Ny dag

Idag har jag jobbat, kom upp i bra tid så jag slapp stressa som annars brukar vara vanligt nu. Jobb gick bra, jobbar bara 2 dagar till innan ledigt.

Min träningsvärk har suttit i en hel del idag också, fast jag kan sätta mig upp som en normal människa iaf. Tränade lite nu ikväll, det som gick iaf, magen sa nej ganska så tidigt. Lite knäböj blev det också. Hoppas på mindre träningsvärk imorn så jag kan träna lite mer "riktigt"..

Nu ska jag fortsätta se film

Trainingsvärk

Vi gick till Bishops igår sen efter mat och dessert. Tog två öl och gick hem igen. Kvällen blev väldigt bra :)

Idag har jag haft sån jäkla träningsvärk i magen så de finns inte, skratta gör skit ont, och E har retats hela dagen. Har fått rulla över på sidan när jag ska resa mig upp.. Illa illa. Men imorn måste jag träna igen. Får inte ge upp för lile (jävligt mycket) träningsvärk.

Vi tog en promenad bort till coop och köpte soppa och chips, blev våran kvällsmat de. Skönt att komma ut lite. Nu har vi precis sett klart på en film. I rymden finns inga känslor. Var riktigt bra.

Nu måste jag komma igång med det nyttiga igen, har blivit lite väl mycket av de goda under helgen..
Denna vecka är det bara 3 dagars vecka, sen ledig i 4 dagar igen :) Man blir aldrig för trött på många dagars ledigt..

Myskväll..

Oj vad jag har hunnit med mycket idag. Gick upp när E åkte iväg till sthlm för mässa, redan kl 9 var jag uppe (!!!)
Tog bussen ut till Hälla, tog först rusta, handlade glas för desserten och en träningsgrej för mage/rygg/armar, sen till plantagen, där jag egentligen tänkte att jag kunde fått köpa bara rosblad, men de hade dom inte där, så det fick bli 3 pack tulpaner istället, sen apoteket och hämta ut ppiller sen bussen hem igen, färdig på en timma bara där. Hem igen och träna en stund, träningssaken gjorde fan på magen.. Städade lite, sen gick jag ner på stan och köpte rosor. Hem igen.. Förberedde för kvällen. Rosorna vart inte så dyra så jag tog blad från 3 rosor och gjorde fint på bordet, resten fick åka i med tulpanerna..

Har precis ätit förrätten, E var lite tlött och ville vila en liten stund. Men när han vaknar ska vi äta huvudrätten som blir oxfile och potatisgratäng, och Favoritsås :) Och till efterrätt blir det chokladcheesecake.
Jag är lite sugen på att ta en öl på stan sen, men får väl se vad min andra hälft vill :)
Har ju inte druckit alkohol sen nyårsafton, och då vart de väldigt lite. Så jag känner redan av det mousserande vinet.. Jag satsar inte på någon fylla, vore bara trevligt att komma ut och träffa lite folk :)

Måste bara..

Hittade en artikel på aftonbladet om varför par bråkar. Tänkte göra en check lista, fast nu menar jag inte att detta är anledningarna till att vi bråkar ibland..
(Check= det som sker här hemma)

Här är anledningarna till bråk...

Kvinnor irriterar sig på:

1. Skäggstrån i handfatet - Check

2. Bajsspår i toalettstolen -

3. Zappa mellan tv-kanaler -

4. Att inte fylla på toapappret - Check

5. Lämna ringen uppfälld på toaletten -

6. Glömma släcka lamporna - Check, jag släcker, E tänder..

7. Sprida ut använda koppar i huset - Check

8. Lägga blöta handdukar på sängen eller golvet - Defenetivt Check

9. Samla på sig bråte -

10. Inte spola på toaletten -

 

Män irriterar sig på:

1. Ta för lång tid på sig att bli klar - Jag är nästan Alltid klar före E

2. Tjat om hushållssysslor - Check check

3. Glömma släcka lamporna -

4. Hår i golvbrunnen -  Jag? Aldrig ;)

5. Samla på sig bråte -

6. Låta sopkärlen bli överfulla - Halvcheck

7. Lämna pappernäsdukar eller hushållspapper här och var i huset -

8. Sprida ut använda koppar i huset -

9. Zappa mellan tv-kanaler -

10. Titta på tv-serier - Check


Ganska så lika ändå..

...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Denna dagen skulle vara en av dom bästa dagarna i mitt liv. Det är det fortfarande, men E´s morfar gick bort idag. Så då blir det begravning inom kort. Avskyr verkligen begravningar, men vem gör inte det egentligen?! Allderles för många har gått bort för oss på kort tid.

Vi var över hos E´s pappa och fru innan idag, fick ett jättefint armband som förlovningspresent. N började prata om bröllop direkt, frågade om vi pratat om datum.. Jag vet att när man förlovar sig ska man egentligen gifta sig inom ett år. Jag skulle gärna gifta mig inom ett år, men bröllop kostar. Och jag vet att E inte vill gifta sig på ett bra tag. Lite kul bara, jag har fantiserat om en bröllopsklänning sen jag var yngre, och så går jag hem från jobbet en dag och så hänger det en liknande i skyltfönstret. En vit med vinröda detaljer. Blir jag sugen? JAAAAAAAA!!! Jag vet nästan exakt hur jag skulle vilja se ut den dagen. Men jag har inte bråttom dit. Det kommer en dag, det vet jag. :)

Nu är det dags att stänga igen för idag..
natti natt

Feeling very very gooood

Vaknade upp när E skulle gå till jobbet, då var jag bara tvungen att skicka ett mms till mamma med ringen. Inget svar (mamma tittar väldigt sällan på sin mobil) så då ringde jag upp henne och bad henne titta på mobilen :)
Älskar ringen, den är super fin. Vi har inte likadana ringar, jag ville ha min i hel guld och E i både guld och silver.. Man ska ju ha det man trivs i. Jag visste inte riktigt hur min skulle se ut, E fick välja :)
Äntligen kan jag säga att jag är förlovad. Det har jag ju inte väntat på :)
Tog bara 5 år och nästan 4 månader :)

Ska hänga upp lite tvätt, sen tänkte jag försöka gå ut lite medans solen ändå håller sig framme..


~~Lycka~~

27/1 2011

Happy happy happy!

27 Januari 2011 - En dag att minnas.
...

Föralltid.

Kladdkaka..

Åhh min bantning går ju så jäkla bra, blev sugen på kladdkaka och gjorde en. Fast en bit räcker sen vill jag inte ha mer, vad ska man göra med resten då?
Men vikten går faktiskt neråt, sakta sakta men säkert neråt.. Jag har inge bråttom :)

Har varit inne på Gynnings blogg, tycker inte den är något speciell intressant att läsa, hennes målningar är enligt mig inte något som jag skulle hänga upp på väggen. Men någon mer än jag som tycker att hon ser så enormt trött ut? Tycker nog hon såg fräschare ut som mörkhårig också..

Vad ska jag göra på mina lediga dagar, städa klart de sista imorn, sen kanske sola, vill försöka hålla i brännan..

Sjukt så sjukt..

Idag fick vi hem papper om räntehöjning, jag har aldrig direkt tänkt på hur mycket vi betalar varje månad på bara lägenheten. Det är sjukligt mycket, idiotiskt mycket. Jag betalar nu ca 4850, då är avgift,ränta,amortering och lån inräknat, och då betalar jag 1000:- mindre än E. Vilket betyder att vi betalar ca 10.000 VARJE jäkla månad på en fjuttig 2.a, hur sjukt är inte det? Visst visst, vi kommer få tillbaka ca 6000:- var varje år, men så tänker inte jag. Det som går ut från mitt konto tänker jag. Jag hade alltså kunnat bo själv på gidde i tvåan, vad hyran kostade där betalar jag här. Blev irrterad, för det är så dumt. Hade jag tänkt och vetat hur mycket vi skulle betala innan vi flyttade, hade jag aldrig i hela mitt liv flyttat hit faktiskt. Hade det varit en 3.a hade det varit värt det, men för en 2.a? Vi gjorde beräkningar innan vi flyttade men det landade då fan inte på den här summan.
Jag hoppas att sommaren är helt jävla underbar att bo här, annars är det långt ifrån värt att bo här, för vadå? Lite vatten och nära city? Och om räntan höjs såhär i fortsättningen så har jag vilket fall som helst inte råd att bo här..

Nighty night..

Blev köttfärslimpa idag till middag, till lunch blev det kycklingfile och coleslaw(stavning?).
Annars har inte kvällen varit den bästa, tråkiga nyheter.. :(

Suttit och skrivit på en inköpslista, tycker det alltid är väldigt lite mat på våran matlista? Alltid en massa tillbehör. Betalat räkningar. Mitt konto ser alltid lika spännande ut när man betalt alla räkningar. Inte heller det enklaste att spara pengar när man ska vara nyttig. Nyttig mat är dyr mat. Nötfärsen är dyrare, grönsaker är någorlunda dyrt. Försökte vara utan färska grönsaker ett tag men de gick fan inte, grönsaker passar till Alla måltider och det ersätter pasta väldigt bra. Lite potatis då och då slinker ner.. Köttfärslimpa utan potatis, njee funkar ju inte..

Men nu är det nog dags för sängen...

Helg..

Japp jag har tagit helg redan, tog ledigt torsdag och fredag.. Ingen speciell anledning, tyckte bara det vore skönt :)

Jobb har gått okej, har varit hos aningens trista personer några dagar, man blir ju nästan deprimerad själv när en person tycker skiiit om precis allt. Tacksam finns nog inte ens i dens värld.

Imorn tänkte jag gå till Sahand, köpa billiga grönsaker. Kanske sola också.. Sen handling på kvällen. Ska köpa saker för lördagen, vi lagar mat hemma istället för gå ut och käka, så jag ska göra desserten, som ska bli choklad cheesecake i glas, den såg så god ut.

Nu är maten färdig i ugnen..

23.e Januari

Då var helgen över. Har inte gjort ett dugg. Jobbade idag, gick helt okej, lite smått deprimerande men värre kommer nog dagen vara imorn. Skulle behöva semester.. Åka till ett varmt land, vill inte vänta till april.


Har tagit paus från bantandet, så idag blev de våfflor till middag, äter det så sällan och sååå himla gott det var.

Läste en blogg som skrev om den aldrig raderade sina inlägg, jag raderar ju mina inlägg då och då. Jag menar det just då när jag skriver det, men känns fel att skriva om E (för det handlar nog alltid om honom i såna inlägg) när han inte kan skriva sin del.. Och sen vill jag inte att hela världen ska veta om mina problem.. Därför raderar jag mina inlägg, ja om jag inte skrivit på fyllan nån gång och raderade det för det absolut inte hade med något att göra. Det har ju hänt.
Neh ville väl egentligen inte något med det. Är ju faktiskt skönt att skriva av sig ibland, just därför kommer såna snabba inlägg upp.

Nepp nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag tydligen se på något med Saab, riktigt intressant, nicht!

Tadaaa

Inget Grey´s idag, mähäää!!
Gjorde ett test som jag hittade på en annans blogg. Om min personlighet. Tycker nog den passar någorlunda in på mig..

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker



Men någon präst blir de inte.. Hemmafru och inredningsdesign är det som föll mig mest i smaken. Soft att vara hemmafru men frågan är hur kul det är i längden. Inredning är ju något som jag så gärna skulle vilja hålla på med. Men jag vet bara inte HUUUUR! Trädgårdsmästare? Jo tjena, ser du en levande växt här hemma så har du nog kommit fel..
Och tystlåten är jag, speciellt med nya människor. Är inte säker på vad dom menar med uppmärksam på detaljer i det sociala samspelet, får inte det att gå ihop riktigt med att jag är tystlåten?!


Här är sidan om ni vill testa: http://se.41q.com/

Klassfest?

Fick hem brev idag om klassfest som ska vara i mars. Vet inte om jag ska gå, dels är det en helg som jag jobbar(kan ta ledigt) men bara tåg ner kostar Minst 800:- och sen skulle dom ha 399:- för maten. Då är vi uppe i 1200:- 2 veckor innan Barcelona. Hmm. Men vore fan kul, våran klass var sån jäkla blandning av allt, på pappret som jag fick hem så var vi 31 stycken, var vi verkligen så många i EN klass? Inte konstigt att man inte lärde sig något... (Lättast att skylla på andra) nej men högstadiet var egentligen en kul tid. Åhh hade det varit i västerås hade jag inte tvekat, 400 är ju inte mycket pengar men man lär ju vilja köpa dricka och sen lär jag ju vara hemma över hela helgen isf. Så njaa jag har nog hellre mer pengar til Barcelona.. Triiist!

Har precis ätit spicy hot och sett på Jersey Shore. Ska se på Grey´s som också kommit ut idag. Min fredag kväll de. Min andra hälft är ute med jobbet.

Nu till Grey´s

18.e Jan

Jobbat idag, vakna som vanligt lite senare än jag borde. Drygt!
Håret skulle behövas klippas men jag ska på samma gång försöka snåla så mycket som möjligt. Går inte riktigt ihop sig.

Ledig imorn, tänkte gå till stan och byta skjortan jag fick av E, och hoppas jag hittar något annat snyggt. Ja på summan som skjortan kostade förstås..
Annars tänker jag börja med sovmorgon.

Ska försöka få extra jobba lite nu innan vi åker. Det enda som är viktigt de dagar jag är ledig är min sovmorgon, sen kan jag jobba några timmar på em. Men just nu har vi tyvärr inte så överdrivet mycket med jobb.. Så får väl se, sa iaf till om att jag kunde jobba några timmar på lördag om de behövdes..

Hur går bantningen då? Fredagen uppehåll och lite på söndagen också. Och på torsdag ska vi på födelsedagsfika hos E´s mor så då tänker jag inte hålla igen helt. Men annars går de väl bra, fortfarande sugen på saker som jag aldrig är annars, just nu är det äppelpaj..

Men för att släcka suget så går man och lägger sig :)

Lista..

Vilken svordom använder du mest? Fan tror jag
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jobbardagar 6.10 och 6.20
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skulle nog lösa av ena lånet (om jag vann mycket pengar), sen resa och bil..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej det tror jag inte
Vad åt du till middag senast? -Pizza (host)
Kan du vissla? -Ja
Tittade du på tecknat när du var liten? Ohja
Äger du några popband t-shirts?  Nej
När flög du senast?  Juli 2010
Pratar du några andra språk? Engelska
Har du gråtit offentligt?  Ja..
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Har en tatuering men funderar på iaf någon till, piercingar har jag haft och har inte några större tankar på de just nu
Vad har du med dig in på bion? Godis och läsk
Vad har du för väder? Regn regn och regn
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska
När sov du senast på golvet? Tror aldrig jag sovit på golvet?
Vilken är din favorit drink? Äppeldrink löööv it 
Gillar du din boendesituation?
Jodå, perfekt läge..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 4 timmar på natten iaf, slocknar även efter jobb några timmar..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej det vill jag inte påstå
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Njaaeeej.. Kanske i högstadiet
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 26, rollator nästa?
Tror du på liv på andra planeter? Nja vet faktiskt inte..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Beror helt på vad det handlar om..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nja ingen dröm jag har direkt.. Men kanske
Tycker du om att krama folk? Ja och nej
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag kan minnas
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja lite smått faktiskt
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
 Är du mörkrädd? Nej inte så speciellt, kanske i mörker i skogen men inte annars
Tre saker du alltid har med dig? Plånbok,mobil och sorgligt nog cigg

Barca bokat

My love har kommit hem :) Så nu är allt som det ska igen..
Vi har precis bokat Barcelona, 3 nätter på 4* hotell med pool, i havet lär det ju inte gå att bada. Men hoppas på varmt väder. Är ju inte förrän i mitten av april vi ska åka. Men lika bra att boka nu, för priserna höjs tydligen. Var inne och kollade för några dagar sen och nu kostade flyget 200:- mer, inte så farligt men hade vi väntat en månad till hade de ju kunnat bli endel dyrare..

Kul att ha något att se fram emot iaf :)

Illamående..

Uuuh sen jag åt tacosen har jag mått riktigt illa. Drygt. Men jag hoppas verkligen inte att någon magsjuka är på gång, jag har inte råd att stanna hemma något mer nu.

Funderar på att snart dra mig till sängen, finns inte så mycket annat att göra nu.. Har kollat på de nyaste Cougar Town avsnitten, tror de finns nya 2½ män också, kanske ska se dom innan jag går till sängs. Imorn kommer E hem igen. Nu får han hålla sig hemma ett tag :) 

15.e Januari

Dag 13..
Eftersom jag åt godis igår så blir det 13 istället för 14.
Fastnade i sims väääldigt länge, gick inte och la mig förrän 5 idag på morgonen. det fick minsann timmarna att springa iväg..
Vaknade runt 13 idag, känner att det gör mig inget alls om jag råkar sova hela helgen. Vad ska jag annars göra, vädret ser allt för tråkigt ut för att jag ska vilja gå ut och gå. Men får väl se, kanske om en stund.

Ätit frukost som vanligt, funderar på att ta någon soppa till lunch. Men ikväll blir det tacos, med salladsblad istället för tacoskal.

Nej ska väl ta och dammsuga lite, katterna har en förmåga att skvätta sand över HELA badrummet.. Trevligt med lite sand under fötterna..

....

Fredag och nu äre helg.
Känns inte sådär jättespännande. Hade jag varit i Vetlanda hade jag inte haft några som helst problem att vara utan E, inga problem nu heller men det är bara så grymt trist.
Jag kör på en vit månad annars så hade jag ju kunnat gå ut eller något. Men jag är inte ens sugen på alkohol och bakfylla. Så denna denna helgen kommer troligtvis gå väldigt långsamt.
Om de inte är skitväder eller en massa minusgrader imorn tror jag att jag ska gå en promenad. Något tidsfördriv iaf.

Jag vilade bort flera timmar, E väckte mig när han ringde från hotellet.. Tanken var att jag skulle laga tacos ikväll men är inte ett dugg sugen på mat alls, godiset var tillräckligt mättande.

Funderar på att spela lite sims, om jag ens installerat det på datorn. Några timmar sticker snabbt iväg när man väl börjat...

Okej, en helg depression var nog ordet för idag.

Okej EN positiv sak. 53,8.. HELL YEAH!

13.e Januari

Dag 12.
Snart två veckor utan skärpmat och godis, men det ska jag ändra på ihelgen.. Men bara då, sen är det tillbaka till det "vanliga" igen.
Vart ju ganska så trött på jobbet, gick bra fram till lunch, sen hade jag lätt kunnat somna direkt. Men slocknade ett x antal timmar när jag kom hem istället.
Imorn åker E, borde låsa in honom, nej det menar jag förstås inte. Kommer bara bli så förbannat tråkigt att inte ha någon att vara social med hela helgen, somna ensam och vakna ensam. Jag har så svårt att somna utan honom vid min sida. 2 nätter går snabbt ( nej det kommer dom heller inte göra) men vi kan ju låtsas det.

Nej nu ska jag gör annat..

..

Härliga morgon. Sov mindre än 3 timmar inatt. Men skönt att vi fick saker sagda och att det är utrett nu iaf :-) nu hoppas jag att E får ledigt den 15.e april så vi kan åka iväg till barcelona några dagar. Hittat många fina hotell i city som har pool. Låter så himla skönt och vore kul att ha lite värme att se fram emot. Men nu börjar jobbet.

12.e Januari

Dag 11..(har skrivit fel nånstans)
Snart slut på mina lediga dagar, nya kommer ju till helgen igen.
Vad har man gjort idag, inget intressant alls, precis som vanligt. Katterna slåss som idioter på den inglasade balkongen, kanske ska låsa dom ute där?

Jo förresten, vi fick ju upp en hylla som vi köpte på Ikea, som visade sig vara enorm på väggen men den får hänga där ett tag, vi ska kapa den på hälften är det tänkt. Men vi är inte det snabbaste paret i världen. Hade jag vetat hur jag skulle göra de och med vad för sorts verktyg så då hade jag kunnat göra det.. Ajaaa fick upp den lila lampan som ska vara där, blir ganska så snyggt. Svart och lila är ju så jäkla läckert, tyvärr så vill min sambo ha så lite lila som möjligt i lägenheten. Annars hade jag nog haft det istället för turkost. Han är ju bortrest under helgen.. Hmmm. Nej min plånbok säger nog nej till det. Och sparpengarna ska gå till resa i vår.

Fick även en fråga om jag ville börja på de nya gymmet(är inte säker på att det är ett riktigt gym men något träningsaktigt) var inne på sidan och kollade, man verkar sitta i en cirkel, en stund på varje i 30 minuter. Låter väl lite intressant, fast sitta i en cirkel? Sen är det en hel del dyrare än glada oxen som också är ett tjej gym, som även ligger i närheten. Fast är ju roligare om man kan gå med någon man känner. Men det får nog bli framåt våren när man kan cykla dit, skulle ju bli pissdyrt att ta bussen 3 ggr i veckan plus en månadskostnad på 480:-
Alltså för en månad kostar det 480:-, jag binder mig inte längre för jag känner mig själv så väl.. Glada oxen tar 300:- för en månad..

Btw, vägde mig även idag för det är min egentliga "vägdag", 54 exakt, är det minsta jag vägt på vääääldigt länge, har alltid varit 54, något. Goood Girrrl! Nästa vecka är jag nere på 53 :D

Vikt vikt vikt..

Det är det enda som är på hjärnan.. Nej där ljög jag ganska så bra, godis är en hel del på hjärnan också..
Jag har gått ner 2 kg på denna korta tid men det första kilot visste jag skulle gå snabbt, för jag vägde mig på en lördag, efter jul och nyårshelg, då man har ätit för mycket mat och skräp. Jag väger mig aldrig på helgen eller måndagar i vanliga fall, för väger man sig på onsdagen efter en helg då man ätit skräp har jag gått ner skräpet jag ätit på helgen, OM jag äter nyttigt igen på vardagen.

Vaknade någorlunda tidigt idag, gick till ampere och köpte en lampa, tänkte mest på att jag skulle ha en hög och stor lampa. När jag kommer hem så får lampfan inte rum i fönstret jag hade tänkt mig. Balle! Men fick rum i det andra som tur var. Var rea på lampan, hade kostat 800:- innan och nu vare halva priset på den. Good deal. Vet inte vad jag ska göra med de andra fönstret, ännu mer ljuslyktor gissar jag på. Herregud hela lägenheten är full med ljus..

Turkaffären hade fortfarande inte öppnat så tog en annan turkaffär, men dom hade inte lika mycket grönsaker att välja mellan. Får köpa resten på Maxi.



Tycker den låten är såå fin :)

10e Januari

Dag 8.
Fick sova ut idag, kan inte ens minnas att jag vaknade när E gick, vilket jag alltid gör. Men känner mig frisk nu iaf, undra vad fasen det var för mongosjuka jag fick? Som går över så snabbt.. Wierd.

Så jag har inte gjort så värst mycket idag, strykt för jag var uttråkad.. Tvättat. Jo de var väl de. Desp har jag förstås hunnit med att titta på.
Jag har ju egentligen min vägdag på onsdagar men E skrev idag vad han hade gått ner, så jag var bara tvungen, och det visade ju sig väldigt bra.
Har varit inne på flera olika sidor som har lågkalori recept, men hittar fasen inget som lockar, Nasi Goreng och Gulaschsoppa var det enda som lät gott. Jag tröttnar så snabbt på det vi äter, för det blir bara samma hela tiden. Trist!

Vi har satt en gå ut och äta dag, den 29.e. E kommer ju fuska nu i London, vilket han gör rätt i,jag funderar på att fuska jag också i helgen, men frågan är bara med vad, mat eller godis? Inte både och. Godis lockar mer än mat.

Imorn tänkte jag gå till ampere och kika bordslampor, fick presentkort där jag fyllde år, så det måste utnyttjas :) Ska även kika om turkaffären har öppnat än, grönsakerna är endel billigare där..

Nepps försöka hitta lite mer "smalmat"

...

Dag 7.
Fick gå till jobbet idag, men fixade in någon för mig ikväll och imorn, hade feber när jag gick till jobbet och toksvettades om vartannat. Men mådde bättre när jag kom hem. Men har sovit mestadels av dagen. Brukar väldigt sällan slockna i soffan men det lyckades jag med idag.

Blev tacorester till lunch, igår åt jag salladen som skal och det smakade ju ganska så bra. Visst är det godare med skal men de fick lov att funka. Till middag åt jag kasslersallad..

Men idag har en vecka gått, kommer väl hålla på i ca 2 veckor till tror jag. Beroende på vad vågen visar.

Nej ska fortsätta att slöa i soffan..

Feber..

Men vad trevligt att febern vill visa sig nu då.. Mådde illa på jobbet idag och sa att jag skulle ringa ikväll medans dom jobbade om jag blev hemma imorn, men har inte haft feber förrän senare ikväll. Men om jag inte blir sämre än såhär går jag dit och gör mina fm jobb och så får någon komma in för mig på kvällen.
Trodde jag skulle åka på magsjukan men magen låter mest bara konstigt och har lite ont ibland men inget annat, so far..
Hoppas jag inte smittar E nu när han ska till London.

Nej ska fortsätta halvsova i soffan och se klart filmen..

7.e Januari

Dag 6.
Usch ser inte fram emot att jobba helg och även ha delad tur på söndag. Vill inte vill inte vill inte. Det sägs även bli regn imorn och då vill jag ännu mindre jobba.

Till lunch idag blev det Ww mat, och middag kajens sallad (förstås).. Borde sätta något viktmål, men jag vet bara inte vad än.. Nånstans mellan 50-53 blir nog bra. Sen lite muskler på det skulle ju kroppen troligen se bra ut, men jag, träna? Njee jag är för lat och tycler det är för himla tråkigt. Kanske när våren börjar närma sig och snön gått bort, då kanske man kan få lite motivation och vinterdepressionen har gått över.. Men bara kanske då..

Dag 5..

E kom inte upp i den tid som han sa, vilket jag visste :)
Åkte till Ikea, där var de lugnt, inte alls mycket folk. Blev inte dom hyllorna vi egentligen ville ha, dom kostade lite mer än vi trodde. Men vi hittade en annan svart hylla som förhoppningsvis kommer passa bra. Lunchen blev på Ikea, tog en ceasar sallad,som inte alls var god, brödbitarna som egentligen ska vara hårda var mjuka, dom åkte bort, salladen var troligen gammal, så den åt jag inte mycket av, kycklingen var helt okej så den åt jag.

E åkte till jobb, jag gick till Coop, och det var fasen dagens träning, inte något plogat alls och det har ju kommit en hel del snö. Köpte en kruka och blomma så byrån i hallen ser mycket bättre ut nu. Tur att jag har så mycket ljusstakar och lyktor så man kan byta ut lätt :)

Ikväll lyxade vi till det med fläskfile, potatis i ugn och lite tzatsiki och förstås en massa sallad. Väldigt gott och mättande, och inte heller onyttigt.

Väntar på att E ska komma hem, han är hos en vän och bestämmer hotell för London nästa helg. När han kommer hem hoppas jag vi kan få upp hyllan så man har det färdigt..

Imorn äre jobb, inte ledig förrän tisdag igen :(

Upp och ner..

Då var denna lediga dag över, tur att det är en till.
Mitt humör har idag gått i vågor, så in i hvete. Why? Jo det finns en anledning, men jag tror de flesta här har fattat att det mest privata lämnar jag utanför bloggen. Men iaf, det löser sig nog :)

Köpte två till turkosa ljuslyktor på indiska, såg mycket bättre ut på barbordet.. Sen blev det inte mer shopping, ett vanligt vitt ljus också. Höll på att beställa hem lite kläder från nellys, men jag sket i det, behöver nog inte mer kläder just nu, har knappt plats för det heller.

E har lite sovmorgon imorn innan han ska jobba, så då ska vi åka till ikea, nu får vi fan ta och gå in även om det är kö eller inte.

Jojust, lunch blev köttfärssås(som vanligt) och rivna morötter, till middag blev de däremot en hemmagjord burgare.

Måste nog ta och boka klipptid snart, mitt hår växer som ogräs. Och jag trivs i denna längden bara att jag vill att hon klipper upp mer därbak nästa gång :)

Nej man kanske ska ta och sova, E påstår att vi ska lämna lägenheten kl 10.. LYCKA TILL E!!!

5.e Januari.

Dag 4.
Onsdagar= vägning, nu har det inte gått en vecka sen jag började men onsdagar är bäst att väga mig på, jag är nästan alltid ledig då. Julkilot hade iaf försvunnit :)
Är det någon annan än jag som är mer hungrig av att bara sitta hemma och göra inget alls än att jobba? Tycker fasen jag är hungrig hela tiden när jag är ledig. Och när jag jobbar kan jag utan problem vänta med att äta från morgon tills jag kommer hem från jobbet. Konstigt.

Väntar på att klockan ska bli liite till så jag kan gå ner på stan, först köpa ljuslyktor, sen möta upp E.

Vad ska man äta till lunch idag? Hemmagjorda burgare kanske.


Nej nu ska fejset på..

4.e Jan

Dag 3.
Berättade inte om min otroligt intressanta dag i förra inlägget. Tog ingen rast och gick hem tidigare, solade direkt efter jobb, skönt med solarie precis bredvid jobbet. Sen handla lite till min sallad. Gjorde kyckling sallad till lunch som även fick bli middagen här hemma. Blev riktigt gott. Fast jag gillar nästan mer salladen än kycklingen. Och tur det finns 3% fetaost, det gör salladen ännu godare och inte speciellt onyttigt heller.

Vila i vanlig ordning efter jobb.
Nu har jag ledigt två dagar, imorn ska jag ner en sväng på stan. Ska köpa några fler ljuslyktor på indiska.
Men först en rejäl sovmorgon förstås.
Sååra då har ni fått höra om min intressanta dag.

...

Nu skulle det passa med ett sånt där inlägg som jag raderar inom kort.
Skriver bara besviken.

3.e Januari

Tillbaka till jobb igen, samma sekund som jag kom till jobbet kände jag att jag ville ha semester, helst i ett år. Men dagen rulla på som vanligt..

Efter jobb gick jag ner på stan och köpte lite nytt till lägenheten, nya turkosa gardiner, ny turkos ljuslykta, en svart ljuslykta och svarta stenar. Har fått upp allt och städat ut julen. Adventsljusstakarna får stanna ett tag till, tills jag vet vad jag ska ha i fönstren. Det nya blev fint men mina svarta gardiner har bestämt sig för att hänga snett?!

Förstår inte, när jag inte "bantar" så är jag väldigt sällan sötsugen på kvällarna men nu minsann när man bestämt sig för att banta så kommer sötsuget fram. Lite irreterande. Men de är bara å låta bli. Jag längtar redan till varje måltid :) Idag har dagens måltider varit: Köttfärssås och thai wok till lunch, till middag blev det kassler och sallad och liiite spagetti. Hatar att färsk sallad ska vara så dyrt, det är ju så jäkla gott.. Dyrt är väl fel å säga men frysta grönsaker är billigare.

Nu är det snart dags för sängen...

...

Dag 1 på den nya bantningen då, får se hur det kommer gå denna gången, men nu har jag iaf lite motivation, och
sen är jag ju inte ensam, lite lättare när man är två när det gäller maten.

Vi skulle egentligen åkt till ikea idag, så vi åkte dit och såg hundratals bilar och bara tänkte hurdan kö det säkerligen skulle vara där inne så det blev inget med det. En snabbis på plantagen för att se om ljusstaken jag ville ha fanns där, men nix. Nordik hade en liknande men den kostade 2000:-, det ger jag faktiskt inte.
Sen hem och äta lite kajens sallad, ingen pasta för min del. E åkte en sväng och jobba och jag tog tag i städningen. Annars har dagen varit lugn, vi har tittat på ufc lite ikväll, E skulle ha tvn så det var väl bara å titta, men var ganska så duktig på att gissa rätt vem som vann iaf..

Dags för en jobbarvecka igen, denna veckan har jag min helhelg plus delad tur. Men de brukar gå bra, är helt slut på måndagen men de får väl gå..

Nya året..

Blev sent i säng inatt, även att jag var trött innan 12 så höll man sig ju vaken. Igår vart en trevlig kväll, god mat och trevligt sällskap.
Jag tror inte någon hann att läsa mitt enorm snabba inlägg, jag är sån fegis när det gäller inlägg, allt som jag egentligen känner raderas. På ett sätt vill jag skriva hur jag verkligen känner här i bloggen men på ett annat sätt vill jag inte att hela världen ska kunna läsa det.

Jag har nästan precis vaknat, den andra sover fortfarande. Idag har vi den sista svullodagen på ett tag, vilket jag gissar på att väldigt många andra också har. Jag tror jag ska köpa pizza, även om jag inte tycker pizzan är den godaste här på kajens så vill jag ha det bara för att..

Skönt var det att inte vakna bakis eller ha ångest. Ska nog fortsätta såhär :) Blev lite vin och champagne igår, men det var allderles lagom för min del. Behövde inte mer.

Aja nu hoppas jag iaf på ett detta året blir ett jäkla bra år. Fast gör man inte alltid det?
RSS 2.0