Tyst!

Har varit tyst här några dagar, har påbörjat att skriva men sen raderat. Jag vet inte riktigt vad jag skulle skriva. Helgen blev ungefär till ett helvete men det är "löst" nu. Löst är egentligen ett helt fel ordval, för i mitt huvud tar det bra mycket längre tid än så att lösa. Men eftersom jag själv inte gillar när man bara får höra en persons version så skippar jag allt det där. Men det får inte hända igen.
Så jag har väl mått sådär, fram och tillbaka. Men det kommer bli bra igen. Hoppas jag.

Jahopp imorn har jag jobbat heltid en månad, tröttare än så här har jag nog aldrig varit, men jag tror faktiskt det börjar bli lite bättre. Men nu kommer min jobbarhelg och då är jag som tröttast. Men på lördag blir de julmat och det ska bli så förbannat gott, ska äta så lite som möjligt under dagen så jag får i mig massor med julmat :D

Nej jag har inget mer som jag vill skriva här..

26.11

Fy farao, jag ska aldrig igen åka ut till Elund när det är löningshelg.. Påminn mig om det. Piss mycket folk. Och jag inte den som är överförtjust att gå runt bland hundratals människor. Men nu är väl allt handlat iaf, E´s present är fixad. Och julgran och matta mm är också fixad.
Råkade bara sno lite av mammas och pappas julklapp men jag köper nytt :)

Så nu ikväll har jag städat och fått upp julsakerna. Måste säga att den vita julgranen ger inte ifrån sig lika mycket jul som den gröna granen.. Men de får gå.. Katterna tyckte iaf om den :)

Har druckit lite vin och väntar på om E ska höra av sig om han ska nånstans på stan så jag kan komma ner, jag är lite uttråkad.. Ibland skulle det vara bra med lite fler vänner :)


Varför är det alltid så att när man handlar så glömmer man minst 1 sak av det viktiga? Eller är det bara jag?

25.11

Äntligen fredag, äntligen lön. En efterlängtad dag på flera sätt.
Fixade mammas och pappas julklapp efter jobb, har bara en sak att köpa, men det kan jag inte göra förrän vi åker hem.

Ikväll åt vi vårrullarna, super mums. Sen filmen jag skrev igår, inte lika bra som förväntat men ändå ganska så bra.
Nu har vi precis rotat igenom hela jäkla förrådet efter julsakerna, man tror man ställer dom på ett bra ställe så man ska komma åt dom till nästa jul, men lik förbannat har man ju flyttat omkring på ALLA saker innan nästa jul kommer. Så imorn ska de pyntas.

Ska snart sova, imorn står det shopping på listan. Först hälla sen elund, men där får jag gå runt själv, tänkte försöka leta reda på e´s present. Å sen ska ju han iväg på jobbfest med sitt jobb i Vås. Hoppas han sköter sig denna gången :) Men nu är ju jag hemma och då blir de då fan ingen som sover över.. Av den kvinnliga sorten iaf :D

Nehe om man skulle ta och dra sig till sängen kanske..

11.24

Jobb igen, haft ännu en lugn dag, tycker inte om luckor, dagen går så jäkla sakta då..

Detta kommer att få er i chocktillstånd, jag har tränat idag!! Haha, följde med E till gymmet. Efter gym åkte vi och handlade, det var tydligen pubafton på E´s nya jobb imorn, kan ju vara trevligt för honom att träffa de nya arbetskamraterna.

Imorn kväll blir det vårrullar till middag, fick det av en arbetskamrat idag. Gissar på att dom är super goda, hon skulle kunna få vara min kock, hon lagar så jäkla god mat :)

Såg förresten att Bridesmaides(stavning?) kommit ut på film nu, så imorn blir det tjejfilm :) Har varit så mycket manliga filmer det senaste så det är väl dags för en tjej film också...

23.11

Tillbaka på jobbet idag, har haft en väldigt lugn dag.
Min lediga dag igår var lugn och skön och bestod av en lång behövlig sovmorgon. Sen det vanliga. Tittade på massa serier som jag missat. Gossip Girl är nog den absolut bästa serien, jag är så jäkla insatt i den serien. Håller tummarna på att hon lämnar prinsen och blir tillsammans med Chuck igen.. Haha..

Sitter och försöker räkna ut månadens kostnader. Känns skönt att få ut lite mer i månaden nu. Fast denna månaden blir ingen större skillnad eftersom det är både julklappar och presenter som ska köpas. Kom på en enligt mig jättebra julklapp som jag kan köpa till mamma och pappa, förutom deras muggar som jag ska köpa.

Till E har jag fortfarande inte någon direkt aning om vad jag ska köpa. Män är alltid så svåra att köpa till..

Nej nu ska jag se på Body of proof..

19.11 Helt slut!

Usch jag är helt slut, känns som jag är sjuk men inte har någon feber. Har mått illa från och till hela dagen. När jag har varit hemma har jag varit allmänt slut och legat i sängen halvdöd känns det som, eller som en zombie som E fint kallade mig. Hoppas jag sover bort det.

Ja så min dag efter jobbet har ju varit väldigt lugn. Säng och soffläge sen jag kom hem.
Blev spicy hot till middag, så halva portionen får bli till lunch imorn.

Ska snart dra mig till sängen igen..

.....

Åh vad jag längtar till den dagen vi flyttar till hus. Eller flyttar till större i huvudtaget. Helst hus, men det lär dröja. E är nog inte ens 1% sugen på det. Why?! Varför kan vi inte stå på samma punkt i livet i sånahär saker?
Är inne på hemnet och tittar på både hus och lgh, hittar jättefina och fräscha hus som kostar mindre än våran lägenhet, ETT HUS!!! Ligger förstås utanför Västerås, skulle kunna tänka mig att bo utanför Västerås, som jag känner just nu iaf. Kanske skulle kanske tycka annorlunda om jag bodde där.. Och körkort måste jag ju ha då också. Men det ska komma det också en dag.
Men jag får drömma vidare ett tag till. Men ett lägenhetsbyte borde väl inte behöva dröja såå länge till?!

Nej dags att lägga mig i ett mörkt rum, huvudvärken är tillbaka.. Yeeey!

17.11

Ledig dag idag, den började som vanligt med sovmorgon.
Pratade med mamma, dom hade inbrott i tisdags, jäkla idioter säger jag bara.
Dom kunde inte komma nästa helg, dom har en hel del att göra med deras hem. Så jag förstår dom. Men de är ju inte så långt kvar tills vi åker ner.

Ja annars har min lediga bestått av det vanliga; städ och tvätt.
Imorn är det jobb igen, sen ska vi till C på lite kalas. Men blir nog inget långvarigt för jag är helt slut efter jobb och nu ska jag jobba hela helgen. Är skönast att vara hemma och bara ta det lugnt då. Så alltså så kommer min helg bli väldigt lugn. Ska t.om försöka hålla mig så nyttig som möjligt, trött på mig själv som är riktigt duktig på vardagarna men tar nästan igen allt på helgerna.

Sitter redan och planerar för nästa helgs shopping, jag vet, jag är lite småstörd. Men först ska vi åka till Hälla och köpa matta och vit julgran(tror det kan bli riktigt snyggt med svarta och lila kulor i) Sen får E släppa av mig i elund och där ska jag nog handla lite julklappar och födelsedagspresenter. Och en sväng på Ikea skadar ju inte :D Men då får jag gå i min egna snigel takt och när jag kommer hem så har nog E åkt till julfesten..

Nej nu ska jag dega framför tv..

15.11

Usch vad trött jag är, känns som om jag skulle kunna sova hela tiden. Att börja 100% under höst/vinter var nog inte den bästa idén. Sommaren hade nog varit bättre. Känner mig som en zombie när jag går till och från jobbet. Kan sova flera timmar efter jobbet men fortfarande vara trött efter. Är inte alls speciellt förtjust i denna årstiden. Så mörkt och trist. En resa till värmen hade verkligen inte suttit fel. Men den värmen lär jag få vänta på.

Men en dag till på jobbet ska jag väl kunna klara innan jag får min lediga dag, men sen jobba hela helgen. Buhu! Funderar på om jag ska försöka få upp mamma och pappa nästa helg. Fast E kanske ska på julfest den helgen, och pappa får nog inte för kul om E inte är med. Så får vänta tills imorn så E kan ta reda på när festen är. Och sen är de väl inte säkert dom kan heller, dom håller på att göra om hemma hos dom.

Nej snart ska jag däcka igen..

14.11

Varför är måndagar så hemska? Efter en ledig helg bordee man vara utvilad och pigg, men jag är nog som tröttast på måndagar. Alltid!

Åkte och handlade själv idag igen, en bra deal för oss. Jag tycker om att ta det lugnt och kolla runt, medans E hatar att handla och springer gärna maraton genom hela Maxi. Så att åka och handla själv är rätt skönt, bara jag har musik i öronen. Sen hämtar E upp mig när han slutat jobba.

Sitter och letar julklappar till mamma och pappa, på lördag är det ju bara 5 veckor kvar till julafton. Alltså är det bara 4 veckor kvar till vi åker hem till Vetlanda och firar jul i förväg.. Jag tycker redan nu det kommer bli en skit tråkig jul. Inte fira med mamma och pappa, fasen så trist! Det positiva är väl att jag får fira en liten del av julen med E. Tror jag ska försöka få sluta lite tidigare så jag är hemma eller vart jag nu kommer vara till Kalle Anka, en jul utan kalle anka funkar ju inte. Då kan jag skippa julen helt.. Men fan nu hoppade jag ju över det jag skulle skriva om :D Jag tror det får bli en Arsenal mugg till pappa och något mer kanske.. Till mamma tänkte jag leta efter en gigantisk kaffemugg och sen något plagg kanske..
E´s julklappar skriver jag inte om här och sen har jag inte den blekaste om vad jag ska hitta på till honom. Det problemet får jag ta dagen innan julafton med alla andra "sistaminuten" människor..

13.11

Ojojoj vad jag är mätt. Vi har precis fått i oss första och sista måltiden för idag. Vi gick och åt buffe på Hong Kong. Och fy satan vad mätt jag är, jag har svårt att bli mätt så ni kan gissa hur mycket mat jag fått i mig. Usch usch. Vi hade ju frukost,lunch och middag att ta igen :)

Igår var trevligt, C&M kom hem hit och vi åt tacos och drack lite. Tttade på Så mycket bättre också förstås. Tycker denna gången var ganska så trist. Nästa gång är det Phs tur :)
Blev en tur på Harrys också. Höll mig ändå på en ganska så lagom nivå, fast det kan man verkligen inte tro med tanke på att jag lyckades gå ut med två olika skor. Två skor som ser väldigt lika ut, men ändå. Hur lyckas jag med allt?
Vaknade i vanlig ordning kl 7, drack en massa vatten och somnade om igen. Sen vaknar jag ganska så pigg :) Iaf skönt att slippa ångest.

Nee nu ska jag fortsätta dega framför tvn..

11.11

Åh underbara sovmorgon. Men vaknade till vid 06.53 för att vara exakt, tittade nämligen på klockan för jag fick väcka E för han hade något möte vid 7.30. Han är en värre snoozare än mig.. Då äre illa!

Rejäl städning har stått på listan idag, men med bra hög musik så går det rätt så bra. Hittade låtar som jag lyssnade väldigt mycket på när man festade runt 16 år.. Oj vilka minnen man har sen dess, inte många lugna helger då inte.


Gigi D´Agostino - La Passion.

Man läser om Carema överallt nu. Jag tycker det är hemskt som vissa har blivit behandlade och jag tycker absolut att dom där högsta chef nissarna kan få sparken och jag hoppas dom får samma vård som dom vill att personalen ska ge dom äldre när dom själva blir gamla. MEN jag tycker att media får det att låta som alla Carema är likadana och det anser jag att dom inte är. Jag jobbar för Carema, visserligen på hemtjänsten, men vänta lite till så dyker något skit om det också upp. Och hos oss funkar det inte sådär, vi har ingen personal brist, inte som jag upplever det iaf. Visst fan kan det bli tajt på helgerna om någon blir sjuk och inte en enda vikarie kan komma in, men kunderna får sin hjälp. Och ska dom bara granska Carema? Tror dom att de andra företagen är änglar? Don´t think so! Inom hemtjänsten får man se hur t.ex läkare behandlar de äldre som om dom vore dumma i huvudet och dom får inte alls samma hjälp som t.ex jag skulle få. Oj då, det är visst inte ens Carema jag pratar om nu!
Nej nu har jag sagt en liten del av vad jag tycker om detta...

Nu ska vi snart se film, Bad Teacher har jag beställt.
Imorn blir det mat och dryck med C&M, var ett tag sen nu så det ska bli trevligt.



Lila inredning..

Nu är mitt <3 tillbaka igen. Så inatt somnar jag nog gott igen :)

Börjar känna mig lite småhängig, har mått lite illa fram och tillbaka ett tag, men aldrig något som bryter ut. Hoppas att det inte gör det heller, men hellre att det bryter ut än att man mår lite illa ofta.
Men en dag till ska jag väl klara av att jobba. Men vore ju för jäkla trist om man blev sjuk nu när jag är ledig 3 dagar.

Ni ska få se hur jag har tänkt lite här hemma. Nu när det lila börjar ta över :)

Mattan får bli svart, hade jag fått bestämma helt så hade den gärna också varit lila men någon måtta får det väl vara..
Men ungefär i den färgen som gardinerna är vill jag ha, MEN allt jag hittar är i 1 pack, vaaarför??? Får väl köpa två stycken.. Men är inte mycket för att köpa över nätet för då ser man inte den riktiga färgen.
Prydnadskudden funkar tycker jag, just nu har vi dom vanliga från jysk som också funkar men är lite tråkiga.
Tavlan tycker jag är rätt snygg, men vet inte om den färgen är riktigt rätt.

Aja men på ett ungefär så skulle jag gärna vilja ha det. Men E får väl bestämma lite också, så allt kanske inte går igenom :)


Visade precis E mitt fina "kollage" och jorå allt gick igenom... Yeey!

8.11

Gick ju inte för bra att somna i tid igår.. Katterna lekte rövare och jag kunde bara inte somna..

Fick tag på Hilton idag, men det visade sig att dom bara sökte efter någon som kunde jobba fredag och söndag. Så det var jag inget intresserad av. Har faktiskt ingen lust att jobba heltid plus jobba extra. Dom sa att jag kunde söka till sommaren igen, då behövde dom nog folk som kunde jobba heltid.. Men vi får väl se hur det blir med den saken..

Efter jobb tog jag en tur på stan, inhandlade lite mer lila saker :D, ny duk, nya ljuslyktor(förstås) och lite andra småstuff.. Letade efter lila gardiner men dom jag hittade som jag tror skulle passa fanns det bara EN av??? Så det får jag fortsätta leta efter.. Lila kuddar hade jag hemma sen innan. Har för mig jag ska ha en till lila duk nånstans också, men den är säkert i förrådet.. Och där går nog fasen inte hitta något.

Märks att man är ensam hemma, har gjort ordning i byrålådorna och gjort om i garderoben. E har ju hundratals skjortor(använder säkert inte ens hälften, men han är en samlare:) )

Slängde ihop en nasi goreng liknande middag, kalorisnålt och bra.

Men nu ska jag se 2½ män innan jag ska försöka sova.. Men imorn kommer mitt <3 hem..

7.11

Vad mycket lättare det är att komma upp när man går upp samtidigt, eller iofs så snoozade vi ganska så bra, men upp kom vi :) E har börjat sin halvtidstjänst i Solna idag, så nu kommer han vara hälften i Vås och hälften i Solna. Glad för hans skull..

Idag har jag äntligen klippt mig, det behövdes verkligen. Så nu är jag ganska så korthårig igen. Misstänker att det är liiite ojämt men det växer ut igen.. Man får vad man betalar för sägs det. Men annars tycker jag det blev helt okej, men det är bara en som har lyckats klippa mig så som jag verkligen ville ha det. Så nästa gång jag klipper mig får det bli där. Denna gången kände jag att jag inte ville lägga för mycket pengar på en klippning. Nu vill jag ju köpa nya fina lila saker :)

Har långledigt denna vecka, tyvärr är den ju inte på 4 dagar längre, men 3 dagar på raken är ju inte helt fel de heller.

Tror jag kommer att komma i säng tidigare än vanligt, inte så spännande att vara uppe ensam.

Äntligen Lila!

Åh så skönt det var med sovmorgon, men vaknade först halv åtta,halv tio, och sen halv elva, då gick jag upp och satte på en maskin tvätt och la mig sen och mös i sängen. Finns det något bättre än att lägga sig i sängen bredvid den man älskar?

Åkte ut till åsby men kom tomhänta därifrån, fanns Jättemycket fint, men velig som man är så blev det inget. MEN det fanns en svart kandelaber, skit bra, inte hittat nån annanstans. Så när myshörne projektet kommer upp så vet jag vart jag ska leta.
Sen åkte vi till Nisses, där gjorde vi fynd iaf, LILA fynd, finally får jag ha lila, t.om E´s idé. Annars har jag gett upp hoppet om lila. Så det blev lila ljus och nya lila ljuslyktor, och kors i taket, E köpte endel av sakerna :D
Så nu ska det sakta bytas ut från det limegröna till det mörkare lila. Yehhey, nästan a dream come true. Vet på ett ungefär hur jag vill ha det, vita mattan ska ut och bli en svart ryamatta istället. Limegröna ljus ska bli lila. Gardinerna ska förstås också bytas ut, men vet inte om jag ska ha vanliga panelgardiner eller om jag ska ha öjett/?)gardiner. Får väl se. Snyggt hoppas och tror jag att det kommer bli när det är färdigt. Men de kan ta ett tag, pengarna i november kommer springa iväg till julklappar och födelsedagspresenter. Men ska försöka smyga in lite småsaker iaf :) Hålla i pengar är inte riktigt min sak..

Blev ingen träning idag, men imorn Kanske.. Men bara kanske. Är ju inte så att jag tjatar direkt.

Ikväll har de varit lugnt, sett på Så mycket bättre. Lena Ph är helt klart bäst av dom, Laleh och Ledin är också bra.. Blir nog en bra säsong..

Nehe in på nätet och leta efter liiiiiila saker

Äntligen helg..

Ser att denna rubrik har kommit några gånger förut :)
Men äntligen är det helg, känner mig tröttare än tröttast. Och det kommer inte bli bättre direkt, ju mörkare det blir desto tröttare blir jag. Ide vore nog fasen något..
Ikväll har vi svullat pizza hut, och jag var inte ens sugen och något speciellt gott var det inte heller. Helst skulle jag vilja träna bort det på en gång men de orkar jag inte. Löjlig, jag vet! Kanske kan träna imorn med E om det hinns med. Först ska det sovas, vaknas, duschas,ätas och åka ut till Åsby. Nu jäklar ska jag få komma ut dit, E åker med p.ga någon korv(eller kåv på småländska) hoppas jag hittar något fint som passar till byrån.

Nu har vi sett klart alla gudfadern filmer. Vi har kommit in i en riktig filmperiod. Får se vad nästa blir, E pratade om Star Wars, men där går nog fan min gräns. Aldrig sett dom och det är inget som lockar heller.
Ja annars blir väl helgen lugn.

Nästa vecka blir ganska så trist, E åker först till Solna på måndag, sen till Göteborg tills på onsdag. Pletty boling jes!

Nehe en dusch låter inte helt fel..

2.a November

Uhh har precis skruvat ihop en byrå, trodde det gick bra fram tills allt var klart och jag ser att nedersta brädan sitter feeeel! Penis! Ska försöka att ändra på det utan att skruva upp och om allt. För dte orkar jag fasen inte, då målar jag hellre om den biten.. E har sagt bra länge att han ska köpa denna byrå, så det är på tiden nu :)

I måndags ringde dom från ett jobb som jag sökte både i mars och i somras, dom frågade om jag ville komma på intervju, då skulle jag återkomma dagen efter, så jag ringde igår, då var han inte där så jag ringde lite senare utan svar. Ringde igen idag och då visade det sig att han var ledig fram till söndag. Så nästa vecka hoppas jag att jag får tag på honom.
Men jag är lite nojjig med det jobbet, det är provanställning på 1 år. Och inom det året hoppas jag iaf på att vara gravid. Vilket då får mig att tänka att dom kan sparka mig hur dom vill. MEN det är förbannat bra lön där, eller för mig skulle det iaf vara det.
Men frågan är då: Om jag får det jobbet, ska man ta det för pengarna och se vad som händer, eller ska man vara kvar inom vården med kass lön men en säkerthet att få komma tillbaka?!
Jag får vänta och se hur det ens går på intervjun. Ska inte ta ut något i förskott. Men ändå så far ju tankarna runt i huvudet. Sen funderar jag även på om jag får ta tjänstledigt från mitt jobb i 1-3 månader, för att se om/hur det funkar.. Äsch jag får ta det med min gr chef...

Man kan ju tycka att jag kan vänta med barn och sånt och jobba i över ett år, men nej. Jag har väntat Sååå himla länge nu och jag vill helst inte vänta en sekund till. Så den saken går bort :)

Nehe jag tänker hoppa in i duschen innan jag ska ge mig på byrån igen (med hjälp av E hoppas jag). Sen lär jag väl dra mig till sängen..

RSS 2.0