Snart hejdå

Det är nog dags att avsluta det här bloggandet. Såg att jag bloggat här sen 2009, det är mycket som hänt sen dess. 
Många upp och ner gångar. Många bra resor, någon mindre bra. Mycket gnällande här utan jag ens tänkt på det. Jag kanske är en sån person ändå. Jag borde ändra på det isf. 
Flera gånger sen 2009 trodde nog både jag och E att det inte skulle hålla, mycket pga att jag ville ha barn. 
Idag har vi en underbar dotter. Alla dagar är inte enkla, hon testar vårat tålamod ganska så ofta. Men hon får mig att smälta desto mer. När ens barn ler mot en så blir man varm i hela kroppen. Det blir man också när barnet illskriker i bilen, fast på ett annat sätt ;)
Förhållandet har ändrats, man har fått skjuta det lite åt sidan, men jag tror det blir annorlunda när hon är lite större. För hur irriterad (oftast i onödan) jag än blir på E så är han den person jag vill leva resten av mitt liv med. 

Jag känner att jag behöver nog ändra på mig. När jag bodde i Vetlanda så umgicks jag med vänner varje dag. Nu är min bästa vän min mamma, vilket hon alltid kommer vara. Men jag har börjat känna mig ensam, konstigt kan man tycka nu när jag har Ebba men det vuxna menar jag. För jag har inte tråkigt, dagarna springer iväg.. 
Men iaf, här i Västerås känns det som jag på något sätt dragit mig undan. Anledningen till att jag knappt umgås med folk är mitt fel, jag hör inte av mig. Och det är inte för att jag inte tycker om personerna. Jag är bara dålig på att höra av mig och jag kan dra mig för att ringa. Jag kan inte direkt öppna upp mig för folk, jag gör det bäst i text. Det har E fått märka. 


Imorn ska iaf jag och Ebba iväg och träffa två andra mammor som jag aldrig umgåtts med. Ett steg åt rätt håll :) det ska bli intressant att se hur Ebba reagerar på andra barn i hennes ålder.. 


Men nu får nog denna gnällblogg ha sitt slut. Kanske kommer jag tillbaka och skriver igen. Men jag måste fasen ändra på mig själv först. 

Hur är det möjligt?

Jag ser bilder på andras gravidmagar och börjar sakna att vara gravid. Hur är det ens möjligt, i slutet gillade jag det inte alls. Nästa graviditet ska jag försöka att inte lägga på mig en massa onödig vikt. Mina första 10 kg berodde mycket på att jag slutade röka och stoppade i mig mycket skräp. 
Men jag vill gå ner mina gravidkilon sen kan jag nästan tänka mig nr 2 :)


Det känns som en evighet sen.. 

Inte sova..

Ojoj nu har det varit 4 nätter i rad som Ebba bökat på nätterna, först så är hon mycket svårare att få att somna på kvällarna. Innan så somnade hon runt 21, dessa dagar runt 23. Sen vaknar hon efter 2 timmar, äter och rullar fram och tillbaka flera gånger. Min sömn har varit enormt liten dessa dagar. Jag tycker jag är en robot i vanliga fall för jag inte behöver mycket sömn och klarar dagarna bra ändå. Men såhär lite gör mig så trött och slut. 

Vi ska ändra så babyskyddet ska vara fram i min bil, då hoppas jag att Ebba tycker det är lite bättre så hon och jag kan åka ner till Vetlanda ett tag. 

Nu ligger hon här i sängen och sover, bara för det kan jag inte sova. 

Funderar på att gå till maxi när hon vaknar, sittvagnen går bättre än liggdelen. Egentligen rekommenderar dom nog inte att börja med den än men vi är inte ute så långa stunder. Och är Ebba nöjd borde det vara det som räknas. 

...

Jag älskar att vara hemma och mysa med Ebba, jag tycker om våra lugna dagar men ibland vore det trevligt med lite sällskap. Eftersom Ebba inte gillar att åka bil så drar jag mig från att åka iväg med henne. Vagn är ju inte heller kul. Under denna bebistid måste jag erkänna att jag saknar Vetlanda lite, då hade jag haft mamma och pappa där, sen andra som är hemma och är mammalediga. Men när Ebba kan sitta ensam tänkte jag vi iaf kunde gå till öf. 
Men vi testade sittdelen igår utomhus och det gick faktiskt bra..

Vi kikade på ett hus igår, väldigt fint men det saknade garage, det hade funnits ett men dom hade renoverat det och gjort det till ett extra rum.. Ska vi flytta till ett hus så ska allt finnas som vi vill ha.. Hittar vi inte ett hus snart vill jag nog ändå byta lgh, jag vill verkligen inte bo här en sommar till... 

Nu ser jag fram mot helgen, vi ska träffa C och M, det var evigheter sen :)Förkyld..

Har en lite förkyld bebis här hemma, hon har även haft lite feber. Min lilla älskling. Hon sov så dåligt mellan ons-tors och var väldigt skrikig igår kväll. Jag var riktigt trött idag på morgonen men vi har kunnat sova en hel del under dagen som tur var. 
Nu låter hon ganska så täppt när hon sover så jag kommer nog inte kunna sova så mycket inatt. Dumma förkylning, E får isolera sig nästa gång han är förkyld :)

Hade tänkt att åka iväg på lite egentid ihelgen men är hon dålig så låter jag bli. Behöver verkligen klippa mig, det är nog över ett år sen det gjordes. 
Hon hade ingen feber nu ikväll men man märker på henne att hon inte är riktigt som hon brukar. 

Ne jag ska ta och fortsätta leta efter en dopklänning..RSS 2.0