Tisdag 30/4

Jag måste börjat bli gammal, kan inte alls sova lika länge som förut längre, visserligen en bra sak men ändå, långa sköna sovmorgonar tyckte jag om.
En vanlig ledig dag har gått, städat och tvättat lite. Slängt ut soffa, bord och solstolarna på blocket och verkar redan få soffa och bord sålt. Imorn kommer dom förhoppningsvis och hämtar det. Bra för då kanske vi kan köpa nytt till helgen, och kanske äntligen kan få en lite mysigare balkong. Tycker det är svårt att lägga ut saker, för jag vet inte vilket pris man ska ta, så E brukar få säga ett pris och jag sköter försäljningen :)
 
Idag hoppas jag att många är hemma och grillar och att det inte är överfullt på restaurangerna, vi ska ut och äta om en stund, vi väntar bara in A.
Jag vill verkligen ha ett jobb där jag är ledig röda dagar. Har ni tips på jobb som inte är stillasittande som man är ledig röda dagar får ni gärna säga till.

Jobb helg över..

 
Då var denna jobbhelg över, 2 veckor tills nästa.
Igår bröt vi bantningen och gick ut och åt på kvällen, både NOM och Hattfabriken var överfulla så vi gick till Texas Longhorn, inte mig emot, maten där är riktigt god och servicen är toppen också. Sen tog vi en drink på Varda och sen gick vi hem och såg Sune i Grekland, den var ju sådär. Sen somnade jag gott!
 
Efter jobbet idag så åkte vi och köpte lite blommor till uteplatsen, E fick stå för sina fula blomkrukor som jag gärna hade slängt men han får väl behålla dom då. Vi fick dom från den förra ägaren av lägenheten. Så nu har vi gjort ordning uteplatsen och ändrat om lite. Grannarna har satt upp paviljong och det ser jättemysigt ut, jag vill härmas lite men det kanske tar för mycket plats hos oss. Men ett tak över bordet hade varit bra. Samtidigt vill jag inte köpa något stort eftersom tanken är väl att vi flyttar (nånstans) efter sommaren. Och jag tror tyvärr inte att chansen är så jättestor att vi får en lika bra uteplats i nästa lägenhet. Men vi får se.
Vill även få den inglasade delen mysigare, just nu känns både bordet och soffan där ute för stora och vi är aldrig där. Funderar lite på detta:
Fast kanske bara stolarna och sen köpa ett enkelt ikea bord för 50:-. Som vi har nu tar det upp hela balkongen och det ser bara klumpigt ut.
 
Nu ska jag snart dra mig till bädden, ser fram emot min lediga dag på tisdag. Sömn sömn sömn. Å just ja, det är ju även valborgsmässoafton då, för min del kommer det bli lugnt eftersom jag som vanligt jobbar röda dagar.
 

En ledig dag..

Älskade lediga dagar, jag önskar jag hade mer av dom. I helgen ska jag jobba, som tur är så är det bara dagturer. Men det passar väl bra nu när jag försöker banta. 4.e dagen och jag är redan hungrig. Illa! Första gången tyckte jag ändå var någorlunda enkel, men det blir väl bättre med tiden :) Fast hur mycket jag ska gå ner vet jag inte för jag vägrar ställa mig på vågen efter semestern.
 
Har städat och försökt plugga lite teori idag, jag önskar jag hade lättare för att lära in saker som för mig är ointressant. Jag hoppas verkligen våra framtida barn tar efter E i alla fall i såna saker. Jag har inget läshuvud alls.
Jag borde putsa våra smutsiga fönster, men eftersom jag är totalt värdelös på det och så är det riktigt tråkigt så kommer jag låta ett proffs göra det, så jag sitter och kikar på olika firmor just nu.
 
E är och gör sin mc redo för denna säsong, han har nog längtat :) Sen när han kommer hem blir det serie, han har "tvingat" in mig i en ny serie, Game of thrones. Ingen serie alls för mig egentligen, finns inget tjejigt alls som jag gillar annars. Här hugger dom av varandra huvud och andra kroppsdelar, men ändå på något konstigt sätt så har jag börjat gilla den. Jag som INTE skulle ha några mer serier att se på..

Back home..

Tillbaka från Egypten..
Vi har haft det varmt och skönt, väldigt blåsigt men oftast var det bara skönt. Bodde på ett stort hotell område med ett stort rum, en dubbel säng + en vanlig i ett annat rum. Stor och lång pool, hotellet låg även precis vid havet så det var nära till strand och hav.
Vi var ut på en båttur en dag, E fick snorkla, jag fick någon fjantig panik känsla när jag inte kunde andas med näsan så jag hoppade upp på en gång. Men jag fick se delfiner iaf, och det var det jag var ute efter.
Maten var okej till en början, men efter 7 dagar med nästan samma mat till både lunch och middag så ville jag bara spy på maten. Så när vi kom till flygplatsen i Hurghada så blev jag överlycklig över att få äta Burger King.
Jag tror inte vi kommer ta all inclusive igen, det kändes lite instängt och tråkigt att bara hålla sig till hotellet. Men jag förstår familjer som åker dit med sina barn, det är ju väldigt smidigt.
Vi var in till city en dag, fy faen vilka dryga människor. Tjejer bör nog inte åka dit själva. Och att ha sitt namn tatuerat på ryggen gjorde inte saken bättre. Liiiina Lina Lina, hela tiden. Men annars kändes det skönt att åka in dit och sätta sig på ett annat ställe och ta en öl, testade även lite vattenpipa också.
 
Men nu är vi tillbaka i verkligheten igen, igår var det grillning och öl. Idag har vi mest degat i sängen och soffan, precis tittat på Moto gp, kul att det börjat igen så har man något kul att se på helgerna. Men nu är det slut på skräp mat, tanken är att jag ska börja träna (!!!!!) med E och nu ska jag börja äta nyttigt igen.
 
Nu dröjer det nog tills Tjeckien innan det blir någon resa för min del. Baaaaaara 4 månader kvar.
 
 

Rycket...

Min sambo börjar göra mina nätter lite svåra, innan så ryckte han bara ibland då och då, nu är det mer eller mindre varje natt. Och jag måste vara riktigt lättskrämd när jag håller på att somna för det känns som om jag ska få en hjärtinfarkt varje gång han rycker. Det handlar inte alltid om små ryckningar heller, ibland måste jag känna på mig själv för att se så det inte är jag som ligger och skakar, hela sängen skakar till ibland. Helt plötsligt händer det att en hand kommer flygandes på baken.
När jag är ledig dagen efter så kan jag lägga mig i soffan men gärna inte när jag ska jobba, inatt fick jag knuffa till honom och säga åt honom att han får ligga i soffan om han inte lägger av, jag vet att han inte gör det med flit, men vafan det stör min sömn rejält.
Han tror själv att det blir bättre om han tränar och inte har det så stressigt på jobbet. En veckas semester är nog bra för honom, sen tänker jag tvinga honom simma poolen runt (som ska vara 230m) så jag kan sova gott om nätterna ;) Höhö!
Ingen annan som har samma problem? Är delade sängar ett alternativ kanske? Haha!

Helveteshelgen är över.

Usch helgen som var avskyr jag. 23 timmar på två dagar är för mycket för mig. Jag gör inget annat än att jobbar och sover. På lördagen lurade jag ner E på lunch och han fick även följa med att kolla på skor. Ett par svarta ballerina blev det, lite små tråkigt med svart men det funkar till allt. E hade ett förslag med ett par blommiga enormt fula skor, urk!
Men sen fick jag klara mig själv igen, gjorde ett kap på Vero Moda, en svart(!!) klänning för bara 60:-, bara klänningen var lite tråkig och rak men med ett bälte såg det bättre ut.
 
 
Vi fick ett trevligt brev på posten idag, ett par kompisar ska gifta sig :) Det börjar märkas att man blir äldre nu :)
 
 
Det var skönt med sovmorgon idag, men en jobbarkompis råkade "fickringa" mig kl 7 på morgonen. Fast jag svarade inte, men vaknade till av att det vibrerade. Annars har jag kört på storstädning och tvättning resten av dagen, har förhoppningsvis bara en maskin kvar, sen får det vara nog.
När E kommer hem ska vi hämta en resväska hos hans mamma, för jäkla dumt att man inte skaffat sig en riktig resväska med tanke på att vi är iväg några gånger om året. Sen ska jag hem och börja packa. Som vanligt packar jag väl i massor med kläder som inte kommer använda. Men bättre med för mycket än för lite.
Bara 3 dagar kvar till värmen. Yummi!!
 
 

Resa bokat..

Det blev Egypten, Hurghada. Tog ett 4*igt all inclusive hotell. Finns väl inte så värst mycket annat man kan göra där heller kanske, lika bra att hålla sig på hotellet då :) Priserna hade gått ner lite från igår.
Så nu om en vecka ligger vi i solen och har det troligare liiiite skönare än vad ni i Sverige kommer ha det.
 
Det där med att gå runt med bikini har jag aldrig gillat, jag har någorlunda platt men enormt otränad jello mage, men mina sidor är långt ifrån platta, kan tro att jag är gravid på sidan av kroppen. Inte ens när jag gick ner som mest blev jag av med dom. Jäkla "love handels". En kvinnas värsta fiende ;) Men jag får tänka: Folk ser värre ut, elakt men sant. Fast jag vill egentligen gå ner några kilo, jag har stått på samma vikt mer i över ett år, gick upp då jag slutade röka, och lite av det har jag inte gått ner, har inte haft någon motivation till det. Men kaanske efter resan. Det bästa vore ju att träna, jag kan väga som jag gör nu bara jag hade fastare kropp. Men träning i alla sorts form är tråkigt. Men om man vill bli fin får man lida pin och helt enkelt skita i att det är tråkigt.
 
 
 
 

När lugnet har lagt sig..

Ibland behöver jag tid att lugna ner mig.
Inatt fick jag ingen sömn, E snarkade och ryckte som vanligt i sängen, så jag flyttade mig till soffan. Men när jag lagt mig där så vaknade katterna till liv, då skulle dom äta och självklart inte tillsammans utan en och en, ljudkänslig som jag är så låter det extremt högt och omöjligt för mig att sova. Sen började dom leka och då var klockan 5 på natten och jag gav upp. Men en sån natt då och då funkar väl, men det är hemskt.
 
Men imorn är jag ledig och ska försöka sova ut. Men även det kan jag inte göra längre, eftersom jag mer eller mindre är beroende av det där jäklans nässprayet så vaknar jag när effekten gått ut. Har köpt nytt kortisonspray så jag hoppas på att kunna sluta med nässprayet snart. Jäkligt dumt att ens börja med det.
 
Ingen resa bokad idag heller, men nu tror jag det står mellan Tunisien eller Egypten. Tunisien såg helt ok ut, men någon säker värme är det väl egentligen inte. Egypten har jag aldrig tittat på för jag har alltid trott att det är något som E inte är intresserad utav. Men nuså, Egypten är mer säker värme, det är runt 24-29 grader där just nu. 1000:- dyrare än Tunisien men fortfarande inte dyrt, 4500:- för all inclusive. Så jag vill nog mer Egypten faktiskt. Synd att det inte är mer som är varmt (som det inte tar hundra år att åka till), Har kollat runt på Kanarieöarna också, men vädret känns inte så stabilt där heller. Så imorn får E bestämma sig, jag måste höra av mig till Lena om hur jag ska ha ledigt imorn.
 
Jag längtar verkligen efter sol med värme och bad.

Irritation.

Hur kan man tycka så olika om nästan allt?
För några dagar sen sa vi att vi var sugna på att åka till värmen och skippa italien och åka på moto gp i sommar istället. Jag har suttit och letat och letat efter resor, men duger dom, nej? Och kommer han med några andra alternativ? Nej. Då är det Jag som ska använda min hjärna och komma på något. Han vill ha något kul och spännande. Jag vill till sol och värme. Och vad som är kul och spännande för honom vet jag fan inte.
Jag orkar inte. Det är alltid jag som kommer med förslag om att åka iväg.
 
Just nu är jag i en såndär "piss period", allt känns likadant. Jag vill fortfarande ha en förändring. Den enda förändringen han verkar vilja ha är på sitt jobb.
 
Nej jag ska ta och sluta skriva nu, en blandning på en dålig period och irritation och om jag skulle fortsätta skriva skulle allt bara bli helt fel.

Hemma

Då var vi hemma igen efter en helg i Vetlanda. Det känns som mer saker händer där än här, fast inte på ett bra sätt. Folk förändras tydligen inte, inte alla iallafall. Jag är glad att jag flyttade ifrån det.
Annars var det gott med lite påskmat, men lika skönt att åka hem till vås igen.

Är på jobbet nu, att jobba kväll är ingen favorit men jag gör det så sällan så det funkar.

RSS 2.0