onsdag och torsdag kvar att jobba för denna veckan. Lovely.
Pappa är elak och skriver att dom har 30 grader och att det är så varmt att man måste bada, elakt! Redbull vodka var tydligen också gott. Dom har det nog riktigt skönt. Ångrar liiite att vi inte tog en solsemester istället. Fast jag hade inga semester dagar till det. Det får förhoppningsvis bli i vår istället.
 
Imorn ska jag njuta av en ledig dag, en liten stund innan alla tråkiga måsten måste göras..

Bra fredag

Nästan precis hemkomna från stan. Vi var först och åt på böf, sen tog E en öl på skybar, som det för övrigt var fullt med människor (att vara där nykter med fulla människor plus pianobar är inte so much fun), sen gick vi på den sena bion, hypnotisören. Bra film, nästan så att naglarna rykte. Spännande film alltså. Nu ska jag försöka sova, första arbetsdagen på en vecka imorn och det slår vi till med en delad tur, söndag också. Men börjar inte förrän 8.30 så lite sovmorgon. Och jag slipper allt kackel på morgonen :-)

Väntetidskillar...

Skrev lite med min kusin för en stund sen. Hon har träffat en kille i 1 år, eller väldigt nära 1 år iaf. Och dom är fortfarande i dejtingstadiet för att han är inte redo för ett förhållande än..
Så skrev hon att hon ger det inte 2 månader till, jag HÖLL på att skriva att hon inte ska ge det 2 månader till men kom precis på att jag är helt fel person att skriva så. Vi ska inte prata om hur lång tid jag har väntat på E och barn. Så jag tog tillbaka det.
Vet inte hur många gånger jag har sagt att nu väntar jag inte längre än så och så många månader eller år. Båda har gått och jag är kvar. Jag har slutat säga så istället.
 
Vad är det med vissa män och vänta? Så låååång tid?
Nu är ju detta två helt olika saker men ändå, förstår det inte.

Om jag en dag..

Jag älskarlugna låtar. Kan sitta i flera timmar och lyssna på bara lugna låtar, jag tröttnar aldrig, hittar alltid nya.
Och endel lugna låtar är perfekta bröllopslåtar. Jag är långt ifrån ett bröllop, om jag ens kommer dit någon dag.
Här är en låt som jag tycker skulle passa in bra på oss två.. Inte hela texten kanske men delar av det...
 
Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

They said "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'
They said "I bet they'll never make it"
But just look at us holdin' on
We're still together still goin' strong

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

(You're still the one)
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
(You're still the one)
You're still the one I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby

10/10

Jag börjar äntligen känna mig som en människa igen. Maten har för första gången fått stanna (sorry for to much info).. Börjar även få tillbaka färgen i ansiktet. Känner mig fortfarande ganska så slut i kroppen men det tar väl några dagar innan den återhämtar sig.
 
Nu har jag köpt E´s present, nu ska jag alltså lyckas ha min mun stängd i 2 månader. Ihh! Hur kommer detta gå?!

Mitt i natten..

Inte nog med att jag ska vara magsjuk, en huvudvärk måste ju komma också, en huvudvärk som tydligen inte botas med någon ipren. Det beror säkert på vätskebrist men jag har tryckt i mig 2 resorb och druckit så mycket jag orkat. Men nu ska det väl snart gå över, det brukar det väl göra efter några dagar? Jag hoppas jag kan jobba ihelgen iaf.
 
Jag har sovit hela dagarna till 18 typ, sen har jag väl mer eller mindre gått från vardagsrummet och sovrummet, vilket gör att jag är vaken nu. Har lite svårt att somna med huvudvärk.
Så när jag ändå är vaken så kollar jag ännu en gång efter 30 årspresent, jag vet väl egentligen vad jag ska köpa så jag vet inte varför jag tvekar... Eller för mig handlar det om endel pengar så jag vill ju vara säker att han kommer tycka om det.
 
E ska laga mat med sitt jobb imorn så han var jättegullig och köpte med sig färdigmat så jag slipper tänka på det imorn, tyckte jag var väldigt snällt av honom :)
 
Sitter även inne på ebay och kikar efter skor, vill ha overknee skor, men så tänker jag att det KAN ju faktiskt finnas bra shopping i München, så jag kanske borde vänta tills dess istället?! Ja så får det nog bli.

blä

Fy vad drygt och trist det är att vara sjuk. Och jag är så jäkla svag i kroppen för jag inte vill äta något. Fick i mig lite igår men det känns så meningslöst. Men du har jag bett E köpa med sig lite hem, måste få i mig något, annars blir jag inget piggare.
Det är ändå tur att det kom denna veckan istället för nästa, hade varit trist att inte varit helt frisk när vi åker. Men jag tycker inte om hur mycket pengar jag förlorar. Är ju så mycket som jag försöker spara till. Men hälsa före pengar. Hade jag varit förkyld hade jag kunnat gå tillbaka någon dag tidigare, men nu vågar jag inte.

Nu ska jag sätta på datorn och se lite serier.

Magsjuka

Inatt var man inte speciellt tuff, blev t.om rädd ett tag. Spydde flera gånger, och när jag stod upp trodde jag att jag skulle svimma. Usch usch och usch. Har hittat ett läge som känns okej, ligga på sidan. Är hungrig men tror inte jag vågar äta något. E får köpa med sig saker när han kommer hem.

Jag tänker nog ligga här i sängen resten av dagen och tycka synd om mig själv!

Ledig helg..

Idag tog jag en rejäl sovmorgon.
E åkte lite efter 11 till öl/whiskey mässan i sthlm.
Jag har gjort sånt som inte borde göras på en lördag, städat och tvättat.
Ikväll har jag sett på speedway gp, Chris Holder blev världmästare, vilket han förtjänade. Så länge inte Nicki vann så är jag nöjd.
 
Känner verkligen inget sug efter alkohol längre, det är ju samma visa varje gång. Går man ut och äter är det trevligare. Visst kan det vara trevligt ibland annars också men man har ju gjort det så många gånger, sen är det rätt skönt att vakna upp pigg på söndagen..
 
Vi satt och tittade lite på lägenheter i sthlm för någon dag sen, vilka priser det är om man vill bo på ett bra ställe. Är ju sjuka priser. Hur har folk råd? Och då bor man inte ens i innestan. Nee jag vill nog bo kvar i Västerås ett tag till.

Love it white..

Trivs så mycket bättre med det vita. Känns mycket mer hemtrevligt, innan kändes det mer stelt. Goodie.
 
Ikväll har jag lagat "fin" middag, ryggbiff med någon rödvinsås och potatisgratäng. Blev väldigt gott. Och ännu bättre är att jag får äta det till lunch imorn också.
Man får lyxa till det lite på vardagarna också ibland.
 
Imorn är det 2 veckor kvar till München, nästa jobbvecka är riktigt dryg, om jag inte räknat helt fel så jobbar jag nära 55 timmar den veckan, det är jag ju inte direkt van vid. Men de två veckorna som kommer efter det blir väldigt lugna istället. Så det tar väl ut sig.
 
Nu ska jag fortsätta se på Masterchef..
 

Äntligen färdig..

Nu är jag äntligen färdig med allt målande. Nu vill jag inte måla något mer på väldigt väldigt länge. Byrån i hallen är svart och kommer få fortsätta vara det. Ett tag.
Men jag tycker det ser bra ut från håll, tittar man nära på allt så är det lite slarv. Vafan jag är inget proffs.
Undra vad mitt nästa projekt kommer bli? Känns som om jag har slut på rum nu. Resten är för dyrt för att vara värt att ge sig på... Vad tror ni, kommer mitt tjat om att flytta till större kommer snart istället? ;)
 
Elit Vetlanda vann SM GULD, det är dom helt klart förtjänt utav. De var de bästa laget i år.
Jag hoppas på att något annat bolag visar speedwayen nästa år, för csports har enbart krånglat igår och idag, fick stå i 15 minuters kö både idag och igår för att komma i kontakt med dom. Dom löste inget igår så där tycker jag att dom kan ge mig pengarna tillbaka egentligen.
 
Helgen närmar sig, inget planerat, E ska iväg på whiskey och öl mässa på lördag med några vänner. Jag tror jag fortsätter med några nyktra helger till. Är förbaskat skönt att vakna upp pigg på lördagar och söndagar.
Jag väntar till München. OM inte något annat kul dyker upp.

Äntligen..

Var ut till Hallsta möbeloutlet igår och köpte en ny tvbänk. Försökte först själv men de gick ju faen inte, E kom hem och hjälpte till och tillslut runt halv två på natten trodde vi att vi var klara, men då visade det sig att vi skruvat ihop den lite fel. Så vi lät det vara tills idag, gjorde om, gjorde rätt, trodde jag. Men nej då var det något annat som blev fel, det har varit mycket suck och svordommar från min sida idag. Med en enorm jäkla huvudvärk gjorde det inte något bättre. Men NU är den klar, äntligen. Lite sne men vafan jag orkar inte.
Har även börjat måla bordet, förhoppningsvis är allt klart på tisdag..
Även tvn i sovrummet kom upp på väggen idag.
Tror vi sätter upp tvn på väggen även i vardagsrummet, men inte nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lär jag somna gott.
 
RSS 2.0