En helg i sthlm

Helgen var bra i sthlm, vi gick på skansen, tror faktiskt aldrig jag varit där. Och jag förstår nog varför det mest var barnfamiljer där :) Sen åkte vi till hotellet som var helt okej. Tog en runda på Bromma Blocks, hittade inte något alls som jag ville ha. På kvällen åt vi inne i sthlm, restaurang Rött, fullt med folk, helt okej mat. Sen blev det inte mycket mer än så. Vilket var väldigt skönt. Tackar E för denna helg, längtar redan tills nästa gång :) Att bara åka iväg över en natt kan vara riktigt skönt.
 
Annars är allt lugnt, jag har slutat röka. Mitt humör kan sticka iväg lite sådär ibland, ibland kan jag inte riktigt kontrollera det men det får det fan vara värt. Snart 3 veckor sen jag slutade. Kan inte påstå att jag är så särskilt röksugen, i början var det vanan som var jobbig att få bort, det är det fortfarande ibland. Jag tuggar vanliga tuggummi ungefär hela tiden. Men denna gången ska jag inte vika mig. Nu är det slut med rökandet, för ALLTID!
 
Nu kommer en helg där jag ska jobba, inget jag ser fram emot. Hade egentligen velat försöka vara ledig på lördag för dom visar hus från Älvsbyhus men jag tror det blir svårt. Får väl försöka få iväg E ensam och titta på hur det ser ut.
 
Nej nu ska jag ta och se klart Big bang theori.

Should I or not..

E´s nya leksak har kommit, den kom igår. Den var inte svart som vi trodde, utan mörkblå. Man ska inte köpa något i mörker ;) Men den är fortfarande snygg och skön. Jag har inte vågat provköra den än men det ska nog gå bra.
 
Nu är frågan, ska jag ta över E´s bil nu? Eller ska jag vänta tills vi verkligen behöver två bilar? Köper jag hans nu så blir det billigt för mig än att jag köper senare. Jag tycker om bilen förutom den tråkiga silvriga färgen. Men om jag köper den nu så kommer det egentligen vara onödiga pengar för jag behöver ingen egen bil just nu, jag kör bil någon gång i veckan, och jag skulle kunna göra det när E lämnar sin bil hemma. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra..
Inom ett år kommer vi nog behöva 2 bilar, då jag hoppas att vi hittat och köpt ett hus. ÅH, jag gillar inte sånt här.

Irritation..

Jag skriver sällan om det som verkligen irriterar mig på jobbet, men för ungefär en halvtimma sen så ringde någon från mitt jobb. Jag svarade inte, det gör jag aldrig när jag är ledig, alltså efter kl 16 så är mitt privata nummer enbart ett privat nummer. Jag skrev bara till personen och undrade vem det var för jag kände inte igen numret, fick svaret: Humana, svara. Jag frågade ju vem det var, inte vilket företag det var.
För det första, vem fan ringer vid halv elva på kvällen?
För det andra, om du ville att jag skulle svara kunde du svarat på vem DU var.
 
Ibland verkar folk tro att man är på någon jour, och att om det är något problem med någon av mina "kontaktpersoner" så kan man ringa mig när som helst. Saken är att när jag går hem från jobbet, så släpper jag allt med jobbet. Jag svarar inte på jobbsamtal, jag släpper det helt. Det är eller kan vara psykiskt jobbigt ibland och då vill och tänker jag inte ta med det hem.
 
Så nu släpper jag jobbet igen..

Lugn helg..

Det har varit en lugn och skön helg. Men jag vill verkligen inte jobba helg längre. Jag måste göra något åt det, men det får vänta ett tag till.
 
Igår var det 30 årsfest för S, jag var med ett tag men sen ville jag åka hem och sova. Min andra hälft kom hem runt 4 och jag vaknade till och hade lite svårt att somna om, precis som vanligt :)
Så jag har varit lite trött(are) än vanligt.
 
Jobb imorn med sen har jag ledig dag. Men nu längtar jag bara till helgen, hotellnatt i Stockholm med god mat.

16.10

Haft en lugn och skön lång helg, varit och fikat i Norberg, gått från björnön till (nästan) gäddeholm, och åter igen kollat bilar.
Nu kommer en helg då jag ska jobba, men på lördagen är det 30 årskalas, men det är väl min tur att vara den nyktra föraren.. Känns bra att jag kan bestämma när jag vill åka hem.
 
Nästa helg har vi tänkt att åka till Sthlm och bo på hotell över en natt. Känns ju inte helt fel, så vi kommer väl gå ut och äta något gott också. E får hålla koll på det, mig kan man inte släppa ut i sthlm och tro att jag ska hitta något. Jag har gått vilse när jag gått ut från hotellet.
 
Imorn har jag ledig dag, sovmorgon som tyvärr inte är lika långa längre. Sen har vi även varit tillsammans i 8 år imorn, vet att en vän sa att det 7.e året ska vara ett jobbigt år, men måste nog säga att det har varit ett väldigt bra år. Och jag ser fram emot många många mer år till tillsammans med E.

5/10

Efter en vecka fullt med försovningar så är det äntligen ledig helg. Jag är så trött så jag minns oftast inte att klockan ens har ringt, men jag har som tur är kommit i tid till jobbet de flesta dagarna :)
Men idag fick jag sova ut lite, men vaknade redan kl 9, det är tidigt för att vara jag.
 
Vi (Erik) har varit och testkört en bil idag, en bmw bla  bla bla, har faktiskt inte en aning om vad den hette, men den var både snygg och skön, dyr kan vi väl lägga till också. Testade även en saab 9,5 (?) igår som jag tyckte såg helt okej ut men något måste varit fel på den, efter ett tag så hände det knappt något när man gasade. Och eftersom det inte var jag som körde den så måste det varit fel på bilen, annars kan man tänka att jag kanske lyckades med något, för det hade inte förvånat mig.
 
Vi har även varit och smygkikat på ett hus, det var ju såå fint, men dels kostade det mycket i utgångspris och så var driftkostnaden väldigt hög. Första huset som båda verkar tycka om. Blähä! Hemnet appen är ju helt värdelös, brukar annars titta genom den men det är flera hus som inte finns med som finns på datorn.
Men vi får fortsätta leta, nån dag dyker huset upp, nån dag.....
 
 
RSS 2.0