Same shoes?

Nu har jag rensat bort lite skor och vinter kläder som inte används.
Märkte när jag tittade in i skogarderoben att jag verkar ha en förmåga att köpa liknande skor hela tiden, jag tror jag har 3 eller 4 par skor som ser nästan likadana ut, men jag är sån som när jag köper nytt så åker dom andra skorna in i garderoben, vilket gör att jag helt glömmer bort dom. Men nu när jag skulle rensa så hittar jag flera skor som ser likadana ut. Kanske borde ta mig en titt i garderoben nästa gång jag handlar skor. Men nu får det väl vara slut på vinterskor ändå?
Men vad ska man ha på sig på våren, när man jobbar? Jag är ingen converse människoa, vet faktiskt inte ens om det stavas så. Jag har aldrig gillat dom och tycker faktiskt dom är lite småfula, snygga på andra men jag kan verkligen inte se mig med ett par såna...
På sommarn kan man ju bara slänga på sig ett par ballerina skor, men våren.... Vad fan ska jag ha på mig? När jag jobbar vill jag gärna inte ha för mycket klack, helst platta skor som ändå ser snygga ut. Men tillverkas ens det? Väldigt få.

Får gå in på tradera och kolla om man hittar något där, kan vara kul, för då kanske inte resten av västerås befolkning har på sig dom. Fast skopunkten är ändå en affär som jag gillar, visst dom håller inte länge men jag tycker det är kul att köpa skor, och då gör det inget om dom är billiga och går sönder. Man tröttnar ju ändå.

Ja ett helt nödvändigt inlägg om skor.
Men nu ska jag försöka klippa klorna på Sture, det gäller att passa på när han håller sig lugn... Sen blir det sängen, upp 06.15.. Yeey! :(


Kommentarer
Anonym

jaa ellerhur. vetlanda är ett bra ställe och shoppa på! dom har liksom allt :D fast inte bikbok :o not good! detsamma :D . jah det har vi!

2010-04-03 @ 23:30:46
URL: http://beexi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0