Jobbig natt..

Natten till idag var hemsk, hade huvudvärk hela kvällen och natten som gjorde att jag inte kunde sova, mådde illa också, det brukar jag vanligtvis inte göra. Så när jag kom till jobbet var jag helt skakis och mådde piss. Efter ett tag ringde jag min grchef och frågade om jag kunde få gå hem lite tidigare, min grchef är så snäll så hon kunde fixa det. Efter lite sömn så mådde jag bättre. Jag hoppas att jag inte blir sjuk nu bara.
Men imorn ska jag tillbaka till jobb, sen kommer mamma och pappa :)
 
Väntar på att E ska komma hem från jobb, vi har äntligen fått saken från tele2, så nu ska vi väl få en normal bild. Och MTV!!!!!
Och eftersom jag tänker baka nu ikväll får det blir utemat, spicy hot, yummi!

29/8

Snart går vi in i ny månad, september. Höstmånad, jag tycker att vi haft höst mer eller mindre hela sommaren. Jag tror jag åkt till jobbet utan jacka en enda gång. Nu ska man vänta tills nästa år och nästa sommar. Deprimerande.
 
E var hos någa vänner ihelgen, han berättar nästan alltid på ett ungefär vad dom pratat om, men det finns alltid ett samtalsämne som han alltid utesluter för mig. Barn! Det är inte bara jag som försöker förstå honom. När jag pratade med M idag så berättade hon vad dom pratat om. Hon sa en sak som jag inte direkt tänkt på, att jag har ett sånt tålamod med honom. Så har jag aldrig tänkt det som, jag har bara tänkt mig själv som en enormt jäkla tjatig flickvän som gång efter gång tjatar om barn. Men tänker jag efter så jo jag har nog ett jäkla tålamod med honom. Det är en enorm lång tid som jag väntat och fortfarande väntar. Många skulle kanske lämna, men jag väljer att alltid tro "men snart kanske"..
Sen att jag själv känns som jag snart får damp på det här livet är en annan sak. När inget går i den riktning som jag vill så tar det emot. Hårt. Jag vill ha en förändring som man behöver vara två om. Men jag är ensam där nu. "Det enda du vill är att skaffa barn, sen är du nöjd" säger E. Ja just nu är det så, det är något jag velat så länge och har inte tänkt på så mycket annat. Eftersom jag alltid trott snart så.
 
Hade jag vetat när jag t.ex var 20 att jag skulle få vänta alla dessa år så hade jag nog försökt göra något annat med mitt liv under tiden. Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv när det gäller jobb. Jag önskar jag visste. Jag önskar jag kunde lägga mina tankar på något annat ett tag, tills han är redo. Men det GÅR inte.
 
Men jag vet inte hur länge jag orkar, mitt liv känns ganska så trist just nu och jag vill och behöver en förändring snart.

Ebay addicted..

Ebay är ett farligt ställe, jag har fastnat igen. Fast denna gången är det inte bara till mig själv, jag har köpt tacohållare till mamma och pappa, två saker till E, sen skor och jeggings till mig själv.
Var även ner på stan en sväng efter jobb, köpte mig lite skor som jag kan ha till jobbet. Sen lite underkläder och något läppglans från body shop, det luktade iaf gott.
Men skorna som jag köpte kommer jobbet betala, får skobidrag vartannat år.
 
Hoppas tacohållaren kommer tills fredag så jag kan ge dom det när dom kommer hit, annars får jag väl skicka det på posten. Dröjer nog ett tag innan nästa gång blir.
 
Ska försöka göra en tårta till helgen också, pinocchiotårta, försökte en gång innan men misslyckades, gjorde inte riktigt som man skulle. Men man måste göra fel för att lära sig. Men mina bakverk är inget att skryta med, jag kan tycka det är kul att baka ibland men ingen av mig eller E är några kakmänniskor. Sen vet jag att min pappa älskar sockerkaka och min mamma aldrig gör någon, kanske man ska försöka slänga ihop en sån också.. Får se om tiden och ork finns.
 
Imorn ska det sovas som aldrig förr. Bryr mig inte om ifall jag skulle sova bort hela dagen, jag vill bara sova. Förstår inte hur trött man kan vara.

The Intouchables

Ni måste se den filmen. Den är så fin.

Med klorna ute..

Denna jäkla katt, Skilla. Idag så antingen hoppade hon på mig eller trillade ner på mig på morgonen, rätt på axeln(len?) Igår efter jobbet tog jag med mig datorn till sängen och kollade på Breivik domen, råkade slockna till och vaknade till av att Skilla troligen trillat ner rätt på datorn så den var stängd. Katten är lite baktung och så råkar hon hamna lite utanför hyllan med baken så trillar hon ner.. Jag lär ju aldrig få henne sluta hoppa upp där så jag kommer nog bli tvungen att ta bort den sen. Tillslut hamnar hon väl i huvudet och jag får klorna i ögonen, inte lika härligt.
 
Igår såg vi en film The five year engagement, bra film. Har precis beställt en sak till E som finns med i filmen, kul grej bara :) Och jag tänker tvinga honom bära den..
 
Nu har jag precis fått i mig lite räkor, är det ens värt det funderar jag på? Det är inte billigt, man skalar och skalar hur länge som helst, sen äter man upp dom små sakerna på några minuter. Och när man har gjort det är man inte mätt utan luktar bara förbannat illa. Kräftor är bättre, godare på alla sätt..
 
Nu ska jag se klart på Speedway gp, sen tänkte jag nog se ännu en film En oväntad vänskap, fått bra betyg på imdb.  Men jag lär väl hoppa in i duschen och få bort den där trevliga lukten från räkorna..

damp

Fick ett litet dampanfall i det sista inlägget. Sån är jag men det går över efter en stund. Hade ingen tanke på hans återträff som han faktiskt har berättat om.
Kom på att vi firar faktiskt 7 hela år i oktober, perfekt att åka iväg då istället ju :-)

23/8

Nu har jag varit inne och kollat igen på ryanair, det står väl lite mellan London,Berlin och Venedig.
Till London skulle det kosta 1100 var för flyg och okej hotell.
Till Berlin skulle det kosta ca 1200, med flyg + schysst hotell mitt i Berlin.
Till Venedig skulle det kosta ca 1400 med flyg + okej hotell.
E får välja, jag kan ta vad som, helst värme (Venedig) men de andra är bra också..
 
Men nu fick jag precis höra att E ha sin jäkla pissåterträff som dom måste ha.. Piss! Just då den veckan..
 

Lediga dag..

Den lediga dagen leder mot sitt slut. Städning och sovmorgon är avcheckat som vanligt.
Jag hoppas vi ska hinna till återbruket innan det stänger, "råkade" slänga med de otroligt fula klockorna som funnit sen förra ägaren. Undra om E märker något? :) Tyckte att båda har ändå lagt av så varför inte slängas, dom är för fula för att finnas ändå.. Skulle behöva gå igenom vårat förråd också, hade jag fått välja så hade jag kunnat slänga det mesta, med tanke på att det faktiskt inte finns här uppe så behövs det ju inte. Okej, förutom några julsaker och kanske minnen sen man var barn och mina ljussaker.. Haha!! Men här hemma är det jag som slänger och E den som ska spara, undra om det är han som är smålänning eller jag? Jag är slösa/slänga han är spara/spara. Tycker inte snål passar in på honom för han tänker mer ekonomiskt än snålt.
 
Ska väl ta på mig kläderna och invänta E..

Lediga dag..

Den lediga dagen leder mot sitt slut. Städning och sovmorgon är avcheckat som vanligt.
Jag hoppas vi ska hinna till återbruket innan det stänger, "råkade" slänga med de otroligt fula klockorna som funnit sen förra ägaren. Undra om E märker något? :) Tyckte att båda har ändå lagt av så varför inte slängas, dom är för fula för att finnas ändå.. Skulle behöva gå igenom vårat förråd också, hade jag fått välja så hade jag kunnat slänga det mesta, med tanke på att det faktiskt inte finns här uppe så behövs det ju inte. Okej, förutom några julsaker och kanske minnen sen man var barn och mina ljussaker.. Haha!! Men här hemma är det jag som slänger och E den som ska spara, undra om det är han som är smålänning eller jag? Jag är slösa/slänga han är spara/spara. Tycker inte snål passar in på honom för han tänker mer ekonomiskt än snålt.
 
Ska väl ta på mig kläderna och invänta E..

Kan inte låta bli...

Har suttit i över 1 timma nu och kollat igenom hela ryan air från sthlm och västerås. Jag vill åka nu nu nu. Vi pratade ju om London i nov/dec, men jag vet inte om jag klarar det tills dess. Nu har jag kollat lite på Italien igen, Venedig lockar mig massa, eller Italien i huvudtaget lockar förstås. Baaah!
 

Något att se fram emot..

Vardagen börjar bli tråkig. Jag vill ha något att se fram emot. Men vet inte vad riktigt. En resa, london pratar vi lite om men det blir senare på året tror jag.. Jag har nog ganska lätt för att bli uttråkad på vardagen. Men då har jag kunnat göra om något här hemma, men just nu är jag inte ens sugen på det. Vad skulle det vara? Nästa rum att göra om skulle vara vardagsrummet men det skulle bli så dyrt med alla möbler. Jag spar hellre dom pengarna nu till en resa i vår. En sooool resa. Weekend resa till london behöver som tur är inte kosta så mycket.
Ingen med tips om vad man kan göra för att göra vardagen lite roligare?

"I Do"

Helgen har varit så fin. Natalie och Jesper var jättefina. Även brudnäbborna(?) och brudtärnorna var fina.
Även om det kom några droppar regn så tycker jag det blev väldigt lyckat, regn på bröllopsdagen ska ju betyda tur.
Festen höll på sent inpå natten, runt 2 åkte vi hem. Men konstigt nog var jag inget annat än trött på söndagen.
Så nu är Natalie en Fransson istället för Folkesson. Tänk att det trodde jag minsann inte för 10 år sen att du skulle ha 3 barn och vara gift nu. Det är tur att livet kan göra en vändning ibland. Och jag tror du har hittat den perfekta för dig. Jag önskar er all lycka i framtiden <3
 

Hemnet...

Hemnet är nog en sida som man aldrig kan tröttna på, jag gick nog in där bara några dagar efter vi köpt denna lägenheten, är som E när det gäller motorcyklar, tittar samma vecka som han köpt en ny :)
Inte för jag är så speciellt sugen på att flytta men det är kul att kolla. Grannens lägenhet är ute igen, nu har han sänkt till ett mer okej pris. Jag hoppas han får den såld, den är en väldigt wierd man de där.. Lite av en mytoman tror jag.
 
Många flyttar till hus, eller letar hus. Den dagen vi kommer dit är jag nog ganska så kräsen. Ingen av oss är väl sådär super duktiga på att renovera själva, så ett hus med snyggt badrum och kök är ett måste. Om man inte pruttar pengar och kan be någon annan göra det. Sen vill man ju inte bo vart som helst heller, och om man vill ha ett ganska så renoverat hus så kan jag tänka mig att det runt ligger på 2 miljoner, minst! Sen är utsidan lite små viktig för mig när det gäller hus, varför? Inte en aning. Men det är väl förhoppningsvis ett hus där man ska bo i nästan resten av livet... Det kommer nog dröja bra länge innan något hus är dags för oss.
 
Jag förstår inte denna sortens design av hus, det ser ju ut som ett garage? Säkert jättefint inuti men nej till utpå.
3,450 milj i Barkarö Västerås..
 
Detta hus tycker jag var fint, inuti och utanpå 3,1 milj nånstans lite utanför Västerås..
 
Snyggt hus inuti och utanpå i Vetlanda, här var min tanke att nu ska jag visa vilken skillnad det är på priserna i Vetlanda och Västerås, men detta kostar minsann 2,795 milj. Verkar som priserna gått upp även i lilla Vetlanda.
 
Nu måste jag dra mig till sängs.. Upp om några timmar igen, men snart tar jag helg :D

??

Varför blir texten rosa när jag har texten i mitten?!

15/8

En dag kvar på jobbet och imorn slutar jag 13.45, LYX!
Tagit hem jobs appen igen, dags att kolla jobb IGEN, undra hur många gånger jag sagt/skrivit det?! Suck på mig själv.
 
Igår köpte vi oss en ny tv, en samsung smart tv. Lite större än den andra, men jag vill ha upp den lite högre, så nån gång framöver får jag väl leta efter någon tv bänk. Ljud ska också köpas, men det får nog E punga ut till att börja med.
 
Upptäckte häromdan när jag testade klänningen för 3.e gången att trosorna syns ju för faen igenom. Hur kan jag missat det de andra gångerna?! Men äsch ögonen ska ju vara på bruden som tur är.
Ska bli så kul, är så nyfiken på hur Natalie kommer se ut. Sen ska det bli kul att se nästan hela släkten igen. Det är ju inte allt för ofta det händer.
 

Helg!

Igår gick E och jag ut och åt på böf, de senaste gångerna vi ätit där har servicen varit riktigt kass men den hade absolut förbättrats nu. Blev pork steak som vanligt för min del. Sen tog gick vi till bishops en stund, efter det gick E hem och jag mötte upp F på sjökrogen, jag är liiite för gammal för det stället kände jag. Kanske t.om mycket för gammal. Men hade trevligt ändå. Sen hem och slocknade direkt. Har varit trött hela veckan känns det som. Så denna sovmorgon var nödvändig och skön.
 
Snart börjar speedwayen så min lördag kväll blir lugn.
En hel dag i soffan.
Undra om jag inte ska försöka få med min sambo ut och titta på tv imorn. Kan väl inte finnas så mycket att läsa på om tv?

Senil?

Jag börjar tro att jag är senil, jag kan glömma något jag tänkt att göra efter en sekund. Idag har nästan varit skrämmande.
 
Idag fick jag hem katt trädet, finally. A kom förbi med det efter han slutat. Tack för det :) Just nu verkar det som om katterna mer är skrämda av det, tvingade upp Skilla i trädet och hon såg mest ledsen ut "Ta mig härifrån, vad har jag gjort för dumt" :) Men det kommer väl.
 
Tog en 20 minuters solning idag, måste ha lite färg nu när jag ska ha på mig en klänning med färg i (!!!) Så tänker nog sola imorn med om jag har orken, är ganska så tråkigt att sola.
 
Håller på att kika lite efter en ny tv, den vi har just nu är lite liten tycker vi båda. Jag har hittat en för ett bra pris på netonnet, men min andre hälft är en sån person som ska undersöka allt innan något köps, inget dåligt med det. Jag är lite tvärtom, får jag för mig att jag vill ha något så vill jag ha det på en gång. (När ska jag få för mig att ta körkort kan man undra?)
 
 
Heeelt seriöst, vad fan var det som jag skulle göra....

8/8

Idag började jag dagen med att försova mig, och efter en stund på jobbet tyckte jag tydligen att jag skulle slänga mobilen i gatan, den gick ju inte sönder men ändå. Klumpigt.
Lunch åt jag tillsamman med E på stan, inte varje dag vi kan äta lunch tillsammans, har nog hänt 1 gång förut.
Efter lunchen gick jag en snabbis på clas olsson och köpte mig en ny plattång, som verkar förvånansvärt bra. Verkar enkelt att göra lockar med också. Goodie.
Klänningen kom idag också, färgen var inte riktigt som jag trott, men tycker den var fin, så det blir den på bröllopet, måste bara komma på ett sätt att få bort det hängiga i ryggen( på klänningen alltså) så går det när man så gärna vill ha en klänning så man köper en storlek för stor. Men annars satt den bra.
Nu väntar jag bara på de där satans katt trädet, enligt ups trackingsida så skulle det levererats idag innan dagens slut, men icke. Nu har jag visserligen bett A vara så snäll att ta hand om det, tänkte det gick fortare då, så imorn kanske :)
Sen är det bara mitt smink som jag väntar på. Sen får jag nog försöka hålla mig borta från shoppandet ett tag. Tills nästa lön iaf :) Om inte något jättekul kommer upp, då kan jag inte hejda mig..

7.e augusti..

Make up..

Jag har väl skrivit om att jag fastnat för ebay? :) Precis köpt hem detta, gav bara 100:-, eftersom det än så länge har gått snabbare att beställa därigenom än att beställa från någon svensk sida som dessutom kostar mer så är ebay bättre. Ebay känns inte alls som tradera, här är det från mer butiker. Har fått hem både plånbok och väska men fortfarande inte katt trädet. Super nöjd med både plånbok och väska :)
Behöver nya ögonskuggor, så jag kan slänga ut de gamla jag har.
 
Varit rejält trött idag, efter jobbet slocknade jag flera timmar och förstod inte om det var morgon eller kväll när jag vaknade. Men det var tydligen kväll. Så det var bara att vakna och ställa sig och laga lite mat, köttfärssås och sallad blev det ikväll. Gjorde matschema för 3 veckor framåt igår, hittade mycket kalorisnåla recept på internet som inte verkar speciellt krångliga. Ska försöka hålla mig bra nu, nu vet jag ju att nästa helg i Vetlanda så är det ingen bantning, vem orkar bry sig på ett bröllop? Och alkohol kommer jag troligen dricka när jag har ledig helg, iaf under den lilla sommaren som är kvar. Sen kan jag hålla mig lugn ett tag... Tror jag ;)
 
Nu ska jag in i ebayvärlden igen.. Varför köpa dyra saker när det finns mycket billigare :D

Helgen över...

Det har faktiskt varit ganska så skönt att jobba kväll 2 dagar i rad, speciellt på helgen. Man slipper "hönshuset" på morgonen. Det som är mindre skönt är att behöva gå upp och jobba imorn.
 
E kom inte hem förrän runt 5 inatt, varför ska jag ha så svårt att sova när han inte är hemma, det är som min hjärna säger: Sov inte när han inte är hemma.. Sov enormt lite när han var borta i Ukraina, som tur var så var jag ju sjuk, om man nu kan kalla det tur. Men när jag åker iväg ensam som till Vetlanda så somnar jag utan problem..
 
När jag kom hem ikväll så hade han gjort fin middag, tack älskling för det :)
 
Nu måste jag börja knipa med maten på allvar igen, höll mig jäkligt bra med maten i 3 år, men nu lär vågen bara peka uppåt. Har alltså inte ställt mig på den än. Får fasen börja göra ett mat schema igen som för 3 år sen, annars kommer det säkert gå åt skogen..
 
Ska väl börja göra de där mat schemat och sen slänga mig i sängen...

Kvällen gjord..

Första kvällen på länge är nu gjord. Gick ju bra. Innan jobb hann jag med lite shopping på elund, hittade mig billiga kläder som jag kan ha till jobbet.
 
Jag hade ju mycket hellre varit i Vetlanda och varit med på min kusins möhippa, så trist att jag missade den. Men j
jag kommer iaf på bröllopet.
 
Vet ni vad jag saknar med att bo så långt ifrån "allt"? Att det finns ingenstans man kan ta ivägen om man känner att allt är piss, nu kan jag högst gå ut några timmar till stan eller affären, sen komma tillbaka. Visst allt brukar vara okej då men ibland vore det så himla skönt om man kunde vara borta över en hel dag. Låta hjärnan tänka klart. Jag kan säkert åka hem till någon vän här med, men det är inte alltid man orkar förklara sig.
 
Äsch nu ska jag ta och se på tv.
 
 

smack

Åh jag har verkligen svårt för folk som smackar eller äter med öppen mun, vuxet folk alltså. Varför gör man det?

Det bidde klänningen..

Jepp jag köpte klänningen, är den ful, för lång, för stor eller för liten får den väl vara de då. Gav inte några massa pengar för den. Den ser fin ut på bild så jag litar på det. Shopping på internet är mycket roligare än att gå nere på stan och leta efter trista kläder. Har nog kommit in i en period då kläder inte är så super skoj, har såna lite fram och tillbaka. Men något som jag absolut skulle behöva är kläder att jobba i. Tshirts eller något, men när jag letat så hittar jag bara fula, eller såna som absolut inte är min smak. Nee får väl ta och leta efter några vanliga basic tshirts, finns väl på hm eller gina?
 
Min sambo är inte den bästa på att lyssna/leta, han skulle sätta på en maskin tvätt, jag sa att ta ALLT mitt vita, så jag trodde han gjorde det, frågade honom efter han satt på tvätten också om han tagit allt.. "Jaa, allt det jag hittade" Haha eller hur. Tittade igenom tvättkorgen och där såg jag minsann massor av MIN vita tvätt.. Inte snällt! Får väl köra på att han tvättar sin och jag min igen. Tycker det är lite löjligt men vafan, se till och tvätta bådas tvätt..
 
En dag till innan en dags ledigt. Sooooovmorgon!

snabbis

Är på jobbet igen. Vilken strulig sommar det har varit och jag har bara jobbat lite över en vecka. Sjukt folk hela tiden känns det som. En av dom fasta i personalen tyckte att vi fast anställda skulle ställa upp på helgerna när vi är lediga om någon är sjuk. Själv håller jag inte med, eller visst dom som gärna vill kan ju få göra det, men jag själv gör inte det. Och det handlar inte om att jag trivs eller inte. När jag är ledig vill jag vara ledig. Inget konstigt med det enligt mig. När jag jobbar så sover jag kasst om nätterna och det är mitt problem, så när jag är ledig behöver jag sova ut. Därför ska det heller inte behöva vara mitt problem om någon annan är sjuk på min lediga helg. 100% räcker för mig att jobba.
Nej nu är min lucka slut. Dags att jobba vidare.
RSS 2.0