.....

Suttit och skrivit på ett inlägg fram och tillbaka men kan inte formulera mig något vidare så jag skippar det istället.






Idag är ingen vanlig dag, idag är det pappas födelsedag Hurra Hurra Hurra.


MÄÄÄH!

Dagen har spenderats på elund. Köpt mina svarta saker till badrummet, duschdraperiet luktar regnställ och ser allmänt fult ut, blähä på det. Kanske kommit fram till att svart inte alls passar i badrummet. Ganska så irreterande faktiskt. Så nu vill jag byta ut golvhelvetet istället, men det händer ju inte, det är För dyrt. Golvet och väggarna passar väl egentligen ganska så bra ihop, men de passar inte med mycket annat. Vitt funkar, men vitt funkar inte för oss, katternas sand sprider sig gärna och det ser ganska så äckligt ut med det vita. Men jag ska försöka få det att funka ändå med det svarta..

Neej nu är Så mycket bättre. Som dom sa Vetlandas stolthet är ju med, det kan man ju inte missa ;)

Hemma från bio!

Då var vi hemma från skräckisen.. Tror minsann att min käre sambo är lite mer skraj än jag, haha! Men visst var den läskig, var nog värst av dom 3 filmer som finns. En utklädd läskig man var med in i biografen i början, han skrämde slag på några stackars tjejer.. Men herrejäklar vad folk kan skrika, det var då inte bara tjejer som skrek, hörde minst lika många killar..

Åt tacopaj precis innan bio så man var ju ganska så proppmätt så man fick inte i sig speciellt mycket godis till filmen..

Imorn tänker jag ta sovmorgon. Sen ska vi ut till Elund, ÖoB,biltema,tati står på schemat, sen eventuellt att vi måste till claes olsson också. Hoppas jag hittar allt mitt svarta imorn så jag kan få ordning på badrummet nån gång.. Kommer på mer och mer som jag vill köpa eller ändra om där inne.. Vi har en så jäkla ful gardinliknande sak där inne som är kvar sen förra ägaren, har bara inte blivit av att vi slängt den eller köpt nytt, men nu jäklar ska jag slänga ut den.. Bästa sättet för att köpa något nytt märker jag.. Så vi får nog åka till Bauhaus också, ska tydligen finnas något som heter tigerfix, då ska man inte behöva borra i taket eller väggen.. Mamma tipsade om det.

Aja later!

27.e Oktober

Idag lyckades jag försova mig lite för länge, så länge att jag t.om kom för sent till jobbet, det händer väldigt sällan. Men hann med mina jobb som jag skulle iaf, rast fick jag inte förrän halv två så den sket jag ju i och gick hem tidigare..
Gick ner till stan för att leta födelsedagskort till pappa, men fan så tråkiga kort det finns, och då var jag ändå på korthuset och letade.. Men hittade iaf ett som fick duga.. Mamma är lätt att hitta till, då kan man ta ett gulligt och sött kort, men pappa tror jag uppskattar mer ett kort med lite humor :)

Imorn ska vi ha en bio kväll, tacos hemma först sen bio. Måste in och kika lite om de ens finns någon bra film att se.

Vi är utan varmvatten, hemskt! Från 21 igårkväll till imorn 06 :(

Nepp se lite tv och leta film!

Updt:
Bokat film, Paranormal Activity 3. Blir nog ganska så läskigt, tyckte inte 2.an var så scary men det är nog skillnad när man är på bio. Och sen gå hem, E lär få hålla mig hårt i handen :)

24.e oktober..

Måndag igen, helgen gick ju snabbt som vanligt.
Lördagen var vi ut till ikea, träffade på J&E en stund. Köpte lite saker till badrummet och åt lunch på thaien.
Sen tog vi våra ben och gick(!!) till A, jag började bra och nyktert, men hade lite små tråkigt, är inte den mest pratsamma och kände bara blää, så jag tog några öl jag också :) Blev lite trevligare då.. Åkte ner till stan ganska så sent, först en öl på bishops sen på bill och bob.

Söndagen var sängens dag, var inte något direkt bakis, bara jävligt sömnig. Såg inte många timmar av ljuset då inte.

Nepp det var allt för idag.

Äntligen helg

Äntligen fredag och helg.
Ikväll blev det hemmagjord pizza, gott men inte lika god som vanligt, för tjock botten för min smak. Men det gick ju ner förstås, film efter det. Har blivit mycket filmer det senaste.

Är riktigt täppt i näsan fortfarande och bara väntar på att en rejäl förkylning ska bryta ut, kan väl hoppas på att den inte gör det, men den chansen är nog liten tyvärr. Orka!

E påstår att vi ska gå upp i vetig tid imorn, det tror jag på när jag ser det. Jag vill gärna inte ställa någon klocka, fast det lär nog behövas för annars kan nog klockan springa iväg långt in på dagen. Och det är saker vi ska hinna med innan vi ska till A på lite kalas. Jag tänkte köra på nyktert ihelgen, det väntade ni inte er va? Jag är så trött på mig själv som inte kan dricka med måtta, och ångest är bara så jäkla jobbigt att ha. Sååå nyktert it is..

Nej nu är de snart dags för sängen..

20.e Oktober

Usch vad svårt det är att komma upp på morgonen. Skulle behöva någon som står med en "speedwaytuta" 06.30, då skulle jag vakna minsann.. Men behöver bara gå upp imorn med, sen får jag lite sovmorgon på lördag och söndag. Men sen ska vi ut till Ikea och kika lite. Ska visa E spotlightsen som jag tycker vi ska köpa till hallen. Och sen leta mer saker till badrummet.

E gjorde någon uträkning på hur mycket mer i månaden jag kommer få när jag går upp i tid, och det var ju endel mer. Ni anar inte hur mitt huvud går runt nu, allt jag vill köpa. Åh, men ska fan försöka spara och först betala av mobilen, fast den betalar jag inte helt på en gång. Låter som jag får en massa mer pengar i månaden men så är det inte, fast det kommer ju göra skillnad.

Nu ska jag se klart på Lyxfällan och sen blir de duschen..

19.e oktober

Uh känns som torsdag men de är ju bara onsdag. Idag fick jag minsann en tidig lunch rast, vill mer kalla det frukost vid kl 10. Undra hur dom tänkte där? Elakt!

Vi kom iväg till Jysk idag, köpte mig badrumsmattan, en svart. Hittade tyvärr inga tandborstställ eller tvålpumpar i svart där så det får vi kika efter i helgen kanske. Ska nog köpa ett mörkare duschdraperi också. Får väl se hur länge pengarna räcker till, jag är tyvärr väldigt duktig på att spendera dom såfort jag får dom i handen.. Fast jag var nog värre innan.

Nu ska jag upp 2 dagar till, hoppas på lite bättre väder än idag, ett riktigt stannakvarisängen väder.

Såld!

Mobilen blev såld snabbt, lika skönt det. Men varför är det alltid utländska som ringer? Jag har sålt ganska så mycket saker och jag tror jag har haft 2 svenskar som köpt och resten utländska. Svenskarna prutade knappt medan dom utländska prutar så långt dom bara kan. Nu bryr jag ju mig inte vem som köper mina saker, vill ju bara bli av med dom.

Så imorn ska jag kryssa av en av mina vill ha saker, om badrumsmattan finns på jysk här. Är tydligen svårt att hitta en lite större matta. Hittade iaf en 120 i Vetlanda på jysk så den borde ju finnas här kan jag tycka.

Däppt i däsan är jag också, bara det inte blir en riktig förkylning så är jag nöjd. De orkar jag inte med..

Ne ska fortsätta kolla efter badrumsgrejer..

Tagit igen tid..

Kan lova att jag tagit igen all glömd sovtid idag. Somnade rätt tidigt för att vara jag igår, somnade t.om till i filmen, jag somnar aldrig när vi ser på film, så trött var jag.
Annars var gårdagen jättemysig, tände varenda ljus som fanns i lägenheten, köpte rosor och la ut rosenblad på bordet. Åt förrätt,huvudrätt och efterrätt. Supergott. En bra 6årsdag :)

Jag har precis varit och hämtat ut mina skor och min mobil som var på lagning. Ett par skor var nästan lite för små och dom andra var lite för stora. Så jag vet inte om jag ska behålla dom. Får väl se.
Mobilen har jag lagt ut på blocket, för den ska vara helt fixad nu. Vore skönt att få lite pengar att göra av med ;) Nee men jag tänkte köpa lite saker till lägenheten, jag slängde ju badrumsmattan, så jag vill köpa en ny dit, och nya kuddfodral. Okej den listan kan göras väldigt lång. Men snart kommer jag tjäna liite mer pengar varje månad, och behöver inte alltså inte vara skit fattig längre. Yeey!

Nepp nu ska jag sno E´s dator och se lite avsnitt..

Känner mig inte levande..

Usch vad trött jag är, blir sängen väldigt snart. Gick och la mig skapligt igår, men vaknade till när E kom hem, och då blev jag pigg för en stund och gick upp. Så idag har jag känt mig död fram och tillbaka. En delad tur på det, så känner man sig ännu mera död. Nu ska jag bara klara av morgondagen också.

Efter jobb imorn måste jag ner på stan en sväng, håller tummarna att skorna kommit, men den chansen är nog noll. Sen ska jag handla lite gott för kvällen. Vi firar nämligen 6 år tillsammans imorn. Tiden har verkligen sprungit iväg. Jag hoppas att vi får många många mer år tillsammans. Även om vi har våra nedgångar och tycker olika i mycket så finns det ingen annan i världen som jag skulle vilja leva tillsammans med.


Nej nu är jag så tom i huvudet, måste sova..

Tisdag(lördag)

Jag tänker att det är tisdag istället, känns bättre då :)
Gick helt ok att jobba, fast jag började dagen med att få höra att vi unga som jobbar är dumma i huvudet och har aldrig gått i skolan och bla bla bla.. Yeeey vilken start på dagen. Rövhål på dig också vill man ju säga, men valde att säga att jag inte orkade höra på hennes gnäll och gjorde mitt jobb och gick. Okej, man kan ta en del på jobbet, men nånstans måste man sätta en gräns. Min gräns går vid att höra hur dum i huvudet man är helt utan anledning. MEN jag fick en ursäkt sen.

Har inte fått min vila efter jobb så jag lär ju vara dödstrött imorn, för jag kommer inte somna tidigt inatt. E är iväg och dricker whiskey hos en vän, han sa att dom inte skulle gå ut men vettifan opm jag tror på den :)
Jag har suttit och lipat till Grey´s nyaste avsnitt. När ska dom få tillbaka bebis?
Har även tittat på Jersey Shore, stackars lilla Mike, börjar bli lite ensam i huset.

Nej nu ska jag slänga in sista tvätten i torktumlaren, sen ska jag hoppa in i duschen..
Nu öppnar jag upp bloggen igen, men inläggen raderas..

Freedooooom!

Då var det dags för 4 dagars frihet, härligt!
Min mobil har ju muppat rejält den senaste veckan, idag höll den i 3 timmar innan den dog, från 100% till 0. Så när jag kom hem och försökte ladda den gick inte ens det. Så jag bara åt lite sen letade jag fram kvittot och begav mig till netonnet, lämnade in den mobilen, sen köpte jag mig en ny. Tänkte lämna sony ericsson bakom mig men det blev en ray :) So far, so good!
Men OM det kommer vara så att även denna kommer krångla efter ett tag, så skiter jag i dessa jäkla smartphones och tar fram en gammal samsung som jag har kvar.
Jag tror verkligen tekniska saker har något emot mig, för jag super fan inte bort saker som många andra kanske lyckas med, neee mina saker bara dör.. Får hoppas dom hittar något fel i den andra mobilen och gör något åt den, så kan jag sälja vidare den..

Imorn åker jag hem för någar dagar, ska bli kul, fredagen lär väl bilen gå till Jönköping, har inget att shoppa egentligen, men tycker det är kul att komma iväg med mamma bara. Pappa får ju sitt roliga i Tyskland :D

Ne nu ork jag int skriv mer.

Att vara 26..

Idag upptäckte jag att det var något dåligt att fylla 26. Nämligen när man ska åka tåg. Kan ju kosta det dubbla och man får inte ta sista minuten. Varför kan man inte få ta sista minuten? Tycker det är så sjukt! Att folk tar bilen istället för tåget är ju rätt självklart, det är ju så mycket billigare, speciellt om man åker fler.
Och ena sträckan som jag betalar över 500:- för så har jag inte någon säker plats om jag inte betalar 49:- till, VAFAN? En plats ska väl ändå ingå i priset? Nej SJ ni suger! Men eftersom jag inte har något val så måste jag åka med er ändå.. Med mig ska jag ha en teoribok.

Ja jag kom på idag att denna helgen vore ju perfekt att åka hem till Vetlanda på. E ska på jobb fest på lördag och ville nog gärna ha förfest i lägenheten( jag vill gärna inte vara med, det räckte att bli uttittad en gång) och pappa åker till Tyskland på fredag kvällen. Så jag och mamma kan hitta på något. Så jag ringde mamma och vi bestämde att jag skulle åka. Har världens bästa mamma.
Vi åker nog till Jkpg på fredag iaf :) Sen får vi se vad vi hittar på.

E är i sthlm idag, så jag passar på att tvättar, sen ska jag sno hans dator och se 3 avsnitt.. Men jag är inte speciellt förtjust i att sova ensam :(

Nehepp nu ska jag se Desp medans tvätten håller på!

3.e Oktober

Usch min viktnedgång går inget vidare, motivation är på noll. Vardagarna går bra men helgerna går åt skogen. Varför ska en helger vara svårare? Nej nu är det fan dags att ta tag i det på riktigt. Får nog skippa makaronerna till köttbullarna imorn och ta grönsaker till istället..

Tog bussen ut till Maxi ikväll, tyckte det kunde vara skönt att få gå själv istället för att springa maraton med E. Så han hämtade upp mig när han slutade jobbet. I tid? neeeeeej! Jag avskyr att vänta på folk. Är väl för att jag själv är sån som så gott som alltid är i tid, oftast tidigare. Här hemma är det inte mig man får vänta på, utan E.

Något tjuter från fläkten i köket, riktigt irreterande. Tycker det tjuter mer än vanligt också, ljudkänslig är jag och ännu mer när jag har huvudvärk.

Lämnade in min ansökan idag om att gå upp i heltid, har ingen som helst aning om hur stor chansen är att man får gå upp. Dom skulle först kolla behovet. Och det var inte alls säkert att man skulle få gå upp, utan dom kollade hur många som skulle vara intresserade.. Aja vi får väl helt enkelt vänta och se..

God natt!

Snart dags för bädden. Blev inget body building idag, blev en väldigt lugn söndag istället. Skönt det också.
Vi har precis tittat klart på Transformers 3, faktiskt ganska så bra film. Undra om de blir ännu en till?

Imorn är det jobb igen, 3 dagars vecka och på onsdag jobbar jag bara 12.30.. Får väl njuta nu medans jag kan om jag går upp i procent sen. Men jag tänkte försöka få tid hos tandläkaren då. Om de finns någon tid då vill säga. Och på tisdag får jag sova ensam, E skulle iväg med något på jobbet till sthlm tisdag onsdag. Blähärk tycker inte om att sova ensam..

Nehe dags att dra sig då..

F***

Fan tror jag måste besöka tandläkaren, var ett tag sen jag var där nu. Är ju inte direkt att jag har pengar till det heller. Men man får väl ta sig råd, sen får man väl lite varje år om jag inte minns helt fel?!
Så boka tid på måndag, jag har bara jävligt tur om jag inte skulle ha hål. Med tanke på all pepsi max jag dricker. Onödigt onödigt men så gott :)

Ganska så händelselös kväll. E är hos några vänner, jag ligger och spelar wordfeud.
E pratar om att vi ska på bodybuildning sm imorn. Kanske kan vara.... intressant? Stora starka män i olja.. Hmm! E gillar de nog mer än jag.. Haha

1.a Oktober

Blev utgång igår, eller haha den blev inte så långvarig för mig faktiskt.. Fan så vek jag är! Men hade trevligt så länge det varade. Jag vaknade vid 6(!!!!) idag på morgonen, hoppade in i duschen och åt frukost och sen gick jag och la mig igen. Vaknar alltid tidigt dagen efter, varför är det så? Fast jag har ju inga problem att somna om igen. Sen gick jag inte upp förrän 12. Och vaknade utan baksmälla. E förstår inte hur jag inte kan vara bakfull. Stackare som får ta hand om mig..

Nu har jag precis kommit hem från Erikslund, vi var ut och kikade lite. Rejält stort med mycket affärer. Men inget köp för någon av oss. Käkade thai buffé. Sen in på citygross och jag tror E gjorde sitt första ljusköp någonsin :D För en gångs skull var det han som stod kvar och tittade. Jag köpte ljus också förstås + annan onödig skit.

Ikväll blir det lugnt, hoppas på att någon bra film går på tv, sen köpte jag ansiktsmask och lite godis. Så det blir nog min kväll.

Nehepp ska väl ta och plocka undan lite..
RSS 2.0