Mitt i natta!!

Vaken mitt i natten, inget ovanligt men ändå.
Har kollat lite tapeter, vill tapetsera om våran svart mönstriga vägg, få in lite färg. Frågan är vilken färg, ska jag göra allt i lila nu, eller ska det fortsätta vara limegrönt? Sen är tavlorna i den ljusare lila och skulle jag ta in lila i resten av hemmet skulle jag vilja ha mörklila, kan man blanda?
Fast jag får väl börja med att fråga E vad han tycker.. Får tyvärr inte riktigt göra som jag vill :(

Har även tittat igenom alla album man har på fb, när missarna var små, tycker dom alltid ska vara sådär små.
Och man har faktiskt hunnit med några resor under åren; turkiet,spanien,estland,lefkas,kreta,zakynthos. Bästa resan är Lefkas, Allt var verkligen fint där, förutom "hotellet". Dit åker jag gärna tillbaka. Sämst, ja den vet vi nog alla vilken det är, Barcelona förstås. Men nån gång ska jag ge det en till chans. Alla säger ju att det är så fint, men eftersom jag blev av med handväskan så tidigt på resan så blev det mesta negativt.

Det är kul att titta tillbaka, även om det bara var från i somras, Eve tidigt som fan på morgonen, sätter sig i en buske påvägen hem med någon pojk hon hittade påvägen. Eller från aspvretsgatan när vi gjorde om hemma. Tyckte köket blev så fint efter vi bytte tapeter.
Eller dagen jag och E förlovade oss, det var ett annorlunda sätt att förlova sig på, men jag kommer minsann aldrig att glömma det :)

Åh nu blev det ett sånt där långt inlägg igen, om inget alls. Typiskt mina nattinlägg...
Lika bra att krypa ner i sängen bredvid mitt hjärta :)

Nattinatt!

29.e September

Ännu en dag som jag försov mig. Vaknade 7.05, då brukar jag nästan vara påväg till jobbet. Lyckat! Men jag var faktiskt i tid till jobbet. Hur jag lyckades med det vet jag fasen inte. Men dagen har gått riktigt snabbt, sket i lunchen och gick hem tidigare, solade efter jobb och tog med mig spicy hot hem. 13C ofc.

Nu har jag ledigt i 3 dagar. Försöker övertala E att vi ska åka till Ikea och köpa byrå. Men de är han som får bestämma, för det är han som ska betala :) Annars har vi vad jag vet inga planer..

Updt:
Det var APT idag på jobbet, jag var inte med. Men det ska tydligen finnas chans att gå upp i heltid för dom som vill. Om jag inte fattade min arbetskamrat helt fel. Låter ju bra. Jag älskar egentligen mitt nuvarande schema på 81%, men med tanke på hur jag står till ekonomiskt så skulle ju inte några tusen till sitta helt fel. Jag har ju sagt till om att jag velat gå upp i tid flera ggr, så jag förstår inte varför dom inte sagt till mig?! Men på måndag ska jag säga till ännu en gång att jag vill gå upp. Så får vi väl se vad som säger.. Tycker det verkar lite konstigt att dom helt plötsligt kan höja upp oss till heltid bara...
Snällt av min arbetskamrat att hon tänkte på mig :)

28.e september..

Fick min efterlängtade sovmorgon, men vaknade först innan E gick till jobbet, som vanligt. Borde egentligen gått upp då för jag var pigg, men jag gick och la mig igen förstås och sov till 11.

Varit ute på Erikslund, gick snabbt igenom Ikea, visste vad jag skulle ha och köpte bara det(applåd till mig), sket i resten av butikerna, dels är de inte så spännande att gå ensam och sen är det inget jag riktigt behöver heller, eller egentligen vill jag ha svarta byxor, men jag har så jäkla många byxor så jag låter bli..
Sen ett besök på ÖB, där köpte jag minsann inte alls det jag behövde, blev lite allt möjligt, men det var ju nödvändigt förstås.. Hittade ljus som matchade tavlorna också.
Skrev häromdan att ljusen höll på att ta slut, gick igenom ljuslådan(ja jag har en speciell låda för bara ljus) och det fanns minsann fullt av ljus. Aja bättre med för mycket än för lite..

Ikväll har jag varit barnvakt åt J en liten stund, vi har lekt med katterna och sett på tv. Jag har tyvärr inte ett hem med leksaker..Fick även en blomma av Lisa i födelsedagspresent, passade jättebra då den andra precis tagit livet av sig..

Så jag får väl ta och plantera i blomman innan den också blir deprimerad..

27.e September

Råkade sova lite länge idag, ju tråkigare väder det blir desto sämre blir jag på att komma upp. Undra om jag ens kommer upp i vinter? Förra vintern sa jag att det var sista vintern inom hemtjänsten. Väldigt stor chans att det inte blir sant. Trött jag blir!

Men imorn får jag iaf sovmorgon innan jag bussar ut till elund för lite shopping..

Nu blev E´s dator ledig, så nu ska jag se gossip girl och 2½ män...

Det är ingen vanlig dag, för det är lönedag, hurra hurra hurra... ;)

Älskar min stavning när jag mobilbloggar, ser inte ens hela texten när jag skriver.. Men jag tror det är ganska så förståligt iaf?!
Blev tydligen många face i det inlägget också.. Aja skitsamma..

Jag kunde sluta lite tidigare, eftersom dom ändå (igen) planerat mig till 16 imorn så tog jag igen det idag. Men jag sa till förstås.. Så efter jobb tog jag mina ben och gick till skiljebo, bara några meter från lägenheten var jag helt slut i benen och dom kändes som spagetti. Men jag tog mig fram. Köpte 7½ kg torrfoder, över 600:- fattigare, men det borde hålla i två månader nu. Tog bussen hem, inte fasen hade jag orkat gå med den klumpiga påsen utan något handtag hela vägen hem, no way!

Nu varnar jag känsliga läsare för att sluta läsa

Min mage är totalt jäkla kaos, den har varit det i flera år fram och tillbaka. Jag kan helt seriöst knappt äta något utan att de kommer ut lika snabbt. Funderade först på om jag kunde vara laktosintolerant, men det verkar det inte direkt vara, hände inget efter jag druckit ett glas vatten. Glutenallergiker, nej jag tror faktiskt inte det heller.
Jag måste boka tid till doktorn, jag tycker det är skit(haha) jobbigt att inte kunna äta mat som en normal människa, utan att springa på toa efteråt. Nu är det inte så hela tiden, men för ofta. Men en sån undersökning är inte den trevligaste, antingen fram eller bak undersökning. Bara det får ju en att gärna inte gå dit. Men nu har jag verkligen tröttnat och måste göra något åt det.


Nu tänkte jag försöka sno E´s dator och se nya desp avsnittet, sista säsongen :( Buhu!

Att folk orkar..

Jobb idag igen.. Min gr chef frågade mig idag om jag var trött, varför undrade jag.. Du hade ju varit ute i lördags sa hon. Någon på mitt jobb har tydligen tråkigt liv som läser vad som står på face och säger det till min gr chef.. Jag bryr mig inte att hon vet om det, på min fritid gör jag som jag vill så länge det inte skadar jobbet. Det jag stör mig på är att någon ens orkar säga det till min gr chef. Har rensat lite på face, kånner att ska någon berätta vidare vad jag gör på min fritid så behöver den inte finnas på min face.. Jobb är jobb... Nej nu är rast slut..

25.e September

Hemma på rast. Börjar igen 16. Gick ganska så bra att komma upp på morgonen, trots några öl och ganska sen kväll igår.

Men trevlig kväll, jag höll mig rätt lugn :) E försökte visa någon form av öltrick på mig, vilket gjorde att mycket av ölen hamnade på mig, blev fina fläckar på byxorna.. Elaking.
Efter förfest hemma hos J&R så åkte vi ner till bill o bob. Mycket folk förstås, lönehelger kan man inte räkna med annat. Gick hem runt halv 2, köpte med oss mat, äta och sen hopp i säng..

Nu ska jag ta och vila en stund.. Om jag kan sluta spela Wordfeud, man blir ju helt beroende av de jäkla spelet :)

22 September

Idag har det varit en heldag ute i Sätra Brunn, vi har haft planeringsdag. Var mycket bättre än förväntat. Camilla började dagen att skrämmas om att vi var tvugna att gå upp en och en och redovisa, men så var det inte som tur var. Jag avskyr verkligen att prata ensam inför folk. Det är bland de värsta jag vet.

Ikväll blev de köttbullar och makaroner, dom blev faktiskt ganska så goda. Godkänt från E också :) Inte den direkta bantarmaten men de fick gå ändå..

Jobb imorn igen, sen en dag ledigt, men delad tur på söndag. På lördag lär jag väl hålla mig hemma och se på GP..

Får nog ta mig en tur till erikslund på onsdag, ljusen börjar ta slut(!!!!!!!!!!!), går åt mycket ljus nu på hösten. Sen tänkte jag passa på att ta ÖB och kolla in den nya gallerian samtidigt.

Nej Kniven mot strupen är på tv, ska fortsätta se på det..

Skamligt!!!

Ännu en jobbdag som gått. Vart irreterad flera ggr. Dels på folk som Aldrig kommer i tid till kunderna där vi är dubbelbemanning och sen på att dom väldigt ofta planerar in att jag ska jobba längre utan att fråga. Det är jag mest trött på, jag vill gå upp i tid, men så länge som dom inte höjer min procent så tänker jag inte göra något extra för dom så länge dom inte frågar. Dom anställer nya timmare hela jäkla tiden, men kan inte höja upp mig? Dom anställer en till på samma procent som jag har i samma grupp. OK? Känns ju rättvist, nee.
Och sen att min lön är enormt dålig gör inte saken bättre..

Varför ska de vara så jäkla svårt att hitta ett annat jobb, eller rättare sagt ett jobb som vill ha mig? Vadå jag har ingen högskoleutbildning och ingen erfarenhet inom annat än vården.. Låter inte det bra?
Men oftast går det ok på jobbet, men efter 5 år så har jag tröttnat på det mesta, förutom på mina väldigt bra arbetskamrater.

Ja det skamliga i rubriken är speedwayen, vad hände? Förlorade med över 30 poäng, wtf? Utan hängsnopp dessutom (Hancock för er som undrar).. Vann med 10 p sist.. Nej skämmes Elit Vetlanda..
Tur jag inte gick in och betalade den matchen..

Såg förresten det första nya 2½ män avsnittet idag, tror det kommer vara helt okej faktiskt.. Inte samma utan Charlie men Ashton(stavning?) är ju både rolig och fin att se på ;)

17.e September

Skönt med sovmorgon, men inte så överdrivet lång.
E skickades ut ur lägenheten ;) så jag fick städa.

Blev inge vin idag, var inge sugen och sen vaknade jag med ont i halsen. Kände att det är bättre att ta det lugnt så jag blir av med denna envisa förkylningen. Brukar aldrig få ont i halsen vid förkyling, men nån gång ska man väl ha det också..

Så en lugn kväll, A är här så vi gick bara ner en stund på kulturnatten, var väl sådär tycker jag. Mycket folk.
Skönt att vakna pigg och utan ångest imorn..

Helg!

Då var det helg igen.
Tanken var att jag skulle tagit tag i städning efter jobb, men istället blev det Jersey Shore och sen vila. E åkte ut på en liten mc tur. Sen handling, har handlat en jäkla massa frysta grönsaker, våran kyl är inte riktigt normal så grönsakerna förstörs så lätt. Men nu har vi mat för några nyttiga veckor :) Efter handling gjorde vi tacos, mums.

Imorn kanske det blir lite vin med Carro, ja jag vet, inte speciellt nyttigt. Men de är ju för jäkla tråkigt att bara sitta hemma också. Men det får bli hemma hos någon av oss, för jag har inte råd att gå ut. Alla fickpengar till Zakynthos gick från augustilönen.. Vilket gjorde mig ganska så fattig.. Nu ska jag inte ljuga, jag är nästan alltid fattig  :)

Så imorn tänkte jag slänga ut min kära sambo så jag kan få städa lite, städar helst ensam med HÖG musik på!

Jag är helt värdelös på att komma på hur jag ska avsluta i bloggen, så Hej!

Trött!!!

Är så jäkla trött, skulle nog kunna sova hur mycket som helst utan att det hjälpte. Man kan tycka att efter en vecka semester och nästan en vecka hemma innan det borde hjälpt, men icke... Kan vara förkylningen som inte riktigt vill släppa, fick den på Zakynthos. Så trevligt så!!

Var precis in på Tyras blogg, och det ska komma in ett par snygga låghöga skor på SBT, jag vill ha!! Vågar man ens gissa priset?! Hoppas på att det inte är för högt, för isf ska jag skicka efter dom..

Bara en dag till innan helg, helgen kommer nog vara lugn, vilket behövs. Sova ut ska jag förstås göra. En städning är tydligen behövlig också.

Har inge mer å skriva.. herå!

14.e September

Första dagen på jobbet på ett bra tag. Men de gick bra trots dålig sömn, sover skit kasst nu mera. Lite smått jobbigt faktiskt.

Vi har fått upp tavlorna och hyllplanen idag, och jag är väldigt nöjd, men får nog byta ut ljuslyktorna om ett tag, dom lös inte lika mycket som jag hoppades, vill att väggen ska lysa upp mer i olika färger. Sen ska jag köpa lila ljus, äntligen får jag in mitt lila som jag längtat efter :) Men eftersom tavlorna har lila i sig så passar det bra. Fick inte en någon protest om de.. Yeey!
Det mysiga med hösten är alla ljus man tänder, jag älskar ljus, har hur mycket ljus och ljuslyktor som helst. Kanske t.om för mycket. Fast kan man ha för mycket mys stämning? Njee!

Nu ska de ätas nyttigt ett tag, för att få bort semesterkilorna. Kan bli lite tufft, att gå från über mätt varje dag i en vecka, till att äta nästan lite för lite kommer nog kännas.. Jag blir väldigt sällan mätt, så det var väldigt mycket mat, även så åt jag sällan upp maten helt där nere.. Men fan, nu får jag ta tag i det igen. Annars blir jag en knubbis. Det trivs jag inte med.

Så idag blev det havregrynsgröt till frulle, Ww mat till lunch och fisk m. lite ris och ärtor till middag. Att jag skulle lära mig äta havregrynsgröt trodde jag aldrig skulle hända, har aldrig tyckt om det..

Ne de var allt för idag.. Heppåre

13.e Sept

Sista maskinen tvätt är gjord. Tänkte snart hoppa in i duschen, sen försöka komma i säng.

Har aldrig tänkt på det annars när vi varit i Grekland, eller så var det bara på Zakynthos, vet dom inte vad salt är? Fick ju salta så in i hvete för att det skulle fastna. Tillslut saltade jag i ketchupen för att få saltet att fastna, haha.. Saltmongo!

Imorn hoppas jag att E kan låna borr av någon så vi kan få upp både hyllplanen och de nya tavlorna som vi köpte på Zakynthos, så otroligt fina. Kul att vi äntligen hittade tavlor som vi båda gillar. Jag fick t.om ha lila i tavlan *weii*. Så nu kommer det äntligen upp saker på väggarna. Vill nog ha någon lampa som lyser på tavlorna för jag tror ljuset blir mycket snyggare då. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på dom när vi fått upp dom, för dom är verkligen super fina.

Nehe det är väl dags för duschen. Ska bli så skönt att sova i sin egna säng inatt.. Och duscha i ett badrum utan myror..

Tillbaka från Zakynthos..

Nu är vi tillbaka från Zakynthos. Har haft en super bra vecka, god mat,god öl och bra sällskap. Lite för mycket av både maten och ölen kanske men det var ju semester :) 2 av dagarna provade vi på utelivet, och jäklar vad shots det blev, men säkert nästan hälften av mina fick E, och mer än hälften var ju inte sprit, då skulle vi däckat tidigt på kvällen. En av kvällarna kom vi inte hem förrän halv 5. Så då gick en hel soldag åt.
Men vilket väder vi har haft, över 30 grader varje dag.. Helt perfekt månad att åka i. Båttur blev det ju också förstås, lite missnöjd för vi fick aldrig någon solplats, men mycket fint att se. Och moppe hyrde vi en dag också. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men jag ork int. Nu är vi iaf hemma i kalla Sverige igen, katterna är hämtade och tvätten är igång. Imorn ska jag jobba igen, det var ju ett tag sen.
Och nu är det nyttigt som gäller, säkert i flera veckor. Känns som om man har ett fettbälte runt magen ;-)


Här är en bild från båten, älskar det fina blåa vattnet..

Söndag natt

Ovanligt att jag skriver mitt i natten?!
Mamma och pappa åkte runt 13, dom skulle hem och se speeway,vetlanda vann :)

Jag har inte gjort något speciellt idag, vi försökte få upp hyllplanen men gjorde det lite väl sent så vi valde att låta bli istället för att bli ovänner med grannarna.. Kanske kommer upp imorn. Bildar isf.

Har suttit och läst på vad man kan göra och om det finns båtturer på zakynthos, och det verkar det ju finnas :) Imorn natt blir det ingen sömn för mig, tänkte försöka sova en stund mitt på dagen istället. Eftersom vi hämtar C&M lite innan 3 så är de ingen mening att jag försöker sova.

Imorn ska vi lämna missarna, hoppas det kommer gå bra. Som tur är så bryr sig inte deras hund om katterna så förhoppningsvis ingen fight :)
Ska även ner på stan och fortsätta leta efter en liten väska, som ska vara riktigt billig för den ska bara vara till för resan. Sen behövs en ansiktskräm köpas.. Sen är jag redo för att åka..

Ska väl packa lite, annars glömmer jag säkert något..

g´nite

Ligger här och försöker sova, men inte de enklaste, min far snarkar något så rejält..
Trevlig helg, igår var det tacos och lite öl. Har ju redan fått min present som var resepengar, men fick även en fin loob(?)vas med en jättefin bukett blommor och ljuslyktor.
Idag har vi varit på ikea, blev några småsaker som bla. ljuslyktor. Sen lunch från kajens, sen lämna av männen hemma och jag och mamma gick till stan. Jag hittade mina hyllplan från indiska, behöver inte måla om dom för dom passar ihop med vardagsrumsbordet. Perfa. Sen åkte vi till maxi, där köpte jag lite mer blommor och ännu mer ljuslyktor(!!) som kommer vara jättefina på hyllplanen..

Middagen blev på böf, gott men sämst service. Servisen blir nog bara sämre och sämre där.. Sen tog vi taxin hem och såg det sista på Arn.. Taxin tog vi för min pappas revben är nog aningens värre än mitt... Stackare..

Nu är det bara 2 nätter kvar.. Jippi Yeey! Snart i värmen..

Ne ska väl försöka sova jag med..

September..

Då var vi inne i september.. Och det är bara 4 dagar kvar tills vi åker, eller 3½ dåå.. Var precis inne och tittade på vädret, runt 30 grader, åhh säger jag bara. Njuta för fullt är vad jag ska göra. En kall öl i värmen.. Bada i fint vatten. Trevligt sällskap. Mycket bättre kan det inte bli.

Imorn borde jag nog inte ta lika lång sovmorgon, eller rättare sagt borde jag inte gå och lägga mig så sent. Det ska städas, bakas och mjaa det var väl allt.. Dammat och gjort ordning toaletten har jag gjort idag. Gjort ordning E´s garderob.. Tvättat(!!!!!) Jag har fått tiden att gå ganska så snabbt ändå. Gick även till Coop, det kändes verkligen att jag inte rört på mig på flera dagar, för det var jobbigt att bara gå. Och bättre blev det inte när dom fortfarande bygger på vägen till coop så jag måste ta en omväg genom lillåudden. Suck!

Massor av fina lägenheter och hus har kommit ut, lägenheter som ligger rätt bra till, som är större, som t.om har billigare avgift, någon som var liite högre. Åh jag är sugen på att flytta igen..

Nu ska jag fortsätta se lite tv innan jag försöker sova..

Nattmänniska..

Jaaa jag borde verkligen sova nu. Men jag har verkligen vänt dygnet totalt.

Nu vet jag inte hur det är med andra men med min egna erfarenhet; Varför har killar/män svårt för att prata om större saker? Så fort jag försöker prata med E om t.ex barn eller flytt till annan stad så blir han nästan helt stum.
Idag tog jag upp ämnet igen att jag tycker vi skulle kunna flytta, närmare Vetlanda, iaf ge det en chans. Han kan ju iaf söka jobb neråt. Men det var lite som att prata med en vägg. Är det egentligen så mycket begärt att ge en annan stad en chans? Så även jag kan ha min familj liite mer nära? Och kom inte och säg att då måste han flytta ifrån sin familj och vänner.. För det är precis det jag fått göra, finns ingen skillnad där. Och kan mina föräldrar och några vänner hälsa på mig borde ju även hans..
Och sen säger inte jag att det skulle vara något för evigt. Om vi skulle vantrivas, så får vi flytta tillbaka..

Bara att jag skulle helst vilja göra detta ganska så snart.. Innan barn iaf.

Mina natt tankar är som vanligt i fullgång. Min hjärna verkar vara som mest aktiv på nätterna.. Kan det inte finnas en av/på knapp?!
RSS 2.0