Aldrig mer Jensens Böf.

Vi firade semestern genom att gå ut och äta, dum(snäll) som jag är så gick jag med på Böf istället för Longhorn, det misstaget görs aldrig om.
Vad står det på deras ansökningar? Bitter personal sökes? Både maten och servicen är kass där nu, inte ens grönsakerna som jag i vanliga fall älskar var goda.
Det var sista gången jag gick dit, jag måste vara väldigt desperat för att jag ska gå dit igen.
 
Nu ska jag ta och leta fram pass och varma kläder.

Snart så...

Ännu en helg som gått, en trevlig sådan med midsommarfirande och bröllop. S & J var så fina och själva vigseln gick snabbt, efter det var det mat och fest. Och inget ovanligt som vanligt att jag fick i mig lite för mycket alkohol, jag måste lära mig min gräns.. Dumma dumma Lina.
 
Min tanke var att jag skulle slutat röka i söndags, gick ju bra de 2 första dagarna, men idag gick det åt skogen och jag bestämde mig för att jag slutar efter Holland. Tycker inte att sugtabletterna jag köpte hjälpte ett skit, jag vill helst sluta utan hjälp alls men det blir nog svårt. Funderar på att köpa den där boken som ska vara så bra?!
Konstigt det där, första gången jag slutade gick riktigt bra, det var bara motivationen som försvann sist. Men jag SKA klara av detta, men det skjuts bara fram ett litet tag.
 
Då var det bara 2 dagar kvar till Assen, verkar som vi får ett regnväder att se fram emot. Men det ska nog gå bra ändå, det finns väl paraply även där?! Jag borde köpa mig ett par gummistövlar också, eftersom vi inte har sittplatser (eller just ja, vi har för tillfället inga platser alls men det löser sig nog) så kommer vi få gå runt som vi gjorde i Italien, och i blött gräs känns stövlar som ett bra val..
 
På tal om något helt annat, jag önskar jag bodde i ett hem där jag kunde öppna upp, vårat hem är en bastu, svettas ihjäl här hemma och vi kan inte öppna tack vare hårbollarna, det finns ju ingenstans där vi kan stänga in dom heller. Ett större hem är nr2 på min önskningslista, det är ju faktiskt min födelsedag om snart 2 månader :D

....

Äntligen en ledig dag, jag vet inte riktigt vad det är men nu börjar det bli jobbigt att gå till jobbet. Jag håller tummarna att E få veta om sin höjning snart så jag kan börja söka nytt. Fast när vi flyttar behöver jag ju ha en fast inkomst så ett nytt jobb innan flytt blir det väl inte vilket fall som helst.
Och om jag hade vetat om vad för sorts jobb jag ville söka vore ännu enklare. Blunda och peka?

Det här med flytt har jag börjat känna mer att jag vill bo kvar i Västerås, men jag tror ni förstått att jag inte har svårt att ändra mig i åsikt när det handlar om E? En uttråkad Lina betyder att hon gör vad som helst för en förändring.

Imorn ska jag sova ut, har haft flera nätter med väldigt lite sömn. Sen måste jag väl ta hand om tvättberget som ingen annan verkar ta hand om...

Det är tur att det är några helger att se fram emot, bröllop nästa helg och Holland helgen efter det.

Usch och blä för bil...

Har precis kommit hem, har varit ute och övningskört, har testat att backa och parkera, jag kan säga att jag kommer helst inte parkera alls och inte backa in i en parkeringsruta. Nope. Sen blir jag så jäkla nervös vid vissa rondeller, ska jag rakt fram är det inga problem men först innerfilen och sen ut är hemskt, speciellt med "stressade" människor i röven. Jag vet att det är jobbigt i början men just nu önskar jag att jag slapp ta körkort. Jag måste köra förbannat jäkla mycket nu. Stackars E som får vara med, han får höra en och annan svordom, hur dumma alla andra bilar är, att lastbilar inte får köra bredvid mig..
 
Aja, helgen var en bra helg, i fredags köpte vi hem och lagade god mat och gott vin till. Mötte upp C&M och tog några öl på stan. Lördagen var lugn för min del, städade och såg på det kungliga bröllopet.. Ville egentligen bara se hennes klänning men det slutade med att jag såg på hela...
 
Nu sitter vi och letar flyg,hotell och tågbiljetter till Assen.. Tanken är att det ska bokas ikväll, vi ska bara få allt till att gå ihop först.

4.6

Skönt med sovmorgon, men vaknade halv 8 första gången, men somnade om som tur var.
Dagen har bestått av inget alls, en hel dag utan något måste. Ett besök på affären är väl det största jag gjort för dagen.
 
Nu sitter jag och letar sommar resor och resa till moto gp. Vi kanske skippar moto gp i Tjeckien och åker till Nederländerna istället om 3 veckor blir det väl? Jag hittar inga hotell i Tjeckien som antingen har bra pris eller som det inte står något dåligt om.
Men om vi åker om 3 veckor så missar vi city festivalen, är ganska så många bra artister men jag tror jag klarar mig ändå.
 
Vad ska man göra på sommarsemestern då? Tror det får bli någon weekend nånstans. Men det är E´s tur att bestämma (ångrar mitt beslut om Egypten) så vi får se vart det bär av..
 
 
 

3.6

Inne i juni redan, vad ett halvår har gått snabbt.
 
Nu har jag ledigt två dagar, tog en extra dag ledigt på onsdag för att plugga. Jag ska fasen gå upp när E åker till jobbet och plugga teori hela dagen, på onsdag alltså, imorn kör jag en vilodag med lite mindre pluggande.
Jag har nämligen bokat tid för både teori och uppkörning, jag tänker inte skriva när men det är inte än på ett tag. När/om jag får det så lär ni få veta :)
 
Jag kände att jag måste boka tiderna för att sätta press på mig själv så det blir av någon gång. Jag önskar bara att jag var mer intresserad utav det. Jag kommer säkert älska att ha körkort när/om jag väl tar det, men just nu tar jag det p.ga E´s tjat och för att det känns som ett måste när man skaffar familj.

Sandras dag :)

Igår var det Sandras dag, en bra dag trots regn och ett maraton i sthlm som vi inte var riktigt beredda på.
R & M hade ordnat det riktigt bra.
Vi kidnappade henne runt halv tio, åt god champagnefrukost sen åkte vi mot sthlm och gröna lund.
Trots regnet så var det massor med folk och köer till vissa av karusellerna, S klarade av 5 kampen galant :)
Vi var tillbaka i Västerås runt 23 och då var vi allihopa trötta, jag var både blöt och frusen så jag åkte hem, hoppade in i duschen och gick och la mig.
Jag hoppas du hade en riktigt bra dag S :)
Ser fram emot erat fina bröllop.
RSS 2.0