31/5

Sista dagen i maj, imorn går vi in i juni och nu är regnet igång. Ge oss tillbaka solen, tack.
Ännu en rast på stan, letade klänning, jag hittade 3 st supersöta klänningar som även satt bra på HM, men allt var ju genomskinligt, toppen kan man alltid fixa med ett linne, men när trosorna lyser igenom, jag vill inte ha leggings under. Så jag sket i klänningarna och gick och köpte mig en väska istället. När jag väl köpt den så funderade jag på om den är för tantig. Men den fick följa med hem. Jag är nog ganska så dålig på väskor.
Jag har egentligen inte så kass smak i väskor, men är kass på att betala priset för vad dom är värda :)

När jag kom hem hade klänningen kommit, supersöt. Får se om jag kan ha den imorn.

E är iväg långt ner i landet och köper ny mc, halv 9 skrev han och då var han i västervik, fyy det är ju långt kvar innan han är hemma. Lär ju vara kallt att köra nu..

Ikväll ska Martin,Peter och Simon vara med i BB, programmet lär ju bli bättre än vad säsongen någonsin varit :)

30/5


Var ner på stan idag och köpte examenspresent till C. Fullt med blivande studenter som var utklädda och troligen lite smått onyktra :) Det är 7 år sen jag tog studenten. Vart har tiden tagit vägen?
Då trodde jag aldrig att jag skulle flytta från lilla Vetlanda, trodde aldrig jag skulle börja jobba inom vården, aldrig. Jag hade inga direkta planer på vad jag skulle göra med livet. Ungefär som nu.
Jag önskar jag kunde säga jag gjort något vettigt under dom 7 åren, men nee jag har faen inte gjort något.
Hade jag vetat att väntningstiden varit såhär lång så kanske jag gjort något annorlunda.
Tänker inte skylla något på E, för han har ju försökt få mig på andra tankar. Men är man fast besluten på något så är det väl det enda man tänker på.
Men hade jag fått göra om dessa 7 år med vetskapen om att jag inte skulle ha några barn vid 27 års ålder så hade jag gjort något annorlunda. Tror jag.
Meeeen så kan jag inte tänka, framåt ska jag tänka.
Jag hoppas att mitt liv ser annorlunda ut om 7 år från nu.

29/5

Är inte det här en av de sötaste reklamerna som gjorts?



Så himla söta när flickan bara lyser upp vid fontänen och när pojken gör världens största leende.
Så himla sött

Natten

Skaffat mig en ny design, roligt med lite nytt :) Snodde det från http://www.designadinblogg.se/gratisdesign/
Nu är jag så gott som klar med min shopping. Klänning funnen också..
Blir lite som julafton när det kommer massa paket.

Har blivit väldigt mycket vila idag, gissar på att jag inte kommer somna än på ett tag.
Men ska försöka ta mig upp i okej tid. Jag borde åka till vet och köpa kattmat, borde även ta mig ner på stan och leta examenspresent till C, dit ska vi på fredag.
Får se om jag har lust med något av det. En rejälstädning behövs här hemma också..

Nepp nu ska jag ta och se på lite tv..

28/5

Idag blev det en tidig dag, hade bara några jobb sen kunde jag gå hem. Rätt skönt efter att haft en ganska så körig helg.
Köpte med lunch hem från spicy hot till mig och E, han jobbar nämligen hemma idag, han vaknade halvblind på ena ögat. Har troligen fått något skräp eller rivit sig själv. Skönt att kunna jobba hemma, det vill jag med kunna göra..

Perfekt väder för att städa egentligen, men det har jag verkligen ingen lust med just nu. Drar nog ut på det liiiite till :)

Helgen

Då var helgen över. Skönt tycker jag som jobbat.
Efter jobb igår så åkte vi till T&M och firade minsta T på sin 3årsdag, pysselboken med klistermärkerna var visst bra, vet inte om mamman och pappan kommer uppskatta det lika mycket :)
Vi blev kvar där hela kvällen, fick god grillad mat och tårta.
Såg lite speedway, bra gjort av Jonasson som kom på 4.e plats och kul för Lindgren som vann.
Sen såg vi förstås Eurovision och Loreen vann, fan så kul. Men hon var helt klart bäst igår, hade det varit i torsdags hade jag inte tyckt det, men igår var så att man rös när hon sjöng sista gången.

Min jobbdag idag har varit körig så jag var rätt slut när jag kom hem.
Nu har vi precis ätit grillat. E hittade inga jordgubbar så de bidde ingen efterrätt.

Lars och Marcelo ute ur BB, jag hade faktiskt hellre sett att Hanna och Amandus hade åkt ut. Helst Amandus. Man kan tro att jag hejjar på Annica men jo om någon av de 3 ska vinna så tycker jag nog Annica, men det är bättre att dom skänker bort pengarna. Hade inte Annica låtit så jäkla mycket hade hon varit bättre.

Jag är fast i tradera igen, har man väl börjat så fastnar man. Har vunnit flera auktioner och räknade ihop summan av allt, Oups! Inte för att det egentligen är mycket pengar men det sprang visst iväg :) Men letar fortfarande klänning.

25/5

Lööönedag.
Fick sova en halvtimma längre idag, en halvtimma är lång tid på morgonen. 8-16.30 är en bra tid.
Kunde smita iväg till stan en sväng, tur att man jobbar så centralt. Stod nog i leksaksaffären i en halvtimma, garvade lite för mig själv för jag visste verkligen inte vad fasen jag skulle köpa. Men jag hittade något tillslut :)
Letade lite efter klänning också, skulle vilja ha någon ljusrosa/vit/beige inte alla färger på samma gång men någon av färgerna. Men hade så kort tid på mig så jag gick hem utan någon.

Har varit på jysk och köpt dynbox, den får INTE sittas på. Jysk all over it! Men den duger väl till det den är till för.

Det är bara 5 veckor kvar till semestern börjar. Den börjar med cityfestivalen med fullt av skitbra band. Takida, Kapten Röd, Loreen, Miss Li, Eric Amarillo, Magnus Uggla + några fler. Jag tänker nog köra på 3dagars, inte supande, det orkar jag inte. Men det är 1-2 band som jag vill se varje dag.
5 veckor går snabbt..

Todeloo

Lorre vidare..

Loreen vidare till final, ganska väntat om man läst media. Har knappt följt det alls detta året. Tycker det blivit sämre för varje år, men lik förbannat så satte jag mig och tittade och var nervös när länderna rabblades upp. Frågan är vad jag vill se på lördag, GP eller Eurovision, misstänker att vi inte kommer vara hemma då så det blir nog eurovision.
Själv tyckte jag Loreens låt inte var speciellt bra idag, lät lite som om hon läspade och som om hon glömde bort texten ibland, kan likaväl varit bakgrundsmusiken men det lät ändå inte så bra.

Men nu ska jag se Ringer...

24/5

Fina dagar som denna så tycker jag inte alls om att jag sover för länge. Men jag somnade väldigt sent inatt, tyckte jag hörde något utanför balkongen men det var troligen bara katterna. Det är det värsta att bo på nedersta våningen. Jag har aldrig hört om inbrott här men man vet ju aldrig. Och om 3 veckor åker E till Ukraina i 1 vecka, uhhh sova ensam i en hel vecka. Tyvärr är ju inte katter de bästa vaktdjuren.. Blir att köra med lampa tänd i en vecka :)

Har iaf legat ute en stund och solat.
Spindlarna verkar älska vårat bord på uteplatsen, dom har byggt nät lite överallt. Måste hitta ett bra sätt att döda dom på. Äckliga små (tyvärr inte alltid så små heller) djur.

Men nu är det väl dags att ta tag i ledigdagsysslorna.

23/5

Ihh trodde jag skulle få en rejäl skit lönemånad denna månad, men det visade sig vara ganska så bra ändå. Eftersom jag både var sjuk och tog en dag tjänstledigt med semester så räknade jag med mycket mindre, men jag hade endel helger och storhelger som tog igen det :)

Känner mig iaf bättre idag. Skönt!
Nu sitter jag och letar lite längre toppar/linnen/blusar, jag har fullt med leggings men jag vill ha lite längre kläder tillsammans med det och på något sätt så har jag inte det. Jag som tycker att jag enbart köper längre kläder. Gärna lite "fluffigt" också, iaf till jobbet.

Får nog ta en shoppingrunda efter jobbet på fredag, bytte dag med en jobbarkompis så jag är ledig imorn istället. Ska även leta efter någon födelsedagpresent till en tjej som fyller år ihelgen. Vad svårt sånt är när man själv inte har barn och inte är insatt alls i vad som gäller :)

Nej jag ska väl ta och fortsätta leta kläder..

22/5

Har varit riktigt seg idag.
Frusit ena sekunden och svettats andra.
Fel vecka i månaden men jag brukar inte bli såhär då, men jag känner mig inte sjuk förutom att jag hade lite feber när jag kom hem. Men jag tänker skylla det på fel vecka helt enkelt, jag vägrar bli sjuk igen. Jag ska hålla mig frisk till semestern har jag sagt.
Och ihelgen är det tydligen storhelgsbetalt så det tänker jag inte missa. Lönen i juni borde bli ganska så bra, perfekt till semestern.

Vi har börjat prata lite om semestern, vi är båda lite sugna på att åka tillbaka till Lefkas, finare ställe har jag aldrig varit på. Men så var jag inne och kollade på motogp sidan och såg att dom körde i Italien under semestern och det vore ju rätt häftigt att se på och Italien ska ju vara fint. Men då blir det nog bara ett par dagar och jag är gärna borta minst en vecka iaf.. Så vi får väl se.

20.5

Helgen är över och har gått snabbare än vanligt.
Har haft en väldigt trevlig helg med mamma och pappa.
Lite shopping igår, men det blev bara en kruka från paprika för min del.
E och pappa var på manskvällen så det blev bara jag och mamma som var ut och åt. Vi gick till fragolini och åt, jättegott. Jättelite folk, säkert pga fotbollen och helgen innan lön.
Sen blev det en liten barrunda, tro det eller ej men jag körde på vatten på 2 ställen. I´m learning.
Träffade på F och hennes kusin på circus, vi hade tagit ett bord, jag och mamma gick på toa och när vi kom tillbaka så hade ett par miffon satt sig vid bordet även att F sa att det var upptaget. Tanken var ju att pappa och E också skulle komma ner. Så det blev lite tjaffs med dom men det gick ju över. Och kändes lite dumt att jag gav dom en liten utskällning när pappa och E aldrig kom. Men aja skit samma.
Tror vi var hemma runt halv 2, och pappa och e kom ungefär en timma senare.

Har mått toppen idag :)
Vi har tittat på moto gp och tagit det lugnt. Jag åkte till stan och köpte kebabrulle till E, själv åt jag tonfisksallad, men köpte lite godis :)

Nu ska jag se BB, undra vem som åker ut. Kan vara vemsom. Men jag tycker det är dags för Hanna att åka ut nu..

17.e Maj

Idag har jag minsann fått känna på att jag jobbar. TVÅ städ och en tvätt, ingen vidare dag alltså. Var skapligt slut när jag slutade. Däckade några timmar efter jobbet.

E kom och hämtade mig vid min lunch så vi åkte och åt på Scandic Hotel, vi hörde på HCHF (High calorie high fat)
Jag ska leta recept på russinbröd, tycker det är så gott.

Ser lite på hockeyn, men ska ta tag i städningen, E dammsög medans jag såg på Revenge så nu är det min tur att ta hand om det andra.

Jag kooookar över..

Är det någon mer än jag som kokar när man ser Marcelo? Vilket satans svin. Hur kan Annica gång på gång förlåta aset? Jag var otrogen när jag var ung och dum, vadå för 2-3 veckor sen?
Han förtjänar så många smällar så det finns ju inte.
Sen tror jag inte Camilla någonsin varit kär: Så såg vi det inte alls därinne, vi sa det med glimten i ögat..
Jag vet att alla människor inte är svartsjuka men detta är ju så jäkla svinigt att det handlar inte om det.
Marcelo är en person som troligen alltid kommer vara otrogen.
Pucko pucko pucko..

Och lite pucko mig som fortsätter titta på det.. :)

Btw, gjorde hemmagjord 13 (spicy hot) idag, blev faktiskt bra och gott. Det kommer jag absolut göra om.

ÅH!

Vill bara skrika av ilska ibland. Han gör mig så irriterad och har bara sig själv i sitt huvud.
Mina föräldrar kommer ju ihelgen, och E ska fråga pappa om han vill följa med på den här "manskvällen" (som för övrigt är jätteviktig och den berättade han inget alls om när jag frågade om han hade något planerat) så jag säger att han får fråga pappa själv, men om pappa säger nej tyckte jag att E kunde umgås med oss som en normal människa skulle gjort. Men E är ju E.
Jag tycker det är dålig stil utav honom men den skiter ju han i fullständigt..

Nu ska jag se speedway.

15.e Maj

E hade pratat med mäklaren idag och vi fick upp den till det pris vi ville, så vi slipper de höga blankolånen.
Så nu kommer kostnaden bli lite mindre varje månad.
Det är tur att E kan prata för sig, jag är inte alls lika bra på det.

Nu har jag precis tittat på det sista avsnittet av desp, så trist att det är slut.
Tog en lång sovmorgon idag. Skönt att ligga och dra sig i sängen.
Funderar på att städa, men kommer ju ändå behöva göra det en gång till innan helgen.

Men nu ska jag leta efter något ätbart..

14.e Maj

En arbetskamrat på jobbet har en vän som precis förlorat sin 5månaders bebis i plötslig spädbarnsdöd.
Jag trodde att sånt hände inom de närmsta dygnen. Jag gick in och läste lite om det, jag vet nu att det finns inget man kan göra om det händer och att det kan hända upp till förskoleåldern.
Fy så hemskt. Det måste vara det absolut värsta som kan hända en, förlora sitt barn och att det inte finns något alls man kan göra.
Jag sa till E att jag tänker vara hemma tills barnet går i förskolan när vi får barn, jag förstår självklart att det inte går men ändå. Blev lite smårädd nu.

Vila i frid Lee Richardson

Min förmiddag var helt värdelös. Inte nog med att jobbet ringde 07.30, då låg jag och sov fortfarande. Då ska jag vara på jobbet. Stressa upp, fast dom hjälpte mig med ett jobb så det kändes lite bättre.
Väl på jobbet och första person jag går till så får jag världens utskällning, den sa saker som egentligen är positiva fast på ett något enormt negativt sätt. Men man funkar inte med alla, så är det ju bara. Men jag brukar inte ta åt mig, men denna gången kändes det faktiskt.

Lee Richardson omkom idag i en speedway olycka, han har kört in i Jedrzejaks bakhjul i en tävling i Polen. Han körde för Vetlanda innan. Väldigt tråkigt :(


Över till något positivt, mamma och pappa kommer upp ihelgen :) E tyckte att pappa skulle med på någon "manskväll" på lördagen, öl och premier league final, hade inte haft något emot det om det varit mitt på dagen. Men nu börjar den tydligen inte förrän 19. Och vi brukar gå ut och äta på kvällen och sen vill jag själv umgås med min pappa också.
Men det ska bli kul, var ju ett tag sen vi träffades.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det sängen, en dag till på jobbet innan sovmorgon. Tänkte försöka att inte försova mig imorn.

Champion league hette det visst

Så otroligt fint..

Suttit i tårar till båda två..




12.e Maj

Något har hänt när jag jobbar, jag vaknar runt 5 tiden och tror jag försovit mig. Fast måste säga att det är riktigt skönt att somna om då.

Får svar av mamma imorn om dom kommer, bara pappa som behöver övertalas sen är det klart. Stackars pappa vill säkert inte köra den biten, mammas bil går ju bara till jönköping och a6 :)

Sitter och tittar på GP, håller tummarna för Jason förstås.
Spicy hot har jag vräkt i mig också, känns som om jag ska rulla fram. Uuh!

Förresten vad tråkigt det är när jag inte har något projekt att göra om. Vad ska jag nu göra? Ja just ja, teori.. Öhhhhm är det verkligen inget annat som behövs göras? Någon som vill ha hjälp? ;)

Nej nu ska jag se finalen.

irritation

Nu tänker jag vara lite barnslig. Jag skrev innan idag på Facebook att jag skulle försöka övertala mamma och pappa att komma upp till nästa helg. Då skriver min moster att nä då ska dom fira deras son. Mamma och pappa gör självklart som dom vill. Men inte fan ska dom behöva känna sig dumma om dom hellre vill hälsa på sin dotter. Dom kan träffa min moster och alla dom när som helst, dom bor i samma lilla stad. Det är 4-5 månader sen jag träffade mamma och pappa. Tyckte bara det var lite onödigt skrivet av henne. Är inte direkt att jag planerar att just när han fyller år så försöker jag få upp dom. Jag är ledig nästa helg och jobbar helgen efter det igen. Åh var bara tvungen att gnälla av mig lite. Nu ska jag fortsätta arbeta. Är det stavfel beror det på att jag skrivit på mobilen och orkar inte kolla igenom texten, ni får helt enkelt gissa er till vad som står isf :-)

11.e Maj

Fredag och helg för de flesta, inte för mig. Men jag har inte jobbat helg på ganska så länge så jag låter bli att gnälla om det :)
Jag vet att jag ofta är riktigt trött på mitt jobb, och jag vill byta jobb, men dagar som denna gör att man står ut. Jag bjöd en kund på fika och ni anar inte hur glad och tacksam hon blev. Det är kul att göra någon så glad.

E är på jobbfest, med Solna, Västerås jobbfesterna är slut forevvvveeer (yeey!!!), men eftersom det inte går så sena tåg så lär han inte komma hem allt för sent.

Nu ser jag på lite hockey, Sverige-Ryssland, Sverige leder för tillfället. Men sen knäpper jag över till BB.

Joo, igår åkte vi ut och övningskörde, det gick ganska så bra, fast jag var riktigt jäkla spänd. Sen tycker jag tyvärr inte ens att det är speciellt kul att köra, men alla pratar ju om friheten så jag får väl helt enkelt lita på att den är förbannat skön och fortsätta ändå :) För ibland vore det ju skönt att kunna sticka iväg nån annanstans än bara till affären när man är lite pissed off!

Men teori, jag förstår inte hur jag ska få in allt det där otroligt tråkiga i mitt huvud, sånt som inte intresserar mig går Inte in, E vet om det, han skäms ibland för hur lite jag vet.. It´s true.

Ska städa bort tacosen och ta fram chipsskålen istället..

10.e Maj

Mäklaren har varit här idag, det gick väl rätt bra. Jag själv tycker att det var ett bra pris som hon satte utgångspriset på. Men vi ska ju inte sälja just nu.

Har tittat på de senaste New Girl och Revenge, så braa!!
Men nu ska jag leta efter något att äta.

9.e Maj

Klippte mig idag efter jobbet, blev inte så jättemycket på längden, tillräckligt lite för att E inte skulle märka något iaf :) Hon gjorde håret jättesnyggt efteråt med lockar, hade jag någon lock när jag kom hem? Nix! Bajshår!
Tack vare friskvårdschecken betalade jag bara 30:-.

Vi har städat ikväll, vi får hit mäklaren imorn, vi ska kolla vad värdet är på lägenheten.
Har även tittat på speedwayen från sthlm, Vetlanda vann, braaa!!
Nu såhär vid klockan 23 så ska vi äta middag, ja vi är inte fullt normala.

Finns ingen lätt väg..

Just nu känner jag blä åt det mesta.
Jag har lättast för att uttrycka mig genom att skriva, men jag kommer troligen aldrig skriva här hur jag på riktigt känner, för jag vill inte öppna på mig för Alla! För här kan ju alla som vill läsa.
Här står bara en liten liiiten del av vad jag känner.

Men just nu känner jag att det hade varit skönt att åka hem ett tag. Själv. Men jag kan inte, jag har ett jobb.
Det är inte så att det är dåligt mellan mig och E. Men jag tror jag skulle behöva lite tid att tänka.

6.e maj

Då var det söndag och helgen har gått snabbt som vanligt.
Igår åkte vi först till linköping, det var ju inte så jättespännande men E fick åka lite mc iaf.
Sen lite efter 18 kom det folk hit och vi grillade och drack lite.
Sen blev det lite öl ute.
Idag har vi varit ganska så slöa, sängen halva dagen och soffan den andra halvan. Vi båda somnade när vi tittade på motogp.
Har iaf plockat undan efter gårdagen.

Snart börjar BB, jag tror nästan att Jennifer åker ut.

4.e maj

Skönt med sovmorgon, men jag vaknade upp ca 9.30 pigg, men dumt nog somnade jag om och vaknade en timma senare skit trött.
Men jag tog mig upp och åkte till elund, köpte lite nya kläder på tati, nya småprylar från nisses och en lampa från clas olsson. Och sen när E kom hem fick vi åka till dollarstore och köpa nya gardiner och dom blev så mycket bättre. Vill någon ha hissgardiner så säg till. Jag skänker bort dom. Jag kommer troligen inte ha någon nytta av dom.

Ikväll har vi städat och E har äntligen skurvat klart byrålådan och sängbordens handtag.
Utemöblerna är på plats.

Hann bara att se det sista av BB, Jennifer och Marcelo skulle ha en stor smäll båda två. Mest Marcelo förstås men jag tycker det är så jäkla respektlöst även av tjejen som vet om att de har ett förhållande.

Imorn ska vi eventuellt till linköping och kolla på någon motorcykel, sen måste det handlas mat och alkohol för kvällen.

Nu ska jag se dagens Grey´s..

3.e Maj

Nu har jag tagit helg. Härligt!
Har precis tagit upp hissgardinerna i sovrummet, blev väl sådär, jag tror nog jag köper ett par andra istället. Gardinen i sig är fin, men det ser så litet ut till fönstret, får nog bli öljettgardiner eller panelgardiner. Men just nu orkar jag verkligen inte cykla till dollarstore igen. Motivation till körkortet har höjts några cm de 2 senaste dagarna och imorn lär det höjas ytterligare. Tänkte åka ut till erikslund, och jag tror alla förstått att jag avskyr egentligen den bussen. Men så får det gå när man inte tagit tummen ur röva.
Nisses och ikea, jag vet inte riktigt vad jag är ute efter men det blir väl ljussaker och dukar I guess.
Kan ju alltid kika på gardiner på nisses också.

Men först imorn ska jag självklart börja med sovmorgon. Den nya sängen är så skön att jag knappt vill kliva ur den :)

En dag kvar

En jobbdag kvar för denna vecka. Och jag slutar kl 15 imorn dessutom, yeey på det.
Var och köpte mig ett par nya jeans, mina andra har krympt.. *Host host*
Naa riktigt så illa är det väl egentligen inte men mina skönaste jeans gick sönder och sen har jag bara en jäkla massa jeans leggings. Och sen så sitter väl vissa av plaggen lite väl tajt.

Var även på dollarstore idag igen, köpte bara lite billigt snacks tills på lördag. Hoppas lördagen blir bra :) Enligt yr.no just nu så ska det inte vara regn längre, vi håller tummarna att det inte ändrar sig.

Någon jäkla tapet har jag inte hittat, så det får helt enkelt vänta tills vi hittar någon vi tycker om. Hur nu det ska gå till vet jag inte, med tanke på att jag nästan vart inne på alla jäkla sidor som finns.

På tal om något helt annat. Är det inte dags för Hanna J att gå ur big brother? Hon är ju verkligen skit tråkig. Tycker inte någon av dom där inne är något speciellt kul att se på men Hanna är ju värst. Så hejdå Hanna säger vi nu tycker jag..

Ne ska se klart bb sen måste jag kolla om gästlgh är ledig på lördag..

1.a Maj

1a maj idag, året har än så länge sprungit iväg.
I söndags hämtade vi sängen, skit bra blev den. Högre än den förra och det tycker jag om.
Ännu bättre var sängen var oöppnad, så den var nu fast ändå begagnad :)
Igår åkte vi och köpte sängbord från jysk, en skruv på varje sängbord fattades, men kan man räkna med annat från jysk? Men dom blev också bra.
Ska in och kika en extra gång på tapeter och ringa imorn och kolla om dom kommer kunna ha tapeterna hemma till fredag, jag är ledig då så det vore skönt om jag kunde gjort det klart då.

Gårdagen, vi blev här hemma några stycken och grillade, jag drack vin till maten sen gick jag över till pepsin, chockande jag vet :) Sen gick vi ut för ville skulle gått till någon pub, men det var FULLT överallt och kö överallt. Så vi gick hem och la oss istället. Inte mig emot :)
Jobbade kortdag idag, hade inget jobb på em,så jag tog komp och gick hem.

Nej nu måste jag leta tapeter som jag fastnar för.. Blä blä blä! Tapeter är inget kul!

RSS 2.0