Lätt att vara efterklok!

För en stund sen trodde jag vi skulle få oväntat besök... Var någon/några som försökte öppna dörren, sparkade till på dörren och var på brevlådan, frågade om någon var där.. Kan ju säga att jag blev aningens skraj, dörren var som tur låst. Jag letade efter telefonen och gav den till E i beredskap på att ringa polisen. Nu efteråt ångra jag att jag inte tittade i kikhålet, men det är ju lätt att vara efterklok.. Troligen var det ju bara någon full jävel som kommit fel, men man ringer väl för HELVETE på först?
Nu har jag lugnat ner mig någorlunda även om jag tycker det är lite småläskigt.. Fast hade personen velat komma in och göra något så hade den troligen försökt komma in på annat sätt.

Ska väl snart försöka lägga mig, tur att det ändå hände nu ikväll och inte igår kväll, då hade jag nog fan skitit på mig.. Jag menar, katterna skyddar ju inte speciellt bra om dom skulle försökt komma in. Jag hade nog lagt mig under sängen hela natten..

Men nu är det snart dags för sängen, jobb en stund imorn, innan jag ska cykla iväg på visning nr 1, sen ska vi på visning nr 2 i samma hus som 1.. Fast det är lite senare, så jag hinner hem och äta och vila :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0