Hejdå Android..

Har lagt ut både min käre android och min mini pc, onödigt och dom ligger här hemma och samlar damm.
Tänkte att pengarna kunde få gå till min resekassa.
 
Aw på fredag, ska bli kul att komma ut. Nu har jag haft min vita stillasittande månad. Kommer först vara här hemma sen får vi väl se vart vi tar vägen, jag är inte så dansig av mig längre och sätter mig hellre på bishops eller liknande. Men jag är inte ensam om att bestämma, jag är öppen på förslag :)
 
Nej jag ska leta efter något ätbart, E lagade mat, som blev lite väl bränt för min smak..

Äntligen måndag..

Inte ofta man säger äntligen måndag, det händer bara när jag jobbar helg och är ledig på tisdagen :)
Helgen har bara bestått av jobb. Delad tur är riktigt tråkigt, det förstör hela dagarna.
 
Till något helt annat, jag vet inte om E gjorde det för att jävlas lite men iaf, han tvättade ihelgen och jag har köpt på mig gaaanska så många nya vita underkläder för jag har förstört så många när jag tvättat dom tillsammans med resten av underkläderna, och nu har jag tvättat de här för sig. Och nu.... är dom inte så vita längre :( Haha, jäkla E! Nu är han portad från min underklädestvätt. Jag tror inte det gör han så mycket.. Han är även skyldig mig nya VITA underkläder, när den dagen händer ska bli kul att se. Men det är inte första gången han har tvättat "sönder" mina kläder..
 
Imorn ska jag ta en lång lång sovmorgon, har inga måsten. Skönt med ledig dag utan att jag måste göra något.

Botten nådd?

Ligger i sängen och försöker sova, varför tänker jag som mest nu för?
Jag borde försöka vara ärlig och realistisk mot mig själv, det lär nog inte bli någon flytt till Sthlm, även om vi båda vill. Det är för dyrt. Varför gör jag så mot mig själv? Gör så att jag verkligen ser fram emot att flytta för att sen göra mig själv besviken? Onödigt!
Mina inlägg är troligtvis riktigt tråkiga att läsa, inte direkt en blogg som gör att man blir på bättre humör av att läsa. Men nånstans måste jag ventilera mina känslor, kan inte hela tiden låta E lyssna på mitt tjat om hur tråkigt allt är.
Men där är jag, ALLT är tråkigt. Vardagen är tråkig, helgen är tråkig. Jag har nog inte känt såhär så länge innan. Jag vet inte vad jag ska göra åt något och det gör mig ännu mer neråt.
Tänk om det bara kunde få vara enkelt någon jäkla gång? Hur kunde mitt liv bli så annorlunda mot vad jag trodde?

Dags att sova, imorn ska det jobbas i tio timmar.

25.1

Första dagen på 2 veckor på jobbet idag, det gick t.om bra att gå och lägga sig igår och att komma upp på morgonen. Men lite små tungt har det varit, min kondition är nere på 0 vilket kändes.
Ledig idag (fredag) och jag tänkte försöka orka ta tag i en rejäl städning. Ska även gå en stund på promenadbandet, ska försöka få lite kondition tillbaka..
 
Beställt ny väska från ebay, fick bli en billig OK väska, någon gång ska jag köpa en väska som faktiskt inte går sönder efter någon/några månaders användning, men jag ska FÖRSÖKA snåla så gott jag kan nu. Maskeraddräkten till mig och E är även beställd :) Även ledigheten är fixad, min grchef är för himla bra :D
 
Nej det är väl dags att dra sig till sängen, annars sover jag väl bort hela lediga dagen.. Jag är ju ganska så bra på sånt.

Jag vill resa NU!

Har suttit och tittat på bilder från München och Italien, jag vill resa nu. Nu nu nu NU!
När vi reser mår jag så jäkla bra, det är så skönt. Inga måsten. Jag önskar jag hade mer pengar, var ekonomiskt oberoende, men det är lite svårt när jag inte jobbar för det. Förra året var ett riktigt bra resår, först Teneriffa (sol och bad), sen Italien (sol,bad,mysiga städer och Moto GP) och München (storstad). Jag hoppas detta året blir minst lika bra, fast vår första resa blir väl till Italien, sen får vi se vart det bär av på sommaren, skulle nog kunna tänka mig en senare sommar/höst resa eftersom Italien är i början av juni. Men det är tur att det man får tillbaka från skatten nästan betalar hela sommarsemestern. Så ibland kan det vara bra att ha ett dyrt jäkla lån :)
 
 
 

Tröttast..

Under dom här senaste snart 2 veckorna så har mitt dygn blivit helt fel, första veckan så sov jag nästan hela tiden. Nu den andra veckan så har jag somnat så sent och vaknat sent på dagen. Och sen har jag knappt varit utanför dörren, inte många ggr iaf. Kan det vara det som gör mig så trött? Och att allt jag gör är jobbigt. Imorn eller på onsdag tänkte jag ge mig ut på en promenad, vilket känns behövligt.
Och på torsdag ska jag jobba igen. Och hela helgen också, delad tur både lördag och söndag.
 
Var inne igår och tittade efter maskeradkläder, vi har nog hittat vad vi ska vara, men det får bli hemligt :) Jag får inte glömma att ta ledigt bara, men något sånt ska jag väl inte kunna glömma..
 
Nej nu börjar Californication..

17.1

Allt såg normalt ut förutom att jag har något virus som bitit sig fast rejält i mig. Jobbar igen nästa torsdag, då kan jag iaf jobba helgen. Sen hoppas jag att jag kan hålla mig frisk väääldigt länge. Februari lär bli tufft ekonomiskt. Lär inte kunna spara till någon resa då, och januari lönen kommer vara låg också eftersom jag tog tjänstledigt över julen.. Men jag ska försöka spara undan lite ändå, jag vill verkligen till Italien i slutet av maj.
 
Hittade en lägenhet i Saltsjöbaden som inte var alltför dyr och ändå såg ganska så fräsch ut. Men man vill ju inte bo nära järnvägen, man vet ju aldrig om någon galning tänker ta över ett tåg till..
Undra hur mycket vi skulle få för denna lägenhet och hur lång tid det skulle ta att sälja? Vi fick ju en värdering på lägenheten förra året men jag tror knappt det priset stämmer. Men sist jag kollade så fanns det inga lägenheter ute på östra hamnen, och det borde ju vara något bra om vi skulle vilja sälja.
För jag tycker ändå att våran lägenhet ligger jäkligt bra till, nära stan,nära station och uteplats. Men jag tror ändå inte jag skulle sakna den alltför mycket. Jag vill ha ett sovrum med en riiiiiktig dörr!

16.1

Dagarna går även att jag bara går hemma, det är riktigt tråkigt att gå hemma. Jag hade hoppats på att kunna gå till jobbet imorn men det går fan inte, hade feber igår igen. Imorn måste jag till läkaren, så jag måste komma upp på morgonen och ringa direkt när dom öppnar. Men jag ser inte fram emot promenaden dit, kommer halvt dö påvägen.. Men jag måste, jobbet måste ha sjukintyg på fredag.
 
Ikväll ska vi laga tacopaj, egentligen är jag inte hungrig, jag har ingen som helst hungerkänsla utan skulle nog kunna gå hela dagarna utan att äta nu, men att inte äta gör mig inte frisk så jag äter även om jag inte är hungrig.
 
Även om jag inte är frisk till helgen så tänker jag försöka följa med till E´s mamma på fredag, jag är verkligen så himla trött på att bara vara hemma, ett litet tag borde funka iaf.

15/5

Då var det måndag igen, har knappt haft någon koll på dagarna det senaste, dygnen har ju inte varit riktigt som dom ska, har sovit bort mestadels av dagarna, vila bort sjukdommen ska man ju göra. Tyvärr så har ju inte det gått så bra, men jag börjar känna mig något bättre. Fast utan nässpray så får jag ingen luft från näsan, och imorn ringer jag och försöker få något mot den här skiten. För jag misstänker att nässprayen har gjort något med vägen mellan näsa och hals, det är som ett rivjärn. Och jag är torr som fasen i halsen vilket gör det svårt när jag ska sova..
 
E har varit riktigt snäll de här dagarna, köpt och lagat mat. Köpt massa saker åt mig. Det är tur jag har honom, för jag har inte orkat gå utanför dörren. Men nu ska jag bli bättre, jag har ingen lust att ligga hemma längre, det är tråkigt och jag förlorar väldigt mycket pengar.
 
Nu har jag läst ut den sista boken av Grey, tycker det var väldigt bra böcker men nästan lite väl mycket sex, tröttnade t.om lite på den delen. Spännande i början men det var mycket annat som gjorde böckerna bra. Ska inte skriva för mycket för er som inte läst den, jag rekommenderar den verkligen. Har ni väl börjat läsa den så är den väldigt svårt att släppa.
 
Nehe nu ska jag ge mig in i hemnet världen igen..

11/1 -13

Har varit sängliggandes hela dagen, inte förrän kvällen när jag skulle äta gick jag upp.
Har legat och kollat på hemnet, hittat 3-4 stycken som verkar bra i Sthlm, vi får väl se hur mycket det blir med den saken. Men jag tror vi båda gärna skulle flytta dit. Jag vill flytta dit för att förändra något i mitt liv, ny stad, nytt jobb och ny lägenhet. E vill väl flytta dit för att slippa pendlingen.
Jag skulle gärna vilja ha ett riktigt matbord i nästa lägenhet, jag har tittat på ett på chilli innan som är snyggt.
Så ett stort kök eller stort vardagsrum är ett måste för att det här ska få rum :)
 

Orkar inte

Ligger i sängen med över 38 grader feber och riktigt jäkla förkyld, det jag hade innan var väl en varning innan denna skiten skulle komma. Nu stannar jag hemma tills jag blir frisk.

Pratade precis med mamma, henne går det inte dölja något för, hon hörde på mig igår att det inte verkade vara riktigt som det ska. Och det är det ju inte. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar dom bodde närmare. Jag önskar jag kunde påverka vad E känner men det är omöjligt.

Fan säger jag bara, jag orkar inte vara sjuk och må dåligt psykiskt samtidigt.

8/1 13

Ny vecka, söndag till måndag sov jag 0 timmar, fick någon form av panik eller något. Det här med att tycka olika om när vi borde skaffa barn är riktigt för jäkligt ibland, och tanken på att vänta i några år till slog till mig rejält. Aja, det gick över för denna gången. Jag MÅSTE för min egna skull lägga bort de där tankarna.
 
Så igår efter jobbet somnade jag efter jobbet i 6 timmar och kunde ändå somna på natten. Så jag var utvilad idag på morgonen.
 
Det blir en lugn vecka, jag jobbar på lördag men tog ledigt på söndag, vi ska iväg på eventuella äventyr :)
 
Min förkylning vill inte släppa helt, på jobbet börjar vi tro att det är något med lokalen, för folk är sjuka som aldrig förr. Att min hosta inte släpper helt beror väl på rökningen men det är inte bara hosta, jag är täppt och halsen svider fram och tillbaka.
 
Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite, Femti nyanser av frihet kom idag :) Äntligen!

Humor

Då var det fredag, städ/tvätt/plocka bort jul dagen. Blir lite smått irriterad på E som varit ledig i över en vecka och inte gjort något av detta. Så nu skrev jag till honom att om han inte vill eller tänker hjälpa till med städningen framöver får han ta hit en städerska, vi delar ingen ekonomi så jag förlorar inte på det, det får han isf stå för helt själv, för jag har fått nog. Konstigt att efter sju år tillsammans har jag fortfarande inte vant mig vid en latmask (i hemmet). Dags att sluta slöa, tvätten väntar..

....

Promenadbandet fick sig två omgångar, 20 minuter åt gången, jag svettas ihjäl när jag går här inne.
 
Jag kunde inte hejda mig från att läsa ut boken, för den 3.e boken är släppt och även beställd :) Börjar ni läsa den kommer ni förstå att det går inte att sluta.
 
Beställde även lite saker från yves, tycker om när det är billigt och jag kan handla desto mer.
 
Så imorn ska jag ta hand om det tråkiga bombnedslaget, plocka bort julen. Och tvätta måste jag visst också göra. Men då har jag lördag och söndag fri från tråkiga måsten.

Gone with the book

Äntligen ledig. Tog en lång sovmorgon och har legat i sängen mestadels av dagen. Jag läser nu bok nummer två, det går knappt sluta läsa när man har börjat, trean har inte släppts än så jag försöker att inte läsa ut hela redan 😊

Hemmet ser ut som skräp men det tar jag hand om imorn, då ska alla julsaker ut också.
Måste ge mig på promenadbandet, E får inte ha rätt i att det inte kommer användas 😉

Nytt år

Ligger och försöker sova, omöjligt tydligen. Ska upp om ca 2 timmar och jobba om 3. Kvällen har för min del varit väldigt lugn, väldigt god mat och trevligt sällskap. Själv var jag trött och längtade bara hem, runt halv två kom jag hem. E verkar bli kvar över natten hos de andra.

Jag hoppas att detta året kommer med nya saker, mitt liv är för tråkigt att jag själv tröttnat. Jag vill bli en lyckligare människa men hur vet jag inte just nu.

Men vi håller tummarna för ett bättre år, inte för mycket förhoppningar som jag hade på 2012, det gjorde mig bara riktigt besviken.

Nu måste jag få liiiite sömn.

RSS 2.0