Helgen över :(

Så var helgen över, trist att de lediga dagarna alltid går så snabbt.
Mamma och pappa kom i fredags kväll, då gjorde vi lite tacos och drack några öl.
Sen på lördag blev det shopping hela dagen, E var iväg och köpte bil så han kunde inte vara med och bestämma något. Så han är ganska så missnöjd med några av mina lila köp ;) Han är inte förtjust i lila tydligen. Men om man vill bestämma något så får man handla själv..Aja
På kvällen gick vi och åt först på Di Spagna, sen gick vi vidare till Bishops. Sen hem och nana.

Idag åkte dom runt 14 tiden, har varit lite små trött idag. Men nu ikväll blev vi bjudna på god mat hos E´s mamma.. Så vi kom hem för ca 1 timma sen och nu sitter jag och tar det lugnt. Ska nog kolla om det kommit något nytt grey´s avsnitt som jag kan se..

Torsdag..

Satt och skrev ett långt inlägg igår, men något fuckade på denna sida?! Och nu minns jag typ inget av det jag skrev, så säkert inget viktigt!

Idag fick jag vakna tidigt, E hade en köpare på bilen, eller det var meningen att den skulle köpt bilen men han ballade ur, GE FAN I ATT KOMMA HIT KL 5 PÅ MORGONEN OM DU INTE SKA KÖPA BILEN! De viktigaste minuterna som finns kvar att sova blir man störd av en idiot? Nej det går jag inte med på. Men imorn så blir den nog såld.

Jobb imorn med, men jag hoppas jag får komma hem tidigare. Så jag hinner köra en snabbis med dammsugarn. Sen kommer mamma och pappa , så blir det tacos :D

Done!!

Dåså då var tvätten klar och invikt där den ska. Men jag är inte klar på långa vägar, men det gör jag inget åt idag inte, städning får bli imorn när jag är ensam hemma. Blir bäst för oss båda ;)

PLANTAGEN heter det ju här i Västerås, växtkraft heter det i vetlanda, som för övrigt jag tycker är bättre. Plantagen är väldigt stort men har ändå inte det jag vill ha, konstigt nog. Men jag hittade ett ljusfat och två ljus som jag har på bordet i vard, och en ny kruka till sovrummet eftersom både Sture och Skilla har haft ner den som står på byrån.

Nu har jag även fått mat i magen, korvstroganoff blev de. Och nu blir det lugnt, ska snart titta på One Tree Hill :D Yeey! Men när fan börjar Gossip Girl?

Andas ut!

Uhh vilken dag, vaknade runt elva och gick upp och åt frukost sen in i duschen. Sen gjorde jag mig iordning för att gå till ÖB, sen dess har jag knappt kunnat sitta still, efter öb så gick jag även till coop och jysk, trodde jag köpte ett likadant lila kuddfodral som jag har i sovrummet men tydligen inte, så nu har jag TRE olika lila kuddfodral, men det jag köpte nu var inte så långt ifrån det andra lila som jag ville ha. Så det får bli det ändå.. Man tänker när man går till Öb att det blir billigt att gå dit, men ändå så shoppar man på sig så mycket så det blir dyrt. FAST det skulle bli dyrare på annat ställe. Köpte de där Syoss shampot och balsam, kostade bara 39:- st där.. Och det är ju 500 ml..

Sen hem och äta lite Ww lunch,sen ner i tvätten med massor av tvätt och så funkar bara 2 maskiner, så jag har fått springa flera ggr ner dit, hade 5 maskiner tvätt, och den sista är i nu. Så nu hinner jag sitta ner en liten stund innan jag ska springa ner ännu en gång. Sen hoppas jag vi hinner att åka till växthus, eller vad nu det heter ute på hälla.. Vill göra någon egen liten grupp som jag kan ha på vardagsrumsbordet. Vi får väl se.. E är inte hemma än.

Nu ska jag se lite på tv innan tvätten ropar

Back on track.

Så var denna jobbardagen över. Skönt. Jag vill verkligen börja plugga nu, det ska visst finnas stipendium och endel annat som man ska kunna söka, tänkte med floristutbildningen. Den var ju ganska så dyr.. Svårt. En jobbarkompis hade hittat en KY utbildning som ekonomiassistent, varav 8 månader är praktik, som är jäkligt bra, då är det säkert mycket lättare att få jobb sen. Men jag tror inte jag trivs med kontorsjobb.. Men det finns ändå en chans inom det att man kan jobba sig uppåt. MEN jag blir hellre florist, även om pengarna är mindre, men ett roligare och friare jobb, om man nu som jag vill, vill öppna eget! Jag får fundera ett tag till, men jag vill bestämma mig nu.

Söndag kväll

Då var det slutet på denna vecka, imorn ska jag till jobbet igen.
Gör inte lika ont i käften längre, jag är öm om jag tar på hö sida men annars är det helt okej, eller jag kan fortfarande inte öpnna munnen direkt men äta går bra. Har inte ätit speciellt bra de senaste dagarna och idag har det blivit både mcdonalds och snart snacks till film, så nu är magen ganska så full känner jag.
Det blir Min stor grekiska semester..

Så jobb imorn sen är jag ledig tisdag och onsdag eftersom jag egentligen skulle ha jobbat nu ihelgen. Tisdag får det bli att gå till Öb och handla massa bra hem saker och sen tvätta. Och onsdag ska jag ta en rejäl städning. Torsdag jobb, fredag jobb sen kommer mamma och pappa på kvällen :D Var såå längesen dom var här, dom har inte sett när vi har gjort om alls. E kanske vill låna pappa till att kolla på bil om han inte hittat någon till dess, då tar jag med mamma på shopping tänkte jag.. Eller mamma tar med mig, det är ju hon som har bilen..

Men nu är det dags för film mys!

GAAAAH!!!

Jag lär behöva gå till tandläkarn igen, det gårinte över, jag tyckte det blev lite bättre igår kväll, men så vaknar jag med att jag har ont igen.

Igår blev det en lugn kväll, E var ut och åt med ett par vänner, hade så gärna följt med, men hade feber och är ju sjukskriven från jobb. Nu börjar det märkas lite på vågen att jag inte kunnat äta normalt på några dagar, igår åt jag inte förrän kl 19, och då blev det mer ett måste, var hungrig tidigare under dagen men det minskade.. Men fick faktiskt i mig tacos, men det är jobbigt för det tar sån tid, måste typ tänka efter hur jag ska äta innan jag kan äta och bara äta med vänster sida.. JAAAA DRYGT!

Men imorn måste jag väl jobba, jag har nog ingen feber kvar nu. Men sen är jag ledig tis-ons, jag får försöka få en tid till antar jag till tandläkarn, för detta funkar ju inte. Mamma och pappa kommer nästa helg och då vill jag kunna äta normalt. Men jag vill INTE dra ut en tand, måste jag så måste jag, men usch ni hör ju bara hur det låter..

Nehe det får nog faktiskt bli soppa till lunch, det är enkelt och slinker ner lätt ;)

Lörda

Tur man har sovit mycket inatt, naa, somnade runt 9 på morgon för jag kunde inte somna, det gör fortfarande så ont, tycker det borde gått över nu. Fast det känns som om svullnaden är påväg neråt lite. Jag har ingen lust att gå till tandläkarn en gång till, jag har nog lite tandläkarskräck, det är inget konstigt med det för det gör så sjukt ont att gå dit.

Det har inte hänt så mycket mer, är tokhungrig men vågar knappt äta "vanlig mat" det går men de gör ont. Så alltså måste jag egentligen gå till affären som jag heller inte har någon ork till för jag har feber fortfarande.

Jag har inte varit med om så mycket smärta, men det här har nog hitills varit bland de värsta någonsin... ÅH! Jag vill somna om och vakna utan svullnad och smärta

Svullen!

Somnade väldigt sent inatt, mådde inget bra alls, vet inte hur många gånger jag låg i badet igår, det kändes som om det blev bättre då. Vaknade runt 1 och ringde tandläkare, folktandvården på råby var först otrevliga och bad mig ringa min privata tandläkare, dom hade inte öppet så jag ringde tillbaka igen och då var det en annan som svarade och tillslut ordnade en tid till mig, så då var det bara att ge sig ut och gå till bussen. Dom tog ingen tand från mig som jag faktiskt känner att dom borde ha gjort, men det gjorde väldigt ont ändå, dom bedövade och satte in något?? som jag ska ta ut helt imorn. Men det ska jag kunna själv sa dom. Men jag är lika svullen och öm som innan jag gick dit, det gör kanske inte lika ont längre men det känns verkligen som om jag är svullen upp till ögat. Känner mig lite som Lina i Emil i Lönnerberga när hon har tandproblem... Jag har fortfarande feber, jag trodde det berodde på tanden men då borde det ju gått över tycker jag? Och den är högre än den var innan jag gick till tandläkarn.
Har bara fått i mig soppa idag, jag kan knappt öppna munnen än, det gör ONT! Jag får nog äta soppa en gång till, för jag är hungrig men vågar inte äta något annat.

Ringde min grchef och berättade hur det låg till, så jag jobbar inte ihelgen, och lika bra är det nu när jag fortfarande har feber. Har legat och sovit från 17 till nu. Men jag hoppas det blir bättre nu snart.

Nehe ska försöka få i mig lite soppa nu!

Bortdomnad!

Smärtan verkar gått över någorlunda, jag känner knappt käften därbak på höger sida. Låter väl bra? Det låter inte alls som jag behöver gå till tandläkarn imorn? JO! Jag har ingen aning om vad det kostar för att dra ut en tand, dyrt lär de väl vara iaf. Dom borde betala mig för smärtan inte jag dom. Buhu buhu!

E är och köper otroligt nyttig mat, kebab. Jag orkar inte laga någon mat och jag hade ingen lust med någon nyttig mat. Jag hoppas jag kan äta för jag börjar bli väldigt hungrig, får tänka att jag ska äta med vänster sida bara..

Dumma tänder.

TANDVÄRK!!!!

Fyfan vad ont, började på slutet av jobbardagen, kände hur irreterad jag började bli och ville bara hem hem hem. Och jag hade sån tur, när jag skulle gå upp till kontoret så träffade jag på en jobbarkompis som jag fick åka med. Tack SOMMAI! Så jag slängde upp mat till katterna och la mig sen för att vila, men då blir de värre, kunde inte vila, ringde mamma och fråga vad fan jag ska göra, de gör sjukligt ont. Ipren skulle hjälpa, så så fick det bli. Sen la jag mig i badet en stund och nu börjar det kännas bättre, egentligen hoppas jag att det inte är tabletten som gjorde susen för då kan det likaväl komma tillbaka om ett tag igen. Men isf blir det helvetet(tandläkarn) imorn då åker den ut. Ja om jag får tid vill säga. Jag har verkligen inte råd egentligen, jag är pank. Inte egentligen men jag har inga pengar till såna saker. Dom pengar jag ska ha ska gå till körkort,lite till bil och resa. Då vill jag gärna inte ta av dom pengarna. Så snällllllla låt det gå över helt!

Medans det ändå är okej så tänker jag nog lägga mig och vila ett tag..

It´s okay!

Då var den lediga dagen över. Var som sagt hos läkarn idag, det gick bra, allt såg bra ut. Tyckte inte riktigt att han verkade ta mig på allvar, hur tråkig som helst. En svensk denna gången!!! Oj!

Har även hunnit med att städa lägenheten, så nu är den glänsande ren, i några timmar till, sen ligger det katthår i alla hörn igen... Skilla fäller mer än någonsin, förstår inte varför?!

Vill gå på Snabba Cash och Avatar.. Får bli någon dag snart.

Igår gjorde E världsgod middag tills oss, lövbiffrullad(osäker på stavning) fasen så gott det blev. Med fetaost och soltorkade tomater. Bland det godaste jag ätit tror jag. Ja inget slår tacos förstås ;)

Nu ska jag leta reda på vildningarna och mysa lite..

Freedom

Usch vilken trist dag, haft en puttignuttig tant idag, och såklart att just jag skulle städa där, jag har inget emot att städa, men hos tanter som är pedanter skippar jag gärna, men hon verkade nöjd så tur var väl de.

Jag börjar tro att endel som går och cyklar i västerås är cykel/gång nazister, jag har fan ingen aning om vart eller vilken sida jag ska gå på, för jag har fått skäll på båda sidor, vad är de för fel på er? Orkar ni inte flytta er en meter åt sidan? Och har ni vaknat upp sida som inte har bättre för er än att skälla? Inget har skällt idag men varje jäkla dag som jag går till eller hem från jobbet så är det någon som vägrar flytta på sig, skulle jag gå som den personen så skulle vi krocka.

Och förresten, är det någon mer än jag som blivit skrämd av sin egna skugga, tycker jag blir skrämd varje dag, känns verkligen som om det är någon som förföljer mig, men nej då det är bara min skugga..

Imorn är jag ledig, soooovmorgon. Ohyes! Sen förbi en sväng hos doktor abdul, sen förbi ettan och hämta något paket som jag fått hem.?!?!?! Sen får jag nog ta en sväng med dammsugarn..

Någon som vet vart man kan hitta större stående ljuslyktor? Med armar eller hur jag nu ska förklara det? Vill ha!

Nehe nu ska de lagas mat..

Det var de det!

När jag gick idag till jobbet så tänkte jag mycket på den där floristutbildningen och att den lät äldigt bra och jag tänkte att jag ska söka dit. Det höll ungefär halva dagen när jag sedan läste på deras sida att kursen kostar 85 000 kr. Vadfan! Något som man kan bli på gymnasiet ska väl ändå inte behöva kosta så jäkla mycket? Helt värdelöst, så nu är jag tillbaka på noll igen. Kbt vet jag inte om det känns rätt för mig. Jag kan verkligen tänka mig bli florist och sen öppna eget. Men 85 000 och sen lån till csn och skit. Nej det låter fan inget bra, varför ska alla utbildningar som jag är intresserad av kosta pengar, vad är felet?

Även att det är måndag så har dagen gått ganska så bra. Men veckan är lång, väldigt lång, men ledig onsdag och fredag. Jag älskar ledighet!

Blev en väldigt lång vila efter jobb, sen skulle jag ge mig på en ny maträtt, potatisbullar. Smakade helt okej men skolans var nog allt bättre.

Nehe jag ska leta efter någon annan floristutbildning. Som inte kostar dom pengarna!

Tjobre..

Buhu nu börjar ångesten komma fram, imorn ska det jobbas igen.. Uhhh! Det är inget jag vill.

Igår natt så plumpa Sture i toaletten, vi hade besök på kvällen och sist in hade glömt fälla ner sitsen, så Sture var ju såklart nyfiken vad som fanns däri och hopp i så badade han, nej så illa blev det aldrig, han måste varit snabb upp för han var bara blöt om tassarna. Man fick sig ju ett skratt, man får ganska så många med dessa kissar, för en liten stund sen så bråkade dom om vem som skulle ligga i datorstolen, ena stunden låg Skilla där, men så kom det en attack från Sture så hon flög ner och sen gjorde hon likadant tillbaka, ingen vann, E tog sin stol själv sen. Nu ligger istället Sture helt utslagen i soffan i förberedelse på nästa jävulskap..

Idag kunde vi åka och handla*äntligen* det är bra med bil, väldigt snällt som sagt att vi eller E fick låna den. Fick bli kroppkakor till middag, och lite smoothie glass efteråt.
Vill att denna vecka och lite av nästa vecka ska gå snabbt, sen så kommer mamma och pappa nästa helg, ja inte helgen som kommer men helgen efter det. Då ska jag ta med mamma på affärer som E gärna inte går i :)

Nehe ska smaska i lite mer glass nu.. Sen är helgen över.

Lördag

Så har helgen nästan gått, dessa 4 dagar går så snabbt och inte gör jag någon direkt nytta.
J & E kom hit en sväng, vi köpte godis om vi skulle se film, men vi bar vidare till T & M, för att spela tp,grupp tp, min grupp vann tydligen, jag kan säga att jag var inget hjälpsam alls. Svarade jag så var det fel svar :P Jag är inte speciellt duktig på de där.

Sture har börjat ta efter Skilla i hennes läten, hon kurrar på ett mysko sätt och nu gör Sture det också, fast mycket pipigare, han har även försökt klättra i ett träd som vi köpte på Ikea, det får snart slängas ut för det finns knappt några blad kvar, dels för katterna är på det, och dels för den inte får något vatten.

Var iväg och handlade innan, trodde jag ska avlida påvägen hem, pisstungt var det, massa mat + den där jäkla kattsanden som väger balle. Eller ne mer förstås.

E sitter och kollar bil, men Emma var så snäll och lånade ut hennes bil ett tag, väldigt väldigt snällt. Men jag hoppas han hittar en bil snart ändå. Själv funderar jag på hur jag ska göra med bil, för OM jag börjar plugga så känns de lite tufft att ha ett billån.. Men jag vet inte, jag vet inte alls vad jag vill. KBT och florist är lite lockande, men sen är det med löner, ger det något mer att bli florist? Och finns det mycket jobb inom KBT? Många som blir florister öppnar visst ofta eget, ska jag öpnna eget så är det en jäkla massa annat som jag skulle behöva lära mig, säkert något som jag måste läsa till också, egenföretagare eller nå, och det innebär säkert ekonomi som verkar dö trist! Men jag vet inte! ÅH! Det borde finnas en skriven bok till mig, om mitt liv, så ska jag bara följa det, iaf inom jobb världen, resten vill jag styra själv. Men gör jag inget åt det så kommer jag vara kvar inom hemtjänsten och jag LOVAR det vill jag INTE!

Veckan som kommer är det min jobbar helg, men på onsdag ska jag till läkarn, får se om dom hittar något.
Men nu måste jag komma tillbaka till min "mat" igen, känns som det blivit lite väl mycket skräp nu, ingen skräp mat ihelgen men desto mer godis och skit.

Nehe ska in och kika på en kul sida där man läser om folk skickat sms till helt fel person :D Kul att läsa om folk som gör bort sig :)

Fredag kväll.

Så var det fredag igen. Håller på med tvätten. Kul! Nej!
Grey´s nya avsnitt har äntligen kommit ut, nu är det bara oth,gossip och 90210 som inte har startat. Fast Oth är inte lika bra längre utan Lucas och Peyton. Var bättre förr.
Tvätt håller väl på till 19, sen ska vi iväg på middag, blir bjudna av T & M. Blir gott och trevligt.

 

                                       Tiesto - Escape me

Oh No!

Åhhh jag skulle ha tvättat idag och var säker på att det var antingen vid 16 eller vid 19, men när jag kom ner till tvättstugan så var det vid 13 som jag skulle ha tvättat, blää. Men fanns så jag kunde tvätta imorn som tur var, men vi har inte så värst mycket tvätt heller så de går nog snabbt.

Blev lång sovmorgon som vanligt, inget bra att jag vaknar när E går till jobbet, förstör ju hela sömnen, men jag har så lätt att vakna. Och sen när man ska somna om så har katterna vaknat vilket gör att det är ett jäkla liv på dom, man har ett pip och lite fräs ibland. Men somnade om tillslut. Oftast är dom likadana på natten när man ska sova också..

Jag ska ta och leta efter någon mat nu tror jag..

Utbilda sig?

Sitter här och kollar igenom olika utbildningar, svårt det är, jag vill ha en utbildning som är på högst 2 år, alltså en KY utbildning eller något på distans, och om jag ska ta en ky utbildning ska den ju gärna vara i närheten, och då finns det inte så mycket möjligheter kvar, jo sthlm finns, men pendla dit varje dag men sena tåg. Njaa. Något ska jag väl iaf hitta, men jag vill hitta ett nu..

Varför ska dom sända bra avsnitt sent på natten, dawsons creek går tydligen på nätterna, såg jag alltid på när jag var yngre, kan dom inte visa dom värdelösa programmen på natten istället. Finns ju massor av dom..
Men jag blir väl uppe en liten stund, sen blir det sängen.

Me so bad...

Jobbet gick bättre idag, inte lika griniga..
Kan ju även berott på att jag vet att jag är ledig nu i 4 dagar, kan man annat än att vara glad?=)

Försökte vila lite efter jobb men de är omöjligt när tokarna är på lekhumör. Så jag slog på Desp istället. Sen gick jag upp och började laga mat, det blev marinerad ugnstekt fläskfile och potatisgratäng och rödvinsås. Och gjorde även efterrätt, daim kladdkaka, den blev god fast det smakade inte så värst mycket daim.
Jag som skrev att jag skulle hålla mig till helgen, fast egentligen har jag ju det nu :)

Nehe de är någon American Pie film, har säkert sett den men kan alltid se en gång till..

Übertrött

Fy vad jag är trött, och jag är fortfarande hungrig fast jag nyligen åt. Pasta och falukorv, inget mättande alls.

Idag var det en ganska så kass dag, jag visste ju om att den var tråkig, men inte att alla skulle vara så griniga. Nej vet ni va, jag börjar lessna ganska så rejält på detta nu, samma visa varje dag, samma dåliga lön varje månad. Jag kan jobbet i sömnen. Jag orkar inte, jag tappar tålamodet. Jag måste hitta någon distansutbildning som man kan bli något utav, så jag under tiden som jag pluggar ändå kan jobba, så man inte blir helt pank. Jag förstår verkligen inte hur folk inom hemtjänsten(alla har säkert inte lika kasst betalt) har råd med lån på hus och bil och även har barn, eller har de män (oftast kvinnor som jobbar) som betalar mycket mer där hemma? Isf förstår jag. Men så är det inte här,för om vi ska flytta, ska jag skaffa bil, lär jag ju betala min del. Jag har knappt råd att försörja mig nu, eller jo det har jag väl, beroende på hur mycket jag shoppar varje månad,men jag tror knappt jag skulle ha råd med en köpeslgh och bil. Jag måste verkligen räkna på de där..

Efter jobb så tog jag en lång lång vilopaus. E kom hem och gjorde mig sällskap. Tror inte det blir tidigt i säng inatt. Tänkte snart hoppa in i duschen..

Svinkallt!!!

Ja fyfaen vad kallt de har varit idag, när jag stod på balkongen och rökte på morgon så tyckte jag det inte kändes så kallt så jag gick bara i leggings, men fan det var riktigt kallt, stack verkligen i benen och i ansiktet, imorn tänker jag ha mer kläder på mig.

Sture är en riktig vilding, när han är på lekhumör så är han ÖVERALLT, och man hör de små kattpipen för Skilla leker tillbaka och Sture får igen för att han jävlas med henne. Men jag kan inte låta bli att kolla vad dom gör när han piper sådär, och då slutar dom, för en stund..

Vi är billösa här hemma, kommer ingenstans, E´s bil blir väldigt dyr om han bestämmer sig för att laga den, jag tycker han ska skrota. Jag funderar på om jag ska kolla med banken om jag får ta lån, jag borde få det. Så jag kan börja köra igen, annars kommer jag ingenstans och då blir jag stillastående igen, för mig måste det gärna på en gång, annars blir det gärna inte av.

Imorn är det jobb igen, kanske ska sjukanmäla mig? Folk gör ju det när dom får kunder som dom inte vill gå till. Så tycker inte jag det ska få gå till, vi är anställda på Carema, inte hos vissa kunder. Ja alltså jag har sett min dag för imorn, den är trist, men jorå jag tänker jobba, jag tycker inte det är värt att stanna hemma bara för att jag inte vill gå till en kund, bara att bita ihop, dagen går över.

Är super torr i ansiktet nu när det är så kallt ute, är inget fan av kyla, och det är inte min hy heller. Nu har det väl varit kallt länge nog? Sommarn är mer än välkommen. Jag är sugen på att ta en sista minuten. Skulle vara skönt att resa iväg en månad, bara jag och E, det ska visst vara bra för varandra sägs de. Jag tror inte jag skulle ha så stora problem att få den ledigheten, men svårare för E. Men sen är det andra problemet större för mig. Pengar! En tant sa innan idag att pengar gör inte en lycklig, nej kanske inte men allt blir så mycket enklare om man har mer pengar.

Ser lite på Paradise Hotel, eller är det amatör porrfilm? Är inte riktigt säker. Ska tydligen vara mycket guppande under täcket. Själv har jag knappt sett på det..

En lugn dag..

Igår kväll var vi först på Di Spagna och åt, jag tog någon flundra, väldigt salt men det gick ner ändå. Sen vidare och tog några öl..
Så jag vaknade tidigt som vanligt dagen efter och klunkade i mig en massa vatten så nästa gång jag vakna så mådde jag bra, inte känt mig bakis alls idag, men bakis pizza blev det allt. Så nu är det slut på skräpmaten tills nästa helg :)

Imorn ska jag jobba igen, känns helt okej, imorn är det en vecka sen jag jobbade. Har ju varit hemma med mina missar hela veckan.. Men jobbar bara mån-ons, sen är jag ledig igen. Veckan efter jobbar jag helg, sen veckan efter det är det tänkt att mamma och pappa ska komma upp. Så det hoppas jag på, var väldigt längesen dom var här, men har varit så mycket så det är helt förståligt.

Ska ta och göra mina smörgåsar sen ska jag krypa ner i sängen, och jag gissar på att båda katterna kommer ligga på min sida av sängen så jag knappt kan röra mig. Men säkrast att dom ligger hos mig, jag rör mig inte så värst mycket när jag sover till skillnad mot E, han skulle nog likaväl kunna rulla över dom små..

Nehe nattinatt!

Varning för äckligt inlägg :)

Märker att Sture springer väldigt mycket på min dator, det är saker som ändras hela tiden och jag förstår inte hur jag ska ändra tillbaka det :S

Jo, har kommit på en av mina anledningar till att jag fortfarande går ner i vikt, väldigt ofta får jag springa på toaletten direkt efter jag käkat, så sjukt irreterande, får ju fasen inte behålla något av det jag äter. Spelar knappt någon roll vad det är. Värst är det nästan med Weight watchers maten som jag ofta äter till lunch. Fast visst beror det inte bara på det, försöker hålla kosten på vardagarna, men på helgerna bryr jag mig inte om vad jag äter.

Håller på att ser på Let´s Dance, men ska snart slå på Ugly Betty på datorn, äntligen börjar mina serier komma igång igen, desp har också börjat.. Har även köpt ostbågar, less fat, som om de spelar någon roll för min del.

Har haft besök av E´s syster plus systerdotter, Sture sov mestadels av tiden. Men det blev lite fika och trevligt med lite besök. Ska snart försöka få mamma och pappa att komma upp också.

Men nu ärdet dags för U B!

Fredag

Blev lång sovmorgon idag också, fast jag var uppe redan vid 6 med E, vaknar alltid när han ska upp till jobbet. Sen somnade jag om efter ett tag när han hade gått. Det är så skönt att kunna lägga sig igen och sova.

Har bokat tid till läkarn, tänker kolla upp mina gäspningar, alltid bäst att kolla med dom än att leta efter egna svar, och eftersom jag är som jag är, så är skönast för mig att få ett riktigt svar. Inte google svar. Men det dröjer ca 2 veckor till innan jag fick tid, de hade tider tidigare men då jobbar jag. Har ingen komp att ta ut heller. Och nu har jag varit ledig, så jag vill inte ta ut fler lediga dagar heller.

Ska snart börja göra mig i ordning, ska gå till affären, blir nog tacopaj ikväll.

Katterna börjar gå riktigt bra här hemma, gick snabbare än förväntat, visst blir det fight ibland men inget allvarligt :) Hade båda i sängen inatt, så mysigt så..

Nehe dags att vakna till liv..

Så skönt så!

Jag skulle inte ha några problem att bli hemmafru, att vara hemma varje dag, ja fast pengar måste ju finnas förstås, annars är det inget kul. ;)
Idag har jag burit ner alla julsaker i källarn, och plockat undan lite. Mycket mer har inte blivit gjort, städade lite igår. Men får nog ta en runda imorn igen, katterna är och far överallt, och då gör dammråttorna det också.

Såg precis på Biggest Looser, tyckte så synd om det svarta laget. Inget program jag följer men intressant att se på. Ska snart laga mat, får bli korv stroganoff ikväll, med liiis! Gott med riktig mat. Till lunch blev de skinksallad. Och magen börjar redan ropa efter mat. E jobbar sent, mycket att göra på jobbet så det blir många sena kvällar för hans del.
Och hans bil börjar bli gammal o grå så vi kan inte övningsköra något, men den ska in på lagning nästa vecka. Men jag tror jag ska leta på riktigt nu efter bil, lika bra att övningsköra i bilen som jag ska ha sen. Jag hoppas jag får igenom lånet, men tycker den summan inte borde vara något problem. Men de hade ju varit mycket skönare om jag slapp låna alls, men de måste jag! Frågan är bara om jag ska låna hela beloppet eller om jag ska betala endel själv... Hmm finns ju roligare saker att göra för dom pengarna, men ändå skönt att inte ta lån på en större summa. Vi får se!

Nehe nu tänker jag börja med maten..

Sovmorgon.

Skönt med sovmorgon, och riktig sömn. Skilla sov vid mina fötter som vanligt, och Sture under soffan tror jag.
Vi har haft besök av E´s mamma precis, blev choklad donut och en till kaka, vågen visade mindre än någonsin under min bantartid så då gör de fasen inget om jag svullar i mig lite fika.

Borde väl snart ta och laga till någon lunch, funderar på skinksallad, annars går väl skinkan snart ut. Men vi får väl se..
Tvätt snart med, uuuhhh! Hade jag nästan glömt bort. Det är ju så satans kallt ute, vill gärna inte gå utanför dörren igen. Brrr!

Nehe mat letning

Trött

Vet inte om jag är trött eller fejk trött, gäspar gör jag vilket fall som helst.
Blev oxfile till middag idag också, men jag tog vanlig potatis istället för kroketter?? Lite nyttigare, lite mindre gott.

Jag tror minsann att något har satt sig på min balans, eller åtminstone känns de som det, känner mig lite små snurrig.

Imorn får det bli lite tvättning, sen slänga ner alla julsaker i källarn, och försöka dammsuga lite. Har ingen som helst lust med något av detta, skulle fasen inte vara fel med en städerska.

Sture käkar upp all mat han kommer åt, tror det kommer bli en tjockis, till skillnad mot Skilla som försöker hålla formen ;) Och det är lite svårt att ge mat vid vissa tider eftersom Skilla inte äter speciellt mycket vill jag ju ha hennes mat framme hela tiden, men den käkar ju gärna Sture också upp märker jag.

Klockan snart oo, skönt att vi båda är lediga imorn, kanske kan åka ut och övningsköra lite då. Om jag nu vågar lämna vildarna ensamna. Men inatt blir det ingen soffa..

Tisdag.

Blev inte den bästa sömnen inatt, skulle ha koll på missarna, somnade nog lite efter sex, tur att jag vakkar ;) Men sov iaf till 12, tror inte ens jag vaknade när E gick upp, eller jag tror jag hörde hans larm men aldrig när han gick upp, men vem vet jag har säkert pratat med honom i sömnen.

Skilla börjar nog förstå att det är en till katt som ska bo hos oss, men det är än så länge inte okej, hon ska visa vem som bestämmer här, medans den lille knappt fattar vad som är för fel. Men han har börjat förstå att han ska gömma sig när Skilla morrar, eller han håller sig borta då. Men Skilla är feg och ska anfalla bakifrån. Men jag har kul, det är kul att se på när Skilla försöker anfalla och när Sture springer omkring. Fick även lite mystid med Skilla, det får man inte glömma.

Mycket kattprat nu. Men just nu är det inte mycket annat att prata om, är fortfarande förbannat förkyld. Så blir helt slut av att springa och försöka hålla koll på dom.

Nehe håller även på att packa ner julen. Äntligen! Det är mysigt ett tag men jag tröttnar snabbt!

Sture.

Vi har fått en ny familjemedlem. Lilla Sture, det var svårt att hitta till hans hem men tillslut så var han med oss hem :) Fick ligga i mitt knä hela vägen hem. Väl hemma så var det en överraskning för Skilla, och än så länge är hon nog inte så glad för den, fast hon har hälsat och så, men nu springer hon mest efter Sture och låter som en morrande hund, Sture kan springa under till ställen där inte Skilla kan. Men de kommer nog gå bra om ett tag. Jag har tagit ledigt hela veckan så jag kan ha ett öga på dom :) Så jag är hemma och vakkar som de kallas ;)

Och tur är det väl att jag är hemma, är helt igentäppt i näsan så nu har jag verkligen problem att andas, nyser och hostar och snorar om vartannat. Min natt får spenderas i soffan, katterna får hållas utanför sovrummet tills dom är sams. Och så får E sova riktigt också..

Nehe ska nog dra den Skilla så den lilla Sture får komma ut från tvbänken

Dåliga dagar.

Egentligen borde jag inte skriva nå, för de enda jag gör är och gnäller hur skit jag mår och hur jäkla tråkigt allt är för tillfället. Men varför ska jag låta bli? Jag skriver för mig själv och ingen annan. Jag tycker det är skönt att skriva av sig lite. Fast visserligen så skriver jag inte vad som verkligen händer, men ändå.

Inatt sov jag nog i en timma, sen skulle jag upp och jobba, och konstigt nog så gick det bra, jag höll inte på att somna en enda gång. Jag är sjukt trött i allmänhet, men jag orkar jobba med bara en timmas sömn. Vila efter jobb, sen orkade jag ta tag att plocka undan lite, jag behöver inte gå in på hur sur jag blev. Mitt humör är världens sämsta, jag blir lätt sur och förbannad men blir också glad väldigt lätt.

Nu väntar jag på att oxfilen ska bli färdig, ska bli smaskens. Sen hyrde jag en film, minns dock inte vad den hette. Tror Brad Pitt var med.

Jaja, nu ska gnällmaja sluta skriva

upside down

Ja kroppen är en jädrans berg och dalbana. Just nu mår jag okej igen. Lagom tills jag borde sova så piggnar jag till. Att det alltid ska bli så för mig? Kommer nog inte somna än på ett tag för idag tog vi rejäl sovmorgon. Jag skulle nog ha kunnat sova hela dagen idag men jag har hållt mig uppe sen jag vakna iaf. Det har varit en riktig slödag, nästan som en bakis dag fast utan bakisdelen, även om de känns som om jag fortfarande är det.
Way to much skräp mat och dåligheter har det blivit igen, JAG tycker det känns på kroppen, och nu måste jag tillbaka till den mer nyttiga maten igen, så lätt att hamna med allt skräp annars. Och jag måste bli extra vaksam nu om jag ska försöka sluta med cancer pinnarna, men jag sätter inget måste och jag säger heller inte till någon att jag ska, mindre press på det viset. Men för min egna skull så är det helt klart bäst. När denna dagen är slut så kommer jag ha rökt 2 cigg. Just nu är det inget jobbigt, känner inget sug, men det kommer. Då det säkert kommer krypa i fingrarna..

2010

Nytt år då. Hade en bra nyårsafton, god mat med trevligt sällskap. Men bakis dagen efter och jag jobbade igår, och ska jobba imorn.
Jag känner att jag har ingen som helst lust med något. Jag vet inte om jag känner mig allmänt nere eller om något är fel. Inget speciellt har hänt men jag orkar inget, allt känns jobbigt. Kroppen känns febrig men det är den inte. Jag förstår inte varför jag är sånhär, jag är trött på att vara sådan.
Jag borde ringa läkarn men jag är nog feg,lat eller rädd. Lite av varje tror jag. Men om jag är så jäkla orolig borde jag ju inte tänka på saken? E tycker mest jag är fjantig, jag har länge trott att något är fel på mig, så inte konstigt att han tröttnar, jag har också tröttnat men ändå så är det alltid något nytt.

Nehe nu tänker jag fortsätta dega framför tv.n
RSS 2.0