Irreterad!

Fredag kväll och valborg.
E kommer hem och undrar om det är något som händer i Vetlanda, skulle inte ni också få förhoppningar om han att ville åka ner också då? Det var vad jag fick iaf, men sen så går tiden och såklart så blir det inte något med det. Det är för stressigt har han sagt i veckan för att åka ner idag och åka hem på söndag, ja väldigt stressigt!! Men det roliga(nej!!) är att han säger idag att vi kan ju åka ner nästa helg?! OKEJ! Då jobbar jag för det första och är det mindre stressigt nästa helg? NAE!

Så idag är jag ganksa så irreterad. Jag ville åka hem! E har åkt iväg. Jag sa klart och tydligt att jag inte vill göra samma sak som alla andra år. Och så skulle det ju inte bli, nej nej! Men nu är det så! Och jag stannar hemma.
Jag borde tvångsflytta honom 30 mil från Västerås, ta hans körkort ifrån honom. Ska vi se hur kul han får det och hur många som hälsar på då.

Nu låter jag lite elak kanske, men vafan, vi är 24-27, inga barn, varför ska vi hela tiden vara i västerås?
Jag älskar honom så otroligt mycket, men jag önskar han kunde förstå mig lite bättre ibland.

Kan inte sooova

Uhh kan inte sova, tog nog för lång sovmorgon idag. Så hur ska jag göra mig trött nu då?
Skulle kunna läsa lite teori, men ne det orkar jag nog faktiskt inte. Inget bra på tv, alla mina serier har jag redan tittat på. Alla bloggar har jag läst. Blir förbannad på alla satans lastbilar som åker utanför, dom låter så in i hvete. Nästa lägenhet hoppas jag vi hittar vid en mindre väg.. Det blir ju inte den nybyggda, tror inte ens jag nämnt den, så skit samma.

Nehe nu ska jag göra något som tröttar ut mig..

Helt okej!

Har kommit hem från riskettan för en stund sen, och det var mycket bättre än jag trodde och hade hört. Tiden gick ganska så snabbt och jag tycker att det var en ganska så bra utbildning, visst mycket vet man ju redan men tycker ändå den var bra.

E hade köpt hem kyckling så det fick det bli till middag. Så nu är jag lagom mätt, men hade suttit fint med lite godis, men än är det ju inte helg. Får väl bli imorn.

Imorn har jag en ledig dag utan måsten, fan så skönt det ska bli.

Just ja, bokade även körlektion, men fanns inte tid med han jag vill köra med förrän den 11.e maj, jag får nog vara snabbare att boka tider framöver om jag vill att det ska gå framåt. Tydligen många som vill ha körkort nu innan sommarn.

Nehe jag ska nog se lite serier när E ändå sitter framför tv.n och spelar som vanligt BF!

Snart dags

Skönt med sovmorgon, gick lite innan 12 och åt frukost. Sen igång med städandet, lämnade kvar lite till E, något ska han väl allt göra :)
Blev ww´s pizza till lunch, råkade nog värma den lite för länge för den var stenhård. Och den mättar inte i närheten som dom andra ww gör. Tycker jag är lika hungrig som innan jag åt den, men det går väl över.

Om en halvtimma ska jag cykla ner till körskolan, tänkte jag skulle försöka boka några körlektioner till nästa vecka. När man vet om hur tråkigt det kommer att vara så har man ju verkligen ingen lust att åka dit. Jag önskar jag slapp. Jag vet redan om att man inte ska köra när man är full. Men något är det väl säkert bra för.

Jomenvisstserru!

Så nu har jag 4 dagars ledigt. Skönt, men ändå så känner jag piss och skit. Jag hade velat att vi skulle åka hem till Vetlanda, överraska mamma och pappa. Men det är ju tyvärr inte jag som har körkort och bil. Så nej det blir västerås som vanligt. Jag är trött på den här staden, kanske det är just nu, men vi bor ju här, kan man inte åka nån annanstans? Så i år tror jag faktiskt jag skiter i valborg, film och snacks istället. Jag har ingen lust! Ja om vi nu inte åker iväg, annars blir det ju ändå bara som vilken helg som vanligt..
Jag ska komma med förslag, mitt förslag var till Vetlanda.

Har varit ute och övningskört precis, i säkert en timma, först ute på hässlö och sen körde jag HELA vägen hem. Tyckte inte om att det regna och var mörkt ute, blev som en blind människa, såg helt seriöst inte vart vägen tog vägen och en sekund innan jag skulle svänga så säger E att jag ska svänga, det gillas inte. Men han är snäll som kör med mig. Men elak som inte kör mig till Vetlanda, jag offrade ju mig t.om att köra en bit hem.. ELAKT!!!!!!

Fan jag har ingen lust att gå på riskutbildning imorn. Jag hatar sånt, man ska tydligen delas upp i grupper. Fan fan fan! Och sen får vi ju inte glömma att jag är ledig, och jag tror alla vet vad jag gör när jag är ledig? Städar! Mina lediga dagar är så jäkla spännande. Hela mitt liv faktiskt!

Nej nu ska jag sluta här, annars så blir det fler svordommar och fler historier om hur tråkigt det mesta är just nu!

G´nitey then

Fin tisdag, har tom varit utomhus i bara tröja. Skööönt om våren tänker visa sin starka sida. Men imorn ska vi tydligen få regn igen.
Sture hade lyckats ta sönder sin tratt, men E fick på den på nå vis, men han har fått vara instängd i sovrummet hela dagen till jag kom hem, då tog jag av tratten, och guu vad han mös, vilken kelkatt. Han var nog överlycklig både för att få komma ut från rummet och för att få av tratten. Men han verkar så pass duktig så han inte slickar något..

Idag har jag försökt vara extra gullig, gjorde god middag och efterrätt, till middag blev den nya favoriten med fläskfile och kantareller. Till efterrätt blev det chokladdoppade jordgubbar med glass, fan så bra det smakade. Men det märks att man varit ihop ett tag när sambon sätter sig och spelar BF direkt efter. Fast lite mys fick vi in också.

Sitter här och försöker övertala honom att vi kan åka hem till Vetlanda ihelgen, att jag kan köra den tråkiga vägen*Ohhhh*, men jag lär väl inte lyckas med det. Vi blir väl här i penis västerås, som vi bor i året runt. Och varje midsommar,nyår,valborg ser likadan ut, fast olika årstider, nej kanske inte riktigt men nästan. Jag säger inte att det är tråkigt, men kanske för omväxlings skull kan vi "fira" något i min hemstad. Right?

Jag blir snart förbannad på mig själv, mina satans gäspningar, jag blir aldrig av med dom, men jag tror det sitter mycket i psyket. Men varför har jag dom? Stress, rädsla? Men jag kan inte komma på något som jag är rädd för? Det är iaf dom förklaringar jag får vad det kan vara. Läkarn tyckte han var smart sist jag var där och skulle kolla upp vad det var, "Ja man brukar ju vara trött när man gäspar" Ajfan! Det hade jag ingen aning om! Vilken utbildning hade du sa du? Jag är inte trött hela tiden.. Jag vet att som när jag körde med körskolan så gäspa jag inte, för jag koncentrerade mig ju på vad jag gjorde.

Men nu så ärjag trött på riktigt, så dags att ta sig till sängs och jobba en dag till innan 4 dagars ledighet. Håll tummarna för att E vill åka till Vetlanda..

Människa igen..

Va skönt att vakna utan skallebank. Men tidigt var jag uppe ändå. Taxin var här kl 8, stackars Sture avskyr att åka bil och det berättade han högt. Efter jag lämnat Sture så gick jag till Maxi och handlade lite frukost, tänkte egentligen gått till rusta efteråt men tiden gick så förbannat sakta att jag tog bussen in till stan och åkte hem istället och åt frukost, färska frallor och nypressad juice, det var smaskens det. Sen jag jag och la mig igen, och Skilla blev sitt gamla jag och kom och mös som hon alltid gjort innan Sture kom.

Sen var det dags att hämta min andra lilla plutt, och han skakade när vi hämta honom, buu tyckte så synd om honom. De tyckte han hade varit duktig med att inte slicka sig, men de höll han inget vidare, han börja slicka såret direkt när han kom hem, så då åkte tratten på. Så nu går han in i det mesta och blir rädd för allt, eftersom han inte ser vad som händer. Hade ingen tanke alls på att Skilla kan ju även slicka honom så nu när vi sover inatt och imorn när jag jobbar så får Sture vara instängd i sovrummet, fast han får tillgång till mat och låda. Lite äckligt med låda i sovrummet men vafan, jag vill att han ska läka riktigt så det inte blir inflammerat.

Har hunnit med att tvätta lite tvätt och vi har precis kommit från Maxi och storhandling. Det behövdes, det var nästan tomt i kylen.

Nehe nu får jag ta och titta till katterna, så länge vi är vakna så vill jag ha dom tillsammans. Och Sture är ÖVERALLT!

Smått bakis..

Åhhh skrev ett inlägg precis men lyckades att radera det, jag orkar inte skriva om det.
Hade en trevlig kväll, med kanske Lite för mycket dricka, tur att E inte fick i sig för mycket så han kan minnas allt och berätta det för mig*not* Minns ändå det mesta, men får ofta minnerluckor när jag dricker, mycket som lite.

Taxi beställd för imorn, stackars Sture..

Nepp nu blir det fortsatt slapp i soffan

Amazing horse.

Här kommer en helt sjuk låt. Min bror ringde i veckan för att tipsa om den, först undrade jag vad fan det var för höga nissar som gjort den, men lyssna några gånger och den sitter fast i huvudet.

Lätt att säga..

Jobb gick bra idag, sista timmen hade vi grupp möte, en av våra tanter var med en liten stund med personal. En annan personal kom in och börja så gott som att skrika, tanten måste kommit i chock, sen pratade alla i mun på varandra, inte ens jag hörde vad någon direkt sa, men jag tror aldrig jag sett någons ögon åka runt som efter en tennisboll. Stackare.. Så går ofta våra gruppmöten till, min grupp är den bästa enligt mig, men alla tillsammans på samma gång blir ett herrejäklar kackel.

E åkte iväg till sina vänner, jag hade inte ens gått in i duschen och jag bara orkade inte stressa upp mig för att åka iväg så jag stannade hemma. Så jag gick och köpte lite godis(hittade mina jordnötskolor :D) och sen köpte jag en pizza. Så nu är jag ganksa så mätt. Man kan ju alltid spara godiset till en annan dag, eller till lite senare ;)

Håller på att se Kråka Anka, hon gnäller just nu om att assistenterna har det stökigt, förbannat lätt för den människan att gnälla över när hon med stor säkerhet har städhjälp dagligen. Hon kan säkert städa själv, men jag tror knappast hon gör det. Hon är förbannat störande, ungefär som Kissie men ändå vill man titta/läsa..

Min lön är nu helt slut, förutom mitt sparande, som jag måste nalla lite imorn, då ska vi på 30 års kalas, vet inte än om vi ska ut, men troligen. Så jag vill köpa något linne. Men omöjligt brukar det vara när man väl vill ha något.
Dricka har jag iaf här hemma..

Missar både första GP i speedway imorn och hockeyn.. Hmmm! Speedwayen går säkert i repris, måste undersökas.

En åsikt!

Läste precis BB´s blogg, hon hade gjort ett inlägg om bhar. Och det är ju flera 100 som kommenterar, många som har bra tips. Men många skriver att det finns större storlekar på t.ex hm,lindex, jodå det finns, men har ni sett hur fan dom ser ut? Vill du i 25-års åldern gå runt i en bh som är för såna i 70-80 års åldern? Eller det ser iaf så ut. Jag vet att de tillverkar bhar i de storlek som säljs mest utav, men idag så har väldigt många silikon och finns många som har naturligt stora också. Och det finns affärer som har större kupor, men ska man behöva betala massor för en bh bara för att man har större kupa?
Jag har väl inga större svårigheter, ibland kan det vara svårt att hitta i den prisklass jag letar i. Jag tycker det är värre med bikini. Nu görs det mycket halterneck, min nacke är död om jag bär halterneck. Och sen en massa bikinis utan stöd, bara en liten tygbit, skit snyggt ibland, men för helvete jag behöver stöd;)

Kanske borde satsa på det, göra snygga bhar och bikinis i större storlekar, vad behöver man, båge,tyg och knäppe? Eller jag kan designa, jag vill inte sy!

Hejrå!

20.e April

Äntligen tisdag, imorn är jag ledig. Vi ska få ändrade scheman, jag gissar på att min 4 dagars ledighet kommer att drabbas :( Så efter sommarn ska jag kolla om jag får gå upp heltid, för om jag inte kan ha 4 dagars ledigt, så är det ingen mening med mindre %, men det får bli efter semester. Och om vi ska flytta så är det ju alltid bättre om jag får lite extra varje månad.. Men just nu ser det lugnt ut på den fronten, flytten alltså.

E fick en härlig morgon, jag ställde fram soppåsen på morgonen så han skulle ta ut den, jo ha fick dammsuga, för katterna hittade falukorv och det hade legat över hela golvet. Jäkla katter. Men Sture kanske bli lite lugnare nästa vecka, på måndag ska han kastreras, stackars lille Sture, inga bollar kvar.. haha
Så jag får åka taxi dit, sen tror jag att jag ska kolla lite på Hälla, hoppas dom öppnar runt 8-9, för så tidigt ska jag lämna lilla Stuuul. Sen hoppas jag att E kan sluta lite tidigare så jag slipper ta taxi hem, blir ju en jäkla dyr kastrering annars.

Ikväll blir det kycklingfile och hasselbackspotatis, med Jensens FAVORITSÅÅÅÅÅS, hittade den igår på ica ettan. Finns väldigt få såser som är så god som jensens favoritsås, men om den blir lika god nu vet jag ju inte.

Har varit inne och kollar lite jobb och löner, att jobba inom IT verkar vara bra, iaf lönerna. Undra om de är så kul? Kollade lite på juridik, finns lite distansutbildningar. Ska kolla vidare på det..

Nehe nu ska potatisen penslas, kycklingen ska in i ugnen och jag ska in i duschen..

19.e April

Blev tomt igår, hade ingen lust att skriva och på något sätt hade jag ingen direkt tid heller. Jobbade till ett, cyklade hem snabbt, sen åkte vi på visning, lägenheten var lite väl dyr, men fin. Jag är trött på detta. Jag vet att det kommer dyka upp en lägenhet som vi villha, men väntan är så jävla dryg.

Sen så övningskörde jag ut till E´s mor, där fikade vi lite. Hem fick E köra, det regnade och det är jag inte van vid att köra i.

Idag har det varit en lugn dag på jobbet, efter jobb åkte jag och handla saker till middagen, hittade ett recept som såg så gott ut i aftonbladet igår :http://www.tasteline.com/Recept/Kantarelldoftande_flaskfile_i_panna
Och ni måste bara prova, väldigt enkelt och snabbt. Och det blev jättegott.

Förresten jag läste tidningen idag(!!) och det hade visst varit ett inbrott här på gidde i lördags, undra om de var i närheten, kanske var den som var på vår dörr?

Nej jag ska se klart på hockeyn, sen in i duschen..

Lätt att vara efterklok!

För en stund sen trodde jag vi skulle få oväntat besök... Var någon/några som försökte öppna dörren, sparkade till på dörren och var på brevlådan, frågade om någon var där.. Kan ju säga att jag blev aningens skraj, dörren var som tur låst. Jag letade efter telefonen och gav den till E i beredskap på att ringa polisen. Nu efteråt ångra jag att jag inte tittade i kikhålet, men det är ju lätt att vara efterklok.. Troligen var det ju bara någon full jävel som kommit fel, men man ringer väl för HELVETE på först?
Nu har jag lugnat ner mig någorlunda även om jag tycker det är lite småläskigt.. Fast hade personen velat komma in och göra något så hade den troligen försökt komma in på annat sätt.

Ska väl snart försöka lägga mig, tur att det ändå hände nu ikväll och inte igår kväll, då hade jag nog fan skitit på mig.. Jag menar, katterna skyddar ju inte speciellt bra om dom skulle försökt komma in. Jag hade nog lagt mig under sängen hela natten..

Men nu är det snart dags för sängen, jobb en stund imorn, innan jag ska cykla iväg på visning nr 1, sen ska vi på visning nr 2 i samma hus som 1.. Fast det är lite senare, så jag hinner hem och äta och vila :)

4 ½ år

Fasen vad tiden går, idag har jag och E varit tillsammans i 4½ år..
Han har precis kommit hem nu :)

Annars har dagen varit lugn, jag o C åt lite mat här från asiaten trevligt med sällskap.
Har även kollat på något sjukt program på mtv, double shot of love eller något liknande, helt stört, två tvillingar som var bi och dom hångla med ungefär alla och det slutade med att båda föll för samma kille.
Hann se slutet av matchen på Hv 71 och Dif, idag vann Hv, bra gjort Janne :)

Nej nu ska jag umgås med min man :)

Det går sakta..

Fasen så sakta tiden ska gå bara för man är ensam hemma.
Har fått i mig tacosen, sett på det nya Cougar town avsnittet och de två senaste Ugly betty.
Hilda gifte sig, av det lilla jag såg så lipa jag, haha känslig. Vill också gifta mig.. Undra om det kommer ske? Jag är ju inte tillsammans med den som tycker om att prata och planera framtiden direkt.
Barnfrågan är alltid samma svar: "Vet inte, om några år." Och jag har frågat den frågan i NÅGRA år nu. Men det finns ju Inget jag kan göra åt det, hade det funnits något, tro mig jag hade gjort det.

På ett sätt önskar jag att jag vore mer som E, tänkte mycket på vad jag jobbar med och vill komma uppåt. Eller ja jag vet inte riktigt. Men jag är inte sån. Jag vill skaffa barn som ung, men det börjar ju bli lite sent snart. Jag fyller 25 i år, och inga barn i sikte. 

Ska leta efter något mer att se på, något som kan göra mig trött.. 

A lonley day!

Uhh vilken tråkig dag, var skit trött på jobbet och hade ingen lust alls. Fick städ idag också, 3 städ denna veckan. Så förbannat kul är det inte att städa. Jo och inte nog med att jag var skit trött så snöade det när jag cyklade till jobbet, och sen blev det regn, och tro faan att kedjan hoppade ur halvvägs till jobbet, men som tur är så är jag sp pass händig att jag kan sätta tillbaka kedjan på plats. Det har ju hänt några ggr förut(BILTEMA)..

Så ikväll är jag ensam, hann inte ens säga hej då :( Jag tycker inte om att vara ensam, men tycker det är kul att han åker iväg och gör något förstås. Ikväll blir det då lugnt, ska snart ta och göra lite tacos till mig själv, det är ju faktiskt fredag, taco fredag.

Imorn blir det lång sovmorgon hoppas jag, sen hoppas jag på fint väder. Men vad jag ska göra med det vet jag inte. Sen på söndag är det halv dags jobb, sen tänkte jag att vi kanske ska gå på några visningar, men det värsta är att jag tror dom två som har visning på söndag som iaf jag är intresserad utav är på samma tid.. Såå vilken är mest intressant?

Kom precis ut ur duschen nu så jag ska ta och föna håret innan jag börjar igång med maten.

Dagens djävulskap!

När jag gick och la mig för att vila, vad upptcäkte jag inte då? Jodå golvet var fullt med jord och blomman låg ännu en gång på byrån. Dammsög upp det och slängde ut katterna. Dom kraffsade lite utanför men fick då inte komma in. Icke!!

E och jag skulle egentligen tränat, övningskört och handlat godis idag men det slutade med att jag fick välja mellan köra och träna. Så det fick bli köra. E var trött och inte den bästa handledarn vilket gjorde att jag inte blev den bästa eleven. Körde en liten stund sen fick E ta över ratten och köra hem. Godiset fick jag med mig hem och har såklart ätit upp endel av det. Vad gör det om jag äter lite idag och lite imorn?

Någon som fick upp flåset var Sture, hittade en leksak som tydligen var super skoj, och hur slut han än var så skulle ha fortsätta leka. Flåsade som en liten hund, och jag försökte få honom lugn men han sprang direkt efter leksaken. E tyckte inte om för han spelar BF, så det störde honom lite. Ha! Synd.. :)

Ni anar inte hur trött jag är på att leta lägenhet, det finns så många som är skit fina och perfekta, men som kostar så jäkla mycket pengar, en sak vore om dom kostade mycket men hade en väldigt låg avgift, men så är det ju inte. Vi funderar lite på lägenheter som ska byggas 2011, inflyttning hösten 11. Men om vi inte flyttar förrän då så vill jag bo i en större 3.a. Vafan nån gång måste vi väl börja på familjelivet. Inte bara två störda katter. Men jag vet inte, jag tror fortfarande jag är ensam om dom tankarna tyvärr. Nästa år fyller han 29(!!!!), borde inte familjelivet komma lite på ens tankar? Alla är vi olika, trist bara att vi skulle vara så olika om den saken. Ja nu kom jag in på en helt annan sak.. Jag har stor lust att blockera hemnet från min dator, gå i ide ett tag.
Varför säljer folk inte sina 3.or för? Är mest tvåor ute.. Inom våra krav iaf.

Tror även en förkylning smått börja smyga sig på, täppt i näsan vilket gör att jag gäspar 100 ggr mer än vanligt. Känner mig allmänt hängig och trött. Men jag hoppas jag håller mig frisk resten av veckan.

Blidde inget

Nepp inget Folkets Park, någon skit bjöd över, och vi ville inte ge något mer. Man kan faktiskt få en helt ny lägenhet med samma kvm och ungefär samma pris om ca ett år på Folkets Park. Ja fast vi vill inte vänta så länge.. Förstås! Men nya lägenheter lär väl dyka upp. Finns några intressanta som har visning på söndag, så jag ska försöka få med mig min man dit. Jag tror han tycker om den ena av dom, för den har garage. :)
Jobbar egentligen hela dagen på söndag men jag tror jag ordnade så jag fick komp hela em, jag måste dubbel kolla det imorn..

Var ner till ettan efter jobb, köpa två till sånadär små blommor, jag orkar faktiskt inte kolla upp stavningen på dom. Perseer? Kanske?.. Så nu ser det inte lika tomt ut i den stora krukan med trädbusken..

Jag hoppas jag kan få övningsköra lite idag, och sen vill jag ut till godishuset på elund, för E åker ju imorn så jag vill köpa mitt lördagsgodis idag. Japp jag tänker äta godis ihelgen. Ja om jag nu kommer till godishuset för dom är dom enda som jag vet har den sortens godis som jag vill ha..

Men nu tänker jag som vanligt efter jobb gå lägga mig en stund..

14.e April

Fasen redan mitten av april, dagarna går jäkligt snabbt. Men ändå långt kvar till lön.
Håller på med tvätten nu, har hängt upp den för en stund sen så nu behöver jag inte tänka på den förrän den ska in..

E´s syster frågade mig om jag vill med på en fotografering där dom både sminkar dig och fixar håret, tror det har varit lite överallt och gjort det för jag har för mig att min kusin har gjort likadant. Låter ju faktiskt riktigt kul, och jag tror jag är ledig så jag kan följa med, ska kolla upp det imorn.. Men har för mig att korten var ganska så dyra, men fastnar man på något kort så kanske man kan köpa.. Annars är det ju bara en kul grej.

Ikväll blev det hemmagjord hamburgare, såg på How I met your mother och avsnittet handlade så gott som om hamburgare så då blev jag sugen. Och gott var det också.

Tiilbaka till jobb imorn igen, jobba två dagar sen är jag ledig lördag och jobbar söndag. Och E åker iväg på mc något på fredag och kommer hem på lördagen, så då får det bli någon film tror jag.

Inget mer för idag.

Budgivning...

Då har budgivningen börjat, och vi har nog lagt vårat sista bud. Så den blir säkert inte vår :( Jag vet inte om jag tycker den är värd mer pengar än det vi har lagt bud på heller. Inga nya intressanta har kommit ut heller.

Har putsat fönstren och städat idag, det tog ju sin tid, och jag borde nog anlita någon till att putsa fönstren, jag är riktigt kass på det. Har även ändrat om ute på balkongen, kändes som det finns mer plats nu..
Så nu har jag precis ätit min lunch och tar det lugnt..

Nehe nu ska jag nog se 90210.

Battlefield.

Det är det enda som är på här om kvällarna, E sitter i soffan med sina vänner i örat. Dom skjuter ihjäl folk. Blää, jag tycker att min käre sambo ska köpa sig en tv och ha i sovrummet. Det är visserligen inget som jag ska se på tv, men att lyssna på pang pang och konstiga ljud från E är absolut ingen höjdare.

Ska nog snart dra mig till sängs, börjar bli hungrig och det bästa sättet att stilla ner sitt hunger är att lägga sig, haha. Ja om man inte vill äta då förstås. Fått sug efter våfflor och glass, är nog bara för ett par som jag gick till innan idag skulle göra det. Å jag ska ju int de. Och sen är jag förbannat sugen på jordnötsrutor, dom är super goda.

Nej om man ska ta och sova istället för att tänka på sånt som jag inte borde äta..

13.e April

Ännu en dag på jobbet har gått, trodde den skulle vara skit dryg men den gick ganska så snabbt ändå. Jag har kommit in i en period då jag tycker det är ganska så otroligt tråkigt att gå till jobbet. På ett sätt kan jag hoppas på att den inte går över för det ger mig mer motivation att leta nya jobb..

Kl 5 idag på morgonen vaknade vi att ett duns, någon av katterna hade ner blomman på byrån, jag minns att jag sa till E att jag ville somna om för jag drömde att jag var utomlands och att min kusin Evelina bakade kakor. Konstig dröm. Jag somnade om men jag minns inget mer än just det. E minns inte ens att jag berättade det för honom.. Inte nog med att dom hade ner blomman på byrån, dom har även haft ner lampan i fönstret i vardagsrummet. Synd att inte katter förstår när man skäller på dom. Men jag misstänker starkt Sture, han brukar vara den skyldiga. Dags att kapa snorren tror jag, kanske han blir lite lugnare...

Har precis tittat på både 2½män och Gossip girl. Tycker då inte om att B & C verkar göra slut :( Man blir ju så insatt i serierna. Nästa vecka Tror jag att Oth börjar igen. Hoppas.

Imorn ska jag börja med en lång sovmorgon, sen upp och ta tag i de smutsiga fönstrena, är en anings massa nosar och tassar här och var. Och det syns tydligt när solen är framme. Sen städ och tvätt som vanligt.

Får se om jag kanske hinner med att köra lite också.

LOL!

Gick in på min gamla blogg: lijos.bloggproffs.se
Alla mina inlägg sen jag började banta finns där. Började ju förra året i maj. Aja här är något som jag tydligen skrev 9.e Juni:

På lördag har jag min sista vägning har jag tänkt mig, men det är HELT FEL vecka att sluta på, eftersom det är fel vecka i månaden så kan det ju visa sig att det står på samma som förra veckan. Men nu känner jag att jag behöver en paus. Men kommer nog fortsätta springa, äta nyttigare, inte äta massa skräpmat, och alkohol är inget jag längtar efter direkt heller. Sen får vi se om jag fortsätter efter sommarn igen

Väldigt kul att sitta och titta igenom alla inläggen, och så mycket som man har gått ner sen man började. MEN fortsatte jag springa? Nej, dricker jag alkohol, JA.. Skräpmat, ja, fast inte så som innan. Det som stämmer i den meningen är väl att på iaf vardagarna så äter jag någorlunda nyttigt. Att springa är inte riktigt min sak, det är jobbigt, fast när man väl har kommit igång är det ganska så skönt, men jag har svårt för att komma igång. Fast är det något jag egentligen behöver så är det att träna, behöver egentligen inte gå ner mer i vikt. Min kropp är så förbannat otränad, mina knän knakar och min rygg är som en 90 årings. Nja riktigt så illa är det kanske inte. Hade det funnits ett gym några meter härifrån eller kanske i huset hade jag säkert funnits där ibland, men Orka först jobba, sen komma hem och byta om till träningskläder för att sen CYKLA till gymmet. Sen kan jag tillägga att jag gillar inte att träna bland folk. Ensam i gymmet skulle jag nog ge lite iaf..

Nej ska nog forsätta läsa inläggen och tycka jag är förbannat bra som har gått ner från 69kg(!!!!!!) till 54...

Äntligen vår?

Vilket underbart väder, när jag kom hem från jobbet bytte jag till min vårjacka som jag köpte på gina tricot när jag var hemma i Vetlanda. Cyklade till Coop i hopp om att det skulle finnas lite träd till balkongen men dom hade nog precis börjat få in ute blommor där, så inget träd där int.

Så när E kom hem så åkte vi till Plantagen, där hittade jag något träd busk liknande, blev helt okej, vet inte om jag ska köpa några fler blommor som jag ska ha i.. Tyckte trädet var dyrt, nästan 300:- för ett jäkla träd, borde gått till skogen och nallat ett där istället. Sen blev det lite småstenar till ljuslyktorna jag köpte igår. Jag borde verkligen inte köpa mer ljus saker, har ju fasen ett helt skåp fyllt med ljus och ljuslyktor.

Till middag blev det köttfärsås och väldigt lite pasta och massor av sallad, det får även bli min lunch till jobbet imorn. Så nu ska vi se hur länge jag kan hålla det nyttiga innan jag bryter det igen. Tänkte jag bara ska hålla på på vardagarna, men vi får se.

Om man skulle ta och plocka undan lite kanske. Bombnedslagsvarning som vanligt här hemma..

En dag att göra..

Jag har ibland minne som en guldfisk, jag måste gå tillbaka och kolla vad jag skrivit innan för att försöka att inte skriva samma sak igen.

Pizzan var god och slank i gott. Efter pizzan tog jag tag i balkongen, jag har HANDplockat barr, säkert miljontals barr, körde lite med dammsugarn, men det blir ju stop på en gång.. Hur drygt som helst men det blev fint när det blev färdigt. Sen var vi iväg och övningskörde lite, när jag kommer ut på nya vägar så blir jag lite smånervös, för jag har absolut ingen aning om vart fasen vägen tar vägen. Kom in på en ganska så smal väg och fick möte, men det gick bra ändå. Efter körning åkte vi till maxi och handla, köpte några blommor som jag ska ha på balkongen, vill komma iväg till plantagen imorn och köpa något träd som jag kan ha också. Men det beror ju på om E vill och har tid.

Denna veckan som kommer borde vi få höra något från mäklaren.

Ska nog ta och ta hand om disken nu. Alltid lika kul, nästa lgh vill jag nog ha diskmaskin!

Härliga väder..

Vilken skön dag, vaknade upp och mådde bra, slutade alltså dricka i lagom tid igår, och i lagom mängd :)
Pizzan är beställd så jag ska snart ner och hämta upp den.
Gick till steens och köpte Pepsi Max förstås. Så himla skönt väder ute, är ju nästan så man vill ut och gå lite. Men får se hur det blir med det.
E är ute och kör mc, sen ikväll blir det lite övningskörning och handla lite.. E ska ner lite i vikt tydligen så jag följer väl på... Det är mycket enklare när båda gör samtidigt tycker jag. Och jag vill ju också ner några kg till, vilket jag inte har lyckats med speciellt bra, har legat mellan 54-55 väldigt länge nu.. Så nu ska jag ner och hämta pizzan och njuta :) Haha

G´nite.

Så nu har vi fått i oss både mat och öl. Först bankiren så pojkarna fick se fotboll och vi fick i oss club sandwich(mycket godare i Lefkas), sen till Pitchers, då det blev en öl till. Sen gick jag och E hem.
Nu är det dags för säng, och imorn ser jag fram emot bakfyllematen, även om jag inte är speciellt onykter...
Imorn blir det nog pizza från närmsta pizza mexico, senare på kvällen ska jag försöka få övningsköra lite...

...

Hungry!

Sitter här och väntar på att E ska ha tittat klart på UFC så vi kan åka ner till stan och äta lite mat och sen blir det några öl också.
Idag vaknade vi ganska så sent, jag hann ite ens gå upp förrän E sa att vi skulle åka iväg till tuna, så fick åka helt oduschad och osminkad, tyckte jag mindre om. E hittade hans skor som han ville ha, jag sprang snabbt in i två affärer och letade snygga linnen men tycker det bara finns casual linnen. Hittar inga direkta "fest" linnen. Så idag får det bli nyårs klänningen men den duger väl bra den också. Lite väl mycket tuttar kanske, men kan andra så kan väl jag..

Sen efter tuna så åkte vi till J,S & N, fick god tårta och massa annat gott. 3 småttingar var där och dom är ju för söta. Minsta T fick jag gå runt och gå lite med, så otroligt söt, ett riktigt chram troll, man kan ju inte annat än längta..

Åhh jag hungrar snart ihjäl, har inte ätit någon riktig mat på hela dagen, fick inte i mig någon frukost eftersom vi åkte lika snabbt som jag vakna, så fick bara i mig smörgås från Q8 eller va de nu var, och sen tårta.. Behöver mat nu. Så hoppas den där satans matchen är slut snart!

Wohooo

Äntligen helg.. Dagen gick ganska så snabbt och okej. Var inte så drygt som jag förväntat mig.
Efter jobb så hann jag bara hem en snabbis och ringa mamma, sen kom E hem och vi åkte ner till stan, E letade skor, jag letade efter något snyggare linne, båda gick hem tomhänta. Eller nej vi handlade mat på greken. Lite godare idag. Efter det så slocknade jag ett tag. Sen ut och övningsköra en liten stund, och idag fick jag köra vid rödljus, wohoo, det går framåt, E var däremot rädd att jag skulle köra ner i diket när jag skulle stanna och byta. Men liiite koll har jag faktiskt :)

Har hämtat lite dricka, Carribean Kick heter det som jag köpt, skulle vara som breezer men inte riktigt, smakar lite vanlig men ska vara vattenmelon. Men dom slinker nog ner dom också, annars får jag försöka byta med E :)

Verkar som många serier har uppehåll igen? Tycker Oth knappt hann börja innan det tog uppehåll. Illa!
Imorn blir det lite kalas på em, sen får vi se vad som händer på kvällen.

Trist dag.

Ganska så tråkig dag, och imorn blir den inget bättre, inte på jobbet iaf. Borde inte tittat på lappen i förväg.
Men det är fredag imorn, så när man går från jobbet imorn så går man iaf med ett leende på läpparna och tänker att nu är det helg :)
Jag har inte brytt mig om så mycket att kolla utbildningar och jobb på senaste, men kanske dags att kolla upp det igen. Men utbildning känns inte speciellt locknade, inte nu när det kommer att bli ännu mer kostnader.

Ikväll fick det bli kyckling och nudlar, E lagade lax o ris, jag blev gnölig för jag var aboslut inget sugen på at så jag åkte ner till ica ettan och köpte min egna mat :) Så då vart vi båda nöjda.
Ingen körning idag, men jag hoppas vi kan köra något ihelgen.
På lördag ska vi på kalas, J fyller 28. Åhh dom börjar komma uppåt åldern nu.. Inte långt kvar till 30..
En annan har 5½ år kvar tills dess.
Tycker jag börjar bli gammal nu, jag tycker inte 25 är gammalt men ändå, jag trodde att mitt liv skulle se ganska så annorlunda ut när jag är 25. Jag trodde iaf att vi skulle haft ett barn. Och varje år säger jag till E, "jag tänker inte vänta 1 år till" men jag är kvar :) Och som jag känner JUST NU så har jag ingen brådska. Fast jag ändrar mig ganska så snabbt också..

Fasen vad tiden gick snabbt, klockan var ju precis 22?
Snart dags för sängen och upp och plågas en dag till..

7.e April

Köringen gick ju rätt så bra idag också. Körde på helt nya vägar, kan kännas lite små jobbigt för jag vet ju inte alls vart jag kommer eller vart vägen tar vägen, fast när jag kör med trafiklärarn så säger han iaf till ett bra tag före innan jag ska svänga, till skillnad mot E som kan säga till en sekund innan jag ska svänga*lyckat*, fast då brukar de ju inte bli någon sväng utan något svärord istället. Men nu ska vi öva en massa innan jag bokar en ny körlektion. Den 29.e tror jag det var så ska jag på den första riskutbildningen, ap dryg har jag hört, den är 3½ timma, undra om man får sova där? Sen är det bara halkan, teori och uppkörning som fattas.. Låter som det är ganska så snart men det dröjer ett tag innan allt det är klart. Vill gärna egentligen ha en bil när jag tagit körkortet, men får se hur det blir med det. Nu blir det ju så mycket lån om vi köper en lgh, eftersom vi måste ha lån till kontantinsatsen också... Ja de vore fan mycket lättare om man hade mer pengar.

Fick bli hämtmat till middag idag, för min del blev det rödspätta m. potatis. Ganska så gott.

Om jag kanske ska kolla på lite bilar och se om jag hittar någon duglig som inte ser för jäklig ut..

Liite nervös..

Börjar bli lite små nervös, mest för att E ska följa med. Hmm känns lite konstigt för det är ju han jag kör med i vanliga fall. Men de får gå som det går. Sitter och väntar på svar från E om jag ska behöva gå ner till stan eller om han ska hämta mig.

Utbildningen gick väldigt snabbt. Kändes som om jag var där i en kvart men var där två timmar, det är så en dag ska gå :)
Har precis ätit ww mat så nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska iväg.

Shopping sugen.....

Snart dags för sängen. Tycker inte om att behöva åka till jobbet på min lediga dag.
Funderar på att ta en tur på stan efter jobbet, är lite shopping sugen, borde väl egentligen inte handla något mer med tanke på allt jag handlade när jag var hemma. Fast det drabbade visserligen inte min plånbok så hårt.
Fast sen brukar det ju vara så att när man väl har råd att köpa något så hittar jag inget, skulle jag gå ner några dagar innan lön så hittar man massor.

Skulle även behöva ta tag i fönstren här hemma, men hur kul är det? Sen är det väl bättre att vänta tills vi vet om och när vi ska flytta. För så kul är det inte att tvätta fönster så att jag vill göra det 2 ggr på kort tid, och sen kan jag inte påstå att jag är något bra på de heller.

Nu kallar sängen, i nybäddade lakan :)

`Nite

Things to do..

En ledig dag är aldrig en helt ledig dag. Alltid något att göra.
Vaknade först ganska så tidigt, men tänkte att jag har sovmorgon jag ska sova längre, och det gjorde jag.
Vaknade igen runt 12 och tyckte att det var dags att gå upp. Frulle och lite tv sen var det dags att börja igång att städa. Rensa ur städskåpet på en massa skräp.. Sen när jag var färdig med städningen så var det dags att tvätta, men bara 3 maskiner idag, så det gick ju snabbt.

Till middag blev det spagetti och köttfärssås med en massa sallad. Och nu har vi precis kommit hem, har övningskört idag också. Kändes något bättre och det känns inte lika hemskt att köra ute på vägen längre :) Så framåt måste jag säga att det går. Får se vad körskoleläraren säger imorn..

Ska in och kolla lite bil till mig själv. Det får bli någon billig variant, som inte är för stor... Ser ju knappt något när jag ska backa..

Tut Tuuuut!

Nej tuten behövdes aldrig användas idag heller, och säkerligen lär den inte behövas användas av mig heller på ett bra tag. Tror inte någon kommer vara i vägen för mig( eller jo alla som är i trafiken är i vägen för mig)...
Men iaf jag körde på en riktig väg idag (wohoo) kändes helt okej, fast däremot fick jag fler motorstopp än jag brukar, det är verkligen som om jag lär mig något att det andra glöms bort. Men en dag sitter det väl på plats?!
När jag ska köra iväg tar det gärna lite väl lång tid innan jag ens kör iväg, måste känna på kopplingen i ett halvår innan jag släpper den.. Öh!

Är säkerligen långt efter men hittat en så otroligt skön låt!
:)



Har även hittat till Huga Rosas blogg, tyckte innan att verkade vara en liten fjant som ville göra sig känd genom Rosing, men han är faktiskt ganska så underhållande. Väldigt snyggt med munkfrisyren..

Äntligen!

Äntligen ledig i 2 dagar. Men idag har det varit en väldigt lugn dag, just nu är det lite små tomt på jobb... Kunde gå hem en timma tidigare.
Idag blev det pizza till lunch, har aldrig varit med om något ställe som det gått så sakta på det tog 40-45 minuter innan vi fick pizzan, en av oss sa till pizza bagarn efter 35 minuter att vi började få lite bråttom och undrade om det snart var klart, då hade han precis lagt på tomatsåsen. VAFAN! Och vi var ensamna, ingen annan åt, någon gubbe satt och drack shots (kl 12 på fm!!!!) Pizzan blev såklart inget god, min blev väldigt bränd och en annans var väldigt degig. Så ska ni äta pizza i Västerås, ät INTE på SORRENTO! Han kan inte göra pizza och det ska inte ta 45 minuter innan maten är klar. Helt värdelöst.

La mig självklart och vila en stund efter jobb, sen lagade E mat, blev pasta o falukorv. Och nu om en liten stund ska vi ut och övningsköra. Undra vart det ska bli idag, undra om jag är redo för mer trafik? hmmmmm.....

Imorn ska jag sova sålänge jag bara kan, sen dammsuga av alla hårbollar, kanske borde raka katterna istället, så jag slipper alla hårbollar? Nej det skulle jag aldrig göra, skulle ju skita ner mig om jag såg en nakenkatt när jag vaknar. Sen ska det tvättas igen, inte så mycket tvätt som tur är.

Imorn håller vi alla tummar för att mäklaren ringer...

Law Abiding Citizen

Maten blev väldigt god, duktig jag kan vara ibland :) Fast kanske ska nämna att gratängen är från påse?=)
Filmen var helt okej, Gerard Butler är aldrig fel att se på. Fast han har varit med i bättre filmer tycker jag. Trodde inte att filmen skulle vara som den var faktiskt. Jag kan förstå han i dom två första fallen, inte att han gjorde rätt men jag kan förstå honom. Men resten var helt fel.

Ska snart göra mig ordning för sängen. Inget trött än som vanligt.
Hoppas att morgondagen går snabbt och att mäklaren hör av sig på tisdag. Börjar bli mongo av att sitta inne på hemnet för att kolla om någon har lagt ett bud på lägenheten.

E sitter och spelar tv spel, battlefield eller något sånt, och man hör vad andra spelare säger, och det är inte svenska, så jag förstår inte ett skit av vad som sägs. Tycker inte de verkar kul med skjut spel, bil och mc spel kan vara kul, men att gå runt och skjuta folk är väl inge kul?

Undra om affärer är öppet normalt imorn? Skulle behöva köpa mig ett nytt puder. Får väl undersöka det..

4.e April

Usch vad drygt det är att jobba helg, även att det är som att jobba vilken dag som helst så blir man extra trött bara för det är helg. Sen att se E ligga kvar i sängen gör Inget bättre, vill krypa i sängen jag också..

Är väldigt hungrig, ikväll blir det potatisgratäng och fläskfile, gratängen står i ugnen. Och jag kan inte börja skära upp fläskfilen för då kan jag ge mig fan på att någon av S är och äter på den om jag lämnar köket, gjorde det misstaget igår, lämnade en smörgås på tining framme en stund, och när jag skulle bre den så låg den på marken med några bitmärken på.

Efter mat blir det film (Law abiding citizen) och lite snacks till förstås. Sen ska jag hoppa in i dusch och efter det är sovdags. Jobb imorn med, sen ledig i 2 dagar. Men förstås så måste jag troligen till jobbet på onsdag för då är det mönsterarbetsplats Igen, sista gången som tur är. Men då får dom berätta tiderna imorn. Och på onsdag em ska jag ha en körlektion, denna gången ska E med. Sen ska jag nog ta en paus och övningsköra massor med E istället. Annars blir det massor av pengar..

Same shoes?

Nu har jag rensat bort lite skor och vinter kläder som inte används.
Märkte när jag tittade in i skogarderoben att jag verkar ha en förmåga att köpa liknande skor hela tiden, jag tror jag har 3 eller 4 par skor som ser nästan likadana ut, men jag är sån som när jag köper nytt så åker dom andra skorna in i garderoben, vilket gör att jag helt glömmer bort dom. Men nu när jag skulle rensa så hittar jag flera skor som ser likadana ut. Kanske borde ta mig en titt i garderoben nästa gång jag handlar skor. Men nu får det väl vara slut på vinterskor ändå?
Men vad ska man ha på sig på våren, när man jobbar? Jag är ingen converse människoa, vet faktiskt inte ens om det stavas så. Jag har aldrig gillat dom och tycker faktiskt dom är lite småfula, snygga på andra men jag kan verkligen inte se mig med ett par såna...
På sommarn kan man ju bara slänga på sig ett par ballerina skor, men våren.... Vad fan ska jag ha på mig? När jag jobbar vill jag gärna inte ha för mycket klack, helst platta skor som ändå ser snygga ut. Men tillverkas ens det? Väldigt få.

Får gå in på tradera och kolla om man hittar något där, kan vara kul, för då kanske inte resten av västerås befolkning har på sig dom. Fast skopunkten är ändå en affär som jag gillar, visst dom håller inte länge men jag tycker det är kul att köpa skor, och då gör det inget om dom är billiga och går sönder. Man tröttnar ju ändå.

Ja ett helt nödvändigt inlägg om skor.
Men nu ska jag försöka klippa klorna på Sture, det gäller att passa på när han håller sig lugn... Sen blir det sängen, upp 06.15.. Yeey! :(

3.e April

Denna dagen gick snabbt förbi, en lugn dag på jobbet, kunde gå hem lite tidigare. Hem och vila en liten stund. Sen cyklade vi ner till E´s pappa. Där fick vi god påskmat med lite öl och vin till. För mig fick det bli väldigt lite eftersom jag ska upp och jobba även imorn. Men E´s pappa är väldigt duktig på att laga mat, undra om E kan visa att han har fått hans fars gener ;) Nedå, ibland kan även E göra supergoda måltider,fast han tycker inte om att visa dom för ofta..

E åkte vidare till några vänner, jag har precis kommit ur duschen. Tänkte försöka plocka in lite vinterkläder som inte behöva visa sig mer på ett bra tag hoppas jag. För om E´s mc kläder har åkt fram så är det väl ändå dags för min termosar att åka tillbaka långt in i garderoben? Borde kanske leta reda på min mc jacka som finns nånstans i den överfulla garderoben, om jag ens kommer att vilja åka något. E´s mc är inte den bekvämaste att åka på, känns som om jag k****ar hans rygg ungefär hela tiden... Men han ska på någon form av utbildning om hur man ska köra säkrare om två veckor, kanske det känns lite säkrare då?!

Nehe packa ner vinterkläder var det..

Glad påsk?

Påsk, jaha, betyder väl inget direkt längre, ska jobba som vilken dag som helst, både lördag söndag och måndag. Så bara idag har jag varit ledig, men jag har fått i mig lite påskmat ändå.
Läste en annan blogg precis om när man bodde hemma så fick man alltid ett påskägg, fick alltid jag också, man förstår nog inte hur bra man hade det hemma förrän man flyttade. Fast jag var aldrig den som hade bråttom att flytta heller, för jag tyckte jag hade det bra hemma. Men så träffade jag E, och då var det ju bara att bestämma om man skulle fortsätta eller inte. Och jag är självklart glad att jag flyttade till honom. Men det finns många dagar då jag önskar jag bodde närmare familjen, jag är en väldigt mammig person. Gissa hur det känns 33 mil hemifrån? Men så är livet, bil,tåg och telefon finns som tur är.

Jag sitter som en tok varje dag och kollar om någon lagt bud på lägenheten vi är intresserad utav, E vill vänta tills antingen mäklaren ringer eller tills någon har lagt ett bud. Jag vill ju NUUU!!!! Jag försöker att inte ha så höga förväntningar, men kan ändå inte undgå att säga "våran" lägenhet. Och planera redan hur möblerna ska stå. Jomenvisst jag har inte alls höga förväntningar.

Trist äre här just nu, jag har sett Grey´s avsnitten och även ett Ugly Betty avsnitt. Och nu har jag inget att göra. Ska snart försöka sova men är inte tillräckligt trött, lägger jag mig nu så ligger jag bara och vrider och vänder på mig ändå.

Nej kanske något bra på tv? 

Today!

Jobb som vanligt, en lugn dag. Har hunnit med att planera för 3 dagar. Men jag kan inte lova att det blev något bra... Men jag är snäll, jag ger gångtid.

Efter jobb lämnade jag in filmen jag hyrde igår, Funny People med Adam Sandler, tycker den var sådär, Sandler är en av dom bästa skådisarna enligt mig, men denna filmen var lite för lång för att inte vara så rolig, men jag såg förstås klart den och sämre filmer har jag klart sett..

Sen åkte vi iväg på visningen på Blåsbo, så tråkigt. E fastnade verkligen för den, men inte jag, planlösningen såg ut som bajs och inga direkta klädkammarutrymmen. Så nej den är borta den med. Fanns heller inte någon balkong. E blev nog lite besviken eftersom han tyckte den var så fin, men nöö me dont wanna.
Efter det så köpte vi grekisk mat, lammfile eller nå liknande, inte så super gott, men det mesta gick ner ändå förstås.

Imorn har vi båda ledigt, jag ska sova ut. Så länge jag bara kan. Jag älskar mina lediga dagar just för att jag kan sova ut. Men onsdagen fick jag ju gå upp tidigt för körlektionen.. Sen på kvällen ska vi ut till E´s mor och äta lite påskmat. Och eventuellt att vi ska äta mat hos E´s far på lördagen eller söndagen..

Min käraste mamma fyller år idag. Grattis :) Fick ju fira henne förra veckan när jag var där, och hon blev så nöjd över sina paket förstås..

Fick förresten ansiktskrämer av mamma som hon hade blivit lurad på. Clarins tror jag den hette, verkligen super bra, får jättelen hud. Verkligen något att rekommendera, fast tror bara en sån burk kostar över 600:- vilket enligt mig är ganska så dyrt men det känns som det är värt det. Kanske ska hoppas på att mamma får fel kräm ännu en gång :)

Nepp in på hemnet och leta vidare..

RSS 2.0