Down down down

Vilken pissmorgon, vaknade vid 7, då brukar jag vara påväg med cykel till jobbet, 3 väckarklockor och ingen av dom väckte mig, jag vaknade av E´s!! Men 07.08 var jag påväg till jobbet och kom inte försent inte. Men hann inte med någon frukost, och konsum hade inga vanliga frallor så jag fick i mig en banan kl 10.. Blööö! Är inte ens speciellt förtjust i frukt.

Sen har jag varit supernervös över budgivningen, mäklaren ringde mig och berättade att det gifta paret dragit sig ur men nu hade det kommit en kvinna som håller på och lägger bud över oss, vi la troligtvis vårat sista bud idag, och jag kommer bli så jäkla besviken om kärringen lägger över. Jag har inte fastnat så mycket för en lägenhet förut. Men det är väl lika bra att ställa in sig på det värsta, kan hon punga ut dom pengarna ensam så har hon ju pengar iaf. HELVETSJÄKLAPISSMONGO! Jag har varken lust eller ork att leta efter lägenhet nå mer. De är väl inget direkt jobbigt med det egentligen, men jag ställde mig verkligen in på denna, som ligger på stället där jag verkligen vill bo. GRÄV NER MIG!

Men imorn får vi veta fall den elaka tanten lägger över oss. För hon är så pass gammal tydligen så hon måste sova på saken, jag hoppas hon vaknar tidigt så slipper jag gå och undra hela dagen.

Nepp ska väl försöka tänka på annat än stund..


Kommentarer
Kimailin

Keep up the good work.

2011-05-11 @ 08:51:52
URL: http://kimailin.blog24h.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0