Halkbana..

Tror inte jag nämnt om att jag har halkbana på tisdag, endel är kanske såna som tycker att det ska bli skit jul, men jag gör det då inte, att åka dit med andra människor och köra med dom i bilen, vafan, blir ju tillräckligt nervös med att köra med trafikläraren. Så nej det är inget jag ser fram emot, ikväll tappade jag totalt lusten att köra bil, köra när det är mörkt är ju livsfarligt, men vänjer sig säkert, men hur lång tid tar det då? Sommarkörkort vore nog något för mig. Köra i mörker inom stan funkar ju, men på en landsväg, med bilar som bländar en och kör som galningar, ne fyfen.

Imorn kommer våra nya tapeter, E säger sekunden efter vi beställt dom om dom verkligen var så snygga, att uttycka sig innan gick nog inte. Aja, vi lär väl se, den väggen som ska tapetseras är så liten så den är inte ens jobbig (säger E).. Och vi behöver bara köpa en rulle så något dyrt blir de ändå inte.

Jag funderar på om jag ska ta en sväng på stan imorn (tröstshoppa inför tisdagen) fast inga kläder utan isf något till hemmet.

Nehepp det är väl dags att göra sig ordning för sängen, katterna har nog borde lekt som galningar och sovit i sängen när vi varit borta, kan nästan göra en kattmössa av all päls.. Så måste ta klädrullen och få bort allt hår från överkastet..

Hemma igen..

Då var vi tillbaka i Västerås igen. Haft en trevlig helg i vetlanda.
Igår skulle vi göra stan, men jag gick helt tomhänt därifrån. Har nog aldrig hänt förut.
Pappa blev väldigt överraskad över sin present :) Väldigt glad.
Sen var vi och åt på stadkällan, mysigt men kasst med mat, jag betställe hälleflundra och det var det enda jag fick, och sparris. Öhm, 270:- för en liten fisk? Som inte ens var speciellt god. Aja trevligt var det ändå. Man får inte räkna med för mycket av vetlanda.

Sen åkte vi hem en stund innan vi åkte på någon hemmafest som inte alls var för spännande heller. Sen ner på stan, skulle äta pasta, men kön rörde sig knappt alls så vi begav oss hemåt..
Inte varit något bakis alls, skööönt. Men en kebabtallrik satte sig gott i magen :)
Jag körde några mil hem, jag vill aldrig igen köra i mörker, det är ju riktigt hemskt. Usch och FY!

Nej nu ska jag ta och kela med mina små katter..

god natt

Jag testar att skriva nu bara. Hemma i vetlanda nu. Ätit tacos och gjort ordning pappas present. Nu är det dags att sova. I morgon ska vi göra stan.

Mobil

Skrev igår att E kikade på ny mobil, fick bli att även jag köpte en. Månadskostnaden kommer inte bli så mycket mer än vad jag har nu. Jag har haft tele2 kompis mest för att E har det, då messar och ringer vi så gott som varandra gratis. Så nu när han ändå bytte så bytte jag också, härmapa.. Jag alltså.
En sony ericsson xmini eller vad den nu heter, skit bra som de verkar nu. Surfa på nätet utan att det kostar något extra, eller jo klart de kostar, men för en viss summa varje månad så kan jag surfa hur mycket jag vill.. Behövs verkligen datorn längre? Mest för att se mina serier..

Vi var och beställde tapeter också idag, nu blire en hel svart, men lite småhäftig.
Köpte även present till pappa, slog in det i färger som ska ingå i hans andra present, men om han kommer fatta det vettifan..
Imorn ska jag göra tårta, lär väl gå upp i bra tid OM något går helt åt skogen..

Nehe ska snart lägga mig i sängen, fortsätter väl surfa där. Skönt med spotify i mobilen nu iaf :)

Satans katter..

Katterna har käkat på sladden till internet, så vi har inte haft något internet på hela dagen, men nu fick vi igång så jag kan ha det. Jädrans katter, måste komma på något som gör att dom inte käkar på sladdar. Är ju inte första gången direkt..

Satt precis och letade resor hem, men alla är slut. Hade velat åka hem imorn så hade E fått komma på fredag, men så får de inte bli. Så de får bli på fredag istället.

Datorn är inlämnad för sista gången, jag hatar media markt nu, jag vet att det inte är dom som gör fel, men jag hatar att åka dit varje gång och inte får något för det, men E vill gång på gång att jag ska lämna in den, men nu får HAN stå för om det kommer kosta något. Jag vägrar lägga ett öre till på skiten.
Vi hann ner på stan också, E skulle kika på mobil så jag sprang in på kicks och köpte nytt puder, hittade även en parafym som jag vill ha, Lancome, men de kostade över 600, så jag ska in och kika på nätet först.. Annars önskar jag mig den i julklapp..

Jobb imorn, usch usch och åter igen usch...

Sick And Tierd

Usch, jag tycker det börjar bli riktigt jobbigt att gå till jobbet. Jag orkar fasen inte längre, jag behöver ett nytt jobb nu för min egen skull. Det är ju tur att det finns så bra arbetskamrater iaf. Vet faktiskt inte varför jag har blivit så trött på det, har varit det fram och tillbaka länge, men nu orkar jag inte mer. Jag behöver komma till något nytt, där jag lär mig nya saker och inte samma sak dag in och ut. Jag hade sån stor lust att gå och säga upp mig idag, men det är ju inget jag kommer göra, jag kommer heller inte hålla på att sjukanmäla mig för jag inte trivs längre. Så fungerar inte jag.

Annars idag har vi varit iväg på en storhandling. Vi ska försöka att bara handla varannan vecka nu, och inte en jäkla massa småhandling som till slut blir en massa pengar. Åkte först förbi ÖB och köpte shampoo,balsam, tvätt och sköljmedel, duschcreme, ja sånt som är en hel del billigare än det är på t.ex maxi.

Imorn måste jag ner på stan och köpa nytt puder, jag ska INTE gå in i några klädaffärer alls har jag tänkt mig. Jag behöver fan inga kläder just nu. Eller jo jag ska inte gå naken förstås, behöver bara inte några nya. Ska även köpa present till pappa. Nästan hemskt att gå på stan UTAN att gå in i klädaffärer. Men det får isf vänta till slutet av månaden, då ser jag om jag har råd..

Ledig imorn alltså, det är bara de inköpen och sen MÅSTE jag plugga teori.. Får fan tejpa fast ögonen i boken.

Blöt katt

Ja lilla Sture han kan, E har betsat ute på inglasade balkongen, Sture tog den chans han fick och sprang ut snabbt som fan, Sture fick fina svarta tassar som han gjorde fina tryck med på golvet. Det Sture inte visste om när han gjorde det äventyret var att han blev tvångsbadad. För det gillade han minsann inte, men var tvungen att få bort den svarta färgen från pälsen.

Lite bildbevis på kvällens händelse:


Snälla Skilla skulle ju hjälpa till iaf :)

Seeg dag..

Jaa så går de, man har mått som man förtjänat idag. Blev lite för mycket dricka på för kort tid. Jag slockna t.om och jag tror inte det har hänt sen jag var 16.. ILLA LINA! Och E mååååste alltid påminna dagen efter, förstås.. Tror inte han tycker om mig onykter alltid, fast de gör ju inte jag heller.. Tänkte säga att jag ska hålla mig nykter nu, men nästa helg kommer det bli lite dricka, men jag ska nog köra lite påvägen hem så får hålla mig lugn ändå..

Nu har filmen börjat igen, Vid din sida... Såå bra

...

Inte vaknade vi som vi skulle idag, larmet stod på 11, halv ett kom vi nog upp. Så duktiga sååå på att gå upp, vi lyder nog aldrig larmet när vi är lediga.
Tog en snabbis på systemet och köpte en billig flaska vin, sen en snabbis på bauhaus, där blev det inget alls, tapeten som vi ville ha hade dom inte :( och blommorna, ja dom lär nog jag få stå för ändå..

E åkte iväg nästan direkt när vi kom hem, jag råkade hamna i telefon med mamma i över en timma, vilken tur att telefon finns, annars hade jag nog aldrig klarat det här avståndet. Längtar verkligen till nästa helg, jag tror det kommer bli pappas bästa födelsedagspresent någonsin faktiskt. T.om jag skulle bli skit glad för den. De kostar ju endel men det är han helt klart värd.

Har precis lagat mat, slängde ihop fläskfile,championer,creme fraiche och oxfond, blev riktigt gott faktiskt. Tog snabbmakaroner till så jag lär väl vara hungrig om någon timma igen.. Ett glas vin till maten också :) Har ännu inte bestämt mig om jag ska åka till A eller om jag ska möta upp dom på stan, jag är ju långt ifrån färdig, så får väl se när jag gjort mig i ordning vart dom är.. Har ingen lust att stressa.. Är bara boys där ändå och dom ser väl på fotboll eller spelar något spel, de intresserar mig inte så speciellt mycket..

Skulle betsat idag men vi skjuter väl upp de nån dag ;) Känner att det inte är såå lockande idag..

Can´t sleep..

Blöööö, kan inte somna, höll på att somna preeecis när E skulle lagom börja vrida på sig sådär 100 ggr. Jepp då piggna jag till och är vaken fortfarande.

Imorn eller idag blire ju, så ska vi till bauhaus är det tänkt, vill köpa lite blommor och kolla på en tapet. E får för en gångs skull stå för blommor :)
Har gått igenom mitt kontokort kvitto ikväll, ligger egentligen liiite för många tusenlappar i minus, dels p.ga den där jäkla satans datorn. Och sen en jäkla massa till lägenheten, en massa småsaker som blir till en väldigt väldigt stor summa. För mig är det en stor summa. Jag funderar på om man ska åka till Media Markt, för det är ju inte batteriet det är fel på, köpte ju ett helt nytt och det laddar ändå inte. Då borde ju iaf DOM stå för 600:- som jag fick betala bara för att få tillbaka datorn utan att gjort ett skit, mer än att ljuga ihop ett fel. Datorn har varit inne sååå många gånger att dom egentligen borde ge mig en ny dator, men det lär ju inte hända. Två av gångerna när jag väl kunde lämna in den på garantin gjorde dom inte ett skit med den..

Över till annat.. A ska ha fest imorn, men den börjar redan 14, tror inte jag orkar redan då, fan man börjar ju bli gammal. Så jag funderar mer på att antingen komma senare eller kanske skippa? Men trist att sitta hemma hela kvällen också. Så vi får väl se.

Nej ska leta efter något väldigt tråkigt att läsa så man kan somna nån gång..

Snodd av Anna :)

Du heter: Lina Johansson 

Smeknamn: Inget..

Låt som när du är ledsen sörjer till? Sonja Alden- Endel är vackra när de dör

Beroende av: Kärleken

Vad tror folk om dig? Ingen aning


Stämmer det? No clue

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon

Hur imponerar man på dig? Vet faktiskt inte..

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja för ofta kanske..

Var bor du? Östra Hamnen

Trivs du där? Super

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: Oftast Hej de är Lina

Vem ringde du senast?: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: En hel del

Antal timmar sömn inatt: Hm, ledig, så ca 10 timmar sammanlagt?

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Kommer alltid i tid, om inte E är med, då blir vi oftast sena.. Och dom kallar oss tjejer sega?

Hur känner du dig nu: Glad!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Brukar kalla dom för häxor, inget jag gillar..

Vad saknar du: Endel i Vetlanda

Hade du en bra kväll igår: Ja

Favorit dryck på morgonen: Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 2

Är du blyg?: Ja till en början är jag nog det.. Sägs det..

Sysslar du med någon idrott: Nej jag tittar bara på...

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hmm nja inte kärlek kanske.. Andra ögonkastet kanske ;)

Har du spytt offentligt: Ja

Är du nöjd med ditt liv: Både ja och nej.. Det blev inte riktigt som jag trott

Är du bortskämd: Jag tycker inte det.

Vad gör du i morgon: Sover länge, betsar barbord..

Vad är det värsta du vet?: Vad svårt, men det är nog att ha mamma och pappa så jäkla långt bort..

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja dom som finns kvar tycker jag är bra vänner.. Det visar sig tydligen vilka som är riktiga vänner när man flyttar...

Vad är det finaste du fått?: Fått massor av fina saker..

En speciell dag du minns: 17.e okt 05

Du samlar på: Inget

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma

När grät du senast: Minns faktiskt inte

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Göra mig av med ett av lånen, resa med nära och kära, köpa massor med saker till lägenheten, bil och en jäkla massa kläder, räcker pengarna till?

Vill du gifta dig: Ja

Vill du ha barn: Ja

Är du musikalisk?: Haha nej, jag lyssnar bäst

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola Zero eller Pepsi Max

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Väldigt sällan

Jojo?

Guu så skönt det var med sovmorgon, vaknade som vanligt av E´s larm. Men somnade gott om sen.
Jag har faktiskt inte gjort så värst mycket idag. Tvättat och cyklat till färgaffären och köpt en pensel, ja det var väl min dag..

Tror jag ska börja igång med det nyttiga någon vecka igen, jag är nog lite av en jojo bantare, fast för mig handlar det bara om att jag går upp 1 kg så går jag ner det igen, sen är jag nöjd. Och då brukar en vecka räcka. Lagom.. Haha..

Igår hade vi snacks dag här hemma, chips och godis. Så nu ska jag försöka hålla mig borta från det ihelgen. Försöka bara!! Det nyttiga börjar på måndag till öhm fredag, åker ju hem till Vetlanda på fredagen, och då vet vi alla att det inte blir nyttigt.

Imorn måste jag ta och betsa bordet.. Om det visar sig vara fint väder tror jag att jag ska ta en promenad också..

4 dagar ledigt

Äntligen är vecka 2 på schemat är, vilket betyder 4 dagar ledigt. Så nu är det inget mer jobb för mig denna vecka. HÄRLIGT!
Snö har det kommit lite idag, men inte i närheten som stackars Vetlanda har fått, det verkar ju t.om stanna? Usch stackare.. Usch jag ryser av bara tanken med vinter, snö och kyla. Det är mysigt att tända ljus och lite mörker. Men jag avskyr att jobba i den kylan. Men vi hoppas på att det är sista vintern inom vården, eller det är ju bara jag som kan bestämma, jag tänker ju söka annat om Ikea inte vill ha mig.

Nu när man får snåla lite på kläder (Buuuuu) så ska jag nog göra en "Måste ha lista" Lär nog få börja med en vinterjacka (trivs inte i den långa svarta som man kan gömma händerna under kragen på), sen platta vinterstövlar som jag kan ha till jobbet. Tur nog är det inte sådär jättekul att shoppa kläder i denna årstid.
Men någon jacka lär det troligen inte bli denna månaden.. Om jag inte hittar någon fin billig. Men hur stor chans är det?

Har pratat med mamma idag, tror pappa kommer bli skit glad över sin present. Ska bli kul att se hans reaktion nästa vecka.. Tror jag ska vara snäll och göra hans schwarswald tårta i år igen, han fyller ju faktiskt 50...

Nej nu ska det ses på drägg (Kungar av tylösand)

På väg..

Sådär, då var det iväg skickat, nu är det inte bara tomt snack. Jag har sökt nytt jobb. Och jag hoppas så jäkla mycket på att jag får det.

I de sista frågorna fanns frågan om man kunde tänka sig att jobba utomlands, för mig har det aldrig varit intressant att jobba utomlands, att jobba i västerås är stort nog för mig. Men det är tydligen något man måste ifrågosätta? Skulle E söka jobb och få jobb utomlands så är det en självklarhet för mig att flytta tillbaka till Vetlanda, för här har jag inget mer än han. Ja inte som jag skulle stanna för iaf. Jag skulle ta tjänstledigt under den tiden och jobba hemma istället. Inget konstigt med det. Vad skulle jag göra här i vi säger 6 månader? Gräva ner mig i en grop? Det är nog det som skulle hända..

Aja jag ska försöka att inte ha för höga förhoppningar på det jobbet.

Hämtade ut batteriet till min gamla dator, och datorn fungerar nu om man har laddarn i, men det laddar inte, så jag har fan inte en aning om hur jag ska göra. Jag lägger inte ett öre till på den datorn. Jag har enbart förlorat på den om jag inte får den såld. För datorn funkar utmärkt, det är bara något till batteriet som inte sköter sig som det ska..
Men jag slänger väl ut den på blocket och ser om någon snäll jäkel vill köpa den..

Sunday

Vilken fin dag, mysiga höstdag. Vi gick ner till stan (hur fasen säger man när man så gott som bor i stan, ner eller upp?) käkade brunch på sportbaren, den är ju sådär, vi har ätit den en gång innan och då var den också inte på topp, men vi hoppades på att den skulle vara bättre nu, men ne likadan som sist. Varför har inte hotellet kvar sin brunch för, den var ju toppen. Efter brunch så gick E och klippte sig, vilket var på tiden, så nu är han min fina E igen :)
Jag gick och kika i lite affärer och upptäckte att vi fått Rut m.fl i Punkt, det kliade lagom i mina fingrar, jag vill shoppa kläder. Men neeeej jag kan inte och får inte, inte just nu. Men dom verkade ha bra priser och ganska så snygga kläder.. Hittade en skjorta och en mössa som jag kanske vill ha.. SEN!

Nu har jag precis satt på en maskin disk och en maskin tvätt, plockat undan lite. Och nu bor jag i soffan igen. E är och tvättar sin mc. Tänkte vi kanske kunde gå ut och gå en sväng sen, ska ju vara väldigt fint häromkring, måste väl se oss omkring nu när vi bor här? Kan ju inte bara gå fram och tillbaka till pizzerian ;)

Imorn är det jobb igen, men bara en kort vecka, har min långlediga helg denna veckan, och veckan efter det åker vi heeeeeeem, fan, kom precis på att vi inte har skaffat kattvakt.. Skit! Vägrar lämna dom helt ensamna utan att någon ser till dom fre-söndag.. Aja det löser sig nog.. Någon vänlig själ kanske kan titta till dom..

Något bra på tv kanske??

Bra helg.

Igår blev det utgång, E hade rätt. Jag sa att jag inte skulle ut, men efter några öl så kunde jag förstås inte motstå.. Först hem till Carros brors kompis, drack lite till, sen ner först till pitchers, sen vidare till bmb, väldigt trevlig kväll. Gick hem lite tidigare och svängde förbi saffets och köpte bab, började gå hemåt i mina jäkla klackar, ungefär halvvägs hemåt hade jag ont och slet av mig skorna.. Jaaa hjärnan gick väl inte helt som den skulle, men de gjorde ju fan ont.. Hem och käka och sova. Men har mått helt okej ändå idag, vi har varit och kollat lite dörrar på beijers och ikea. Bor folk på ikea? Seriöst, på helgerna är det smockfullt.
Jon och Emma kikade förbi på lite fika.

Sen ikväll har vi bara myst, oxfile till middag, jag är lite känslig vid rött kött och magen var inte på topp för jag vräkt i mig nachos, sen hallonbakelse till efterrätt.
 Tänka att 5 år redan har gått, inatt för exakt 5 år sen så låg vi i hans loft säng(som jag slog ut en jäkla massa hjärnceller i) och jag ville veta om han trodde att det skulle bli något mellan oss, med tanke på distansen annars. Och här är vi idag, 5 år senare, har precis köpt en lägenhet. Jag kan inte annat än längta tills allt det andra kommer, ring 1, barn, ring 2 och hus.. Jag ser fram emot framtiden tillsammans med honom.
Jag älskar dig mer än något.

Home..

Hemma från jobb, skippade rasten och fick komma hem tidigare. Har precis fått i mig fisken från igår, den fisken är inte min grej riktigt, tycker inte om att plocka ben ur munnen..
Påvägen hem när jag cykla så hoppa kedjan ur, jag har koppla ur handbromsen och får inte i den igen, vilket ledde till att mina stövlar fick bli bromsen, kan nästan säga hej då till dom stövlarna.. Blev så fina SÅÅÅ!!!

Batteriet hade inte kommt idag heller, Fuck, hade verkligen behövt det nu, för alla pengar som går att få tag i behöver jag. Jag vill inte låna några pengar av någon, jag vill inte ta av körkortskontot för jag vet inte hur mycket mer det kommer kosta. Den här månaden var jobbig med pengar, har varit fattig hela månaden, men jag kan förstå varför. Var sjuk i augusti, flyttstäden,utemöblerna, tapeter hit och till aspvret, småprylar, utemat(i massor). Ja så varför mina pengar är borta förstår jag, men jag tycker inte om det... Nästa lön nu TACK!

Nu är det bara att vänta in E så vi ska åka till enköping(tror jag) och kolla på bord och hoppas vi tycker om det så vi tar med det hem. Då ska jag bara måla om det till svart..

En snabbvila innan vi ska iväg..

...

Ledig idag, varit på körskolan, städat, övningskört med E.
Pratat med mamma om pappas present. OM vi köper det vi tänker oss (som eventuellt är lite för dyrt) så skulle han bli skit glad. Vore kul att kunna ge honom det.

Imorn så är det jobb igen, sen ska vi åka och kika på ett barbord som vi hittade på blocket för ett bra pris, hoppas vi tycker om och köper det. SEN efter det ska vi handla lite mat för lördag, firar nämligen 5 år tillsammans då <3 (Tycker nog att en ring skulle sitta fint snart? :) )

På fredag ska jag möta upp Carro efter jobbet, då ska vi handla lite på systemet och dricka och käka lite här hemma.. Blir trevligt, har fasen inte råd att gå ut på krogen tyvärr :(

Sen kanske vi har hittat dörrar också, lite billigare än dom på Bauhaus, men då gäller det bara att jag kan sälja min dator så jag får pengar.. Hoppas batteriet som vi beställde från Hongkong(?) kommer imorn..

Nej nu ska jag se OTH :D

Boll!

Boll på tv, går ju riktigt bra för Sverige, not!

Ledig imorn, äntligen. Men nu har jag bestämt mig, jag ska söka på ikea. Jag orkar inte mer på hemtjänsten.
Så sen är det bara att hålla tummarna att jag kan få något jobb där..

Håller på med maten, sent som vanligt. Idag blir de köttfärslimpa, smask.
Vi var iväg på Bauhaus, tänkte köpa skjutdörrar, men fasen vad priset stack iväg, så vi avvaktar lite och ser om vi hittar något som kanske är något billigare. Men det blir inga "dragspelsdörrar" iaf, tycker det känns gammal och lite fult kanske? Då lägger jag hellre lite mer pengar på finare dörrar.

Imorn är det körlektion igen och som vanligt har jag varken kört eller läst något. E´s bil är inte i det bästa skick just nu. Men ska försöka läsa den övning som han bad mig läsa senare idag..

Dags för mat..

Just another monday!!

Uhh jag har blivit så seg på att gå upp på morgonen, innan hade jag inga som helst problem, när klockan ringde så snooza jag kanske en gång sen upp och pigg. Nu snoozar jag flera gånger och allt går skit segt. Larmet står på 6.15, jag går inte upp förrän 6.40. Käkar frukost samtidigt som jag sminkar mig. Och då ser jag inte ens på tv längre.. Illa! Det var min morgonrutin innan.
Tog ingen rast idag heller, börjar bli till en vana.. Fick med mig en arbetskamrat hem och kika på lägenheten, fikade lite (råkade ge tokstarkt kaffe) ooouups! Sen käkade jag inte min lunch förrän efter 16.

Annars har jag mest segat ikväll. Imorn ska vi väl förbi bauhaus och eventuellt köpa dörrar, jag lär väl köra dit eftersom jag har körlektion på onsdag(blä). Sen borde jag plugga teori som jag blev tillsagd. Jag gillar inte alla dessa måsten, finns ju bara ett enda måste egentligen och det är plugga teori..

100 jobb ska ju släppas på nya ikea, kanske man ska söka något? Jag vill bara bort från hemtjänsten nu, känns inte som det spelar någon större roll vad det blir. Lönen på ikea verkade tydligen inte heller vara något att hurra för, men kanske större chans att höjningen blir mer där än på HT? E får ta och hjälpa mig med cv. Jag har aldrig sökt jobb på så sätt. Tror det ikea ska öppnas nån gång nästa år, vilket min plan lite är tänkt, att vara kvar på HT detta året sen söka vidare, så vafan, söka skadar ju inte?

Min hosta vill inte ge med sig, men det är väl självförvållat antar jag, dum rökare som jag är. Men det är också en sak som jag har tänkt med att lägga av med detta året. Jag borde belöna mig själv med något om jag både byter jobb och slutar röka, eller kanske E kan belöna mig med något? Lät bättre...

Nej fan, måste pumpa däcken till cykeln, kommer knappt framåt..

G´bye ´n G´nite

kväller..

Jag blev hemma, det var ju sista GP ikväll, så självklart stannade jag hemma. Haha. Fast hade jag inte jobbat imorn så hade jag följt med. Jäkla helg jobb.

E och A gick inte för så längesen, så äntligen kunde jag få plocka fram mitt helg snacks och det slank ju i jäkligt snabbt :(

Nu ska jag se på en av de bästa filmerna: PS I love You.. Åh den är ju så otroligt bra.

Bord sålt-check!

Då blev vi av med bordet, dom pengarna behövdes i min kassa, men jag ska försöka så gott som möjligt att inte röra dom. Vi har även varit runt och kollat på barbord, jysk,nordik,rusta,nisses,finn möbler och något i hallsta. Vi hittade ett, bordet var okej i pris, 2700 men bara 4 stolar till skulle kosta över 5000, DYRT! Hur kan stolar vara så dyra? Men det är väl bara att fortsätta leta. Ser ju väldigt tomt ut utan bord..

Har inte bestämt mig för kvällen, de är några som troligen ska ut och käka lite och dricka lite öl, jag skulle ju kunna följa med och äta, men trist att vara nykter bland alla, och jag lärde mig ju sist jag drack då jag skulle jobba dagen efter att jag aldrig skulle göra det igen. Ja inte så som då iaf. Eller så köper jag någon god mat och lite godis och ser på någon film här hemma.. Får väl fundera på det en stund.

Skjutdörrar ska ju också inhandlas, får se om E kanske orkar göra det imorn när jag är på jobb. Åh jag vill ha färdig lägenheten nu på en gång. Men allt ska ju kosta så satans mycket pengar.

Nehe ska se om jag hittar dörrar och bord..

Glad för det man har..

Jag följer som sagt alla sorters bloggar, har hittat folk med borderline, föräldrar med barn som har full trisomi 13,18. 18 hittade jag genom 13´s blogg. Den har jag precis läst, det måste vara något så otroligt hemskt att förlora sitt barn. Ett litet litet oskyldigt barn. Det kan nog inte finnas något värre. Man sitter med gråten i halsen och tänker samtidigt att man ska vara glad över att man är frisk. Och hoppas även på att man en dag också får friska barn. Jag hade aldrig hört talas om dessa sjukdomar innan jag läste deras bloggar, men jag är ju sån, jag läser mycket om sjukdomar.
Varför förstår jag inte, jag är ju egentligen livrädd för dom. Fast det kanske även är därför jag dras till dom.

Det blir en lugn fredagskväll. Pizza från kajens och lite idol. Imorn får jag nog bordet sålt, behövligt för plånboken, men det mesta går väl till det nya barbordet som måste inhandlas snart..

It´s all ´bout the money..

Torsdag och jobb igen. Gick helt okej igår på körningen, nu är halkan bokad och han tyckte jag skulle börja plugga en massa teori nu till v43. Vet faktiskt inte varför just 43, har han en plan som jag inte vet något om? För v43 har jag inte halkan.. Aja de återstår att se.

Fick min andra dator idag, 600:- för inget gjort alls? Men jag ska köpa ett nytt batteri och visar det sig att det inte är just batteriet som det är fel på så har jag rätt till pengarna tillbaka. Men batteriet kostar ju säkert mellan 5-800, där jag har kollat iaf, varför kommer kostnader när jag behöver det som minst. Egentligen ligger jag säkert minus en jäkla massa hundra men jag har ett körkortskonto som även ligger lite plus och sen ett annat konto. Så det får ju bara bli att nalla därifrån. Jag måste ju överleva. Men nästa månad tänker jag inte köpa något till lgh(försöka) men då fyller däremot pappa 50 och något ska handlas till honom, fast Kim och jag lägger väl ihop. Men han är nog den svåraste människan att köpa något till, han har ju egentligen allt han behöver(vad jag vet).. Något kommer vi väl på. Tänk tänk tänk...

Dagarna går för fullt, snart bott här i 2 veckor redan, damn vad tiden går fort. Någon dag kommer det kanske bilder..
Har fullt av serier att ta igen, glömmer och hinner knappt med att se, vi har varit iväg mycket efter jobbet..

Ska nog faktiskt ta och se något av alla avsnitt nu..

Herå!

ELIT VETLANDA - SM GULD 2010

Fan vad bra, Vetlanda vann speedwayen :)
Nej ska se klart speedwayen nu.

FYFAN VAD NI ÄR BRA :)

uhhh!

Ledig dag, men en ledig dag är ju sällan en helt ledig dag. Idag ska jag iväg och köra på körskolan, har ingen lust alls, för jag har inte kört på några veckor med E och det var en månad sen jag körde med körskolan. Finns ju aldrig några tider med min lärare och när det blir så lång tid mellan så tappar jag suget. Tappar suget ännu mer när jag vet att jag troligen inte har råd att köpa en bil, jag vill inte ha en skrot bil. No way!

Usch börjar ha riktigt dåligt med pengar också, fast jag kommer förhoppningsvis kunna sälja datorn som borde komma denna vecka, sen ska jag sälja köksbordet också. E måste bara fixa reporna som har fint fixade i flytten :) Vi ska ha ett barbord istället.. Men som det ser ut just nu, fattar jag verkligen inte hur jag ska klara mig resten av månaden. Borde kanske väntat med att köpa allt som man har gjort.. Aja gjort är gjort och man klarar sig ju alltid på något sätt.

Nu är det dags att göra mig iordning. Ska även försöka hitta till körskolan härifrån.

Tjoop!

Vi tog sovmorgon idag, vi behövde och förtjänade det. Sen drog det ut till e-lund, jag orkar inte skriva hela historen där, jag hittade det jag absolut ville ha för BARA 1500:- till inglasade, men några andra var snabbare att ta det först. Men håll alla era tummar att vi kan få köpa vårat alternativ 2 imorn. För ett billigt pris där också..
Annars blir det sura miner här....

Vi (E) har fått upp en fondtapet, vi har letat skjutdörrar och tror vi har hittat det vi vill ha, men frågan är om svart är snyggt mitt i allt vitt i vardagsrummet? Men vi måste ju nästan chansa, vitt på vitt känns FÖR vitt. Fondtapetern blev fin, känns lite varmare med turkost och beiget(stavning?) något liknande.

Aja mitt i allt tog vi champagnen som var kvar och sen rom och cola, gick sedan ner till bishops som var överfullt, tog istället till pitchers, där vi fick vänta väldigt och för länge på maten, sen till bishops igen och lite efter 23 gick vi hem ( är vi över 60?).. Men eftersom vi fortfarande har massor som vi vill göra imorn så kan det vara skönt med en tidig kväll..

Så nu väntar bara sängen innan vi ska upp på nästa shoppingrunda, för en gångs skull tror jag även E tycker detta är ganska så kul nu när VI äger lägenheten ( eller ja banken )

Nighty night!!

Färdiga??

Äntligen färdiga ur aspvret, vi trodde vi skulle vara färdiga där redan i tisdags, men oj så fel vi kunde ha. Var där sist idag.
Igår så hade vi beställt ett städteam AR Städteam rättare sagt, absolut inget jag rekommenderar, jag tycker för det första inte dom var något speciellt bra på att städa, fast mest småsaker som dom glömde. Sen så snodde dom med sig ALLT utan lampor som vi lämnat kvar, t.ex stege som vi lämnade kvar för dom skulle komma åt bättre, E ställde ut skohyllan på balkongen, den snodde dom också med, plus glas och bestick och lite annat. Vafan får dom att tro att dom kan sno våra saker? Och vi kom ju t.om dit medans dom var där, då hade dom ju kunnat fråga? Men vi fick ringa och be dom komma tillbaka med våra saker. Och det gjorde dom. Men aldrig igen tänker vi anställa ett par billiga turkar till att städa.
Usch nej jag orkar inte skriva om aspvret.

Verkar väldigt bra i den nya, har fortfarande endel att plocka upp, men har fått upp det mesta ändå. Så svårt att veta vart man ska göra av allt bara. Men när allt är klart så kommer det nog bli jätte fint. Jag ska nog sälja köksbordet så vi kan köpa barbord istället, fondvägg till tv väggen, matta och möbler till den inglasade balkongen, tv till sovrummet, dörr till sovrummet(är just nu öppet mellan vardagsrum och sovrum), byta knoppar i köket ( hon som bodde här innan har 3 knoppar på varje lucka, WHYYYY?????) Ja så det är ju endel att köpa, fast inget är ju några direkta måsten. Men vi ska väl försöka köpa de så snart som möjligt. Diskmaskin och tvättmaskin är ju en dröm :) Har redan kört några rundor på båda.
Först idag har vi orkat bygga ihop sängen, vi har däckat ganska så snabbt när vi kommit hem varje dag denna veckan.

Imorn ska vi nog kolla lite på barbord, tv och lite annat.

Känns förbannat skönt att ha lämnat aspvret utan att behöva betala dom något. Vi fick bara fixa lite tapeter istället för att betala 3600 för att dom skulle göra jobbet, blev under 500 att göra det själva..

Nej finns ju saker att göra här..
RSS 2.0