Satans fötter

Idag läste gruppcheferna mina tankar. Påvägen till jobbet så tänkte jag att jag borde nästan sjukskrivit mig för mina fötter gör så förbannat ont. Kom bara innanför dörren på jobbet och dom frågade om jag ville vara ledig för dom var en för mycket. Så jag fick gå hem. Taaaack!
Jag har nästan 5 månader kvar beroende på när fisen vill komma ut, mina fötter värker redan nu, hur kommer dom må om några månader?
Jag är tveksam på om jag kommer klara jobba till början av april. Det går inte över när jag vilar eller sover heller. 
Men jag antar att en graviditet inte kan vara helt smärtfri, jag slapp illamåendet och än så länge trots mina jäkla meloner så har jag inte fått speciellt ont ryggen. 

Men jag tänker jobba så länge jag eller rättare sagt mina fötter orkar. 

Stress

Då var papprena för lgh påskrivna. Ungefär en månad innan vi ska flytta härifrån, vart? Inte en aning. Samtidigt som jag tror det ordnar sig så är det skit stressigt för mig. Och det går inte förklara för E för han förstår det verkligen inte. Så det känns som jag ligger på gränsen på att bryta ihop hela tiden. Antar att gravidhormonerna är lite skyldiga till det också. 
Jag sover kasst om nätterna och har mardrömmar väldigt ofta. 

Just nu skulle jag bara vilja åka ner till Vetlanda och stanna där tills allt är klart. 

Äntligen helg.

Jag har tagit helg, varje ledig dag är nu ännu mer guld värd än förut.
Min käre sambo ska på någon whiskey återträff (en anledning till att dricka whiskey) hos någon vän till honom på lördag och då tänker jag bara se en massa filmer och ganska säkert svulla pizza. Men först ska vi ju kika vagn. Så spännande, jag ser fram emot det samtidigt som jag inte gillar all djungel. Kan det inte bara finnas kanske 2-3 märken att välja mellan?!
 
Fick mitt moderskapsintyg hemskickat igår, min chef är väl tillbaka på måndag så han får hjälpa mig med försäkringspapper. Tror han var tvungen att fylla i något. Det ska visst vara bra att skicka in det i tid. Det är tur att man har jobbarkompisar som är hemma och är föräldralediga som kan hjälpa mig med alla mina frågor. Har nog ställt 100 frågor till Gittan :)
 
Nu ska jag in ännu en gång och försöka leta reda på en vagn som passar oss.
 
 

21/1

Sitter på jobbet och ska snart in till kund. Mina fötter och rygg är helt slut. Jag förstår faktiskt inte hur jag ska klara av flera månader till på jobbet. Det lär ju inte bli enklare och jag kommer inte bli lättare heller. 
Nu jobbar jag onsdag och torsdag sen har jag 3 dagars ledigt. En helg utan visning, fyfan vad skönt. Inga måsten. 
Vi tänkte åka till Örebro och kolla barnvagnar, det är ju inte lätt det där. Crescent Classic verkar liten och smidig men vi vet inte riktigt om den går in i E's bil. För den går visst inte att dela. 
Men vi ska nog hitta på något. 

Ne nu kallar jobbet, får fortsätta mörda mina stackars fötter. 

Vet inte vart jag fått Örebro från, Stockholm verkar det få bli. Babyland ligger där och dom har en vagn som jag vill se i verkligheten. 

Skit!!

Från och med nu skriver jag inget om lägenheten. Dessa människor som la utgångsbuder verkar ju prelbokat 3 andra nyproduktion. Antingen har mäklaren skrivit fel med 3 eller så fattar jag trögt. Vem bokar 3? Och vem i helvete lägger bud om man bokat redan? Känner att jag inte orkar med något som går emot mig just nu. Verkar inte gå så smidigt som det verkade. Jag har verkligen ingen lust att ha fler visningar. Rövhål säger jag bara. 

Älskade du


Äntligen kan jag släppa oron, den lilla mår bra och allt verkade vara bra. Vilken lycka. E gick med på att få reda på könet efter lite tjat. Jag har alltid trott att mitt första barn blir en pojk, jag hade fel. Vi väntar en liten flicka ❤️ 
Vad häftigt att se allt på ultraljudet. Fast det allra bästa var att få veta att hon mår bra och att hon finns. Könet spelar ingen roll, jag är bara för nyfiken för att inte få veta. 

Jag har sovit så dåligt inatt så nu ska jag försöka sova någon timma. 

Leta och leta..

Idag har jag tagit en rejäl sovardag, vilket har varit så väldigt behövligt och efterlängtat. Efter allt slit denna vecka så behövdes det en dag som jag kunde sova ut.
 
Det har kommit ut endel på hemnet nu, men det är inte mycket som faller oss i smaken (E i smaken). Jag vill helst inte köpa en lägenhet för då vet jag att vi snart kommer flytta igen. Och det är inget kul att flytta. Speciellt inte att hålla på med att fixa innan visningar. Så jag tror faktiskt vi kommer ta en hyresrätt om vi inte hittar ett hus/par/radhus. Och blir det en hyresrätt så bor vi kvar i stan, och vi tänker inte flytta till något ut tvättmaskin och diskmaskin. Vilket gör att denna hyresrätt troligvis kommer bli ganska så dyr. Det är rätt så krångligt allt det här. Vad skönt det hade varit om vi hade ett boende klart. Men jag hoppas verkligen att VÅRT boende dyker upp snart.
 
Ne det är väl dags att packa ner några kartonger ner i källaren.
 
Förresten, visst är det väl normalt med skumma drömmar under graviditeten? Det är det i vanliga fall också men sen jag blev gravid så har jag drömt väldigt konstigt och ofta. Flera i min närhet har varit dödsjuka och sen har jag varit med i krig. Och E är allmänt jäkla elak i drömmarna. Ibland kan jag vakna upp och nästan vara förbannad på honom men så kommer jag på att det var en dröm.
 
Nu är det bara 1 vecka kvar tills ultraljud. Försöker pika in att nästa fredag får vi veta könet till E, men än så länge tycker han inte att vi ska ta reda på det. Men joooooo jag vill. Jag är för nyfiken för att inte få veta. Hur ska jag kunna gå i ca 22 veckor till utan att veta? Det går ju inte.
Jag trodde faktiskt jag skulle ha större mage nu, och inte bara en degklump menar jag. E tycker den har växt de senaste veckorna men själv så ser jag inte någon större skillnad. Jag vill att den ska växa, sen börja känna sparkarna. Det är jobbigt att inte veta något alls hur fisen där inne mår (fisen passar bra med tanke på all gas den producerar). Skulle vi inte gått på ultraljud nästa vecka hade jag nog gått till specialistmottagningen igen. Det har redan gått 7 veckor sen jag var där och gjorde ett tidigt ultraljud. Tiden går ganska så snabbt även att det känns som om det går skit sakta.
 

Slut

Jag är totalt slut, mina fötter värker som bara den. Vi har hållt på att städa som galningar här hemma. Fotografen var här idag, har fått se bilderna. Det har nog aldrig varit så rent förut. Men nu ska man plocka ordning i garderober och ställa ordning i skåpen. Jag vill att någon gör det här åt oss. Det känns nästan som hälarna domnar bort ibland, så jäkla ont gör det. 
Jag ska klara av en dag till på jobbet, sen 3 dagars vila. Jag önskar jag kunde skriva att dom skulle vara sängliggandes men nej. Usch nej det här gör jag gärna inte så många fler gånger i livet. 

Det händer grejer...

Då var helgen över igen. Klockan är lite över ett och mina fötter värker, men nu ska jag försöka sova.

Vi hade mäklare här både lördag och söndag, det blev nr 2. Jag fastande mer för henne, hon kändes mer säljande än den andra. Sen sa hon även att vi skulle gå ut en del högre än den andre. Vilket vi höll med om. Så på tisdag kommer det hit en stylist (E's önskemål) och på onsdag kommer fotografen. Sen blir det nog visning redan helgen som kommer. 
Eftersom vi har något så enormt mycket skit i överflöde så har jag börjat rensa och packa ner sånt som vi inte kommer använda innan flytt. Väldigt mycket av mina kläder är nerpackade eftersom jag numer är en flodhäst. Jag vill knappt veta hur jag kommer se ut i slutet av maj... Och E mobbas redan. Han borde akta sig, jag kanske sätter mig på honom när jag blir som störst.
Annars mår jag bra, tröttheten går fram och tillbaka, mestadels trött känns det som. Två veckor kvar innan ultraljud, så spännande att få se det lill* livet. Vi är inte överens om vi ska se könet här hemma, jag vill och E förstås inte. Men det får vi lösa. Jag vet att jag inte kan tjata mig till det eller lipa mig till det. Men jag vill ju veta, ska det bli rosa eller blå kläder? Ja jag kommer vara den personen som köper rosa till flickor och blått till pojkar. Vårt barn kommer heller inte vara något hen, det är antingen en hon eller han. Jag skulle inte bli arg över om någon hade köpt "fel" färg, jag säger bara hur jag kommer göra. Min sambo kommer säkerligen göra tvärtom :) 

Nej nu måste jag sova, bara för att vanliga människor har en röd dag imorn betyder inte att jag har det... Jag önskar jag vore den där vanliga människan. 

God natt!
RSS 2.0