Ledig igen...

Försov mig inte idag. Good!
Fick reda på att jag inte ska gå mer till den person som jag varje dag jag jobbar i 2 timmar. Ni förstår inte hur skönt det kändes att höra. ÅHHHHHHHHH!!! Jag har gått dit i snart 2 år. Jag funderar t.om att gå upp i heltid i väntan på ett annat jobb, eller inte riktigt heltid, jag vill behålla mina 4 dagars ledigt. Men det måste jag prata med min gr chef om.. Om jag känner för det. Men det kommer inte kännas lika tungt att gå till jobbet längre.

Efter jobb solade jag, himla skönt, men det är skönt i 20 minuter, sen plågas man mest :) Men vill få lite färg i den tråkiga vintern..

Ska lägga mig en stund, sen plugga en stund. Tror E skulle till garaget ikväll så då kan jag passa på att plugga..

Yummi!

Bullar blev goda men som jag skrev innan, lite smått missbildade, hade i vit och mörk choklad i, skulle haft mer av den vita för den är godast. Men bättre tur nästa gång. Förstår egentligen inte varför jag skulle baka, ingen av jag eller E är fika människor.. Tycker det mest är kul att baka. Och iofs så kanske någon kommer på besök nästa vecka?

Läste precis en blogg, hon skrev om svärföräldrar, när man typ kan kalla dom det? Jag säger det inte till E´s föräldrar, jag tror heller inte jag kommer göra det förrän om vi gifter oss, ja eller skaffar barn. Det låter ju så Gift över ordet tycker jag. Men varför heter det egentligen SVÄRföräldrar? Inget speciellt trevligt ord. Borde det inte heta... kärföräldrar? Käraste föräldrar? haha...

Imorn måste jag fasen plugga som en toook, tänkte gå till körskolan på onsdag och göra testet igen. Muääää! Ja om inte vädret visar sig över 10 minus, då går jag fan inte utanför dörren om jag verkligen inte måste. Men imorn tänkte jag åka till solarieöarna efter jobbet, ligger ca 5 meter från jobbet så det är ju perfekt...

Nu är det snart dags för sängen, vill inte försova mig en dag till...

Baka baka baka...

Alltid som piggast på kvällen? Här bakas det bullar, kanelbullar med choklad. Lär väl se hur det kommer se ut och hur det kommer smaka. Smaken som räknas? För mina bakverk ser Aldrig normala ut.. Ibland skulle det verkligen inte vara fel att ha en unge att skylla på ;)

Försov mig endel idag, vaknade i samma sekund som jag skulle vara på jobbet, eller t.om 2 minuter över. Fuck var ordet på morgonen. Ringde och berättade att jag försovit mig, men jag orkar inte stressa, då blir hela dagen förstörd. Men dagen gick bra ändå. Efter jobb gick jag ner i den satans kylan till stan och inhandlade presenter till min andre hälft.

Sen har det varit storhandling och nu ringde precis bullarna och sa att dom ville in i ugnen.. Spännande det här ska bli :)

En bättre dag..

Jag tror jag vet lite vad som "felet" är med mig. Jag är stressad, över flera saker samtidigt, körkortet, leta nytt jobb och pengar. Huvudet klarar inte av så många saker på en gång ;)

Idag var jag uppe med tuppen(halv nio) som sagt något måste vara väldigt fel i mitt huvud när jag går upp två dagar i rad tidigt på mina lediga dagar. Åkte buss ut till Hälla, först Ikea, sen maxi och sist plantagen. Tungt? JA! Buss hem sen också.. Fick med mig lite nya ljus(!!), adventsljusstake och fikabröd hem, ja lite till men jag vet knappt vad. Jag är tidig med julen här hemma, har redan tagit upp julgranen, den uppskattas av Sture, leka med bollar är ju skit kul. Bara att vänta på att granen kommer ligga nere på marken..

Sture sitter och tjuter vid dörren, han har fått för sig att han ska ut och gå i trappuppgången, dom har lyckats smita ut när jag gått ut några gånger.. Tokkatter!

Eva och Fanny kommer hit idag och ska titta på lägenheten, därav fikabrödet :)
Annars kommer min helg bli lugn. Bara sitta hemma och kolla någon film kanske?

Feeling mad..

Vet inte vad som är med mig. Tycker jag sällan känner mig glad längre. Är irrterad över att bo i västerås när jag egentligen vill bo i småland. Jag vet att jag har ett val, men det är inget val jag kommer göra. Jag vill att E ska kunna flytta för min skull som jag gjorde för hans. Men jag tror inte det finns med i hans tankar.

Jag blir irreterad över att vi bor så dyrt, E borde köpt mer av lägenheten, hade kunnat köpa mer av lgh sen när jag/om jag tjänar mer pengar..

Känner mig elak mot E för jag är arg så ofta, mitt humör går i vågor. Men min gräns är nog nådd, jag jobbar på ett ställe där jag längre inte trivs, jag kan inte handla kläder och saker till lägenheten som jag brukade, varje krona är viktig, jag bor i en stad där jag inte har någon förutom E.

Nej usch, jag orkar inte med mitt humör längre, lyckopiller kanske?

...

Så precis hemkommen från intervjun, svårt att säga hur det gick, får inte reda på om man får det eller inte förrän slutet av januari. Men det verkar bli en bra butik faktiskt. Kan defenetivt tänka mig jobba där.
Blev helt tom i huvudet när han frågade efter några dåliga egenskaper, jag var ju egentligen beredd på den frågan, E och jag hade pratat om det, men det stod HELT jäkla stilla.. Men jag vet inte, han behövde iaf en som hade butiksvana, och jag är ju tyvärr inte en av dom.

Var in på nordea och skulle kolla lönen, lönehöjningen skulle ha kommit med på denna, men inte en chans att den kan ha gjort.. Måste vänta på lönespecen och se vad det står där.

Nu funderar jag på om jag antingen ska sova en stund till eller om jag ska städa, måste ju säga att det första låter mer lockande...

Glöggafton..

Äntligen ledig, äntligen frihet ;)
Hann ner på stan en snabbis och köpte mig en nya skjorta som jag ska ha på mig imorn, dom ska tydligen titta endel på klädslen :) Men de är väl bara att köra på som sig sälv..
Sen hem och vara barnvakt i en halvtimma, och nu har vi precis kommit hem från glöggafton. Väldigt trevliga grannar måste jag säga. Tyvärr kommer jag nog inte minnas ett enda namn och knappt något ansikte, men jag minns ju iaf att dom var trevliga :) Flest pensionärer, men det räknade jag med. Var tal om garage och annat, jag blev helt snurrig av alla siffror. Moms hit och dit..
Jag satt bara snällt och lyssnade..

Nehe ska softa en stund, inte vilat något idag (!!!!!!)

Ett förvirrande inlägg :S

Min bästaste kusin Eve ringde idag, jag undrade för ett tag sen om hon ville komma upp om vi skulle ha inflyttningsfest, nu jobbade hon den helgen som vi(jag) tänkt oss. Och jag är ganska så 100 på att min bror och hans flickvän inte kommer upp då heller. Så suget efter att ens ha en fest gick ner till 0%.
Jag förstår knappt mig själv, jag vill skaffa mig nya vänner, men det är ändå inte något som jag försöker med. Jag har bott här i över 4½ år, och jag anser att jag mer har vänner som jag festar med ibland. Men det är ju mitt egna fel, jag är inte den som hör av mig annars heller. Samma sätt som jag kan känna mig så jävla ensam så känner jag att jag bryr mig heller. Något långt inom mig hoppas kanske på att vi flyttar hemåt Småland en dag, men det borde ju vilket fall som helst inte hindra mig att skaffa nya vänner här?
När jag bodde hemma i Vetlanda, umgicks jag ofta med vänner. Å,E eller M, nästan varje dag. Hur kan jag gå från det till 0? Men jag vet inte, oftast så tänker jag inte på det. Jag saknar Eve, det gör jag. Och när man går på stan, då hade det varit kul med någon vän kanske. Men som jag tidigare skrivet, jag skyller enbart mig själv.

Jag vet inte om jag kommit in i någon negativ bubbla, jag känner mig bara så jäkla nere, speciellt på jobbet, eller nästan enbart på jobbet. Jag vill ju inte vara kvar där, så man går dit och gör sitt jobb, inte mer med det. Jag tycker nu för tiden att det är ganska så jobbigt att gå dit, jag trivs inte speciellt bra längre. De flesta arbetskamrater är toppen, men inget som kan hålla mig kvar.. Jag önskar verkligen jag kunde söka mig neråt, jag tror inte ni förstår vilken lycka det skulle vara för mig. Hem kommer nog alltid vara Småland, jag behöver inte bo i Vetlanda, men i Småland. Och det är som en kniv i hjärtat när jag vet att E inte vill. För jag vet att han är personen som jag vill leva mitt liv med. Frågan är bara om jag kan bli lycklig i Västerås? Kanske det blir annorlunda när man skaffar barn? Men den väntan, den är lång..

Jag vet inte vad jag ville direkt med detta inlägg, bara skönt att skriva av sig lite. Borde kanske ge mig ett slag i huvudet så något ändras där uppe?

No Ikea :(

Fick mejl från ikea idag, dom hade inte valt ut mig :( Det konstiga i mejlet var att det stod att jag sökt allt förutom det jag egentligen sökt, jag sökte till möbler och saluhall, men det stod inte ens med? Aja bättre tur nästa gång? Bara att leta vidare.
E tyckte jag borde söka på nordik, men jag har lite svårt att tro att dom söker någon heltidare. Men visst söka kan jag ju alltid göra. Vill ju helst jobba med inredning.

Efter jobb så tog jag mig till solariet, köpte klippkort på 10 ggr, jag vill få bort mina nya fjortisfinnar som jag fått på hakan, känner mig verkligen som en fjortis i ansiktet. Jag har aldrig vad jag kan komma på haft problem med finnar, bara under tiden jag käkade mini ppiller. Men de är ju över 3 månader sen jag slutade med dom..

Efter sol så gick jag till ampere och letade ljusstake.. Hittade ingen :(
Får leta nån annanstans..

Day after..

Dagen har varit helt okej, första gången jag vaknade kände jag mig endel bakis, men sen slocknade jag några timmar igen och kände mig någorlunda normal igen.. Man (jag) borde inte ha med mig mobilen ut när jag dricker, speciellt inte den nya, för jag fattar knappt vad jag gör, ska jag skriva ett mess så kan det likaväl hamna på facebook, jaa knäppt de där med surfmobil ;)

E och jag tog en promenad till stan och jag köpte en ny laddare, så nu ska den andra datorn funka som ny. Dom hade ju fixat ett nytt moderkort utan att jag behövde betala något, och jag fick tilbaka de 600:- som jag betalade för ett fel som inte fanns. Tack vare E som är envis och ville att jag skulle fortsätta lämna in datorn :) Så nu ligger den ute igen. Hoppas på att kunna få den såld så snart som möjligt. Då kan jag handla födelsedagspresenten till E. Och kanske äntligen köpa något klädesplagg till mig själv? Och klippa mig eventuellt.. Får väl först se vad jag får för datorn..

Ikväll ska vi laga tacolasagne, blev tipsade om det igår, så det måste ju bara prövas :)

Time for bed..

Blev en bra fast lite småtråkig fredag, E kom hem med spicy hot (nya beroendet?) och precis innan han kom hem fick jag mess om att datorn var färdig och jag behöver inte betala något. Men vi får väl se om dom ens har gjort något. Asus verkar ju lite smått bakom flötet annars..

Annars har vi inte gjort något, jag har tittat på grey´s, målat igen några hål i köksluckorna.. Degat hela fredagskvällen. Imorn tänkte vi gå upp i tid (tanken som räknas), ut till media markt o hämta datorn, sen tydligen till någon mc affär, sen vill jag gärna köpa en ny ljusstake som är lite större, har ju presentkort på både nordik och elkedjan. Sen kanske lite vin till kvällen skulle väl vara gott?

Men nej, ska vi upp i tid lär man väl ta och lägga sig nu...

Yeey..

När jag precis klev utanför dörren från jobbet så ringde dom om jobbet på klädesbutiken som jag sökte. Ska på intervju på torsdag. Hoppas det låter intressant, eller ja det lät ju intressant på ansökan men man kanske får mer en bild på vad det är för sorts kläder. Jag är heller inte intresserad om det inte är 100%. Tror jag inte :) Ne men det kändes ju fan kul.

Nu är det helg också, en jäkla bra start på helgen :D

The blind side..

Sur min blev det efter körskolan, för testen gick åt skogen. Tänker nog plugga från boken nu. Måste fasen få in all förklaring. Frågorna var helt annorlunda mot dom jag gjort..
Men körningen gick bra iaf.

Vi har precis tittat på film, The blind side, riktigt bra, den måste ni bara se. En verklighetsbaserad film.
Sandra Bullock är med.

Nej ska väl läsa några meningar i boken innan läggdags..


Updt:
Jag funderar på att klippa av mig håret, inte allt förstås men ganska så kort. Jag sätter ALLTID upp håret, kanske inte nu på vintern för jag använder håret som en mössa för öronen, men annars så är det alltid i en toffs för jag är värdelös på att få det snyggt. Så varför inte klippa av det kortare och kunna göra en snyggare frilla? Men just nu säger ju ekonomin nej, och jag tänker inte gå till turk salongen och försöka få en seriös frisyr, för det lyckas dom inte med. Så jag måste troligen lägga lite mer denna gången.. Så vi får väl se.. Vore kul att göra något annorlunda..

:)

Idag var det vägning, trodde inte jag skulle hänt så mycket eftersom fusket ihelgen, men tydligen så :) 54,4 stod vågen på. Tänkte gå ner 1 kg, sen är jag nog faktiskt nöjd. Borde verkligen träna också egentligen, så inte allt dallrar. Men gym är trist. Det är mest mina lår som jag vill ha fastare, så hemmaövningar borde väl gå lika bra?=)

Ska snart iväg till körskolan, idag skulle jag träna landsväg tror jag, om inte något mer? Sen har jag EN lektion kvar som jag ska spara innan uppkörning. Vilket jag tror jag får veta idag. Men tyvärr så känns de som om teorin inte gått in så bra, men det lär väl visa sig på testet..
Så antingen sur min eller glad min när jag kommer hem.

....

Jobbat idag, inte likadant skit väder som igår som tur var, snöblandat regn hela jäkla dagen, var ju aningen frusen när jag kom hem. Det var bara att käka lunch och lägga sig under täcket några timmar tills man tinat upp till människa igen.. E var borta igår och kom hem idag, han har varit på konferens i Bålsta(?), så måndagen var ganska så trist, försökte plugga teori så mycket jag kunde, känns som något kommer in och något annat åker ut.. Det bästa med att sova ensam är att jag kunde somna till lugn musik, får jag inte göra när E är hemma :) Men somnar bäst när han ligger brevid. Men tydligen var det en tuff dag för han igår, han gick och la sig innan 21 (undra varför? ;) )

Sitter och pluggar lite teori, ser på någon serie emellanåt. Får se hur det går på de där testen jag ska göra på körskolan imorn, om han nu kommer ihåg det. Men jag vill verkligen ha körkortet innan jul, var inne och kollade på tågpriserna vid jul och det är skit dyrt redan nu, tror det billigaste var 480:- enkel resa.. Så då skulle jag tjäna på att ta bilen. Och jag kan inte boka tåg än på ett tag för tydligen kommer det dröja innan man får veta om man ens fått ledigt..

Nej nu ska jag se 90210 och plugga lite till innan jag slocknar..

Me no good..

Jag är för jäkla dålig på att banta på helgerna, igår blev det pizza och ikväll har jag köpt chips. Aja på vardagarna är jag duktig iaf.. Inget godis då inte..

Men nu är helgen över och nu har jag två lediga helger på raken :)
E undrade om jag var sugen på riga eller tallin kryssning ihelgen, jag vill så gärna men min plånbok vill verkligen inte. Det skulle vara om datorn kom denna vecka och jag fick sålt den. Skulle vara kul att komma iväg, köpa billiga öl och cigg. Perfekt för ekonomin ju ;)

Nu sitter jag och väntar på att världens enklaste mat ska bli färdig, fläskpannkaka, inte det nyttigaste det heller men oj så gott det är.

Vill se någon film ikväll, vet bara inte om de kommit ut någon bra? Jag vill gärna se komedi.

Nepp nu piper det från ugnen..

WTF?

Sitter och håller på med teorin på datorn och fick en fråga som löd: Vad är sant om fotgängare och övergångsställen? Alternativ 1 var:Fotgängare är den svagare parten och har därför inga skyldigheter. Det är fordonsförarna som har skyldigheter
Alternativ 2: Fotgängare har skyldigheter, de får till exempel inte gå över onödigt långsamt

Jag tänkte såklart att det rätta svaret skulle vara 1, men tanke på de äldre, i vilken snigel fart dom går i så kan det inte vara alternativ 2. Men joho alt 2 var det rätta. Kan de äldre då få böter? Med tanke på hur sakta de går.. Fast det kanske inte är med i onödigt långsamt? Aja nu vet jag ju svaret iaf....

Nej jag ska fortsätta plugga nu...

....

Igår kväll hade jag en depp kväll, arg över att så mycket ska handla om pengar. Endel säger att man inte blir lycklig utav mycket pengar, men livet skulle ju vara så mycket enklare om man hade så pass mycket så man aldrig behövde tänka på vad man kan och inte kan handla.. En normal lön räcker väl egentligen. Men på mitt jobb så är det inte några normala löner, inte enligt mig, man kan jobba som ett svin (det gör inte jag) men ändå knappt tjäna några pengar. Jag gillar inte hur lite pengar jag lever på just nu. Jag betalar endast 1000:- mer i månaden nu än innan, men ändå så känns det som om jag vore en urfattig student. Jag avskyr det.
Men jag måste tänka på att de senaste två lönerna har jag dels haft mindre i lön och sen nu senast fyllde pappa år, och då gick endel pengar åt.. Men ändå, jag avskyr det. Jag vill ha ett jobb som ger mig en normal lön, eller ett välbetalt jobb hade förstås inte varit fel, men jag nöjer mig med en normal lön.
Fram till jul kommer det vara ganska så tajt med pengar, julklappar och E var ju tvungen att födas i december ;)

Nej dags att skicka in en massa ansökningar nu..

Gaaah!!

Åh satans huvudvärk till att inte vilja släppa..

Idag när jag kom till jobbet fick vi alla en rolig nyhet, vi ska börja med de delade turerna igen. Skit också. Men som tur är så är det bara en gång på 5 veckor så man ska väl överleva det. Och jag hoppas ju på att jag är borta inom kort. Ringde även ikea idag, tror han sa att dom fått in 2500 ansökningar, så chansen att få det jobbet är väldigt liten. Och det skulle ta över en månad innan man fick något svar.
Jag ska söka två jobb idag hade jag tänkt mig. Hittade två på ams, vet att det är en skit sida, men bättre att söka nånstans än ingenstans?! Den ena var på en klädaffär som ska öppnas, den är jag egentligen lite tveksam till, kanske inte alls är något jag är intresserad av. Men för att få veta, så får jag söka.. Vad som, bara jag kommer bort...

Ikväll blire köttfärslimpa, första "normala" maträtten för mig denna vecka. Till lunch blev det lövbiff och wokgrönsaker. Blire imorn också.

Nej jag ska väl lägga mig en stund och hoppas på att huvudvärken går över...

Ledig dag slut..

Kom en timma för tidigt till körskolan, tur att körskolan ligger i city så man kunde titta lite i affärer. Det tråkiga var att jag inte kunde köpa något. Jag borde nästan få ett diplom snart för att inte ha köpt något klädesplagg på snart 2 månader.. Tittade lite efter present till E som fyller år i december.. Men han vet om att jag inte kan köpa något speciellt dyrt till honom. Jag gillar verkligen inte att vara så här fattig, jag klarar ju mig egentligen, jag har inte haft min fulla lön under någon tid som vi bott här, sjuk och tagit tjänstledigt. Även denna månad kommer inte vara full lönad men nu kommer den STOOORA lönehöjningen (måste nog skriva att det är ironi ifall någon på mitt jobb läser bloggen och misstolkar totalt), så lönen denna månaden kommer inte vara någon större skillnad från min vanliga lön utan sjukdom.. 
 
Måste väl börja igång med mer jobbsökande, jobben kommer ju tyvärr inte till mig. Hade ju varit skönt annars.

Jojust ja, körningen gick rätt bra trots all slask, att det var halt kändes ju, satt som på nålar när jag körde. Nästa vecka så ska jag göra något form av teoriprov för min körlärare, då ska han bestämma om han tycker jag är redo för det riktiga provet. Så ikväll köpte jag hem från en sida som jag kan sitta och göra massor av prov. Så nu är det bara att plugga plugga och plugga ännu mer. Men fan jag måste klara de här innan jul... Jag är mer nervös över teorin än uppkörningen..

Nepp ska plugga lite till innan nattedags..

Liten irreterad??

Haha kan ju inte annat än att skratta..



Ledig..

Älskade lediga dag, så himla skönt att få sova ut.
Men snart ska jag bege mig mot körskolan, vet bara inte vad jag ska ha för skor, alla mina platta stövlar har något hål i sig (tackar skopunkten för det) uggs lär väl inte ens vara en tanke att använda i blasket, så det får väl bli joggingskorna.. Ska försöka att få honom att boka teori och uppkörning idag, men jag antar att han kan neka? Men jag vill bli färdig nu!

Har kört en nyttig vecka, och det har visat framsteg :) Började i söndags och jag har gått ner 0,7 kg... Nu ska det inte komma in en enda godisbit i mig förrän jag är nere i 53, vilket är ca - 1,3 kg. Då kommer det att vara min lägsta vikt. Trist att jag absolut inte har någon motivation till träning så man hade kunnat få en snyggare kropp också.
En annan gång kanske?

Nehe ska sätta på en maskin tvätt, sen körskolan, sen hem och städa och sätta i en ny maskin tvätt.. Härliga lediga dag ;)

Hvetes snö..

Fyfaen vilket väder, nu vill jag gå i ide för i år.. Blåst och snöat så gott som hela dagen. Hur skönt?
Gick ner på stan och köpte ny mössa som det står Bad Hair Day på, passar ju mig bra då jag aldrig får mitt hår att se bra ut. Sen hamnade en foundation med mig hem också..

Hur fasen jag ska köra bil imorn vet jag inte. Det ska ju bli väldigt intressant. Varför snabbade jag mig inte och tog det i somras? Klubbhuvud.

Äntligen är jag ledig iaf. Det enda som ska ske imorn är körskolan, tänker inte göra ett skit mer, förutom att dammsuga här hemma. En lång sovmorgon förtjänar jag verkligen :) Fast först ska jag väl vakna av E´s larm som vanligt när jag är ledig.. Suck!

Dags att leta mat, vad ska man äta idag då? Lunchen blev hemmagjorda burgare med sparris, är ju för jäkla gott de där sparris...

Sen dag..

Usch jag är helt slut efter 5 dagars arbete och jag har 1 dag kvar. Efter jobb så slocknade jag efter ett tag och sov väldigt länge. Fy på mig, men det är behövligt. Vi gick inte och la oss förrän ½2 inatt, vi såg Inception, riktigt bra film. Rekommenderas verkligen.

Har nästan precis ätit middag, här hemma vet man aldrig när vi äter middag, allt mellan 19 och 23 tydligen. Inget att inte äta mat efter 18 här inte. Verkar ju inte stämma för 5 öre. Eftersom vi alltid äter efter 18.
Det blev lövbiff,sparris och lövbiff. Väldigt gott och nyttigt.

Ja annars har man ju inte hunnit med så mycket mer idag, jobbat och sovit bort resten av dagen typ. Vi (E) håller på att slita ur mattan från sovrummet nu. Hade tänkt att behålla den under vintern egentligen, men den blev så ful så de skiter vi i. Snyggare utan också..

Nej jag ska väl försöka hjälpa min käre sambo..

Börjar likna ett hem..

Vaknade lite för sent idag, det tar verkligen emot att gå upp ur sängen varje dag. Hjärnan säger LIGG kvar för helvete.. Men måste ju jobbe.. Men det har gått bra idag, skönt att gå till lite andra kunder. Tror det är bra för oss personal att bytas vid lite ibland, man kan inte bara tänka på kunderna, man måste tänka på oss personal som varje dag går till samma personer. Man blir tillslut kocko i bollen.. Eller iaf jag.

E och T har varit snälla och fått upp skjutdörrarna idag, jag latade mig mest. Okej jag satte faktiskt ihop bar stolarna. Har varit trött sen jag kom hem från jobbet, och jag försökte slockna medans dom köpte dörren, men preeecis när jag höll på att somna kom dom innanför dörren. Ingen vila för mig.
Skönt med skjutdörr och ett helt bord med stolar..
Nu letar jag efter tavlor, hittade en bra sida: www.bimago.se finns fullt med olika tavlor, massor med snygga. Ser inte ut som alla andra tavlor. Men jag är lite småsnål av mig när det gäller lite högre priser. Så vi får väl se vad det blir. Nästa projekt blir väl såna små saker och sen upp med planket mellan oss och grannen.

Nehe jag ska nog ta och dra mig till sängen, känner hur ögonlocken börjar dra sig neråt, lika bra att lyda dom innan dom ångrar sig..

.....

Vilken dag, folk på mitt jobb har tolkat något jag sagt på helt fel sätt och sagt det till min gr chef.. Vad jag inte förstår är att vuxna människor inte kan prata med varandra? Jag bits inte. Förstår du inte vad jag menar så fråga gärna istället för att gå till folk och säg en helt annan mening. Lite irretrande faktiskt. Men så är det faktiskt på ett jobb med nästan enbart kvinnor, vi är ju så överjävliga på att prata.. Och göra en höna av en fjäder..

Vi gick och åt på Böf idag, Böf har alltid varit en favorit för mig när det gäller mysig utemat, men idag sjönk det, det tog nästan en timma innan vi fick maten, och servicen var skit. Smörstekt potatis var pommes, och fläskfilen smakade inte alls som den brukade. Nej jag får nog hitta ett nytt ställe..

Efter mat köpte vi med oss lite snask och gick hem. Jag har precis betsat klart de två sista stolarna. Jag hoppas jag slipper betsa igen på ett tag. Färgen räckte preeeecis.

Snart dags för sömn, ska ju jobba imorn också och dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det. Kill me!

Blackhead...

Lina är en svartskalle, eller VAR, har betsat barstolarna svarta, och så blev jag svart om händerna och så råkade det väl klia i ansiktet så då blev jag förstås svart där också. Men som tur var så gick det lätt bort.
Vi har fått upp det mesta i köket, jag hade tydligen räknat fel med de större handtagen :S så två fattas..

Imorn ska E och jag ut och äta på Böf, hoppas fasen att dom har min fläskfile denna gången, det är ju det bästa dom har, speciellt grönsakerna, mmm smask. Trist att jag bara får dricka cola till maten bara :( Fast jag behöver nog lite vita helger nu. Jobbar ju både denna och nästa helg.

Nej ska försöka få upp de egentliga ofärdiga gardinerna och sen se Cougar Town innan nattedags...

5/6 dagar

Nedräkning pågår till nästa lediga dag.. Inte förrän nästa onsdag...

Har börjat få tillbaka lite av mitt godis sug känner jag, inte för jag tänker göra något åt det, det är bara att ge fan i att äta godis. Men snart är det helg och då skriker godismagen efter godis ;) Men för min egna skull borde jag nog hoppa över det. Vill INTE gå upp i vikt igen. Trivs ganska så bra i den vikt jag är i just nu, eller vi kan plocka bort 2 kg sen är jag nöjd.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi fortsätta med kök, kanske betsa bar stolarna, så vi någon gång blir färdiga med det..

Färg,spackel,handtag osv..

Skönt det ska bli när allt är färdigt, fast samtidigt är det kul att ha något att göra. Den nya tapetern är uppe, svart och så ser det lite ut som labyrinter.. Vet inte annars hur jag ska förklara den. Får ingen speciellt bra bild på den.
Jag satte upp en bård(?) (tummen upp för mig) E fick göra de andra två. Tur väggen är så liten så det varken blir dyrt eller jobbigt.

Vi var iväg och köpte spackel och färg till skåp och ny färg till gardiner, gardinerna verkar det inte bli någon skillnad på nu heller, så jag ger upp för denna gången, det får vara mörkblått ett tag i sovrummet...

Sen åkte vi även till ikea och köpte fler handtag, köket ser ju så mycket bättre ut med dom nya.. Inga jäkla knoppar överallt.

Jahopp imorn börjar mitt 6 dagars arbete, är det nu jag ska gräva ner mig? F*n jag orkar inte.. Jag vet att dagarna går snabbt, men neeeej jag vill inte.

Har varken haft tv eller internet idag så det har blivit lite surfande på mobilen, kom in på ab och om att åkesson ställdes mot väggen. Lars Ohly hade sagt: – Ni är ett fegt parti, som slår nedåt, som vill försämra för de som redan har det sämst, som vill verkligen skilja på vi och dem. Ska vi förbjuda barnafödande också, för barn är arbetslösa? Varför så omogna kommentarer? Jag vet så väldigt lite om denna Ohly men det jag sett av honom har ju inte jag fått ett bra intryck, först på valet då han inte ens kunde sminka sig i samma rum som Åkesson, och nu detta. Okej att han tycker illa om eventuellt Åkesson och SD´s åsikter, men man kan väl bete sig som en vuxen människa? Nej både Ohly och Sahlin är inga favoriter i mina ögon..

Mardröm..

Usch och fy, inatt hade jag en så jäkla verklig mardröm. Jag drömde om att vi hade en fönstertittare, var skit läskigt, låter nästan fjantigt när jag skriver det men jag vaknade fan upp flera gånger och ville inte somna om. Och när jag somnade om så kom jag in i drömmen igen. Jag var helt fast besluten om att jag skulle köpa ett basebollträ när jag vaknade på morgonen.
Men har ju förstås inte köpt något baseballträ, hoppas bara jag slipper dessa drömmar igen. E ska åka iväg över någon natt om några veckor, kanske man borde ha ett då ändå...

Huvudvärk har jag också fått, skulle verkligen behövts en dörr nu till sovrummet, för när jag har ont i huvudet blir så överkänslig mot ljud..

Lär väl stänga ner denna ljusa jäkla skärm så kanske värken släpper...

HALKBANA

Började med att gå upp tidigt som fan på min lediga dag. Till körskolan och åkte till Etuna, men en vanlig biltur tar ca 30 min dit, men idag tog vi rejäla omvägar som gjorde att det tog 2 timmar dit. Jag slapp köra dit. Men fan så kul det var, jag trodde verkligen inte att det skulle vara det. Men det gick riktigt bra och man kände sig lite som en racerförare, fast i jäkligt låg fart förstås. Suget på körkort är ju iaf tillbaka, bara jag slipper mörkret. Men det var kul och intressant, fick köra med och utan abs bromsar. Abs är ju tydligen inget givande alls på is, eller det hala. Trodde jag faktiskt det gjorde men icke. det bevisades ju.. Haha kom lååångt ut en av gångerna som jag körde, men jag skrattade mest, han jag körde med fick massor av motorstop, vilket gjorde det ännu roligare, kände mig inte sämst :D

Firade med att köpa spicy hot och den nya marabou chokladen (winter) som nästan var lite för mycket, första biten var väldigt god men sen lite för mycket choklad...

Väntar nu på att E ska komma hem , han skrev något om färg till luckorna, har ingen aning om hur han har tänkt nu men det får vi väl se. Får väl passa på att köpa ny färg igen då till gardinerna..

Nepp ska klä på mig nu..

Piss och skit

Ja då var det jobb igen, fick lönehöjningen idag, inte alls som jag trodde, jag räknade faktiskt med mer. Men på samma gång orkar jag inte bry mig, jag vill bort därifrån, så snart som möjligt. Jag måste söka andra jobb. Nu är jag ledig tis,ons sen ska jag jobba 6 dagar i rad, jag kommer vara en bitterfitta efter de dagarna.

Efter jobb sprang jag en snabbis på stan, hittade inte det jag ville ha, åkte och hämtade de nya tapeterna och köpte svart textil färg. Hem och färga, som verkar visa sig bli mörkblå så det är väl bara till att göra om igen. Fast det är ju inte vitt längre, och det är jag glad över.
Sen åkte vi till Ikea, köpte nya handtag till köket, E har monterat upp de mesta och det ser så mycket bättre ut. Frågan är bara hur man ska täcka alla andra hål så snyggt som möjligt?

Just nu håller E på med barbordet, jag känner mig inte alls hjälpsam. Jag har sett på Desp medans han gör detta :)

Imorn är det halkbana då, hoppas jag kommer levande tillbaka......
RSS 2.0