Sista 4dagars ledigheten har gått..

Så var denna 4 dagars ledigheten över, det var kul så länge den varade.
Men den har varit trevlig, en del shopping som vanligt, men för ovanlighetens skull så åkte vi till Åsby, fick med mig lite blommor hem.
Sen shopping på stan och fick med mig lite nytt där med, det är roligare att handla kläder till sommaren. Jag har varit lite extra bortskämd denna helgen, så jag har knappt betalat för något alls.
Det blev mat på Texas ännu en gång, men jag tycker det är så gott och mamma och pappa verkar också tycka om det. Kikade på fotboll på World of beer och sen lite öl på Bishops.
Nu funderar jag på att köra 1 vit månad.
 
Försöker diskutera nästa hem med E, hans jobb är något så extremt drygt så det finns ju inte. Han väntar på att få reda på hans nya lön, vilket gör att det är total stopp i vart vi ens ska flytta. Ska vi bo kvar i Västerås eller flytta till Stockholm? Men det finns ju vissa nackdelar med Stockholm, dels så vill jag skaffa ett boende som jag vill bo kvar i ett längre tag, i sthlm har vi inga alls (vilket inte skulle vara ett problem om vi inte hade barn i tankarna), men samtidigt skulle E slippa pendlingen.
Men sen så vill vi ju också en dag flytta till hus, ska vi då först flytta till en cpdyr lägenhet i sthlm som inte hinner gå upp i värde under tiden vi bor där och sen flytta till hus efter 3-4 år i Västerås? Då kommer jag ännu en gång bo i en lägenhet som jag vet att vi snart kommer flytta ifrån, precis som nu. Och så säger vi att vi skaffar 1-2 barn under den tiden och så ska jag hitta ett jobb, sen har nog dom där 3-4 åren gått och då ska vi flytta tillbaka hit och jag ska leta efter jobb ännu en gång. På många ställen får man inte fast anställning på en gång.
Men annars, ska vi då skaffa lägenhet i Västerås först eller gå på hus på en gång? Jag är sådär sugen på hus, mest för trädgårdens skull, men det kanske inte är så hemskt ändå?! 
Vilka dryga jäkla problem...

Nu får det väl vara nog?

Sitter och följer det som händer i sthlm genom expressen, vad är det för fel på dessa människor? Ska man tycka synd om dom eller vad är det dom vill? Det är det sista jag tycker om dom. Tänd eld på era egna bilar hur mycket ni vill men vafan ge er. Idiotiskt. Och polisen gör inget? Jag förstår att dom kanske inte vågar sig utanför bilarna för dom får stenar kastade på sig, men visa dom att nu får det vara nog.
 
Nu har jag helg, äntligen långledigt. Mamma och pappa kommer på fredag, det var ett tag sen dom var här nu. Om det är bra väder funderar vi lite på sthlm eller ta en båt ut till Elba. Något annat för en gångs skull :)
 
Beställde ny parfym häromdan och den kom idag, Burberry, The Beat, jag har svårt för att hitta parfymer som jag tycker om men C hade denna och jag fastnade direkt, så jag härmas lite...
Har även köpt massa pärlor till naglarna i olika färger genom ebay, tycker det är rätt kul att hålla på när jag har lite naglar. 
 
Vi firade min långledighet genom att gå till Laxmi, nu får inte E bestämma restaurang längre, jag är trött på indisk mat, tog något med lax idag och det var inte det godaste jag ätit. Vi borde äta mer hemma men det är mycket trevligare att gå ut och äta.

14.5 2013

Helvetes helgen har gått och det var min sista delade tur helg. Jag kommer inte sakna den. Det kändes enklare att jobba den nu än sist, måste vara för att det är ljusare ute.
Igår under min rast åkte jag ner och kikade lite efter kläder, fick med mig ett linne, bolero(?), två toppar och en tshirt, allt för 300:- Det är inte ofta jag gillar rea, hittar sällan något då, men igår så :)
I fredags var vi till Vingåker, så stor affär med så mycket fula kläder, strunt samma om kläderna var lite dyrare, det fanns inte en enda topp/linne som jag skulle vilja ta på mig. Urk! Jag köpte mig ett par jeans utan att testa dom dumt nog, när jag kom hem visade dom sig vara låga, jag Kan inte ha på mig låga jeans, jag är en del bredare där och att gå och visa halva baken är inte riktigt min grej. Jag fick på mig dom efter att ha kämpat, men jag kommer aldrig ha på mig dom. Som tur var kostade dom bara 99.
 
Har precis suttit och skämts framför tvn, speedway och Elit Vetlanda blev totalt krossade, jag har aldrig sett dom förlora med så mycket som idag, herrejäklar. Och det betalade jag 160:- för att se på datorn?! Dumt dumt dumt.
 
Helgen som kommer ska vi till C & M och se på eurovision och äta lite, ska bli trevligt, var ett tag sen vi sågs.
Samtidigt ringde min bror igår och frågade om vi ville komma ner till Trollhättan, kändes dumt att säga nej men vi har bestämt detta sen länge att vi skulle till C denna helgen. Och sen ska E på sommarfest med jobbet på fredag, antar att han inte kommer vara den piggaste på lördagen. Så vi får åka iväg en annan helg.
 
Nu ska jag ta och titta på lite serier, E är på någon ica stämma och jag får sova ensam inatt. Buhu!

Dagarna går..

Inte mycket som hänt sen sist. Det var möte på jobbet i tisdags, vi ska ju byta namn från Carema till Humana, inga mer fria kläder inte, buhu. Jag är inte så överförtjust i att visa vart jag jobbar och tycker om att gå i mina egna privata kläder, men samtidigt förstår jag varför vi ska ha arbetskläder. Mitt schema ska ändras också, inga mer kvällar, jag jublade lite inombords, inga mer delade turer. Härligt, fast allt kan ju inte vara bra, jag förlorar min 4 dagars ledighet, det blir istället 3 dagars ledigt. Jag tycker att vi människor som jobbar helg/röda dagar borde ha mer semesterdagar än folket som har måndag-fredag jobb. Det borde ju inte vara annat än rättvist. Tycker jag.
Men det är även därför jag kikar på andra jobb, men det är svårt, jag har hittat ett som jag är lite sugen på att skicka in ansökan till. Men jag väntar på E, hur vi ska göra med stadbyte och lägenhetsbyte. Och jag hoppas att han snart få veta något.
Lite tröttsamt att bara prata om saker men att vi aldrig gör något åt det.
 
Imorn har jag ledig dag, sovmorgon och städning står på schemat som vanligt. Ser inte alls fram emot helgen, delad tur både lördag och söndag, men jag får tänka att det är sista nu..

En ledig lördag.

Älskade lediga lördag, jag älskar dom! Inte för vi tog någon direkt sovmorgon, nissen som skulle hämta solstolarna var här redan 10, men jag var vaken en bra stund innan dess.
Så när jag ringde mamma runt halv 12 tiden och redan var ute på ikea så fick hon lite av en chock: Är du uppe redan?! :)
Fick snålskjuts av E ut till Erikslund, in en snabbis på ikea och köpa "får matta, sugrör och en orkide, sen till rusta och köpa brickbord och en ljuslykta. Det gick väldigt snabbt så jag åkte hem och monterade ihop bordet och cyklade ner till stan, köpte på mig lite mer ljuslyktor. Man kan inte ha för många av dom..
 
Ne jag ska väl ta och se finalen av gp.. Heja Hampel..

Gung gung gung gung..

Äntligen fredag och äntligen helg. Tjejen som gick intro med mig idag tyckte att jag behövde helg. Vissa dagar vill jag bara gå under på jobbet, idag var det en sån dag. Jag har nog varit för länge på mitt jobb nu. Man behöver nog ombyte för sin egna skull.
 
Efter jobb så åkte vi först till Hallsta möbeloutlet, hittade inget där som vi ville ha, då åkte vi till Coop för att köpa hängstolen som vi kikade på igår. Så nu står den i den inglasade delen. Nu är bara frågan, vad ska jag göra med resten? Ett litet bord har jag tänkt, lite sugen på ett brick bord från rusta. Men det borde ju finnas något mer som man kan sitta på där ute, annars är det bara till för en person.
Hängstolen är riktigt skön att sitta i, men jag tänker inte gunga i den, för jag blev lite illamående av det. När jag var mindre kunde jag åka alla karuseller utan problem, nu kan jag inte ens gunga.
 
Imorn blir vi nog av med solstolarna också. E ska väl ut med sin mc om vädret tillåter, jag funderar på en sväng till Erikslund. Älska åka buss, speciellt buss 14.. Fårskyllamigsjälvsomintetagittummenurröven.

1.a maj..

Vi fick ju fint väder 1.a maj iaf, även om jag var tvungen att jobba..
Igår gick vi till Laxmi och åt, man blir alltid riktigt mätt efter att ha ätit där. Men det är aldrig något jag längtar efter, men frågar man E vad han vill äta så är nästan Laxmi ett förslag.
Efter maten gick vi till Varda, blev kvar där ett tag tills jag blev sur och gick hem själv. Lika bra var nog det eftersom E tydligen inte kom hem förrän halv 4. Jag slocknade nästan på en gång när jag kom hem.
 
Nu är soffa och bord sålt, hon hade missuppfattat annonsen helt, jag hade även lagt ut solstolar och dom la jag ut för 900:- och bord+soffa för 1400:-, och då skrev jag det billigaste som priset, för så verkar de flesta andra göra. Så när hon skulle betala så gav hon mig bara 900, men då fick jag ju lov att säga till, inte fan hade hon 1400 men 1250 fick vi. Egentligen hade vi inte velat sälja för mindre för det var flera som hörde av sig om den, men vi hade lastat på allt på släpkärran så det fick väl gå då. Testa att läs hela annonsen nästa gång.
 
Nu sitter jag och letar för fullt efter hur vi ska göra om, jag vill nog ha trall och sen en ryamatta över. Hittade trall som inte skulle behöva kosta så himla mycket, måste bara få E att hjälpa till med betalningen, för det är ju inte bara trall som ska köpas.
Jag hoppas han slutar i bra tid imorn så vi kan åka och köpa antingen trall eller möbler.
RSS 2.0