Vart är vårt hus?

När ska vårt drömhem komma ut? Och varför är vissa mäklare så ointresserade? Och varför är vi så sega?!
Jag vill flytta nu, jag vill att Ebba ska kunna krypa och gå runt i något större. 
E är mycket mer kräsen på område än jag, vi vill helst Gäddeholm men jag kan ändå tänka mig flera andra områden. 

Om 2 veckor är Ebba redan 4 månader, det ska bli kul och se hur hon reagerar på smakportionerna. Hon pratar mycket mer nu, och ler ofta. Självklart har hon skrikiga stunder också, mest på kvällarna. Och om vi åker bil en kortare stund. Men hon gör mig så lycklig. Att vakna och få se hennes leende kan inte göra mig något annat än lycklig och glad. 

På tors åker E till Tyskland, men mamma och pappa kommer och gör mig sällskap under helgen. Jag hoppas verkligen dom flyttar till nkpg, vore så skönt att ha dom närmare. Jag är inte den som kräver så mycket socialt men det hade varit skönt att ha dom närmare. 

Nej jag ska ta och hoppa in i duschen innan Ebba vaknar upp och vill äta.. Jag tror det kommer dröja innan denna lilla tjej sover hela nätter :) 

22/9

Ännu en helg har gått, en lugn sådan. Jag kände att jag ville träffa människor denna helgen, vi blev bjudna på väldigt god mat hos T och M, men Ebba hade inte lika kul, runt halv nio fick jag åka med henne hem, eller jag fick stanna på vägen för någon hade inte kul i baksätet och skrek lungorna av sig. Lilla fis, inte alltid kul att vara bebis. Men hon somnade tillslut efter mycket tröstande. Nu har vi beställt hem en dyna som ska göra det svalare i babyskyddet.
Sen ska vi kolla om jag kan ha babyskyddet där fram i min bil, jag tror hon får tråkigt där bak ensam..

Idag har vi haft en slödag inomhus, det har regnat och blåst rejält ute. Legat och tränat på mage, hon börjar tycka det är lite roligt nu iaf. Tycker jag märker stor skillnad sen vi var hos sjukgymnasten för en vecka sen. Det blev en uppföljning på Ebba efter fl, både läkarbesök och sjukgymnasten. Så förra måndagen var första besöket hos sjukgymnasten, sen ska vi dit igen när hon är 7 månader. Men hon gör allt som en 3 månaders ska, att hon har höger som favorit märks lite. Så mer träning till vänster. Men mycket på mage under vaken tid. 

Nästa vecka åker E till Tyskland tors-sön, men mamma och pappa kommer på fredagen så jag blir inte ensam. 

Beställde den nya iphonen, hoppas den kommer denna veckan så jag kan sälja denna. Så jag har lite pengar när vi firar 9 år tillsammans. Vi åker ner till Vetlanda då är det tänkt, mamma och pappa får sitta barnvakt medans vi går ut och äter. Jag ser fram emot lite ensamtid med E. Och eftersom vi går ut och äter i Vetlanda så blir det ingen lång stund heller. Så jag klarar mig nog utan Ebba den lilla stunden :) 

Ne det är snart dags för sängen. 

3 månader

Igår blev Ebba 3 månader, min bebis är inte så liten längre. I fredags fick hon sina första sprutor, jag tyckte så synd om henne. Måste gjort jätteont när hon fick i varje lår :( blev så ledsen min lilla fis. Hon fick lite feber på fredag kvällen och har varit lite tröttare under helgen. 
Mamma och pappa har varit här under helgen. Shoppat lite som vanligt :) igår köpte vi hem indiskt från Laxmi, var längesen sen sist. 

Idag har vi varit och röstat, det ska bli så skönt när det är över, antar att det kommer tjatas några dagar till. Låt folk rösta precis på vad dom vill, är så tröttsamt när folk försöker övertala folk att rösta på annat.. Jag skulle aldrig i mitt liv rösta på F!, men vill folk rösta på dom så tänker jag inte övertala dom. 
Nej jag hoppas på mindre tjat om politik om några dagar.. 

Men jag ska faktiskt fortsätta titta på valvakan.. Lite intressant är det ju allt.. 

Ledsen bebis

Ebba verkar vara inne i någon fas där hon är ledsen mycket. Jag kan hennes äta,sova uttråkad skrik någorlunda men dessa skrik vet jag inte alls vad dom betyder och väldigt lite hjälper. Som tur är håller det inte på allt för länge men det går i vågor. Tog hem en app om barnets utveckling och den stämmer så väldigt bra. Ebba har även börjat dregla rejält och äta på sig själv, blir skit sur när fingrarna åker ur munnen :) Det är tur att vi fick bärselen av mina föräldrar, hon somnar gott där. Jag dammsög och torkade golven utan att hon gjorde ett ljud.. Den får mig att kunna göra saker samtidigt som hon är nära. Vi är ute och går nästan varje dag i den. Det är ju inget kul att ligga i en vagn där man inte ser något enligt Ebba. 

Jag åkte iväg idag och köpte ny matta och vardagsrumsbord, jag spyr på detta hemmet men får väl försöka få det lite finare.. Hur det blir återstår att se. Får plocka ihop det lite senare..

Uss på lördag är jag ett år äldre, jag ser bara fram emot dagen för jag får äta onyttigt den dagen, jag har varit nyttig i en månad nu. Ungefär -7 kg sen jag började men 20 har nog försvunnit sen förlossningen.. Men det är en bit kvar.. Men det får ta tid helt enkelt. Men att kunna ta på sig jeans igen är ju nästan lika skönt som att ta på sig mjukisar.. Jag har ju levt i det många månader.. 

Nehepp nu vaknar Ebba till.. 
RSS 2.0