31 December

Gott Nytt År!!

...

Vaknade upp i någorlunda tid och gick ner på stan, gick ganska så snabbt. Blev en klänning och en t-shirt från New Yorker. Trosor och stumpbyxor från HM. Letade efter gardiner med turkost i, men fanns inget intressant. Var även inne i Tullhuset och letade efter stora ljusstakar som jag vill ha, men inget fynd där heller. Har för mig att Plantagen ska ha, får väl ta en sväng dit någon dag.

Annars har dagen gått ganska så sakta tycker jag, plockat ordning här hemma i vanlig ordning. E blev ganska så sen från jobb vilket gör att dagen går ännu segare.

Nu ser jag på Victoria Secret, är ju inga fyskam kroppar där inte.. Nån av oss lär väl snart göra lite mat..
Imorn blir det nyårsfirande hos T&M, tänkte faktiskt vara nykter, förutom skumpa vid tolvslaget.

Ska in och kika vidare efter några gardiner..

Fläska på...

Ikväll fick de bli pizza, bantningen börjar efter nyår, lika bra att fläska på sig lite då :) Och jag har inga problem att äta en hel pizza, jag blir sällan mätt utan måste stoppa mig själv innan det blir för mycket. Portionsmat är ju det bästa.
Storhandlat ikväll, tycker det är lite konstigt att det alltid kostar som mest när jag handlar :). Men nu är vi förberedda på bantningsmat.. Ska man köpa ett gymkort också så kanske smilegroparna på baken försvinner också? Hmm..
Var en sväng på Ikea också, vi skulle ha en form av byrå, en liten sådan som vi hittade på nätet, men den fanns ju inte i Västerås, illa. Vi hittade även några vägghyllor som var snygga, skulle nog passa i vardagsrummet.. Får bli en shoppingrunda i uppsala eller stockholm framöver..
Jojustja, köpte även en bok(kors i taket) Varför gråter inte Emma, om arboga morden. Så jag lär väl läsa ut den boken idag, läser sällan böcker, men när jag väl läser så läser jag ut dom så snabbt..

Imorn funderar jag på att ta en shoppingrunda, leta efter något att ha på mig på nyår, vad vi nu ska göra.. Ska först börja med sovmorgon :)

Nu ska jag ge mig in i boken..

...

Julen vart bra, orkar inte rabbla upp allt. Fick jättebra julklappar, men måste säga att julen blir tråkigare ju äldre man blir, kanske inte om man hade barn. Då kanske man får tillbaka julkänslan igen.. Hoppas på de..

Tåghelveten gick ju som förväntan, åt skogen alltså. Fick åka buss från nkpg igår, som tog ca 4 timmar en sträcka som i vanliga fall med bil tar 2 timmar.. Blöä!

Juldagen gick vi ut, hade trevligt, mådde mindre trevligt dagen efter och hur jag kom hem kan få bli en liten hemlighet.. Haha!
Ja förutom de som vet då..

Kändes riktigt bra att komma hem igår, skööönt. Hemma kändes det som för första gången i mitt liv i västerås.

Nyår, undra vad som händer då, E hade som förslag att åka till Skövde, men jag orkar verkligen inte åka tåg, jag hatar nu sj..Så vi får väl se.. Är inget sugen på alkohol direkt..

Nu ska vi handla lite maat.

Missinassa..

Hemma i Vetlanda, tågen gick ju ganska så fint att börja med, i norrköping var de bara 7 minuter försenat, men påvägen mellan norrköping och nässjö hann det bli 30 minuter försenat, vilket gjorde att precis när jag klev tåget i nässjö så åkte tåget till vetlanda, i exakt samma minut som jag kom.. Irreterande? JA! Men min snälla pappa kom och hämtade mig.

Var iväg och handlade lite, köpte med oss mat hem, för min del blev det kycklingsallad, men ingen sallad slår kajens sallad.. Never! Sen kom Eve förbi en sväng, alltid lika trevligt att träffa henne :) Klä julgranen och umgåtts med mamma och pappa. Nu ska jag snart sova. Upp imorn, ska följa med Eve en sväng innan jag ska leta mina sista julklappar i stooora vetlanda..

Imorn kväll blire Bingo och tacos :) En miljon vinst skulle ju förgylla dagen rejält ;)

Och btw, mamma och pappa har gjort en riktigt make over på deras kök, fy farao vad snyggt det blev. Jag vill HA!

Heeeeeeeelg..

Sådärja då var denna veckan avklarad, inte helt fel med en två dagars vecka, och nästa vecka är dye bara en 3 dagars vecka. Ganska så lyx? Ohja..
Undra vad som händer på nyår förresten??

Så ikväll blir det att packa.. Får ju bli endel eftersom jag är hemma i 5 dagar.. Yeey! Sen ska man ha plats för julklappar, hmm.. Borde nog skaffa mig en större resväska..

Ikväll får det bli lite mys, E ska få en julklapp av mig redan idag och resten när jag kommer tillbaka på söndag. Vi hade en gräns denna gången, gick bara över liiite än så länge. Ska försöka att inte köpa något mer i vetlanda, tur att det finns så dåligt med snygga killkläder där..

Håll alla era tummar imorn för att mina tåg ska gå som dom ska. Värst är ju om det stannar och blir försenat i norrköping, visserligen ligger centrum nära, fast har inte så värst mycket att shoppa för.. Lönen kommer ju inte förrän på torsdag..

Aja vi får se när nästa inlägg blir, brukar bli lite fattigt med dom när jag är i vetlanda.. De enda gångerna som jag har något att göra om dagarna :)

God natt..

Mötte upp E utanför hongkong så vi köpte med oss mat hem. Efter mat så la jag mig och slockna nog ganska så direkt ett par timmar, ja jag är som en gamling som lägger sig efter maten, men det är så himla skönt.

Bara 3 dagar kvar, snart 2. Men jag ser inte fram emot tågförseningarna som mest troligen kommer att ske. Men bättre att förvänta sig det värsta. Tur man bor nära station och att man kan se på nätet om tågen är försenade.

Nu är det dags för sängen, jobb jobb jobb imorn och tisdag..

Snabbis!

Höll på att skita ner mig idag på morgonen när jag skulle gå till jobbet, människan som delade ut tidningar satt i våran trappuppgång och värmde sig. Inget jag är van vid, visste ju inte alls vem han var, men han berättade att han delade ut tidningar så jag får väl lita på det då..

Inlägget igår raderades, jag tycker fortfarande likadant, men behöver alla andra veta? Ni som vet, ni vet. Det gör inget. Kändes lite som jag fick det att låta lite fel.

Är på jobbet och har en lucka, har min rast om en halvtimma redan, då är man ju lagom hungrig när man kommer hem från jobbet igen. Rast redan vid 10 är fan för tidigt.
Men bara jobb måndag och tisdag också, sen hooome sweet home. Kommer sakna mitt hjärta, fast man mår bra av att sakna varandra lite. Och sen när jag kommer hem så vill jag ha ett svar från E :)

Aja över till jobb igen..

No Grinch :(

Var visst inte Grinchen idag, tokstressade med tacosen helt i onödan, fast fick se Elf istället, hade aldrig sett den innan. Helt okej. Lite ugnsbakade chips efter tacosen satte sig fint.
Jag funderar, jag har egentligen önskat mig en väska av E i julklapp, men är i behov av en här och nu. Och sist E köpte väska till mig så var dom av jeans. Njaaaee inte min smak. Men tanken var ju fin. Den jag har nu är ganska så uttjatad och liten, får inte rum med allt jag vill ha i.. ¨
Så vi får se om jag kan få med mig min käraste sambo imorn på väskletning?

Nepp nu ska jag göra mina knäböj, ass och lår ska bli fasta till sommaren, och är man för lat för gym så får man försöka hemma istället ;)

...

Såå idag verkar jag kunna gå in som vanligt igen, igår hade jag fått något jäkla spyware, E fixa, jag förstod ju som vanligt inte vad felet var, qeeh?

Idag har jag varit på farliga områden, Rååby. Haha gick ju bra påvägen dit med bussen men tanten lura mig åt fel håll när jag skulle gå tillbaka, elakt. Fast jag tror mest det var jag som missförstod henne men jag skyller på henne ändå.. Och det gjorde inte saken bättre när nötterna som har hand om plogningen inte gör sitt jobb, gångbanorna är långt ifrån plogade, och tydligen så var mina nya uggs inte alls till för att gå i snö, var ju som ett par skridskor. Borde jag ju lärt mig igår efter E och jag var ute och gick, halkade omkull lite..

Efter jobb solade jag en stund, sen handla tacos för kvällen..

Nu tänker jag ta en kort vilopaus, ikväll blire Grinchen som jag tror börjar 19, börjar bli som en liten jultradition att se det..

..

Vet inte vad snyggt är fel på datorn men jag kan inte logga in mig där. Idag har hela em gått åt till en massa shopping. Skor och leggings plus några julklappar och annat. Nu ikväll har vi varit ute och gått en stund,skönt fast lite blåsigt. Gick till lillå udden och här på östra hannen. Tycker nästan husen är finare här än där. Jobb imorn igen, ska tydligen till råby,har aldrig varit där tror jag så får väl se hur det går. Inte ett ställe där man går ensam om kvällarna iaf. Nej det var mest drygt att blogga här så jag avslutar här. bye

..

Vet inte vad snyggt är fel på datorn men jag kan inte logga in mig där. Idag har hela em gått åt till en massa shopping. Skor och leggings plus några julklappar och annat. Nu ikväll har vi varit ute och gått en stund,skönt fast lite blåsigt. Gick till lillå udden och här på östra hannen. Tycker nästan husen är finare här än där. Jobb imorn igen, ska tydligen till råby,har aldrig varit där tror jag så får väl se hur det går. Inte ett ställe där man går ensam om kvällarna iaf. Nej det var mest drygt att blogga här så jag avslutar här. bye

Ääääntligen..

Wiiihoooo, datorn är såld.. Så imorn blir det en shoppingrunda. Vilket lyckorus som flög igenom min kropp, jag kan handla E´s julklapp, köpa ny ansiktskräm och skor. Vilket är väldigt behövligt. E tyckte jag skulle spara, spara, jag? neeej. Nej men jag behöver verkligen både ansiktskräm och platta skor till jobbet.. E´s julklapp kan vara bra att köpa här om han kommer behöva byta (vilket han egentligen aldrig gör)..

E fick kärlekscheckar av mig i present, idag använde han en av dom, romantisk middag. Så till förrätt blev det toast med skagenröra och räkor, till middag potatisgratäng och kassler, sen lite ost och kex till efterrätt. Blev riktigt gott och E blev nöjd.

Ne ska kolla lite på skor så man slipper leta imorn..

...

Vi har bott här i snart 3 månader och jag vill börja göra om redan, vill ha bort tvättstället och få in ett tvättställ som är vitt istället för den ljusa träfärgen som vi har nu. Tycker inte den passar in. Det är egentligen inte mycket som behövs att göras för att få det snyggare. Jag tror även det skulle vara snyggare med en duschkabin istället för badkar. Större yta blir det också.
Just nu står vi helt stilla i att göra något alls, köket är egentligen inte färdigt, ska ju försöka få bort dom gamla knopphålen. Ínga tavlor på väggarna. Efter jul kanske?

E visade mig ett döläckert kök på stora gatan, med köksö. Åhh det skulle jag vilja ha.
Men vårat första prio är plank ut till uteplatsen och sen få upp lite tavlor..

Nu är det dags för sängen.. G´nite

Blah blah blah..

Munkröv. Det var en som ringde om datorn innan, lät som han var intresserad men skulle höra av sig om han hittade skjuts hit, men neeej tro fan han inte hörde av sig igen. Köp min dator för faen. Hade massa planer om vad jag skulle slösa dom på, haha.. Ansiktskräm, kläder och några julklappar. Sen skulle dom nog tagit slut.
Men nicht, nu får jag inga pengar..

Sol efter jobb, känns knappt som om det inte tar längre, tycker inte jag ser nå brunare ut iaf.. Och sålänge jag är svart i håret lär jag ju fortsätta sola..

Ledig imorn, och det firas som vanligt med sovmorgon, what else?
Nehe om man ska ta och göra... inget?..

Like a snaigel...

Mitt internet är lika segt som en snigel just nu. Har precis tittat klart på Desp, ska inte avslöja något, för jag tror inte Sverige är lika långt som usa än.. Men gissar på att det var säsongsavslutning, för så spännande kan det inte vara fortsättning på nästa måndag.. Nej nu ska de säkert väntas i minst en månad. Då man har glömt bort vad som hände.. Lagom då typ.

Lägger upp en bild sen i lördags, innan en öl för mycket hade kommit i kroppen..

Ser nu att färgen syns i hårbotten. LÄCKERT!!!

Även i drömmen..

Hade en bra dröm inatt, fast jag fick aldrig veta egentligen hur den slutade. Jag gjorde ett gravtest och var helt 100 på att jag var gravid, men jag tror jag vakna precis när testet var färdigt.. Men även i drömmen så undrar jag vad E skulle säga :) Haha..

Varför har man tjockis dagar, då man känner sig tjock? Vågen visar inget annorlunda än vanligt men ändå så känner man sig så jäkla svullen? Nee det trivs jag inte med... Kör väl lite hårdare med maten några dagar så kanske det känner bättre tills nästa fredag då all julmat ska i magen.. Fick iaf reda på att vi ska vara hos käraste moster på julafton, så det blir en julafton som vanligt, precis som jag vill ha det :) Eller mormor saknas, dom här högtiderna känns konstiga utan henne..

Nej nu ska jag se på de desperata hemmafruarna innan jag drar mig till sängs. Imorn ska jag bättra på brännan..


Dagen efter..

Liite schleeten idag. vaknade runt 7 första gången och slukade i mig en massa vatten, nästa gång jag vaknade så kände jag mig piggare. Hade en väldigt trevlig kväll igår. Jag gick hem lite tidigare, var så jäkla hungrig, någon här måste varit väldigt hungrig igår, tacosen räckte inte långt :(

Nu väntar jag på att min sambo ska vakna mer till liv, han skulle bara se på något ufc program innan vi skulle gå till coop, matchen är på, men E har somnat..
Ikväll får det bli slött, film och snacks..

Heeeeelg..

Så då var man ledig igen. Ögonen mådde bättre idag, men istället så vaknade jag skit stressad och mådde skit över det, men de gick över efter ett tag. Men att jobba med griniga tanter gör inte stressen bättre...

Efter jobb så sola jag en stund, efter det gick jag ner på stan och köpte ny hårfärg och nagellack. Så nu är jag svarthårig, väldigt blankt hår.. Är inte så förtjust i det egentligen, skulle letat bättre efter svart brunt. Men trivs jag inte med det efter ett tag är det väl bara att färga om igen..

Idag blev de kajens sallad till middag, och idol till det. Har ju inte följt idol något vidare, men ville se vem som vann. Jaaaay, jag är lite svag för dessa hesa röster :D

Imorn ska mycket hinnas med, vi (E) ska ta en shoppingrunda på stan, systemet, handla för kvällen, städa.. Sen kommer de folk och då är det dags för mat och dryck :) Nånstans där ska jag även hinna gör mig i ordning.. Får väl för en gångs skull försöka gå upp i normal tid..

Konstigt..

Jobbat idag, men blev ingen full dag, kände mig riktigt konstig, vet inte om det var bihålorna eller något annat som spökade, ögonen kändes konstiga och jag blev riktigt ljuskänslig, hade ett städ som jag hann med, där städade jag i mörker för alla ljus gjorde så ont i ögonen. Min snälla grchef fixade så jag kunde få gå hem lite tidigare, så jag gick hem och vilade i flera timmar och nu känner jag mig bättre. Vet inte om det även kan vara ögonen som börjar säga ifrån, jag anstränger dom för mycket, så jag borde nog använda mina glasögon lite oftare..

Har nu precis fått i mig lite mat, blev hemmagjorda burgare med lite gurka och aioli.. Gick ju ner iaf..

Skulle egentligen solat och köpt hårfärg idag men får göra det imorn efter jobb istället.
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad..

What to say?

Man börjat tro att jag är english.

Har precis läst lite om den unga bloggerskan som precis fått barn, jag tror hon är 15. Shiiit, hon har ju inte ens gått ut högstadiet då? Visst, hon verkade vara i 20.e veckan när hon fick reda på att hon var gravid, men fasen det är på tok för tidigt. Då hade jag slutat med barbie för 5 år sen.. Men det var ju inget hon rekommenderade förrän man iaf var 17, HALLÅ? 17, du är fortfarande ett barn då, jag har aldrig varit emot unga mammor, men när du är 17 så har du inte ens gått ut gymnasiet och har troligen inte ett jobb, så nej 17 år är ingen rekommenderad ålder att skaffa barn i enligt mig.. Hur ska man försörja sitt barn då? Bo hemma hos mamma och pappa och låta dom försörja dig och barnet? Så skulle jag aldrig vilja ha det. Jag tycker nog att det är lagom att skaffa barn när man för det första har ett fast jobb och eget boende.

NU vid 25 års ålder däremot, tycker jag det är dags att skaffa första ungen, jag har ett fast jobb och eget boende. Men det sista fattas. Man måste vara två som vill.

Nehee ska leta fram kläder tills imorn, måste tyvärr jobba 2 dagar innan nästa ledighet...

Happy B-day Baby..

Så dagen började när klockan ringde 06.30, dags att gå upp och sätta in brödet i ugnen, hade förberett allt igår redan. Tände en massa ljus och gick in och sjöng för E. Nybakat bröd är ju för jäkla gott måste jag säga. Han fick öppna sina presenter som jag tror han blev nöjd med :) Blev lite av varje. Sen var han tvungen att bege sig till jobb och jag fick somna om några timmar.
Sen gick jag ner på stan och provade lite kläder på Vero Moda, har önskat mig kläder därifrån av mamma och pappa, var tvungen att prova storlekar. Sen har E varit så snäll att han gav mig sitt presentkort på Åhlens som han fick förra julen. Så jag kunde gå och köpa mig en ny mascara. Gick in på albrekts guld så dom kunde fixa hans halsband som har varit sönder i säkert minst 2 år. Sen till sist hämtade jag tårtan.

Haft lite besök på em/kvällen, blev lite tårta och bullar. Sen iväg och äta lite från Max(!!)..

Nu funderar jag på vad jag ska färga håret i för färg, svart eller rödlila? Rödlila färgar av sig i början, men sist jag hade svart så blänkte håret så in i hvete, såg inte naturligt ut. Fast det var ju bra längesen. Vill färga innan lördag, då kommer lite folk hit, blir väl någon öl eller 2.. E ska bjuda på tacos, lite kul eftersom han själv egentligen inte är så förtjust i det. Men smidigt och enkelt..

Bara 2 veckor kvar till hemgång :) Ska bli kul att se hur mammas och pappas nya kök ser ut. Håll bara tummarna för att tågen inte ska bli försenade, så ingen mera snö nu tack..

Up´s n´ downs

Ännu en gång blir man påmind om vad pengar betyder. E och flera utav hans vänner ska åka till London i januari, kan jag följa med? Nej, för jag är en underbetald undersköterska som jobbar 80% och bor i en överbetald lägenhet. Livet känns ju så jäkla underbart nu.

Jag tror aldrig i mitt liv jag har mått dåligt över så många saker på en och samma gång. Det känns!
Livet ska ha sina nedgångar, men när fan tänker det gå uppåt?

Neeej nu känner jag för att gräva ner mig igen..


Ska jag kalla bloggen för depressions bloggen? Skulle väl passa fint. Eller schizobloggen?

Klippstugan..

Idag tog jag tag i klippningen, fanns tid på Klippstugan hos Moa. Tror aldrig jag känt mig så här nöjd efter. Speciellt inte i västerås, alla som jag varit hos har varit sisådär. Men tyckte hon gjorde ett jättebra jobb och jag är skit nöjd. Mitt enda problem är att mitt hår lägger sig platt som en pannkaka. Måste nog köpa nya hårprodukter som får upp håret lite bättre. Men de får bli nästa lön eller nästa år :)

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer, precis städat toaletten och ätit min lunch som fick bli två äggsmörgåsar, orkar inte ställa mig och laga någon lunch nu när vi snart kommer äta middag.

Neej slut på rasten, tillbaka till städningen..

I´m out..

Äntligen är helgen över. Jobbade delade turen för första gången på ett år igår. Kvällen gick ganska så bra men idag hade jag riktigt svårt stt få upp ögonen. Hemskt. Helgen var ganska så lugn.. Dom som planerar helgerna vet jag bara inte hur dom tänker, flygtid? Båda har jobbat ute och borde veta hur det fungerar....

Har tydligen inte bloggat på ett par dar, inget sug på de heller. Men lördagen blev vi bjudna på julbord, smask men köttbullarna gör jag godare själv. Ugnsbakade, nej tack. Men fy fan, fredagen och lördagen, tror inte jag mått så illa av att ätit så mycket i hela mitt liv. Uääärk! Halv pizza och lite(?) godis på fredagen och sen julmat på lördagen, orkade knappt med den varma rätten på julbordet. Spymätt. Har nog mat för en hel vecka i magen..
Vi tänkte köra någon bantning nästa år.. Behövs nog :)

Jul verkar osäkert, vet inte riktigt om det kommer bli som det brukar med släkten. Trist tycker jag, men jag vill iaf inte vara hos någon annans farmor och farfar och fira jul, skulle kännas konstigt. Inte jul. Så får se om de blir en jul utan tomte(!!!!) i år?

Nu är jag ledig tisdag, onsdag. Blir lugna dagar, men har lovat E frukost på sängen med nybakat bröd på onsdag, fan va snäll jag är. Och tårta på em, ännu mer snäll. Jag borde få ett pris för snällhet.. *host*

Imorn ska de bakas rulltårta, men jag minns bra att E gjorde dom väldigt bra själv, så jag köper sakerna och han får baka, jepp jepp :D

Så jäkla dålig..

Gaaah, helt jävla värdelös är jag på teori, jag skrattade helt seriöst åt mig själv idag när jag fick resultatet på körskolan, samma som sist, wtf? Jag har fan lagt ner över 7 timmar på 2 dagar och tydligen inte lärt mig ett skit, och det jag lärde mig kom för fan inte ens med. Pungråttskit också.. Jag tror inte det är meningen att jag ska ha ett körkort. Jag hade inte brytt mig om att ta det heller om det inte vore för att mitt riktiga hem ligger så långt bort och tåg är så trist att åka..

Köpte lite till presenter till E, jag skulle egentligen snåla detta året, men tydligen så har jag inte gjort det, massa småsaker blir alltid en större summa.. Fast kul är det att köpa presenter och slå in dom. Det håller även kattorna med om. Snöre är ju skitkul, jorå!

Sååå mer idag? Ätit bullar och tagit det lugnt, inte lika lång sovmorgon som igår iaf. Nu ska jag jobba i 4 dagar för mycket innan nästa ledighet. Men julmat får jag iaf på lördag, det ser jag fram emot.. De är väl nu julvikten börjar? ;)

....

Fortfarande vaken. Har suttit och pluggat lite teori och letat efter presenttips på nätet. Hittade en tråd på flashback där en kille skrev om hur besviken han hade blivit över när han bara fått en bok på sin födelsedag av sin sambo. Det hade jag defentivt blivit också, då hade jag nog tyckt att min sambo inte känner mig speciellt väl. Inte p.ga priset utan för jag läser så väldigt sällan, och tycker inte det är speciellt kul eller avslappnande heller. Hittar jag en bok som jag fastnar för så känner jag mer ett tvång att läsa ut boken på en gång :) Men gillar man att läsa så varför inte?

Presenter till killar är förbannat svårt, samma problem varje år: Vad fan ska man köpa? Tycker det är skit svårt. För det som E kanske behöver är oftast svindyrt. Men jag tror jag är färdig med födelsedagspresenterna, kanske ett litet köp till imorn. Men sen är det julklapp. Varför skulle han födas så nära jul för? MEN kanske jag kommit på julklappen också, jag vet att han pratat om att han vill ha det innan, men ja jag vet inte.. Den kanske jag iaf kan köpa hemma i Vetlanda..

Nej nu är det nog dags för sängen, ska då inte sova till em imorn också. Körskola,beställa tårta, köpa present står på morgondagen "to do list"..

Natti natt...

Pluggggga

Uhh igår satt jag 3 timmar i streck i pluggade teori och det har jag gjort idag också, minst! Nu tar jag en paus en liten stund.

Blev en väldigt lång sovmorgon. Skönt, men kanske lite onödigt lång. Men har ändå hunnit med ledighetssysslan: Städa..

Imorn hoppas jag på att det inte är lika många minusgrader ute, måste till körskolan och försöka det satans teoritestet. Blir ju troligen inte något körkort detta år, men äsch det kommer när de kommer..

Vill bara att veckorna ska gå och bli den 22.a dec. Kommer väl få räkna med tågförseningar som förra året. Men bara jag kommer fram så är det bra :) Den 23.e får jag ta mig ner på stan och köpa julklappar, får nog försöka komma på vad jag ska handla bara.. Kanske kan få in min kusin till stan och göra mig sällskap? Hon är ju ändå hemma och är gravid :) Hon tyckte jag skulle skaffa sysslingar åt hennes barn, och att vi skulle flytta neråt. Ja tack säger jag till båda..

Nee nu ska jag försöka få min sambo att laga mat..
RSS 2.0