Goodi!

Åh jag börjar bli dyr :(
Blev tipsad på jobbet av en bra sida på nätet som hade billigare smink/hudvård/makeup/parafymer produkter. Så det är klart att jag precis varit inne på den sidan och beställt. Lancome Hypnose mascaran och Dust it blev dagens shopping. Köpte Million Lashes mascaran förra veckan, men tycker inte den var något vidare bra. Men Lancomes ska tydligen vara bra. Nästan samma pris..
Jag hoppas att Dust it är det jag tänker på, har länge tänkt att köpa den, men det har bara inte blivit av, men nu så..
Sidan är: www.nordicfeel.se

Hittade ett recept som verkar gott. Ska tydligen ta ett tag och göra, men det får gå. Hoppas bara den blir god. Ja jag tänker smaka lite av den även att jag bantar!

När ska regnet försvinna, det var skönt med regn 1-2 dagar så det blev lite svalare inomhus, men nu är jag riktigt trött på regn och blåst och vill ha tillbaka sommarvärmen. Trist för dom som hade den sena semestern. Var inne på Aftonbladet och Vlt igår och det verkar som om det ska hålla i sig.. :(

Får drömma sig bort till ett varmare land.. Skulle vilja åka igen i höst/vinter. Vi får väl se..

Dag 5..

Fredagen gick den också, inatt fick jag 3½ timmas sömn, men jag var lite piggare än de andra dagarna.
Fick frågan om jag ville jobba lite längre på söndag, men om jag inte har sovit något lör till sön så pallar jag inte det, jag är slut redan vid elva isf.

Hem och vila som vanligt, vakna hungrig och vill äta men inte laga mat(det är alltid ett problem här hemma) så jag köpte lite thai mat, kanske inte diet mat egentligen men bättre än pizza, och sen åt jag en päcka sallad till lunch så det tyckte jag att jag kunde få göra.

Såg en serie på svt24 som jag vill se mer av, en gammal serie, pusselbitar, men jag hittar ingenstans där jag kan fortsätta se på den :( Buhu!

Imorn ska jag sova ut, sen ska vi handla för kvällen. Jag ska försöka baka, skiter det sig får det väl bli glass :)
Trist att jag måste upp och jobba på söndagen.

Nepp nu ska de letas glutenfria recept!

Damn!

Jag låg nästan halvdöd när jag såg på speedwayen runt 21, sen tänkte jag att jag skulle duscha och göra mig ordning
för natten. Tro fan att jag blev pigg bara för de. Jag borde lagt mig smutsig istället ;)

Kycklingsalladen satte sig gott i magen, blev konstigt nog inte ens sugen på E´s chebaab, kanske inte så konstigt, micrad kebab, njaa inte så lockande.. Det ska vara VETLANDA kebab.

E hade blivit bjuden på "mansfest" som han kallade det samma helg som vi ska till Vetlanda, men vad är manligare än att fiska kräftor och se på speedway? Haha.. Okej fiska kräftor är väl inte så spännande egentligen, mest trevligt. Det är mycket godare att äta dom. Jag tänker tvinga dom att skippa tacosen på fredagen så vi kan äta lite kräftor. Eget kokande kräftor är så mycket godare än skiten på ica.. Fast det är inte jag som kokar, jag vet inte hur man gör, det får mamma och pappa sköta..

Jag trodde att pendlingen mellan jkpg och gbg skulle vara ungefär som mellan vås och sthlm, men tji fick jag, tar tydligen 2 timmar med tåg, måste vara bättre med bil då. Försöker hitta bra skäl att en dag kunna flytta, men måste bara hitta vääldigt bra skäl, eller kanske ett jävligt bra jobb åt E? :)
Nej ska inte tjata/skriva om det mer, nu ska vi lämna den diskussionen ett par år (månader). För det är ändå inget som behöver hända nu, utan mer när vi skaffar barn. Jag tror de flesta tjejer vill bo nära sina egna föräldrar när de skaffar barn..

Dag 4. Haircut!

Som vanligt sov jag ca 2 timmar inatt, lika död som vanligt? Jepp! Men köpte en sockerfri red bull så jag vaknade till en stund på jobbet. Måste försöka sova bättre nu. Jag orkar verkligen inte vara så död som jag är på jobbet.

Klippte mig efter jobbet, tyckte hon som klippte mig egentligen var kass även om håret blev okej(tror jag), jag gick dit med sne fläta, då borde man väl blöta håret för att se att det blir rakt när man klipper? Det kändes lite som hon tänkte"Jag klipper lite där och lite där" Det tog 10-15 minuter, så ingen direkt seriös hårfrisörska, och sen stör jag mig på att det troligen var en elev som klippte mig, det SKA dom fråga mig om, om det är okej. För när jag bokade klipptid sa dom att det kostade 250, jag betalade 200:-, har aldrig sett henne där innan, utan killen brukar klippa mig. Och då känns de mer seriöst. Så klipp er inte hos TJEJEN hos Salong Adam. Billigt visst, men vafan. Hon gjorde inget med håret alls efteråt. Trist! Men nu är en hel del hår borta.

Nu ska jag ner och hämta min kycklingsallad och E´s kebabtallrik ;) Inte avundsjuk alls.
Sen är det SPEEEEEDWAY!!!

Och äntligen har jag fått prata med mamma, har inte pratat på över 2 veckor. Så lite lite av hemlängtan försvann. Men den kommer alltid finnas kvar.

Nej måste hämta mat!

Homesick?

Städat och klart. Datorn hämtad, men får inte liv i den, jag tror det är glapp till laddarn, eller så äre fel på laddarn. Så jag tänkte jag ska åka till någon dator butik med datorn och se om de är någon laddare som vill ladda datorn. Sen köpa den och sälja datorn, datorn ska tydligen vara värd 4490:- stod det iaf i media markt papper. Så de tänker jag försöka sälja den för, lite mindre kanske.

Över till rubriken. Jag vet inte om jag har fått en rejäl hemlängtan, men jag vill verkligen flytta hemåt igen. Jag är trött på västerås. Eller kanske inte, jag vill bara ha de näraste närma. Jag tror bara inte min dröm om det kan bli sann, och det gör saken ännu värre. Det gör mig ännu mer ledsen.
Jag har hittat rätt kille i fel stad.

Jag är en framtidsmänniska, en familjemänniska. Jag tänker alltid på framtiden och hur jag vill ha den. Jag vill bo i en villa nånstans i Småland, med 2-3 barn(beroende på hur jobbiga de är) och det vill jag göra med E. Ingen annan! KRAAASCH! Så känns det!
Det är så jävla jobbigt att inse att mina drömmar inte kan bli verklighet!


Fuck this!

Dag 3..

Blev en lång sovmorgon idag. Borde ställt klockan för nu somnar jag säkert knappt inatt...
Minus 1 kg redan, så 1 kg till så väger jag som innan :)

Nu ska jag försöka vakna till liv så jag kan städa lite...

Är man trött så är man..

Gick och la mig en stund och vila mellan springandet ner till tvätten, E skulle ta med tvätten upp när han kom hem. Vaknade runt sju, skickade iväg ett mess till E om att han skulle glömma tvätten. Gick ut i vardagsrummet och där satt han, vi hade tydligen pratat också när han kom hem.. Så trött var jag allt. Men det känns skönt att veta att jag har sovmorgon imorn, det behövs.

Nu ska jag fortsätta se på SATC!

Dag 2... Still dead

Har varit lika jäkla trött idag också, för tror ni jag somnade tidigare inatt? Nej du! På något skumt sätt så är jag tydligen en person som tycker om att prata just när vi ska sova, om sånt som jag vill men inte kan få just nu. Men borde man inte komprimissa i ett förhållande? Jag vill ha barn nu, det vill inte E, det kan jag förstå. Jag vill flytta närmare Vetlanda, E vill inte, det kan jag inte förstå. Eller jo egentligen inte. Men vi har inget som binder oss här, visst har vi jobb här men det kan man skaffa i andra städer också, han har sina vänner, MEN det har jag också. Har har sin familj, det har jag också. Så jag tycker vi ska flytta. Allt borde inte bara gå som han vill. Även när det gäller lägenheter så handlar det om vad Han vill, han vill bo dyrt, eller där vi(han) tittar på lägenheter är bland de dyraste ställerna i Västerås. Östra hamnen,Öster mälarstrand och city. En tvåa på dessa ställen kan gå på 1,5 miljon. Medans det finns 3.or på ändå okej ställen för under miljonen. Han har råd och säger att han kan betala mer, men jag kanske vill äga hälften också? Vi får en fin VILLA för dom där pengarna i Vetlanda.
Jag ser ingen komprimiss alls i detta förhållande, jag följer bara efter honom. Inte alls rättvist!

Över till annat. Håller på och tvättar, inte alls spännande eller kul. Vill vila. Blev tvungen att ta en smörgås, kände efter hur yr jag höll på att bli. Åt lunch redan kvart i elva idag, kanske inte så konstigt att man blev yr. Ikväll blir de hemmagjorda burgare och SALLAD!

Imorn får jag iaf sova, det ska bli underbaart!

Wtf?

Åh vad stressad jag plötsligt kände mig med att köpa bostad. IDAG kan man låna 95% av bostadens värde på Ikano banken, men i oktober ska det ändras, då ska man bara kunna låna 85% av bostadens värde, det är ganska så stor skillnad, 10 % mer än innan är väldigt mycket pengar här. Jag vettifan om jag ens får ta ett så stort privatlån, och jag skiter ju inte pengar tyvärr och jag har inte dom pengarna sparade. Så nu känns det som vi verkligen borde hitta en lägenhet innan oktober, ja eller senast i september för det tar väl ett tag innan man skriver kontrakten.
Men man kanske borde köpa något även om man inte fastnar för den jättemycket, för det är oftast ganska så troligt att man säljer med vinst...
Nu hoppas jag att det kommer ut massor med lägenheter inom kort.

Dag 1... Igen

Så då var det dags igen.
Dag 1 har börjat. Även på jobbet. Gick ganska så bra att gå upp även att jag knappt sov något inatt, kunde först inte somna, sen vaknade jag flera ggr och trodde jag försovit mig.
Men blev väldigt trött i slutet på dan, somnade nästan till hos en tant, så trött var jag. Och efter en dags jobb så känns det redan som om jag inte haft någon semester. Usch!

Efter jobb så handlade jag, blev förbannat dyrt, men som jag skrev igår, nyttig mat är dyr. Speciellt med all sallad jag ska äta, köpte massor av olika; wokade,grillade, och någon med linser. Den med linser provade jag precis med köttfärssås, den var helt okej.
Men bra att det finns lite variation.

Om man ska ta och hoppa in i duschen kanske...

Löjligt!

Då har vi sett klart på filmen, till middag idag blev det tacopaj och nachos. Så nu är det "goda" slut för mig i ca 3 veckor, tills vi åker hem till Vetlanda och ska se på GP, då tar jag paus i några dagar och ser hur mycket jag har gått ner.
Filmen var sådär tycker jag, inte så mycket att ha..

Försökte hitta lite nyttiga recept på nätet, men lyckades inte något speciellt, det är ju löjligt att dom ska ha betalt för att se deras "nyttiga" recept. Man fick se vad maten hette, men skulle du in och se recepten så var du tvungen att bli medlem och betala. LÖJLIGT! Men det jag såg var inget jag tror jag skulle äta, jag skippar nästan ris,pasta och sånt helt, potatis kanske jag tar ibland, men väldigt sällan. Jag försöker köra på så sätt jag gjorde sist, det gick ju iaf då.

Så nu blir jag väldigt enformig igen, ett och annat salladsblad kommer väl sticka ur mig.. Köttfärs, sallad. Kyckling m. ost och sallad, fläskfile,sallad. Jaa så sallad kommer bli en stor del av min vardag igen.
Men tycker det är lättare att ha något att följa. Annars blir de bara skit av att.
Tur att lönen precis kommit (26e) så jag har råd att handla all skit. Sallad är ju inte det billigaste direkt. Nyttigt kostar!

Aja ska snart dra mig till sängen. Kan lova att det tar emot ganska så hårt att behöva gå upp och jobba imorn...

5 bra dagar!

Min kusin kom tidigt på onsdagen, tog det lugnt en liten stund innan en shoppingtur. Åkte till både erikslund och stan..
På kvällen blev det lite partaj, drack lite hemma och bestämde oss för att gå ut, började på Bill och Bob, sen Pitchers och avslutade med Pluto. Var en kul kväll. Torsdagen blev lugn förstås, hann med att åka ut till Hälla en snabbis innan det stängde. Fredag var det dags för shopping igen, då tog vi en shoppingtur på stan, hittade även lite då med :)
På kvällen så drack vi igen, då var E & A med, sen mötte vi upp annat folk på Bill och Bob, satt där en stund innan vi gick vidare till BmB. Och den kvällen avslutades på giddegrillen och sen här. Tror inte vi var i säng förrän 4 nånstans.
Och igår hyrde jag och Eve film, Love Happens, bra men lite sorglig film. Eve ville i säng tidigt eftersom hon skulle köra tidigt idag. Jag kunde som vanligt inte somna så jag låg vaken tills E kom hem från stan.

Så nu har hon åkt, har haft 5 bra dagar..

Nu ska man tillbaka till verkligheten och det känns ju inte så jäkla bra vill jag säga.
Nu i några veckor ska jag vara stenhård med mat igen, har lagt på mig 2 kg under semestern och dom ska bort så snabbt som möjligt.

Nu ska vi äta lite..

Cleaning all day Lååång

Har så gott som städat sen jag vaknade, vaknade visserligen ganska så sent men ändå. Nu är lägenheten ren..
Så nu är det bara Eve som väntas :) Hoppas hon hittar hit bara, får nog vara beredd på några samtal att hon lyckats köra vilse nånstans.. Haha.

På sista tiden har jag märkt på mig själv att jag stör mig mer och mer på barn, aldrig varit direkt känslig för skrik och tjut, men tydligen nu. Stör mig inte alls på de barn som jag känner, det är en helt annan sak. Men som på bussen från Kreta,flyget från Kreta, Kolmården, SKRIIK och TJUUT! Fast egentligen är det inte barnen som jag stör mig på utan föräldrarna, få ungen att sluta? Det är säkert inte alls så lätt, jag vet ju inget om det egentligen. Men ändå, som ungen på flyget från Kreta, den ungen skrek så gott som HELA tiden, hörde aldrig någon som försökte få ungen att vara tyst.
Jag antar att det är lätt att gnälla på föräldrar när man själv inte är en, kommer säkert vara någon som gnäller på mig den dagen vi skaffar barn..

Nu behöver jag en dusch känner jag. Sen hoppas jag E kommer hem från sin mc tur snart så jag kan få panta alla dessa cola flaskor..

Oh nO!

Verkar som jag ljög om min rygg, det börjar komma tillbaka igen, efter jag legat/suttit med datorn för länge så kommer det tillbaka, det är på högersidan som de gör ont. Jag borde antingen inte sitta så mycket vid datorn eller skaffa mig ett skrivbord. Andra valet känns mer självklart, vafan ska jag annars gör? Men om jag ska skaffa ett skrivbord så känns de ju bättre att skaffa ett stort som man får rum med två datorer, för två skrivbord får inte rum. MEN vill man verkligen sitta på varandra hela tiden? Njee tycker inte jag låter så kul.

Ska försöka komma i säng tidigare idag, borde lyckas med bara 4 timmar sömn igår natt..

Balle!!

Prata om att vara trött när vi vakna idag halv nio, ögonen gick åt två olika håll. Och sen hade ryggen fuckat upp sig så det gjorde riktigt jäkla ont. Men tog en ipren och det gick över, så inget allvarligt med det troligen.
Sen en heldag på Kolmården. Massor av djur, men trötta djur. Vi tog E´s bil genom safarin, men de var ju inte så värst mycket att se, och linbanan var helt värdelös, såg 3 djur kanske. Så den är inget jag rekomenderar. Jag tycker egentligen det är lite dåligt att det är så lite som ingår i priset, linbanan ingår inte, ska man ta bussen genom safarin så får man betala extra och sen om man ska till fiskarna och det så kostar det 100:- det också. Men vi tog allt ändå, ja förutom bussturen då, den tog vi sist så den klarade vi oss utan.

På min nya dator så får jag inte in mitt kamerakort, och jag hittar inte sladden som man kan dra från kameran till datorn, lite irreterande. Men jag får leta och leta annars måste jag köpa en ny, om det ens finns till min 5 år gamla kamera.

Ska snart göra lite mat, för mig blir det bara kassler och stekta grönsaker.
Imorn ska jag städa och försöka plocka iordning här hemma, måste även handla lite inför veckan. Eve kommer tidigt på onsdag :)

Nehe nu börjar magen kurra, dags att ge den mat..

Sover inte än!!!

Jag borde vara trött och sova, men har inte somnat tidigt en enda dag sen vi kom hem från Kreta, och där slocknade vi innan 2 varje dag. Jag är knappt trött men tänker snart försöka sova ändå. Vi tänkte bege oss till kålmården imorn, eller ja om ett par timmar. Det stod mellan det och Gröna Lund. E fick bestämma, mig spelade det inte någon roll, bara vi gjorde något.

Idag har det varit en någorlunda lugn dag, var iväg till Kajjen och åt god sallad lunch, iaf för mig E tog pizza. Sen till ÖoB, då jag fick shoppa på mig schampoo och andra nödvändigheter, hittade tresemme för ett billigt pris så det måste testas. Sen en snabbis till Netonnet, och jag tror E köpte fel sladd. Sen hem och vara barnvakt åt J en liten stund. Sen har timmarna bara rusat iväg och nu är klockan nästan 4 på morgon.
Kommer eventuellt vara död imorgon, men va gör de?

Köpte förresten vax som man ska vaxa ben och sånt med, testade det när jag kom hem och antingen gör jag väldigt fel eller så funkar de inte. Då är det bättre med rakhyvel, låter dumt att stå ut med all smärta i onödan för inget alls? Men kanske gjorde fel ändå, hur man nu lyckas med det vet jag inte.

Nej nu ska jag tvinga mig till sömn.

Natti

Jag avliiider!

Fyfan vad det är varmt i lägenheten, det har regnat ute men ingen förändring här inne. Imorn tänker jag nog vara lite elaka mot våra katter och stänga in dom en stund i sovrummet. Vi MÅSTE verkligen vädra ur i resten av lägenheten. Toksvettas hela jäkla tiden. Å de är fan inge skönt.

Blev en lugn kväll, jag åt lite tacos, sen har jag fasen inte gjort mycket mer. Sprungit ut på balkongen några ggr för att svalkas. Vi försökte se Snabba Cash, men de verkade vara ganska mycket habla schabla språk och då behövs text. Sen ska vi köpa kabel så vi kan se på tv från dator, MEN det ska då inte kopplas från min dator kan jag lova. Nu tänkte jag att den här kunde hålla ett tag till.

Nej nu ska jag svalka mig ännu en gång...

4 år & 9 månader..

Fasen så tiden går, idag har vi varit tillsammans i 4 år och 9 månader. Har bott här i över 4 år nu.
Försökte sjunga med Beyonce´s låt igår "If you like the girl you should put a ring on it" men jag får nog ingen ring än på ett tag :) Men det går ju lika bra ändå. Även fast jag jättegärna skulle ha en ring på fingret, eller två också för den delen..
Men E är det bästa som hänt mig, tror inte det finns någon bättre även om det finns vissa saker som kunde bättras på. Och det känns verkligen som om han är det rätta och jag tror att det kommer vara vi livet ut..

Nu ska jag göra mig ordning för 6 årskalas..

Lagom kväll..

Jag lyckades radera hela inlägget så nu kortar jag ner det.
Lagom kväll på bishops och sen Bob. Galet varmt på båda ställen. Knöka fullt ute så vi var tvugna att sitta inne.

Nu ska de sovas ett par timmar innan vi ska upp och gå på kalas. Borde försöka hålla mig borta från tårtan men tror det är bättre att ta tag i vikten efter semestern, för Eve kommer ju på onsdag och då VET jag att det inte blir kalorilöst! Och då tänker jag inte heller bry mig. Försöka iaf.

Nej sova var det!!!!

WTF?

Yeey jag har köpt mig en rosa dator :) Men nu ska jag försöka komma ihåg allt jag haft på min andra dator.
Pratade även med Kim innan, han sa att om jag fick tillbaka datorn ofixad så skulle han försöka hjälpa mig.

Jag har ett litet halft mongo här hemma tror jag, vi skulle eventuellt hitta på något med ett par kompisar och då skulle jag och den andra tjejen prata, jag skulle ringa före bion eller om de var efter, nu IKVÄLL sa han bara till mig. Men mobilen var avstängd och då är hon troligen på bio, då är jag socialt handikappad? Okej så jag antar att jag skulle kolla upp när alla bio gick? Åhh jag orkar inte.
Nu har iaf han åkt ut med sin mc.

Jag funderar på om jag ska ta en snabbis med dammsugaren vilket behövs. Får fortsätta installera allt efteråt istället. Har ingen lust att städa när han är hemma...

Hallå i värmen..

I tisdags kväll mitt i speedwaymatchen så kraschade min dator, blev nådigt förbannad, mest för att det var mitt i matchen, för jag trodde att det handlade om att datorn inte laddade, för jag märkte att det glappade lite till laddaren. Men nej den var totalt stendöd. Fick inte igång den igen. Jag tror tekniska prylar har något emot mig. Helt seriöst, allt går sönder eller liknande. Vi lämnade in den igår, men det är inte säkert jag får tillbaka den lagad, för nu går den bara på reklammation, för den är över 2 år gammal så det gick inte på garanti längre. MEN om jag får tillbaka den lagad så ska jag sälja den, jag ska troligtvis köpa en ny idag. Om dom inte lagar den så ska jag ta reda på vad den kostar och laga och om det inte är för mycket så får jag väl betala för det, kan ju vara värt det när jag säljer den.

Igår em åkte vi ut till E´s mammas stuga och har sovit över där inatt. Mysigt. Åt god grillad mat och badade. Vi hann med ett dopp idag också innan vi åkte hem. Vill inte lämna katterna ensamna för länge. Så nu är vi hemma i den kokheta lägenheten igen. Ett hus hade inte varit fel att bo i...

Evelina kommer redan på onsdag så nu är det inte långt kvar :)
E och jag åker kanske till kålmården nån dag nästa vecka, E tycker om djur och nästan gjort det som en tradition att åka till någon form av djurpark varje år.. Bara det inte är för hett så är det skönt.

Fick fullt med myggbett igår, det är det negativa med sommar i sverige och stugor som oftast ligger mer åt skogarna, fullt med äckliga djur. 3 stycken tror jag att jag har i bara knävecket. Blää!!

Nepp nu ska jag klä på mig och sen se om jag hittar mig en ROSA dator.. Haha. Vill inte använda lånedator mer, kanske den också går sönder... Man vet aldrig med mig.

Ge mig lite reegn!

Usch det hade varit skönt om det hade kunnat regna lite över natten, så man kan få lite frisk luft. Mina stackars katter är helt utmattade och orkar inget annat än att leta efter det svalaste stället att ligga på. Och jag toksvettas.

Idag åkte vi ut till björnön en liten stund och sola, men det varade inte länge, sen åkte vi och handlade.
Sen stack jag till coop och köpte nya blommor till balkongen, så jag har städat och planterat där ute. Vaarrmt! Men nu ser de fint ut, E tyckte bara OK, för han påstår att det är lila därute, men färgblind var hans förnamn tydligen.

Till middag idag blev det Ww mat och sen lite stekta grönsaker.

Jag vill åka och bada, men misstänker att det inte blir något med det :(

Bastuvarmt!

Usch det är kokande varmt här inne och vi kan bara öppna lite smått vid fönstrena.
Ringt mamma och Eve. Eve är på Öland och kommer inte hem förrän nästa måndag, sen nästa torsdag kommer hon hit :) Mamma och pappa åker till Rhodos på onsdag i 2 veckor. Hoppas dom får det skönt.

Har packat upp väskan och slängt de flesta kläderna i tvätten. Mina parafymer är också uppe och luktade på :) Men väskan är jag mest nöjd med..

Katterna verkar lugna, undra om det är för värmen eller om dom har varit ett par riktiga busfrö hos E´s far?

Imorn får det bli en lång sovmorgon, boka tvätt tid och sen måste det handlas. Veckan ska bli någorlunda nyttig hade jag tänkt, har säkert lagt på mig 1-2 kg under denna vecka, har inte direkt ätit något onyttigt, men druckit en massa onyttigt har jag gjort... Men fan de är ju semester.
Och nu är VM slut, Spanien vann. Lite trist, tyckte det var ganska så kul att se de sista nu..

Hur fan ska man kunna sova i denna värme? Puuuuh!

Back home..

Jaha då var man hemma efter en vecka på Kreta. Vi har haft det bra, mycket mc turer, har sågott som blivit assfucked av motorcykeln, rejält ont i baken kan jag säga. Hyrde mc 4 dagar, efter ca 1½ dag bytte vi mc för jag fickså jäkla ont, men sen gick de något bättre. DYRT blev det också.
Fint väder men de sista dagarna blåste det endel. God mat oftast. Hotellet var väl okej, spisen funka inte men de fick vi inget för, vi var inte där speciellt mycket eftersom våra dagar bestod mest av att åka mc, sola,käka,sola,bada, åka mc hem och dricka några öl, sen åka in till stan.
Köpte min efterlängtade GUESS väska, jag skiter fullständigt i hur mycket kopia den är, jag har velat ha en Guess väska länge och nu har jag den äntligen :) Haha..
Nej ni får se bilder istället, orkar inte skriva hela resan...
...
Körde ihop några till en bild, bättre så!

Snart så..

Inte många timmar kvar tills vi åker från Vås, måste åka runt 4 inatt, om jag ska köra får vi åka ännu tidigare, så vi vet att vi kommer fram ;)

Blev inget sola idag, jag fick inte upp E förrän efter 12, så vi åkte först till tati och sen ner på stan en sväng, käkade lunch från något tyskt stånd, ganska så gott, stektpotatis och sidfläsk fast dom glömde tydligen fläsket, så mest potatis till lunch. Jag gick tomhänt hem (wow). Hem och se lite boll och vila en stund. Sen var det dags för mat  och boll igen, pizza som var sådär, så fläskig. Och nu har vi precis lämnat mina älskade små missar, Skilla hann att fälla av halva sin päls påvägen, hon hatar vägen till bilen och påvägen ur bilen. Sture tjöt som en jag vet inte vad, han gillar inte att åka bur, speciellt inte när Skilla fick sitta i mitt knä, svartsjuk som han är. Men dom får det bra hos E´s pappa och fru. Jag passar på att ha balkongen öppen helt medans jag kan, hade suttit fint med en kall öl också, men får hålla mig tills imorn.

Ne nu ska jag se om jag packat i allt som ska med. Pass och plånbok är med, det är väl det viktigaste, och badkläderna.
Så nu blire inget bloggande förrän vi kommer hem igen.

Hoppas (inte) det blir lika fint här ;) Haha

Good night

E kom hem sent igår, men när han kom hem åkte vi ner till stan, åt på kolgrillen, jag åt ryggbiff med rödvinsås, smaskens. Sen vidare till cityfestivalen, mötte upp J&A, gick till öltältet ocg lyssnade på något ganska så bra coverband, vi missade Hoffmaestro :( Idag spelar Rydell&Quick men det får vi skippa eftersom vi ska upp väldigt tidigt imorn. Jag och E åkte karusell, det var evigheter sen som jag gjorde det, så lite kul var det.
Sen vidare till Circus med J&R, trevligt, sen avslutade vi kvällen med langos, sen cykla vi hem igen... Det var en ritkigt bra kväll, lagom mycket alkohol, det är så det ska vara.

Så idag vakna jag utan baksmälla, försöker nu får upp E ur sängen så vi kan åka och sola nånstans. Vill få liite färg innan vi åker imorn. Måste fasen packa klart allt också. Ska nog packa ner kamera och laddare nu direkt..

Hepåre

SEMESTER!!!!!!!!!

Kan ju gott säga att jag gick hem med ett leende idag, semester i 3 veckor. Frihet!!
Sitter just nu med en breezer och chili nötter, ska snart hoppa in i duschen, blev down town ikväll. Är någon cityfestival eller vad det kallas. Massor av stånd med väskor och såna saker..

Den här låten passar för jäkla bra idag :)

allnightlong

Då var det dags för tvätt högen igen, E är sen från jobbet och skrev att han kunde tvätta sina kläder senare men det är inte jobbigt att tvätta hans saker, det som är jobbigt är att bära ner dom överfulla ikeapåsarna. Så idag väljer jag att vara snäll och tvättar hans kläder också :)
Kommer väl packa ner de mesta direkt när det är klart, annars så lär jag väl säkert skita ner det, eller så hårar katterna ner det. Dom fäller något så jäkla grymt mycket nu under sommarn.

Jobb var lugnt idag, tycker jag mest har planerat. Fast har gjort annat också. Hoppas att morgondagen går snabbt. Funderar på att åka förbi systemet, fasen man måste väl nästan fira att man har semester?

Ikväll får det bli tacopaj igen till middag, har ingen lust att göra något annat.
Men nu ska jag springa ner till tvätten och göra de allra drygaste HÄNGA UPP TVÄTTEN!!!

New..

Bytt design, hade varit roligt att kunna göra själv. Men jag tycker det är för tråkigt att lära mig allt. Har inte orken att kolla igenom hur man gör.

Ska snart dra mig till bädden, känns som dessa två dagar kommer gå långsamt nu bara för att man går på semester. På lördag ska det bli väldigt varmt, då lär vi steka i solen så man får liite färg innan man åker, all min solariebränna har nog försvunnit, och jag pallar inte lägga mig i solariet i denna värmen. Blir en stor svettpöl bara då.

Nepp röka sen sova..
RSS 2.0