He´s hooome

3 långsamma dagar har gått, men äntligen är min andra halva tillbaka från oktoberfesten :)
Det kan vara skönt att vara ensam ett tag men nätterna är jobbigast, det har inte blivit många timmars sömn dessa nätter.
 
Imorn jobbar jag men på fredag så är jag ledig. Då ska jag sova ut länge, på fredagsnatten åker jag till Ullared, man kanske borde ha på sig boxarhandskar? Lönehelg...
 
Något annat roligt är att jag eventuellt får mina föräldrar lite närmare, pappas jobb ska flyttas till Norrköping om ca 2 år. Och om han (hoppas hoppas) blir erbjuden en bra tjänst så flyttar dom kanske dit. Förstår ni vilken skillnad det blir? Det är bara en tågstation bort (alltså inga byten), det är 2 timmar mindre att köra. Jag håller mina tummar väldigt hårt att det händer. Det vore så himla skönt att få dom lite närmare oss. Jag skulle t.om kunna åka och hälsa på över en dag.
2 år är ju en bit bort men jag antar att det inte dröjer allt för länge innan han vet hur det blir.

Tankeställare..

Läste om en 29 åring som igår avled av cancer, gick in och läste hans blogg. Oj vad han skrev bra. Men vilken jävla sjukdom, jäkla skit cancer. Och varför är jag så jäkla dum och röker, som bidrar till cancer? Så dumt och idiotiskt, jag är livrädd för döden men leker med döden. Det går inte ihop. Jag ska sluta, jag måste!
 
Gick iaf in på ungcancer och köpte ett "Fuckcancer" armband. 
 
 
Nu ska mina tankar gå till något annat istället, sista omgången av speedwayen börjar om någon minut, Heja Elit Vetlanda..

Tröttast

Idag är jag ledig, jag och Sture delar filt i soffan :) Jag är så satans trött, känns som om jag skulle kunna sova dygnet runt, men det kan jag ju inte göra. Får man skylla på att hösten är på ingång, eller den är väl redan här. Vad jag önskar jag hade pengar att åka iväg på en solsemester. Men jag tror faktiskt jag får försöka hålla mig till nästa år.
De här 2 närmsta veckorna kommer väl springa iväg, ihelgen kommer ju mamma och pappa och då är det speedway som står på schemat. Och på söndagen åker E iväg först till sthlm för att på måndagen(?) åka till München på oktoberfest, jag är liiite avundsjuk, inte för öldrickandet skull utan München, jag vill gärna åka dit igen. Sen kommer han tillbaka på onsdagen och på fredag natten åker jag till Ullared!! Det är nästan så M får sätta mig i koppel för jag hittar inte där :) Det finns egentligen inget som jag behöver, men det är snart 8 år sen jag var där så det ska nog bli kul.. Borde kanske ta på skydd, med tanke på att det är en lönehelg som vi åker dit..
 
Nej jag tror jag får slita mig från soffan snart, tvätten minskas aldrig här hemma..

Vardag igen

Helgen var toppen, tog lite väl lång tid att köra ner, men efter felkörningar och ett antal svordomar var vi framme. Tacos väntade på oss, fick pengar och blommor i present :) 
På lördag snodde jag mammas snygga bil och tog med mig E ner till stan, man går igenom stan på väldigt kort stund. Det är väldigt litet efter att ha bott i Västerås så här många år. Och man känner inte igen en människa längre. 

Men det är skönt att åka dit några dagar, lugnt och avslappnande. Min bror var även där, vi träffas så sällan så det var kul att träffas igen. Hann även med att träffa Evelina :) 

Helgen som kommer jobbar jag, och denna gången bör jag vara planerad. Nästa helg kommer mamma och pappa, då åker vi till Friends Arena och tittar på speedway gp. 

Nehe nu ska jag kolla om det finns något spännande på tv..

Snart helg

Om ca 1 timma går jag på helg, underbara långledighet. Mer av dig tack.
Idag har jag min 2 diet, åt en jäkla nutrilettbar på 97 kcal, oj så mätt jag blev, bara 400 kvar för denna dagen. Ska köpa en sallad som jag ska äta till lunch och middag. Men jag tror jag hellre bantar 2 dagar i veckan än varje dag.

Imorn åker vi till Vetlanda, jag hade velat ha en egen bil just nu, E har möte (förstås) till 15 imorn och kommer inte vara hemma förrän halv fem vilket gör att vi inte kommer vara i Vetlanda förrän vid nio tiden. Hade jag haft egen bil hade jag kunnat åka ner redan idag. Aja än så länge är det egentligen onödigt med två bilar men vissa dagar hade det ju varit skönt med en egen.

Ska åka iväg och handla efter jobbet, jag känner mig inte direkt supersäker än, och försöker tänka hur jag ska köra innan jag åker. Och efter mellan 16-18 vill jag helst inte köra, när går sånt fjanteri över? Hade vi bott i Vetlanda hade det ju varit enkelt, visst kör folk som idioter där också men trafiken går ju inte att jämföra. Men nu bor jag här och måste sluta upp att vara feg (om ett tag iaf).

Fifty shades of Grey

Nu är det släppt vilka som ska spela i Grey filmen, jag inte helt nöjd med valet av Grey.
Charlie Hunnam ska spela Christian Grey, jag tycker inte han är lika snygg som jag har tänkt mig i boken. FAST ser han ut som han gör här på bilden så duger han bra :) Han får inte se ut som i Soa..
Aja, jag tänkte se filmen vem som än hade spelat. Hade bara hoppats på en döläcker man.. Åh vad jag längtar tills augusti 2014.

5:2

Börjar denna vecka med en ny diet, 5:2 dieten, det borde man väl kunna klara av, 2 dagar i veckan ska man äta högst 500 kcal, resten av dagarna får man äta på som vanligt. Så idag har jag fått i mig räksallad och tonfisksallad. Vi får väl se hur länge jag klarar av det.
 
Det här att vara tillsammans med en envis en kan vara lite drygt ibland, som med boende, det blir så inriktat på få ställen, antingen väldigt centralt i lägenhet eller ett hus lite utanför Västerås och helst väldigt lite grannar, inga hus som ligger direkt intill. Jag börjar bli mer och mer sugen på hus, just för att slippa flytta så mycket i framtiden. Nu har jag ju ett körkort så att bo lite utanför gör mig inget. Men att hitta ett hus i E´s smak är väldigt svårt.
 
Nu hoppas jag denna vecka går snabbt, jag längtar efter min tårta på fredag :) Och så längtar jag efter kräftor. Och på fredag åker vi ner till mamma och pappa. Borde bli en bra vecka det här, iaf slutet..

September

Den här dagen har gått i ett. Åkte till Uppsala med E och kollade på en bil som var kass, kom knappt över 90. Men vi har nog bestämt oss för att vänta att köpa bil tills vi bestämt oss för boende, det börjar äntligen komma ut lite mer nu.

Ikväll har vi firat E's pappas fru, vi åt på Laxmi som idag hade riktigt kass service, lång tid innan dom tog beställning, riktigt lång tid innan vi fick maten och sen tappade servitrisen dressing i E's, bad inte ens om ursäkt och verkade bli sur för att han skulle få en ny öl. Det brukar vara bra men idag var det absolut inte det, tur nog var maten god. Sen tog dom en whiskey hos E's pappa, jag fick köra!!! till stan så jag var nykter. Inte mig emot, så skönt att slippa vara bakis.

RSS 2.0