Måndag

Så var det måndag och ny vecka.
Jobb var lugnt, hade inte så mycket jobb idag, planerade och hade hälsomöte, vilket gjorde dagen lite kortare.

Har hunnit med att övningsköra lite, råkade få kärringstop i rödljus men vafan de kan faktiskt hända vem som helst, och en så länge är det första gången, vid rödljus alltså.

Imorn blir de någorlunda lugnt också, ska städa det sista, och har planeringen också, förbannat mycket svårare att planera nu än innan.. Efter jobb så ska jag hem och börja tvätta direkt, annars får E åka klädlös till Usa, det vore ju elakt :)

Usch bara två dagar kvar innan han åker.. Buhuuuuu! Kanske ska låsa in honom i sovrummet? Nejdå, kul för honom att åka iväg. Jag kommer slippa att plocka strumpor och kläder i 5 dagar :)

Skrev till mamma och frågade om dom ville komma upp om 2 helger, men E sa att vi kanske skulle kunna åka hem istället. Men förstås så är inte Eve hemma då :( Men vi får se, jag åker gärna hem ändå. Hoppas på fint väder så vi kan åka ut med båten och fiska..

Har precis fått i mig lite mat, kyckling och broccoli, nu måste jag hålla mig till det nyttiga. Och nu ska jag snart se de svenska hemmafruarna, sen får det bli dom desperata..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0