Julhandlat..

Måste bara skriva om förra inlägget, jag har inget emot att umgås med andra människor i vanliga fall, men just när jag inte känner mig bra så är jag gärna mer för mig själv. Men just för tillfället känner jag mig bättre, har nog inte varit med om en mer pendlande sjukdom. Ikväll får vi hoppas på sömn med hjälp av cocillana, E påstår att det ska vara starkt. Vi får väl se :)
 
Ja, jag har hunnit med lite rea handling, E´s skor som jag bytte fick bli ett par bruna (!!!) stövlar, dom var nedsänkta till 850:-, 50% rabatt. Snygga och riktigt sköna. Ett par nya jeans och ännu ett par skor, desto billigare visserligen, men jobbskor ger jag inga pengar för. Och lite underkläder fick följa med hem också, så hejdå alla pengar jag fick av mamma och pappa :)
 
E har lagat finmiddag här hemma, jättegott kött. Snart väntas lite glass och film. Skön fredag.
 

Helg

Äntligen är det helg, det har jag sett fram emot. Jag vill bara sova bort förkylningen och bli frisk nån jäkla gång. Ringde innan om att få "riktig" hostmedicin, då lät det tveksamt om att jag skulle få någon för att jag aldrig fått det utskrivet innan men nu var jag precis in och kollade på apoteket på nätet och dom hade varit snälla och skrivit ut det. Men det ska tydligen göra mig trött och jag ska undvika bilkörning (oj jag behövde visst inte tänka på det ändå)
Bara jag kan få sova på nätterna så skiter jag i hur trött jag är.
Försov mig idag på morgonen för jag kunde inte somna inatt, och har inte kunnat på hela veckan, för det kittlas på ett väldigt obekvämt sätt när jag andas ut.
 
 
Hör E sitta och prata om nyår med någon vän, jag ser verkligen inte fram emot det. Hade jag varit frisk eller/och varit ledig hade det varit annorlunda, nu vill jag ju helst åka hem så snabbt som möjligt efter tolv men att ta sig hem på nyårsafton utan körkort är svårt. Så om vi är hos någon så vet jag alltså inte hur jag ska komma hem i bra tid.
 
Helgen kommer bli lugn, jag trodde att jag och E skulle ut och äta på restaurang själva men hör nu att jag hade missförstått det, jag hade bara velat gå ut och äta vi 2 och sen gått hem igen. Eftersom jag inte känner mig bra. Så får väl se om jag följer med ens. Jag känner inte att jag orkar vara så super social just nu, det kan ju gå över tills imorn men den chansen är väl väldigt låg.
 
 
 

Julen 2012

Nu är julledigheten över för min del. Har haft en lugn och bra jul, nöjd med alla klappar, måste bara göra ett litet skobyte. Trevligt att träffa släkten men kul att träffa min bror igen, det var längesen nu... Åkte hem med ett promenadband från rusta. Vågar inte ge mig på full styrka än pga den jäkla förkylningen, mupp hosta som håller i sig. Imorn ska jag tillbaka till jobbet igen, jobbar nyår också, skulle gärna bara vara hemma men samtidigt vill jag ju fira tolvslaget med E.

Äntligen..

9/9 gjorda, äntligen är jag ledig, som jag har längtat. Jag hade feber igår kväll och frågade min gr chef om jag kunde få gå hem tidigare, och det fick jag. Jag gnäller ofta om att jag vill byta jobb, men min grupp chef och många av mina arbetskamrater är så otroligt bra.
 
Så jag har legat och sovit sen 12 tills nu. Det känns som om jag har flera dagar att sova igen. Men imorn måste jag ta mig till stan en snabbis på dagen för att köpa/hämta ut julklappar. Sen på kvällen skulle jag kanske följa med M också. Jag ska bara försöka att inte må mer skit. Men med ännu mer sömn borde jag må bra imorn.
 
Ikväll ska jag tvinga E att hjälpa till att städa, har ingen som helst lust själv men det måste ju göras. Urk!

Gossip Girl is over...

Alla mina serier börjar ta slut, tittade på Gossip Girls sista avsnitt precis. Ska inte avslöja för mycket, men jag hade aldrig kunnat ana vem som var själva gossip girl. Men slutet var precis som jag ville ha det :)
 
Jersey shore sänder väl sitt sista avsnitt på fredag. Snart blir jag helt sysslolös på vardagskvällarna.
 
Fick gå hem lite tidigare idag, har mått som en påse skärp hela dagen. Halsont har övergått till hosta. Hoppas det har gått över till helgen. Men först ska jag jobba 2 dagar till.
Och jag tror internetvärlden inte vill att E ska ha några presenter/julklappar, först så fick jag inte onepiecen som jag beställde genom nätet till hans födelsedag, nu har jag beställt en till sak som krånglade IGEN, men nu ska den vara påväg. Undra vad som hade hänt om jag inte hade ringt och undrat efter det?!
 
Skönt det hade varit att ha en sambo med lite mer normala arbetstider ibland. Visst tycker jag det är skönt att ha lite ensamtid efter jobbet men ändå. Man märker väldigt väl här hemma att jag jobbat 7 dagar i streck, för lägenheten ser ut som ett bombnedslag, och jag städar när jag är ledig för jag pallar inte de andra dagarna. Tyvärr gör ju inte E samma sak. Men det är bara att vänja sig, bättre arbetstider kommer det nog ändå inte bli.

Slut

Usch jag är slut som aldrig förr. 6/9 gjord idag. Även att jag fick sovmorgon hjälpte det inte. Och så har jag åkt på förkylning också, jag ska försöka klara mig till fredag, jag måste det!

Love, intelligence and money

Igår var jag på julbord med jobbet, hade jag fått välja igår efter jobbet hade jag hellre legat hemma och i min onepiece hela kvällen, men då hade dom dragit bort julbordet från lönen och det kändes det ju inte värt att göra. Julbordet var okej, sällskapet var trevligt, C och A är alltid trevliga att umgås med, fick oss en hel del skratt :)
Men annars tycker jag att hotellet var lite väl stort för man hörde knappt vad man sa. Jag gick hem redan nio.
E var också på julfest men kom hem senare för SJ som vanligt är som hästar, finns inte ;) Hur kan det gå så jäkla dåligt år efter år? Sverige har vinter varje år och varje år så funkar det inte. Helt värdelöst.
 
Joo jag skaffade mig en Iphone igår också, jag är (tyvärr) sån som om jag får en idé om att jag vill ha något nytt så skaffar jag mig det på en gång, läsa på och vänta är inte riktigt min starka sida. Men jag tyckte de hade en bra deal  och mitt gamla abonnemang hade gått ut för 2 månader sen.
 
Nu till rubriken:
De 3 första jag såg var Love,intelligence och money, jag tänkte att E får stå för de två sista :)
 
 
Nu ska jag leta reda på någon bra film att se på..

2/9 gjorda..

Idag höll jag på att frysa ihjäl på jobbet, och då hade jag ändå på mig dubbla byxor. Dubbelt betalt dessa dagar borde det vara lag på, för oss som måste vara ute, ni som får vara inne ska inte ha något extra ;)
 
Min kropp börjar bli gammal, inte 27års gammal utan mer 80 årsgammal, kan knappt sitta eller ligga på vänster höft utan att det gör ont. Men självklart gör jag det ändå, det är ju min "sov" sida. Det är precis som om jag gått in i något men det har jag inte, har säkert haft det i 2 veckor nu. Men så länge det håller sig till jag bara ligger eller sitter så får det väl gå an, annars kanske man borde gå till doktorn och få utskrivet lite alvedon. Något annat görs väl inte.
 
Imorn ska jag med på julbord på jobbet, tror inte jag varit med på julbord sen 07/08, så det är väl på tiden igen. Men jag tänker hålla mig till julmusten. Jååba hela helgen lång.
 
Julklapparna börjar smått bli färdiga, en till min bror och en till E är köpta. Något mer ska jag väl köpa till E, men samma gamla vanliga problem, vaaaaaaad?! Han har nog aldrig sagt riktigt vad han vill ha. Jo surfplattan. För bil och motorcykel räknas inte som något att önska sig från mig.
Själv har jag önskat mig skor och parfym av E, måste nog påminna honom att det Inte ska vara pälsskor, han gillar päls inte tvärtom. Parfymen tänkte jag nog han kunde få lista ut själv, om jag vågar låta han köpa det?!
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan satc börjar..

Down down down..

Vad tröttsamt det börjar bli med allt det här vad som påstås bli förbud på i skolorna, vet inte vad som stämmer eller inte. Saken är att det är svenskarna som gör allt det där till rasistiskt och det är bara löjligt. Jag har aldrig hört någon invandrare tycka någon av pepparkaka/nationalsång/kyrka och bla bla bla är rasistiskt. Men det börjar bli sån överdrift på fb. Kan folk bara inte sluta?! JA det är löjligt, vi vet det.
 
Annars verkar jag kommit in i en "meningslös tid", får en sån lite då och då. Då livet känns likadant och jag vill ha förändring på livet. Men som alla andra gånger vet jag inte vad jag ska göra. Det där ekonomiassistent vet jag inte ens om det är något jag kan plugga till samtidigt som jag jobbar. Men jag vill till ett måndag till fredag jobb.
E kom med ett förslag att jag skulle säga upp mig imorn, men det är jag för feg för. Då har jag 3 månader på mig att hitta ett nytt 100% jobb.
Han försöker iaf hitta saker som jag ska se fram emot, men just nu finns det inget. Visst jul är mysigt och det ska bli kul att träffa släkten, men det är fortfarande detsamma.
Jag vet vad jag vill ha för sorts förändring i livet och det är frustrerande att inte kunna få komma dit.
 

Helgen som gått..

Då var denna helg över. Gårdagen blev bra och E är nog väldigt nöjd med dagen. Vaknade tidigt på morgonen så jag gick upp och grattade E redan innan 9. Tårta på sängen och massa presenter. Han fick sin efterlängtade surfplatta och en gigantisk "onepiece" som jag bara måste köpa till mig själv också. Skulle visserligen få rum tillsammans med E i sin, men bättre att ha sin egen ;)
 
E´s familj kom på lite tårta, sen på kvällen kom lite folk och det blev lite partaj, så idag har man mått som man förtjänat, legat i sängen eller soffan hela dagen. Nu ikväll har vi tittat på solsidan och beck. Trist nog så verkar det vara slut på dom söndagarna ett tag :(
 
 
Jobb imorn sen ledig på tisdag, sen har jag 9 dagar i rad på jobbet att se fram emot. Uhhh hur ska jag orka?!

20 minuter kvar..

E sitter och räknar ner sina sista minutrar som 29 åring, fast han väntar mest på att få någon tidig present som han påstår att jag lovat honom.
 
Ikväll har vi varit iväg och handlat för morgondagen. E har bakat tårta, helt själv faktiskt. Men tårtan på sängen är köpes tårta. Chokladchock.. Imorgon kommer det nog vara full rulle hela dagen, några sista saker att fixa innan kvällsfesten. Och under dagen kommer hans släkt och fikar lite.
 
Jag hoppas att han får en väldigt bra 30 årsdag :)

Fryser ihjäl..

Det här är ingen bra årstid i mitt jobb, 17 minus hade vi igår om inte ännu värre på morgonen. Två par byxor hade jag på mig och ändå frös jag. Att gå utan vantar gick ju bara inte. Några minus är okej men det behöver ju inte överdriva.
 
I söndags när E låg bakis gick jag ner till stan en sväng, köpte mig en kjol och en topp till lördag, men toppen var lite småtråkig när jag väl provade den hemma, men det får gå. På lördag antar jag att det blir fullt upp hela dagen, hans släkt kommer kl 13 och sen blir det en liten fest på kvällen. E är verkligen en sista minuten bestämmare. Något annat kan man inte säga. Har sagt åt honom i över en månad :)
 
Speedway gp biljetterna är redan bokade för septermber nästa år, pappa hade väldigt bråttom och påstod att det skulle gå åt. Nu ska jag bara försöka övertala E att vi kan börja kika på flyg och hotell i Italien till i maj. Eller så bokar jag och han får helt enkelt ta ledigt från jobbet :)

Loreal coulor expert?

Någon som vet om loreal colour expert finns nånstans? Har kikat innan på Kicks, kikade på Maxi häromdan men den verkar inte finnas kvar längre. Jag är sugen på att köra in lite slingor i håret nämligen. Men den var bra med både färg och slingor i samma. Men får väl leta efter en vanlig slingfärg, det var ju hundra år sen jag gjorde slingor. Typ när jag hade min blonda tid, det är längesen det!
RSS 2.0