I'm on a boat...

Då var vi hemma efter 3 dagar till havs. På lördagen kom vi till Gdynia runt 12, kikade runt lite, fint nere vid hamnen, Polen låter så grått annars men det var finare än förväntat. Billig öl och mat.
Söndagen kom vi till Visby, mysigt och väldigt varmt, inte alls lika billig mat och öl. 145:- för räksallad kallar jag pissdyrt. Båten vi åkte med var bra, lite väl mycket pensionärer bara, men dom måste ju också få ha kul. Fanns pool på båten, vi bubblade lite första dagen men annars skulle dom ha 300:- för 3 dagar, det borde ingå i priset tycker jag. Fanns även en relax avdelning som kostade 300:- i TIMMEN.. Crazy!
Spenderat för mycket pengar på alkohol, får bli avgiftning efter semestern.
Men jag rekommenderar båtturen, ingen "fyllebåt". Maten på båten var väldigt god 3 rätters middag varje dag.

Min cykel ha blivit stulen, elakt. Tur den är så dålig och knappt värd 50:-, får man hoppas att bromsarna går sönder och att den ramla omkull lite? ;)

Semester..

Då är vi hemma igen, i söndags åkte vi ner till Vetlanda, hälsade på min kusin på vägen. Vi sov i mina föräldrars hus, åkte ganska så tidigt på måndag morgon igen. Då åkte vi till Tylösand, låg och solade hela dagen och sen tog vi en camping som det fanns plats på. Åkte in till Halmstad och åt och sen tillbaka till campingen igen. Blev en ganska så tidig kväll, ville somna snabbt för att vakna snabbt och åka igen, jag gick med på att tälta en natt men inte mer. Men det gick rätt bra, lite hårt bara men annars okej. På tisdagen åkte vi och solade ett tag innan vi åkte tillbaka till Vetlanda igen. Haft kanonväder alla dagar, idag åkte vi ner till Östanå en sväng  och badade. Vad har hänt, knappt något folk alls där nere?! När jag var liten var det fullt med människor där.
 
Nu är vi iaf tillbaka igen tills på fredag, då åker vi iväg igen.
 
Jag körde från Vetlanda till Mjölby, tråkig väg så jag höll på att somna, sen har jag nog inte kört så länge innan heller så med mina glasögon som jag inte är alltför van med gjorde att jag fick ont i ögonen också. Önskar jag kunde känna att det iaf är lite kul att köra...

20.7

Då var första dagen på semestern gjord, självklart så har inte vädret varit något vidare, det har blåst som faen förstås.
Kom upp tidigt för vi skulle på visning vid 10.30, jag tyckte lägenheten var fin, läget är också helt okej egentligen. Den ligger nära en stor väg vilket hördes, ett minus. Den är helt nybyggd så ingen har bott där innan, storleken var lagom också, separat kök vilket jag gärna vill ha. MEN den kanske var lite för dyr för det läget. Eller jag vet inte, det är väl egentligen vad nybyggda lägenheter kostar men E var nog inte så intresserad av att ge det för den. Avgiften är mindre än den vi har nu och vi skulle haft 12 avgiftsfria månader. Men men, det är bara att leta vidare.
 
Efter det så tänkte vi att vi skulle åka till en "grop"/ badställe och äta lunch, jag körde dit och jag har ingen aning om vart det låg så fråga inte. Gick väl ganska så bra att åka dit, men att köra i 100 för att sen helt plötsligt svänga var lite jobbigt, dels visste jag inte riktigt vart jag skulle svänga och sen var det flera bilar bakom som gjorde mig nervös. Väl framme så blåste det rejält och jag frös så in i hvete, jag ville bara äta upp och åka hem. Gjort!
 
Min kväll har varit lugn, vi grillade här hemma innan E åkte iväg, jag ville inte cykla en mil så jag stannade hemma och pluggade teori istället. Det går fram och tillbaka med den.
 
Nu är klockan över 2 och det är väl dags för sängen, jag hoppas på bättre väder imorn men det ser tveksamt ut.

Bättre dag idag och SEMESTER!!

Vaknade kanske på rätt sida av sängen idag, lite bättre humör iaf :)
 
Min lördag kunde jag fixa bort så nu har jag semester, den är så efterlängtad. Nästa fredag åker vi på 3 dagars kryssning, ska få se både Gotland och Polen. Ser jag fram emot, men undra vad vi ska hitta på en vecka tills dess?
 
Vi firade semestern men att gå till Hatten, god mat men jag var fasen hungrig när jag gick därifrån, jag är antingen konstig eller så var det inte så mycket mat. E tog ett dopp på Lillåudden efteråt, jag höll mig på land.
 
Om det blir fint väder imorn ska vi ut och sola och bada nånstans, det måste bli bra varmt för att jag ska bada i Sveriges vatten.. Men först ska vi bara åka och kika på en lägenhet, jag chansar på att jag kommer gilla den och vilja köpa den medans E säger nej, vi är ju lite såna av oss, tycker olika om det mesta :) Och jag tror alla förstått att det inte går att övertala min sambo... Men just nu är det så väldigt lite lägenheter ute, får väl kolla mer sen, i augusti brukar det väl dyka upp lite mer, tror även augusti/september är en bra månad att försöka sälja våran.
 
Nu film, Kodnamn Lisa.

Tröttsamt...

Jag måste gnälla av mig lite.
Min sambo har semester och har haft det i snart 3 veckor, men det är ändå jag som har städat och tvättat när jag har haft lediga dagar. Det är fan inte rättvist nånstans. Jag blir så irriterad över att han inte kan hjälpa till. Jag kan städa, men då ska inte han snuska ner utan att plocka undan efter sig, det är det som gör mig irriterad.
Och helt plötsligt har vi det då dåligt? För att jag säger åt honom.
Snart 8 år tillsammans och jag gnäller fortfarande om att han inte hjälper till, vet inte hur jag orkar och att jag inte lärt mig stå ut. Men innan körde han alltid med att jag inte jobbade 100%, nu gör jag det. Men jag tycker att man ska hjälpas åt, och så förbannat svårt kan det inte vara att lägga tvätt i tvättkorgen, plocka undan efter man lagat mat och lägga snus i papperskorgen.
 
Men vem tror ni kommer göra allt det där åt honom nu? JAG!!!!

Snart...

Bara några arbetsdagar kvar innan semester, om jag har en väldans tur så får jag bort lördagen också. Men under sommaren finns det inte så många timmare att välja mellan och många är sjuka, så chansen att få ledigt på lördag är inte allt för stor. Hur tänkte jag när jag tog semestern? Bara söndagen ledig?!
 
Än så länge så har vi inte bokat något, även Ryan Airs priser ligger ganska så högt över mot vad det brukar. Vi har kollat runt på lite, bara åka iväg några dagar. Eftersom vi nyligen var iväg så har jag inte så mycket pengar att resa på. Men något lär vi väl hitta på.
 
Jag får inte glömma bort att både plugga och köra under semestern, det börjar verkligen närma sig nu. Fan! Jag är så jäkla nervös av mig så den dagen jag kommer köra upp förvånar det mig inte om jag kör in i en stolpe eller liknande. Sitta där i en bil med en person som jag aldrig träffat innan.. Nej nu ska jag tänka positivt..
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fortsätta boken "Äntligen icke rökare".. Jag meddelar hur det gått när jag läst ut boken..

12/7

Äntligen helg, förstår inte varför jag sover så dåligt när jag jobbar. Mamma och pappa kom upp i måndags, grillade lite på kvällen och på tisdagen gick vi en sväng på stan innan vi åkte till Kumla på speedway, tyvärr förlorade Vetlanda :(. Hemskt var det att gå upp tidigt på onsdagen för att åka till jobbet och dom andra sov, men dom vaknade och sa hejdå, eller mamma var vaken, jag har inte tagit efter henne i att vara morgonpigg.

Sega dagar på jobbet men nu är det äntligen helg och jag kan få sova ut.
Jag ska bara ta det lugnt, sova,plugga, städa och tvätta. Inte helt lugnt då kanske men det är inte tvättat sedan Holland så det är ett måste.

Tror jag ska bege mig till bokaffären imorn och köpa Allen carrs bok, jag måste ta tag i rökningen på riktigt nu, lyckades inte när jag tänkte slutat, dumt! Vill gärna sluta utan plåster eller tuggummi, man blir gasig av tuggummi och dom är så starka.

Tror det blir en tidig kväll, ingen vila efter jobb och sov kasst inatt.

Tack för den...

E blev förkyld i början av veckan, så han har snarkat som en gris, vilket förstört min sömn torsdag till fredag, la mig på soffan men då ska ju självklart katterna leva rövare, 1 timma sömn den natten. Igår så kollade vi fincrusingen efter jobbet så ingen vila då heller, kom i säng kl 2. Idag på morgonen vaknade jag skit trött, under dagen har jag blivit mer och mer förkyld och nu har febern börjat stiga. Jag visste nästan att jag skulle bli förskyld när E blev det. Såna sjukdomar förs alltid över på mig.
Suttit ute ett tag och kollat på bilarna, som tur är behöver vi bara gå utanför dörren så ser vi dom. Nu skulle dom andra gå lite längre bort så jag bestämde mig för att stanna inne istället.
Jag måste försöka jobba imorn, på helgen är det alltid ett helvete att få in någon och speciellt när det är något sånt här, det är så gott som omöjligt. Men går febern upp och jag känner mig sämre så har jag inget val. Får hålla tummarna att jag är bättre imorn istället.
 
Hade nog tänkt att försöka lägga mig snart, vet inte hur det kommer gå med tanke på alla brummande bilar utanför, och vissa av dom spelar rejält högt, ljudkänslig som jag är när jag ska sova så kan det gå åt skogen..
 

2.7

Tröttare än tröttast. Försov mig idag på morgonen och blev lite sen till jobbet. Avskyr att försova mig, men som tur var hade jag en lugn morgon ändå.
Ser fram emot torsdag så jag får sova ut, jag behöver verkligen det. Semestern var ingen direkt vilosemester, var upp tidigt varje dag och jag är van att sova ut. Skulle egentligen följt med E till hans mammas stuga imorn men jag behöver en dag där jag inte gör något alls. Sen måste jag plugga teori också, det är ju inte så himlans långt kvar tills det är dags. Nervös? Yes!
 
13 arbetsdagar kvar innan semester, känns som en evighet, värre är det när E ligger kvar i sängen och jag vet att han inte ska upp.
 
Imorn börjar det väl trilla in en massa wagga bilar här, det är tur jag cyklar till jobbet annars hade jag fått problem ihelgen att komma hem, jobbar nämligen hela helgen men det gör mig inget.
 
Men nu är det väl dags för sängen, får inte försova mig något mer nu..

Holland

4 dagar gick snabbt förbi. Nu är vi hemma igen efter några dagar i Holland. Första natten sov vi i Amsterdam, i världens skönaste säng. Upp tidigt som fasen på fredagen för att tåga till Zwolle, checka in på nästa hotell för att ännu en gång sätta sig på tåget mot Assen och moto gp. Vi har gått väldigt mycket under dessa dagar, runt hela jäkla banan vilket är väldigt långt för mina små skavsåriga fötter. Men det har varit kul, dag två på banan fick vi sol och Rossi vann, bättre gp kunde vi inte fått :) Zwolle var en mysig stad fast jag tyckte det kändes som vi gick runt runt hela tiden.
Bra hotell nära stationen.
Idag åkte vi till Amsterdam centrum, var tydligen ett måste att se dessa nakna kvinnor i fönstrena. Doften av folk som röker gräs var inget vidare, det hade jag klarat mig utan. Men annars var även det en mysig stad, hann med en båttur plus en väldigt god äppelpaj innan vi begav oss mot flyget.

Mycket shopping blev det inte, en tröja på banan för det var skit kallt på fredagen, sen köpte jag faktiskt en mini rossi dräkt för framtida bebis :) så himla söt så jag var bara tvungen :)

Öl och god mat har vi ju hunnit med också.

Nu ska jag in i duschen, jobb om några timmar :(

RSS 2.0