Lugn och skön jul..

I söndags åkte vi ner till skogarna, lurade upp E tidigt på julfrukost så därför kunde vi komma iväg tidigare än vad som var tänkt (vad han hade tänkt).
Det har varit en lugn och skön jul med bara familjen. Jag har fått fina julklappar av både familj och av E.
Massor med julmat så nu vill jag inte äta julmat förrän nästa år igen.
Mamma och jag var och smygkikade lite på barnvagnar, jag har helt klart fastnat för Emmaljunga hittills. Nu ska jag bara fundera på hur jag ska övertala min käre sambo att vi borde köpa den sen :) Tyvärr är inte min sambo den som bara låter mig köpa vad som utan ska vara med och bestämma.. Attans.
 
Inatt var jag snabb in på Nellys sida och beställde mig hem ett par skor för bara 100:-, alla nellys egna skor kostade 100:-
Nu har jag precis köpt katternas julklapp, deras klösträd är ganska så sönderklöst så det var dags för ett nytt. Köpte ett genom tyska ebay, 667:- för ett klösträd på över 180 cm. Då är frakt betalt också.
 
Nu ska jag njuta av mina sista dagars ledighet, på lördag är det jobb igen. Jag hoppas det går bra.

I mina tankar..

Jag har varit hemma några dagar nu, har inte mått riktigt bra. Men nu har jag gått på 1 veckas semester och hoppas det känns bättre efter den.
 
Det är mycket som snurrar i huvudet nu, mestadels om ny bostad. Jag tror verkligen att det kommer att lösa sig och att vi kommer flytta innan bebis kommer. Men jag vet också att det kommer bli väldigt tajt vart vi än hamnar. Just nu finns det inget ute och jag tror det dröjer ett tag innan folk börjar sälja igen också. Efter alla dessa röda dagar iaf. Det är väl iaf då vi tänkt lägga ut vår lägenhet.. Jag ska försöka släppa det ett tag men det är svårt. Vi borde flyttat för längesen.
 
Nu satc sen sova..

V.14

Det har varit en lugn helg med sköna sovmorgonar. 
Igår var vi och hälsade på J och R + tvillingarna. Så otroligt små och söta. Det är tur att vi väntar liten nu :) längtar massor nu.
Kvällen var vi hos T och M, dom försöker komma på vad dom ska göra på nyår, samma sak varje år vid midsommar och nyår. Fast jag är inget bidrag, är väldigt idélös. Men detta året kan jag gärna vara hemma. Vill dom åka iväg så gör det mig faktiskt inget. Visst vill jag fira nyår med E men jag vill inte vara den som hindrar för att dom ska åka iväg, jag jobbar nyårsdagen. Och jag är så trött att jag gärna lägger mig efter 12 slaget.

Vi har precis vart på Ikea, E får inte nog av julmat så vi åt det. Tittade sen lite snabbt på spjälsängar, finns så mycket sött och jag ville veta om det var någon idé att önska mig presentkort där eller inte. 
Har tittat lite på barnvagnar också, många blivande mammor älskar väl det här med barnvagnar men jag tycker än sålänge det är så svårt. Vad ska vi välja? Det är ju inte billigt. Innan ville jag inte ha begagnad barnvagn men med tanke på priset så kan jag nog ändå tänka mig det. Emmaljunga verkar ju populärt, E tycker att vi inte ska köpa efter märket men jag bryr mig inte om märket utan tänker på hur säker och smidig den är och Emmaljunga verkar bra... 
Okej barnvagn ger mig nog lite ångest... Men det är ju långt kvar och vi har tid på oss men sånt här vill jag gärna vara tidig på.. 

Äntligen helg.

Oj vad jag längtat efter denna lediga helg. Det finns inget som jag måste göra. Jag tänker sova så mycket jag bara kan. Har varit så enormt trött hela veckan.
 
Det här med gravidhormoner kan visa sig på jobbet ibland, blev faktiskt arg på en arbetskamrat häromdan. Jag tänker inte gå in på vad som hände men varför kan man inte samarbeta när tid finns? Förstår mig inte på vissa människor, och när människan även sa att den sket i det så kokade det i mig. Jag gick ut istället. Det var lika bra det för det kan komma så många fula ord i min mun som jag inte tycker om ibland. Men jag tänker inte lägga någon onödig energi på den personen, räcker att jag är helt slut över att gå till jobbet.
 
Fredagskväll och jag är ensam, E är på någon form av jul aw. Jag har precis lipat klart till Greys, och självklart, när det bästa och mest spännande avsnittet visas så gissar jag på uppehåll i några veckor?! Jag längtar verkligen tills nästa..
 
Köpte nytt vardagsrumsbord i veckan, var så trött på det som jag målade sist, färg hade försvunnit från lite överallt och det såg allmänt smutsigt ut, så jag ville ha nytt. Tur blocket finns när man inte har mycket pengar :) Det gamla bordet skänkte jag till en arbetskamrat istället. Jag tänker inte måla igen, påminn mig om det nästa gång jag får fnatt.. För det kommer hända..

Julklapp, done!

Äntligen måndag, imorn är jag ledig och jag ska sova ut så mycket jag bara kan. Jag slipper åka med E och lämna in hans bil tidigt på morgonen iaf. Nu ska jag bara försöka honom att låta bli att väcka mig när han går upp. Alltså så måste han vakna själv av sin väckarklocka. Lycka till!
 
Mina julklappar till E är färdiga. Jag gillar inte december, först födelsedag och sen julafton. Men jag tror han blev nöjd över gårdagens presenter. Men varför lär jag mig aldrig att börja köpa saker i tid? Utan blir fattig varje december..
 
Ringde och bokade tid för ultraljud idag, men fick inte förrän 20.e Januari, då går jag in i v.19 dagen efter. Baaah, känns så väldigt långt kvar.
 
Nu ska jag jobba 1½ vecka till innan jag går på 1 veckas julsemester (hoppas jag). Efterlängtad semester känner jag. Vi firar jul i Vetlanda, detta året blir vi bara med min familj, vilket känns riktigt skönt. Tänk att nästa år har vi en 6 månaders bebis som firar jul med oss. Vad annorlunda livet kommer vara då mot nu. Det ser jag fram emot.
 
Nu blir det lite sex and the city innan sömn.

I´m back..

Det har varit tyst här ett tag, har inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Något stort har hänt som jag inte velat dela med mig med resten av världen riktigt än. Men nu så. Vi väntar en liten i juni. 20.e juni som det ser ut just nu.
Jag är i vecka 13 just nu. Det är så häftigt att se i den där baby appen vad som händer med den extremt lilla varelsen där inne.
Men det här är så enormt efterlängtat. Även att jag vetat om det ett tag nu så känns det fortfarande så overkligt.
Jag har haft en helt okej början, växtvärk som gjorde förbannat ont och rejäl trötthet. Men jag har sluppit illamåendet.
 
Så mina senaste månader har ju varit lugna. Vissa kanske undrar om jag slutat röka, ja det gjorde jag direkt. Det som folk kanske tycker är lite konstigt är att jag saknar pepsi max mer än ciggen.
Jag saknar även mina långa sovmorgonar, vakna varje natt är inget jag är van vid.
 
Vi var även på ett tidigt ultraljud för lite över en vecka sen, jag tyckte det var jobbigt att inte veta hur det stod till där inne. Men den lille/lilla verkar ju finnas där och förhoppningsvis må bra. Nästa vecka ska jag boka det vanliga, men det blir inte förrän nästa år vi kommer få gå på det.
 
Nu ska jag ta och se vidare på Falk.
 
 
RSS 2.0