29.2

Sitter och väntar på min kära sambo som skulle varit hemma nu.
Det tåget han egentligen skulle åkt med hem blev inställt (hejja SJ) och nu när han väl fick komma på tåget så var det någon som blivit sjuk så tåget fått stanna och ambulansen fick komma.
Så ikväll får det nog bli snabbmat, för vi har ingen mat hemma, tanken var att vi skulle handlat när han kom hem.

Imorn är jag ledig, har inget alls som jag måste göra, eller jo städa, men jag måste inte gå utanför dörren :)
Sen har jag en hel jobbhelg att se fram emot.

27.2

Tillbaka på måndag igen. Känns som en semester ganska så snart skulle vara behövlig, men får väl iaf hålla mig tills/om vi hittar en weekend resa.
E kom på en helt okej idé att vi kunde åkt på moto gp, det kan nog vara kul. Dock så blir kostnaden lite mer.



Nu ska jag hoppa in i duschen innan bb börjar.

26.2

Blev ingen promenad inte, E orkade int.
Men de hade varit skönt, får se om jag orkar/har lust imorn.

Jag har ju helt glömt bort att skriva om mitt nyaste köp; en dator, Sony Vaio. Den känns ju gigantisk i jämförelse med min mini pc. Den tänker jag nog behålla, den är ju inte värd något nu direkt ändå. Men den var nedsatt i pris och han på Media Markt rekommenderade den.
Men ingen dator var tydligen tjejsäker.. Den frågan ställde ju förstås E. Haha

Nu sitter jag och letar weekend resor, hittat bra hotell och bra flyg till Paris i maj. Vore nog mysigt.
Men inget man måste boka än.

Kollade även till Nice och Rom, men för vettiga priser så var flygtiden runt 12 timmar, nej tack till det.. Får kolla lite till tror jag.

Blev inte så överraskad av att afro åkte ur bb, hon märktes ju knappt förutom när hon lipade i bikten. Trist att Petronella gick ut, hon var ganska så härlig annars.
Men Tenny är nog den roligaste so far! Sipan och Jessica är riktigt dryga. Hanna W blåst men fortfarande underhållande. Kija känns rätt lös. Marcel dryg men kul. Joe, konstig filur.
Ja det var mina åsikter om dom som märks mest.

26.2

Usch vad en ledig helg går snabbt. Buhu!
Igår blev väldigt trevligt. Vi åt på Laxmii eller vad de nu heter, indisk restaurang iaf. Tyckte det var sådär, tog någon tomatsallad till förrätt som dom hade dränkt i citron. Och själva maten var väl helt okej, men njaa.
Men nu vet man det, nu har vi iaf provat den.
Sen gick vi vidare och tog några öl.
Jag mötte upp L & C på bmb, gick in en sväng men det var För mycket folk, det klarar jag inte av när jag inte är kalas. Så jag gick hem kl 1 och gick och la mig direkt.

Blev ju en ganska så dyr kväll, men det händer ju inte så ofta att jag bjuder :) Inte för en hel utekväll iaf.

Så idag mår jag ju bra, vi ska nog ta en promenad om en liten stund, ser ut att vara jättefint väder.

god natt

Åh tycker inte om att mobil blogga, men orkar inte gå upp och dra igång min sega dator igen. Min man är hemma igen. Han verkar blivit nöjd över det han fick. Hoppas han tycker om morgondagen också. Jag gick till coop och köpte fryst pizza, deras egna smakar faktiskt helt okej. Sen vart det ju bb förstås. Ja jag vet inte vad man ska säga riktigt, det är nästan för mycket för min smak. Jag fick inget skäll men portad blev jag. Haha. Så imorn ska vi åka och kolla på dator till mig. Netonnet verkar nog ha de bästa erbjudande om man kan betala av på ett år iaf. Nej fy det är nog dags för sömn nu. Natti natt!

24.2 KV

Blev knappt någon sovmorgon alls.
Vaknade upp flera gånger.

Ansiktsbehandlingen var jätteskön, kan jag gärna göra om flera gånger.
Sen efter jag fått i mig lite lunch så åkte jag ut till elund och shoppade lite, hittade 2 par snygga skor, för bara 300:-, så ett par snygg skor och ett par jobb skor. Och det var inte ens från skopunkten. Yeey!
Sen köpte jag lite saker till E.

E fick JÄTTEBRA tid på kortvasan, 2.02. Duktig min man är.
Så han förtjänar absolut sina överraskningar :)
Han får den ena ikväll och den andra imorn kväll..

Har hunnit med att städa lite också, plus råkat radera en mapp på E´s dator. Ojoj.. Skulle ju radera avsnittet jag tittat på.. Åhhh! Räknar med skäll och portning från hans dator. Men jag förstår.. Jag är så enormt jäkla klumpig.

Och hungrig är jag också, men vad äta? Köpte spicy hot till lunch så vill egentligen inte köpa utemat, men jag orkar heller inte laga mat. Vilka problem..

23.2

The day has arrived :D
Äntligen helg.

Morgondagen börjas med en kort sovmorgon och sedan ansiktsbehandling. Hoppas inte jag ser för jävlig ut efteråt, tanken med att ta en tidig tid var för att jag ska kunna göra annat efteråt. Funderar lite på elund, nya skor behövs. Till jobbe, kanske har skobidrag från jobbet också och då blir det ju ännu billigare.

Har varit lite småduktig idag, var ute och gick 1 timma, använde runkeeper appen, Jag brände ca 400 kcal på 55 minuter, har ingen som helst aning om det är bra eller dåligt. Man bränner ju mer om man springer, men en annan gång kanske :)

Nej nu ska jag se BB!

22.2

1 dag kvar.

Har precis tittat på bb, jag vill och hoppas att ingen av dom på loftet kommer in i huset. Jag mår nästan illa av att se dom, varför? Har faktiskt ingen aning. Dom känns bara FÖR mycket..
Och Jessica (heter hon så?), hon håller ju aldrig tyst. Tror inte jag klarar 100 dagar tv tittande med henne..
Hanna W verkar rätt blåst men kul att se på.
Favorit, nej ingen än.

Gick in och kikade lite på hemnet, kollade in lghs i Solna, oj så dyrt det var där. Fast ganska så låga hyror.
Men lite kul att kika iaf.

21.2

Börjar med nedräkning denna vecka också, 2 dagar till 3 dagars ledigt.

Idag är fettisdagen, själv äter jag inte semlor, mandelmassa, nej tack!
Men E skulle förbi affären efter han vart duktig på skidorna och köpa ännu fler semlor till honom, då tyckte jag att jag också kunde få något gott. Får se om han kommer ihåg :)

Solen börjar visa sin fina sida, känns som humöret genast blir bättre när solen kommer fram. Wooonderbar.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan bb.

It´s baaack!

Då var det verklighet igen. Jag är trött på denna verklighet, vill till en annan verklighet. Där jag trivs och tycker det är kul att gå till jobbet. Det är nu jag ångrar mig! Att jag inte bara tog någon utbildning när jag flyttade hit. Eller tog ett jobb i en butik istället. För jag har kommit på en sak som jag gärna skulle vilja göra men anser att det är en dum tid att göra det på. Bra va? Väldigt bra att komma på det NU!
Jag har även ångrat mig om Stockholm, eller egentligen inte om Sthlm, men kan tänka mig bo som kanske i Solna. Kanske bara är just nu, bara för jag är trött på det nuvarande. Jag söker ständigt förändring men står alltid på samma ställe och stampar.

Har fått smak för färsk ananas, aldrig gillat det innan. Men jäklars så gott det var.
Sitter och äter det nu i väntan på att BB ska börja. Jag tror det kan bli ett väldigt underhållande år.

Bokade ansiktsbehandling tills på fredag, så medans E är ute och lider i kort vase spåret tänker jag ligga och njuta. Men jag har sagt att OM E får en bra tid så ska han få en ganska så bra överraskning. En tid som han ska kunna köra förstås. Kör han under den tiden blir det fortfarande något men inte fullt lika bra :)

Jag hade tänkt att vänta med en ny dator, men tyvärr räcker inte mitt tålamod till. Efter senaste uppdateringen på datorn så har den blivit Skit, för varje sida så "Svarar Inte" och så tar det fleeeeeera minuter innan jag ens får upp internet. Så med det sagt, en ny dator ska köpas. Eller avbetalas rättare sagt! Tänkte börja leta redan nu, undra om media markt fortfarande har bra erbjudande? Räntefritt och inte någon aviavgift? Får väl kika. Behöver nog min sambos hjälp bara, annars går jag bara efter färgen :)

Stackare, nu blev de långt för er som orkade läsa allt..

18.2

Då har lördagen gått också. Det var skönt med sovmorgon även om den inte var som jag gärna haft den.
Hämtade ut min nya väska, den var helt okej, den får följa med ett tag nu.
Sen städade vi en snabbis.
Sen har vi varit och firat M ikväll.
Sätt på melodifestivalen, tycker det mest är skräp nu för tiden. Men Mollys låt var ju rätt bra.

Ibland kan jag störa mig på min sambo, men det tänker jag inte ge mig in på. Han förstår ändå inte.

Imorn börjar BIG BROTHER, jag lär ju följa det detta året också.

17.2

Äntligen freeeeedag.
Färgning av ögonfransar var lite av en besvikelse, trodde det skulle synas mer faktiskt. Syns egentligen inget alls. Men ögonbrynen blev bra och dom syns. Och det var faktiskt rätt skönt att bara ligga där. Men varför är det så att när man inte får öppna ögonen så vill man öppna dom? Fick anstränga mig för att hålla dom stängda :)
Tror jag ska kolla om dom har något redan nästa fredag igen, då har jag min långlediga dag. Massage eller något lockar rätt mycket. Sen ta nagelförlängning när nästa checkar kommit..

Nej nu ska vi åka och hämta mat.

16.2

En dag till.
Min trötthet går aldrig över. Behöver sovmorgon.

På mitt jobb får vi fastanställda friskvårdcheckar på 1000:- varje år, nu har jag hittat ett ställe där jag tror jag kommer kunna spendera allt utan problem. Måste bara höra om man får använda checken till alla deras behandlingar. Isf tänkte jag höra om dom hade tid imorn för att färga fransar och bryn. Är sånt som jag aldrig skulle lägga pengar på annars. Fanns även så man kunde förlänga naglarna och en massa annat + massage.
Borde testa massagen också, aldrig fått riktig massage.
Vissa lägger pengar på gym, tyvärr är inte jag en av dom.

15.2

Har precis suttit och tittat på några avsnitt. Mycket lipande till Grey´s, men det är alltid så fint eller sorgligt. Jag har inget svårt för att gråta när jag är själv.

Vi åkte till elund efter jobb, fick mig en ny blus/skjorta (jag vet fan inte vilket som är rätt namn) och jag är super nöjd, skit snygg! Hade jag hittat en bild från nätet hade jag lagt upp den men kläderna från vero modas sida är inte alls samma som i butik verkar det som.
Har även beställt jeans från Gina, gick in även där och testade ett par jeans, tog faktiskt en strl större än jag brukar, 27 passade bra dom också men jag gillar inte när dom sitter för tajt, jag har för mycket kärlekshandtag för det, och jag måste inse att dom blir jag inte av med. Så det är väl bättre om jag köper ett par jeans som sitter skönare? Skit i storleken. Men dom där jäkla handtagen hade jag gärna blivit av med.
Det som är trist är om jeansen blir större efter några ggr användning.

Längtar till helg. Inget direkt planerat, vi funderar på att följa med på after work, men E kommer komma hem ganska så sent för han ska vara i kungälv på fredagen. Så vi får väl se, jag tycker som sagt att festa inte alls är lika kul utan cigg.
Men jag längtar mest efter sovmorgon. Sovmorgon tillsammans med E är bland de bästa som finns..

My Love!

Kom bara på att tänka på låtar. De flesta har vi väl låtar som påminner om sin kärlek?
Det har jag absolut. Några stycken innan vi ens blev tillsammans, då det var på "smyg".
Kul det är att tänka tillbaka på den tiden. Många timmar spenderades framför datorn.
Gick runt i en egen värld på Rusta minns jag och så spelades
 Le Sport- Tell no one about tonight. 


Eller


Guns N Roses - November Rain.

Men Våran låt är ju Eva Dahlgren - Vem tänder stjärnorna.




Det är nog låtar som iaf jag tycker mest påminner om Oss.
...
Nej nu ska vi fortsätta dagen med film.
Vi har kommit in i en film period igen.

Alla Hjärtans Dag.

Vartenda ljus här hemma är tänt, jag kan tycka ibland att jag har för mycket ljus, men när alla är tända så är det väldigt fint.
Vi har precis ätit förrätt och huvudrätt.
Fick en jättefin bukett av E.
En liten stund efter så "råkade" han förstöra min blus, för 1-2 år sedan förstörde han en likadan men en annan färg. Hur lyckas han? Denna gången lyfte han upp mig och jag trodde han släppte sig, men nej det var min stackars blus/skjorta, sist, då valde han att tvätta sönder den med mörka kläder, när den var ljus ljus rosa typ. Min knäppgök de där..

Nu ska jag snart göra klart efterrätten, aldrig gjort den innan men hoppas på att den smakar gott.

Imorn tänker jag försöka få med min man till att köpa mig en ny blus/skjorta.. :)
Denna gången kommer han minsann inte undan...

Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag.

12.2

Efter gårdagens bio så blev jag så sugen på att resa, inte en vecka utan någon/några månader, det hade varit så skönt. Till ett land som har mycket att erbjuda, alltså inte någon grekisk ö, det är fint men jag tror man tröttnar efter några veckor.
Men pengar nekar mig den resan, jag har inte råd. Inte bara pengar som gör att det inte går, vi äger ju en lägenhet som måste betalas, även två katter som behöver daglig tillsyn.


Blev ingen film idag, E har suttit i några timmar och letat efter skjortor på nätet och jag hittade mig en väska.

Har även kollat igenom olika bloggar, det moderna idag är verkligen shabby chic/lantlig stil, har säkert varit inne på 10 såna bloggar idag. Blev tråkigt till slut.
Jag tycker det kan vara Jättefint med den stilen, men i lagom mängd. Allt behöver ju inte vara gammalt eller i den stilen. Och barnens rum kanske kan få vara ett barns rum. Det är min åsikt iaf.

Neej nu ska jag ta och sova, en dag till innan jag får sova ut. Men även på den stackars ensamna lilla lediga dagen MÅSTE jag komma in på jobbet för APT. Jag kan bara vara med en timma, det får dom lov att acceptera när dom kläcker ur sig detta någar dagar innan. Man planerar ju faktiskt saker på sin lediga tid, sen är det Alla hjärtans dag dessutom!

Tröttast!

Fy jag har blivit så himla trött, hela tiden. Skulle nog kunna sova i flera dygn.
I fredags såg vi en jättebra film, ni borde se den, 50/50, en av de bättre filmerna jag sett.
Igår gick vi på bio, En gång i Phuket. Också en bra film.

Sitter just nu och ser på Kontoret och än så länge tycker jag inte alls att det verkar bra. Blir nog inget som jag tänker fortsätta se.
Nu är det slut och jag tror inte jag skrattade en enda gång. Avskydde ju Ove i solsidan så det kanske inte var så oberäknat heller.

Nej nu ska jag leta efter någon film att se ikväll..

9.2 12

Tandläkaren gick ju bra, mina tänder mår ju faktiskt jäkligt bra eftersom jag inte har några hål. Det chockerar mig varje gång. Men dom vill dra ut mina översta visdomständer, vilket jag vetat sen innan. Och det är väl dags nu. Men först ett besök hos tandhygienisten. Sen får det dröja iaf någon månad innan dom får dra ut mina tänder. Är ju inte gratis att gå dit tyvärr..

Har precis ätit mat, kalorisnålt och gott. Här är sidan:
 http://www.recepten.se/recept/nasi_goreng.html?cid=2312128
Ska även vara lågt GI för er som håller på med den saken, fettsnålt också, så inget för er som håller på med lchf? I guess.. Är väl massa fett som gäller då?

Sugen på en weekend snart, fast vill ha lite mer värme först, till våren kanske. Vart ska man ta vägen då? London, Paris? Får väl se, först måste jag ju kolla så att E vill följa med :)

Hello!

Det har varit tyst här några dagar.
Har inte mått så bra så jag har varit hemma från jobbet och inte orkat blogga.
Det jag har gjort är: sovit och sett på serier, en jäkla massa avsnitt faktiskt.
Ja jag har ju ätit också. Jävla vågjävel som bara går uppåt nuförtin..
Skilla har gjort mig sällskap hela dagen idag.
Har ni kollat på Revenge? Tycker den är för jäkla bra, men jag är nyfiken redan nu hur det kommer sluta. Så nu följer jag även den i usas tid. Herrejäklars vad många serier jag ser på.

Men imorn är min lediga dag på schemat, ska börja dagen med att friskanmäla mig och sen gå till tandläkaren. Det ser jag inte alls fram emot, men det är ett måste. Har inte varit där på för länge.

Jaaa den där jävla vågen, den gör mig snart förbannad ;) Det är ju absolut inte jag själv som gör att jag går upp i vikt, neeerå! Jag klarar tydligen av mer sötsaker när jag rökte än nu. Jag håller mig fortfarande till sötsaker enbart på helgerna men det hjälper inte. Sååå nu får jag hålla igen lite på det också. Fan då, kan man inte få göra något kul? Joo man kan ju göra det med måtta, men hur kul är det?
Och alkoholen är inte alls lika kul när man inte får röka. Tycker jag.
Men jag hoppas att det snart visar sig vara värt det, eller det är ju alltid värt att sluta röka förstås, men ni förstår nog.


Neej nu ska jag faktiskt ta och leta lite efter väskor, min nuvarande kommer snart gå sönder totalt.
Soo hello EBAY!

6.2

Helgen har varit bra som vanligt med mamma och pappa.
Åt god mat på Ruffino, MEN tyckte att dom känns jäkligt stressade och det var lite väl trångt..
Tog några öl på Sky Bar och sedan hem igen. Var svinigt kallt ute så vi tog faktiskt taxi.

Nu är man tillbaka på vardag igen.
Och eftersom jag ska försöka hålla mig positiv så stannar vi här :)

Behöver tips

Jag letar efter ansiktskräm, som inte är allför dyr.
Alltså inte Clarin eller Lancome, dom Vet jag är bra, jag har haft båda två, men jag ger helst inte så mycket för ansiktskrämer. Det borde ju finnas andra krämer som är lite billigare som också är bra? 
Jag vet knappt vad jag har för hy, jag köpte sist apotekets för torr hy, och jag tror fan jag fått både sämre och torrare hy.
Ni är ju iaf några som läser och jag tror nog allt ni är tjejer allihopa. 
Tips mottages :) 

2.2

När jag gick till jobbet idag så funderade jag flera gånger på att vända och gå hem igen. Men det fick ju gå ändå. Jag skippade rasten och gick hem tidigare. Så tiden på kontoret blev så liten så möjligt.

Imorn är det äntligen fredag. Kommer nog bli en topppen helg :)

Har ju gnällt flera ggr att E gärna inte städar, men idag hjälptes vi åt. Och jäklar vad noggrann han är när han väl städar :) Väldigt intressant att läsa förstår jag.
Men nu är det rent och fint här hemma för finbesöket :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova. Sov skit kasst inatt tack vare gårdagen..
Det är verkligen dags att byta jobb..

1a Februari

Idag har inte varit någon bra dag. Det här med att inte vara negativ gick åt helvete idag.
Men det är fortfarande p.ga jobbet. Men jag orkar inte lägga ner mer tankar dit, det gör mig bara förbannad. Hur man kan göra så. Det skulle inte vara någon dagisnivå sas det, okej frågan är om högstadienivå är något bättre.

Idag har jag varit rökfri en månad. Jävla bra gjort Lina!!
Så idag lagade jag god mat, även för att fira en lite sen förlovningsårsdag. Vi båda glömde helt bort det och jag kom på det i lördags när E var i sthlm.
Ska se om det finns någon bra film att se.

RSS 2.0